|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2011-08-30 o 20:08 |
|||
|
|
|
#1262 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
Witajcie po weekendzie! Nawet nie zabiłyście mnie ilością postów, za co Wam serdecznie dziękuję
Cytat:
Cytat:
Zimna płyta była na stołach, ale mimo to jeszcze było miejsce na dekoracje.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dużo płacicie?Ten drugi filmik znam, też go lubię. A co do sukni.. Każda ma inne wyobrażenie siebie w tym dniu i nie każda musi mieć księżniczkową suknię by jak księżniczka wyglądać. Więc spokojnie wybieraj sobie taką, jaka TOBIE pasuje najbardziej Żebyś się w niej dobrze czuła, jak ubrana, a nie jak przebrana.Cytat:
A wyglądałaś cudnie!! Przepiękny makijaż, fajowa fryzurka, aż normalnie nie chcę pokazywać swoich fotek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
http://www.videofotostudio.sk/ proszę OO, widzę, że sporo nowych jest, normalnie zaraz obejrzę Albo poczekam, aż TŻ wróci z pracy i razem obejrzymy, poprzednio obejrzeliśmy wszystkie filmiki z tej stronki i nam mało było ![]() kilianna, co do striptizerki, striptizerów.... Ja i TŻ uważamy, że takie występy są żenujące i kompletnie bez sensu i dawno już zapowiedzieliśmy Świadkom, że takich rzeczy ma absolutnie nie być. Ja moim Laskom też prócz tego powiedziałam, że na panieńskim nie życzę sobie żadnych penisów (obojętnie w jakiej formie) ani sprośnych zabaw, niech ruszą mózgownicą i wysilą wyobraźnię, a nie jakieś powielanie durnych schematów. Mały człowieczku -widzę, że koszmarki przeszłości Cię dopadły, kochana, to normalne, że z Exami wyobrażałyśmy sobie przyszłość inaczej z Nimi byśmy nie były...Ale teraz jesteśmy mądrzejsze o te związki i nie ma co płakać, jak się mleko już wylało, bo teraz masz nie tylko mleko, ale i pyszny czekoladowy likier do niego (swoją drogą polecam, pyszny drink )maxwelko kochana, ale look! Wcale nie gorsza od wymarzonej ![]() Co do kiecek, to oczywiście w Twojej najpiękniej ![]() Co do sobotniego wesela Było świetne! Strasznie szybko przeleciało mi, a co dopiero Młodym! Aż mam mały niedosyt Z atrakcji były lampiony (pierwszy raz widziałam na żywo) i mimo małych problemów technicznych (wiatr), to jednak puściliśmy i wyglądało pięknie U siebie ich nie planuję, ale jeśli planujecie - efekt jest bardzo fajny PM wyglądali przepięknie (zdjęcia niżej), suknia PMki bardzo pięknie uszyta i dopasowana (szyła w którymś z lubelskich salonów, jeszcze dopytam, gdzie). Pierwszy taniec walc, potknęła się raz, robią kroka do tyłu, a poza tym wyszło im bardzo ładnie, choć odrobinkę sztywno (stres widoczny). Zabawy oczepinowe były super, tylko taneczne, zero podtekstów, super Na podziękowaniu dla Rodziców poleciało "W życiu piękne są tylko chwile" i wszyscy Goście zrobili spiralę wokół Nich i tańczyli, super to wyszło ![]() No i po północy był koncert... Świadek jeszcze 2 lata temu grał w zespole (http://www.myspace.com/oficjalniesahabah ), teraz się niestety rozpadli, ale kilku członków było na weselu i zagrali "Chcę tylko to".... wyszło fantastycznie, połowa młodych gości (włącznie ze mną ) znała i śpiewała z Nimi, super! Potem drugi Kolega PM wziął gitarę i zagrali jeszcze Wehikuł czasu, po czym Świadek zafristajlował dla Młodych (zawsze to robił na imprezach i teraz też Mu świetnie wyszło).. No cud miód po prostu, klimat był nieziemski ![]() Ogólnie Gościniec Horyzont w Trojaczkowicach k/Lublina okazał się być bardzo dobrym lokalem, pyszne jedzonko, obsługa bez zarzutu. Zespół, Czaban Band, zarąbisty, dziewczyna ma cudny głos, pełna profeska, świetnie się sprawdzili. Fotograf i Kamerzysta nie wiem, jak się nazywają, ale kamerzysta (jak zobaczycie kolesia w kucyku i kamizelce, to nawet się nad nim nie zastanawiajcie) to było dla mnie zupełne dno. Miał umówione kręcenie do 1 w nocy i jak się zaczął koncert, a potem fristajl, czyli coś, czego się nie da powtórzyć, to schował kamerę i się gapił idiota do samego końca (czyli do drugiej, bo wtedy podali barszczyk ) Ja bym takiemu baranowi nie zapłaciła nawet złotówki.Co do fotografa, to coś tam cykał, zobaczymy, jak będą efekty. Welon i krawat złapali Świadkowa i... mój TŻ ![]() Co do mojego look'u (fryz i makijaż), wszyscy mówili, że wyglądam pięknie, ale jakoś ja nie byłam do końca zadowolona... Możecie ocenić same, ale już wiem, że na ślubie na pewno nie będę tak wyglądać. W ogóle nie podobam się sobie w brązowym makijażu, jakoś tak ciemno wyglądam. Ale moja wymarzona opcja z warkoczami francuskimi po obu stronach chyba nie wypali, bo zobaczcie, jakie ja cieknie mam te włosiska... jak myślicie?
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-09-01 o 12:26 |
||||||||||
|
|
|
#1263 |
|
BAN stały
|
Jesli szukacie energicznego zespołu na wesele/ inną impreze, zapraszam serdecznie na próby zespołu Fortiss z Dąbrowy Górniczej. Uważam że przesłuchanie dema nie odda tego, co zespół tak naprawdę potrafi. Najlepiej poświecić chwile, przyjść na próbe i posłuchac zespołu na żywo! Gwarantujemy niezapomnianą zabawę
Zainteresowanych proszę o kontakt telefoniczny (500089098) lub mailowy (zespolfortiss@gmail.com)www.zespolfortiss.pl |
|
|
|
#1264 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- nena 1984 tajemniczo wygladasz w tym welonie - podobasz mi sie |
|
|
|
|
#1265 |
|
Rozeznanie
|
nena1984 to zdjęcie Kate, ojciec jej odsłaniał twarz , ale w trakcie ceremonii
|
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
chato mi się makijaż podoba malowałaś się tu w Łęcznej??
co do fryzury jakoś mi się nie widzi... wyglada z jednej strony jak mały bałagan na głowie a PMka wygladała bardzo ładnie
|
#1267 |
|
Podróżniczka
|
Chatko, makijaż bardzo mi się podoba, pasuje Ci
|
|
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
chatka - mi się w tych brązach podobasz - ale masz wielkie oczy! oczywiście na plus. No i pięknie Ci makijażystka wymodelowała policzki. Co do fryzurki, to zanim sobie nie powiększyłam załącznika, to myślałam że z tej strony, z której masz warkocz - wygoliłaś sobie pół głowy (coś ala Kazadi, co mnie denerwuje strasznie). Ale na szczęście to był tylko ciaśniutki warkoczyk. Wyglądałaś bardzo ładnie a Pmka ślicznie się prezentowała
Milka - dzięki za linka, już czytam |
|
|
|
#1269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupić fioletowe buty i tak zamierzałam bo sukienka na drugi dzień na pewno będzie też miała taki kolor także i tak się przydadzą. ![]() kooocur a co byś polecała na listopad?? My chcielibyśmy pojechać tak 2 listopada, żeby na spokojnie oddać sale wyspać się i jechać. Właśnie ostano się zastanawiałam bo w naszych europejskich krajach to już raczej tak ciepło nie będzie w tym miesiącu. Ktoś mi mówił, że do Egiptu można by jechać ale, że w tedy są krótkie i wietrzne dni tam. Cytat:
Kurde powinnam się zacząć uczyć na egzamin poprawkowy a dalej siedzę z wami i oczywiście oglądam te buciki. :/
|
|
