Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek! Lipiec/Sierpień 2011 - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: TYTUŁ NOWEGO WĄTKU!
Sierpień mamy już za pasem i cieszymy się bobasem 5 6,41%
Każda już rozpakowana, teraz pełną gębą mama 5 6,41%
Każda dziecko już swe tuli, będzie jazda do matury 1 1,28%
Brzuszków przed sobą już nie dźwigamy, teraz kupki, smoczki i ulewanie w głowie ciągle mamy 1 1,28%
Wystrzałowe wakacyjne mamusie mają już przy sobie bezzębne dzidziusie! 2 2,56%
Wakacyjne dzieci już przy sobie mamy, więc o kupkach, pieluszkach i kolkach gadamy 3 3,85%
Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! 21 26,92%
Noworodkowy zawrót głowy: o kolkach, pampersach i smoczkach rozmowy! 5 6,41%
Wakacyjne dzieci nudzić się nie dają: jedzą, płaczą, postękują i mamusie swe kochają 0 0%
Nad życie kochamy te bezzębne brzdące, choć oka nie zmrużymy przez najbliższe miesiące 9 11,54%
Wszystkie mamy rozpakowane spacerują z wózkami uradowane 0 0%
Dzieci nasze kołyszemy, jedną ręką na wizażu wciąż piszemy 1 1,28%
Sierpniówki już finiszują, Lipcówki im kibicują 2 2,56%
Lipcówki wciąż o kolkach gadają, a sierpniówki porodówki oblegają 0 0%
Sierpniowe dzieci witamy- wnet wszystkie będziemy mamami! 3 3,85%
Słodkie te nasze letnie maluszki, już za chwilę rozpakują się wszystkie brzuszki 2 2,56%
Letnie mamuśki wciąż się wspierają, jedne tulą Maluszki, inne jeszcze czekają 8 10,26%
Mamo, mamo coś ci dam, małe serce, które mam 4 5,13%
Mamo, mamo coś ci dam, pierwszy uśmiech, który mam 1 1,28%
Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba. Wakacyjne mamuśki 2011 5 6,41%
Głosujący: 78. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-25, 16:50   #871
Brida
Rozeznanie

Dot.: Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek! Lipiec/Sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Mąż przylatuje na miesiąc i wtedy podejmujemy już definitywną decyzję-Polska czy powrót na Wyspy. Co prawda widzieliśmy się 3 tygodnie temu, ale coraz bardziej mi go brakuje. Dobrze, że jestem z rodzicami, bo chyba bym sfiksowała sama (jestem zwierzęciem wyjątkowo stadnym). Dobrze pamiętasz, jestem na macierzyńskim, więc w razie jakichś kłopotów finansowych mamy powrót, ale ja już nie chcę tam jechać...
Kurcze a ja prawie pojechałam do UK.
Zastanawiam się po jakim czasie tam się przestaje podobać, ja byłam kilka msc w IRL i to był najfajniejszy okres w moim życiu - że tak powiem - beztroska finansowo egzystencjalna powodowała, że wszystko zupełnie inaczej się odbierało.

Cytat:
Napisane przez madziaranew Pokaż wiadomość
No to jeszcze masz czas, a moze jeszcze w sierpniu urodzisz, Bo akurat dziecie w brzuchu nie jest posluszne, ma gdzies tp
Takie miałam wcześniej przeczucie, że urodzę wcześniej
Teraz mam przeczucie, ze urodzę jeszcze później
Brida jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 16:50   #872
kalinkap13
Rozeznanie

Dot.: Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek! Lipiec/Sierpień 2011

byla dzis u mnie polozna, sciagnela mi szwy (ropilo mi sie tam-szczegolnie kolo jednego szwu/-a bo wrzynal sie..), zbadala malego i wsio jest ok. tylko musze mu skore naciagac przy duzych paluszkach u nog bo paznokcie mu wrastaja ;/
i Filipek przybral dosc sporo bo az 140 g od czwartku

agulaaabar, aania_20, CarmelaSoprano, wodaqua, Oliweczka1985, karolinee1983, zanetaa88, AgaGuernsey, DaKaro, dziubek 79, brumek, Sloneczko555xxx,Lilkaa82 dziekuje bardzo w imieniu Filipka za wszystkie pochwaly
nasz Maly slodziak

Madziulka wielkie GRATULACJE!

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja dalej w lesie z przygotowaniami, jedynie mam ubranka dla malego, ale nie poprane. aaa i kupilam sobie walizke, do ktorej planuje sie spakowac. I to tyle... i brak checi do dzialania. Pogoda do bani, a w Ustroniu bylo tak ladnie....

ta pogoda tak nastraja ze checi na wszystko brak..u mnie caly czas pada..

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Z dobrych wiadomości-mężowi podpisali badania.ale i tak trzeba coś zrobic z tymi Jego oczami.

no i super

Cytat:
Napisane przez madziaranew Pokaż wiadomość
u nas pogoda sliczna, umylam okna, no i walczylam z kwiatami na tarasie, normalnie mozna na glowe dostac, kupilam tyle kwiatow i nic w tym roku nie ma, wiatr polamal jedne wogole zniknely , nie wiem moze cos podjadlo.Powyrywalam , bo normalnie straszylo.A teraz mam puste donice.

nie jem slodyczy , postanowienie na dzis, jak sie uda to tez na kolejne dni.

przeslij troszke tej pieknej pogody! chetnie bym wyszla z Malym na spacer..
haha, u mnie takie postanowienie by chyba nie przeszlo tyle raze probowalam...i tyllko ewent.ograniczylam:brzyda l:

brumek dobre nastawienie, bardzo dobre! J
Lilkaa chyba tez posłucham Twojej rady nt.kupek bo nasz Filipek cos Malo robi i się biedak meczy..
I widze ze Twój mezus tez się postaral na Wasz powrot..ahh kochani nasiJ

marzena_S hehe, superowo!!!

nasze dwa szczęścia - Filipek i Fabianek
kalinkap13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 16:52   #873
Brida
Rozeznanie

Właśnie czekam na londyńczyków
Brida jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 16:53   #874
Zmalowana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
W Rossmanie widziałam tylko takie:
http://www.rossnet.pl/images/Rossman...5D_171x180.jpg
i kupiłam, ale jeszcze nie testowałam :P
Dokładnie te podkłady

Zapomniałam się pochwalić, że dzisiaj stuknęły nam 2 tygodnie i przed chwilą odpadł nam kikut ( i dobrze, bo się brzydziłam jak wisiał ledwo co) no i od dzisiaj jemy witaminy.
Dzisiaj pierwszy raz jesteśmy zupełnie sami. Byliśmy na spacerze. Nie wiedziałam jak się ogarnąć ze znoszeniem wózka i zostawieniem Małego w domu. Ale był grzeczny więc go zostawiłam w łóżeczku, a sama zniosłam wózek i pospacerowaliśmy koło 2h Potem wypięłam gondolę z Głodżillą i zaniosłam na górę, wróciłam po stelaż. Ciężko było, ale daliśmy radę.

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 16:59   #875
jacieeeee
Wtajemniczenie

Madziula gratulacje

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 16:59   #876
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Zapomniałam się pochwalić, że dzisiaj stuknęły nam 2 tygodnie i przed chwilą odpadł nam kikut ( i dobrze, bo się brzydziłam jak wisiał ledwo co) no i od dzisiaj jemy witaminy.
to podwójne za kikut u za 2 tygodnie

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 17:01   #877
83monia
Zakorzenienie

Czuje sie ok. tylko macica bolesnie obkurcza. dwa razy juz chcialam opisac porod i mnie wywalilo z wizazu wiec opisze jak bede w domu

