Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-19, 22:12   #2491
Niezapominajka 89
Raczkowanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX

Cześć Dziewczyny można się przyłączyć? Kiedyś już się udzielałam, ale krótko i nie wiem czy ktoś mnie pamięta.
Niezapominajka 89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 22:14   #2492
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niezapominajka 89 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny można się przyłączyć? Kiedyś już się udzielałam, ale krótko i nie wiem czy ktoś mnie pamięta.
Ja pamiętam. Witaj z powrotem.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 22:14   #2493
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
ja pamiętam
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 22:15   #2494
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
Na wstepie, dziekuje Wam dziewczyny, ze dajecie rade sluchac mojego marudzenia i mimo, ze zdaje sobie sprawe, ze moje problemy Wam sie w glowie nie mieszcza, to dziekuje, ze wytrwale mnie wspieracie...

tak, moj TZ to typowy egoista i jest szczery do bolu, moze nie mowi mi wprost, ale jakimis polslowkami i ja zle sobie dopowiadam...
ale przyzwyczailam sie juz do tego i nie zmienie.

zle napisalam, TZ mnie nie porownuje, ale potrafi mi opowiadac o kolezankach jak widzial je bez makijazu, a kiedy ja pytam czy mu sie podobam bez makijazu, to odpowiada 'inaczej, dziwnie'. myslalam, ze nie zdaje sobie sprawy, ale spytalam go wprost to ulyszalam 'czepiasz sie'.

i dlatego dla mnie to jest dziwne, bo od tylu z Was slysze jaka jestem ladna, ostatnio na grillu obcy koles stwierdzil, ze jestem idealna kandydatka na zone, a ja nawet nigdy tego od TZta nie uslyszalam
taki blache rzeczy, wszystko co naj o mnie slysze od obcych ludzi, zamiast od bliskich i to daje mi duzo do myslenia...

ale ja pisze, ze ja wierzylam w siebie, ale dobily mnie pewne komentarze od bliskich mi osob, ktorych cenie opienie.

waz sie najlepiej zawsze o tej same porze, wtedy otrzymasz optymalny wynik

na poczatku sie nie przejmowalam, ale ja to coraz czesciej slysze...

doobra dziewczyny, zakonczmy ten moj temat, bo zle mi jest sluchac, jak Wy o sobie piszecie, Wam zapewne jak ja tak marudze, przepraszam Was, ktore poczuly sie zle przeze mnie
To ciężko z takim TŻem, nie wspiera jak reszta ludzi.
Ale minie na pewno, zobaczysz, że wróci czas, kiedy znowu będziesz
czuła się dobrze
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ja też mam taką ochotę

że dopiero teraz zauważyłam tzn myślałam o tym wcześniej żeby tu napisać, ale jakoś z głowy mi to wypadło i dopiero teraz mi się przypomniało
Acha! Ja chyba mało inteligentna jestem
Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
przyspiesza, ale cudów nie ma i nie jest to 60sek, gdzieś 5minut, a jak mi jednego nie wysuszył do końca, to nałożyłam jeszcze po kropli i ładnie wysuszył. na pewno różnie działa na różne lakiery. ja jestem zadowolona z niego
Acha, dzięki za info

Cytat:
z klubem to ja proponuje, zeby ktoras zalozyla odnosnie typowo naszego watku, zeby bylo wszystko jasne

ja sie na to nie pisze, za duzo zabawy z moderacja

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 22:21   #2495
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
hej, ja tez pamietam

glodna jestem, musze isc cos zjesc i spac.. jutro ma padac
w sumie to nic dzis nie zrobilam ale len ze mnie... przepralam tylko sweter, chuste, skarpetki, zrobilam marszczenia na rekawach na sweterku, pomalowalam paznokcie, wystawilam kilka rzeczy na all, troche posprzatalam, ogladalam gossip girl, a dzien mi przelecial ze nawet nie wiem kiedy
Stary 2011-07-19, 22:21   #2496
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Pamiętam Witaj

Stary 2011-07-19, 22:23   #2497
kobietasukcesu
zawsze mam racje

caate: to o co chodzi w tym klubie? skoro podobno nie jest związany z wątkiem

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 22:30   #2498
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
Lenka może spróbuj jeść w nocy ? Zaraz przed spaniem ?
Przed snem jem najwięcej. Ja to nawet potrafię się obudzić w nocy, bo jestem głodna, wstać, zrobić sobie jeść, najeść się i iść dalej spać

Moja mama zawsze powtarza, że patrząc na moje nawyki żywieniowe i ilość jedzenia, którą wchłaniam powinnam być otyła... Albo, że taniej wyjdzie mnie ubierać niż karmić
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 22:37   #2499
samaraNW
Zakorzenienie

uciekam już sprzed kompa.
dobranoc
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 22:47   #2500
Niezapominajka 89
Raczkowanie

Miło mi, że mnie pamiętacie nie miałam czasu się udzielać, ale podczytywałam na bieżąco.
Byłam dzisiaj w Krakowie chciałam kupić jakieś ciuszki na wyprzedzażach, ale nic mnie nie urzekło prócz spodni tylko, że mojego rozmiaru nie było, czy wy też tak macie, że kiedy nie macie pieniędzy to dużo rzeczy Wam się podoba, a jak jest kasa to nie ma nic ciekawego Jutro pochodzę po sklepach u mnie w mieście może coś znajdę.
Niezapominajka 89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 22:48   #2501
Lenka_1987
Zadomowienie

Jestem jakaś mega głodna Po powrocie z pracy zjadłam dwie kanapki z wędliną, masłem, sałatą i pomidorem i 10 pierożków z jagodami i ciągle jestem głodna... Zaraz sobie chyba jeszcze ze dwie kanapki dorobię
Stary 2011-07-19, 22:56   #2502
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dobranoc.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-07-19, 23:15   #2503
Lenka_1987
Zadomowienie

Dobranoc Dziewczyny
Stary 2011-07-19, 23:31   #2504
Shadii
Wtajemniczenie

Już wszystkie uciekacie?

Stary 2011-07-20, 08:33   #2505
Lenka_1987
Zadomowienie

Dzień dobry
W końcu doszedł do mnie puder jadwigi dziś go przetestuję...
Ale przy okazji TŻ mnie z rana wkurzył... Przyszedł, przyniósł mi puder i powiedział, że musimy poważnie porozmawiać o nas. No i, że na weekendzie porozmawiamy. Fakt na tygodniu nie mamy czasu, bo ja pracuję od 14, a on od 8 do 16 i widujemy się tylko w weekendy Fakt drugi, on często mówi, że musimy poważnie o nas porozmawiać, a jak przychodzi co do czego to jakaś błahostka... No i trzecia sprawa, że na weekendzie pewnie się pokłócimy, co prawda przeze mnie, ale się pokłócimy. Jak on powiedział, że musimy poważnie porozmawiać, może mu chodzić o jakąś drobnostkę, może to też być poważna rozmowa, ale w pozytywnym kierunku, bo tak było zazwyczaj... Ale mimo wszystko ja jestem negatywnie nastawiona po jego słowach i mogę spowodować kłótnię bez powodu, bo będzie o we mnie rosło jeszcze przez 3 dni
Stary 2011-07-20, 08:56   #2506
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

hej

Moj tz w pracy a aja na wizazu Zuzka spi wyobrazcie sobie do 10
Tez mialam spac ale wstalam zeby mężusiowi zrobic sniadanko U mnie pada deszcz. znowu pogoda sie popsuła a wczoraj chlapałam sie z Zuzią w basenie CHLAP chlap

Nikt sie nie odzywa i chyba nigdzie mnie niei chcą, nawet do glupiego sklepu
Od lutego ide na semestr drugi na technika prac biurowych, bo pierwszy mam juz zaliczony w innej szkole.

Jestem zła bo popalam ale niedlugo skonczy sie te popalanie, ide po tabletki do lekarza i po nich koniec, razem z Tż 4 lata nie palilam i nie mam zamiaruale jak zaczelam popalac to terz mi ciezko przestac!!

Caate jestes bardzo ładną i wartościową kobietą i naprawde nie potrzebnie sie tak przejmujesz.

Ja pamietam jak Tż mi powiedzial kiedyś jak jego kumpel mówi do niego: Słuchaj może moja dziewczyna nie jest najładniejsza ale ma to coś w sobie co sprawia że czuje sie przy niej dobrze!
Stary 2011-07-20, 09:47   #2507
Lilith890502
Zakorzenienie

hej

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
hej, ja tez pamietam

glodna jestem, musze isc cos zjesc i spac.. jutro ma padac
w sumie to nic dzis nie zrobilam ale len ze mnie... przepralam tylko sweter, chuste, skarpetki, zrobilam marszczenia na rekawach na sweterku, pomalowalam paznokcie, wystawilam kilka rzeczy na all, troche posprzatalam, ogladalam gossip girl, a dzien mi przelecial ze nawet nie wiem kiedy
mi tak większość dni ucieka na niczym konkretnym, co mi się wcale nie podoba, bo czuje jakby mi czas przeleciał przez palce
Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
Jestem zła bo popalam ale niedlugo skonczy sie te popalanie, ide po tabletki do lekarza i po nich koniec, razem z Tż 4 lata nie palilam i nie mam zamiaruale jak zaczelam popalac to terz mi ciezko przestac!!
ja też popalałam i okazuje się, że nie jest tak łatwo rzucić ale w końcu się udało

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 09:54   #2508
Lenka_1987
Zadomowienie

Ja chyba odstawię na razie wszystkie kremy, maseczki oraz peeling enzymatyczny. Coś mnie zapycha, ale nie wiem co Będę używała tylko żelu, toniku i kremu pod oczy. A jak pryszcze mi znikną to zacznę powoli wprowadzać inne kosmetyki. Najpierw obwiniałam krem o zapychanie, ale teraz podejrzewam jeszcze maseczkę nawilżającą. Bo jak jechaliśmy nad jezioro zapomniałam wziąć kremu. Od piątku do niedzieli moja pielęgnacja wyglądała tak, że 3 razy dziennie przecierałam twarz chusteczkami nawilżanymi i tonikiem. Wróciłam z nad jeziora z dużo lepszą buzią. Postanowiłam zadbać porządnie o moją buzię po powrocie, zrobiłam peeling, dwie maseczki, na koniec nakremowałam się i obudziłam się z nowymi pryszczami A jak zdarza mi się używać tylko żelu i toniku to cera bardzo szybko mi się poprawia. Więc teraz kilka dni przerwy, minimum kosmetyczne na buzię, a za jakiś tydzień zacznę powoli wprowadzać kosmetyki pielęgnacyjne. I nie popełnię już tego błędu co ostatnio - kupiłam sobie nowy krem, peeling, maseczkę i wszystkiego zaczęłam od razu używać. Coś mnie zapchało i nawet nie wiem co... Teraz będę wprowadzać kosmetyki stopniowo, żebym wiedziała co mnie zapycha

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
mi tak większość dni ucieka na niczym konkretnym, co mi się wcale nie podoba, bo czuje jakby mi czas przeleciał przez palce
Ja pracuję od 2 tygodni od 14 do 22. Niby wstaję rano, o 8 najpóźniej, ale nie mogę się przestawić. Wracam, jest już późno, zanim się obejrzę północ mnie zastaje, albo i późniejsze godziny... Jestem przyzwyczajona, że wstaję rano, załatwiam, co mam załatwiać, a wieczór i popołudnie mam dla siebie, a jak teraz mam czas z rana to jakoś nie umiem się przestawić...
Wstanę, ale zanim się w miarę ogarnę to ledwo co do pracy się wyrabiam
Stary 2011-07-20, 09:55   #2509
Soph
Zakorzenienie

hej
właśnie siedzę z kawką i czerwoną glinką na twarzy (taka mała odmiana od zielonej )

byłam wczoraj u kosmetyczki żeby popytać o zabiegi
na twarz zwalczające blizny i przebarwienia, ale teraz
jest na urlopie ciekawe co mi zaproponuje skoro czasami
pojawiają mi się jeszcze małe pryszcze, lub grudki podskórne...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 10:20   #2510
anusik
Raczkowanie

hej

caate makijaz szmaragdowy super, do ciebie pasuje idealnie, tak lekko naturalnie wygladasz. i podoba mi sie to ze nie masz zaznaczonej lini wodnej i o wiele bardziej mi sie podobasz w nude ustach, bo czerwone czy tam malinowe jakos tak dla mnie za ostro. ale ja lubie pastele. naprawde bardzo ladnie.

kalpana my na kilka dni z tż przed slubem tak sie cielismy o jakies glupoty, ze ktoregos wieczoru powiedzial mi zebym go spakowala. he to tylko go wysmialam, bo nie dosc ze chce odejsc to jeszcze ja mam go spakowac zeby niczego nie zapomnial. he obled jakis.

w weekend w koncu wybralam sie na zakupy ciuchowe. ehh jak takie rzeczy ciesza. tz chodzil tylko i szukal jakiejs kanapy zeby usiasc, albo kawy zeby nie zasnac. najbardziej zadowolona jestem ze spodni ze stradivariusa bo maja taki intensywny blekitny kolor.

zielone oczko tz wprowadzil sie spowrotem??

caate mi mama cale zycie mowila ze cos nie tak wygladam, ze zle sie ubieram, ze tak sie powinnam czesac a nie inaczej teraz mi mowi, ze strasznie chuda jestem. wg niej za mocno sie malowalam kiedys i wygladalam zle. ale naszczescie juz nie mieszkamy razem i tylko jak synka jej podrzucam to pogadamy chwilke. po 5 latach niemieszkania juz z rodzicami jak spedzam z nimi caly dzien to wariuje.
a tz ciagle mi mowi, ze ktoras ladnie wyglada tysiace razy prosilam, zeby to zachowal dla siebie, bo ja zaraz patrze na siebie i porownuje sie do nich i szukam co ze mna nie tak. ale dla odmiany tz np dzisiaj przyszlam go obudzic rozczochrana, zaspana nieumalowana i powiedzialze wygladam sexi .
Stary 2011-07-20, 10:27   #2511
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość

powodzenia w rzucaniu

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Ja chyba odstawię na razie wszystkie kremy, maseczki oraz peeling enzymatyczny. Coś mnie zapycha, ale nie wiem co Będę używała tylko żelu, toniku i kremu pod oczy. A jak pryszcze mi znikną to zacznę powoli wprowadzać inne kosmetyki. Najpierw obwiniałam krem o zapychanie, ale teraz podejrzewam jeszcze maseczkę nawilżającą. Bo jak jechaliśmy nad jezioro zapomniałam wziąć kremu. Od piątku do niedzieli moja pielęgnacja wyglądała tak, że 3 razy dziennie przecierałam twarz chusteczkami nawilżanymi i tonikiem. Wróciłam z nad jeziora z dużo lepszą buzią. Postanowiłam zadbać porządnie o moją buzię po powrocie, zrobiłam peeling, dwie maseczki, na koniec nakremowałam się i obudziłam się z nowymi pryszczami A jak zdarza mi się używać tylko żelu i toniku to cera bardzo szybko mi się poprawia. Więc teraz kilka dni przerwy, minimum kosmetyczne na buzię, a za jakiś tydzień zacznę powoli wprowadzać kosmetyki pielęgnacyjne. I nie popełnię już tego błędu co ostatnio - kupiłam sobie nowy krem, peeling, maseczkę i wszystkiego zaczęłam od razu używać. Coś mnie zapchało i nawet nie wiem co... Teraz będę wprowadzać kosmetyki stopniowo, żebym wiedziała co mnie zapycha
zawsze możesz wkleić składy tych kosmetyków na wątek
o analizie składów (a najpierw poszukać czy nie są już zanalizowane),
i zapytać który składnik może zapychać

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 10:28   #2512
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny

TŻ w pracy, ja u niego i zostaję do jutra i jako codzienny rytuał musiałam odpalić kompa i wejść do Was Wczoraj kupiłam sobie perfum Playboy ten czarny i pomadkę Vipery tą 29kę o której wcześniej pisałam. Myślałam, że będzie nieco bardziej cielista a ona tylko rozjaśnia mi usta i ma mnóstwo drobinek. Ale jak nałożę ją cienką warstwą to całkiem nieźle wygląda
Stary 2011-07-20, 12:06   #2513
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Wczoraj pływałam na dmuchanym materacu, super sprawa Oczywiście parę razy spadłam- łydka na materacu, a ja się topię

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 12:22   #2514
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

TŻ w pracy, ja u niego i zostaję do jutra i jako codzienny rytuał musiałam odpalić kompa i wejść do Was Wczoraj kupiłam sobie perfum Playboy ten czarny i pomadkę Vipery tą 29kę o której wcześniej pisałam. Myślałam, że będzie nieco bardziej cielista a ona tylko rozjaśnia mi usta i ma mnóstwo drobinek. Ale jak nałożę ją cienką warstwą to całkiem nieźle wygląda
ja tez mam playboya fajne sa te perfumki dostalam jeszcze kosmetyczke fajna do nich gratis wtedy u mnie nie ma pomadek z vipery jak sa to tylko kilka kolorow...
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Wczoraj pływałam na dmuchanym materacu, super sprawa Oczywiście parę razy spadłam- łydka na materacu, a ja się topię

ja tez uwielbiam plywac na materacu tylko nienawidze jak sie fajnie wygrzewam a nagle albo spadne albo ktos mnie popchnie i wpadam do lodowatej wody brrr Ale na szczescie potrafie plywac wiec utopic sie nie utopie tylko nie wiem czemu na materacach nigdy ratownicy nie pozwalaja wyplywac zbyt daleko...

ja juz pozbieralam fasolke w ogrodku, tylko zaczelo padac i nie skonczylam teraz zabieram sie za obieranie. I przyszlo mi OC do zaplaty jak ja nie lubie tego, ponoc duzo wzroslo w porownaniu z tamtym rokiem, az sie boje ile.
Stary 2011-07-20, 12:25   #2515
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
W końcu doszedł do mnie puder jadwigi dziś go przetestuję...
Ale przy okazji TŻ mnie z rana wkurzył... Przyszedł, przyniósł mi puder i powiedział, że musimy poważnie porozmawiać o nas. No i, że na weekendzie porozmawiamy. Fakt na tygodniu nie mamy czasu, bo ja pracuję od 14, a on od 8 do 16 i widujemy się tylko w weekendy Fakt drugi, on często mówi, że musimy poważnie o nas porozmawiać, a jak przychodzi co do czego to jakaś błahostka... No i trzecia sprawa, że na weekendzie pewnie się pokłócimy, co prawda przeze mnie, ale się pokłócimy. Jak on powiedział, że musimy poważnie porozmawiać, może mu chodzić o jakąś drobnostkę, może to też być poważna rozmowa, ale w pozytywnym kierunku, bo tak było zazwyczaj... Ale mimo wszystko ja jestem negatywnie nastawiona po jego słowach i mogę spowodować kłótnię bez powodu, bo będzie o we mnie rosło jeszcze przez 3 dni
Może znowu chodzi o błahostkę? Nie złość się na niego, bo oni tacy już są. Będzie dobrze.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-07-20, 12:38   #2516
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Może znowu chodzi o błahostkę? Nie złość się na niego, bo oni tacy już są. Będzie dobrze.
Napisałam mu, że do weekendu będę żyła w stresie i nie mogę mu obiecać, że się nie pokłócimy, bo skumulują się we mnie te wszystkie złe emocje. On mi odpisał, że w takim razie wieczorem pogadamy i żebym niczym się nie przejmowała, bo on ma po prostu parę pytań...
Stary 2011-07-20, 12:41   #2517
mangogirl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez la_chica Pokaż wiadomość
Prowadzący 8minutówki jest genialny i ta relaksacyjna muzyczka heheheh

Pozdrawiam uczestniczki wątku
ooł yeah! on jest genialny, to prawda aż mi się buzia sama śmieje gdy go widzę

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
ja wstalam, zrobilam maly porzadek, wypilam na czczo wode z cytryna. Musze isc na jakies sniadanko w koncu u mnie znowu chmury... cieplo ale bez slonca.
od jutra piję wodę z cytryną po przebudzeniu

Cytat:
ja popatrzylam bez iii
naprawde mi wstyd i mi to wystarczy... jestem mloda, wiec powinnam byc piekna,gladka, jedrna

twarz makijazem wymodeluje, cialo moge ubrac sie ladnie, ale kiedy jest lato to co?

a Ty robilas keratynowe, bo nie pamietam

wiem, ze ktoras tutaj robila z Was, pamietam zdjecia z watku o prostowaniu to ... one tak sie wtedy pieknie blyszcza!
mi też wstyd! wyglądam jak gruby prosiak.

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Chciałam wczoraj zamówić parę rzeczy z Bell ale przez neta mi się nie opłaca bo za drogo, w naturze będę musiała poszukać ich kosmetyków...

Ważyłam się na czczo i wyszło mi 49 kg tylko jak tą wagę utrzymać?
idealnie! ćwicz, jedz zdrowo..

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
dziewczyny powinno sie wazyc okolo 15minut po przebudzeniu- wtedy waga wskazuje dobra wage wiem, bo na dukanie sie wazylam czesto i co innego pokazywala waga zaraz po przebudzeniu a co innego po 15minutach
nie wiedziałam

Dzisiaj czekają mnie wielkie porządki.. muszę cały dom ogarnąć, takie generalne porządki. I chciałabym jeszcze iść na solarium dzisiaj, znacie może jakieś dobre&tanie w poznaniu?
muszę się opalić w trybie szybkim a balsamy stopniowo opalajace i samoopalacze odpadają, bo moja skóra łapie je na tylko delikatny kolor..
A mi marzy się opalenizna Kenzy - w koncu kiedy jak nie teraz, zdobyć taki kolor?! zimą nie wyglądalaby naturalnie.
mangogirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 12:45   #2518
91moniaa161
Zadomowienie

czesc

Cytat:
jasne, że pamiętamy

Cytat:
Miło mi, że mnie pamiętacie nie miałam czasu się udzielać, ale podczytywałam na bieżąco.
Byłam dzisiaj w Krakowie chciałam kupić jakieś ciuszki na wyprzedzażach, ale nic mnie nie urzekło prócz spodni tylko, że mojego rozmiaru nie było, czy wy też tak macie, że kiedy nie macie pieniędzy to dużo rzeczy Wam się podoba, a jak jest kasa to nie ma nic ciekawego Jutro pochodzę po sklepach u mnie w mieście może coś znajdę.
ja mam to samo.. pamiętam jak 4 miesiące temu szukałam sukienki na wesele i nic kompletnie mi się nie podobało.. jak już znalazłam taką, która wpadła mi w oko i koniecznie musiałam ją miec to okazała się za mała a większych nie było w końcu na wesele poszłam w starej

też zauważyłam, że agusiownik dawno nie było...

blondyneczka na rzucenie palenia polecam TABEX, kilka osób dzięki nim rzuciło

a co do odchudzania i ogólnie wyglądu co ostatnio pisałyście to każda z nas ma jakieś kompleksy i wątpie, żeby któraś czuła się idealnie i nie chciała nic w sobie zmienic...

Załatwiliśmy wczasy z Tż nad morzem i wkońcu jedziemy na 8 dni
Wczoraj kupiłam sobie buty i jestem w nich zakochana Jestem w nich troszkę wyższa od Tż ale jakoś to przeżyje a najwyżej będę w nich chodzic jak pójdę gdzieś sama.
Podcięłam wczoraj również końcówki i włosy trochę odżyły..
Teraz siedzę i wcinam brzoskwinkę a za oknem deszcz i burza ...

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Edytowane przez 91moniaa161
Czas edycji: 2011-07-20 o 12:46
91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 12:49   #2519
Lenka_1987
Zadomowienie

U mnie piękne słoneczko, a ja zaraz do pracy muszę wychodzić... Ale mi się nie chce, i ogólnie jakaś senna jestem... Najchętniej wzięłabym kocyk, położyła się gdzieś na polance i opalała...
Stary 2011-07-20, 12:51   #2520
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
oo to super, urlop Ci sie przyda

ehh dziewczyny, ja Was rozumiem, mi TZ tez mowi, ze wiecej nie bedzie mi mowil komplementow, skoro ja nie wierze, ze jestem ladna i ja dalej swoje, ze to i tamto mam zle. od jakiegos czasu po prostu ostro bylam krytykowana za makijaz, jaka sztuczna jestem itp, ze wygladam jak trup bez makijazu tak jak wyzej pisalam, mnie to zranilo i zwatpilam w siebie. moja mama tez mi powtarza jak sie pomaluje, jaka brzydka jestem, bo taka wytapetowana i calkiem inna niz rano bylam. Wy byscie sie cieszyly ze swojej urody, jakby Wam najblizsi tak gadali? moze mam cos z glowa, ze za duzo biore do siebie, ale jak sama nie naucze sie dystansowac do ludzi, to bede marudzic jak teraz. pracuje ciagle nad tym, ale po prostu ostatnio pare osob dowalilo mi kompleksow i teraz zastanawiam sie tysiac razy nad czyms na co wczesniej nie zwracalam uwagi.

np. zawsze lubilam siebie bez makijazu, teraz sie po prostu wstydze siebie.
moj TZ potrafi powiedziec, ze jego kolezanki wygladaja ladnie bez makijazu, mi mowi ze wygladam 'dziwnie, inaczej'... takie bzdury, a odbijaja sie na psychice...

mam nadzieje, ze cos mi odbilo, bo nawet jako nastolatka nie mialam takich kompleksow, moze ja na starosc glupieje
caate nie słuchaj tego co mówią inni... wiem że to ciężkie i zazwyczaj jest tak że najbardziej obchodzi nas i dotyka to co mówią o nas najblizsi... ale oni bardzo często nie oceniają nas obiektywnie.. więc głowa do góry Piękna a i makijaż na blogu cudny jak zawsze....

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

ja wczoraj byłam pól dnia na plaży i też na materacu pływałam zrobili u mnie w mieście nową plażę i jest super jak nad morzem.... dziś miałam też od rana iść ale pada deszcz i burza jest....

dziś przeglądałam swoje lakiery i nie mam żadnego różowego a marzy mi się taki fuksjowy

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości