|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: TYTUŁ NOWEGO WĄTKU! | |||
Sierpień mamy już za pasem i cieszymy się bobasem |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 6,41% |
Każda już rozpakowana, teraz pełną gębą mama |
5 | 6,41% |
Każda dziecko już swe tuli, będzie jazda do matury |
1 | 1,28% |
Brzuszków przed sobą już nie dźwigamy, teraz kupki, smoczki i ulewanie w głowie ciągle mamy |
1 | 1,28% |
Wystrzałowe wakacyjne mamusie mają już przy sobie bezzębne dzidziusie! |
2 | 2,56% |
Wakacyjne dzieci już przy sobie mamy, więc o kupkach, pieluszkach i kolkach gadamy |
3 | 3,85% |
Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! |
21 | 26,92% |
Noworodkowy zawrót głowy: o kolkach, pampersach i smoczkach rozmowy! |
5 | 6,41% |
Wakacyjne dzieci nudzić się nie dają: jedzą, płaczą, postękują i mamusie swe kochają |
0 | 0% |
Nad życie kochamy te bezzębne brzdące, choć oka nie zmrużymy przez najbliższe miesiące |
9 | 11,54% |
Wszystkie mamy rozpakowane spacerują z wózkami uradowane |
0 | 0% |
Dzieci nasze kołyszemy, jedną ręką na wizażu wciąż piszemy |
1 | 1,28% |
Sierpniówki już finiszują, Lipcówki im kibicują |
2 | 2,56% |
Lipcówki wciąż o kolkach gadają, a sierpniówki porodówki oblegają |
0 | 0% |
Sierpniowe dzieci witamy- wnet wszystkie będziemy mamami! |
3 | 3,85% |
Słodkie te nasze letnie maluszki, już za chwilę rozpakują się wszystkie brzuszki |
2 | 2,56% |
Letnie mamuśki wciąż się wspierają, jedne tulą Maluszki, inne jeszcze czekają |
8 | 10,26% |
Mamo, mamo coś ci dam, małe serce, które mam |
4 | 5,13% |
Mamo, mamo coś ci dam, pierwszy uśmiech, który mam |
1 | 1,28% |
Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba. Wakacyjne mamuśki 2011 |
5 | 6,41% |
Głosujący: 78. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#991 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek! Lipiec/Sierpień 2011
Cytat:
Efekt mama nie wyspana. KTORA CHCE KODY NA PAMPERSY Z ROSSMANA??? Ja nie bede kupowac a mam dwa.
![]() ![]() |
![]() |
#992 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek! Lipiec/Sierpień 2011
Zmalowana
![]() ![]() Słoneczko mnie też okropnie mdli, aż mam ochotę ![]() ![]() jakieś dreszcze mnie przechodzą w ogóle i spałabym. |
![]() ![]() |
![]() |
#993 |
Zakorzenienie
|
Kajol ja bym była chętna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#994 | |||
Zakorzenienie
|
Gratuluję 40-stek
![]() ![]() Mój czop dopiero odszedł w szpitalu z resztą wód płodowych. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
U nas kąpiemy Dominika razem z mężem. Frajda dla całej trójki! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ach jak do wczoraj mogłam chodzić z brzusiem to teraz już chciałabym mieć synusia przy sobie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#996 |
Zakorzenienie
|
Kajool ja też bym była chętna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#998 |
Zakorzenienie
|
moja mała jak robi kupkę to stęka, ale nie z boleści tylko tak pociska heh
no i robi raz a czasem dwa razy na dzień, mam takie szczęście, że często zdarza się to przy zmianie pieluszki w nocy jak jestem nieprzytomna tylko jej nóżki podnoszę i dociskam lekko do brzuszka to od razu leci kupa i tak z 5 min siedzę nad nią bo robi i robi, w trakcie przysypia, masakra no ale jak zrobiła kupkę to wypiła 60 ml mleka, 10 min później płakała i ręce sobie pożerała to dorobiłam i kolejne 60 ml wypiła, czyli w sumie 120 ![]() zawsze ma wilczy apetyt jak kupala przywali ![]()
#999 |
Zakorzenienie
|
to jest normalne? kurde bo zaczynam się martwić
|
![]() ![]() |
![]() |
#1000 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie zwracaj uwagi na toksycznych ludzi szkoda Twoich nerwów Cytat:
Dobrze że jesteś między ludźmi a jak jest Twoja wymarzona praca?
Edytowane przez telik Czas edycji: 2011-07-26 o 11:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1001 |
Zadomowienie
|
hej Brzuchatki i mamusie
![]() jestem kurza twarz nie nadrobię skończyłam na 9 stronie przyjechał do nas ciocia i nie mam czasu na wizaż ![]() ![]() ale mamy DUŻO nowych mamusiek GRATULACJĘ!! ![]() ![]() ZA WIZYTY PĘPUSZKI, PORODY TRZYMAM KOCHANE ![]() ![]() dodałam zdjęcie jedno Krzysiowe z "odbicia" w klubie jest!dziś mamy drugą wizytę u lekarza ciekawe ile mój szerszeń przybrał ![]()
#1002 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1003 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w sobote polowalam ale nie udalo mi sie ![]()
![]() |
#1004 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja dzis bylam na wymazie, mam nadzieje, ze zdaze odebrac wyniki. aha w tym tygodniu tez moze mnie byc troche mniej, bo mam goscia w domu i nie wypada mi siedziec przy kompie. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1005 |
Wtajemniczenie
|
Telik nie mam sprecyzowanego dokładnie co konkretnie to ma byc. Lubię prace w biurze, przy komputerze. Lubię pracowac z ludźmi i dla ludzi. Lubię jak Cos sie dzieje. Im większy harmider tym lepiej. Kiedyś marzyłam by zostać maklerem giełdowym. Jestem bardziej umysłem ścisłym. Przed wyjazdem z Polski pracowałam w firmie informatycznej. Posiadali oni swój własny informatyczny system zarządzania. Frajda było uczenie sie obsługi tego programu a pozniej praca nad wdrazaniem go w firmach i szkolenie pracownikow z zakresu jego obsługi. No ale trafił sie wyjazd za granice wiec Zostawiłam prace i wyjechałam. Szkoda mi było, ale wiedziałam ze tu zarobie lepsze pieniądze, bo ta firma w Polsce kiepsko płaciła. Cieżko by było z tego utrzymać rodzine.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1006 | |||||
Zakorzenienie
|
To Was przebiję-ja mam -9,5 i -9
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czym się zajmujesz? Cytat:
Ja miałam ciężkawą noc-obudził mnie ból brzucha-jak na okres, a potem dostałam biegunkę ![]() Czy Wy też tak macie, że mogłybyscie ciągle jeśc?? BEATKA nie mogę się Ciebie doczekac ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1007 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny Gratuluję kolejnych tych
![]() ![]() jeszcze troszkę i wszystkie będziemy po ![]() dziewczyny Wy narzekacie że dzieci dają w kość a ja mam dwójkę naszczęście mój mały tzn ten większy ładnie śpi nawet jak się obudzi to zaraz śpi dalej ![]() Mój malutki pije od 40-60 ml co 3h staram się go przetrzymywać aby pił co 3 h żeby w nocy lepiej spał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1008 |
Wtajemniczenie
|
Ja juz po badaniach. Malec jakis tydzien mlodszy wiec dla nich chyba moge tu lezec do oporu
![]() ![]() Jutro lewatywa dla pobudzenia, a w czwartek test oksytocynowy. MAM WAZNE PYTANIE - L4 mam do piatku. Co bedzie jak nie urodze do tego czasu? Bo na to sie zanosi niestety. Wskoczy mi macierzynski? Czy jak sie lezy w szpitalu to jest jakos inaczej?
#1009 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1010 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Proszę bardzo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Eeee tam, u mnie cisza jak makiem zasiał ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez karolinee1983 Czas edycji: 2011-07-26 o 11:16 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1011 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nudzi mi się. Chyba się pouczę ![]() Edytowane przez DaKaro Czas edycji: 2011-07-26 o 11:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1012 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja zarządzam rodzinną firmą warz z bratem i tatą firma zajmującą sie dystrybucją rusztowań,szalunków i innych niekobiecych rzeczy ![]() fajnie bo niewiele jest kobiet w mojej branży (choć to powoli sie zmienia) pozatym korzystam ze swobody jaką daję bycie szefem dla siebie samego poza tym mój mąż tez ma swoją firmę, wiec jesteśmy od siebie niezależni to ma dla mnie duże znaczenie Cytat:
![]()
![]() |
#1013 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1014 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() Cytat:
![]() Kochana Aniu, żyj nam sto lat w sielance spokoju i radości ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja za godzinkę lecę do lekarza. Odbiorę wyniki na paciorkowca i może dowiem się jak tam sytuacja na froncie szyjkowym ![]()
![]() |
#1015 |
Zakorzenienie
|
zanetta wczoraj dostałam 2 paczki z halensa i jestem b.zadowolona.Szkoda że zrezygnowałaś z zakupów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1016 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie mamusie rozpakowane i te z brzuszkami
![]() gratuluje nowym mamusiam ![]() Pieleszko ![]() patik87 ![]() JustPi ![]() 83monia ![]() Madziulka_17 ![]() super się spisałyście ![]() na razie jestem na bieżąco z dwiema ostatnimi stronami ale widzę że nie pędziecie tak strasznie więc może powoli nadrobie ![]() tż pojechał właśnie po mój wypis ze szpitala bo wczoraj nie było jeszcze - dzwoniłam i mają zaległości ![]() wczoraj był w usc zarejestrować Julkę i mamy już jej akt urodzenia a pesel będzie w urzędzie gminy za 2-3 tyg Mała śpi - w nocy - odpukać - nawet nie płacze - je - śpi -je - spi - jak się obudzi to tylko patrzy i nie budzi się z krzykiem więc na razie raj ![]() ja jeszcze trochę okrakiem chodzę bo mnie daleko nacięli - aż po samą ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() czasem mam komp włączony więc wisze na pasku ale tylko czytam - przeważnie jak się "doje" laktatorem ![]() Cytat:
![]() ja Ci mówię że będzie Emilie i juz ![]() ha a wczoraj pierwszy raz kąpaliśmy małą i kąpałam ja i mój tato - bo tz musiał pojechać do swojej mamy wieczorem i jakbym ją przetrzymała z kąpaniem to by wypadło koło 23 dopiero bo długo śpi po jedzeniu ![]() ale dziadek spisał się pierwsza klasa - odniósł małą w ręczniczku z łązienki do pokoju a tam ja załatwiłam reszttę zabiegów pielęgnacyjnych ![]() dziś już tatusiowi się kapanie nie upiecze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jestem opis porodu wkrótce - na razie muszę gdzieś na boku pisac bo nie chce w kawałkach no i musi być dokładnie ![]() aha wszystkiego naj naj naj dla wszystkich solenizantek ![]() ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-07-26 o 11:23 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1017 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kurcze maly ma chyba tradzik niemowlecy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1019 |
Zadomowienie
|
Beatka wróciłaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1020 |
Zadomowienie
|
dzien dobry
MADZIULKA- SERDECZNE GRATULACJE PIELESZKA- SERDECZNE GRATULACJE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() JACIEEEEE- ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.