Czarna lista part 2 - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: ciuchlandia

Notka

Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-24, 19:41   #2401
misianka
kosmita jakiś normalnie

Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Czarna lista part 2

Cytat:
Napisane przez EmixD Pokaż wiadomość
Hej, a jeżeli umówiłam się z dziewczyną 3 tyg. temu na wysyłkę, podałyśmy sobie adresy i miała wysłać pierwsza, bo ma mniej przekupek, ale ona jakiś tydzień temu powiadomiła mnie, że jednak nie ma tej torebki i nie wyśle paczki, to powinnam jej wystawić negatywną przekupkę?
Cytat:
Napisane przez aleksandra188 Pokaż wiadomość
tak, powinnaś jej wystawić negatywa żeby ostrzec inne wizażanki ...
o ile mnie pamięć nie myli, to Regulamin mówi coś innego

Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej.
misianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-24, 20:42   #2402
aleksandra188
Zakorzenienie

Przekupka: 78 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez misianka Pokaż wiadomość
o ile mnie pamięć nie myli, to Regulamin mówi coś innego
kiedyś za rezygnację z wymianki był negatyw i tak było dużo lepiej bo ktoś rezerwuje rzeczy, pakuję w kopertę i adresuje a druga strona po jakimś czasie pisze że nagle jej się odwidziała wymiana...
No cóż takie jest moje zdanie, sama miałam taką sytuację że czekałam 2 tygodnie na paczkę rzeczy spakowałam w kopertę bąbelkową a wizażanka mi napisała że jednak rezygnuje... straciłam czas i kopertę... i za to tylko neutral ?
Stary 2011-08-24, 22:32   #2403
pranknature
Zadomowienie

Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.

Wątek edytowany

Edytowane przez pranknature
Czas edycji: 2013-02-16 o 19:10
pranknature jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-25, 13:11   #2404
misianka
kosmita jakiś normalnie

Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez aleksandra188 Pokaż wiadomość
kiedyś za rezygnację z wymianki był negatyw i tak było dużo lepiej bo ktoś rezerwuje rzeczy, pakuję w kopertę i adresuje a druga strona po jakimś czasie pisze że nagle jej się odwidziała wymiana...
No cóż takie jest moje zdanie, sama miałam taką sytuację że czekałam 2 tygodnie na paczkę rzeczy spakowałam w kopertę bąbelkową a wizażanka mi napisała że jednak rezygnuje... straciłam czas i kopertę... i za to tylko neutral ?
jak najbardziej masz prawo do swojej oceny i wystawienia jej w formie przekupki, ja tylko powołałam się na Regulamin, który zaleca wystawienie neutrala, ale nie nakazuje

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
Napisane przez pranknature Pokaż wiadomość
Użytkowniczka: sylvutkowaa

Napisałam do niej, że w poniedziałek załatwię sprawę poprzez policje jeżeli nie otrzymam zwrotu rzeczy albo nie dostane rzeczy wybranej przeze mnie.

Łaskawie odpisała, że zwróci mi moje spodenki.
Czemu zatem kłamała ze paczka zostala wyslana? Paczka zostala zostawiona komus z rodziny do wyslania? Co, nagle pojedzie do listonosza i go zatrzyma z paczką?

Czy moderatorzy mogą coś zrobić z tą dziewczyną
?
Tylko prosze, nie banujcie jej konta teraz, gdy w koncu odpisala, tylko jak rozliczy się z dziewczynami. Albo no nie wiem jak to rozwiązać.

Bo nie wiedziałam że trafię na taką oszustkę. Kłamczuchę i aż szkoda słów.
to znaczy co mamy zrobić? bo na razie to jeszcze sprawa w toku jak rozumiem ...

Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej.
misianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-25, 13:11   #2405
aleksandra188
Zakorzenienie

Przekupka: 78 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez misianka Pokaż wiadomość
jak najbardziej masz prawo do swojej oceny i wystawienia jej w formie przekupki, ja tylko powołałam się na Regulamin, który zaleca wystawienie neutrala, ale nie nakazuje
Rozumiem, wtedy wystawiłam jej negatywa podobnie jak inne wizażanki które próbowała naciągnąć po czym wizażanka została zbanowana...
Stary 2011-09-04, 14:51   #2406
HotterThanFire
BAN stały

Przekupka: 42 pkt / 92% pozyt.

SUKIENKA "MAXI" - wymiana z AFFEN.
Dałam za sukienke jak nowe rurki (z3x zalożone) warte 199 zł, bo akurat mam "fioła" na punkcie maxi.

Jak dostałam paczke, rece mi opadły..
Mam 165 cm, sukienka nie siega NAWET kolan.. Jestem załamana/oburzona a uzytkowniczka nie chce sie odmienić, bezczelnie piszac ze moglam pytac o dlugosc - przeciez wadomo, ze maxi to maxi. Co innego jakbym miała z 180 a kiecka byla mi do np polowy lydki, to byla by moja wina.. Ale mam 165 cm a ona nie siega mi NAWET KOLAN. Od miejsca gdzie konczy sie sukienka a zaczyna moja kostka jest 55cm - musiałabym byc karłem albo DZIECKIEM, zeby byla dla mnie maxi.
Zostałam oszukana i nie wiem co robić, w załaczniku na dowod foto "MAXI" na mnie i mój dowod (wiem, jak wypełniałam wniosek dodałam sobie 1cm ) takze print screen gdzie wyraznie jest opis ze to jest niby MAXI .....
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  sukien (2).jpg
Wyświetleń: 223
Rozmiar:  66,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  dowod.jpg
Wyświetleń: 162
Rozmiar:  94,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  maxi.jpg
Wyświetleń: 203
Rozmiar:  98,2 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!

Edytowane przez HotterThanFire
Czas edycji: 2011-09-04 o 14:53
HotterThanFire jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-04, 15:00   #2407
manio
Zakorzenienie

Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez HotterThanFire Pokaż wiadomość
SUKIENKA "MAXI" - wymiana z AFFEN.
Dałam za sukienke jak nowe rurki (z3x zalożone) warte 199 zł, bo akurat mam "fioła" na punkcie maxi.

Jak dostałam paczke, rece mi opadły..
Mam 165 cm, sukienka nie siega NAWET kolan.. Jestem załamana/oburzona a uzytkowniczka nie chce sie odmienić, bezczelnie piszac ze moglam pytac o dlugosc - przeciez wadomo, ze maxi to maxi. Co innego jakbym miała z 180 a kiecka byla mi do np polowy lydki, to byla by moja wina.. Ale mam 165 cm a ona nie siega mi NAWET KOLAN. Od miejsca gdzie konczy sie sukienka a zaczyna moja kostka jest 55cm - musiałabym byc karłem albo DZIECKIEM, zeby byla dla mnie maxi.
Zostałam oszukana i nie wiem co robić, w załaczniku na dowod foto "MAXI" na mnie i mój dowod (wiem, jak wypełniałam wniosek dodałam sobie 1cm ) takze print screen gdzie wyraznie jest opis ze to jest niby MAXI .....

według mnie druga wizażanka zataiła fakt, iż sukienka wcale maxi nie jest dla korzyści z wymiannki (wiadomo fajnie dostac spodnie warte 2 stówy, a w zamian wysłać...)
Ja bym się domagała odmiany i to na jej koszt bo to ona skłamała
Ręcę mi opadają niedługo będzie się trzeba pytać czy spodnie rzeczywiście są spodniami
manio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-04, 15:05   #2408
HotterThanFire
BAN stały

aha zajrzałam własnie w przekupki uzytkowniczki affen - ma dwa neutralne dotyczące własnie kompletniej niezgodnosci przedmiotów z opisem. Ja mysle, ze wystawie negatywa, chce tylko najpierw odzyskac moje spodnie;(.

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

manio - dla mnie nie musi byc nawet na jej koszt, marze po prostu zeby odzyskac moje spodnie, tym bardziej ze wymienialam je z wielkim bolem serca bo sporo schudlam i mi troche z pupy spadaly, tak w zyciu bym ich nie oddala.. a tak sie cieszylam ze bede miala fajna MAXI ehh brał słów
Stary 2011-09-04, 16:36   #2409
affen
BAN stały

Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.

ja już napisałąm co miałam Tobie napisać. sukienka siegała mi do kostek dlatego napisałam ze to maxi, czy Wy jesteście normalne jak głupim trzeba być żeby napisać "maxi to przecież wiadomo że maxi" wzrost wzrostowi nie równy ! to że dziewczyna nie zapytała to jej wina a nie moja, ze niby oszukałam w opisie haha dobre.. o takie rzeczy sie pyta.

nie jestem chamską osobą wiec na odmianę mogłabym się zgodzic ALE chyba uzytkowniczka HotterThanFire nie przyznała sie co wysłała mi ? opis jej ciuszka również nie do konca sie zgadzał. otóż narzutka była pieknie ułożona do zdjecia a w realu to zwykła bluzeczka ni cholera nie wiedziałam jak mam to w rękę wziac, a do tego te zgniecenia. nie chce mi się juz kasy tracić na takie rzeczy. i ja za to miałabym oddać gruby sweter NOWY za 100 zł ?!

Edytowane przez affen
Czas edycji: 2011-09-04 o 16:41
affen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-04, 16:57   #2410
HotterThanFire
BAN stały

co do narzutki - miała zagniecenie jak juz pisałam od KLAMERKI - zawsze piore rzeczy przed wysyłka, taka mam zasade, niestety moj tata pali, co prawda na ciuszkach tego nie czuc, ale na wszelki wypadek i tak zawsze je piore i wysyłam pachnace pieknie, niestety przeprowadzilam sie niedawno i nie mam deski do prasowania jeszcze-zagiecie od klamerki wystarczy RAZ przejechac zelazkiem i go nie bedzie, ale ok ... Wystarczyło przeprasowac. Swoja droga jak dostałam ja spowrotem ŻADNEGO zagniecenia sie nie dopatrzyłam. "nie ma jak w reke wziasc" - tym mnie rozwaliłas. Moje dodac jej fotke tutaj na sobie, zobaczymy, czy dziewczyny beda tego samego zdania... a i ja sie bez problemu i uprzejmie zgodzilam na odmianke i to z powodu takiej PIERDOŁY (no bo sorry, zagniecenie od klamerki.. ktorego jakos nie zauwazylam jak dostalam rzecz spowrotem...)

co do maxi - od miejsca gdzie sie konczy do kostki BRAKUJE 55 cm - masz metr wzrostu czy 10 lat ? a patrzac na Twoje INNE rzeczy ktore masz na wymiane, jestes mniej wiecej tego wzrostu co ja....

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

a, jeszcze jedno - nie mialas dac mi za to grubego swetra a tuniczke.

Edytowane przez HotterThanFire
Czas edycji: 2011-09-04 o 16:54
Stary 2011-09-04, 16:58   #2411
Cala
404 Not Found

Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
GG do Cala

Cytat:
Napisane przez affen Pokaż wiadomość
sukienka siegała mi do kostek dlatego napisałam ze to maxi

Affen, ile Ty masz wzrostu - 1,10 m? - skoro TA sukienka sięga Ci do kostek?!
Stary 2011-09-04, 17:00   #2412
sereniti
Zakorzenienie

Przekupka: 83 pkt / 100% pozyt.

affen - ile masz wzrostu? bo faktycznie coś tu śmierdzi
sereniti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-04, 17:11   #2413
HotterThanFire
BAN stały

swoja droga najlepszy dowód na to, ze perfidnie kłamiesz - wymieniłas sie ze mna na te spodnie, ktorych teraz nie chcesz oddac - prosiłas przed wymiana o wymiarki, podałam Ci..okazalo sie, ze sa ok i sie wymieniłysmy. a spodnie na dlugosc byly mi idealne..nie byly mi przykrótkie, ani nic. Wystawilam na ciuchlandie bo wisiały mi troche w pupie bo schudłam, dlugosc nogawek byla mi idealna.
Ojoj.. wydało sie.

