|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Nasz nowy wątek powinien się nazywać: | |||
Kopniak tu kopniak tam, czuję że dziecko w sobie mam. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,17% |
Już niedługo pękamy, z niecierpliwością na to czekamy! |
1 | 1,59% |
Posypiemy się jak kostki Domino i bedziemy miały przy sobie swoje Bambino. |
2 | 3,17% |
Wyprawki "prawie" skompletowane, a nasze dzieciaczki jeszcze spakowane. |
0 | 0% |
Coraz bliżej do jesieni, która wiele w życiu zmieni. |
24 | 38,10% |
Wizaż czas nam umila, bo do porodu już tylko chwila. |
2 | 3,17% |
Brzuszki rosną, a czas leci. Czy już w sierpniu będą dzieci? |
19 | 30,16% |
Chociaż brzuszki uwielbiamy to na dzieci już czekamy. |
10 | 15,87% |
Cały sierpień przed nami a my już wyglądamy za dzieciaczkami. |
1 | 1,59% |
Torby spakowane, ciuszki poprasowane, kiedy będziemy rozpakowane? |
3 | 4,76% |
Wielkie dumanie w główce, która z mam będzie pierwsza na porodówce. |
7 | 11,11% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 63. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 |
Zadomowienie
|
Dot.: Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. Mamy IX/X 2011.
![]() w pierwszym tygodniu sierpnia temperatura może sięgnąć nawet do 28st C ![]() chyba ![]() zaraz zabieram się za nadrabianie ![]()
http://s5.suwaczek.com/20070922040113.png http://www.suwaczek.pl/cache/bdbd48d327.png[/url] http://www.suwaczki.com/tickers/zem3anliaj4xxsq7.png http://s2.pierwszezabki.pl/046/0464919c0.png?8294 "W życiu piękne są tylko chwile...." |
![]() ![]() |
![]() |
#4382 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
rannnnyyy....jaki dzień do kitu.. duchota,że nie ma czym oddychać. leżeć,siedzieć i wogóle źle.. chodzić się nie chce,zresztą kropi więc wyjść się nie da... leże i wpierdzielam co chwile coś..że zaraz eksploduje chyba..ale i tak ciągle COŚ mi się chce... wyjem wszystko,pękne..a pragnienia nie zaspokoje ![]()
![]() |
#4383 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jutro u gina wejdę, mam nadzieję że nie będzie bardzo ![]() ![]() jestem taka rozleniwiona że tlyko bym siedziała i leżała.. ale postanawiam jedno: od jutra odkurzanie i tańczenie z mopem... nie ma co..trzeba sie ruszyc ![]()
http://s5.suwaczek.com/20070922040113.png http://www.suwaczek.pl/cache/bdbd48d327.png[/url] http://www.suwaczki.com/tickers/zem3anliaj4xxsq7.png http://s2.pierwszezabki.pl/046/0464919c0.png?8294 "W życiu piękne są tylko chwile...." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4384 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Synuś ![]() Edytowane przez lullaby_ml Czas edycji: 2011-07-31 o 19:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mogłam się oswajać z myślą że będę pociachana, brzuch od dołu mam już zmasakrowany ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4386 | ||
Rozeznanie
|
lipcopad...dobre
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale dzis dzionek do bani ![]() ![]() TŻ na słuzbie, a ja caly dzien przesiedzialam u mamuski, a teraz zanudzam w domu ![]()
![]() |
#4387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4388 |
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj byłam w castoramie, wybieraliśmy kafelki to normalnie jak babcia. Wszystko boli, zaraz nogi mi odpadały, znowu jakieś skurcze, ból pachwin haha
![]() Jaką ulgę zaznałam jak sobie usiadłam w naszym autku. Teraz też wbijam się w piżamę i leniuchuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4389 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
duszno i cięzko... rany nie pamiętam kiedy leżenie na kanapie mnie tak męczyło ![]() ja też pewnie coś mam na plusie.. mimo,że ruch mam na codzień w pracy.. i nie tylko.. dziś jakiś leniwy dzień.. Cytat:
![]() ja swoją nieraz czuję pod żebrami ale to raczej tylko ból z ucisku.. oby się nie powtórzyło to więcej ![]() Cytat:
![]() ![]() mój mąż mi na chwilę humor poprawił.. mówię mu,że coś mi chce.. że coś bym zjadła itd.. a on że jemu też coś się ciągle chce.. to ja do niego..że to ja jestem w ciąży i mogę mieć zachcianki... a on do mnie: ale ja przeżywam razem z Tobą... ![]() ![]() wogóle kupiłam dziś 3 kg marchwi.. i tak myślę,czy nie pogonic tż-ta co by mi taki świeży sok zrobił ... ![]()
![]() |
#4390 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4391 | ||
Zakorzenienie
|
wez nic nie mow, ostatnio poryczalam sie ze zlosci ze za kazdym razem jak sie przekrecam na druga strone to jestem zasapana, ze jak gdzies idziemy z tztem to zawsze musze przystanc i odpoczac chwile po 10 min chodzenia i w ogole ciezko jest juz na maxa
---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4392 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A probowalaś zmieniać pozycje- wstać, chodzić, położyć się? Podobno pomaga troszkę jak dziecko przybierze nie wygodna dla nas pozycję Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wspólczuję ucisku ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4394 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Zakorzenienie
|
też to mam
![]() Ostatnio właśnie mówiłam,ze chylę czoła przed mamuśkami- jakoś sobie nigdy nie zdawałam sprawy z tego, ze ciąża jest tak obciążająca ![]() Co myślicie o TAKIM zegarku?? Chce coś małżowi na rocznice wybrać i mam problem- nie chcę za elegancki bo na co dzień śmiga w bojówkach. Początkowo myślałam o czymś elegantszym, bo do pracy ale on tak wyluzował, że w t-shirtach zaczął śmigać i w luźnych spodniach ![]() Zgagulec mnie dopadł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4396 |
Zakorzenienie
|
Archi to nie zazdroszczę. Ja dzisiaj myślałam że się wścieknę bo byliśmy w 2 sklepach. W drugim jak już znaleźliźmy kafelki które podobają się wszystkim- a u mnie na tyle źle że musi się podobać moim rodzicom i fajnie jakby nam się podobało
![]() ![]() u was pewnie szybko pójdzie, bo ja z tż- dla nas to bym chyba w 15 min wybrała ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Też dzisiaj tż powiedziałam, że nie sądziłam że ciąża jest taka droga i pod koniec męcząca. Oczywiście męcząca w takim znaczeniu, ze czy kobieta stoi czy siedzi to się męczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4397 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4398 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na podłogę łazienki mamy ciemne brązowe- kiedyś dostaliśmy za free. Meble będa koloru wenge i coś by trzeba było do tego dopasować na ściany ![]() dobrze powiedziane!!!!!!!!! Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Może uda mi się oblookac go jutro w jakimś sklepie- tylko małża po kafelkowybieraniu będę musiała spławić ![]() Późno się obudziłam z prezentem- za tydz. rocznica- mam nadzieję, że jak zamówię z all to szybko prześlą kurierem. ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- aa2- a jak tam Twoje samopoczucie i malowanie????????? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() z zgagulec tez mnie dzis morduje... ide do wyrka bo jakoś nie mam nawet ochoty na oglądanie TV. Dobrej nocki, do jutra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4401 |
Zakorzenienie
|
Witam się i melduję, że sonda założona
![]() ![]() Wczoraj jakoś tak mnie ta impreza zmęczyła, tyle ludzi w małym pomieszczeniu, strasznie duszno się zrobiło... Jakoś nie miałam ochoty siedzieć z tym brzuchem wśród ludzi, bo mnie ich pytania i gadanie na te tematy wpieniają. To sobie siedziałam w kuchni (no, nie bardzo siedziałam, bo cały czas było co robić), a fajnie zrobiło się dopiero, jak zostali sami młodzi i mogliśmy normalnie usiąść i się zająć grą w chińczyka ![]() ![]() ![]() Dzisiaj też nie mam siły, ale widzę, że nie ja jedna. Do tego stres, bo rodzinka pogniewana cały czas (a w niedziele im się to uaktywnia podwójnie). Przynajmniej kolacja mi się udała - zjadłam pysznego ananasa i arbuza z lodówki ![]() ![]() ![]() ![]() Mówicie, że też macie taki wodnisty śluz? Wczoraj się przestraszyłam, bo jak poszłam do wc, to na leginsach miałam mokrą plamę średnicy gdzieś 20 cm ![]() Po nocy plama na majtkach... Ale aż tyle tego? ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-07-31 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie te sny , nawet w ciągu godziny takie rzeczy się śnią, ale to nie takie sny jak na początku, są takie przygnebiające, przytłaczające ![]() Jak się czuję eh... od 20:00 miałam 3 skurcze, raz mi łezka poleciała ![]() ![]() Mały mi fika pomiędzy, także myśle że jeszcze to nie to ![]() ![]() myśle też o tym czopie jak coś, tak jak piszecie ja też mam cały czas mokro w majtkach, ale u mnie to głównie to śluz jest cały czas dość gęsty, także się zastanawiam czy ten czop mi sie nie sączy, jak już miałam tam pootwierane trochę ![]() ![]() Zmobilizowałam się koszulę i szlafrok kupiłam na all, także mam dwie koszule i szlafrok cienki, bo mam gruby puchaty tylko, myśle że wystarczy, wrazie co mąż upierze ![]() Nie chcę też inwestować, bo nie chodze w koszulach ![]() aa i dwa staniki do karmienia też kupiłam ![]() ![]() a u ciebie jak tam , też w lesie jak ja ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4404 |
Zakorzenienie
|
![]() nie nadrabiałam bo musiałabym się przyspawać tu na ładnych kilkadziesiąt godzin.Po cichu liczę że przystopujecie na odchowalni ![]() wczoraj wróciłam z nad morza.Wybrałam się,ponieważ czułam się na siłach,trasa zleciała błyskawicznie, na miejscu odpoczęłam,pogoda była idealna dla ciężarówki,córeczka dała mamie odpocząć,była nad wyraz grzeczna,usłuchana, tak więc nie żałuję. p.s oczywiście każdą waszą odpowiedź przeczytałam i przemyślałam. Tam nie miałam czasu na net,stąd moje zaległości ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4405 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No musze koniecznie go jutro znaleźć i zobaczyć live! Cytat:
![]() Idę glosować ![]() Cytat:
![]() Zazdroszczę tego psych. nastawienia ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4407 | ||
Zakorzenienie
|
Oj jak tu cicho dzisiaj
![]() ![]() ![]() W nocy i przed chwilą zaliczyłam pierwsze bolesne skurcze ![]() ![]() Cytat:
podkłady Bella mama wkładki na początek z rossmana ![]() ![]() Niezła sytuacja z tą laską ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Gdzieś w radiu słyszałam to określenie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 dwa tygodnie zamierzam też wyprawkę skompletować a co ![]() jeju mam chęć na ananasa ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4409 |
Zakorzenienie
|
Dobra- zmykam z psem na spacer i do wyrka bo rano zamierzam na basen iść ale nie wiem czy wstanę na tę 8
![]() Dobrej i bezskurczowej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Czuje sie jak koopa!!!!!!!!!!! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.