|
|
#2731 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Cytat:
radzisz sobie z tym jakoś?
|
|
|
#2732 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mama ma dziś wychodne ![]() Osobiście?? Trafiły mi się 2 przypadki co przebierały jak by nie wiem jakim cudem świata był...i co??!! I się ze***ło ![]() Nadal ma problemy z żołądkiem;/ nie wymiotuje co prawda ale nadal kiepsko
|
|
#2733 |
|
Rozeznanie
|
Dżuniora nadal Ci źle:/ Kurcze pieczone:/ Ja dziś się też średnio czuję, ale to chyba przez pogodę:/ Z reszta sama widziałaś :P
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
#2734 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza problemami żołądkowymi (czyt.wzdęcia) jest mi ok Pies mi się pochorował![]() W dodatku sąsiedzi zaczynają piłować mordy zaraz normalnie policję wezwę
|
|
#2735 |
|
Raczkowanie
|
Diabeł mnie pokusił, odpisałam. Pisaliśmy smsy i trochę za bardzo narwana, wyskoczyłam na niego, że chce mnie tylko przelecieć. Zadzwonił do mnie a ja odpowiedziałam mu, że jest bezczelną świnią i egoistą bo nie dość, że sama idę na wesele to spieprzył mi humor. Nie przeprosił ale zaczął tłumaczyć, że nie o to chodzi, codziennie myśli o n as, też nie może spać, czuje się źle z ta sytuacja... Powiedziałam mu, że o nas możemy porozmawiać w poniedziałek dopiero. Na weselu napisałam mu smsa, że źle się czuję, miał być przy mnie a teraz przez niego grzeję ławę i smutno mi. Zadzwonił OBRAŻONY!!!, że żałuję nawiązania kontaktu bo chciał porozmawiać z normalnym człowiekiem a nie z psychopatką i powiedział, że się nic n ie zmieniłam! Kanalia bezczelna, powiedziałam mu prawdę a on się oburzył, nie zmienił się, nawet chcąc się pogodzić, wszystko zwala na mnie!
|
|
|
|
#2736 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pewnie, że on chce na Ciebie zrzucić winę, dla swojego spokoju, co byś mu nie trula. On jest toskyczny dla Ciebie, nie odzywaj sie już do niego...Przypomniało mi sie, jak ja eksowi zaczęłam mówić, że jest mi przykro, że tak wyszło, że najnormalniej w świecie jestem smutna, na co usłyszalam: "a bo ty zawsze miałaś skłonność do takich melancholii" wtedy byłam za słaba, ale teraz bym mu coś odpyskowała. Przez czytanie tego archiwum wczoraj, wrociły mi wszystkie złe wspomnienia i mam do niego co raz większy żal. Chętnie bym mu wygarnęła, ale sie powstrzymam. |
|
|
|
|
#2737 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Staram się coś robić dla siebie abym była w miarę na chodzie. Efektem tego jest 53.5 kg , staram sie wychodzić do ludzi, nadrabiać książki... pogodziłam się z tym już, hmmm dotarło do mnie że podjął taką a nie inną decyzję, rozumiem i szanuję. Nie mamy kontaktu już od tygodnia. Ale dlaczego gdy się budzę jest pierwszą rzeczą o której myślę ? Czuję jego oddech, bicie serca, specyficzny zapach z nim związany... Za każdym razem lecą mi łzy, jest to silniejsze ode mnie. Byłam dla niego straszna, niedobra, zasłużyłam sobie na to. Ale już swoje odpokutowałam. Wzięłam się w garść. Zacisnęłam zęby. |
|
|
|
#2738 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2739 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Teraz już wiesz, dlaczego tak gorąco i szeroko polecamy brak kontaktu z eksem?
|
|
#2740 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2741 |
|
Raczkowanie
|
Piszę tutaj co jakiś czas u Was.. dzisiaj będzie 5 dzień. Budzę się i zasypiam z płaczem. Straciłam najważniejszego człowieka w moim dotychczasowym życiu. Skasowałam wszystko, nie odzywam się, ale nie mam pojęcia jak zbudować swoje życie na nowo. Na dodatek on dał nadzieję, że jeszcze może kiedyś coś, bo on zostawia mnie bo nie jest zdecydowany, a nie chce mnie ranić, widzi, jak się męczę. Nie chcę żyć nadzieją, z jakiegoś powodu podjął taką a nie inną decyzję i odcięłam się, ale te myśli uporczywie powracają. Nienawidzę go za to co mi zrobił i równocześnie tak bardzo chciałabym żeby tu był.