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

(juz pomine fakt o rurkach jakie masz w watku, ktore maja dluuuugie nogawki).
Stary 2011-09-04, 17:33   #2414
sanndras
Zakorzenienie

Przekupka: 86 pkt / 100% pozyt.
GG do sanndras

Dla mnie maxi sukienka to sukienka,która sięga do kostek... a tu jak widać ta za nic w świecie maxi nie jest, więc dla mnie ewidentne oszustwo dla swojej korzyści... i żadne głupie usprawiedliwienia i wytykanie wad innym rzeczom nie pomogą i affen powinna natychmiast dokonać odmiany

i pisanie, że jej sięgała do kostek.... no proszę Was... ile ma metr wysokości? Śmiechu warte...

Vinted: sanndras

sanndras jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-04, 17:53   #2415
nieznajoma19
Zakorzenienie

Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez affen Pokaż wiadomość
ja już napisałąm co miałam Tobie napisać. sukienka siegała mi do kostek dlatego napisałam ze to maxi, czy Wy jesteście normalne jak głupim trzeba być żeby napisać "maxi to przecież wiadomo że maxi" wzrost wzrostowi nie równy ! to że dziewczyna nie zapytała to jej wina a nie moja, ze niby oszukałam w opisie haha dobre.. o takie rzeczy sie pyta.

nie jestem chamską osobą wiec na odmianę mogłabym się zgodzic ALE chyba uzytkowniczka HotterThanFire nie przyznała sie co wysłała mi ? opis jej ciuszka również nie do konca sie zgadzał. otóż narzutka była pieknie ułożona do zdjecia a w realu to zwykła bluzeczka ni cholera nie wiedziałam jak mam to w rękę wziac, a do tego te zgniecenia. nie chce mi się juz kasy tracić na takie rzeczy. i ja za to miałabym oddać gruby sweter NOWY za 100 zł ?!
Ewidentnie kłamiesz. Odmiana powinna być na twój koszt.
- Zoeva Bamboo

wymianka
nieznajoma19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-04, 17:56   #2416
admirable
Zakorzenienie

Przekupka: 80 pkt / 100% pozyt.

to jakaś kpina... affen chciała zyskać na wymianie, pewnie nie wymieniłaby sukienki jeżeli nie byłaby 'maxi', po prostu chamstwo, jak można wpaść na taki pomysł? chyba, że rzeczywiście ma metr wzrostu
admirable jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-04, 17:58   #2417
Olka954
Zadomowienie

Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.

Radzę się przenieść na plotkowy albo prv, to jest czarna lista

Szukam:
życzeniowy
ciuchowy

Olka954 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-04, 18:16   #2418
HotterThanFire
BAN stały

gdyby miala, nie wziela by ode mnie spodni, ktorych wymiary jej podalam i napisala, ze sa ok no i nie mialaby takich spodni jakie ma w watku.
co do odmiany juz mniejsza na czyi koszt, chce tylko odzyskac moje spodnie;( a ona NIE ZAMIERZA sie odmieniać ...

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
to jakaś kpina... affen chciała zyskać na wymianie, pewnie nie wymieniłaby sukienki jeżeli nie byłaby 'maxi', po prostu chamstwo, jak można wpaść na taki pomysł? chyba, że rzeczywiście ma metr wzrostu
Stary 2011-09-04, 19:00   #2419
Cala
404 Not Found

Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
GG do Cala

Cytat:
gdyby miala, nie wziela by ode mnie spodni, ktorych wymiary jej podalam i napisala, ze sa ok no i nie mialaby takich spodni jakie ma w watku.
co do odmiany juz mniejsza na czyi koszt, chce tylko odzyskac moje spodnie;( a ona NIE ZAMIERZA sie odmieniać ...
A powinna, jeśli dalej chce funkcjonować na wizażu...
Stary 2011-09-04, 19:13   #2420
anulek88
Zakorzenienie

Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.

HotterThanFire wystaw jej negatywa, a ona w trybie natychmiastowym powinna zgodzić się na odmianę.

Pani Magister !
Szczęśliwa żona i mama

anulek88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-04, 21:29   #2421
HotterThanFire
BAN stały

"to no sobie pozamiatałaś nie mogłaś sie dogadac na priv co ? odmieniłabym sie ale teraz i tak nie mam po co negatyw już jest haha to była nie mądra rada od dziewczyn na wątku czarna lista. nie mam obowiązku teraz się odmieniać. pozdrawiam"

no coz. w tej sytuacji rozwazam pojscie na policje.

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

a "dogadac sie na pw" próbowałam z nia od 2 dni ..
Stary 2011-09-04, 21:31   #2422
manio
Zakorzenienie

Cytat:
"to no sobie pozamiatałaś nie mogłaś sie dogadac na priv co ? odmieniłabym sie ale teraz i tak nie mam po co negatyw już jest haha to była nie mądra rada od dziewczyn na wątku czarna lista. nie mam obowiązku teraz się odmieniać. pozdrawiam"

to już jest bezczelność i oznaka niedojrzałości njlepiej zróbsobie wycieczkę do Panny ciekawe czy też taka mądra będzie i będzie pisać "hahah" daleko masz ?

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

a i napisz do moderatora z opisem całej tej idiotycznej sytuacji... przez takie osoby na targowisku robi się nieprzyjemnie..
Stary 2011-09-04, 21:32   #2423
7medeis
Zakorzenienie

Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez manio Pokaż wiadomość
to już jest bezczelność i oznaka niedojrzałości njlepiej zróbsobie wycieczkę do Panny ciekawe czy też taka mądra będzie i będzie pisać "hahah" daleko masz ?

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

a i napisz do moderatora z opisem całej tej idiotycznej sytuacji... przez takie osoby na targowisku robi się nieprzyjemnie..
zawsze z tego jakiś plus: wiesz z kim się NIE wymieniać.

kosmetyki

M-perfumy
D-perfum
C- perfumom
B-perfumy
N-perfumami
M-perfumach
W-perfumy
7medeis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-04, 21:35   #2424
anulek88
Zakorzenienie

Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.

z tą Panią mało kto teraz będzie chciał się wymieniac, napisz do moderatorki opisz cała sytuacje - dostanie bana.

Pani Magister !
Szczęśliwa żona i mama

anulek88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-04, 21:49   #2425
cotynato
Zakorzenienie

Przekupka: 99 pkt / 100% pozyt.
Send a message via Skype™ to cotynato

Napisałabym do moderatorek, bo to jakiś żart.
Powinna być wyraźnie zaznaczona na CL ponieważ to co robi jest grubo niedojrzałe.

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-05, 09:30   #2426
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Przekupka: 82 pkt / 100% pozyt.

Cytat:

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

a "dogadac sie na pw" próbowałam z nia od 2 dni ..
gdzie ona mieszka ? może pomogę

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-05, 13:09   #2427
1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab
Konto usunięte

Przekupka: 146 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
gdzie ona mieszka ? może pomogę
Dokładnie, podajcie miasto. Może znajdą się wizażanki z tego rejonu/miasta, i chętnie udzielą pomocy .
1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-05, 13:12   #2428
anett174
A.

Przekupka: 72 pkt / 100% pozyt.

ja tez chetnie pomoge

Insta

anett174 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-05, 13:13   #2429
manio
Zakorzenienie

[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;29215402]Dokładnie, podajcie miasto. Może znajdą się wizażanki z tego rejonu/miasta, i chętnie udzielą pomocy .[/QUOTE]

Juz raz chyba była taka akcja, że jakaś wizażanka pomogła drugiej (coś kojarzę) i odzyskała ubrania bo mieszkała w tym samym mieście co oszustka
Stary 2011-09-05, 13:21   #2430
1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab
Konto usunięte

Przekupka: 146 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez manio Pokaż wiadomość
Juz raz chyba była taka akcja, że jakaś wizażanka pomogła drugiej (coś kojarzę) i odzyskała ubrania bo mieszkała w tym samym mieście co oszustka
1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości