dziwne randki - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-09-12, 00:31   #91
Bananalama
jestę wieszczę

Dot.: dziwne randki

Cytat:
Napisane przez marchewkowe pole Pokaż wiadomość
tak, Paris Hilton w jednym filmie też uprawiała seks w plenerze i skończyła z prętem w głowie
o żesz... ten widok przesłonił mi wszystkie inne

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 00:33   #92
Candy_lips
Zakorzenienie

Autorko, mój związek może nie jest idealny ( brak wspólnych spotkań rodzinnych, oddzielne święta), ale wyskakujemy czasem razem, okazujemy sobie uczucia itp. U Was nie ma nawet starań.
Jeżeli Ci to odpowiada, to ok, choć wątpię, by komukolwiek to odpowiadało na dłuższą metę, ale raczej nie, więc musisz pogadać z nim, by się określił, by Wasze spotkania nie polegały tylko na bzykaniu w lesie.. eee.. bo widzisz 4 lata i nic z tym nie zrobić? Nie mogłabym z facetem spotykać się tylko na seks choćbym była zakochana... bo przecież nie na tym polega związek.
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 00:48   #93
blekitne_niebo
Zakorzenienie

A mnie się to prowo bardzo podoba - takiego jeszcze nie było: oryginalne, z jajem, dziewczyna ma poczucie humoru, nick leśna dziewczyna odpowiedni do sytuacji, naprawdę jestem na tak
Tym bardziej że czeka mnie bezsenna noc z powodu bólu zęba a ten wątek choć na chwile sprawił że zapomniałam o bólu
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 00:51   #94
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
A mnie się to prowo bardzo podoba - takiego jeszcze nie było: oryginalne, z jajem, dziewczyna ma poczucie humoru, nick leśna dziewczyna odpowiedni do sytuacji, naprawdę jestem na tak
Tym bardziej że czeka mnie bezsenna noc z powodu bólu zęba a ten wątek choć na chwile sprawił że zapomniałam o bólu
Uważam, że Autorka powinna zgłosić się do MAM TALENT
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 00:54   #95
marchewkowe pole
Zakorzenienie

GG do marchewkowe pole

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
zdecydowanie, widać także nawiązania intertekstualne (tudzież metaforumowe) do innych popularnych w ostatnich tygodniach wątków. majstersztyk.

Edytowane przez marchewkowe pole
Czas edycji: 2011-09-12 o 00:58
marchewkowe pole jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 01:31   #96
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lesna dziewczyna Pokaż wiadomość
a propos rzeczy, jakie robią inne pary to my nie chodzimy razem na zakupy, ani na lunche, na spacery czasami (bo nic nie kosztują) ale za to w kinie nigdy nie byliśmy, czasami u mnie obejrzymy jakiś film jak on coś ciekawego wypożyczy, na imprezy też mnie nie zabiera, chociaż wie że chętnie poszłabym, interesuje go głównie picie z koleżkami
Cytat:
Nie, to nie jest Marcin
A na pytanie po co z nim jestem, to on jest moją najbliższą osobą, i niestety nie wyobrażam sobie że mogłabym się otworzyć psychicznie na innego faceta, bo wiem że inni faceci zachowują się jak świnie bo mam też duży kontakt z facetami z mojego środowiska
Taa..charakterystyka związku idealnego. On dla niej najważniejszy na świecie tylko mały szczegół taki, że interesuje go..pogrubione. Pytanko: A kiedy się otwierasz przed nim psychicznie

Cytat:
coś w tym jest, w końcu zaczepi ich jakiś patrol policji i będzie musiała się gesto tłumaczyć, nie tylko z seksu w miejscu publicznym ale także z tego że nie jest prostytutką
A las to miejsce publiczne może to zależy czy na skraju czy w głębi zagajnika, who knows
Cytat:
Napisane przez syklamen Pokaż wiadomość
Ja całe życie do zagajnika sosnowego na randki chodzę No co Ty, jakie tam kino, teatr czy zakupy Muzyka jest bo ptaszki śpiewają, do kina nie trzeba iść bo i tak jest ten dreszczyk niebezpieczeństwa, że nas jakiś drwal nakryje Czasami się wejdzie w jakąś większą kałużę to i basen jest A lodów nie trzeba, bo teraz okres grzybobrania jest
Mi tam się podoba