#1270 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Makijaż niby ok, ale cholera no ja się w tych brązach jakoś za ciemno czuję... A makijażystka, jak zapytałam, czy na zielono-niebiesko dałaby radę mi zrobić, to stwierdziła, że raczej dobrze nie wyjdzie i że mi lepiej w brązach. A ja bym chciała chociaż spróbować zielono-niebieskiego. W ogóle na weselu spotkałam dawną znajomą, koleżankę PM z LO, ale znałyśmy się kiedyś i powiem Wam, że tak pięknie miała pomalowane oczy, że się zachwyciłam.. A maluje się sama i na swój ślub też się sama malowała w czerwcu. Aż się zastanawiam, czy nie poprosić Jej, żeby mnie pomalowała, bo widać, że Dziewczyna ma talent ![]() Podobają mi się kolory jak na zdjęciu, tylko oczywiście tutaj jest tych cieni dużo za dużo - ja bym chciała delikatuchno tylko zaakcentowane te kolorki, żeby delikatnie przechodził jeden w drugi... Cytat:
|
|
#1271 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie no, 11 miesięcy przed ślubem to bym była niezłym hardkorem, gdybym sobie pół głowy zgoliła
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
chatko, fryzurka i makijaż lodzio-miodzio
|
|
|
|
#1273 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak więc, jak coś to wal śmiało na PW i Ty Maxwelko też. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- też zarejestrowałam się na stronie Diuglasa dzęki za info zmaówiłam sobie narazie cienie max factora i tusz do rzęs
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-08-29 o 17:03 |
|
|
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
Chatka świetny makijaż
Mi doszły 2 osoby do listy gości przez weekend. Poznałam kolegę kuzynów i stwierdziłam, że koniecznie musi być u nas. Chłopak tak pozytywnie zakręcony i z poczuciem humoru, że potrafi rozkręcić każdą imprezę
|
#1276 |
|
Wtajemniczenie
|
Biorę, jak mnie Mama zapisywała, to coś tam marudzili, że będzie mało czasu i pani dojeżdża, ale chyba w końcu mnie zapisali. A Ty?
A w Grago pani piała, że mam takie śliczne długie rzęsy, że nie trzeba by mi bylo w ogóle cieni, tylko rzęsy tuszować i wystarczy ![]() A, właśnie i powiedziała, że warto zrobić hennę rzęs, bo mam jasne końcówki, wtedy nie trzeba by było na ślub tak "dogłębnie" od nasady tuszować i lżej by mi było. Miała któraś z Was taką hennę? Kosztuje niewiele, a utrzymuje się ponoć miesiąc i tak myślę, co by sobie przed ślubem może zrobić... Bo teraz jak mi wytuszowała, to trochę czułam ten ciężar (mam naprawdę dość długie rzęsy, to i dużo tuszu trzeba było), a tak, to by może mi lżej było...
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-08-29 o 17:08 |
|
|
|
#1277 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a co do biustu w tej sukni boskiej, nie wpadłabym na to że masz niewielki biust, chyba zostanę kolejną wielbicielką Twojej sukni zobaczymy, jak będzie jak coś zmierzę ![]() Cytat:
wiem coś o cienkich włosiskach, moje się nie poddają żadnemu kręceniu, mnie podobasz się w makijażu i fryzurce ale masz jeszcze czas, możesz pokombinować ![]() Dziewczyny muszę lecieć na sklepy kupić TŻetowi jakiś prezent....jutro urodziny a ja nic nie mam a wszystko z braku czasu, dwa tygodnie temu wydawało mi się, że mam na to mnóstwo czasu a teraz zostało mi kilka godzin na kupienie..... :| w dodatku brakuje mi fajnego pomysłu......miłego wieczoru!
|
|
#1278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A makijaż miałaś cudny. Piękne oczyska Odnośnie fryzurki to faktycznie masz zbyt delikatne włosy na taki warkoczyk, ale nie łam się ja też mam takie trz piórka, że jak się kiedyś zapletłam, to z daleka wyglądałam jak łysa
|
|
|
|
|
#1279 |
|
Zadomowienie
|
DZIEWCZYNY!
Siostra mi wysłała, może już widziałyście, ale ja mam traumę ![]() Feministyczna suknia ślubna http://www.atbreak.com/pictures-2/fe...wedding-dress/
|
|
#1280 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
popytaj na lubelskich PMja puszczałam raz gołębie :P pod kościołem razem z dyrektorem proboszczem i kolesiem z rady rodziców. A ja dlatego że byłam przewodniczącą samorządu szkolnego bałam się go wziąć tak się wiercił :P Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
polecam długo się utrzymuje fakt ja też mam długie rzęsy i jasne końcówki i dlatego też strzelę sobie hennę
|
|
#1281 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1282 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1285 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale w sumie tak teraz pomyślałam, że sporo włosów mi zabrała, żeby była asymetria, może jakby włosy były rozłożone symetrycznie, to lepiej by ten warkocz wyglądał.... Na pewno się jeszcze nie poddam i popróbuję, zresztą wydaje mi się, że tak czy siak jak już zdecyduję, gdzie do fryzjera, to pójdę sobie z miesiąc 2 przed ślubem na taką próbną bez okazji - w sensie posiedzieć 2, 3 godziny i niech popróbują, co mi będzie najlepiej leżało. Trudno już, zapłacę, ale przynajmniej nie będzie nieporozumień ![]() Cytat:
to mówisz, że henna jest dobrym pomysłem? W sumie mogłabym sobie zrobić z tydzień przed ślubem i może rzeczywiście lepiej by to wyglądało. Hm, muszę pomyśleć i może zrobię sobie jeszcze w tym roku na próbę, żeby wiedzieć, co i jak. Wiesz w ogóle, jak to się odbywa? Babka mówiła, że do tego zabiegu raczej będę musiała zdjąć soczewki, to prawda?Cytat:
Ale mam nadzieję, że niedużo więcej, niż w Grago.Co do tych gołębi, bo widzę, że się ciągle przewijają.. Ja na pewno bym nie chciała, wydaje mi się, że byłyby strasznie wymęczone i wystrachane, jakby je tak 3mać godzinę w ciasnym koszu. Także jedyne, co będziemy puszczać to bańki mydlane, jak tylko znajdę nieplamiący płyn
|
|
#1286 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1287 |
|
Wtajemniczenie
|
Chatko, piękny makijaż i niezła fryzura
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
z jednego
acha i dodam, że do każdego zamówienia dodają dwie próbki kosmetyków (nie ukrywam że liczę na próbki perfum) |
|
|
|
#1289 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nieźle sobie to wykombinowałaś
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
witam was kochane
no a ja po wizycie u dentysty... czeka mnie rwanie dwoch ósemek dolnych ![]() jutro idę się do chirurga zapisac
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.

Zimna płyta była na stołach, ale mimo to jeszcze było miejsce na dekoracje.

(czyli do drugiej, bo wtedy podali barszczyk
) Ja bym takiemu baranowi nie zapłaciła nawet złotówki.
jak myślicie?

Każdy ma czasem takie chwile zwątpienia (w każdym razie ja mam), no i większość osób kocha tą osobę, z którą aktualnie jest... Ale teraz masz pewność, że to ten jedyny, więc oby rozmyślanie o dawnych miłościach Ci szybko minęło
Nic nie może być idealne
Odnośnie fryzurki to faktycznie masz zbyt delikatne włosy na taki warkoczyk, ale nie łam się ja też mam takie trz piórka, że jak się kiedyś zapletłam, to z daleka wyglądałam jak łysa 
18.08.2010 - zaręczyny