|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Cytat:
Niby potrzebne, jednakże te nie była akurat w tym momencie, znów wychodzi mój porywczy charakter ![]() Dziś z rana już było w miarę wszytsko. ![]() za zaliczenie Oj mi się chyba bardziej nie chce, powinnam już pracować, a ja co? Marcia dobrze, że Cię przyjęli, zobaczysz migiem pójdzie i mam nadzieję, że z finansami też będzie wszystko okNie wyspałam się , a już przed 23.00 w łóżku byłam. Znów musieliśmy się przenosić do drugiego pokoju, niby sąsiad głośno nie słuchał tej muzyki, ale i tak zasnąć nie można było. Jakbyśmy wiedzieli, że takiego sąsiada bedziemy mieć, to zupełnie inaczej poustawialibyśmy pomieszczenia w mieszkaniu. Albo kuchnia została by tam gdzie miałą być czyli tak gdzie mamy obecnie sypialnię, albo wydzielilibyśmy małą sypialnię z drugiego pokoju, a tam gdzie teraz śpimy byłby salon. Zamotałam, ale może wiecie o co chodzi ![]() A i już ostatnio miałam Wam pisać, że jak lubicie oliwki, to dostałam ostatnio czarne w biedronce za chyba 5 zł w dużym słoiku, ale pojemności nie pamiętam i są pycha. Przez cały tydzień do sałatki dodaję. Anastazjo fajnie, że jakieś postępy z mamą są, zawsze to malutkie kroczki do przodu, które dają nadzieję. Podziwiam Cię bardzo dalej za Twoją siłę i wszystko co robisz.
|
|
#1532 | |||
|
Zakorzenienie
|
Good morning
-> od razu pioseneczka, na miły początek dnia. KLIK. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Teraz jeszcze kciukujemy za babeczkę od seminarium. ![]() Cytat:
![]() Dodaja brak mi słów na "zgłoszenie". Szkoda, sobie jednak język strzępić. Inteligencji nie przegadamy. ![]() Chciałam tylko nadmienić, że ja tu pod biurkiem mam kij bejsbolowy, więc.. jeszcze raz i . ![]() Anastazjo, bardzo cieszę się że z Mamą są postępy. Oby tak dalej. Pytanie techniczne: jakim cudem jest już czwartek? ![]() To znaczy, nie żebym narzekała, ale... strasznie też czas zapitala. Wczorajszy plan zrealizowany, prawie w 100%. Chociaż zrobiłam też inne rzeczy więc wychodzi na równo. Zadbałam o mieszkanko i sobie zrobiłam małe SPA. Byłam też na szybkich zakupach, a w drodze do domu poszłam przez targ. Tym samym kupiłam dwie bardzooooooooo poważne i dorosłe bluzeczki. Jedna z królikiem i CEKINAMI, a druga z motylem i również CEKINAMI. No nie mogłam się oprzeć. Nawiedziłam też lumpka. Szału to tam niestety nie było, ale jedną rzecz wyhaczyłam: przyjemną marynarkę w drobne biało-czarne paseczki, za całe 13zł. Aż po powrocie do domu sprawdziłam firmę z metki (s.Oliver) i moim oczom ukazały się konkretnie wysokie ceny za ubrania w internecie. ![]() Poluję jeszcze na spódniczkę, coś mnie ostatnio w ich stronę ciągnie bardziej niż do spodni. ![]() Od samego rana jak się obudziłam naszła mnie myśl, że mam ochotę na... kiełbasę! Co więc jadłam na śniadanie: rzeszowską z rosyjską musztardą! I buła do tego! ![]() Brawo Sylwia. Brawo za Twoją wytrwałość! ![]() Obiad też planuję bardzoooooooo zdrowy! A co! ![]() Na wieczór wyjątkowo planów brak. Może ta edukacja mi w końcu wyjdzie?
|
|
|
#1533 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
spotkanie dopiero przede mną bo właścicielce coś wypadło więc zobaczy się ze mną dziś lub jutro, ale to chyba czysta formalność skoro pozwala mi przewieźć swoje rzeczy zanim mnie zobaczy na oczy ![]() za mną bardzo miłe popołudnie, wieczór i noc M. zaprosił mnie do siebie (rodzice w Zakopanym ) zjedliśmy lazanię, obejrzeliśmy mecz Polska-Czechy w siatkówce (jezu jakie emocje, myślałam, że tam zwariuje a M. się tylko śmiał z tej mojej ekscytacji ) i strasznie telenowelowaty był! ale wieczór i noc i tak udane, ofkors plan był taki, że wracam wieczorem do domu ale było tak miło, że zostałam na noc a potem zrywałam się wcześnie rano by przed pracą wrócić do siebie i się ogarnąć ale jak wróciłam rano to widziałam, ze A. wstawała więc prawdopodobnie będzie w pracy jak będę się pakować, a że wraca późno to chyba bedę zmuszona zostawić jej kartkę pożegnalną i klucz w skrzynce na listy Teacherka witaj! ![]() a teraz OGŁOSZENIA PARAFIALNE ![]() tako rzecze babcia Kash: "nie tykaj gówna bo śmierdzi" dlatego też nie będę komentować tego donoszenia i psucia naszego zaistego wątku! Dziewczyny to po prostu nie nasz poziom więc nie ma sensu się do niego zniżać, takim osobom należy tylko współczuć- to strasznie przykre, ze niektórzy nie mają swojego życia i nic lepszego do roboty więc próbują żyć życiem innych i bawią się w takie żenujące akcje ![]() I chciałam jeszcze dodać, że UWIELBIAM WAS DZIEWCZYNY! i niezmiernie się cieszę z tego rozłamu wątkowego i faktu, że są tu teraz tylko wartościowe, reprezentujace sobą coś i wnoszące dużo dobrego do naszego wątku osoby Miłego czwartku Kochane! p.s Aaby gratulacje! moje przeczucie znów się sprawdziło
|
|
|
|
|
#1534 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za studia i mma nadzieje ze sie w październiku spotkamy ?Cytat:
|
||
|
|
|
#1535 |
|
Zadomowienie
|
hej Laseczki
![]() ja w pracy, ale jeszcze tylko 1,5 godziny bo... mama wczoraj zadzwoniła że zbieramy ziemniaki i w ogóle, absolutnie sobie beze mnie nie poradzą. ale wracam w nocy, bo muszę donieść dyplom i potwierdzenia opłat, a dziekanat dla studentów otwarty od 12. nie rozumiem tego że siedzą tam baby i nic nie robią a student musi czekać;/ podbije do nich o 10, moze po znajomości uda się coś załatwić ![]() iija- absolutnie nie wiem jak to możliwe że już czwartek, ale cieszy mnie ten fakt, bo u mnie wypłata za tydzień ![]() aaby- gratuluje zaliczenia, zoszczędzenia i czempionowego nastroju ![]() kash-ale miałaś miła nockę, no i wyprowadzka zbliża się z każdą chwilą? ![]() kto mi wytłumaczy o co chodzi z jakimiś rankingami, gwiazdkami itp???
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
ijaa niestety zielonych w takiej cenie i w taki wielkimm słowiku to nie widziałam.
Ja też tylko zielone jadłam, ale te są dobre ![]() kash ależ ogłoszenie wymodziłaś, prawie jak z ambony może w przeszłym wcieleniu jakimś bratem zakonnym byłaś albo nie jakąś czarownicą co przyszłość przepowiada
|
#1537 |
|
Zakorzenienie
|
dooobry !
Witam sie w troche wisielczym nastroju bo ponieważ gdyż nie mieszcze sie w wiekszosc ubran z mojej szafy Mam jedne ciazowe spodnie ale czuje sie w nich jak w worku, sa caly czas za duze, i maja krój taki boyfrendowy a to raczej nie mój styl- wole dopasowane ![]() Idziemy w sobote na wesele i chociaz mam przygotowana kiecke a'la ciazowa, to bylam przekonana ze wejde w taka starą bombke, bo była luźna i pod biustem lekko puszczona. I co? i dupa nie zapne sie w brzuchu a w biodrach tez byla luzniejsza Jeszcze tydzien temu wchodzilam Dopadło mnie ![]() Rano bylismy w kosciele u spowiedzi. Chyba pierwszy raz trafiłam na takiego fajnego ksiedza. Naprawde miło sie siedziało w tym konfesjonale ![]() aaaa wlasnie Tifi zjadł zabitą ose ![]() |
|
|
|
#1538 |
|
Zadomowienie
|
właśnie się dowiedziałam że kurs wyrównujący róznice programowe będzie ksoztował 800 zł...
masakra jakaś;/;/;/;/
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#1539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic mi nie zacytowało ![]() Kashmirka super, że wieczór i nocka tak udana ![]() Aaby wiedziałam, ze dasz radę ! Gratulacje Haniula, ten moment musiał nastąpić, choć wiem, ze dla wielu kobiet kompletnie nie jest prosty. Też pewnie bym rozpaczała, bo ze zmianą naszych kształtów trzeba się pogodzić z dnia na dzień. I reszty nie pamiętam ![]() Dzień dobry ![]() U mnie humor dziś trochę lepiej, ale noc była koszmarna. Wciąż śnił mi się ten straszny egzaminator, wydzierający się po mnie. Było minęło. Teraz to ja im pokaże jaki ze mnie kierowca ![]() Muszę pracować i to bardzo dużo pracować, a już nie mogę doczekać się wolnego ! Od poniedziałku będę lebrować, sprzątać mieszkanie (strasznie je zapuściłam ostatnio), chcę tez uporządkować papiery i rachunki, skoro już wszystko przejmujemy. Trochę bibelotów jest też do wyrzucenia, także trzeba się tym zająć. Ostatni tydzień wolnosci, bo od 26 mam zajęcia, choć dalej nie wiem czy się dostałam ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1541 | |
|
Zadomowienie
|
tak dziennie. z filologii ang język biznesu na zarządzanie- komunikacja w biznesie. mam nadzieję, że będzie się płaciło od przedmiotów i że wtedy bedzie jakoś mniej, ale po prostu wbiło mnie w ziemię.
![]() Cytat:
|
|
|
|
#1542 | |||
|
Zakorzenienie
|
Snow pogrzało ich z tym kursem!!
800zł ![]() Chyba będzie trzeba tam z awanturą wpaść. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Uwielbiam oliwki. Cytat:
A Tifiemu nic nie będzie jak osa była martwa. Strawi. ![]() Aporpos ciąży to byłam przed chwilą w Pepco - służbowo oczywiście. ![]() Matkooooo... nie mogłam odejść od dziecięcych ciuszków. Zwłaszcza dla dziewczynek. A w różowym bolerku futerkowym to się zakochałam. Koleżanka mi musiała siłą zabierać, bo chciałam kupić. Chcę dzieciaczka!! (jak się wkurzę to w przyszłym roku zrobię i w nosie mam całą resztę!) ![]() Coś mnie głowa rozbolała. Duszno się zrobiło. Kawusię
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-09-15 o 11:52 |
|||
|
|
|
#1543 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Alarm odwołany, osa tylko pocyckana i wypluta ![]() a to rób rób ! Ja tam polecam ! Przynajmniej narazie a bolerko jedno tez mam Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-09-15 o 12:18 |
||
|
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
Całe, okrągłe (no dobra jajowate) 0 złotych polskich!
|
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
Nie marudź!! Dawaj adres!
