|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Znaczy.. przewróciły się?
O patrz, jakaś epidemia? ![]() No cóż jakoś nauczę się z tym żyć..., żyć bez tych Twoich namiętnych nocnych smsów ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#392 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#394 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#395 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Sama w sensie,że mąż w robocie
![]() Zaraz zamorduję własne dziecko
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
A ja lubię Warszawę- dla mnie nie jest szara- tzn może jest, ale z iloma rozmaitymi odcieniami!
Może na pierwszy rzut oka jest niespecjalna, ale jak się pozna ją dokładniej- bardzo zyskuje. Wypada też powiedzieć, że większość mieszkańców to nie warszawiacy... ![]() Co do uśmiechania się- ja np wczoraj się uśmiechałam, bo wysiadałam z autobusu z wózkiem i Guciem i taki kloszard śmierdzący, któremu nie chciało się odsunąć, zapytał "I co tak w ostatniej chwili wysiadasz, BABO???" na co mu odpowiedziałam "Inaczej nie mogłam, DZIADU!!!" Co za satysfakcja- z refleksem u mnie coraz lepiej
|
#397 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też lubię Warszawę, nei wiem czy umiałabym tam żyć, ale pewnie tak.... dałam radę pół roku, dałabym i dłużej , jedyne co jest trudne dla ludzi z małych/mniejszych miast to to że dojazdy do centrum zajmują niekiedy dużo czasu, ale też nie narzekałam, o 5.00 rano z Ostrobramskiej dojeżdża sie jeszcze szybko przypomniałam se wierszyk z podstawówki: jaka piękna jest Warszawa ile domów, ile ludzi ile szczęscia i radości w sercach nam stolica budzi.... czy jakoś tak..... ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- i jeszcze chciałam powiedzieć że chce mi się spać ![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- i jeszcze coś upolowałam w zacnej cenie, ale nie pisnę póki nie dojdzie, coby nie zapeszyć ![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- i sprzedałam też... weszło jedno w drugie że tak powiem.... dziś wystawiłam 4 flaszki, pasowałoby jeszcze ze 6 i ni ma co wybrać ![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- śpita ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- dedłam bar ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- śpita na klawirkach? widzeu Was ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Gryx, Rejcz , Ju... zapewne ukryta Winterra....
|
|
#398 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Skrbtk-przestań marudzić,kbnsy Ci się skończyły?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#399 | ||
|
Zakorzenienie
|
i 3 inne anonimy , podglądowywacze milczonce
![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- co sieu czepiasz? did Ci dał we kość ? ![]() ja nie marudzeu tylko konwersuję sobie ![]() a kabanosy wyobraź se kupiłam se dziś, i jaja ze 0 na poczatku , eko mniamniuśne
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
A Wojtek dziś brał udział w castingu do reklamy kabanosów!
![]() Tak apropo
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
Oooooooo i jak poszło?
|
#403 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuję zaginionego listu Cytat:
Cytat:
Znowu mi wiercą panowie od wentylacji, no żyć nie umierać po prostu okazało się że to co ostatnio zrobili to jeszcze za mało
|
|||
|
|
|
#405 | |||
|
Zakorzenienie
|
chciałabym taką szafę
Pełną Na razie mam jedne dżinsy, w które wchodzę i jedne eleganckie portki. Reszta tak mi zjeżdża z zada,że nie da się nosić nawet z paskiem ![]() Ale nie zmienia to faktu,że portki, w które wchodzę to 42, wyglądam pewnie na 44, a przemyślałam temat i chciałabym 40 I schudzić oudy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Choćbym miała pół miesiąca na jogurcie przeżyć ![]() Czy ktoś na sali robił sobie bikini woskiem, albo pastą cukrową Kusi mnie żeby zrobić u kosmetyczki, ale się boję. Samodzielne działania zakończyły się malowniczymi sińcami Wyglądałam,jakbym dość blisko zaznajomiła się z drużyną futbolistów. W tych ich wdziankach z ochraniaczami Po kosmetyczce też zostają siniaki?---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
|
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedy kupujesz, więc? ![]() Przydałoby się jakieś 4 tysiączki zarabiać do ręki, wtedy można by se od tak kupować takie flachy
|
|
|
|
#408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o, i 4 tysiączki też bym chciała
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszli do mnie przed chwilą kaloryferowi fachoffcy
I za kwilę poszli Ale w sumie fajni Panowie, pośmiali się ze mną, z mych tekstów, że mi to tak naprawdę te podzielniki niepotrzebne więc jak się nie da założyć, to nie trzeba
|
|
|
#410 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
o 4 tyś miesięcznie też bym nie pogardziła - w jakiej kolejce mam się ustawić? aaa i za ile godz pracy to???
dziecko chore, mąż już zdrowieje, zaraz mnie coś dopadnie, nocka do bani ![]() Cytat:
w kuchni np. nie grzeję w ogóle a wykazuje mi zużycie jak w łazience, w której czasem grzeję i nikt nie jest w stanie wytłumaczyć mi dlaczego
|
|
#411 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() mam nadzieje, że Go wybiorą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a Ty kasy na mydło nie chcesz? ![]() chyba kupiłam se 50ml. Mahory
|
|
|
#412 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja jestem w stanie , kuchenny podzielnik łapie ciepło od gotowania .a juz najgorzej miec podzielnik koło lodówki albo piekarnika ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- i tez kcem 4 tysiaki kto rozdaje?
|
|
|
#413 | ||
|
Zakorzenienie
|
jakie mydła kupujecie, i czemu ja nie mogłam dołączyć ?
---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- te podzielniki to zuoo, połowa odparowuje zanim zacznie się zezon grzewczy... ja co prawda nie mam dopłąt od kiedy wymieniliśmy okna, ale fakt że zakręcam na okrągło z chytrości ![]() ale ciekawostka, w kuchni jest cły czas zakręcony a zużycie jest i tak około 5-7 , o taki to pomiar ![]() złodziejstwo, zwłaszcza tam gdzie nie ocieplone bloki i stare okna
|
|
#414 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbyś dozbierała na drugie pół Mózga, to możemy wspólnozakupić Tylko nie wiem gdzie jest taniej niż w Quality, i czy gdzieś jest ![]() Cytat:
na łapkę oczywiście ![]() też jestem chora I mam w gardle to stado dzikich bestii z reklamy
|
|
#415 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
i to niżej mnie też dotyczy, niestety ![]() debilny system a czy zawijanie podzielnika w folię coś pomaga? czy odwrotnie - podzielnik dłużej trzyma ciepło i wtedy więcej paruje???
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
idem na koniec kolejki po 4 tyś.
![]() to jednak kupiłam te Mahore
|
|
#417 | ||
|
Zakorzenienie
|
Agnes nie pomaga... jedyne co mogę doradzić , to jesłi masz te pazłotkowate komunistyczne ekrany za kaloryferami to zedrzyj to ze ściany.
Ja mam piekarnik po przeciwnej stronie kuchni ....
|
|
#418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde to trzymam kciuki Winterjio - ja dziś o mało nie udusiłam korkowca lat 8 - jak znajdziesz sposób to się podziel bo serio tragedy - rodzice of kors tez se nie radza - nikt se nie radzi - a ja niby mam se radzić -pierwsze lekcje były to jakoś jeszcze dał sie opanować bo neipewność ale już widzę co będzie później kur dwa a synów kciałąm musze odreagować - współczuję po czykroć użerania się z buntownikiem |
|
|
|
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jeśli skóra się przyzwyczaja, to zaryzykuję ![]() chyba kupiłaś? edit: doczytałam ![]() no właśnie nie wiem
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-09-12 o 19:00 |
|
|
|
|
#420 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
na szczęście nie mam tego ścierwa ![]() wystarczy, że mam gówniane podzielniki, ✂✂✂✂✂✂✂one stare okna i nieocieplony blok ciągle mamy pilniejsze rzeczy niż te kilka koła na wymianę okien
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.

I schudzić oudy
Gratuluję i wiję się z zazdrości.