|
|
#91 | |
|
jestę wieszczę
|
Dot.: dziwne randki
Cytat:
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Autorko, mój związek może nie jest idealny ( brak wspólnych spotkań rodzinnych, oddzielne święta), ale wyskakujemy czasem razem, okazujemy sobie uczucia itp. U Was nie ma nawet starań.
Jeżeli Ci to odpowiada, to ok, choć wątpię, by komukolwiek to odpowiadało na dłuższą metę, ale raczej nie, więc musisz pogadać z nim, by się określił, by Wasze spotkania nie polegały tylko na bzykaniu w lesie.. eee.. bo widzisz 4 lata i nic z tym nie zrobić? Nie mogłabym z facetem spotykać się tylko na seks choćbym była zakochana... bo przecież nie na tym polega związek.
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie się to prowo bardzo podoba - takiego jeszcze nie było: oryginalne, z jajem, dziewczyna ma poczucie humoru, nick leśna dziewczyna odpowiedni do sytuacji, naprawdę jestem na tak
![]() Tym bardziej że czeka mnie bezsenna noc z powodu bólu zęba a ten wątek choć na chwile sprawił że zapomniałam o bólu |
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
be my only, be the water where i'm wading/you're my river running high, run deep run wild Edytowane przez marchewkowe pole Czas edycji: 2011-09-12 o 00:58 |
|
|
|
|
|
#96 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
może to zależy czy na skraju czy w głębi zagajnika, who knowsCytat:
Coś w tym jest, muszę urozmaicić swój nudny i przewidywalny związek człowiek żyje jak ta maszyna..kino, kawiarnia, praca, łóżko a tutaj tyle ciekawych rzeczy go omija
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2011-09-12 o 01:33 |
||||
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
haha !
![]() Jesli to prawda,o dawno nie czytalam takiej historii zaluzmy,ze to prawda.... jak na moj gust,facet jest zonaty/zareczony/mieszka ze swoja partnerka..... nie moge uwiezyc w to,ze przez 4 lata znosisz taka sytuacje i dopiero teraz dala Ci do myslenia,przepraszam,ale ....albo jestes glupia,albo juz sama nie wiem facet na bzykanie od 4 lat do lasu Cie zabiera jako urozmaicenia kilka razy to mogloby byc fajne ale przez taki czas ? ,to stalo by sie dla mnie upokarzajace,nigdzie nie chodzicie razem,nie zabiera Cie do znajomych,dla mnie to jest jasne
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do zakazu seksu czy np spożywania alkoholu to się nie wypowiem, podobno sa luki w ustawie i niby można, ale policja i tak może złapać.
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
zagajnik-bzykajnik.
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
boże co za wątek
Też czekam na kolejne mocne sytuacje występująca w związku autorki PS jeśli ten związek jest prawdziwy to nie jest normalny i autorce radze albo go zmusić żeby poznał ją ze swoimi rodzicami albo go zostawić. Przeciez można przyjść do niego i powiedzieć: "dzien dobry, to ja dziewczyna lasu, spotykam się z panstwa synem 4 lata i bardzo mi milo, że się w koncu poznaliśmy" i więcej tam nie iść jak gościowi tak bardzo zalezy na tym żeby nie odwiedzać go w domu
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2011-09-12 o 03:24 |
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To niech nam się śni Jako ta rusałka albo nimfa błotna![]() Jeśli to nie provo to będziemy przepraszać za te śmiechy ![]()
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2011-09-12 o 03:41 |
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Prowo, ale pocieszne. |
|
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
Autorko, a w gdzie te lasy są? Tzn województwo lub powiat podaj. Bo, wiesz, ja czasem na grzyby chodzę i nie chciałabym się o was potknąć...
Ale związek masz fajny... takie to wszystko naturalne, bez tego całego konsumpcyjnego szału typu kina, kwiaty, kolacje. Taki ekologiczny i freegański związek. |
|
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No więc chyba tutaj to określenie nie pasuje, skoro "chłopak" Autorki jest jej 1 facetem.
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
e tam zaraz prowo. Mialam w liceum koleżankę, która się z faceteami w piwnicy spotykala
Autorko - jesli to prawda, to bardzo Ci współczuje. To nie do pomyslenia,ze się zgadzasz na takie traktowanie. Chlopak od 4 lat w ramach darmowego seksu zabiera Cię do lasu a Ty się pytasz czy to normalne? Nawet na imprezie z nim nie bylas![]() jestem pewna,ze on ma jakąś dziewczynę "na poważnie", którą przedstawil rodzinie a Ty jesteś od bzykania w lesie. Co Ty z nim jeszcze robisz? Miej odrobine szacunku do siebie i kopnij go w d... |
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Widzę że w dobry humor was wprawiłam, jak czytam wasze posty to mnie samą cała ta sytuacja zaczyna śmieszyć. A nie obrazicie się jak pokaże mu ten wątek, to co napisałyście żeby mu udowodnić, że tak ludzie się jednak nie spotykają?
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to,że niby wszyscy sie tak sopotykaja - to tylko oficjalna ściema dla Ciebie
|
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
ależ on o tym wie, tylko chyba do Ciebie to nie dociera, nie wiem właściwie jakim cudem, gdzie Ty żyjesz, nie masz przykładu z innych normalnych par, np kolezanek czy znajomych? no wiesz, w amerykańskich filmach pokazują jak nastolatki jadą autem w dzicz żeby się pomacać albo uprawiać seks, ale to z braku innego miejsca do w/w czynności a poza tym robią też inne rzeczy jak kino, jedzenie, zakupy, spotkania z przyjaciółmi i rodziną.
|
|
#114 |
|
Konto usunięte
|
Za panią do towarzystwa musiałby zapłacić. A tu przez 4 lata sama wskakuje na miejsce pasażera, więc po co mu kończyć taki układ?
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Heh no to super;p mi nawet by to nie przeszkadzalo.. o ile bysmy swie tak widywali raz na jakis czas.A NIE ZAWSZE. I to tylko na seks.. kurcze, 4 lata.. ja bym chyba miala wrazenie zmarnoiwanych lat.Facet sie z czyms ukrywa.. nie wiadomo z czym. Albo traktuje Cie jak zabawkę,albo sama nie wiem.Bo na cos powaznego to mi to n ied wyglada,wybacz
Jak jego kumple są lesni to gratuluję mu kolegow,chyba poziom inteligencji podobny,zeby uwazac iz spotkania z dziewczyną są tylko w lesie w celu seksu.Super wrecz;p Ja bym sie jzu wczesniej zastanowila nad tym z kim tracę dziewictwo,bo chyba dla tego typa to zal nawet dobrego slowa bez urazy autorko!
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
Piszesz, że obracasz się w takim środowisku, że nie znasz innego życia. To może czas zmienić środowisko? Wyjechać do większego miasta na studia, do pracy.. Zobaczyć jak zachowują się inteligentni faceci, a nie jacyś prostacy.
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Lepiej być singlem, niż z nieodpowiednim facetem. Bardzo krótko byłam z podobnym typem faceta, ale opinia długo się za mną ciągła. Podejrzewam, że co niektórzy nadal myślą o mnie w ten, a nie inny sposób. Jaka opinia? Też spotykałam się z moim "chłopakiem" w lesie (mieszkał z całą rodziną w 2 małych pokojach, a moja rodzina nie chciała typa widzieć na oczy. Teraz już wiem, że słusznie), do tego owy facet odbywał podobne spotkania nie tylko ze mną. Popijawy też były (dlatego pytałam, czy "love" Autorki ma na imię Marcin
). Tak więc mniej lub bardziej świadomie wyrobiłam sobie opinię laski, którą w lesie może bzykać każdy. Nawet osoby z tzw. marginesu (na początku nie wiedziałam, co to za ziółko z tego mojego eksa). Długo jeszcze po zerwaniu (tzn. on mnie zwyczajnie olał bez słowa) słyszałam za plecami różne uwagi na swój temat, a propozycje "bara bara" od pijaczków też się zdarzały. Wszystko ucichło, gdy któregoś dni nie wytrzymałam i trzasnęłam 1 delikwenta w kolejce sklepowej butelką maślanki. Od tego czasu nikt głośno nie komentuje, gdy idę, choć podejrzewam, że wciąż rożne głosy po kątach o mnie chodzą. Weź się dziewczyno odetnij o tego towarzystwa, bo przyjdzie czas, gdy się najnormalniej w świecie zakochasz w jakimś zwykłym, normalnym chłopaku, ale opinia o Tobie wszystko Ci zepsuje. A wierz mi, że na dobre zdanie i ludzi trzeba sobie zapracować. Może pisze jak laska z zaścianka, ale moja dawna opinia bardzo utrudniała mi tzw. życie uczuciowe. Obecnie przeżywam podobne jazdy w pracy. Ktoś puścił na mój temat różne bzdury (na temat mojej wydajności w zakładzie) i jestem po obstrzałem. Mogę się dwoić i troić, ale zawsze jest źle i mało.---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- To samo miałam na myśli pisząc, że niektóre laski, choć zmieniają facetów, zawsze są bite, zdradzane, oszukiwane lub mężczyźni nie traktują ich serio. Dokonują wyborów wg 1 schematu. Np. koleżanka z pracy... Jej matka się puszczała (mogę to jakoś piękniej napisać, ale po co?) i dziewczyna ma podobne podejście do życia. Np. eks tej dziewczyny wyzywał ją od szmat i dziwek, ale jak chciał się poseksić, to ona leciała z jęzorem do pasa. Potem znowu to samo. W końcu zebrała się w sobie i go olała. Chłopak odezwał się po miesiącu, czy 2 twierdząc, że ją kocha, itd. Przyjechał wieczorem, matka powiedziała dziewczynie, by jej chłopak został na noc (2 miechy bez kontaktu, on przyjeżdża, a mamuśka typa pcha córce do łóżka). Został. Dziewczyna następnego dnia, cała rozanielona, opowiadała nam, jak to było pięknie w nocy, jednak NIESTETY, nie było seksu, bo ona w tamten dzień dostała okres. Szczęka mi opadła. Już nie tylko z jej powodu, ale na myśl o jej matce i tego, czego ona ją uczy. Po jakimś tygodniu, może trochę dłużej, dziewczyna miała u nas wypadek i była unieruchomiona w łóżku na dłuższy czas. Facet się więcej nie pojawił. "Dziura" ma awarię, to co se będzie czas marnował? Najlepsze jest to, że laska kompletnie nie rozumie takiego obrotu sprawy... |
|
|
|
|
#119 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja jestem skrytą osobą, o tym co się dzieje między mną a nim wiem tylko ja i on, przynajmniej taką mam nadzieje, dlatego właśnie chciałam wygadać się na forum ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
Trudno, i tak podobno znajomi mnie obgadują że bardzo się dla niego zmieniłam, zamknęłam w sobie, a kuzynki śmieją się że on nigdzie mnie nie zabiera. |
||
|
|
|
|
#120 | |||||
|
.
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
tak, tak, kazdy wieloryb tak mowi
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.

choćbym była zakochana... bo przecież nie na tym polega związek.

No co Ty, jakie tam kino, teatr czy zakupy
człowiek żyje jak ta maszyna..kino, kawiarnia, praca, łóżko a tutaj tyle ciekawych rzeczy go omija