Coś w tym jest, muszę urozmaicić swój nudny i przewidywalny związek człowiek żyje jak ta maszyna..kino, kawiarnia, praca, łóżko a tutaj tyle ciekawych rzeczy go omija

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2011-09-12 o 01:33
laisla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 01:41   #97
Romanaccia
Zakorzenienie

haha !

Jesli to prawda,o dawno nie czytalam takiej historii

zaluzmy,ze to prawda.... jak na moj gust,facet jest zonaty/zareczony/mieszka ze swoja partnerka..... nie moge uwiezyc w to,ze przez 4 lata znosisz taka sytuacje i dopiero teraz dala Ci do myslenia,przepraszam,ale ....albo jestes glupia,albo juz sama nie wiem facet na bzykanie od 4 lat do lasu Cie zabiera jako urozmaicenia kilka razy to mogloby byc fajne ale przez taki czas ? ,to stalo by sie dla mnie upokarzajace,nigdzie nie chodzicie razem,nie zabiera Cie do znajomych,dla mnie to jest jasne
Stary 2011-09-12, 01:42   #98
marchewkowe pole
Zakorzenienie

GG do marchewkowe pole

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
A las to miejsce publiczne może to zależy czy na skraju czy w głębi zagajnika, who knows
no jesli to nie był ich własny kawałek lasu tylko nalezący do Lasów Państwowych to raczej publiczne a co do zakazu seksu czy np spożywania alkoholu to się nie wypowiem, podobno sa luki w ustawie i niby można, ale policja i tak może złapać.
Stary 2011-09-12, 01:47   #99
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
no jesli to nie był ich własny kawałek lasu tylko nalezący do Lasów Państwowych to raczej publiczne a co do zakazu seksu czy np spożywania alkoholu to się nie wypowiem, podobno sa luki w ustawie i niby można, ale policja i tak może złapać.
To trzeba by ustalić szczegóły bo właściwie Leśna Dziewczyna potrzebuje lasu już dość długo, może ma swój własny kawałek zagajnika
Stary 2011-09-12, 02:04   #100
Melisa_
Raczkowanie

zagajnik-bzykajnik.
Melisa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 02:12   #101
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melisa_ Pokaż wiadomość
zagajnik-bzykajnik.
zagajnik-łatwodajnik
Stary 2011-09-12, 02:59   #102
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

boże co za wątek

Też czekam na kolejne mocne sytuacje występująca w związku autorki

PS
jeśli ten związek jest prawdziwy to nie jest normalny i autorce radze albo go zmusić żeby poznał ją ze swoimi rodzicami albo go zostawić.
Przeciez można przyjść do niego i powiedzieć: "dzien dobry, to ja dziewczyna lasu, spotykam się z panstwa synem 4 lata i bardzo mi milo, że się w koncu poznaliśmy" i więcej tam nie iść jak gościowi tak bardzo zalezy na tym żeby nie odwiedzać go w domu

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 03:20   #103
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
boże co za wątek

Też czekam na kolejne mocne sytuacje występująca w związku autorki

PS
jeśli ten związek jest prawdziwy to nie jest normalny i autorce radze albo go zmusić żeby poznał ją ze swoimi rodzicami albo go zostawić.
Przeciez można przyjść do niego i powiedzieć: "dzien dobry, to ja dziewczyna lasu, spotykam się z panstwa synem 4 lata i bardzo mi milo, że się w koncu poznaliśmy" i więcej tam nie iść jak gościowi tak bardzo zalezy na tym żeby nie odwiedzać go w domu
dżizas dajcie spać, nie zasnę przez dziewczynę lasu

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2011-09-12 o 03:24
Stary 2011-09-12, 03:28   #104
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
dżizas dajcie spać, nie zasnę przez dziewczynę lasu
no to faktycznie brzmi jak prowo, ale kto tam wie .

no ja chyba też nie zasnę, będę śnić o dziewczynie z lasu .
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 03:40   #105
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Candy_lips Pokaż wiadomość
no to faktycznie brzmi jak prowo, ale kto tam wie .

no ja chyba też nie zasnę, będę śnić o dziewczynie z lasu .
Witajcie..to ja dziewczyna lasu..
To niech nam się śni Jako ta rusałka albo nimfa błotna

Jeśli to nie provo to będziemy przepraszać za te śmiechy

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2011-09-12 o 03:41
Stary 2011-09-12, 07:16   #106
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Na prawdę nie mieści wam się w głowie że można w ten sposób się spotykać?
Nie, nie mieści, że można to robić będąc w niby prawdziwym, poważnym związku, przez 4 lata. Bzyknąć w lesie, to się można raz na jakiś czas dla zabawy i "zróbmy to w nowym miejscu", a takie bzykanie w lesie stale świadczy o tym, że to nie żaden związek, a czysto seksualny układ.

Prowo, ale pocieszne.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 07:18   #107
korabrzozy
Raczkowanie

Autorko, a w gdzie te lasy są? Tzn województwo lub powiat podaj. Bo, wiesz, ja czasem na grzyby chodzę i nie chciałabym się o was potknąć...
Ale związek masz fajny... takie to wszystko naturalne, bez tego całego konsumpcyjnego szału typu kina, kwiaty, kolacje.
Taki ekologiczny i freegański związek.
korabrzozy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 08:35   #108
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
Witajcie..to ja dziewczyna lasu..
To niech nam się śni Jako ta rusałka albo nimfa błotna

Jeśli to nie provo to będziemy przepraszać za te śmiechy
Rusałka - ten ją ruszał, tamten rusał No więc chyba tutaj to określenie nie pasuje, skoro "chłopak" Autorki jest jej 1 facetem.
Stary 2011-09-12, 09:25   #109
dawidowskasia
Zakorzenienie

e tam zaraz prowo. Mialam w liceum koleżankę, która się z faceteami w piwnicy spotykala

Autorko - jesli to prawda, to bardzo Ci współczuje. To nie do pomyslenia,ze się zgadzasz na takie traktowanie. Chlopak od 4 lat w ramach darmowego seksu zabiera Cię do lasu a Ty się pytasz czy to normalne? Nawet na imprezie z nim nie bylas
jestem pewna,ze on ma jakąś dziewczynę "na poważnie", którą przedstawil rodzinie a Ty jesteś od bzykania w lesie. Co Ty z nim jeszcze robisz? Miej odrobine szacunku do siebie i kopnij go w d...
dawidowskasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 09:29   #110
lesna dziewczyna
Raczkowanie

Widzę że w dobry humor was wprawiłam, jak czytam wasze posty to mnie samą cała ta sytuacja zaczyna śmieszyć. A nie obrazicie się jak pokaże mu ten wątek, to co napisałyście żeby mu udowodnić, że tak ludzie się jednak nie spotykają?
lesna dziewczyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 09:40   #111
dawidowskasia
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę że w dobry humor was wprawiłam, jak czytam wasze posty to mnie samą cała ta sytuacja zaczyna śmieszyć. A nie obrazicie się jak pokaże mu ten wątek, to co napisałyście żeby mu udowodnić, że tak ludzie się jednak nie spotykają?
pewnie,że pokaż tyle,że mi się wydaje,że on doskonale sobie zdaje sprawę,że zachowuje sie beznadziejnie . a to,że niby wszyscy sie tak sopotykaja - to tylko oficjalna ściema dla Ciebie
dawidowskasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 09:45   #112
bubus900
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez feelsotight Pokaż wiadomość
napisz jeszcze, że robicie to na:
drwala - on rąbie, ty leżysz jak kłoda,
krajzegę - ty stoisz on piłuje
korę - ty kucasz on trze
albo na osikę - to zostawiam wyobraźni ;]
hahahah
Stary 2011-09-12, 09:52   #113
marchewkowe pole
Zakorzenienie

GG do marchewkowe pole

Cytat:
A nie obrazicie się jak pokaże mu ten wątek, to co napisałyście żeby mu udowodnić, że tak ludzie się jednak nie spotykają?
ależ on o tym wie, tylko chyba do Ciebie to nie dociera, nie wiem właściwie jakim cudem, gdzie Ty żyjesz, nie masz przykładu z innych normalnych par, np kolezanek czy znajomych? no wiesz, w amerykańskich filmach pokazują jak nastolatki jadą autem w dzicz żeby się pomacać albo uprawiać seks, ale to z braku innego miejsca do w/w czynności a poza tym robią też inne rzeczy jak kino, jedzenie, zakupy, spotkania z przyjaciółmi i rodziną.
Stary 2011-09-12, 10:16   #114
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c
Konto usunięte

Za panią do towarzystwa musiałby zapłacić. A tu przez 4 lata sama wskakuje na miejsce pasażera, więc po co mu kończyć taki układ?
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 10:43   #115
Clemence
Zakorzenienie

Heh no to super;p mi nawet by to nie przeszkadzalo.. o ile bysmy swie tak widywali raz na jakis czas.A NIE ZAWSZE. I to tylko na seks.. kurcze, 4 lata.. ja bym chyba miala wrazenie zmarnoiwanych lat.Facet sie z czyms ukrywa.. nie wiadomo z czym. Albo traktuje Cie jak zabawkę,albo sama nie wiem.Bo na cos powaznego to mi to n ied wyglada,wybacz Jak jego kumple są lesni to gratuluję mu kolegow,chyba poziom inteligencji podobny,zeby uwazac iz spotkania z dziewczyną są tylko w lesie w celu seksu.Super wrecz;p Ja bym sie jzu wczesniej zastanowila nad tym z kim tracę dziewictwo,bo chyba dla tego typa to zal nawet dobrego slowa bez urazy autorko!

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 11:07   #116
velara
Zadomowienie

Piszesz, że obracasz się w takim środowisku, że nie znasz innego życia. To może czas zmienić środowisko? Wyjechać do większego miasta na studia, do pracy.. Zobaczyć jak zachowują się inteligentni faceci, a nie jacyś prostacy.

velara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 11:26   #117
marchewkowe pole
Zakorzenienie

GG do marchewkowe pole

Cytat:
Napisane przez velara Pokaż wiadomość
Piszesz, że obracasz się w takim środowisku, że nie znasz innego życia. To może czas zmienić środowisko? Wyjechać do większego miasta na studia, do pracy.. Zobaczyć jak zachowują się inteligentni faceci, a nie jacyś prostacy.
zakładając że w ogóle byłaby w stanie znaleźć inne środowisko, a nie wpaść w kolejne takie samo. niektóre dziewczyny zadają się z pewnym typem kolesi bo są na tym samym poziomie jeśli chodzi o kulturę i intelekt i nic tego nie zmieni
Stary 2011-09-12, 11:43   #118
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Lepiej być singlem, niż z nieodpowiednim facetem. Bardzo krótko byłam z podobnym typem faceta, ale opinia długo się za mną ciągła. Podejrzewam, że co niektórzy nadal myślą o mnie w ten, a nie inny sposób. Jaka opinia? Też spotykałam się z moim "chłopakiem" w lesie (mieszkał z całą rodziną w 2 małych pokojach, a moja rodzina nie chciała typa widzieć na oczy. Teraz już wiem, że słusznie), do tego owy facet odbywał podobne spotkania nie tylko ze mną. Popijawy też były (dlatego pytałam, czy "love" Autorki ma na imię Marcin). Tak więc mniej lub bardziej świadomie wyrobiłam sobie opinię laski, którą w lesie może bzykać każdy. Nawet osoby z tzw. marginesu (na początku nie wiedziałam, co to za ziółko z tego mojego eksa). Długo jeszcze po zerwaniu (tzn. on mnie zwyczajnie olał bez słowa) słyszałam za plecami różne uwagi na swój temat, a propozycje "bara bara" od pijaczków też się zdarzały. Wszystko ucichło, gdy któregoś dni nie wytrzymałam i trzasnęłam 1 delikwenta w kolejce sklepowej butelką maślanki. Od tego czasu nikt głośno nie komentuje, gdy idę, choć podejrzewam, że wciąż rożne głosy po kątach o mnie chodzą. Weź się dziewczyno odetnij o tego towarzystwa, bo przyjdzie czas, gdy się najnormalniej w świecie zakochasz w jakimś zwykłym, normalnym chłopaku, ale opinia o Tobie wszystko Ci zepsuje. A wierz mi, że na dobre zdanie i ludzi trzeba sobie zapracować. Może pisze jak laska z zaścianka, ale moja dawna opinia bardzo utrudniała mi tzw. życie uczuciowe. Obecnie przeżywam podobne jazdy w pracy. Ktoś puścił na mój temat różne bzdury (na temat mojej wydajności w zakładzie) i jestem po obstrzałem. Mogę się dwoić i troić, ale zawsze jest źle i mało.

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
zakładając że w ogóle byłaby w stanie znaleźć inne środowisko, a nie wpaść w kolejne takie samo. niektóre dziewczyny zadają się z pewnym typem kolesi bo są na tym samym poziomie jeśli chodzi o kulturę i intelekt i nic tego nie zmieni
To samo miałam na myśli pisząc, że niektóre laski, choć zmieniają facetów, zawsze są bite, zdradzane, oszukiwane lub mężczyźni nie traktują ich serio. Dokonują wyborów wg 1 schematu. Np. koleżanka z pracy... Jej matka się puszczała (mogę to jakoś piękniej napisać, ale po co?) i dziewczyna ma podobne podejście do życia. Np. eks tej dziewczyny wyzywał ją od szmat i dziwek, ale jak chciał się poseksić, to ona leciała z jęzorem do pasa. Potem znowu to samo. W końcu zebrała się w sobie i go olała. Chłopak odezwał się po miesiącu, czy 2 twierdząc, że ją kocha, itd. Przyjechał wieczorem, matka powiedziała dziewczynie, by jej chłopak został na noc (2 miechy bez kontaktu, on przyjeżdża, a mamuśka typa pcha córce do łóżka). Został. Dziewczyna następnego dnia, cała rozanielona, opowiadała nam, jak to było pięknie w nocy, jednak NIESTETY, nie było seksu, bo ona w tamten dzień dostała okres. Szczęka mi opadła. Już nie tylko z jej powodu, ale na myśl o jej matce i tego, czego ona ją uczy. Po jakimś tygodniu, może trochę dłużej, dziewczyna miała u nas wypadek i była unieruchomiona w łóżku na dłuższy czas. Facet się więcej nie pojawił. "Dziura" ma awarię, to co se będzie czas marnował? Najlepsze jest to, że laska kompletnie nie rozumie takiego obrotu sprawy...
Stary 2011-09-12, 11:55   #119
lesna dziewczyna
Raczkowanie

Cytat:
ależ on o tym wie, tylko chyba do Ciebie to nie dociera, nie wiem właściwie jakim cudem, gdzie Ty żyjesz, nie masz przykładu z innych normalnych par, np kolezanek czy znajomych? no wiesz, w amerykańskich filmach pokazują jak nastolatki jadą autem w dzicz żeby się pomacać albo uprawiać seks, ale to z braku innego miejsca do w/w czynności a poza tym robią też inne rzeczy jak kino, jedzenie, zakupy, spotkania z przyjaciółmi i rodziną.
jak z nim się zaczęłam spotykać to zerwałam kontakty praktycznie ze wszystkimi koleżankami, bo on na początku był chorobliwie o mnie zazdrosny, a już nie było mowy żeby z kimś porozmawiać o tym jak jest między nami, ale chyba dobrze że się nikomu nie pochwaliłam, bo wtedy to dopiero bym zrobiła z siebie pośmiewisko, tak jak na forum, tyle że wszyscy by mnie znali

ja jestem skrytą osobą, o tym co się dzieje między mną a nim wiem tylko ja i on, przynajmniej taką mam nadzieje, dlatego właśnie chciałam wygadać się na forum

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Napisane przez limonka1983 Pokaż wiadomość
Lepiej być singlem, niż z nieodpowiednim facetem. Bardzo krótko byłam z podobnym typem faceta, ale opinia długo się za mną ciągła. Podejrzewam, że co niektórzy nadal myślą o mnie w ten, a nie inny sposób. Jaka opinia? Też spotykałam się z moim "chłopakiem" w lesie (mieszkał z całą rodziną w 2 małych pokojach, a moja rodzina nie chciała typa widzieć na oczy. Teraz już wiem, że słusznie), do tego owy facet odbywał podobne spotkania nie tylko ze mną. Popijawy też były (dlatego pytałam, czy "love" Autorki ma na imię Marcin). Tak więc mniej lub bardziej świadomie wyrobiłam sobie opinię laski, którą w lesie może bzykać każdy. Nawet osoby z tzw. marginesu (na początku nie wiedziałam, co to za ziółko z tego mojego eksa). Długo jeszcze po zerwaniu (tzn. on mnie zwyczajnie olał bez słowa) słyszałam za plecami różne uwagi na swój temat, a propozycje "bara bara" od pijaczków też się zdarzały. Wszystko ucichło, gdy któregoś dni nie wytrzymałam i trzasnęłam 1 delikwenta w kolejce sklepowej butelką maślanki. Od tego czasu nikt głośno nie komentuje, gdy idę, choć podejrzewam, że wciąż rożne głosy po kątach o mnie chodzą. Weź się dziewczyno odetnij o tego towarzystwa, bo przyjdzie czas, gdy się najnormalniej w świecie zakochasz w jakimś zwykłym, normalnym chłopaku, ale opinia o Tobie wszystko Ci zepsuje. A wierz mi, że na dobre zdanie i ludzi trzeba sobie zapracować. Może pisze jak laska z zaścianka, ale moja dawna opinia bardzo utrudniała mi tzw. życie uczuciowe. Obecnie przeżywam podobne jazdy w pracy. Ktoś puścił na mój temat różne bzdury (na temat mojej wydajności w zakładzie) i jestem po obstrzałem. Mogę się dwoić i troić, ale zawsze jest źle i mało.

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

To samo miałam na myśli pisząc, że niektóre laski, choć zmieniają facetów, zawsze są bite, zdradzane, oszukiwane lub mężczyźni nie traktują ich serio. Dokonują wyborów wg 1 schematu. Np. koleżanka z pracy... Jej matka się puszczała (mogę to jakoś piękniej napisać, ale po co?) i dziewczyna ma podobne podejście do życia. Np. eks tej dziewczyny wyzywał ją od szmat i dziwek, ale jak chciał się poseksić, to ona leciała z jęzorem do pasa. Potem znowu to samo. W końcu zebrała się w sobie i go olała. Chłopak odezwał się po miesiącu, czy 2 twierdząc, że ją kocha, itd. Przyjechał wieczorem, matka powiedziała dziewczynie, by jej chłopak został na noc (2 miechy bez kontaktu, on przyjeżdża, a mamuśka typa pcha córce do łóżka). Został. Dziewczyna następnego dnia, cała rozanielona, opowiadała nam, jak to było pięknie w nocy, jednak NIESTETY, nie było seksu, bo ona w tamten dzień dostała okres. Szczęka mi opadła. Już nie tylko z jej powodu, ale na myśl o jej matce i tego, czego ona ją uczy. Po jakimś tygodniu, może trochę dłużej, dziewczyna miała u nas wypadek i była unieruchomiona w łóżku na dłuższy czas. Facet się więcej nie pojawił. "Dziura" ma awarię, to co se będzie czas marnował? Najlepsze jest to, że laska kompletnie nie rozumie takiego obrotu sprawy...
Też jestem z małego miasteczka, i mam nadzieje że on o tym co jest między nami nikomu nie mówi. Ale boje się tego że może się komuś wygadać po pijaku. Do niego kompletnie nie dociera że nie powinien pić, bo robi z siebie wtedy błazna, i robi nie tylko sobie wstyd, ale też mi.
Trudno, i tak podobno znajomi mnie obgadują że bardzo się dla niego zmieniłam, zamknęłam w sobie, a kuzynki śmieją się że on nigdzie mnie nie zabiera.
lesna dziewczyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 11:56   #120
skazana_na_bluesa
.

Cytat:
Napisane przez klempaa Pokaż wiadomość

eee... od razu horror pornol bardziej
jak to było w ktoryms odcinku House'a? Nie obawiaj się, leśne nimfy nauczyly mnie jak dogodzić kobiecie.
Może i tego pana nauczyły

Cytat:
a propos rzeczy, jakie robią inne pary to my nie chodzimy razem na zakupy, ani na lunche, na spacery czasami (bo nic nie kosztują) ale za to w kinie nigdy nie byliśmy, czasami u mnie obejrzymy jakiś film jak on coś ciekawego wypożyczy, na imprezy też mnie nie zabiera, chociaż wie że chętnie poszłabym, interesuje go głównie picie z koleżkami
ksionsze z bajki
Cytat:
Napisane przez klempaa Pokaż wiadomość

Ok - ale czy bywają aż tak naiwne, bezwolne i po prostu głupie kobiety?
malo tu takich na wizazu sie przewija?

Cytat:
Napisałam jak ta sytuacja wygląda tak bez emocji, a jeśli chodzi o emocje, to przez tą całą rutynę coś we mnie wygasło i ten związek to nie jest już to co kiedyś. Nawet wydaje mi się że to bardziej przywiązanie niż miłość.
Ostatnio rozmawiałam z nim szczerze, i powiedział mi że z jego strony wygląda to podobnie.
nie czas to zakonczyc?
Cytat:
Rok temu pierwszy raz zastanowiłam się czy to ma sens, przy zmianie tabletek anty miałam zaburzony cykl, jeden dzień też nie wzięłam tabletki i tak wyszło że nie miałam okresu. Ale specjalnie mnie to nie martwiło, bo wiedziałam że to od tabletek. Ale on nalegał żebym kupi la test ciążowy. To kupiłam i oczywiście nie było ciąży. Ale z samej ciekawości jak on by zareagował, postanowiłam zrobić go w bambuko i powiedzieć że jestem w ciąży. Głupia myślałam że się ucieszy, a on do mnie z pretensjami że to moja wina, bo nie pilnowałam tabletek. Chciał też żebym usunęła ciąże.
Przyznałam się z końcu że go nabieram, ale po tym wszystkim nie odzywałam się do niego przez parę dni. Potem mnie przepraszał. Powiedział że to przez strach tak się zachował, bo bał się że sobie nie poradzi, no i mu wybaczyłam. I dalej jest jak jest.
normalnie ksieciunio!

Cytat:
to nie jest prowokacja
tak, tak, kazdy wieloryb tak mowi

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości