![]() |
#2401 | ||
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Czarna lista part 2
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2402 |
Zakorzenienie
|
kiedyś za rezygnację z wymianki był negatyw i tak było dużo lepiej bo ktoś rezerwuje rzeczy, pakuję w kopertę i adresuje a druga strona po jakimś czasie pisze że nagle jej się odwidziała wymiana...
No cóż takie jest moje zdanie, sama miałam taką sytuację że czekałam 2 tygodnie na paczkę rzeczy spakowałam w kopertę bąbelkową a wizażanka mi napisała że jednak rezygnuje... straciłam czas i kopertę... i za to tylko neutral ?
![]() |
#2403 |
Zadomowienie
|
Wątek edytowany
http://zemnacisienieupiecze.blogspot.com Edytowane przez pranknature Czas edycji: 2013-02-16 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2404 | ||
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2405 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, wtedy wystawiłam jej negatywa podobnie jak inne wizażanki które próbowała naciągnąć po czym wizażanka została zbanowana...
![]() |
#2406 |
BAN stały
|
SUKIENKA "MAXI" - wymiana z AFFEN.
Dałam za sukienke jak nowe rurki (z3x zalożone) warte 199 zł, bo akurat mam "fioła" na punkcie maxi. Jak dostałam paczke, rece mi opadły.. Mam 165 cm, sukienka nie siega NAWET kolan.. Jestem załamana/oburzona a uzytkowniczka nie chce sie odmienić, bezczelnie piszac ze moglam pytac o dlugosc - przeciez wadomo, ze maxi to maxi. Co innego jakbym miała z 180 a kiecka byla mi do np polowy lydki, to byla by moja wina.. Ale mam 165 cm a ona nie siega mi NAWET KOLAN. Od miejsca gdzie konczy sie sukienka a zaczyna moja kostka jest 55cm - musiałabym byc karłem albo DZIECKIEM, zeby byla dla mnie maxi. Zostałam oszukana i nie wiem co robić, w załaczniku na dowod foto "MAXI" na mnie i mój dowod (wiem, jak wypełniałam wniosek dodałam sobie 1cm ![]() ![]() Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2011-09-04 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
według mnie druga wizażanka zataiła fakt, iż sukienka wcale maxi nie jest dla korzyści z wymiannki ![]() ![]() ![]() ![]() Ja bym się domagała odmiany i to na jej koszt bo to ona skłamała ![]() Ręcę mi opadają niedługo będzie się trzeba pytać czy spodnie rzeczywiście są spodniami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2408 |
BAN stały
|
aha zajrzałam własnie w przekupki uzytkowniczki affen - ma dwa neutralne dotyczące własnie kompletniej niezgodnosci przedmiotów z opisem. Ja mysle, ze wystawie negatywa, chce tylko najpierw odzyskac moje spodnie;(.
---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- manio - dla mnie nie musi byc nawet na jej koszt, marze po prostu zeby odzyskac moje spodnie, tym bardziej ze wymienialam je z wielkim bolem serca bo sporo schudlam i mi troche z pupy spadaly, tak w zyciu bym ich nie oddala.. a tak sie cieszylam ze bede miala fajna MAXI ehh brał słów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2409 |
BAN stały
|
ja już napisałąm co miałam Tobie napisać. sukienka siegała mi do kostek dlatego napisałam ze to maxi, czy Wy jesteście normalne jak głupim trzeba być żeby napisać "maxi to przecież wiadomo że maxi" wzrost wzrostowi nie równy !
![]() ![]() ![]() nie jestem chamską osobą wiec na odmianę mogłabym się zgodzic ALE chyba uzytkowniczka HotterThanFire nie przyznała sie co wysłała mi ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez affen Czas edycji: 2011-09-04 o 16:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2410 |
BAN stały
|
co do narzutki - miała zagniecenie jak juz pisałam od KLAMERKI - zawsze piore rzeczy przed wysyłka, taka mam zasade, niestety moj tata pali, co prawda na ciuszkach tego nie czuc, ale na wszelki wypadek i tak zawsze je piore i wysyłam pachnace pieknie, niestety przeprowadzilam sie niedawno i nie mam deski do prasowania jeszcze-zagiecie od klamerki wystarczy RAZ przejechac zelazkiem i go nie bedzie, ale ok ... Wystarczyło przeprasowac. Swoja droga jak dostałam ja spowrotem ŻADNEGO zagniecenia sie nie dopatrzyłam. "nie ma jak w reke wziasc" - tym mnie rozwaliłas. Moje dodac jej fotke tutaj na sobie, zobaczymy, czy dziewczyny beda tego samego zdania...
![]() co do maxi - od miejsca gdzie sie konczy do kostki BRAKUJE 55 cm - masz metr wzrostu czy 10 lat ? a patrzac na Twoje INNE rzeczy ktore masz na wymiane, jestes mniej wiecej tego wzrostu co ja.... ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- a, jeszcze jedno - nie mialas dac mi za to grubego swetra a tuniczke ![]() Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2011-09-04 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2412 |
Zakorzenienie
|
affen - ile masz wzrostu? bo faktycznie coś tu śmierdzi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2413 |
BAN stały
|
swoja droga najlepszy dowód na to, ze perfidnie kłamiesz - wymieniłas sie ze mna na te spodnie, ktorych teraz nie chcesz oddac - prosiłas przed wymiana o wymiarki, podałam Ci..okazalo sie, ze sa ok i sie wymieniłysmy. a spodnie na dlugosc byly mi idealne..nie byly mi przykrótkie, ani nic. Wystawilam na ciuchlandie bo wisiały mi troche w pupie bo schudłam, dlugosc nogawek byla mi idealna.
Ojoj.. wydało sie. ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- (juz pomine fakt o rurkach jakie masz w watku, ktore maja dluuuugie nogawki). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2414 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie maxi sukienka to sukienka,która sięga do kostek... a tu jak widać ta za nic w świecie maxi nie jest, więc dla mnie ewidentne oszustwo dla swojej korzyści... i żadne głupie usprawiedliwienia i wytykanie wad innym rzeczom nie pomogą i affen powinna natychmiast dokonać odmiany
![]() i pisanie, że jej sięgała do kostek.... no proszę Was... ile ma metr wysokości? Śmiechu warte... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#2416 |
Zakorzenienie
|
to jakaś kpina... affen chciała zyskać na wymianie, pewnie nie wymieniłaby sukienki jeżeli nie byłaby 'maxi', po prostu chamstwo, jak można wpaść na taki pomysł? chyba, że rzeczywiście ma metr wzrostu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2417 |
Zadomowienie
|
Radzę się przenieść na plotkowy albo prv, to jest czarna lista
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2418 |
BAN stały
|
gdyby miala, nie wziela by ode mnie spodni, ktorych wymiary jej podalam i napisala, ze sa ok no i nie mialaby takich spodni jakie ma w watku.
co do odmiany juz mniejsza na czyi koszt, chce tylko odzyskac moje spodnie;( a ona NIE ZAMIERZA sie odmieniać ... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2420 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
HotterThanFire wystaw jej negatywa, a ona w trybie natychmiastowym powinna zgodzić się na odmianę.
![]() |
#2421 |
BAN stały
|
"to no sobie pozamiatałaś
![]() no coz. w tej sytuacji rozwazam pojscie na policje. ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- a "dogadac sie na pw" próbowałam z nia od 2 dni .. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to już jest bezczelność i oznaka niedojrzałości ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- a i napisz do moderatora z opisem całej tej idiotycznej sytuacji... przez takie osoby na targowisku robi się nieprzyjemnie.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2423 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2424 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
z tą Panią mało kto teraz będzie chciał się wymieniac, napisz do moderatorki opisz cała sytuacje - dostanie bana.
![]() |
#2425 |
Zakorzenienie
|
Napisałabym do moderatorek, bo to jakiś żart.
Powinna być wyraźnie zaznaczona na CL ponieważ to co robi jest grubo niedojrzałe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2427 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2428 |
A.
|
ja tez chetnie pomoge
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2429 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;29215402]Dokładnie, podajcie miasto. Może znajdą się wizażanki z tego rejonu/miasta, i chętnie udzielą pomocy
![]() Juz raz chyba była taka akcja, że jakaś wizażanka pomogła drugiej (coś kojarzę) i odzyskała ubrania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2430 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.