|
|
#4861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXI
![]() Cytat:
A tak teraz myślę. Ciekawe jak się nasze barowe chuopy odniosą do tego co Red napisała i w ogóle co tutaj piszemy Ile punktów im się zgadza i czy się przyznają do tego
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
spsualam kalwiature i mzsy
|
|
|
#4863 | |
|
Nindżopesz
|
Dobry ale brudny
![]() Cytat:
Jeśli kiedyś miałam wyrzuty sumienia, że obgaduję nietopsza to mi przeszły bo obgadała mnie dziś na weselu Tym co to wybierałam przez tydzień kieckę a w końcu nie poszłam. Podobno jestem złą żoną bo m.in. nigdy nie widziała żebym coś u mnie stało na gazie Też dawno tego nie widziałam albowiem - TADAAAM - zawsze piekę w piekarniku.I podobno siedzę w domu i nic nie robię. No. A krasnoludki sprzątają po jej synku |
|
|
|
|
#4864 |
|
Zadomowienie
|
mój chloup uważa ,ze jak przyjdzie napracowany z roboty to nie ma siły juz na nic i szuka sobie słuzby jednak potrafię go upomnieć kulturalnym opier......olem-poprawia się na chwilkę ,a póżniej jakby amnezja mu powróciła i w koło macieju-czasem wystarczy ponętne spojrzenie typu-zaraz cie chyba choupie ubiję -albo grobowa mina też zdaje rezultaty-mój ze śmieciami ma podobnie tylko z tą róznicą ,że nie wynosił ich nigdzie- pewnego razu trza było wziąsc pewne przedsiewzięcie i cały arsenał smieciowy powędrował na jego stronę łózka.....teraz wie gdzie jest kosz-albo pod zlewem-albo po jego stronie łózka
|
|
|
|
#4866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pogrubionego to on chyba raczej nie wiedział, że robi źle, tylko komentował, że przesadzam albo się czepiam ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4867 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Dokładnie, u mnie to samo - pamięta, potem amnezja, dezintegrujące spojrzenia i już wie osochozi co nie znaczy, że się tym przejmuje. Kiedyś w złości, że nie sprząta króliczej klatki tylko ciągle jest "zaraz" co przechodzi w dni i tygodnie wysypałam mu królicze bobki na klawiaturę... a potem sama musiałam je zbierać bo tego dnia miał przyjść jakiś gościu od Aster Więcej mi się nie chciało.
|
|
|
|
|
#4868 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Czy to o teściowej Red?
|||
|
|
|
#4869 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Może między pieczareczkami trafi się zbłąkany muchomorek?
|
|
|
|
|
#4870 | |||
|
Zakorzenienie
|
no coś Ty, oczywiście że o wduperzu
![]() Cytat:
|
|
#4871 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
osz larwa jedna ![]() ale ja to znam właśnie, właśnie mam szansę na wizytację teściów jutro, znaczy dziś
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-08-14 o 00:08 |
||
|
|
|
#4873 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
oesu te chuopy
, tak uogulniajoncy to moj nie ma problemu i higieną i kultura osobistą...ale ma problem z pozostawianiem chaosu w przestrzeni wokół siebie ![]() nie no...jak np robi remont to mi nie wali gruzu do zlewu , pojemniczek po sledzikach z resztkami oileum i cebuli tysz ![]() Cytat:
kilka znam ![]() reszte sobie dopisuje-oprócz pił ![]() Cytat:
|
|
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4875 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Awantuta nieunikniona ,ale na ile efekt Edytowane przez ania105 Czas edycji: 2011-08-14 o 00:08 |
|
|
|
|
#4876 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#4877 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
n następnej imprze bedzie gwarzyć , że spędziła w u syneowej w kiblu 6 godzin- tak skubana źle gotuje
|
|
#4878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestes moim guru kobiecym ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Cytat:
![]() ale ale pytałaś dlaczego ? ![]() bo chyba nie wziełąś i nie wrzucałaś tego sama do smieci ? ale ja sie nie znam - podkreślam cały czas |
||
|
|
|
#4880 | |||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
2. nie lubisz piłów? ![]() 3. to też jest jakiś talent... Cytat:
Cytat:
![]() Niestety królik zszedł był, zostały koty Ale metoda na smroda niewiele daje bo waćpan ma wiecznie zatkany nos z powodu alergii.
|
|||||
|
|
|
#4881 | ||
|
Zakorzenienie
|
mój ma takom wadę że lubi odkurzaczzek wszystko wciongać.. nie ważne, czy to kurz, czy kawałek krewna albo gruzu... wszystko ma wciągnąć odkurzać... tak było dotąd aż zasyfił odkurzadło ma maksa....
a potem je mył , włacznie z silnikiem, potem drugi raz zasyfił znowu mył nie dosuszył zardzewiało trza było jechać kupić nowy.... nie darłam się skont.... poświęciłam się wybierając z nim nowy, ze 2 godziny, i nie ułatwiłam mu tego zadania, o nieee....
|
|
#4882 | |
|
Nindżopesz
|
No dobra, chyba idę spać, jutro pobudka o 7 cobym zdążyła się na ubóstwo zrobić
![]() ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4884 |
|
Nindżopesz
|
BTW chyba dobijemy zaraz bar.
|
|
|
|
#4885 | |||
|
Zakorzenienie
|
O byłym mężu, z którym byłam 10 lat
Teraz rozrzucone skarpetki i uwalane blaty tylko mnie rozczulają ![]() Cytat:
ale napiszę też zalety- bardzo przystojny (wlosy blond do pasa, ciemna oprawa oczu), swietna figura, piekielnie inteligentny i ze szczególnym poczuciem humoru, za ktorym przepadałam, no i w tentegesach genialny No wiem- ale...zostanę przy swoim ![]() Mył ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mój potrafi wybekać "Ecsuse me" ![]() Mistrz! No dobra- przyznaję się kupiłam też Cabaret za 28zl W. jutro wyjeżdża na 2-3 dni- a więc szaleństwo zapachowe planuję
|
|
#4886 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4887 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ONA i tak własną herbatę wozi (prawie jak u Ju)Cytat:
pod łóżkiem, z tym że, przemieszane ze śrubokrętami, taśmą wszelaką, klejem jakimś, śrubami, gwoździami, lutownicami, ręawicami ochronnymi, częściami samochodowymi itd. itp.
|
|
|
#4888 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ofkors ze pytałam ![]() -bo sie śpieszy ![]() najfajniej jest jak sie to potem zawali garami i probuj tu człowieku je umyc..a pod spodem bajoro .Ale sie zawziełam i nie wyjmuje. Zreszta tylko raz w zyciu groziłam rozwodem - i to własnie z powodu tego wrzucania smieci .od kiedy mamy zmyware to jakos troche lepiej jest-bo sie nie kumuluje sprawa-bo były tak-smiecu, gary na to smieci, gary........a tera jak som tylko smieci to je widac i wyciaga...i chyba tez mniej wrzuca...ale cąłkiem to chyba nie wykrzewie tego
|
|
|
#4889 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4890 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

i mzsy
Tym co to wybierałam przez tydzień kieckę a w końcu nie poszłam. Podobno jestem złą żoną bo m.in. nigdy nie widziała żebym coś u mnie stało na gazie
i racja - jak z dzieckiem - i za to ze działa - no bo skoro działą tzn ze znalazłaś metodę - miszczu 

Czy to o teściowej Red?

Ale wszystkie?