|
|
#4921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: targowiskowe dyskusje - plotki
Naprawdę? W sumie zależy co wysyłałaś bo u mnie to sukienka i body więc lekkie.
|
|
|
|
#4922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4923 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
waga jak w mordę pokazuje, że tyle i tyle a słyszysz kwotę, że cie zmiata
|
|
|
|
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 69 pkt / 100% pozyt.
|
A ja mam pytanie, bo już nie wiem
Forum z newsami jest tylko do pokazywania dokładek czy też do reklamowania nowych wątków?
|
#4925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4926 |
|
Zakorzenienie
|
Pytam, bo coraz częściej widzę "zapraszam do mojego nowego wątku" w którym są rzeczy oglądane przeze mnie x razy w x wątkach. A pamiętam że na kosmetycznym dziewczyny dostawały kiedyś za to ostrzeżenia. I myślałam że coś przegapiłam
|
#4927 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co mi wiadomo można reklamować nowe wątki, dlatego też tytuł zmienił się na "Newsy" .
|
|
|
|
#4928 |
|
Zakorzenienie
|
A to nie wiedziałam. Kiedyś był tylko do dokładek. Osobiście uważam żę reklamowanie nowych wątków i dokładek w jednym robi bałagan.
|
#4929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
Tu link, dla osób które przespały
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=532925 |
|
|
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4933 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, pomocy!!
Dostałam dzisiaj przesyłkę od pewnej Wizażanki. Chodzi o spodnie. Różnią się one zupełnie od przedstawionego przez tę Wizażanke zdjęcia u Niej w wątku. Spodnie są podwijane, o czym w wątku nie było żadnej wzmianki, nie jest to fason rurek (a miał być), tylko jakieś takie dziwne, lekko rozszerzane ku dołowi i do tego podwinięte ok. 5-7 cm... W wątku było napisane, że są to spodnie z wysokim stanem i owszem, niskie nie są, za to baaaaaardzo wysokie, prawie ze pod biust ;D Według mnie są to spodnie, które modne były z 8 lat temu (takie wysokie, nie szerokie i nie wąskie). Jestem tutaj od niedawna i jestem osobą uczciwą, a po tym incydencie czuję się oszukana, szczególnie, że dostałam je od osoby z dużą ilością przekupek. Wymiana ta trwała strasnzie długo, bo prawie miesiąc, gdyż za te spodnie miałam wysłać szorty i spódniczkę (oba ciuchy na topie, a spódniczka w najmodniejszym fasonie tego sezonu) i zrobiłam to, nie zauważyłam, ze kolor spódniczki różnił się na zdjeciu od realnego koloru, więc umówiłyśmy się, ze ja Jej dośle szampon, kredkę do oczu i jakis tam kosmetyk do stóp, a wtedy Ona odeśle mi spódniczkę razem z swoimi ciuchami. Reasumując: ja wysłałam: modne szorty+szampon+kredka do oczu+kosmetyk do stóp (wszystkie kosmetyki nowe), a dostałam: niezgodne z opisem spodnie+bokserka. Poradźcie, jak mam ten problem rozwiązać? Ja najchętniej chciałabym się odmienić, bo tak byłoby najuczciwiej, ale nie wiem, czy Ona sie zgodzi na to. Wiem, że moje 4 przekupki przy 40 przekupkach tej Wizażanki to jak nic, ale tutaj o uczciwość chodzi...
|
#4934 |
|
Wtajemniczenie
|
wiem o kogo chodzi, czy jej nick sie zaczyna na y?
![]() hm... a nie pytalas sie wczesniej o dokaldne wymiary? dla mnie to podstawa, wiedziec, ile ma nogawka na samym dole, w udzie, spodnie w pasie itp., no i zdjecia na osobie rowiez bardzo duza daja. wtedy zobaczylabys, ze spodnie to nie są typowe rurki i wtedy nie byloby tej wymiany. |
|
|
|
#4935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety niecierpliwa Wizażanka nie dała mi/nam rozwiązać sytuacji na osobności ![]() Gdy pytała o wymiary to podałam jej i zaznaczyłam że + przy nogawce jest podwinięte o ok 7 cm
|
|
|
|
|
#4936 |
|
Rozeznanie
|
nie jestem "niecierpliwa", ponieważ najpierw wysłałam wiadomość do Ciebie, a dopiero później napisałam w tym wątku chcąc się doradzić pozostałych Wizażanek, co zrobić z zaistniałą sytuacją.
Ty również kiedys zasięgłaś Ich porady, gdy chodziło o kolor spódniczki i nie miałam o to pretensji, więc proszę, załatwmy tę sprawę do konca na PW, a tutaj niech się wypowiedzą inne Wizażanki. Nasza korpondencja niech się odbywa w wiadomosciach prywatnych, zeby tutaj spamu nie robić. Pozdrawiam. Właśnie przeszukałam wszystkie wiadomości i wątek i nie znalazłam zadnej wzmianki o tym, że spodnie zostały podwinięte. Niestety, o wymiarach tez nic nie znalazłam. Znalazłam natomiast: "Spodnie są w stanie bdb+ "
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...php?pid=813294 proszę, daj 5 WYMIANKA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=28512709 Edytowane przez lus_i Czas edycji: 2011-08-08 o 18:31 |
|
|
|
#4937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie od tego on jest, może się mylę ale według mnie zawsze najpierw warto zalatwiać sytuacje na Pw i między sobą
|
|
|
|
|
#4938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie, ja kilka razy też o wymiary ale uznałam to za swój błąd i mimo to wystawiłam pozytywne przekupki. No i mam nauczkę na przyszlość...
|
|
|
|
#4940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przenosimy się z Wizażanką na pw żeby nie robić tu zamieszania ale jak macie jakieś spostrzeżenia i rady co z tym zrobić to piszcie śmiało |
|
|
|
|
#4941 |
|
Rozeznanie
|
Napisałam tutaj, żeby się doradzić.
Najpier oczywiście napisałam do wizażanki, z którą się wymieniłam. Nie dostałam zadnej informacji, ze spodnie zostały podwinięte, a do tego Wizażanka 27 lipca napisała mi na PW, ze wysłała paczkę,a na stemplu pocztowym jest data 5 sierpnia, więc juz nie wierzę w Jej uczciwość w ogóle. Chciałam się Was doradzić, czy odmiana jest w ogóle możliwa, bo nie chcę wystawiać neutralnej,c zy negatywnej przekupki, a powinnam wystawic qw tym momencie neutralną, bo nie dosc, ze spodnie różnia się w realu od zdjecia to jeszcze kłamstwo co do dnia nadania przesyłki, a między 27 lipca a 5 sierpnia jest spora różnica.
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
Nadal nie rozumiem tego procederu podwijania spodni. Nagle z dzwonów robią się skinny
![]() Aż mi się przypomniała historia z trapezową spódniczką
|
|
#4943 | |
|
Zakorzenienie
|
Spodnie były podwinięte do wewnątrz do środka bo są długaśnie a nie na szerokości
Cytat:
dobre
|
|
|
|
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
A może pokażcie zdjęcia. Bo nawet nie wiadomo o czym tu dyskutować
|
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie rozumiem na czym ma polegac podwijanie od wewnatrz do srodka, wyobrazam sobie to tak, ze wtedy spodnie robia sie na zdjeciu po prostu wezsze, niz sa faktycznie i nie wiem jak to wplywa na ich dlugosc, takze moze faktycznie pokazcie zdjecia ?
|
#4946 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem za, pokazujcie foty
|
|
|
|
#4947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nic mi się wydaje, tak jak napisały dziewczyny - przenoszą się z negocjacjami na pw, więc może ewentualne obrady sądu ( ) zacznijmy jak nie będą mogły się dogadać same |
|
|
|
|
#4948 |
|
Zakorzenienie
|
tak jak dziewczyny radzą najlepiej udowodnić swoje racje ukazaniem zdjęć
zawsze można dojść do jakiegoś konsensusu bez zbędnych kłótni tego Wam życzę, aby żadna nie pozostała stratna
|
|
|
|
#4949 |
|
Zadomowienie
|
Odbiegając od tamatu podwijanych spodni i innych takich, mam pytanie czysto teoretyczne. Jeśli np. sprzedaje biżuterię na allegro i sporo czasu zajęłoby mi wystawianie jej tutaj, to czy mogłbym do części ojego wątku z biżuterią dodać link do katalogu z allegro z dopiskiem, że jeśli ktoś cos dla siebie widzi to chętnie się wymienię? Nie praktykując sprzedaży. Wiadomo, że czasem korzystniej jest coś wymienić niż sprzedać... Czy mimo wszystko byłoby to traktowane jako reklama, spam i wszystko inne złe na tym świecie?
Sama zdaje sobie sprawę, że jest to pomysł średnio trafiony, ale jakby nie patrzeć wygodny.Jak już mówiłam, tylko sobie pytam, więc proszę na mnie nie krzyczeć |
|
|
|
#4950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.

waga jak w mordę pokazuje, że tyle i tyle a słyszysz kwotę, że cie zmiata
Forum z newsami jest tylko do pokazywania dokładek czy też do reklamowania nowych wątków?
Blog kosmetyczno-pazurkowy