|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW - przeżyte, zasłyszane
moze mialas diete czy cos? moj facet tez jak kupuje energetyki ktorych sam zapach doprowadza mnie do furii to ma mnie pytac czy chce? lub jak kupi na miescie szorme to ma mi kawalek do domu przyniesc?
romantyczna sceneria to wlasnie dla mnie milosny spontan, mi facet oswiadczyl sie chrupkiem o smaku pizzy przy ogladaniu filmu na kompie i nie widze w tym zbrodni
|
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW - przeżyte, zasłyszane
Cytat:
|
|
|
#663 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
.Ale ogółem to masz rację. Jakby nie patrzeć to owszem nikomu krzywda się nie stała. Ale on się zarzeka, że napisał to żartobliwie i ja to źle odebrałam, zaś on do żadnej byłej nie zamierza wracać. W sumie jak się zagłębiłam w sprawę to faktycznie wygląda nieco jak żart (bo napisane w takim jakby wątku, gdzie część ludzi robiło sobie jaja). Ale i tak coś do mnie to nie przemawia, bo jeśli to by było napisane na poważnie to wszystko by do siebie pasowało. Póki co do laski pisać nie będę, zobaczę jak to się dalej potoczy (o ile w ogóle). |
||
|
|
|
|
#664 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To nie był nr 1, tylko opisywałam jak było po kolei i co najbardziej świadczyło o jego zachowaniu. Nie byłam na żadnej diecie, ani nic w tym stylu. Baton był podany jako przykład. Zresztą mało ważne. Taki najeżdżanie świadczy tylko o tym, że się nie szanujecie. Bo jak nie widać nic złego w takim zachowaniu, a bulwersujecie się, że chłopak odwołał spotkanie to nie wiem w jakim świecie niektóre tu dziewczyny żyją. Najlepiej jest wszystko olewać, nic nie wymagać, bo jak już się faceta złapało to lepiej go trzymać. A oświadczyny przy chrupku przy komputerze uważam, za bardzo ciekawe, widać było, że spontaniczne, prosto z serca. I nigdzie nie napisałam, że miała być jakaś szopka przy rodzinie. Ani nic z takich rzeczy nie wymagałam. Miało być we dwoje, ale w wigilię, po kolacji. Normalnie.
|
|
|
#665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
oj dajcie spokoj,nie robcie offa ,dziewczyna spodziewala sie innych zarecznyn i innego faceta, tyle
|
|
|
|
|
#667 |
|
Zadomowienie
|
Tylko po co takie zaręczyny przyjmować?
|
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem,moj przyszly maz oswiadczyl mi sie w sypialni o 9 wieczorem jak przyszlam z pracy w roboczym fartuchu ale jakos dla mnie to nie mialo znaczenia,i tak bym sie zgodzila
|
|
|
|
|
#669 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
). Generalnie wygląda na to, że coś byś tam chciała, ale chyba sama nie wiesz czego, a wszelkie jego zachowania są przez Ciebie interpretowane na jego niekorzyść (odbierał jakieś SMS-y w czasie spotkania - od razu interpretacja, że to od ex, czy inne podejrzane; napisał coś w necie - od razu "uuu, ale cham, zdrajca", a teraz sama widzisz, że chyba chodziło o robienie sobie jaj). Zastanów się, czy warto sobie i jemu zawracać głowę.---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2011-07-15 o 16:17 |
||
|
|
|
|
#670 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Te podejrzenia i interpretacje o ex pojawiły się dopiero po otrzymaniu informacji o tym co napisał - wcześniej by mi taka wersja nawet do głowy nie przyszła. BTW, nigdzie nie napisałam, że ja w to brnę dalej albo czegokolwiek chcę (no może jedynie w duchu chciałabym, żeby się przyznał) . Dałam sobie na luz z tą całą farsą, między innymi z tych względów, o których piszesz.Po prostu "rozwaliła" mnie ta sytuacja, a czytając wątek znalazłam nawet kilka podobnych historyjek. Pewna doza nieufności musi zawsze pozostać w relacjach z innymi ludźmi, bo okazuje się, że to nigdy nie wiadomo .
|
|
|
|
|
|
#671 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny, świetny wątek-naprawdę lżej na sercu, że nie tylko ja w swoim życiu trafiłam na kretyna
pamiętam sytuację, kiedy spotykałam się z pewnym chłopakiem..trwało to około 2 miesięcy. zarzekał się, że nie ma dziewczyny, że nic bliższego go nie łączy z żadną. było całkiem miło, koleś był trochę dziwny, więc jakoś z dnia na dzień kontakt z mojej strony się urwał, pomimo że nadal pisał i chciał się spotykać. haha po czym patrzę, a ten ma cudowny, romantyczny opis: "2 lata z moją Kasią♥ kocham Cię !" ...typowe? albo raz poszłam na randkę z nowo poznanym kolegą, było miło, gdy ten nagle wyciąga telefon i pisze smsa wyskakując z tekstem "od razu mówię, że mam dziewczynę i nie szukam innego związku" o ahahaha a raz mój Ex włamał się na mojego fb(podpadszył zapisane hasła u mnie na laptopie) i mi wyskoczyła informacja, że ktoś z jego miejscowości się zalogował i takie tam bla bla. nieźle się wtedy wkurzyłam i się go pytam, po co, dlaczego i czemu po prostu się nie zapytał. Ten zrobił głupią, zdziwioną minę i mówi, że to nie on..potem ja się nie odzywałam bo wiedziałam, że kłamie i nagle dostałam smsa od jego kolegi, że to ON się włamał bo chciał coś sprawdzić.. w takim razie powiedziałam to Ex a on strasznie się "zdenerwował" i mówi, że nie zostawi tego tak. na wieczór zdzwonił do mnie i zdenerwowany opowiada , że był u niego i go pobił i że niezłe emocje i adrenalina...po czym pare miesiecy pozniej okazało się, że nic takiego nie miało miejsca i że po prostu sie..mnie bał i nie mógł się przyznać..zresztą on nałogowo mnie kłamał z tego powodu.. ja nie wiem...przecież kobieta to
|
|
#672 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ktos tu pisal niedawno o kolesiu, który robil fochy w dniu ustnej matury swojej dziewczyny.... no bez jaj... taki szczyt egoizmu... chodzilam kiedys z podobnym palantem. myslal, że świat sie kreci wokol niego. podjął wszelkich staran, żeby zepsuc mi moje... osiemnaste urodziny. przyjechal i stwierdzil, że on bedzie decydowal co bedziemy robic i ze nie ide na żadną impreze - zostaniemy w domu i odgrzejemy sobie kotlety... Oczywiscie, stwierdzilam że ide na impreze i wyszlam. Po tym zgodzil sie łaskawie pojsc ze mna. Poszedl na impreze i stal pod ścianą z założonymi rękami i miną, jakby miał zaraz wyjąc kałacha i zrobic porządek. Po jakimś czasie wyszedł, kazał mi "ku*wa ogarnąc swoje życie" i odjechał. Po kilku godzinach laskawie przyjechal mnie odebrac z tego zadupia... Pod moją klatką kazał mi iśc spac do niego, ale stwierdziłam, że ide spac do siebie. Więc kazał mi "spie*radalac" i poszedł. I to wszystko w moje urodziny.... Słodko, nie? Strzelił focha i nie dostałam nawet głupich życzeń... A teraz najlepsze.... Wstałam następnego dnia rano o 15.00 i wychodząc z domu, natknęłam się na klamce na przepiękne, duże, kolorowe roże... a przy nich liścik: "wszystkiego naj leprzego Aniołku" (pisownia oryginalna, hehe). Napisałam mu sms że to bardzo miłe, dziękuję itp. Jak sie do niego odezwalam na gmailu, okazalo sie jednak że nadal jest straaaaasznie obrażony i to ja (głupia, głupia, zakochana w czekoladym pajacu - nie musicie mi nic mówic) zaczęłam blagac zebysmy sie spotkali i że znow wszystko bedzie dobrze. Po dlugiej i żenującej rozmowie na gmailu (leje ze śmiechu jak czytam ją dzis) przyszlam do niego i sie pogodzilismy. Lezymy na łóżku, wieczór, nastrój, on wypala: "a tak w ogole to wszystkiego najlepszego" ja: "spoko no i dzieki za kwiaty" on:"..jakie kwiaty?" ja: ".... o ku*wa!" on:'..........dostalas kwiaty?! od kogo?!?!?!?" ja: "......nie podpisal sie...." to "ku*wa" wyrwalo mi sie, gdy nagle zdalam sobie sprawę, kto mial taki charakter pisma i dysortografie... mój były, który od roku sie nie odzywal, po czym postanowil sobie przyjechac w urodziny i zostawic mi kwiaty na klamce.... z anonimowym liscikiem. Co do tytułowego palanta, to niestety potrzebowalam jeszcze jednej akcji, żeby otrzezwiec. Pojechałam z nim na działkę. Czułam się niepewnie co do tego związku i nie chcialam z nim uprawiac seksu jak leżelismy sobie w domku. Wyszłam na chwilę do samochodu po cos. Wtedy zacząl mi pisac idiotyczne smsy, że facetowi będzie ciężko bez seksu, że to tez zblizenie duchowe ble ble... na co ja odpisalam, że dla mnie seks to uzupelnienie udanego zwiazku. na co on: "wibrator. swietne uzupelnienie." .... wtedy spytalam siebie, co ja tu robie na działce z pieprzonym egoistą do którego nic nie dociera i który rozmawia ze mna na poważne tematy tylko przez smsy? przeskoczylam ogrodzenie bo zamknal brame i zaczelam wracac te 150 kilometrow piechota do domu. gdzies po godzinie sie skapnal że mnie nie ma i przerazil nie na żarty. dogonil samochodem, odwiozl do domu. Nie chcialam z nim gadac i odeszlam bezpowrotnie z jego żałosnego życia. Akurat mature mialam pisac niebawem, wiec dobrze że zawczasu sie go pozbylam hehe. Pisalam z nim jeszcze potem troche smsy czy mejle, ale widac było że jest niereformowalny a to co ja pisze to on interpretuje na swoj sposob, jakby nie rozumiał języka polskiego... To bylo z 4 lata temu, mieszka obok wiec widuje czasem z okna tę zapadającą się w sobie postac, która tkwi dalej w swojej otchłanie rozpaczy, naturalny usmiech chyba zniknal na dobre z jego przystojnej buźki, w nowy zwiazek nie wstapil (Bóg ma was w opiece, dziewczyny) i tylko sie pogrąża w byciu "outsiderem niezrozumianym przez świat". Mówił, że chcialby sie urodzic ilestam lat wstecz (zapewne w czasach, kiedy kobieta była we władzy faceta). Egoistyczny despota... ale byłam głupia, raaany.... |
|
|
|
|
|
#673 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez Patryskaa91 Czas edycji: 2011-08-02 o 22:07 |
|
|
|
|
#674 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A swoją drogą chłopak musiał byc lekko w szoku
|
|
|
|
|
|
#675 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez Patryskaa91 Czas edycji: 2011-08-02 o 22:09 |
|
|
|
|
#676 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak łatwo bym nie odpuściła oj nie Może już nie są razem
|
|
|
|
|
|
#677 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#678 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2011-08-03 o 14:30 Powód: odtworzenie zniszczonej wiadomości |
||
|
|
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę dziwne.
|
|
|
#680 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Używanie "Ciebie", "Tobie" to wyraz szacunku do rozmówcy. Nie powinno się pisać "Mnie", "Mi", powinnaś zmienić to brzydkie przyzwyczajenie i znajomi również. Edytowane przez Wolha Czas edycji: 2011-08-02 o 19:08 |
|
|
|
|
|
#681 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niektórzy pewnie uznają, że się czepiamy, ale to po prostu razi po oczach
|
|
|
|
#682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
pierwsze slysze
|
|
#684 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy to było aż tak ważne w tym wątku co się pisze z dużej, a co z małej litery, ale oki już nic nie piszę, bo zaraz znów coś będzie nie tak;/ Myślałam,że można sobie tutaj swobodnie pogadać i pośmiać się z różnych sytuacji, ale widzę, że bardziej interesujące jest to jakie kto robi błędy;/ Jeśli to kogoś ucieszy to dziękuję i więcej tak nie będę pisać
|
|
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
jeju nie denerwuj sie to tylko mila porada
po prostu ktos moze Ci zwrocic uwage ze masz wysokie mniemanie o sobie, tez znam dziewczyne do ktorej jak napisalam cos o jej mamie z malej litery ( bo mowila ze z szacunku mam pisac z duzej ) to byla zla tyle nie zlosc sie dziewczyny chca dobrze
|
|
#686 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciesze się,że nie robię takich błędów np. jak dyslektycy, bo to bardziej razi Ja dobrze zdawałam sobie sprawę z tego,że tak pisząc chodzi o wyrażenie szacunku. Może rzeczywiście to dziwnie wygląda, a może jestem aż tak zakochana w sobie, że będę tak pisać
|
|
|
|
|
|
#687 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
za wszelkie popełnione szczerze przepraszam... Okey dziewczyny zwróciłyście uwagę dziewczynie może wystarczy już dyskusji na ten temat
|
|
|
|
|
|
#688 |
|
Konto usunięte
|
Tylko spokój Was uratuje, inaczej znajdę po IP i nogi z tyłków powyrywam.
Koniec dyskusji, kto miał się czegoś nauczyć, to się nauczył. Kto jest niereformowalne, będzie sadził byki dalej.
|
|
|
|
|
#689 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Albo "tak powiedział Mój Misio", "i powiedziałam Mu", "według Niego"... ![]() Dobra, już nic nie mówię.
Edytowane przez YipYip Czas edycji: 2011-08-03 o 11:18 |
|
|
|
|
|
#690 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko śmieszą i dziwią mnie takie zachowania, zamiast przyznać się do błędu następuje święte oburzenie, jak ktoś śmiał zwrócić uwagę i jeszcze naskakuję. Ja tu żadnego naskakiwania nie widzę, no ale... EOT |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.

.
Jeeeezu... nie rozumiem robienia wszystkiego na pokaz.

.
Trochę dziwne.