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 17:05   #878
DaKaro
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
Nie dziw się że się boi, oni chyba przeżywają tak jak my tyle że się przyznać nie chcą. Mój mąż wczoraj dopiero mi się przyznał ile miał obaw. Nawet nie co do samego porodu ale w stylu - czy sobie da radę, czy będzie wszystko dobrze, czy się będzie umiał małym zająć...
Nie dziwię się w sumie, w końcu to nowe obowiązki i totalna zmiana w dotychczasowym życiu. Cieszę się za to, że nie ma oporów mi o tym powiedzieć, to ważne w związku.
Cytat:
Napisane przez Brida Pokaż wiadomość
Kurcze a ja prawie pojechałam do UK.
Zastanawiam się po jakim czasie tam się przestaje podobać, ja byłam kilka msc w IRL i to był najfajniejszy okres w moim życiu - że tak powiem - beztroska finansowo egzystencjalna powodowała, że wszystko zupełnie inaczej się odbierało.
Hmm to zależy. Każdy ma inne podejście do życia na obczyźnie, trudno określić kiedy "przestaje się podobać". Moja siostra na przykład do Polski nie chce wrócić, ma chłopaka Irlandczyka. Beztroska finansowa to jedno, a życie w tym deszczowym kraju to drugie. Po prawie 7 latach pobytu powiedziałam dość, chciałabym ułożyć sobie życie w Polsce. Poza tym nie chcę, żeby nasza córeczka wychowywała się bez kontaktu z rodziną, dziadkami. Dla mnie najmłodsze dzieciństwo (opiekowali się mną dziadkowie, gdy rodzice byli w pracy) było najwspanialszym okresem w życiu.

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 17:17   #879
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Witajcie słoneczka

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
piękne

Dziewczyny, a ja mam pytanie z innej beczki - muszę się zmobilizować, iść zbadać wzrok i kupić okulary, przynajmniej do komputera. Bo jedno oko mam ciut słabsze, to wiem, do tego sporo pracuję przy komputerze więc wreszcie chyba się za to wezmę...
a pytanie - czy któraś korzystała z promocji w Vision Express - druga i trzecia para gratis? Czy w ogóle polecacie te salony? No i najważniejsze - czy badanie wzroku u nich jest dokładne, czy lepiej iść do okulisty?
ostatnio tez musiałam zaktualizować szkiełka w okularach i poszłam do małego niesieciowego optyka
wybrałam 2 pary dobrych firmowych oprawek
zapłaciłam mniej niz w rok temu w Vision Expres w promocji druga para za darmo

w tamtym roku dałam ok 1200zł teraz zostawiłam ok 950zł z lepszymi szkłami, z tym że te oprawki gratis bylejakie

a co do okulisty w kazdym visionie jest inny wiece pewnie zalezy od przypadku czy natrafiłas na dobrego czy kiepskiego,
najlepiej popytaj o dobrego okuliste w twoim miescie, napewno zrobi Ci szereg badań na spokojnie

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Muszę pochwalić swojego tż, bo wczoraj wyprasował wszystkie rzeczy dla Hani.
Ja z kolei spakowałam do końca torbę do szpitala, a później niezłą frajdę sprawiło nam malowanie brzucha.
Oto czego dokonaliśmy wspólnymi siłami.
za brzuszek
i gratuluje dobrego mężusia

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
Madziulka urodziła
Szymon ur.25.07 o 3:25
Waga 3950 g i 58 cm.

Wielkie Gratulacje

Cytat:
Dokładnie te podkłady

Dzisiaj pierwszy raz jesteśmy zupełnie sami. Byliśmy na spacerze. Nie wiedziałam jak się ogarnąć ze znoszeniem wózka i zostawieniem Małego w domu. Ale był grzeczny więc go zostawiłam w łóżeczku, a sama zniosłam wózek i pospacerowaliśmy koło 2h Potem wypięłam gondolę z Głodżillą i zaniosłam na górę, wróciłam po stelaż. Ciężko było, ale daliśmy radę.

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
Czuje sie ok. tylko macica bolesnie obkurcza. dwa razy juz chcialam opisac porod i mnie wywalilo z wizazu wiec opisze jak bede w domu

a telik pokornie jesze w pracy siedzi-10 godzina, a mój kochany Dżony kopie niemiłośniernie

postanowiłam popracować do konca lipca i dać juz sobie spokój.
bedzie pieknie
Stary 2011-07-25, 17:38   #880
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Madziulka Gratulacje
ja padam na twarz
nie mam nawet kiedy Was nadrobić
dzisiaj byliśmy zarejestrować małego później w Pzu, załatwić becikowe, u gina po tą kartkę od becikowego , na zakupach i jeszcze pozałatwiać spr u księgowej, mój M ma 14 dni opieki na mnie w szpitalu bez problemu dali, a i dzisiaj poszliśmy na spacer z małym
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 17:39   #881
Marina1
Zakorzenienie

Hej dziewczynki!
U nas noc ok, pochwalę się, że przespałam pierwszy raz 5 godz w ciągu nocy! ( znaczy nie za jednym ciurkiem, ale łącznie w ciągu nocy, bo tak ogólnie to sypiałam po 3-4 h ).
Teraz Igor śpi, ale snem płytkim , i zaraz będzie budzenie pewnie...
A moje samopoczucie dalej dupne
Jeszcze jak czytam o Waszych powrotach do domów z dziećmi. niespodziankach...Macie wspaniałych mężczyzn.

Kurde dziewczyny, mam problem, daję małemu Sab Simplex i już mi się kończy buteleczka, a chyba zaczęło działać, bo szkrab trochę mniej się drze. Nie wiem skąd wytrzasnąć kolejną buteleczkę. Kupi przez neta to?

A ja kupuję Dady 3... 2 są już za małe. Te trójki są od 6 kg chyba do 9 ( nie chce mi się patrzeć na opakowanie) Ale jakie ładne są, mowię Wam, mają nadrukowane kolorowe duże lwy.

Zmalowana no i . Ty dzielna kobieto! A na którym piętrze mieszkasz?

Madzia serdeczne gratulację, Szymuś duży facet!!!

Kalinka mały boski, oglądnęłam zdjęcie!

qrwa koniec wizażu , młody sie już drze.........
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 17:42   #882
CrazyMachine
Zadomowienie

Cytat:
Madziulka urodziła
Waga 3950 g i 58 cm.
Witamy Szymka, gratulacje dla calej rodzinki

Cytat:
kinga, odpukac, wyjatkowo spokojna. je juz ladnie, troche kiepsko zasysa ale sie uczy, duzo spi, pierdzi i beka. prawdziwa ksuezniczka
Nasza tak beka i pierdzi, ze tatus stwierdzi ze ojcostwa sie nie moze wyprzec, corka w niego sie wdala tylko on tak w naszej rodzince potrafi
CrazyMachine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 17:57   #883
madziaranew
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez CrazyMachine Pokaż wiadomość

Nasza tak beka i pierdzi, ze tatus stwierdzi ze ojcostwa sie nie moze wyprzec, corka w niego sie wdala tylko on tak w naszej rodzince potrafi
: hahaha:
madziaranew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 18:09   #884
Natka_
Zakorzenienie

Kalinka ślicznego macie synka

Cytat:
Napisane przez Lilkaa82 Pokaż wiadomość
Moja Karolinka miała prolemy z kupką ale bylismy z nią u lekarza dostała leki (dicoflor i debridat) i teraz ladnie robi. Mozesz mu pomoc przyciagajac kolanka do brzuszka bo wtedy posladki sa od siebie oddalone i lawiej zrobic kupke lub polozna mi powiedziala zeby na wacik zwykly dac oliwke i przecierac odbyt w prawo i w lewo to podobno tez ulatwia wyjscie - powodzenia Kochana. Ma tez problemy z gazami, prezy sie i wije tak ja mecza, po lekach jest lepiej ale calkiem dobrze tez nie jest..
Czyli wychodzi na to, ż problem dość powszechny... Ja masuję Małemu brzuszek, męczy się ale wkońcu robi...

Cytat:
Ojej jak fajnie! Genialny pomysł

Cytat:
Madziulka urodziła
Waga 3950 g i 58 cm.
GRATULACJE!!!!

Wklejam kolejne zdjęcie Dominika
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20110721080.jpg (47,8 KB, 55 załadowań)
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 18:10   #885
zanetaa88
Zakorzenienie

Ania jeżeli o mnie chodzi to Ja polecam Vision, sama tam kupowałam okulary.Moi rodzice teraz brali właśnie w tej promocji o której piszesz, za pierwsze okulary mama zapłaciła ok 300zl drugie wzięła dla siebie do czytania tylko za 80zł a te trzecie są w prezencie jako bon dla kogoś i wziął mój tato i jego okulary wyszły też za 80zł.
Wszystko zależy jakie oprawki wybierzesz i jaką masz wadę wzroku.

Marina widziałam na allegro i jeszcze na tej stronie http://www.sabsimplex.net.pl/

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-25, 18:13   #886
Stapelka
Rozeznanie

Madziulka gratulacje!!

Pieleszka - kciuki!!!

marina - chyba tu można kupić - http://www.sabsimplex.net.pl/index.html

Zuzka dziś ładnie śpi przez cały dzień- aż się boję co to będzie w nocy
udało mi się posegregować ciuszki bo wcześniej nie mogłam się połapać w rozmiarach)
Stapelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 18:14   #887
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Madziaranew przepraszam ze sie nie odezwalam. Nie pomyślałam ze możesz sie martwić. Ale dziekuje. Bardzo to miłe. Obiecuje poprawe. Wysłałam Ci wiadomosc na pw.

Madziulka gratulacje.
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 18:21   #888
CrazyMachine
Zadomowienie

Cytat:
Tak, moja Karolcia ma 5 tyg i ciagle jest na newbornach my od porodu zużyłśmy 3 paczki wlasnie konczymy ostatnią po 78 sztuk
To my mamy wieksze zuzycie. W srode bedziemy miec dwa tygodnie, konczymy wlasnie druga paczke 78sztuk.
BTW dzis sie wazylysmy i odzyskalysmy wage porodowa
CrazyMachine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 18:25   #889
Lilkaa82
Rozeznanie

Madzia1k1 i 83Monia gratulacje wielkie !!!

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Od wczoraj dalismy smoczka-uspokajacza, bo maruda sie cos zrobiła.
Dajecie też smoki??
Czytałam ze to moze byc skok rozwojowy. Coś takiego:

http://www.forum.kobiet.pl/skoki-roz...ka-t43876.html
Ja daje ale moja nie chce i wypluwa, ciagnie smoka tylko wtedy jesli jest bardzo glodna.. a ten skok rozwojowy to wypisz wymaluj moja Karolina w ostatnich dniach i dzis.. wiecznie na rece i na rece, spac nie chce a jak zasnie to po kilku minutach juz jest wybudzona... wczoraj skonczyla 5 tyg

Cytat:
Napisane przez madzia1k1 Pokaż wiadomość
I mam pytanie do mam używających MM: Jak nakarmicie maluszka i wszystkiego nie wypije to to wylewacie czy wstawiacie do lodówki i ponowanie grzejecie. I jak myjecie butelki po karmieniu, czy tylko pod gorącą wodą po każdym karmieniu czy wyparzacie??
Mleczko rozrobione moze stac godzine po przygotowaniu a tego co maluch nie wypije nie zostawia sie tylko wylewa, tak pisze na puszcze. Ja po karmieniu myje butelke plynem do mycia naczyn i nastepnie przelewam wrzatkiem.

Cytat:
My tak samo byliśmy zameldowani-ja u swoich rodziców, a mąż u swoich. Jak w takiej sytuacji rodzi się dziecko, to chyba melduje się je tam, gdzie wskażą rodzice, przewaznie tam gdzie matka.
Ja jestem zameldowana u moich a mąż u swoich rodziców i nic nie musialam załatwiać z meldunkiem małej poniewaz w takiej sytuacji dzieco jest meldowane w miejscu zamieszkania matki i u mnie bylo to automatycznie.

Cytat:
Madziulka urodziła
Waga 3950 g i 58 cm.
Gratulacje !!!

Karolinka ur. 19.06.2011r. - 52cm i 2700g szczęścia

24 tyg - 6770g

Jestem żoną mojego męża
Mamo, Tato ! - A ja rosnę i rosnę...
Lilkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-25, 18:29   #890
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Superowe-musieliscie się nudzic

Cytat:
Madziulka urodziła
Waga 3950 g i 58 cm.

Cytat:

kinga, odpukac, wyjatkowo spokojna. je juz ladnie, troche kiepsko zasysa ale sie uczy, duzo spi, pierdzi i beka. prawdziwa ksuezniczka

Cytat:
Dokładnie te podkłady

Gratki za dwa tygodnie
A powiedz jak radzisz sobie jeszcze z psami? Chodicie razem na spacery, czy zostawiasz je w domu?

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Cytat:
Ja jestem zameldowana u moich a mąż u swoich rodziców i nic nie musialam załatwiać z meldunkiem małej poniewaz w takiej sytuacji dzieco jest meldowane w miejscu zamieszkania matki i u mnie bylo to automatycznie.

Dziewczyny pytały-tez tak myślałam

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 18:31   #891
Zmalowana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość

Zmalowana no i . Ty dzielna kobieto! A na którym piętrze mieszkasz?
Na drugim

Cytat:
Gratki za dwa tygodnie
A powiedz jak radzisz sobie jeszcze z psami? Chodicie razem na spacery, czy zostawiasz je w domu?
Kochana pieski są kilka bloków dalej, u mojego ojca. W sumie nie było innej opcji, bo teraz jak jestem sama nie byłoby szansy na wyjście z nimi.

Idę pod prysznic póki Głodżilla śpi potem kąpiel, cyc, butla i spanie Do jutra Laseczki

Stary 2011-07-25, 18:38   #892
Lilkaa82
Rozeznanie

A to moja Karolinka - 5 tyg
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0051.jpg (80,0 KB, 102 załadowań)

Karolinka ur. 19.06.2011r. - 52cm i 2700g szczęścia

24 tyg - 6770g

Jestem żoną mojego męża
Mamo, Tato ! - A ja rosnę i rosnę...
Lilkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 18:40   #893
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CrazyMachine Pokaż wiadomość
BTW dzis sie wazylysmy i odzyskalysmy wage porodowa

żanetko, telik, dziękuję za odp
zaneta, a te 80 zł to koszt tylko soczewek czy jakaś dopłata do oprawek? bo w tych gratis za soczewki trzeba normalnie zapłacić?

Stary 2011-07-25, 18:41   #894
zanetaa88
Zakorzenienie

Aleeee ma włosków

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 18:43   #895
aania_20
Zakorzenienie

Dziewczyny które pytały o problem maluszków z kupkami (Natka i ...nie pamiętam kto..) - robię maluszkowi masaż brzuszka z linka podanego przez Brumka Działa, widać że małemu przynosi ulgę, a nawet chyba mu się podoba

Stary 2011-07-25, 18:44   #896
Zmalowana
Zakorzenienie

Aaaa zapomniałam powiedzieć, ważę już 50 kg

Co do masażu- uciskanie brzuszka bardzoo pomaga.

Edytowane przez Zmalowana
Czas edycji: 2011-07-25 o 18:46
Stary 2011-07-25, 18:45   #897
DaKaro
Zadomowienie

Cytat:
A to moja Karolinka - 5 tyg
Fajna.
Mamy taka samą pościel.

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 18:46   #898
aania_20
Zakorzenienie

Dopiero zauważyłam - Karolinka śliczna!

Stary 2011-07-25, 18:48   #899
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Karolinka cudowna
Zmalowana szybciutko Ci poszło z tą wagą

Edytowane przez telik
Czas edycji: 2011-07-25 o 18:51
telik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 18:49   #900
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Karolinka slicznosci. Ja Juz sie nie moge doczekać mojej corci. Ciekawa jestem jak będzie wygladac
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości