"Lepszy pierścień w garści niż konkubent na dachu!" cz. 40! :D - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-31, 21:48   #3061
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Dot.: "Lepszy pierścień w garści niż konkubent na dachu!" cz. 40! :D

odrobina rozrywki się zda, a wiem że do 24 i tak nie zasnę, szans nie ma :/

poodpisywane, można uderzać do mycia i spania. Pa Kobitki

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”

Edytowane przez antonina_bielska
Czas edycji: 2011-08-31 o 21:51
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 21:54   #3062
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
odrobina rozrywki się zda, a wiem że do 24 i tak nie zasnę, szans nie ma :/

poodpisywane, można uderzać do mycia i spania. Pa Kobitki
chodziło mi tylko o to, byś się wyspała

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 22:00   #3063
crozee
Zakorzenienie

carmi, full wypas ale mi sie to tak miastowo i nowoczesnie kojarzy... nie pasuje mi do goralskiego klimatu ;-) Ale kazdy ma inny gustoj tez bym sobie gdzies pojechała.... jak nam starczy kasy po wojnach remontowych to gdzies na kilka dni pojedziemy.
Stary 2011-08-31, 22:04   #3064
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
carmi, full wypas ale mi sie to tak miastowo i nowoczesnie kojarzy... nie pasuje mi do goralskiego klimatu ;-) Ale kazdy ma inny gustoj tez bym sobie gdzies pojechała.... jak nam starczy kasy po wojnach remontowych to gdzies na kilka dni pojedziemy.
tylko nie wyjeżdżaj nigdzie jak będzie frezi w mieście za 2 tygodnie !!! Już będziesz mogła wtedy wychodzić ?

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 22:16   #3065
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Napisałam dzisiaj 2 strony magisterki, zaliczyłam praktyki, skserowałam notatki, przepracowałam intensywnie 8 godzin w biurze, uczyłam się po pracy bite 3 godziny i jestem na bieżąco z wątkiem. Bądźcie ze mnie dumne
Jestem dumna i nadal podziwiam Twoją organizację I bardzo takowej zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
U mnie po ślubie z nazwiskiem będą problemy. Najchętniej zostawiłabym swoje albo wzięła podwójne chociaż wolałabym, żeby wszyscy w mojej rodzinie nazywali się tak samo a tż nigdy się nie zgodzi na podwójne nazwiska dla dzieci (o moim nie wspominając...) Ja mogę nazywać się, jak chce ale dzieci muszą mieć jego.
A on... no cóż... Jego nazwisko jest urocze ale poniekąd śmieszne. Po prostu...
Hehe, ja też powiedziałam, że chciałabym, żeby dzieci miały podwójne nazwisko Odpowiedź brzmiała "To już bym wolał, żeby miały tylko Twoje" I temat się urwał, bo już wyobrażam sobie reakcje rodziny - zwłaszcza jego...

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
no co Ty - w całości wygląda fajnie
co do śmietany - ona się po prostu rozpłynęła na Twój widok, jak w pierwszej fazie zakochana
Kawa, zgadzam się z Najką

Cytat:
Myślałyście już o Sylwestrze?
Jeszcze nie

Cytat:
sama sobie zazdroszczę oby pogoda nam dopisała

co do sylwestra - ja niekoniecznie ze względów oszczędnościowych, to znaczy są na dalszym miejscu ale po prostu nie lubię takich wielkich imprez lubię spędzać ten dzień z naszą grupą albo romantycznie z P. ale np. domek w górach bym chętnie wynajęła tylko że tutaj właśnie włącza się już rozsądek - ceny w sylwestra są znaaacznie wyższe niż w inne dni.
poza tym zazwyczaj pracuję w Nowy Rok, więc ogromne imprezy odpadają.
Mam tak samo

Hm, ciekawe, czy sylwester w naszym mieszkaniu by wypalił, dla około 20 osób Jakby byli tylko nasi znajomi to pewnie tak, ale na ogół to się kończy przyprowadzaniem jeszcze innych osób, czego, nawet po uprzednim spytaniu o zgodę, wolałabym uniknąć...

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 22:18   #3066
crozee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
tylko nie wyjeżdżaj nigdzie jak będzie frezi w mieście za 2 tygodnie !!! Już będziesz mogła wtedy wychodzić ?
nie obiecywalam, ze bede,bo nie wiem. ja normalnie moge wychodzic z domu tylko mam teraz troche spraw na głowie i nie wiem, czy po pierwsze znajde czas, a po drugie czy bede akurat w poznaniu
Stary 2011-08-31, 22:19   #3067
stygmatek
Zakorzenienie

Byłam na sesji
fotograf super- bardzo sympatyczny, podejście profesjonalne, ale się wycierpiałam niesamowicie. Pojechaliśmy do lasu gdzie był taki mały stawik i padło pytanie "możesz wejść do wody... i najlepiej zmoczyć włosy?". No i weszłam do tej wody- jeszcze była w miarę ciepła bo po kolana a słonko tam grzało, ale po 2h siedzenia w wodzie- wychodzenia z niej i robienia zdjęć na trawie tak jak byłam caluteńka mokra i jeszcze w mokrej bluzce na sobie dało się we znaki.
Trochę miałam problem z przełamaniem się i to było widać na zdjęciach; później dostałam że tak powiem niemoralną propozycję, po której rzeczywiście trochę ładniej mi twarz wychodziła na zdjęciach ale byłam już tak zmarznięta, że dreszcze mną telepały i musieliśmy skończyć bo nawet nie dałam rady spokojnie leżeć i wary już miałam całe sine.
Po zdjęciach pojechaliśmy do knajpy na obiad (pan stawiał) i tyle. Teraz będę czekała aż coś z nimi zrobi i podeśle coś ładnego...
Ehh... mam nadzieję, że chociaż ze 2 ładne zdjęcia będą

Btw. makijaż poszedł w p..... jak się zaczęłam ciapać w wodzie. Wniosek- mogłam się nie malować

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-31, 22:37   #3068
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość

Nie powiem, podwójne nazwisko czasami dostarcza mi trudności - zwłaszcza, jak się muszę szybko podpisać (do dziś nie udało mi się wyrobić sobie parafki - zawsze mi wychodzi inny bazgroł ), ale ogólnie nie jest źle no i uważam, że nasze nazwiska bardzo ładnie do siebie pasują
najważniejsze, ze jesteś zadowolona z decyzji

Cytat:
a mi jest ciezko sie przestawic na nowe nazwisko i wszedzie uzywam jeszcze starego, bo mam stary dowod tylko jak bylam sie wymeldowywac to nowym sie podpisac musialam i tak dziwnie... ciekawe ile mi zajmie przyzwyczajenie sie
a ja dzisiaj musiałam się podpisać w sklepie starym nazwiskiem, bo płacąc kartą pani podsunęła mi długopis.... a nie wymieniałam jeszcze w banku więc podpisałam starym.... potem patrzę, a tu karta nie podpisana... od jakiś 3 lat nieźle

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
khem, khem

http://mrowkomama.blox.pl/html

Postanowiłam iść za ciosem
Tylko na FB mnie nie klikajcie, żeby mnie znajomi nie rozpoznali
bardzo luźno i przyjemnie sie czyta

Cytat:
poka poka!

Napisałam dzisiaj 2 strony magisterki, zaliczyłam praktyki, skserowałam notatki, przepracowałam intensywnie 8 godzin w biurze, uczyłam się po pracy bite 3 godziny i jestem na bieżąco z wątkiem. Bądźcie ze mnie dumne
ja zawsze jestem z Ciebie dumna

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość

a oto i on
o jaki piękny

Cytat:
my ze znajomymi już myślimy, bo jeśli chodzi o wyjazdowy, to już trzeba zamawiać

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
właśnie

Cytat:
nie obiecywalam, ze bede,bo nie wiem. ja normalnie moge wychodzic z domu tylko mam teraz troche spraw na głowie i nie wiem, czy po pierwsze znajde czas, a po drugie czy bede akurat w poznaniu
bądź

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
Byłam na sesji
fotograf super- bardzo sympatyczny, podejście profesjonalne, ale się wycierpiałam niesamowicie. Pojechaliśmy do lasu gdzie był taki mały stawik i padło pytanie "możesz wejść do wody... i najlepiej zmoczyć włosy?". No i weszłam do tej wody- jeszcze była w miarę ciepła bo po kolana a słonko tam grzało, ale po 2h siedzenia w wodzie- wychodzenia z niej i robienia zdjęć na trawie tak jak byłam caluteńka mokra i jeszcze w mokrej bluzce na sobie dało się we znaki.
Trochę miałam problem z przełamaniem się i to było widać na zdjęciach; później dostałam że tak powiem niemoralną propozycję, po której rzeczywiście trochę ładniej mi twarz wychodziła na zdjęciach ale byłam już tak zmarznięta, że dreszcze mną telepały i musieliśmy skończyć bo nawet nie dałam rady spokojnie leżeć i wary już miałam całe sine.
Po zdjęciach pojechaliśmy do knajpy na obiad (pan stawiał) i tyle. Teraz będę czekała aż coś z nimi zrobi i podeśle coś ładnego...
Ehh... mam nadzieję, że chociaż ze 2 ładne zdjęcia będą

Btw. makijaż poszedł w p..... jak się zaczęłam ciapać w wodzie. Wniosek- mogłam się nie malować
czekamy na efekty
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 23:03   #3069
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
:
Hehe, ja też powiedziałam, że chciałabym, żeby dzieci miały podwójne nazwisko Odpowiedź brzmiała "To już bym wolał, żeby miały tylko Twoje" I temat się urwał, bo już wyobrażam sobie reakcje rodziny - zwłaszcza jego...
Wole dzieciom życia nie komplikować podwójnym nazwiskiem

Temat nazwisk został w naszym związku zakończony kłótnią. Tak samo jak srebrnych obrączek, które chciałam nosić i na których mi zależało (ale oczywiście mieć nie będziemy bo tż ,,szopki robić nie będzie"i jeszcze kilka spraw, na których mi zależało. Wniosek? Nie odzywać się wcale na tematy przyszłościowe, planować tak, jak tż- swoje i tylko swoje życie w pojedynkę.
Jasne, że czasem mogę mu ustąpić ale on też czasem mógłby iść na kompromis...
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 23:03   #3070
justyna_dt
Zakorzenienie

Olka, dostałaś niemoralną propozycję i wtedy Ci się zaczęło lepiej pracować...? Intrygujące

Simsy działają!
No i ten problem mam dalej, klub.

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 23:07   #3071
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

uciekam spac. Dobranoc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-31, 23:09   #3072
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Dobranoc wszystkim
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 23:17   #3073
stygmatek
Zakorzenienie

Frezi sama będę czekać z niecierpliwością. Oby coś wyszło

Justyna bo mi pan powiedział żebym się podotykała delikatnie mówiąc... głupio mi było, ale fakt że lepiej mi twarz na zdjeciach wyszła bo się nie spinałam tak bardzo.

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 23:49   #3074
frezyjka85
Zakorzenienie

wow! stygmatek a Ty znasz tego gościa??? dość śmiała propozycja

też się wybieram do spania

dobranoc
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 06:41   #3075
karola991
Zakorzenienie

Cytat:
poka poka!

uuuuuu duma mnie aż rozpiera obsypie Cię za to rózami

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Tak, wiem, szukamy zastępstwa, bo Urząd Marszałkowski, który to organizuje się pluje już
Nie spałam wczoraj w nocy, tylko myślałam, kogo by zamówić...

Genialne, ale się super czytało - strasno, ale prawdziwie

Odpadłam -> http://www.facebook.com/MaloKaczong?sk=wall

Miałam kolejny krańcowo wykańczający dzień - tulcie do cyca pliiss
tule może wezcie jakis młody zespoł,pop-rockowy oni zazwyczaj dają super koncerty bo chcą się pokazać, polecam living on venus, muchy,etc, a najbardziej to centralę 57 jak ma być dla różnej publiczności, oni grają też duzo coverów znanych zespołów, http://www.youtube.com/watch?v=4cNYEtXDMuI tu jedna z ich piosenek

Cytat:
uwaga post zawiera materiały drastyczne

zanim obejrzycie zdjecia przeczytajcie opis produktu
biszkopt (jedyne co wyszło, nawet o dziwo wyrosl )
krem do przekładania - żółtka cukier i mascarpone (za dużo zółtek i wszystko płynie)
biszkopt nasączony likierem pożeczkowym (creme de casiss)
przełożony kremem i swiezymi malinami
na gorna warstwę i na boki bita smietana (nawet z usztywniaczem stać nie chciała - na nikogo juz nie działam , nawet śmietana przy mnie mnie staje )
i na samą górę świeże jeżyny

a oto i on
oj tam oj tam mój tż to by wciągnął nosem i zapytał czemu tak mało ja osobiscie też bym się skusiła wszystko co z bitej smietany mnie pociąga ^^
ale mi podczas okresu tez nic nie wychodzi kiedys nawet smietanka fix któa nie ma prawa nie wyjść się nie scieła, piana od białek nie ubiła, ha nawet makaron mi się rozgotuje nie wiem czemu a o podlewaniu kwiatków nie wspomnę bo zwiędną na drugi dzien jak podleję w czasie okresu, rzeczy martwe czują chyba moj @

Cytat:
Napisane przez Smerfetka_88 Pokaż wiadomość
Hej
Byłam w kinie, film nam się podobał nie powalał, ale nam się go dobrze oglądało, śmialiśmy się bardziej niż dzieci

Wygląda na to, że załapię się na panieński przyjaciółki Tż dziś kupiliśmy jej prezent na urodziny, ale chyba rozdzielimy go na dwa: książka na urodziny a na panieński seksi koszulka koronkowa biała (za 20 zł - przeceniona z 60 ale z ceną niezmienioną, była miła niespodzinaka przy kasie) i do tego pończochy też białe.

Macie może pomysł co jeszcze można dołożyć?

Gwizdak brawo za bloga
Antosiu nie łam się, opanujesz sytauację
kupcie czekoladę mamy teraz milke w promocji

Cytat:
ja ostatniego sylwestra spędziłam sama z tż, bo wszyscy znajomi nas po chamsku olali...(mieliśmy isc wspólnie do knajpki w poznaniu, a oni stwierdzili ze jednak nie przyjadą do Pozka tylko idą w swoim mieście i trochę im przykro ale nie ma już miejsc.)
no i ja piłam kamikadze tż mi robił wypilam sama wszystko co było do robienia tego czyli 0,7 blu curcao 0,5 bolsa czystej, i 0,5 litra soku z cytryny w sumie jakies 40 kieliszków po 5-7 za jednym zamachem i nawet nie byłam nawalona nie wiem jak to się stało bo tż wypil polowe jacka danielsa i mial dynde

Cytat:
Zazdraszczam, my będziemy marznąć, a Ty się będziesz grzać
Mi na Sylwestra zawsze szkoda kasy na bale, spędzamy je w domu, robiąc imprezę lub u znajomych jakiś
no no już tak nie zazdraszczaj bo ty już dupsko wygrzałaś sobie w cieplych krajach^^ to ja tu mogę zazdrościc i inne, ktore to nigdzie w tym roku nie wybyły

Cytat:
sama sobie zazdroszczę oby pogoda nam dopisała

co do sylwestra - ja niekoniecznie ze względów oszczędnościowych, to znaczy są na dalszym miejscu ale po prostu nie lubię takich wielkich imprez lubię spędzać ten dzień z naszą grupą albo romantycznie z P. ale np. domek w górach bym chętnie wynajęła tylko że tutaj właśnie włącza się już rozsądek - ceny w sylwestra są znaaacznie wyższe niż w inne dni.
poza tym zazwyczaj pracuję w Nowy Rok, więc ogromne imprezy odpadają.
ja bym na święta az do sylwestra gdzieś wyjechała, bo podczas wyjazdów zawsze domowe problemy spadają na drugi plan i fajnie tak się zrelaksować, nie myśląc o niczym( a w sumie ja święta obchodzę tylko dlatego, ze moi rodzice zawsze obchodzili i takie przyzwyczajenie i tradycja, z religia one nie mają nic wspólnego, bo ja niewierząca)

Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
Wole dzieciom życia nie komplikować podwójnym nazwiskiem

Temat nazwisk został w naszym związku zakończony kłótnią. Tak samo jak srebrnych obrączek, które chciałam nosić i na których mi zależało (ale oczywiście mieć nie będziemy bo tż ,,szopki robić nie będzie"i jeszcze kilka spraw, na których mi zależało. Wniosek? Nie odzywać się wcale na tematy przyszłościowe, planować tak, jak tż- swoje i tylko swoje życie w pojedynkę.
Jasne, że czasem mogę mu ustąpić ale on też czasem mógłby iść na kompromis...
eeee..... czy to na pewno jest TEN facet, z którym chcesz spędzić resztę życia? on ci się nigdy nie oświadczy, skoro "on szopki robić nie będzie" sorki, ze tak trochę brutalnie, ale nie umiem "owijać w bawełne" ;-)
zastanów się może jeszcze

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
Frezi sama będę czekać z niecierpliwością. Oby coś wyszło

Justyna bo mi pan powiedział żebym się podotykała delikatnie mówiąc... głupio mi było, ale fakt że lepiej mi twarz na zdjeciach wyszła bo się nie spinałam tak bardzo.
ej ale to jakiś zboczuch a nie profesjonalista, po takim tekscie ja już bym dzwoniła po kolegów... i by mu pokazali "dotykanie"
Stary 2011-09-01, 06:43   #3076
justyna_dt
Zakorzenienie

Dobry.

O Boziuniu, ale jestem niewyspana
I podniecam się Rihanną, laska jest śliczna, a jej kawałki mają na mnie dobroczynny wpływ

Stary 2011-09-01, 06:44   #3077
karola991
Zakorzenienie

a tak w ogóle to dzień dobry
Stary 2011-09-01, 06:48   #3078
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
a tak w ogóle to dzień dobry :d
no

Stary 2011-09-01, 07:20   #3079
carmelova
Zakorzenienie

Bry!

Lubię tak miło rozpoczynać dzień
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-01, 07:30   #3080
Stefannia
Wtajemniczenie

Hej

Cytat:
Aaaa - przekonałyście mnie z tym blogiem
Jest świetnie

Cytat:
ja tam za dwa tygodnie wsiadam w samolot i lecę się opalać, więc nie idzie zima, tylko urlop, w związku z czym nie myślałam o sylwestrze
Zamieńce samolot na samochód i mi też zazdroście
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 07:33   #3081
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Dzień Dobry wstałam o 5:05 jeszcze jutro i małż wróci
Kawka ciasto i tak pysznie wygląda (jak smakowało?)
Gwizdak za blog - zaraz poczytam sobie
Stygmatku - ja bym nie była taka odważna jak Ty - czekam na efekty

Gwizdak przeczytałam super opowieść, czekam na ciąg dalszy p.s. masz trochę literówek

Edytowane przez osz rety
Czas edycji: 2011-09-01 o 07:38
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 07:39   #3082
carmelova
Zakorzenienie

Stefka gdzie jedziecie?
Stary 2011-09-01, 07:43   #3083
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Hi
po namysle stwierdzam ze to wszystko wina śmietanyc, nie stężało rozwalajace przywiozlam do pracy ale i tak zrobilo furore

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 07:51   #3084
magda2109
Zakorzenienie

Cześć
Cytat:
khem, khem

http://mrowkomama.blox.pl/html

Postanowiłam iść za ciosem
Tylko na FB mnie nie klikajcie, żeby mnie znajomi nie rozpoznali
Uśmiałam się na maxa przy fragmencie o zachodzącym słońcu
Cytat:
poka poka!

Ja jestem bardzo dumna!
Cytat:
Cytat:
piłaś coś ??

Cytat:
Hi
po namysle stwierdzam ze to wszystko wina śmietanyc, nie stężało rozwalajace przywiozlam do pracy ale i tak zrobilo furore
Zjadłabym nawet rozwalające się
Stary 2011-09-01, 08:00   #3085
Stefannia
Wtajemniczenie

Cytat:
Stefka gdzie jedziecie?
Objazdówka po Portugalii, na trzy tygodnie
Trochę lenistwa, trochę zwidzania a moze się uda jeszcze wracając zahaczyć o Paryż, jak zostanie trochę kasy
Stary 2011-09-01, 08:07   #3086
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
Trochę lenistwa, trochę zwidzania a moze się uda jeszcze wracając zahaczyć o Paryż, jak zostanie trochę kasy
super!

dzień dobry

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 08:20   #3087
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

Dzień dobry

Gwizdak śliczne imię wybraliście dla córci i super się czyta Twoje opowieści

Rok do ślubu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-01, 08:21   #3088
justyna_dt
Zakorzenienie

A mi się szykuje mega super atak migreny, już nic nie widzę na jedno oko mam nadzieję, że ketonal pomoże, bo nie wzięłam pyralginy...

I GDZIE TEN CHOLERNY TELESKOP W SIMSACH!?

Edytowane przez justyna_dt
Czas edycji: 2011-09-01 o 08:22
Stary 2011-09-01, 08:21   #3089
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
Ale super !

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Basiu macie juz fotografa?
Stary 2011-09-01, 08:26   #3090
Stefannia
Wtajemniczenie

Cytat:
super!
Cytat:
Ale super !
Też się cieszę, jak gupia:b rzydal:
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości