|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
BAN stały
|
Dot.: Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2
|
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
UF już myślałam że to Go zainteresowało
![]() Ja jakiś dziwny humor dziś mam chyba mi się tęskni już za mężem chciała bym z Nim pogadać i pośmiać się i posłuchać co tam ciekawego robił wczoraj i dziś ![]() W dodatku zapomniałam łyknąć pigułki.... ale wzięłam dziś rano... kilka h opóźnienia chyba nie zaważy...
|
#1593 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
A nasza sexy mama pewnie zajęta dziś rodzinką.....
![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Kurde jeszcze jakiś trudny klient mi się trafił na zakończenie Babo! Babo! dobry humor odzyskaj bo inaczej nici z dobrej zabawy wieczorem
|
#1595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jej ale się nażarłam.
Pyszny mi chleb wyszedł, zjadłam 3 kromeczki (takie mniejsze niż u chleba żytniego mi wyszły) z makrelą, jajkiem i ogórkiem kiszonym własnej roboty. Jak będę robić następnym razem chleb, czyli za ok. 2 tygodnie (zamrażam w kawałkach i się trzyma tak długo), to wstawię zdjęcie by się pochwalić jaki jest ładny. Teraz niestety obskubałam skórkę od góry. ![]() Cytat:
Cytat:
Arnama nie czepiaj się każdej sytuacji którą opisuję, to że poszłam na paintballa nie znaczy że zawsze i wszędzie z nim chodzę. Na paintballa on często chodzi na wyjazdy firmowe, albo na jakieś gokarty i jak mi się chce to idę, jak nie mam ochoty to nie i nie jest tak że wszędzie razem chodzimy. A sama też brałam udział w paintballu, ale jakoś mnie to nie kręci, a że potem jest jakiś grill i impreza po paintballu to chętnie idę.Po prostu nigdy nie jest tak, że on sobie gdzieś idzie a ja nie mogę bo mi nie pozwala czy nie jestem zaproszona (bo zawsze jestem skoro jesteśmy małżeństwem) Nieraz jest tak że ja też jestem zaproszona ale nie idę bo nie mam ochoty i vice versa.
Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2011-07-16 o 12:24 |
||
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję że buty albo nie ładnie leżały, albo rozmiar 38 był za duży a 37 za mały, albo wcale nie było rozmiaru
![]() Niestety.... wbrew temu co pisałam wcześniej.... humor mam teraz jeszcze gorszy nie wiem, pozostaje chyba tylko ->
|
#1597 | |||||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
![]() butow tak nie lubie bo ich kupowanie bylo dla mnie upokazajace i chyba mi to zostalo ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- gdzie jestescie ?
|
|||||
|
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie się zastanawiam jaką zrobić sałatkę. Może jutro pojedziemy na piknik. (Jak naprawi rower)
|
|
|
|
#1599 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
![]() Decyzja jest podejmowana wspólnie przez wszystkie członkinie więc trzeba napisać podanie do prezesa klubu i czekać ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
ja też albo z mężem albo w ogóle... Zresztą jeszcze w narzeczeństwie mieliśmy taką sytuację że moja bardzo dobra koleżanka miała ślub, ale wcześniej na ślubie innej koleżanki z naszej paczki "troszkę" się opiliśmy i tamta powiedziała mi że ona by nie chciała żebyśmy tak u niej na ślubie.... I mój Tż powiedział że do niej nie pójdzie więc ja też nie poszłam. Oczywiście prezent dałam wcześniej i życzenia złożyłam w dniu ślubu telefonicznie ![]() ależ masz dobrego męża ![]() Mój tez by mi na wszystko pozwolił tylko że ja mam jakiś ogranicznik w tyłku ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
![]() ale lepiej poczytaj w ulotce ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- mmm sexy ![]() a no zajęta rodzinką zgadza się byliśmy kupić sobie wersalkę i fotel do salonu nareszcie bo już dawno chciałam ale Tż jakoś nie widział potrzeby i w końcu zobaczył---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
hehe
Edytowane przez eff8 Czas edycji: 2011-07-16 o 16:11 |
|||||
|
|
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
Męża ciagle nie ma.... ja dopiero wstałam
pora brać sie za przygotowania do imprezy
|
#1601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo zapowiada się dłuuuga noc ![]() od której zaczyna się impreza?
|
|
#1602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale spooookooooojnie..... zdążyyyyyymy wrzuciłam wszystko co miałam: mrożonki, trochę szynki i cukinię i zalałam jogurtem naturalnym co to będzie.... co to będzie
|
|
#1603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno zdążycie strach się bać no to ja znikam
Edytowane przez eff8 Czas edycji: 2011-07-16 o 16:48 |
|
|
|
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam kieckę na wesele
mam nadzieję że znajdę coś pomiędzy...przez ponad 7 lat śmigałam w butkach 5 cm obcas skórzane i służyły mi super...ale niestety się porozrywały wreszcie |
|
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam na zakupach, co mogłam to zostawiłam w aucie dla męża. Strasznie ciężkie te zakupy. W sklepie byłam dwa razy. Pod sklepem odkryłam, że mam centralny zamek zepsuty w kluczykach od samochodu. Nie umiałam zamknąć. Wróciłam do domku po zapasowe kluczyki, a tam nie ma centralnego. Mąż mnie uświadomił, że od str pasażera jest zamek, który zamyka wszystkie drzwi. Blondynka jestem.
---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Edytowane przez agusiowata Czas edycji: 2011-07-16 o 19:28 |
|
|
|
#1606 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Byłam na ślubie. Poprzypominałam sobie od razu nasz ślub i doszłam do wniosku że chciałabym jeszcze raz albo wiele razy!
![]() Panna Młoda schudła bardzo odkąd ją widziałam (ponoć 7kg, ale to ze stresu z innych powodów, a potem przed ślubem) I tak była szczupła, ale teraz to w tej sukni miała talię osy, ciut policzki za szczupłe miała, ale ładnie wyglądała. Tak w jej stylu, wszystko do siebie pasowało, miała bukiecik kalii różowych. Miała suknię Agnes 10168- oczywiście jak to ja musiałam sobie ją znaleźć w internecie, wiedziałam że to Agnes ale nie znałam modelu, po zdjęciach w necie poznałam. Msza krótka bo tylko 40 minut, mieli fajną pogodę bo słońce świeciło ale nie było gorąco, tak w sam raz. Cytat:
Ja z kolei wolę kupować buty niż ciuchy. Cytat:
Cytat:
A możesz pokazać? ![]() Cytat:
Pewnie tak samo bym zrobiła.
Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2011-07-16 o 19:51 |
||||
|
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że jutro będzie ładna pogoda. Mąż ma wolne. Chcemy spędzić go razem.
Edytowane przez agusiowata Czas edycji: 2011-07-16 o 20:40 |
|
|
|
#1608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ani się ic nie przypiekło, ani nie ścięło ![]() A mąż to w ogóle zachwycony był bo kocha takie rzeczy do jedzenia ![]() Ej kurde impreza w pełni a moja kol. z podstawówki ma chrapkę na tego przyjaciela od tej "ulubionej" koleżanki ale ta poszła spać, ale jak się zoriętowała o co cho to powstała i siedzi przy nim non stop a szkoda....przepraszam za literówki, ale już "nie zła jestem" wracam do zabawy
|
|
#1609 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Witam Dziewczynki
Cytat:
Buty..."Co oczy nie widzą, sercu nie żal" Cytat:
Cytat:
![]() A i zdarzają się takie pary, które wszystko robią razem... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A może na koturni by Ci odpowiadały? Zazwyczaj są wygodne i przy okazji nie za wysokie. Cytat:
Szukałam zupełnie co innego a znalazłam 2 bluzki (z metkami!), o których w ogóle zapomniałam. Wieczorem dopadł mnie "idiotyzm"...mianowic ie dzwonię do domu, i nikt nie odbiera, a miał "przyjechać po mnie mąż". Siedziałam u mamy i czekałam. Dzwoniłam i dzwoniłam...i w końcu pomyślałam że pójdę na nogach. Po 20-dziestu minutach przypomniałam sobie że...przecież sama przyjechałam samochodem Skleroza jest definitywnie moim atrybutem |
||||||||||
|
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
hej.... pamiętacie mnie? wstawię pralkę, zrobię kawę i trochę Was nadrobie bo normalnie wstyd...
|
#1611 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Zdjęcia w załączniku. Z przymierzalni Sukienka nie jest klasycznie weselna. Szukałam takiej która po pierwsze nie jest z tafty czy satyny (nie lubię tych materiałów) a po drugie będzie nadawać na inne wyjścia niż wesela. Myślę czy mogłyby pójść do niej kolorowe dodatki...np turkusowe albo fioletowe czy bezpieczniej zostać przy bieli/kości słoniowej?Cytat:
ślubna to często niecałe pół godziny. Nasza trwała w okolicach 45 minut, bo sami wybieraliśmy czytania, a znajomy ksiądz mówił kazanieSuknię wygooglowałam bardzo ładnaCytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Telka10 Czas edycji: 2011-07-19 o 16:08 |
||||
|
|
|
#1612 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co się stało że nie możesz?? na pewno się coś znajdzie ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
OOo to się Nam Arnama wybawiła ![]() hehe ciekawe jakie dziś będzie samopoczucie ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
![]() mnie też denerwuje to elektryzowanie ale zazwyczaj w sklepie tak się dzieje, w domu mogę mierzyć ![]() i co wracałaś się po samochód?? dobrze że skleroza nie boli ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
jasne że pamiętamy Nadrabiaj nadrabiaj ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Chyba tak. Wydaję mi się że najbardziej będą pasować takie standardowe czarne szpilki A jak nie chcesz wysokich to jakiś niższy obcasik.
|
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobre ![]() Corvette chleb robię na małej ilości proszku do pieczenia, raz zrobiłam na drożdżach ale jakoś drożdże smakiem nie pasują do otrąb, albo ja ich za dużo dałam (drożdży). Generalnie mnie drożdże lubią. ![]() Telka ładna sukienka Nadaje się na wesele inne okazje. ![]() Chciałabym gdzieś pojechać na piknik ale nie wiem gdzie można w okolicach Gliwic.
Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2011-07-17 o 12:02 |
|
|
|
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grunt to znaleźć wygodne...a to jest teraz nie lada problem |
|
|
|
|
#1615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pogody to u mnie coraz bardziej ciepło |
|
|
|
|
#1618 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() Była rzeźnia rano, ale znajomi zostali na noc, więc od rana po "kliniku" i już głowa nie boli Impreza była za✂✂✂ista Tyle śmiechu, wspomnień, że szok dobrze że kumpele z podstawówki przyszły, bo we trójkę rozkręciłyśmy całą imprę a od rana znowu ![]() Ale od czasu do czasu fajna taka impreza ![]() Cytat:
![]() Z proszkiem w ogóle nam nie smakuje- wyjątek: czekoladowe babeczki z mikrofali ![]() (kurde znów chcą rozpalać grilla Telka fajna sukienka ![]() Muniek został wymęczony przez mojego kumpla, chodzi po kątach i ma dość ludzi, a ten ciągle Go męczy ![]() Czy już mówiłam że kocham swoich znajomych? ![]() hihi potem znów się odezwę w wolnej chwilce
|
|
#1619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baw się dalej. Dobrzy znajomi to warunek dobrej zabawy |
|
|
|
|
#1620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Juhuu mieszczę się we wszystkie spodenki z zeszłego roku w które nie umiałam się wcisnąć, nawet do połowy. Teraz mam nawet luzy w tych spodenkach
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.

chyba mi się tęskni już za mężem
chciała bym z Nim pogadać i pośmiać się 
Pyszny mi chleb wyszedł, zjadłam 3 kromeczki (takie mniejsze niż u chleba żytniego mi wyszły) z makrelą, jajkiem i ogórkiem kiszonym własnej roboty.
Jak będę robić następnym razem chleb, czyli za ok. 2 tygodnie (zamrażam w kawałkach i się trzyma tak długo), to wstawię zdjęcie by się pochwalić jaki jest ładny. 

ja się uśpić nie mogłam przez te buty wczorajsze- serio
pora brać sie za przygotowania do imprezy 

ale spooookooooojnie..... zdążyyyyyymy