|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
![]() * * *
gdy słońce zgaśnie, a każda komórka mojego ciała wdzięcznie wtula się w myśli o Tobie, rzęsy żegnają błękit mych oczu, by ugościć na policzku linie papilarne, które przecież znam tak dobrze samotne usta zaciskają się ukradkiem oszukując same siebie, że wcale nie szukają smaku Twoich warg, zarezerwowanych jeszcze wtedy tylko dla mnie bo tylko rozum nie chce już pamiętać obrazów, dźwięków i zapachów, dla których serce mogłoby nawet przestać bić * * * Edytowane przez kontrargumenty Czas edycji: 2011-07-18 o 17:34 |
|
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
" wszystko zacząłeś, skończyłeś i zapomniałeś
z Twoich wielkich słów kręcimy dziś komedię... żałuję, że nie możesz poczuć tego, co ja czuję tej złożoności targających mną emocji, tego zamętu, jaki mam w głowie burczy mi w sercu po chwili dodał: 'i szczęścia w miłości' cholera, jak trafił zostaw. nie potrzebuję cichych dni mam dość wielkich słów, z których nie zostaje nic - byłeś wiele więcej winien mi "
|
|
#4053 | |
|
Raczkowanie
|
Na zdrówko ; *
To Tobie należy się ukłon kochana ; * Cytat:
happyend, latin, Marsi89- Miło wiedzieć, że ktoś czyta to co piszę, a jeszcze milej gdy to się podoba <3 cornflower_ uwielbiam Cię ; * Owszem, możesz mi zaufać ale to tak jakbyś nie ufał nikomu. Patrząc w Twoje przerażająco czarne oczy, pełne zła, zrozumiała, że Ty po prostu jesteś zepsuty wewnątrz, gnijesz, Twoje serce jest w ostatniej fazie rozkładu, jest jedną wielką śmierdzącą kupą gówna. A gdy Twoje słowa złamią mnie na dwoje, obiecaj, że zabierzesz ze sobą tą połówkę, która była odpowiedzialna za kochanie Ciebie. I choć to wydrze moje ogromne serce z małego ciała pamiętaj, że nadal będę kochać Tym razem może wątrobą, albo płucami Potrzebujesz mnie mniej niż ja Ciebie. Dlaczego pragnąłeś znaleźć mnie tak późno?
|
|
#4054 |
|
Zadomowienie
|
***** chcę oczyścić wszelkie blizny, poczuć nieprzeżyty strach i bezradność być samotną dziewczynką i beztroskim dzieckiem.. ***** pustka widziana pod postacią własnego słowa boli dwa razy "puściej" ***** tęsknota za szczęściem usypia mnie w poniedziałek, we wtorek zaś daje "kopa na dalsze życie" ***** przemilczana i stłumiona prawda boli, z czasem podwójnie. *****
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2011-07-18 o 19:16 |
|
|
|
#4055 |
|
Rozeznanie
|
Perełki ♥
" Porozmawiajmy o tym jak ciężko jest zapomnieć.
Ślizgam się po obrzeżach racjonalności. Zamykam oczy znów spotykam Ciebie we śnie, Ty tez mnie widzisz, ale wstydzisz się powiedzieć weź mnie. Znów patrzymy na siebie przez szparę w niedomkniętych drzwiach. "
|
|
#4056 |
|
Raczkowanie
|
"
Chciał, by była dla niego wszystkim, zawsze i wszędzie. To dlaczego tego nie zrobił? Próbując sobie to wszystko tłumaczyc, że ludzie są dla siebie stworzeni i na pewno jeszcze na takiego trafi, jej serce podpowiadało: nieprawda... rozum zawsze kłamie. Za każdym razem, gdy jest naprawdę źle, ludzie na siłę przekonują mnie, że jestem na dnie. Aż w końcu sama zaczynam w to wierzyc, z czasem jednak okazuje się, że zawsze może byc gorzej. Tyle słów rzucanych na wiatr... Zawsze będę na Ciebie czekac, wiesz? Nigdy nie jest za późno, żeby ożywic to, co wydawało się już dawno umrzec. Nigdy nie jest za późno, aby powiedziec 'kocham' tak jak i 'nienawidzę Cię'. Nigdy nie jest za późno, aby mowic, bowiem milczeniem rezygnujemy ze szczęścia. I niech to uczucia trwa! "
|
|
#4057 |
|
Przyczajenie
|
`Choć bardzo się starałam, nie mogłam się pozbyć wrażenia, że ktoś taki jak on zasługiwał w jej oczach tylko na tyle uwagi, ile wymaga wypicie jednej kawy, nic więcej.`
|
#4058 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje
![]() Chciałeś wiedzieć gdzie jest ta dziewczyna którą poznałeś 7 miesięcy temu?ta pewna siebie brunetka z uśmiechem na twarzy?zmieniłeś ją. Chcę oczy,oczy Twoje na własność .Chce ramiona,ramiona Twoje na własność i serce ,serca nie oddasz bo nie wiem czy je posiadasz. Byliśmy jak z teneloweli ,obydwoje piękni ale nie bylo w tym milości.
|
#4059 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich ;-)
Jeżeli masz możliwość zmiany na lepsze a nic nie robisz - marnujesz czas Nigdy nie będę dla Ciebie najważniejsza bo nie mam jej imienia ;-) |
|
|
|
#4060 |
|
Rozeznanie
|
Natura jest językiem - nie umiesz go zrozumieć? Obawą dziewczyny jest to Jakie on ma plany wobec niej Albo czy w ogóle jakieś ma? Jest inny świat, Jest lepszy świat. Cóż, musi być. Cóż, przecież musi być... I jeśli masz choć pięć wolnych sekund, Opowiem ci historię mojego życia - Spędziłam je idąc twoim śladem.. Słońce świeci zza naszych pleców Nie, to nie jest jak każda zwyczajna miłość Ta jest inna, bo dotyczy nas.. Zaśpiewaj mi do snu, zaśpiewaj mi do snu. Nie chcę już więcej budzić się samotnie. Nie wspominajcie nawet o miłości... Nie zniosłabym znowu napięcia bólu. |
|
|
|
#4061 |
|
Raczkowanie
|
miło mi . dziękuje < 3 ... ` Co decyduje o wyborze wspomnień? Życie przypomina siedzenie w kinie. Pstryk! I oto ja: dziecko pałaszujące ptysie (...). Pstryk! Minęły dwa lata i siedzę na kolanach u babci (...). To jedynie chwilki – a między nimi długie puste przestrzenie miesięcy czy nawet lat. Gdzie się wtedy było? Przywodzi to na myśl jedno z pytań Peer Gynta: Gdzie byłem, ja, prawdziwy, cały? Czas ucieka. Czas na nikogo nie czeka. Czas leczy rany. Wszyscy chcielibyśmy mieć więcej czasu. Czas wstać, dorosnąć. Czas zapomnieć, czas.. Piękno kobiety nie przejawia się w ubraniach, które nosi, w jej figurze lub sposobie w jaki układa włosy. Piękno kobiety musi być widoczne w oczach, ponieważ są one drzwiami do jej serca – miejsca gdzie mieszka miłość. Wierzę w siłę pierwszego spojrzenia, w to mgnienie sekundy, kiedy czujemy, że za moment wydarzy się coś wielkiego, nieprzewidywalnego i zmieniającego życie. znasz hasło do swojego wnętrza? "Zastrzegam sobie prawo bycia człowiekiem samotnym". Nie tęsknię za towarzystwem. Przeszkadza mi ono. Żyję dla przyjemności. Jest niewiele osób, które mogą dać mi tyle przyjemności, co działania, które sam wykonuję. Wolę tworzyć przyjemność zgodnie z moimi kaprysami niż być uzależniony od kaprysów innych. Kończę zabawianie innych. Lub ich wychowywanie. Znajduję lepsze towarzystwo w nieożywionych przedmiotach i zwierzętach, ponieważ mogę cieszyć się ich obecnością, nie zużywając przy tym moich psychicznych sił. W rzeczywistości dostarczają mi one nie tylko rozrywki, lecz także pożywienia dla myśli przez swoją stymulację stosowną do moich idei. (...)`
|
|
|
|
#4062 |
|
Zadomowienie
|
latin, grise, mandarynka, drift ♥
Anioł stróż dawno odszedł w bezsilności. Pomyślałam że nie mogę o Tobie tyle myśleć, więc w każdej chwili w której przeważnie o Tobie myślałam staram się coś robić i wiesz co ? Cały czas muszę coś robić. Los czasem rozdziela bliskich sobie ludzi, żeby uświadomić im, ile dla siebie znaczą. Każdy gromadzi blizny w sercu. Pielęgnuj swoje marzenia. Trzymaj się swoich ideałów. Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz. Wielkie biografie powstają z ruchu do przodu, a nie oglądania się do tyłu. Jeżeli będziesz o coś walczyć wystarczająco wytrwale - zdobędziesz to. Czasem lepiej pozwolić komuś odejść, niż za wszelką cenę starać się zatrzymać go przy sobie. Ja mam takie Male serduszko, pokochaj je Objął mnie i przez chwilę, która wydawała mi się wiecznością, odniosłam wrażenie, że mam wszystko. Gdyby zaczął padać deszcz, przyciągnąłbyś mnie do siebie i zaczął całować, bo wiedział byś że to właśnie lubię.
nic nadzwyczajnego ♥ Edytowane przez panna_miodowa Czas edycji: 2011-07-18 o 21:55 |
|
|
|
#4063 |
|
Raczkowanie
|
możemy zawsze zrezygnować z próby, być czymś w oczach innych. i zmienić to miejsce, możemy zmienić to miejsce... Chciałabym zapamiętać Chciałabym wiedzieć w pełni kim jesteś chciałabym poznać wszystko czym się staniesz Dokąd pójdziesz? Co zrobisz? gdy świat jest prosty przed Tobą Tańczysz w swoim śnie Dopóki wszystkie oczy które na ciebie patrzą Obudzą twoje lęki Lubię patrzeć jak śpisz lubię dotykać Twoją twarz Lubię trzymać Cię w słodkim uścisku Żyjesz jakby we śnie Wszystko smakuje tak słodko Dopóki zgadza się z tym co czujesz Bardzo się boisz, więc próbujesz mnie złamać Nie chcę się troszczyć I nie chcę nienawidzić Nie chcę widzieć, jak odchodzisz tak daleko Wszystko przez strach. Bo twarzą w twarz jesteś słodki
Jak cukierek przyklejony do moich zębów I w rezultacie szkodzący
|
#4064 |
|
Raczkowanie
|
Jedyne co trzyma mnie przy życiu
to ta myśl, że może jednak jestem na tym zasranym świecie w jakimś celu Nie potrzebuję Cię. Pragnę tylko Twojej miłości A gdy będziesz czegoś potrzebował to poproś z chęcią wybuchnę Ci śmiechem w twarz Nastał dzień w którym cały świat umilkł A słyszalne jedynie było bicie naszych serc Mylnie przekonanych, że to właśnie dla siebie mają bić Splątani miłością chciałoby się rzec, Otuleni szczęściem. Oddaj mi mnie, Tak, mnie. Tą którą byłam przed Twoim pojawieniem się Nie mów o Nas, Nie wypowiadaj słowa-kocham Po prostu wyjdź Zamknęłam drzwi do mojego serca, Pamiętaj, że otworzyłam okna
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
ukojenie w eterni. 'Ty znasz man to kiedy gubisz się we własnych planach kiedy twa wizja życia zdaje się zbyt opętana kolejna rana tyle że nie potrzebnie w twoim sercu zapisana ludzie wciąż zapominają, że liczy się szacunek dla drugiego człowieka. ... Ktoś z góry pomaga mi pokonywać ostre zakręty ... I szukam drogi która zmieni ten świat w lepszy i piękny' |
|
|
|
#4066 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje ♥
myCh - miło, że znowu jesteś 2011 rokiem Ciebie. 11 - K 20+1+1 = 22 to pewnie dlatego, że nigdy nie dosięgałam Ci do serca. żyje po to by udowadniać, że może być gorzej. Twoje ciało może być przy innej, Twój dotyk może być dla Niej, ale serce masz jedno, Twoje serce należy do mnie, bije rytmem mojego. to nie był romantyzm to było błądzenie napalonych tęczówek, to nie była wrażliwość to był bełkot pijanych ust, to nie była miłość to było moje wyolbrzymienie szczęścia. dziś myślę, że już nawet nie chce próbować. zasypiam na obcym ramieniu oglądając całkiem nie znane mi ściany, słucham słów w obcym języku, bełkot przy uchu mnie odpycha. Jesteś obleśny twierdząc, że mnie kochasz. nie tracę humoru przez miłość, która nie jest dla mnie.
|
#4067 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie sądziłam że ktoś mnie jeszcze pamięta . I to jeszcze taki wielki ktoś . No cóż dziękuje ; **Dzisiaj w nieświadomości, Nie wiedząc nic o jutrze Ufam Ci bezgranicznie I powierzam Ci siebie Ot tak, z miłości. Nie wiem nic o miłości, Marny z Ciebie nauczyciel. Kiedys będziesz gotowy na miłość. Gdy słowo `kocham` nie będzie ciężarem, Gdy łzy nie zawsze będą oznaczały smutek, Kiedy Twoje serce zawsze będzie otwarte na wszystkie troski mojego świata... I wtedy zrozumiesz, ale będzie już za późno. Przepraszam że musiałeś tak bardzo cierpieć, Że dniami i nocami zastanawiałeś się jak mi to powiedzieć, Że musiałeś tak długo się ze mną męczyć Bo nie mogłam przestać Cię kocham. Przepraszam że nie przestałam do dziś.
|
|
#4068 |
|
Raczkowanie
|
mandarynka wzajemnie kwiatuszku
![]() paralogiczna, grise, drift, cookiecrisp, mych, primadonna, parala, miodek ♥ sama nie mogłam siebie odnaleźć, odnalazłeś mnie ty, oddycham tylko i wyłącznie w twoich ramionach, gdy słońce zachodziło, ty ciągle oświecałeś mi horyzont, a gdy gwiazdy odmówiły posłuszeństwa, zaprowadziłeś mnie na koniec świata. na drodze między szczęściem a rozpaczą, stałeś mi już tylko ty. doskonale wiesz, że między nami nie staje nic oprócz przestrzeni i czasu, przybliżam Ci gwiazdy, a ty dajesz mi zwykły uśmiech i nic więcej. zamienię Ci deszcz w słońce, od tak przegonię chmury moja dusza będzie twoją duszą, a ciała jednością.
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
|
|
|
#4069 | ||
|
Zadomowienie
|
mój miodek najdroższy
Cytat:
Mam teraz fioła na twoim punkcie ! Proszę, bywaj częściej. Wszystkie twoje opisy są cudowne ♥ Cytat:
a ten opis wielbię ![]() ___________ My my my - my my my - my my my - my my ... Mój mój mój – mój mój mój – mój mój mój - mój mój ... he's seen in iron environments with plastic sweat out of chiselled slits for eyes Zamiast oczu ma wydrążone szczeliny, z których wypływa plastikowy pot When I'm bored to death at home, when he wont pick up the phone, when I'm stuck in second place, those regrets I cant erase. Only I can change the end, of the movie in my head, there's no time for misery, I wont feel sorry for me. Kiedy śmiertelnie nudzę się w domu, Kiedy On nie podniesie telefonu, Kiedy trafiam na drugie miejsce, Tego żalu nie potrafię zmazać. Tylko ja mogę zmienić zakończenie Filmu w mojej głowie Nie ma czasu na smutek Nie będę sobie współczuła. Every lover breaks my heart. Każdy kochanek łamie mi serce. |
||
|
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
myCh kochanie ;***** " zbyt wiele jeszcze w sercu przeszłości mam i znów zaczynasz grać na mojej duszy uparcie szarpiąc struny wrażliwości, a ja ciągle słyszę tę samą melodię muzykę płynącą z twojego serca muzykę cierpienia a czas z dnia na dzień mi Ciebie odbiera i oddala do granic niemożliwości dziś każda moja łza pachnie TOBĄ - kiedy jest naprawdę źle? - kiedy nie chcesz o tym mówić... kochać to także umieć się rozstać zamknięte w pustym pokoju pozbawione powietrza, umiera w zakłamaniu myśli i pustych słów goniąc marzenia usycha wspominając piękne chwile - serce "
|
|
#4071 |
|
Zadomowienie
|
Miałam wrażenie,że zbliżasz się do mnie wraz ze wschodzącym słońcem.
Jak się okazało chwilę potem zaczął padać deszcz, zmywając moje wrażenie,pozostawiając zacieki Twojej obojętności. Daj mi chwilę z Twoim zapachem. Może czas,może miejsce,może ludzie - kiedyś będą idealne. w naszym romansie nie zabrakło niczego, czego mógłby żałować zachwycony widz. wstajemy,jemy śniadanie,włączamy komputer,pierwszą część dnia spędzamy przeglądając facebooka,kwejka i inne zjadacze czasu XIw. Później być może wychodzimy na dwór,być może z ludźmi,których uważamy za swoich przyjaciół. Być może robimy coś szalonego,być może stanie się to naszym kolejnym wakacyjnym wspomnieniem. wracamy. jemy obiad,znowu siadamy do kompa. Nadchodzi wieczór. jak mówią,wieczorem życie staje się trudniejsze. Myśl: spędziliśmy za✂✂✂isty dzień,pełen wrażeń,uśmiechamy się. Tak,to był dobry dzień. Tylko dlaczego w tym wszystkim byliśmy osobno? coś nas mija,coś przemija,coś ucieka,coś nie wróci,gdzieś zostaniemy w końcu sami. Chwila nieuwagi spowodowała karambol stabilizacji serca. mijając Cię często zastanawiam się skąd w Tobie ta zaje**stość. można czekać na coś,szukać kogoś,pragnąć,dusić się i zawodzić. można też po prostu wypić flaszkę wódki i nie czuć nic. tchnieniem wczorajszego dnia rzucasz podmuch zapachu Twych ust na resztę chwil. może chwila,w której przestałam czuć dawno już nadeszła? |
|
|
|
#4072 |
|
Zadomowienie
|
Hey, honey! I'm here!
chodniki drżą, wiedzą, że wystukam w nie zaraz wszystkie swoje zmartwienia
chyba różnie to odczuwamy; Ty mnie kochasz, ja kocham, z różnicą: Ty mnie pieprzysz, ja to przeżywam "na mojej głowie przestrzeń mam solidnie wypełnioną setki wspomnień więc podpierać muszę głowę dłonią Czas samemu zrobić swoje własne [emocje]. Nie dać się nabierać więcej serialom, w których zapchane świeżymi tamponami dziewczyny grają w siatkówkę razem z wysmarowanymi brązową szpachlówką chłopcami, w których nawet piasek ma wstrzyknięty botoks, naj*bka jest po jednym piwie imbirowym, a zamiast spermy z fiutów wylatują wiązanki chabrów i ciała astralne. Zakochiwałam się w czarujących łajdakach. Adorowałam niewłaściwych mężczyzn z niewłaściwych powodów. Sama jestem sobie winna. Cierpię na niesforność serca i nieznośne napady lekkomyślności. Jeśli idzie o samokontrolę, mam luki u podstaw. Nawet wyobrażenia nie masz, ile można wytrzymać. Po prostu jest lato. Po prostu jest gorąco i wtedy w każdym otwiera się tunel potrzeb, wysyłanie żarliwych próśb, aby w Twoim życiu stało się coś, co naprawdę zapamiętasz, i aby to było rzeczywiste, dotykowe, z całą gamą zmysłów. Żebyś naprawdę kochał, przeżywał, upijał się, zarażał wysypkami, nabawił raka skóry i gubił dokumenty. Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam. Posiadam szczególny talent do rozmyślania nad ponurą stroną życia, wyciągania z niej najgłębszej goryczy i smakowania jej; zbadawszy ją tak do cna, wiedziałem, jak najskuteczniej znęcać się nad sobą. Szukam Cię - a gdy Cię widzę, udaję, że Cię nie widzę; kocham Cię - a gdy Cię spotykam, udaję, że Cię nie kocham; Zginę przez Ciebie - nim zginę krzyknę, że ginę przypadkiem" bezdyskusyjna! <3 proszę kosztować ![]() widzę, że coś się przydało na podpis
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2011-07-19 o 12:02 |
|
|
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
jeja, jakie talenty! jak dobrze, że jesteście pokłon w stronę każdej z was;-* „ Granica między fantazją a rzeczywistością była u mnie zawsze beznadziejnie zamazana. Chciałabym Ci opowiadać o moich uczuciach. Mówić, jak to jest, gdy nie ma Cię obok, gdy tęsknię. Chciałabym, byś słuchał z uwagą i rozumiał. Jestem taka głodna Twoich uczuć. Wspomnienia wraz z myślami, gwałciły się jedna o drugą, powodując mętlik i pewnego rodzaju obawę. To jest płomień najczystszej, głębokiej miłości. Na tym stosie pragnę zostać spalona, temu żarowi poddaję się z radością. Inni ciągle podcinają mi skrzydła, nie wierzą,że coś może mi się udać. Bo zawsze kiedy jestem już bliska szczęścia pragną mi to odebrać. Ale nie poddam się, będę walczyć, bo wiem,że warto. Wiem, że mam kapryśne serce i trudne do zniesienia, zabłąkane spojrzenie i przeciążenie w głowie”
|
|
#4074 |
|
Zadomowienie
|
***** balansuję na skraju przepaści, wpadam w zaułki i nieznane dotąd pułapki. gubię się w zagadkach własnego umysłu, czasem miotam się w wewnętrznym chaosie.. ***** łatwo rzucać talerzami, bryzgać bluźnierstwami, parskać śliną. słowa niosą emocje, a nie tylko neutralne znaczenie. wykrzyczane zdanie to nie pusta filiżanka z porcelany. nie rozbiją się o ścianę - uderzą wprost w środek człowieka. tam pozostaną na długo - na zimne, samotne lata. ***** świat człowieka cierpiącego jest jak ocean. smutki przelewają się przez wnętrze, zatruwają organy. zamazana rzeczywistość, jak zza brudnej szyby, oferuje szary obraz, pełen ponurych cieni. pozostałe barwy pozostają niedostrzegalne. nawet jeśli czasem pojawiają się zielone plamki czy pasemka czerwieni, to jednak brakuje im wyrazistości.. *****
|
#4075 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję z całego serca! ![]() + grise mandarynka paralogiczna primadonna caroline060 cookiecrisp _______ Użyłeś mnie do pozbycia się śladów poprzedniej miłości Mimo tego, co chcę powiedzieć Ty nie pozwolisz mi zostać Nie krzyczałam za nim po prostu stałam w osłupieniu Z każdym kolejnym jego krokiem gasłam; znikając mi z oczu, wymierzył decydujący cios w serce Czy musisz mieć takie oczy? Nie mogę Cię zapomnieć I ja i Ty wiemy najlepiej że to, co było między nami ma dwóch winowajców W końcu jesteś! Czy chciałbyś zostać na zawsze? Zrobiłam Ci herbatę Obudź się; wyglądasz tak niewinnie, gdy przez sen wołasz jego imię, aż serce boli Budowaliśmy to razem a dziś znów jest tylko pusta przestrzeń wokół nas -to nie ty, to ja nie mogłam tam zostać Wybacz mi kolor moich włosów i sposób, w jaki opadają na ramiona przymknij oczy na ich widok ale serce miej otwarte; do serca chcę trafić Czy wiesz, ile razy prosiłam o Ciebie Boga? Czy słyszałeś choć jeden mój krzyk? Mam takie wspomnienia do których wracam zawsze by zobaczyć Cię 'ostatni raz' Wyszedłeś stąd i nikt więcej Cię nie widział Nie wiem, gdzie jesteś, ale wiem, gdzie będziesz zawsze - możesz tu wrócić, tu nikt Cię nie zapomni nigdy, dopóki ja tu będę
|
|
#4076 |
|
Zadomowienie
|
Oddech
- i pustka w płucach; zadymiona przestrzeń. Dziko drżymy na spokojnym wietrze. Zgubiłam się w tłumie. Drzewa szepczą między sobą, drwią z ludzkiej niestałości. Tak bezczelnie naruszasz strefę intymności. |
|
|
|
#4077 |
|
Raczkowanie
|
Sharmila, madeleineeee, Primadonna- ubóstwiam
" A o północy nałożę swoje najlepsze ciuchy, użyję najdroższych perfum i wyjdę na balkon. Będę kolejną Julią, która nie doczeka się Romea Czasem coś rani mnie tak, że cierpienie nie mieści się w moim ciele i czuję, że każda żyła pęka mi z bólu. Dni mijają ale ból nie. Rano po przebudzeniu mam wrażenie, że to tylko koszmarny sen, ale to trwa bardzo krótko Wybudowaliśmy sobie miłość na fundamencie przyjaźni Patrzę na niebo i myślę dlaczego kropla miłości nie spadnie akurat na moją dłoń"
|
#4078 | |
|
Zakorzenienie
|