Wszystko zmienia się w przeciągu miesiąca. Mieszkaliśmy razem - musiałam się wyprowadzić, rodzice przeprowadzają się do innego miasta, więc zostanę sama w 3piętrowym domu, kończę studia \obrona mam nadzieje w październiku, choć narazie nie jestem w stanie nic zrobic\, musze szukac pracy, zaczac samodzielne zycie. bez niego. A miałam juz inny plan na nie. Nie umiem tego poukladac, nie umiem byc sama, od razu wpadam w histerię.. |
|
|
|
#2742 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ej dziewczyny a tak ps. znacie jakieś historie dotyczące rozstań - nie z winy trzeciej osoby i wielkich powrotów ?
|
|
#2743 |
|
Zadomowienie
|
Ech, ja sobie nie radzę, bo nie wierzę, że tak fajnie zapowiadający się facet okazał się takim prostakiem. No aż mnie dziw bierze, że po ponad roku znajomości ludzie potrafią się aż tak zmienić
|
#2744 |
|
Raczkowanie
|
Ja chyba też dzisiaj tak średnio... Ex jest po wczorajszym ślubie koleżanki no i tak jakoś z głowy nie może mi wyjść czy był tam sam czy nie...
|
|
|
|
#2745 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wyciągnął do Ciebie rękę, a Ty zamiast przyjąć strategię słodkiej i radosnej kobiety pełnej energii, do której chciałby wrócić, naskoczyłaś na niego, zwyzywałaś go i jeszcze pisałaś dziwne smsy. Zachowałaś się jak psycholka i tylko utwierdziłaś go w przekonaniu, że dobrze się stało. Tak. Kilka procent powrotów się udaje. To za mało, by zaprzątać sobie głowę nadziejami.
|
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam podobne odczucia i właśnie tego nie mogę najbardziej zrozumieć... Chyba to najbardziej boli w tym wszystkim. Ale jakoś powoli mam nadzieję wrócę do normalności, raz jest lepiej, raz gorzej. Kryzys powraca kiedy on próbuje jakiejkolwiek formy kontaktu. Ja staram się być nieugięta, chociaż to bardzo trudne. Jednak wiem, że po tym wszystkim co mi zrobił nie zasługuje nawet na moje spojrzenie.
|
|
|
|
#2747 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nawet jak się rozstawaliśmy to wcale nie było mu łatwo, nie odczułam z jego strony zupełnej obojętności i nadal mam przeczucie że mimo wszystko w jakiś sposób jestem ważna... Choć byliśmy razem tylko 5 miesięcy. Ehhh no cóż, trzeba sobie radzić każdego dnia na nowo i iść dalej przed siebie Każdego dnia szukam maleńkich rzeczy z których mogę się cieszyć Oby tak dalej - "cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest" lalala |
|
|
|
|
#2748 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Flanelka_ najpierw go obrażasz,wyzywasz a potem jeszcze piszesz do niego,że to przez Niego wesele nie jest udane...Przeczytaj,przean alizuj i przemyśl bo on chyba jednak miał racje...
|
|
#2749 |
|
Raczkowanie
|
http://statichg.demotywatory.pl/uplo...neBuUm_500.jpg
Zdaje się że to o nas
|
|
|
|
#2750 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Masz tyle rzeczy do zrobienia i zaczynasz nowy rozdział w życiu. Ja po rozstaniu podjęłam decyzję o wyjeździe za granicę i tego się trzymam Nawiązałam nowe znajomości między innymi z Dżuniorką :P <pozdro Dżuniora, ćwiczymy nogi dla Malli jutro? ) I innymi znajomymi. Zostałam po rozstaniu sama i musiałam się szybko otrząsnąć i stanąć na nogi I udało mi się to w zastraszająco szybkim tempie Tobie też się uda Życzę Ci powodzenia ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
dokładnie !
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
||
|
|
|
#2751 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Moje dzisiejsze samopoczucie = rewelacja Jestem szczęśliwa, wyspana ( spałam do poludnia ) i po nocy pełnej wspaniałego seksu ![]() Zaczynam się uczyć włoskiego ![]() Ja mam prawie 30 i się rozwodzę. Tak jak początek był szybki, intensywny, tak i koniec taki wyszedł. Ech, trudno. Niech dupek żałuje. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2752 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
śliczne, ważne ze odnalazły sie całe i zdrowe ucałuj je odemnie kochane puchatki
|
|
#2753 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja to po imprezie wczorajszej, właśnie odpoczywam w łóżku. Nie byłam jednak u tych chłopaków na imprezie, poszłyśmy z siostrą najpierw do pubu, spotkałyśmy znajomych i stwierdziłyśmy, że nie chce nam się do nich iść odpisałam tylko, że napewno nie przyjdę i jak chce się ... to tutaj jest pełno chętnych angielek a on, że jemu nie chodzi o sex, tylko chciał ze mną spędzić miły wieczór W każdym razie widziałam eksa prawie całą noc... ale, że byłam pijana to jakoś specjalnie mnie to nie ruszało... widziałam czasem jak na mnie patrzył, takim smutnym wzrokiem. Ale nie podszedł tak jak obiecał. Za to napisał mi w nocy... Że próbował sobie zaprzeczać, ale że teraz musi to przyznać, że jest tak strasznie we mnie zakochany. I że chciałby nie być i nie czuć tego, ale nie potrafi. Że mnie kocha, i wie to napewno. Że nigdy nie czuł czegoś takiego. Pierwszy raz powiedział mi, że mnie kocha. Nawet jak byliśmy razem to mi tego nie mówił... mówił, że czuje coś do mnie, że zależy mu na mnie, ale nigdy, że mnie kocha. Ale co z tego? Skoro to i tak nic nie zmieni? Pisaliśmy jeszcze dzisiaj. Napisał, że teraz wie napewno, że musi przestać chodzić w te miejsca, gdzie może mnie spotkać, że teraz będzie wychodził tylko w pobliskich miastach, przynajmniej przez jakiś czas. I że potrzebuje wyjechać na jakiś czas, żeby sobie to wszystko poukładać, bo nie wie co się z nim dzieje, że czuje coś tak silnego do mnie, nie może mnie wyrzucić ze swojego serca ani ze swoich myśli... Ja tego kompletnie nie potrafię zrozumieć... po prostu nie potrafię. Pisaliśmy teraz, ale napisał, że przestanie teraz pisać, bo czuje, że to tylko pogorszy sytuację. I że chciałby móc mnie pocałować ostatni raz...
|
|
|
#2754 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ech :/ No ja już działam Chyba musiałam się przyzwyczaić do pogody i wydać trochę kasy na ciuszki by mi było lepiej xD Od jutra zaczynam mordercze treningi he he Mam nadzieję, że jakiś efekt będzie:P se se se
|
|
|
|
#2755 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
w 100 %
|
|
#2756 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2757 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mówię Ci to pomaga I będziesz mogła iść dalej! To co się stało, to się już nie odstanie. Wspomnienia zawsze będą i nic już tego nie zmieni. Ale trzeba iść dalej, żyć dalej, rozwijać się i KOCHAĆ kogoś NOWEGO
|
|
|
|
#2758 |
|
Rozeznanie
|
enjoy najlepsze w tym wszystkim jest to, że te rozmowy z czasów kiedy bylismy razem. On mnie dobijał swoją obojętnością. Na wszystko. Nieraz pisal, że chciałby się zmienić, że teraz będzie inaczej. Chyba wolałabym gdyby na mnie krzyczał, bolałoby raz a a porządnie, a tak to znosiłam od dłuższego czasu tę jego obojętnośc, i to mnie od środka wykańczalo.
Dobrze, że już to zrozumiałam. I bardzo chciałabym, żeby wszysyc wokól to zrozumieli, a nie to ciągle "e tam, i tak do siebie wrócicie" i takie tam... Gdyby cały świat nie chcial mnie na sił z nim zeswatac, to pewnie bym nawet nie pamiętała, że z tym jegomościem łaczył mnie związek. |
|
|
|
#2759 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli w przyszłym tygodniu nie dostanę paczki to się wkurzę. W czwartek pierwszy raz od tego wszystkiego widziałam jego przyjaciółkę która się przyczyniła do tego, że ze sobą nie jesteśmy. Ona się mnie kompletnie nie spodziewała, już nie rzucała mi się fałszywie na szyję, było tylko "cześć" i mina kota na sraniu w stylu "ojej, co ja mam teraz zrobić, co ona zrobi". Zestresowana była na maksa, jej reakcja tylko utwierdziła mnie w przekonaniu, że ona nastawiała go przeciwko mnie. |
|
|
|
|
#2760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie to wszyscy rozumieją, i ja też do czasu kiedy znowu nie napisze albo nie zacznie mi pieprzyć takiego czegoś jak ostatniej nocy właśnie... mam parę koleżanek, które mówią "ciągnie was do siebie, i tak będziecie razem" a mnie szlag trafia, bo wiem, że nie będziemy... Nie rozumiem tego, po co mówi mi, że mnie kocha i te wszystkie rzeczy, wie że ja czuję to samo, a za chwilę pisze, że musi wyjechać, że będzie z tym walczył, że chciałby żebyśmy oboje przestali to czuć. Ale dlaczego? Nie rozumiem, po prostu może jestem idiotką, ale za cholerę nie potrafię tego zrozumieć! Jeśli dwie strony coś do siebie czują, to dlaczego nie mogą być razem? Ja wiem, że my nie będziemy, wiem, że on nie chce i nie jestem pewna, czy byłabym taka chętna jeszcze raz przez to przechodzić, gdyby jednak on chciał... chyba wolałabym jednak myśleć, że on wcale nic do mnie nie czuje
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.

Mama ma dziś wychodne
Trafiły mi się 2 przypadki co przebierały jak by nie wiem jakim cudem świata był...i co??!! I się ze***ło 
zaraz normalnie policję wezwę 

?