|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Który tytuł będzie najlepszy dla naszego nowego wątku? | |||
| Chodzimy jak kaczuszki, bo mamy takie piękne brzuszki. |
|
1 | 1,92% |
| Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. |
|
22 | 42,31% |
| Przez te nasze duże brzuszki chodzimy jak kaczuszki. |
|
1 | 1,92% |
| W kilogramy obrastamy, ale to wszystko dla cudownej roli mamy. |
|
2 | 3,85% |
| W kilogramy obrastamy - dla cudownej roli mamy. |
|
18 | 34,62% |
| Staś, Filip czy Amelka - to i tak będzie nasza ukochana perełka. |
|
10 | 19,23% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/
Cieszę się
Obyśmy były zadowolone A jaka pogoda u Ciebie, że Ci się słabo zrobiło? Ja mam najgorsze samopoczucie w upały. Znowu mnie kręgosłup piersiowy boli A jeszcze musiałabym wymienić pościel przed snem, bo prześcieradło wyprałam, to i resztę by wypadało dać nową. Mam nowe prześcieradło (tym razem dla nas) - żółte. Dziewczyny, najgorszy wybór koloru! Wywiesiłam to na dwór, całe zostało oblezione przez te małe czarne robaczki, nie dało sie tego wytrząsnąć, we dwójkę walczyliśmy
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-07-06 o 21:17 |
|
|
|
#3062 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/
|
|
|
|
#3063 | |
|
Zakorzenienie
|
Monia mysle ze wielkośc nie tylko jest odpowiednikiem tego czy cos jest dobre-moze bedziesz miała dziecko które sie bardzo wierci i wtedy zadna wielkość nei pomoże-trzeba brac różne rzeczy pod uwage, ja kupie to co bedzie mi wygodniej użytkowac wiec moze spróbuje i tego i tego zobacze jak juz zaczne kupowac rzeczy
![]() Acelinka śliczne te rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Małgos a ty tam byłaś?>czy chcesz isc bo jak chcesz isc to w sumei moge sie przejsc może bedzie inna obsługa
|
|
|
|
|
#3064 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na dworze pada- a to nowość ale w sklepie było jakoś strasznie duszno i pewnie przez to mi się tak słabo zrobiło..Cytat:
(taaa, tak się matka łudź )Asik ja piszę po prostu z tego co pamiętam przy bratu- że wcale takie złe to nie było ( no a poza tym jak już kupiłam zwykłe to jakoś się muszę pocieszać )
|
|
#3065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żartuje ale fakt fktem ze jak nie wypróbujemy to nie bedziemy wiedziały, no a poza tym kiedys tez pieluszki tetrowe były lepszej jakosci![]() a własnei a propo pieluch to ta kolezanka poleciła mi bawełniane-powiedziała ze sa delikatne i miękkie i jak kładła małą spac to dawała jej to pod buzie żeby nie miała szorstko
|
|
|
|
|
#3066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja tetrówki kupiłam super! grube i miękkie, takie jak kiedyś
|
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
nie no wexcie mnei ubijcie!!!!!!!!!!! kupiłam sobei z dwa dni temu taka bagietke do piekarnika czoskową no i naszła mnei na nia teraz ochota , poszłam do lodówki wyjełam i czytam ze ona nie z czosnkiem a serem -a mam ochote na czoskowa -burak ze mnei jak nic
|
|
|
|
#3068 |
|
Rozeznanie
|
Nie nadrobię Was
od wczoraj mam do nadrobienia strony od 85 do tej tj. 103 Idę spać i proszę mi już tyle nie pisać, bo nie wiem o czym sobie plotkujecie ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Acha i chciałam się pochwalić (narazie się cieszę ) że Amelka mnie czasem w nocy tak skopie, że się budzę i cieszę się z tego, chociaż przez pierwszy moment nie kumam o co chodzi i zastanawiam się czemu się obudziłam w ogóle jestem jakaś nienormalna ostatnio! nie czaję, nie kontaktuję - zapomniałam nawet, że jestem w ciąży Zobaczyłam ciekawą ofertę pracy na słupie i mówię do mamy - może bym się tam przyjęła? A mama litośnie i miłosiernie na mnie spojrzała a mi głupio się zrobiło
|
|
|
|
#3069 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to mam czasami tak, że jak leżę z boku to mały się tak rusza i coś wypycha że aż mnie boli
Ostatnio miałam wrażenie, że mi robi jakieś jazdy po biodrze.W kazdym razie cieszę się, bo mam wewnętrzny spokój, że jest ok. I zastanawiam się czy nie robić teraz miesiąc paznokci, bo tak mi jakoś za tym tęskno
|
|
|
|
#3070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3071 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślałam, że Ty nie byłaś A chcesz coś tam jeszcze oglądać? Możemy iśc Cytat:
![]() Cytat:
![]() Brawo za kopmniaki i witam w świecie rozkojarzenia ![]() A ja znowu się poryczałam.Oczywiście przez mamę...Jest mi dłużna pieniądze i pyta kiedy przyjade je wziąśc na co ja żeby mi wpłaciła na konto oszczędnosciowe Stefka a ona nie mów tak na niego bo mi ciarki przechodzą, na co ja że najprawdopodobniej tak damy dziecku na imie a ona "weź mnie nie strasz..." nie odezwałam sie do niej tylko powiedzialm "mamo, dobrej nocy" i sie rozlaczylam.... Nawet nie wiecie jak mi przykro...
|
|
#3072 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() mi też się czasem zdarza palnąć jakąś taką małą głupotę z której się śmiejemy... ot takie słodkie ciążowe roztargnienie ![]() Cytat:
|
|
#3073 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam do łóżeczka czytac dalej Millenium
dobranoc mamuśki
|
|
|
|
#3074 | |
|
Zakorzenienie
|
Tzn. co
? Bym sobie porobiła paznokcie komuś. Mam znowu jakieś parcie na robienie tych wzorków, frenczy chyba z nudów.---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
Albo wypychanie. Kopniaczki też już sporadycznie.Poza tym już nie jest taki chętny na ruchy jak leżę na plecach, tak więc ciężko cokolwiek wypatrzeć, najchętniej uwaktywnia się kiedy leżę na boku od tej striony której nie widzę , małpa wredna
|
|
|
|
|
#3075 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie da się jej przerobić na czosnkową? posmarować masłem z rogniecionym czosnkiem i ziołami? Nie wiem jaka to bagietka bo nie kupuję takich wynalazków.. Cytat:
Cytat:
i mogę zdecydowanie polecić a co do mamy to przytulam ![]() aa Danika gratuluję udanej wizyty
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3076 | |
|
Wtajemniczenie
|
Co sądzicie? http://allegro.pl/wozek-wielofunkcyj...699032494.html
Myslałam co prawda o innym kolorze ale jesli poluję na uzywkę to chyba nie moge zbytnio zaszaleć ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
Skoro polecasz to zaraz go tu "zaobserwuje" Dzieki
|
|
#3077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie skojarzyłam o co chodzi ![]() Małgosiu, nie przejmuj się tak, mamę chyba masz po prostu mało delikatną Dobranoc mamcie
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
oooo też się wahała co do Roana
![]() Na żywo prezentuje się ok i fajnie że można w nim pobujać. |
|
|
|
#3079 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrej nocy
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3080 | |||
|
Zadomowienie
|
hej kobietki.... wiem,że obiecałam ostatnio się częściej odzywać..ale czasu wciąż brak. porobiło się zaległości... i w sumie,mimo,że od pon nie pracuje już tyle co do tej pory...to ciągle za czymś biegam.. i i tak docieram do domu wieczorami.. mój mąż ma teraz cały tydzień nocek.. i zwyczajnie nie chce mi się samej siedzieć smutno tak jakoś.. ale mam nadzieję,że przygarniecie mnie z powrotem ![]() Cytat:
ja też kupiłam prześcieradła na gumce w tesco , i też w tesco ceratki na gumce pod prześcieradła byly taniutkie..a na zmianę będą jak znalazł ![]() Cytat:
Kellysss....jak wynajdziesz jakiegoś linka jak to wygląda..to podeślij.. ja już w 32...więc może czas zacząć popijać malinowo ciągle mam nadzieję,że urodzę w sierpniu.. a może to przyścieszy choc trochę... ![]() co do wbijania się...to mi też ciężko.. jak znajdę chwilę,to zanim nadrobię,nie mam pojęcia już na co odpisywać... tak jak pisałam wyżej... taka na doczepkę tu trochę się czuję ale staram się poprawić Cytat:
a My dziś na wizycie byłyśmy... fakt,że w sumie taka kontrol,bez usg.. ale lekarz wymacał po brzuchu ułożenie małej,sprawdził ciśnienie itd. no i odpowiedział na parę pytań. ogólnie powiem wam...że pierwszy raz nie pokrzyczał..tylko pochwalił za wagę... bo od 22 maja to w zasadzie tylko2kg niecałe mi doszło.. w porównaniu do wcześniejszego skoku to sukces brzuchol za to coraz większy mi się robi. jak dla mnie to jest wielki..ale znajomi mówią,że nie jest taki duży..sama nie wiem ![]() mam pytanko... bo chce zamówić z pl wyprawkę do łóżeczka.. czy któraś z was korzystała na allegro z usług sprzedawcy... magictex ??
|
|
#3081 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie Małgośka ma dziś czkawkę przez nas cały dzień ale my tak z troski Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jeju- to ja mogłabym książki o dzieciach pisać- taka mądra jestem Malgosia1983- kochana- nie ma co się stresować komentem- nawet mamy - ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
![]() A ja już mykam spać! kolorowych brzuchatki |
|||||
|
|
|
#3082 | ||||||
|
kosmitka
|
Cytat:
Cytat:
, to nawet lepiej, bo mniej roboty.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3083 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka melduję się
![]() dziękuję wszystkim za kciuki umowa podpisana jeszcze w piątek podpisujemy akt notarialny i będziemy pełnoprawnymi właścicielami mieszkanka )to idę nadrabiać
|
|
#3084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisze do nich maila, może jeszcze nie wysłali paczki to domówie sobie ![]() Cytat:
ale masz racje szukając używanego nie ma co za bardzo wybrzydzać bo potem jeszcze się nic nie znajdzie i dopiero będzie ![]() tak patrze i kurcze jakoś we wszystkich wózkach te wpięte foteliki tak śmiesznie wyglądają ![]() Malgosiu, mamą się nie przejmuj
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-07-06 o 23:14 |
||
|
|
|
#3085 | |
|
Zakorzenienie
|
własnei z mezem zrobilismy liste zakupów na jutro i podliczyłam gosci na sobote i razenm z nami bedzie nas 14 dorosych 5 dzieci w wieku od 16 misiecy do 5 lat no i dwa dzidzioki w brzuszku -matko jak ja to pomieszcze hehe
---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3086 | |
|
kosmitka
|
Agnyska historia z kotem i męzem mnie powaliła. Jakoś swojego ani kota ani męża sobie nie wyobrażam w takich rolach, chociaż może i kot by się interesował laktatorem, bo pies raczej by się bał
.Cytat:
. Sama byłam zaskoczona. A wyprawka śliczna Martusia gratuluję kolejny raz!
|
|
|
#3087 |
|
Rozeznanie
|
Ło matko! Kiedy ja to wszystko przeczytam co tu dzisiaj od płd namachałyście
Może jutro przy śniadanku, bo dzisiaj już padam.Miłych snów
|
|
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się dzisiaj uśmiałam.
Nie dość że goliłam się i uznałam, że to wyczyn roku - normalnie po skończonej "robocie" byłam z siebie dumna W końcu jakoś mi się udało, ale co się ubawiłam i namęczyłam to moje ![]() Ale z was śpiochy
|
|
|
|
#3089 |
|
kosmitka
|
Śpiochy, śpiochy.
Cotka ale jak Ty tam dotarłaś? I to na siedząco?
|
|
#3090 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
doczytałam, że mama znowu się czepia, kurcze współczuję, powinna zrozumieć, że gorzej przechodzisz ciążę i musisz więcej odpoczywać![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
o to jeszcze w tym roku chcielibyście zacząć budowę?Cytat:
za wyniki i za sprzedaż auta, oby tym razem transakcja doszła do końca
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.

Agnyska dzięki za cynk 
Obyśmy były zadowolone

w każdym razie to co można i w ciązy brać więc raczej paracetamol 

Idę spać i proszę mi już tyle nie pisać, bo nie wiem o czym sobie plotkujecie 

ale po łebkach
Niech tylko usłyszę że nie odpoczywa