|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
wśród takich talentów, aaa, kochana! ♥
no i oczywiście podkradłam sobie co nieco ![]() " Bała się. Okropnie się bała, ręce drżały, oczy nie mogły znaleźc sobie miejsca, a jednak chciała. Chciała go zobaczyc. Okropna beznadzieja. Rzucając słowa na wiatr, zniszczyliśmy samych siebie. Tak wiele marzeń i tak mało czasu, by je zrealizowac. Chciałabym byc teraz w Twoich ramionach, stac w okropnej ulewie i po raz pierwszy powtarzac w myślach zdanie, że świat mógłby się teraz skonczyc. "
|
|
#4082 |
|
Zadomowienie
|
" W Twych włosach są moje ręce Na ustach oddech tęsknoty Ciało przy ciele tak blisko Splecione zapachem miłości Na szyi szept pocałunku Dreszczem okrywa ciała Magia w sercach nas wita Miłości dusz spragnionych W jego głosie mieszkają słońca Roztapia moje złowieszcze myśli Kąśliwe jak pszczoły w upalne lato A jego głos tańczy we mnie zmysłowe tango dotknij mnie niech odpłyną splatane nieprzychylne myśli zabierz mnie tam gdzie jutro jest snem niedokończonym "
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
|
|
#4083 |
|
Raczkowanie
|
Potrzebuję silnych, męskich ramion. Takich, które objęciem sprawią, że poczuję się bezpiecznie..
Przyśnij mi się dziś.. Mój czas się skończył. Dziękuję za uwagę. bo nie da się zostać na zawsze...
|
#4084 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje ♥
nie wymieniam już kogo okradłam, bo brak mi ostatnio czasu Skarby <3 ...i nagle słucham bicia serca, czyjego? pytają oczy, otóż tego co oddalony o setki mil uczuciowych od serca mojego. czuję jak włosy wypadają mi od zmęczenia emocjonalnego. słońce co rano wstając dziękuje mi za mój uśmiech, który nie usypia, który miesza męskimi emocjami, narządami płciowymi... gdy milknę wiedz, że moje myśli są złe. uwielbiam gdy patrzysz na mnie myśląc, że jestem nieobliczalna, zła i powinieneś trzymać się ode mnie jak najdalej... gdy kogoś nie znasz lepiej się z nim całuje. gdy kogoś nie znasz nie wplątują się między palce emocje, nie kręci się w oku łza po rozstaniu. nie tęsknie, gwałcę emocjonalnie płeć przeciwną.
|
#4085 |
|
Rozeznanie
|
Cudownie było do was wrócić
Jesteś głosem, który tak lubię.
Mój ukochany, spójrz tylko, dzisiaj Słońce się nie pojawiło. Elektryczne dreszcze w poprzek mej skóry. To chyba gorączka, a ty jesteś moim jedynym lekarstwem. Ma dwie wargi, które pożądam, jak jeszcze żadne wcześniej.
"hi mom, there are just 3 girls here, sleep over party, you know" [by otojest <3] ![]() Edytowane przez myCh Czas edycji: 2011-07-19 o 22:38 |
|
|
|
#4086 |
|
Rozeznanie
|
-Co to jest nadzieja?
-Nadzieja... Nadzieja jest wtedy,gdy szukasz bursztynów w piaskownicy. -Ale w piaskownicy nie ma bursztynów. -No właśnie.Ale mimo tego wciąż uparcie szukasz,choć wiesz,że szansa aby jakikolwiek znaleźć jest minimalna. To jest nadzieja... Kiedy Byłam W Podstawówce, Kazano Napisać Kim Będę Gdy Dorosnę. Napisałam Więc 'Szczęśliwą'. Powiedzieli, Że Nie Zrozumiałam O Co Chodziło W Zadaniu. Ja Odpowiedziałam, Że Nie Zrozumieli O Co Chodzi W Życiu. I Nagle Jej Oczy Stały Się Szkliste, Ręce Opadły, Lizak Stracił Smak, A Pociąg Do Szczęścia Odjechał. Pewnego Dnia Na Przystanku Autobusowym Dosiadła Się Do Mnie Starsza Pani I Odparła: -Jestem Zakochana W Tym Samym Mężczyźnie Ponad 50Lat. Byłam Naprawdę Wzruszona, Lecz Ona Odparła: -Chciałabym Tylko,By On O Tym Wiedział.
|
|
#4087 |
|
Raczkowanie
|
Nie chcę się troszczyć
I nie chcę nienawidzić Nie chcę widzieć, jak odchodzisz tak daleko Wszystko przez strach. chce ogladac niebo kiedy zmienia sie w szare , pozniej niebieskie chce poznac pocalunek ktory jest zawsze nowy chce byc zakochana tylko w Tobie właśnie Tobie Siedzisz na kanapie Sączysz szkocką z lodem Włączasz telewizję Znów mnie odpychasz Jak cukierek obtoczony w kropli wody Wylewam swoje myśli Wylewasz swoje wnętrzności Jeśli obracający się świat zatrzymał się Jeśli koniec był początkiem Czy zauważyłes że mnie tam nie było ? wszystko za co warto umierać jest juz martwe Kiedy nic znaczy wszystko, Twoja codzienność
|
#4088 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
*
wszyscy będą Nam zazdrościć tego, co mamy, prawda? i tego, że mimo wszystko to mamy.
|
|
#4089 |
|
Raczkowanie
|
Toogether93, ♥ Grise ♥
Kiedyś razem aż do śmierci, Dzisiaj chętnie bym Cie do niej doprowadziła. Mogliśmy dużo, naprawdę. Ale dzisiaj na mej twarzy gości uśmiech, Nie ma tu już miejsca dla Ciebie. Pożegnaliśmy się już dawno temu, Czego tu jeszcze szukasz? To nie te czasy Kiedy byłam zawsze, Tylko dla Ciebie.
|
#4090 |
|
Raczkowanie
|
Pamięta mnie ktoś?
latin - Dziękuję. Uwielbiam. Jest mi dobrze tak jak jest, choć już truję się wolnością. Spojrzałam w Twoje oczy. Nie widziałam w nich dojrzałego mężczyzny, odpowiedzialnego za swoje czyny. Zauważyłam małego chłopczyka, który nie rozumie co to miłość i konsekwencje. Wiesz, bardziej trafiają do mnie komentarze robotników, których mijam na ulicy, niż Twoje ;]. Najpierw zabrał mi serce, później odszedł, chcąc zabrać moją duszę. Gorzej już chyba nie będzie. I wiem, prócz Ciebie nie chcę nic więcej, bo więcej mieć nie mogę. Czy te dwa słowa, które wypowiadałeś mi dziennie milion razy już nie mają żadnego, ale to żadnego znaczenia? Zapomniałam już jak się żyje z Tobą, zapomniałam jak się żyje.. bez Ciebie. Chciałabym jak inni szczęście wchłaniać z powietrzem. Ale jak? Skoro w moim powietrzu nie ma Ciebie? I całe to cierpienie przez jego je*ane dołki w policzkach i przeszywający uśmiech?! "No sam powiedz, dlaczego gdy jest dobrze szybko przychodzi dobra koniec... " "Chciałbyś nie raz cofnąć się wstecz, by cały kwas poszedł stąd precz, w życiu byś zmienił nie jedno, czy aby na pewno?" "Być ze sobą już do końca, taki był plan.."
Więcej jest we mnie romantyczki niż realistki, zdecydowanie wybieram ślepą wiarę zamiast chłodnej logiki. Edytowane przez cornels Czas edycji: 2011-07-20 o 09:22 |
|
|
|
#4091 | |
|
Zadomowienie
|
ale słodko ♥ strasznie mi miło.
aaaa ! dziękuje Cytat:
zakochałam się w nim, mistrzu Oluśka moja słodka, ty wiesz, że kto jak kto ale ja odwzajemniam twoje uczucia♥ ![]() kocie _____________ Znudziło mnie krycie łez. you are nothing more than late night fantasy you are nothing more than a rehearsed tragedy your spelling errors in love letters just killed your dream just killed you you are nothing more than a dim lit whore you are nothing more than a crashing bore in your blood paid you chase a shadow that will fade out as pain Jesteś niczym więcej, jak późną, nocną fantazją, Niczym więcej, jak przećwiczoną tragedią. Twoje zaklęcia błędów w miłosnych listach tylko zabijają twój sen, Tylko zabijają ciebie. Jesteś niczym więcej, jak wypalająca się, oświetlaną dziwką, Niczym więcej, jak katastrofalną nudą. W twojej krwi zapłata, Ścigasz cień, który stopniowo zniknie, jak ból. I bez cierpienia śmieję się Moje żale zostają w jego łóżku I bez śmiechu cierpię Bo on miał mój ostatni oddech As long as we're here... alive on this earth I'm gonna love you... for all that it's worth Tak długo jak tu jesteśmy… żywi na tej ziemi Będę Cię kochała…dlatego, że warto Dream lover, where are you? With a love, oh so true And a hand that I can hold Feel you near As I grow old Because I want A boy To call My own I want a dream lover So I don't have to Dream alone Kochanku ze snów, gdzie jesteś Z miłością, oh, tak prawdziwe i z ręką którą mogłabym trzymać żeby czuć, ze jesteś blisko kiedy się starzeje Ponieważ pragnę kogoś kto jest mój Chcę kochanka ze snów i nie chcę mieć snów, w których jestem samotna Imagine seeing him on the town holding another hand She’s staring me down So I figure that he told her who I am But it don’t matter either way What they do or say ‘cause ain’t nothing changed He’s standing with her But his soul is calling out my name Wyobraź sobie widzisz jego w centrum miasta trzymającego inną dłoń Ona objeżdżająca mnie wzrokiem Więc wyobrażam sobie że mówię jej kim jestem Ale to nie ma znaczenia na obu drogach Co oni robią albo mówią Ponieważ to nic nie zmieni On stoi z nią Ale jego dusza wykrzykuje moje imię. They say if you love something You’ve got to let it go And if it comes back Then it means so much more But if it never does ? Oni mówią: jeżeli kochasz coś Musisz pozwolić temu odejść. I jeżeli to wróci To znaczy coś więcej. Ale jeżeli to nigdy nie nadejdzie? Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2011-07-20 o 09:47 |
|
|
|
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
" patrzyłam w twoje oczy
wzrok zatrzymał się na 3 sekundy dłużej nie mogłam patrzeć w oczy, które tak bardzo mnie zraniły nie potrafię zapomnieć tych chwil nigdy tego nie było i nigdy nam się to nie zdarzy odszedłeś, nie czułam nic tylko ból tak rozdzierający, że rozpadam się na kawałki jakby zgasło słońce a ja nie potrafię żyć bez słońca... "
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, po co mówiłeś,
że jestem ważna. z kimś ważnym wiąże się coś poważnego. nie wiązałeś ze mną nic, nie mów, że nie. Wtargnąłeś w moje życie bez pytania, z porywczą nutą spontaniczności, nieco tajemniczy, zbyt pewny siebie. Nie pytałeś czy chcę być Twoja. Byłam nią na starcie. A potem zniknąłeś, wiedząc jak piękne są dni u Twego boku. Nie chciałam, żebyś znikał. A gdybyś tylko chciał.. dni stałyby się lekkie ja słowa z moich ust do Ciebie, pływające na wietrze. uśmiech by był, nieustannym. a serce.. to by dopiero było.. zakochane, tak szczęśliwie. gdybyś tylko chciał.. [..] nie chciałeś nigdy. podłoga okropnie zimna, a łzy wylewają się spod powiek. brakuje Twojego ciepłego oddechu.
|
|
#4094 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję za wyróżnienia ***** smutek pojawia się znikąd. po prostu czasem przychodzi, odbierając ochotę na wszytko. nie smakują kremowe trufle a nektar miodu przypomina suche siano. głód zanika zupełnie. zabiera ze sobą wszystkie zmysły. nie widzę, nie słyszę, nie czuję. przestaję doznawać. ***** bo żaden film nie pocieszy, nie ucieknę w żadną radość umysłu. nie zakryję pustki kotarą. nóg nie owinę starym kocem.. ***** każdy nosi w sobie jakiś talent. niestety nie każdy zna do niego klucz. odkryć samego siebie to nie lada wyzwanie. samemu się zaprojektować, stworzyć, wyrzeźbić. urodzić się w sobie na nowo i być odpowiedzialnym za swoje wybory. tego codziennie się uczę. *****
|
#4095 |
|
Rozeznanie
|
Nie jestem dziw*ą
Tylko patrzę na świat oczami mężczyzny .
|
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
<3
![]() je*bie mnie twoje love pozdrowienia z Wy*je*banemamlandii każda łza ma swój sens i każde cierpienie ma swoje znaczenie założę się, że nie będziesz pamiętał połowy rzeczy, o których ja nigdy nie zapomnę me + you = error
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2011-07-20 o 13:54 |
|
|
|
#4097 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: <3
CukrowaPanna- aaaa uwielbiam Cię
![]() Następnego faceta zabiję, zanim się do mnie zbliży. "Zwycięzcy piszą historię na nowo." Teraz, gdy samochód się zatrzymał, poczułam, jak zimno jest przed świtem. Gdy silnik jest wyłączony, ciepło utrzymuje się w samochodzie niedługo, ucieka wszystkimi szczelinami, znika jak miłość Cholera, to nie będzie szalone, kiedy jesteś opętany miłością. Zrobiłbyś wszystko dla jedynej osoby, którą kochasz “W miłości urzeczywistnia się paradoks, że dwie istoty stają się jedną, pozostając mimo to dwiema istotami.”
|
|
#4098 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: <3
„źle na mnie działasz. tak bardzo źle, że zaczyna mi się to podobać. Wódka z lodem szkodzi na nerki. Rum z lodem niszczy wątrobę. Whisky z lodem atakuje serce. Gin i lód szkodzi na mózg. Coca-cola z lodem niszczy zęby. Oznacza to, że ten cholerny lód szkodzi na wszystko. Wiedziała że się zakochała, tylko bała się że po raz kolejny zostanie odepchnięta. Że po raz kolejny będzie cierpieć. Ale coś w jej sercu czuło że On jest inny niż wszyscy, inny od wszystkich chłopaków których dotychczas spotkała. Cieszyła się że to akurat On zawrócił jej w głowie mimo tego że się bała.. Ona ciągle się czegoś bała, bała się samotności, cierpienia. Ale zrozumiała że życie właśnie na tym polega.. Na życiu nie tylko w szczęściu i radości, ale też w cierpieniu i łzach.. I postanowiła, że będzie Go kochała ze względu na wszystko i wszystkich. Czekała tylko na jakiś znak od Niego.. Jakiś mały, cholerny znak z którego odczyta wszystko tańczyć na deszczu, gonić wiatr. Był przystojny, jak z reklamy wody po goleniu. Najmniej mówimy o rzeczach, o których najwięcej myślimy. a najgorzej jest, jak zdasz sobie sprawę, że nic z tego nie będzie, że gdyby między wami miało coś być, to byłoby już dawno, kiedy zrozumiesz, że to co się dookoła dzieje wcale nie zmierza ku spełnieniu twoich marzeń. „ ________________________ Czy można tęsknić za kimś, kogo tak naprawdę nigdy się nie miało? ![]() Edytowane przez nieidentyczna Czas edycji: 2011-07-20 o 14:46 |
|
|
|
#4099 |
|
Zadomowienie
|
mimo wszystko - niezmiernie mi miło
.______ Paralotnią pełną fałszywych uczuć lecę do miasta zagłady. Lubię Cię. właściwie to zakochałam się w Tobie jakieś dwa lata temu. ochraniasz mnie swoim wzrokiem. nie bój się,mój kochany,kiedyś razem odpowiemy za tę zbrodnię. Pewna chwila,pewnego oddechu,za szybkiego tętna i bijącego serca ona sprawiła,że Twój widok zaczął cieszyć niesłychanie. błyszczysz jak diament każdego dnia bardziej, szkoda tylko,że to tandetna podróbka. daj chwilę,za chwilę,za moment,właśnie teraz. zakochasz się we mnie. A może by tak oszukać przeznaczenie? nie masz pojęcia jak szybko można przywiązać się do jednego mężczyzny. śpię z kosmykiem Twoich włosów w myśli. |
|
|
|
#4100 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że to dziwne lecz gdybym miała się z tobą spotkać, w najprostszej, błahej sprawie mogło by się zdarzyć, że nie umiałam bym już wypuścić cię z rąk. Stali obok, recytując ciszę... a serca dostawały zawrotów głowy Zazwyczaj, za mało dbasz o to, co łatwo zdobyłeś. Tego o czym z Tobą milczałam, nie zapomnę do końca życia. Lubię to, jaki jesteś.
|
#4101 |
|
Raczkowanie
|
każdy buziak cieszy, ale od niektórych osób po prostu bardziej.
bywam miła tylko i wyłącznie dla ludzi, którzy na to zasługują. złowrogie myśli, chce zemsty, skarbie. ostatnia łza z dedykacją dla ciebie. ogarnięta marzeniem o lepszym jutrze. niebieskookie szczęście. na samą myśl, że ciebie nie ma przechodzą mnie dreszcze. nowy rozdział, nowi ludzie, nowe miejsce, stare życie. jeśli ucieknę i schowam się daleko poszukasz mnie ? umarłam, a ty pokazałeś mi jak żyć na nowo. gwałciciel uczuć. lubię to, że jesteś. jak mnie pocałujesz to się w tobie zakocham. chcesz? nie mógł się jej oprzeć. i nic w tym złego , gdyby była jedyną taką osobą. jedna na milion, nie jedna z miliona. |
|
|
|
#4102 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
panna_miodowa, latin - ♥ ____________________ " Remember me? I once meant everything to You.. pamiętasz mnie? byłam kiedyś dla Ciebie wszystkim.. I only ever lied to make You smile. ja kiedyś skłamałam tylko po to, aby sprawić żebyś się uśmiechnął. sometimes we’re broken and we don’t know why. czasami jesteśmy złamani, i nie wiemy dlaczego.. Dear Cupid, too late. Drogi kupidynie, za późno. I know it’s over and it never really began, but in my heart it was so real.. wiem, że to się skończyło i tak naprawdę nigdy nie zaczęło, ale w moim sercu było takie prawdziwe.. I know You don’t love me. wiem, że mnie nie kochasz. "
|
|
|
#4103 |
|
Raczkowanie
|
Uwielbiam was talenciary.
_______ Miłość zawsze przychodzi w najmniej odpowiednim momencie. Właśnie wtedy bardzo się angażujemy. Gdy dochodzimy do wniosku, że jednak ' to nie jest to ' boli najbardziej ze wszystkich związków w naszym życiu. Pomimo tego, że zranił mnie już tyle razy nadal wierzę, że to wszystko ma jeszcze jakikolwiek sens. Związek na odległość ma sens ? ' I feel lucky like a four leaf clover ' Czuje się szczęśliwa jak czterolistna kończyna. Mój świat kręci się wokół Ciebie skarbie. Tylko dzięki tobie wiem, że dam sobie ze wszystkim radę. ' I'm not the one easy to get to But all that changed, baby when I met you ' Nie jestem łatwa do zdobycia Ale wszystko się zmieniło kochanie, odkąd Cię poznałam Prawdziwa miłość jest jak kwiat na pustyni - rzadko się zdarza. Gdy nie będziemy jej odpowiednio pielęgnować zniknie i nie ma na co liczyć aby się po raz kolejny pojawiła.. ' Every finish line is the beginning of a new race ' Każda linia mety jest początkiem nowego wyścigu
|
#4104 |
|
Rozeznanie
|
* Chciałeś żebym była twoim ideałem,
a sam nie byłeś idealny. *
|
|
#4105 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4106 | |
|
Raczkowanie
|
Słoneczko
![]() Cytat:
" Bardzo boli, gdy ktoś z kim spędziłaś najpiękniejsze chwile w życiu, skraca Waszą znajomość do krótkiego "Cześć". jestem wredna, mam nawroty bezczelności i nie lubię się dzielić. Kochasz mnie? Nie wiem kim jesteś , jak się zachowujesz , ile masz przyjaciół a ile wrogów. Ale wiem , że istniejesz i muszę Cię znaleźć. młody, modny, przystojny, bogaty, zbyt perfekcyjny, żeby wiedzieć ile traci. prawdziwa miłość przypomina duchy. Wiele osób o nich mówi ale tylko kilka osób je spotkało. Mówię,że nie potrafię bez Ciebie żyć.. ale przecież kiedyś Cie nie znałam i nawet byłam wtedy szczęśliwa.. ja potrafię tylko jeszcze nie teraz Nie potrafię wyjaśnić, jak bardzo boli czekanie na coś co nigdy się nie wydarzy. Nigdy chce się powiedzieć dużo, a im więcej tych słów, tym więcej zostaje ich w środku i gnije. teraz wywietrzę swoje serce. zmienię poszewkę. idealnie pościelę. będzie dobrze " Jestem Sylwia
![]() Edytowane przez smileandsweet14 Czas edycji: 2011-07-20 o 19:44 |
|
|
|
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie Jesteście Wspaniałe! Twoim rannym natchnieniem, wieczornym wytchnieniem. Chcę być. You can be my friend, my boss and my lover. But you never will be my husband. (Możesz być moim przyjacielem, moim szefem i moim kochankiem. Ale nigdy nie będziesz moim mężem) -Martini i wódkę! -Ale to jest sklep zoologiczny!!! -To dorzuć złotą rybkę, nie będę piła sama. -Widziałaś go dziś? -Chyba nie… -Chyba?! -Widziałam go w innych ludziach. Błękitne oczy na twarzy obcego chłopaka w parku, pełne usta u jakiegoś bezdomnego, jego blond włosy u kilkuletniego chłopca, ukochaną czarną kurtkę na ramionach motocyklisty, szczery uśmiech na wargach księdza… Grzeszyć. Być powodem grzechu. Zachwycać świętością. Być czyimś marzeniem. Spełniać marzenia.
|
|
#4108 |
|
Zadomowienie
|
Cisza?
Słyszę ją. Lubię, jak Twój zapach za mną chodzi. Każdym razem, patrząc w lustro, zastanawiam się, czy widniejące na nim odbicie jest nadal mną. Nie poznaję go - a może ono nie poznaje mnie? Wyobcowałam swoje odbicie. Twoje słowa do ciasnej puszki wstawiam. Do snu, do snu się z nimi układam. Spadam w korytarze snów. |
|
|
|
#4109 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
" Patrzę w niebo, przypominam sobie nasze rozstania i powroty, analizuję słowa, gesty, ruchy, spojrzenia. Chyba znowu coś ze mną nie tak. Przed miłością nie uciekniesz. Nie będę się bronic, z przyjemnością poddaję się nowemu uczuciu. Każdy facet, który pojawiał się w moim życiu, był porównywany do niego, chociaż nie było powodu. Czuję się jakby zobowiązana do tego, aby Cię kochac, kochanie. Deszcz na szybie, łzy na policzkach, miłośc w sercu. Pan idealny? Pff Przechodzę obojętnie, chcę tyle rzeczy Ci jeszcze powiedziec, nim odejdziesz na zawsze. Ale nie mogę, sama sobie przeczę i blokuję drogę szczęściu, którego tak zawsze chciałam. Przecież nie ma nic złego w tym, że kocha się kogoś, ale nie chce z nim byc, prawda? "
|
|
|
#4110 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję , jesteście niesamowite <3
Pomalowałam oczy tuszem wodoodpornym, usta czerwono krwistą szminką. I poszłam na spotkanie z nim. Jak cierpieć to z klasą nie?
Ze mną nie będziesz , ze mnie nie zrezygnujesz tak wiem , wygrała która to już z koleji ? czyżbym była niewystarczająca , czyż ta odległość cię przerosła ? znowu tonę w pretensjach , jakby mi zależało tak , to że znamy się już tyle lat nie upoważnia mnie do tego by cię kochać , masz rację może , może i cię znienawidzę Nie lubie kiedy po każdej kłótni walczysz o nas i nie pozwalasz mi odejść powtarzając w kółko że nie będziemy razem i mam się nie denerwować . |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.

.