|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2821 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20
Mi się podoba taki frenczyk jak w załącznikach.
Może pojadę do Chorwacji w sierpniu! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2011-07-07 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2822 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ma ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2823 |
Rozeznanie
|
Witam serdecznie
![]() Dziś mój czwarty dzień na Dukanie. Startowałam z wagi 61.2, dziś jest już 59 ![]() ![]() Jem dużo, głównie nabiał, serki wiejskie, chude mięso, jajka, dzisiaj dojdą już warzywa (wyliczyłam, że w moim przypadku faza uderzeniowa powinna trwać 3 dni). Polecam wszystkim właśnie bułeczkę z mikrofali - codziennie jem ją na śniadanie, przepyszna i szybka w przygotowaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2824 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie, czy mogę zjeść mięso mielone, takie gotowe ze sklepu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2825 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2826 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nareszcie słonko świeci od rana ![]() ![]() Dzisiaj na basenie 60 długości zrobiłam ![]() Postanowiłam ułożyć sobie jadłospis na kilka serii P/PW z zachowaniem wszyściutkich zasad i wiecie co ? Nie miałam pojęcia, że to będzie takie trudne. I nie chodzi o trzymanie się tych zasad, tylko o to, że moje menu jest chyba bardzo monotonne, a wcześniej jakoś nie zdawałam sobie z tego sprawy ![]() No nic, trzeba pisać dalej ![]() Wszystkim gratuluje spadków ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2011-07-07 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2827 |
Zakorzenienie
|
Proteinki kochane!!
Spiesze z dobrymi wiadomosciami!! Poszlam dzis poszalec... 1. Fryzjer. Nigdy jeszcze nie wyszlam zadowolona od fryzjera. Dzis wyszlam wniebowzieta! Pani mi zrobila dokladnie taka fryzurke: http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...w=1280&bih=675 tylko mam nieco wiecej wygolone...niz Kukulska. W sensie krocej.. ![]() Pani mi jeszcze zrobila maseczki i inne przyjemnosci ...moje wlosy sa w duzo lepszej kondycji! ![]() Pozniej poszlam na zakupy...... wooohooooo kupilam spodnie 2 rozmiary mniejsze juz! I to jeszcze byly na swietnej promocji..... a pozniej...poszlam do kolejnego sklepu u pytam paniá o jeden rodzaj bluzek, ktorego szukalam....pani popatrzyla na mnie i mowi "pani to chyba S/M...?" ale mi sie milo zrobiloooo...! Jestem zmeczona lazeniem, szukaniem, kupowaniem.....ale taka uradowana!!... Kasicam fajne buciki, dokaldnie te same kupilam rok temu w Deichmanie.... ale...ja jestem straszna fajtulapa i ...nawet w nich nie umiem chodzic... ![]() ![]()
#2828 |
Zakorzenienie
|
roux
Świetna ta fryzurka ![]() I gratuluję udanych zakupów ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2011-07-07 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2829 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A słodyczy na Dukanie jest moc. Trochę wcześnie ten kryzys. Ty wypiłaś tą herbatę z cukrem ??????????????? ![]()
![]() |
#2830 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A że słodyczy w dukanie jest dużo to ja wiem, właśnie zajadam się kinder kanapką przepisu NIKI (w internecie znalazłam jej blog) gdyby nie to, to już dawno bym odpadła, a tak bardzo mi brakuje tej chol...ej herbaty z cytryną dla niej niestety nie ma odpowiednika! ![]() Dzisiaj zgrzeszyłam bo zjadłam klopsika z mięsa mielonego wieprzowego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2831 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() roux to moze nam wkleisz zdjecie wlosków ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dziewczyny dostałam 5 z egzaminu ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2832 |
Zakorzenienie
|
Legionistka
![]() ![]() ![]() Bigosik to całkiem fajny pomysł jest ![]() ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
![]() ![]() |
![]() |
#2833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ciekawe gdzie sie Ania podziewa? ![]() ![]()
![]() |
#2834 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
6łyżek mleka odtłuszczonego w proszku 1jajko Ja po modyfikacji robię z 5 łyżek, białko ubijam osobno i dodaję odrobinkę proszku do pieczenia. Wkładam do miseczki. Na 3 minuty do mikrofalówki(ja mam 700watt). Wychodzi pyszota ![]() Ja kupuję w netto z indyka, z mniejszą zawartością tłuszczu. Kiedyś było po 5,59, teraz już 7,99,(za 500gram) ale patrzyłam na skład: zero mięs wieprzowych, tłuszczy czy innych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2835 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale miałam dzisiaj pracowity dzień... padam ... idę zaraz się kąpać i spać ![]() dostałam @ i zmiana pogody i dzisiaj fatalnie się czułam .... wczoraj zrobiłam 100 brzuszków i brzuch mnie boli....ale dzisiaj tez muszę zrobić nie ma wybacz ![]() madziu ja pyzy też bym zjadła mniam ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
![]() ja jak miałam tipsy to zawsze miałam frencha białego .. kreci mnie hehe... teraz mam swoje ale za chiny ludowe nie potrafię zrobić ładnego frencha ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
ja na dodatek nigdy nie wiem co zjem na śniadanie i obiad... planuję rano jak wstanę ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
![]() w sobotę będzie następna 5 ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
![]() gdzie Ania ... tutaj .. ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- byłam koleżankę pożegnać bo wyjeżdża do Kanady jutro i pewnie na zawsze tam zostanie ;( ..... i nie dawno wróciłam ... zjadłam zupę jarzynową .. i teraz jestem tutaj z Wami ![]() jejciu jak dobrze że jutro piątek .... w pracy do 16 a potem weekend ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- przy okresie mam brzuch jak WIELKI BALON ![]() ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a czemu kolezanka zostanie juz na stałe w Kanadzie? zrobilam sobie buleczke maslana dodałam slodzik i aromat waniliowy i jest jeszcze lepsza niz wczoraj ![]()
![]() |
#2837 | |
Zakorzenienie
|
na poprawę humoru za wczoraj TŻ się nie odzywa....
kupiłam sobie dwie książki: Bogini Tash Aw jak skończe czytać Żona Mormona to się biorę za Krzyk Serca, Klejnot Medyny i Trzepot Skrzydeł i potem nowe nabytki ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
![]() Koleżanka jedzie do męża... on tam jest .. a że kiedyś już tam byli to postanowili wrócić... mają pracę .. mieszkanie... i tam jest inne życie.. nie ma tej gonitwy za pieniądzem co u nas ![]() hmmm o widzisz mamy nowy przepis na maślaną bułeczkę Legionistki ![]() ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2011-07-07 o 20:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a za kolezanka nie smutaj napewno jeszcze kiedys wroci do Polski chociazby na pare dni ![]() w piekarniku niestety mikrofali nie posiadam.. dodałam ten aromat bo nie lubie tego zapachu jajka....
![]() |
#2839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak lubię czytać książki ... ucieczka do innego świata i odpoczynek ![]() chociaż w pracy dziewczyny mi mówią że czytam chore książki :/
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a czemu Ci tak mówia?
![]() |
#2841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tam gafa nic się nie stało ![]() a Ty jakie czytasz??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kryminaly lubie czytac ale jak jestem z Tz w domu bo pozniej sobie montuje ![]() lubie fantastyczne ksiazki basniowe np sage ludzi lodu ktora uwielbiam ![]() ![]() uciekam spac kochane ![]()
![]() |
#2843 |
Zakorzenienie
|
nigdy nie czytałam ...
dobranoc ![]() śpij dobrze ![]() ja też zmykam ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2844 |
Raczkowanie
|
Melduje sie z e spadkiem -0,5
![]() Jak milo sie was czyta dziewczyny ja zapewne nie mam juz neta a ze jestem u kuzynki od poniedzialku to dopiero dzis mam czas do was wpasc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2845 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy moge sie dolaczyc? Biore sie za czytanie ksiazki, zeby was tu pytaniami nie zameczac
![]()
#2846 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() Ale się podle czuję. Spuchły mi oczy od tarcia (swędzą od alergii), terma siadła całkiem i rano muszę nagrzewać wodę w garnkach, żeby się wykąpać, do tego zalałam wczoraj komputer kawą (klawiatura padła). Ech... Ale mam spadek 0,5kg od 6.07 ![]() Miłego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
#2847 |
Zadomowienie
|
Fenris ja właśnie uwielbiam takie paznokietki jak na dwóch ostatnich zdjęciach
![]() Kacha199 to trzeba na sklad patrzeć... ja jak ostatnio patrzyłam(chyba w Biedronce) to sie wystraszyłam ile chemii ![]() ![]() ![]() ![]() magda_lena40 ja też próbował coś takiego zrobić...ale to mega trudne jest ![]() ![]() roux666 świetna fryzurka i dla mnie to duża odwaga, żeby tak się wygolić ![]() ![]() Marze o zrobieniu takich zakupów coby o dwa rozmiary mniejsze ciuchy brać ![]() ![]() Legionistka23 ooo za mna też bigosik chodzi...a kapustka czeka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() katkasiek przepisik skopiowałam, hie hie ![]() ainuzi23 ło rety...tyle bigosu.... to na ile osób weselicho?? ![]() NoLQa witam! ...to ja juz nie jestem najmłodsza stażem na watku ![]() No nadrobiłam...chyba wieczorkami wiecej Was tutaj niż w dzień ![]() Dzień dobry! Dzień zaczęłam w dobrym humorze, bo po dniu proteinkowym jest spadek 0.4 kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2848 |
Zadomowienie
|
Hej Słoneczka kochane!
Witam nowe osóbki ![]() ![]() Wszystkim gratuluję spadków! ![]() Ja ostatnio nie mogę się pozbierać.... Ciągle chce mi się spać, mdli mnie, kawa na mnie nie działa... I jeszcze jakieś różne zachciewajki mam ![]() ![]() Co do wagi to mam 2kg na plusie w porównaniu z najniższą wagą ale w tej chwili nie dietkuję - staram się jeść ostrożnie w miarę podobnie do 3 fazy. No dobra... czas pomyśleć nad śniadankiem ![]() I pamiętajcie... Mimo, że nie piszę i nie dietkuję to cały czas podczytuję co się dzieje i jestem z Wami duchem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2849 | ||
Zakorzenienie
|
Bryyyyyyyyyy
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() nie dziekuje za ksiukasy ![]() Cytat:
![]() Fenris biedaku to ładnie Ci sie dzień zaczął ![]() ![]() witam nowa dukankę ![]()
![]() |
#2850 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.