|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dziwne randki
albo dziki
---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#182 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Real life only comes in shades of grey. "Your life is a gift. Accept it. No matter how screwed up or painful it seems to be. Some things are going to work out as if they were destined to happen. As if they were just meant to be." |
|
|
|
|
|
#183 |
|
Raczkowanie
|
Dziś planuje się z nim spotkać, jeśli będzie miał czas i mam chytry plan, bo odkąd odstawiłam tabletki (jakiś miesiąc temu) spóźnia mi się okres , planuje go wkręcić że jestem w ciąży, do tego celu użyje zdjęcia ze starego usg, zobaczę jak się zachowa. Czy jak odpowiedzialny chłopak czy każe mi usunąć. Jutro zdam wam relacje.
---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- w szkole, nie w lesie
|
|
|
|
|
#184 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
. Jeny, myślałam, że nic mnie już nie zdziwi w tym wątku.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
spóźnia się mówisz? to może jesteś w ciąży?
![]() a po co się bawić w takie prostackie gierki i co to ma niby udowodnić? przestań się z nim spotykać i zacznij się szanować dziewczyno
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm... Patrząc na niektóre "małżeństwa", w których ludzie nie mogą na siebie patrzeć, uważam, że jest spora szansa na "wzięcie odpowiedzialności za swoje czyny". Przeważnie takie akcje dzieją się w małych miejscowościach, ale nie tylko. Nie wiem, co ma na to wpływ. Odpowiedź można chyba znaleźć w niektórych polskich komediach, np. przyszły pan młody ma obiecane jakieś dobra materialne, byleby się tylko ożenił z daną laską (która może sama do końca nie wie, z kim jest w ciąży), pojawiają się jakieś propozycje dobrej pracy, itd. Ewentualnie w 2 stronę. W sytuacji, gdy jakiś delikwent uchyla się od ożenku, a jest w jakiś sposób zależny od przyszłego - niedoszłego teścia (pracuje u niego lub u jakiegoś dobrego znajomego "tatusia"), a w okolicy kiepsko z pracą, to wybiera "mniejsze zło". Tatuśkowi zależy przede wszystkim, by "córka nie miała wstydu", a to, co się będzie działo w małżeństwie, już go nie interesuje. Nasza Autorka, widząc jej zaangażowanie i ślepotę, zniesie wszystko, byleby Misiek był blisko. Wróżką nie jestem, ale znam osobiście lub mniej osobiście różne akcje, na samym Wizażu również wypowiadają się "twiardzielki", które wielce zrywają z toksycznymi facetami, po jakimś czasie odzywają się znosu, mniej lub bardziej zawstydzone, i przyznają, że nadal są ze swoim "TŻem"... Póki co, dziewczyna w ciąży nie jest i można tylko trzymać kciuki, by okazała się wyjątkiem i faktycznie olała opisywanego typa.
|
|
|
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#188 |
|
Rozeznanie
|
A jak wyglądały wasze początki? Zakładam, że nie jeździliście od razu do lasu?
Spotykaliście się potajemnie? W szkole udawał, że Cię nie zna albo że was nic nie łączy?
Real life only comes in shades of grey. "Your life is a gift. Accept it. No matter how screwed up or painful it seems to be. Some things are going to work out as if they were destined to happen. As if they were just meant to be." |
|
|
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie potrafiasz jak normalny człowiek z nim porozmawiać, ze masz dosyć takiej sytuacji i albo to zmieniamy, albo koniec? |
|
|
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dlaczego je odstawiłaś? Chcesz go złapać na dziecko, czy jak? "Przy dziecku się zmieni", jak to mówię niektóre kobiety. Ok, odstawiłaś te tabsy i teraz czekasz na okres. I co dalej? Chłopak powie, że masz usunąć, i co dalej? Powie, że masz nie usuwać, to też co dalej? Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2011-09-12 o 18:16 |
|
|
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#192 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
|
#193 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zobaczę jego reakcje i najwyżej jeszcze bardziej się przekonam że jest draniem, i wtedy może będzie łatwiej się rozstać |
|
|
|
|
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biorąc pod uwagę, że w tej historii bohaterów jest dwoje- czyli Ty i on- to tu również wszyscy się ze sobą bzykają i to jeszcze w lesie - tego nawet w Modzie na Sukces nie ma (chyba )Ja jestem już pewna, że prowo ale za to prowo wielowątkowe, z nagłymi zwrotami akcji... dałabym 8/10
|
|
|
|
#195 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli do tej pory się jeszcze nie przekonałaś...? Nie no, idę z tego wątku, bo przerasta mnie ludzka głupota. |
|
|
|
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jeszcze się nie przekonałaś? ![]() Wiesz co? Nie rozstawaj się z nim. Jesteście siebie warci, a przyjamniej zadna z nas na niego nie trafi...
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że posty na Wizażu nie są usuwane. Za jakiś czas będziesz mogła przeczytać, co za bzdury pisałaś i jak pokręcony miałaś tok myślenia. Zakładają oczywiście, że zmądrzejesz, czego Ci życzę. Zanim będzie za późno, ma się rozumieć. Oby typ nie zmajstrował Ci dziecka lub/i nie zaraził jakimś syfem (podejrzewam, że ten brak czasu nie wynika tylko z piwkowania z kumplami).
|
|
|
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#201 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To jeszcze przez te 4 lata "obwożenia" po lesie się o tym nie przekonałaś? Nie dziewczyny... ja wysiadam To jest tak nienormalne,że aż nie możliwe żeby było prawdziwe.
|
|
|
#202 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Facet najprawdopodobniej do wiernych nie należy (w sumie nie jest w związku, więc nie można mówić o wierności), a takie kwiatki potrafią być bardzo czarujące Przynajmniej na etapie "zdobywania"---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
Spacery były takie... do lasu, żeby poznać teren?
|
||
|
|
|
|
#204 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj tam oj tam ![]() Cytat:
O kurde ![]() Moja jedyna nadzieja w tym, ze moze mieszkam na drugim krancu polski No jacha- i znaleźć najlepsze maliny na bzykanko ![]() Cytat:
A kilka stron temu mówiłaś, ze nigdy razem nigdzie nie byliscie.... plączesz się w zeznaniach
|
|
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Bez urazy, ale taka prawda, nie interesowały mnie nigdy szybkie numerki w lesie i do domu.Nie wiem Autorko co jeszcze on ma zrobić, żebyś zrozumiała, że jemu nie zależy tak jak powinno. Może i jesteś dla niego taką "jedyną" , w końcu chłopak ma to co chce - regularny seks przez 4 lata, więc może póki co inna mu niepotrzebna .
Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2011-09-12 o 18:33 |
|
|
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to była ironia
|
|
|
|
#207 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale imprezowaniem wspólnym bym tego nie nazwała |
|
|
|
|
|
#208 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam niezalezne mysli wzgledem kosciola ,napisalanm zbey to tak nie zabrzmialo :pNo niestety tak wyszlo,a teraz jak będzie w ciazy to no niestety nie wiem jaka ta rodzina bedzie patologiczna. Sitweirdzilam,ze poczekac moglaby aby sprawdzic jakim typem jest jej ukochany. Ja mam kolezanke co sie zdecydowala na seks po miesiacy znajomosci i 3 godzinach chodzenia.. Zycze jej jak najlepiej,ale chyba po miesiacu zbyt dobrze go nie znala.. widac tutaj po 4 latach jej zapatrzenia - chociaz tu juz tak bym tego nie nazwala- happy endu nie bedzie.. Cytat:
![]() Cytat:
Napisalam,ze takze ma na to wplyw niska wartosc etcet ale takze na pewno z tego ,ze skoro wszyscy to i ja ![]() jestem przekonana ;] zreszta nie znam lepszej spolecznosci niz Polska ktora tak robi.
|
|
|
|
#209 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wierm po co tu dalej odpisujesz,bo ja bym na Twoim miejscu wziela sie do roboty juz bez oczywiscie urazy,nie pisze tego po chamsku.---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- ps: w zasadzie to mi to obojetne czy autorka bedzie w ciazy czy nie,czy bedzie cierpiala.. bo to jej zycie Ja uwazam,ze warto dobrze sprawdzic partnera deycdujac sie na seks.Nie tylko uczucie jest tu dla mnie wazne,bo moze byc wspaniale zludne,a moze nas dobrze kierowac.. Jezeli ktos sie decyduje np na seks w takich warunkach itd to dla mnie jest dziwny. Nie rozumiem czemu nie zapaliła jej się lampka,ze moze facet na to nie zasluguje.. i wydaje mi sie,ze wlasnie nie lezy tu wina jej niskiej samooceny,wglad rodziny a tez przekonanie,ze tak trzeba konsumowac zwiazek,bo w koncu wszyscy tak robią.Nie zna powodow co i jak.I pozniej są roznorakie kwiatki i watki coraz nowiej zakladane,ze facet zdradza itd.. To jest moje zdanie.Kazdy moze robic co chce
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

w szkole, nie w lesie

Spacery były takie... do lasu, żeby poznać teren?