|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20
|
|
|
|
#2492 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#2493 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2011-07-01 o 19:42 |
|
|
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#2495 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2496 |
|
Zadomowienie
|
Ja też,ale wolę książki a mój synuś raczej filmy,chyba wzrokowcem(jak każdy facet
) jest a ja ze starego pokolenia to wolę książki
|
#2497 | |||
|
Raczkowanie
|
FENRIS-Tak bardzo go kochasz,ze mu wybaczysz!!!
---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:50 ---------- juz po strachu-straszne wymioty i nikt nie wie gdzie zlapala tego wirusa-obecnie na antybiotyku i juz bryka jak zrebaczek,a co do kasy ![]() nikt jeszcze nic nie wie!---------- Dopisano o 02:20 ---------- Poprzedni post napisano o 02:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:26 ---------- Poprzedni post napisano o 02:20 ---------- Cytat:
![]() k laski:![]() ---------- Dopisano o 02:30 ---------- Poprzedni post napisano o 02:26 ---------- Cytat:
GRATULUJE TO TEZ WYSKROBIE TAKIE ZDJECIA I POSTAWIE NA HONOROWYM MIEJCU MMMM AZ MILO POPATRZEC![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:48 ---------- Poprzedni post napisano o 02:30 ---------- JA TEZ ![]() ---------- Dopisano o 02:52 ---------- Poprzedni post napisano o 02:48 ---------- ZDJECIA SWIETNE,WYGLADASZ SLICZNIE... ---------- Dopisano o 02:56 ---------- Poprzedni post napisano o 02:52 ---------- Nadrobilam juz wszystko! ide lulu bo juz 3a (w dzien nie zawsze jest czas)dobrej nocy papaaa
Dukan od 03.05.2011... Start: 93kg Cel -60kg Ifaza -5kg IIfaza-2kg 22.05.2011 86kg... 27.05.2011 85kg ...03.06.201184kg...18.0 6.201183.3kg...21.06.2011 .82.4kg ...29.06.2011.81.4kg...0 1.07.2011.80,9kg...moze niedlugo zobacze 7...19.07.2011.Edytowane przez AGUSIA1973 Czas edycji: 2011-06-30 o 01:57 |
|||
|
|
|
#2498 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dzięki Agusia ![]() Idę robić bułeczkę czekoladową do pracy. Miłego dnia! |
|
|
|
#2499 |
|
Przyczajenie
|
Siema. Mnie czeka dziś męczący dzień, przeprowadzka z mieszkania do mieszkania. Niestety nie przyprowadzilam sobie z domu samochodu totez bede to musiala nosić bądź wozić MKS-em. Utrapienie ale coż zrobić. Mam blisko do nowego mieszkania. Jest niespełna 8 a ja juz nie mam siły. Poszła bym dalej spać ale muszę wszystko posprzatac zeby oddac mieszkanie w stanie nienaruszonym.:/
Kurcze muszę sobie kupic wagę bo tu gdzie teraz mieszkam nie mam tylko w rodzinnym domu i waże się w sumie co 2 tyg. Jak myslicie, lepsza bedzie zwykła waga czy elektroniczna? Zawsze mialam zwykłą, niby lepsza elektroniczna jest ale boję się ze dostane obsesji o kazdy gram bo mają zbyt dokładne wyniki. Co o tym sądzicie? |
|
|
|
#2500 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie Słoneczka!
U mnie na wadze wzrost 100 ale przy @. No właśnie..... ja nie kapuję już mojego @ bo 3 dni brudziłam tylko - myślę sobie, że spoko a dziś w nocy normalnie mnie zalało! I ten ból brzucha wrrrr A jeszcze dziś granie mam Fenris ja też poproszę Takie pyszne te bułeczki robisz I gratki za egzamin A karty to zazdroszczę....Magdaleno pięknie wyglądasz nikamo nie ma leków odpowiednich do diet - bierz to, co Ci pomaga i zdrowiej |
|
|
|
#2501 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Chyba nadwyżka pomału mi schodzi, bo dziś waga pokazała równe 60kg ![]() Też dziś dostałam @ to też chyba nie jest bez wpływu na zastoje i zwyżki ![]() A jeszcze Was chciałam spytać o jedną rzecz: mianowicie regularność jedzenia. Dukan pisał o 5 posiłkach, a co jeśli ktoś je 2 duże i jeden mniejszy między nimi? Czy wtedy nie wolniej schodzi?
|
#2502 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz jadłam jak odczuwałam lekkie ssanie w żołądku
|
|
#2504 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Musze sobie coś na obiad wymyślić ale jakoś nie mam weny dziś hmmm może po kawie mi się rozjaśni
|
#2505 |
|
Raczkowanie
|
![]() Witam witam ![]() U mnie waga pokazała dziś 73 więc już 7kg za mną - jestem prawie na półmetku. Z tej radości upiekę sobie dziś chlebek - jak wyjdzie ładny to wstawię fotkę wam na pokuszenie Pogoda w kratkę - i jak tu się ubrać??---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Fenris jak zwykle ranny ptaszek - ja też poproszę bułeczkę
|
#2506 |
|
Raczkowanie
|
Mmmm Kawusia "z rana", chyba nie ma nic lepszego
ale mam dziś roboty wyjęłam stare ciuchy wczoraj,te które są już dobre i te które niedługo będą dobre i mam tyle prania że aż się sama przestraszyłam, część prawie nowych i za dużych już (chodziłam w nich raz lub dwa,a w niektórych nigdy) odłożyłam i oddam koleżance bo szkoda mi wyrzucać, i pakowaliśmy od poniedziałku worki z różnymi rzeczami babci którą się opiekowałam i musze chyba ze 30 dużych worów poznosić na dół (to będzie dziś mój sport ) bosz ile starsi ludzie gromadzą rzeczy naliczyłam ostatnio 115 koszul (córka chciała wiedzieć plus minus ile babcia miała) dwa wory butów,ze 30 torebek i inne duperele no i o 17 jadę do tego ztrudniaka,ale się denerwuje aż mnie brzuch boli ![]() Pod koniec sierpnia idę na ślub kuzyna nie mam jeszcze nic na cywilny a i z kasą krucho a na kościelny (jestem druhną) mam fioletową długą suknię (ugotuję się w niej) ale młoda sobie takie sukienki zażyczyła więc tak musi być koniec kropka, ale butów nie mam do niej a w obcasach nie dam rady wytrzymać do min. 3 w nocy musze niskie buty poszukać a suknia jest długa więc nie będzie widać, omawiałyśmy ostatnio wieczór panieński młodej i stanęło na tym że będzie miała na godzinę czarną limuzynę, maraton po klubach,sprzedaż całusów,wycinanie serduszek z kombinezonu(za pieniądze oczywiście,co by było na drinki w klubach,bo tak to się tu robi) no i STREPTEASE z tego się najbardziej cieszę :P i kolacja u koleżanki w mieszkaniu no i wtedy wpadnie pan policjant
Dukan od 16.05.2011 Wzrost 173cm Waga początkowa 116 ![]() Waga obecna: 1o5,8 -10,2 kg ...Was wir alleine nicht schaffen Das schaffen wir dann zusammen... Edytowane przez ainuzi23 Czas edycji: 2011-06-30 o 10:00 |
|
|
|
#2507 | ||
|
Rozeznanie
|
Ja też nie zdążyłam
Cytat:
Ja też fanka Pottera, ale raczej książkowego. Filmy są zbyt dosłowne i niezdolne do przekazania klimatu i zgryźliwego humoru książek. Cytat:
|
|
#2508 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Dziękuję Cytat:
Też bym się z chęcią wybrała na taki wieczór panieński ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Dodałam drugi raz poniżej postu Dunki
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||
|
|
|
#2509 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Gratuluję wszystkim spadków!
Ja też liczę na to, że będę Was informowała o spadkach już w najbliższym tygodniu Szkoły nie ma, stresów mniej, czasu więcej.Cytat:
Bułeczki są rzeczywiście pyszne, więc niestety jem je codziennie w pracy - niestety, bo zawierają kakao i proszek do pieczenia.A jeszcze jak się jogurtem poleje to w ogóle miazga ![]() Do wczesnego wstawania jestem zmuszona, niestety. Ja lubię spać do 10:00 lub dłużej, a jak wstanę wcześniej to chodzę nieżywa ![]() ainuzi23 - a o co chodzi z tym wycinaniem serduszek i sprzedażą całusów? Ja nie cierpię wieczorów panieńskich, ani kawalerskich. Chyba, że to piwko w knajpie, to tak. Ale jakieś gierki, striptease, to mnie nie kręci (osobiście to drugie uważam za zniewieściałe i niemęskie, jeśli o męskim mówimy). Wesel też nie cierpię Wolę małe kameralne imprezy, gdzie nie ma wielu osób. I klubów nie lubię ![]() Jestem po serku wiejskim i bułeczce, w końcu najedzona. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2011-06-30 o 11:22 |
|
|
|
|
#2510 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziwni ci niemcy są ale będzie przynajmniej zabawnie i ile ludzi można poznać
|
|
#2511 |
|
Rozeznanie
|
|
#2512 |
|
Raczkowanie
|
Ale jestem wściekła
![]() właśnie rozmawiałam z ciotką![]() tak się wkur.... że po prostu zmieniłam temat bo ona jest mądrzejsza nie lubię życzyć nikomu źle ale może jak będzie miała dłuższy przestój to przyzna mi rację zresztą dziś miała (po 7 dniach uderzeniówki) wzrost o 1kg ehhh muszę się kawy napić i zapalić tak mnie wkurzyła ciociunia wiecie jeszcze czym sie tłumaczyła że chce szybko schudnąć do wesela syna (koniec sierpnia) i jak robiła dietę kapuścianą ( ta wstrętna zupa co się cofa przy jedzeniu) to szybko chudła nawet kg dziennie więc jej powiedziałam -"masz swoją zupę kapuścianą to i wyglądasz teraz tak jak wyglądasz to co zrzuciłaś to odrobiłaś poźniej w dwa miesiące i tak w kółko " nie zbyt przyjemne ale nie mogłam innaczej.
Dukan od 16.05.2011 Wzrost 173cm Waga początkowa 116 ![]() Waga obecna: 1o5,8 -10,2 kg ...Was wir alleine nicht schaffen Das schaffen wir dann zusammen... Edytowane przez ainuzi23 Czas edycji: 2011-06-30 o 12:30 |
|
|
|
#2513 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() wróciłam z inwentaryzacji o 6 rano :/ po prostu jak się położyłam to padłam .... nogi mnie tak bolą że chyba do wody będę musiała sobie dać ![]() magldalenko bardzo bym chciała zobaczyć jak wyglądasz ale zdjęcia mi się nie wyświetlają i powiem że nie wiem czemu .... ale jak dziewczyny mówią że wyglądasz super to na pewno tak jest ![]() obiecałam sobie że dzisiaj zrobię babeczki i muszę je zrobić ainuzi super taki bad boy coś fajowego ![]() gratulacje za spadki ![]() karmelek może brzuszek przejdzie do czasu grania muszę oglądnąć Kac Vegas jak polecacie ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- pokazały się zdjęcia WYGLĄDASZ OSZAŁAMIAJĄCO ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
![]() mnie też za niedługo czeka wieczór panieński ( do 6 m-cy) hehe a może spróbuje wycinanych serduszek i całusków ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
nie denerwuj się dobrze jej powiedziałaś... powinna Cię posłuchać i brać przykład z Ciebie ![]() może i schudnie ale później będzie miała efekt jojo i pewnie może wtedy przyzna rację a TY Kochana się niczym nie denerwuj ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- idę sobie śniadanko zrobić bom głodna
|
|
#2514 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Panieński mamy dopiero na początku sierpnia więc jak dorwę gdzieś kafejkę (chyba że do tego czasu założę sobie neta) to powiem wam jak to wyszło wszystko wypiłam kawkę i już mi lepiej,wogóle chodzę ostatnio bardzo podminowana Ja bym chętnie poszła jeszcze raz na Kac Vegas 2 przydał by mi się taki zastrzyk śmiechu
|
|
#2515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hhe takiego mężczyznę mieć na panieńskim coś wspaniałego przyznam nie wyobrażam sobie wieczoru bez mężczyzny a ja piję kawe i głowa dalej boli muszę jakieś śniadanko zrobić może mi przejdzie
|
|
#2516 | |
|
Raczkowanie
|
Wow, zazdroszczę figury. Wyglądasz prześlicznie i przeszczupło
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
) ale nie słucha mnie jak jej mówię, że robi coś głupio.Ostatnio sprzedawała mi mądrości, że ta dieta dukana podobno skuteczna, ale to niezdrowe mówią w tv, no i że na dukanie to sąsiad schudł 20kg w 2 miesiące (Irytują mnie te jej mądrości, bo ona liczy tylko na szybki efekt, nie wie, że dietę trzeba utrwalać i my otyli to jak schudniemy to tak jak AA - alkoholu, to my powinniśmy się wystrzegać bomb-kalorycznych). Oprócz męża nikt nie wie, że jestem na diecie - nie chciałam się tłumaczyć kolejny raz komuś kto będzie na mnie patrzył z politowaniem, że znowu coś sobie udumałam i wyjdzie jak zwykle. Poza tym mamie podałam kilka argumentów a propos dukana, i powiedziałam że jakby ludzie stosowali się w 100% do tego co jest w książce to by nie było potem takich programów, że coś jest niezdrowe.
|
|
#2517 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dukan od 16.05.2011 Wzrost 173cm Waga początkowa 116 ![]() Waga obecna: 1o5,8 -10,2 kg ...Was wir alleine nicht schaffen Das schaffen wir dann zusammen... Edytowane przez ainuzi23 Czas edycji: 2011-06-30 o 13:24 |
||
|
|
|
#2518 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Znalazłam coś takiego w necie http://edoergosumblog.blogspot.com/2...em-dukana.html Wydaje mi się mieć dużo sensu i tłumaczy dlaczego jak ktoś ma do zrzucenia 30 kg to lecą kilogramy w zabójczym tempie. A ostatnie 5kg do celu stoi albo te z nas które mają tylko 5 kg nadwyżki - mają takie problemy z ich utratą. Co wy na to?
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
mi jeszcze brakuje 5 kg do wymarzonej wagi
![]() idę czytać co w linku piszą ...
|
#2520 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Cytat:
Dziekuję Cytat:
Cytat:
). I teraz wszyscy moi najbliżsi znajomi wiedzą, że się odchudzam i to mi pomaga. Z jednej strony dlatego, że przy nich się pilnuję z grzeszeniem i niektórzy pilnują też mnie, a z drugiej-widzieli jak wyglądałam wcześniej, widzą jak wyglądam teraz i motywuje mnie to do dalszej walki, bo własnie przed nimi wstydziłabym się samej siebie, gdybym wróciła do takiego stanu jak przed dietą W pewnym sensie czuję, że zawiodłabym wtedy nie tylko siebie, ale ich też ![]() A teraz chciałam się Wam pochwalić, że ZDAŁAM MATURĘ
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

) jest a ja ze starego pokolenia to wolę książki

nikt jeszcze nic nie wie!
k laski:

Takie pyszne te bułeczki robisz