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1548 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A co do bliskości to od kiedy jestem w takim stanie w jakim jestem to w ogóle nie mam ochoty na nic. Oddalam się od TŻa Cytat:
A szeptałam bo nie chciałam się narzucać, w sumie dalej nie czuję się przyjęta do grona i nie wiem czy powinnam pisac... Ja nie bardzo mam miejsce na takie "przemeblowania" wewnątrz mebli, ale fakt - jesień nadchodzi. Cytat:
A za studia płacimy ratami co miesiąc 500 zl (razy 2 czyli wychodzi tysiak miesięcznie samego czesnego... ) Cytat:
A u TŻa rzeczywiście przeginka. ;/ Cytat:
AAle zielone Kurczę to jacy są nasi sąsiedzi to naprawde bardzo istotna sprawa. My teżmamy neiszczególnych - klatka schodowa wąska a ci trzymają rowery. zeby chociaż czasem ich używali, ale nie! A jak się im zwróciło uwage (nasz Landlord) to się potem gówniarz darł ze konfidentami jesteśmy i wydzwaniał domofonem aż w końcu się wkurzyliśmy i go odłączyliśmy. Już nie wspomnę, jak parkują.![]() ![]() Cytat:
Gratuluję dorosłych bluzeczek a jeszcze bardziej marynarki Super cena u mnie coś ostatnio nic ciekawego nie mogę wyhaczyć. Mnie wczoraj też strasznie do mięcha ciągnęło... Kupilismy po cheesburgerze w Macu ale nie pomogło. Wiecie co mnie uspokoiło? ;> Chlebek z twarogiem Pazurki mam obecnie w wersji french. Ale jak kolorowe, to koniecznie długie Cytat:
A już łzy mi napływają na sam widok dzieciaczka w tv. W ogóle strasznie płaczliwa się zrobiłam ostatnio. Cytat:
W końcu dzisiaj się wzięłam chyba trochę w garsć. Wstałam bez wylegiwania się (mimo że spałam do 9, ale TŻ dziś ma jedyny dzien na później - a bo nie wspomniałam Wam - TŻ uczy w szkole, juz nei męczy sie w tej paskudnej ochronie!) i poszłam na targ. Kupiłam pyszny chlebek, maliny, brokuły (będzie dziś brokułowa) i parę innych pierdółek. aaAA i orzechy wloskie! Plan na dziś: SPRZĄTNĄĆ ugotować dwudaniowy obiad i przygotować deser nastawić pranie przygotowac śledzie w śmietanie. Już od dawna za mną chodza i wczoraj kupiliśmy takie "czyste". Miłego dnia! |
|||||||||
|
|
|
#1549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a odnosnie "stać nie stać" hmm ja tez nie moge powiedziec, czy nas stac, bo nie osiagnelismy wszystkiego co bysmy chcieli. Ja nie mam pracy do której moglabym wrócić- zadnego doswiadczenia, dodatkowo mieszkamy w malym miasteczku w ktorym nie rozwijaja sie zadne firmy i o prace trudno- wiec jako młodej matce bedzie mi bardzo ciezko cos znalesc. Tz tez nie zarabia kokosów ale prawde mowiac, nie wiem kiedy bysmy doszli do tego momentu zeby na 100% powiedziec- tak teraz smiało mozemy miec dziecko. A czas ucieka -mogłoby byc za pozno ![]() ale narzekac tez nie mozemy. Żyjemy bez kredytów, mamy gdzie mieszkać, na jedzenie nie brakuje to i brzdąc się wychowa Moze nie w luksusach, ale napewno w miłości![]() Ambitny plan ![]() Ja juz posprzatałam, zaraz zabieram sie za pranie bo już wychodzi z kosza potem obiadek i nuuuudaaa
|
|
|
|
|
#1550 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wszystko jest więc kwestią priorytetów i wyznawanej hierarchii wartości jednymi słowy: każdemu wedle potrzeb ![]() Teacherka mogę do Ciebie wpaść na te śledzie? i proszę czuć się przyjętą i zaakceptowaną w naszym gronie Aaby chciałam Ci się pochwalić, że wczoraj podjęłam decyzję, że chce mieć kota M. ten pomysł tez się bardzo spodobał i już nawet mu imię wymyślił- będzie ARTUR sama siebie nie poznaję, ja miłośniczka psów po pół roku mieszkania z kotem szaleję na ich punkcie!
|
|
|
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
Kash świetna decyzja o kocie. Sama marze o większym zwierzaku
![]() Aaa i podaj mi adres na priv to BB poleci jutro albo w poniedziałek
|
|
|
|
#1552 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za radę - na pewno spróbuję Cytat:
![]() Ps. Ja też jestem strasznie porywcza... Po ostatnim kryzysie sprzed kilku dni próbuję się naprawić, bo tak dalej być nie może. Chyba w końcu przejrzałam na oczy. Wystarczyło jedno szczere zdanie Ł. Cytat:
Idealne do spódniczek i szpilek ![]() Cytat:
Jestem ciekawa miny Fochny, jak zobaczy liścik i klucz ![]() Cały czas tylko myślę o Sewerynie... Mam nadzieję, że ta dziewucha go nie skrzywdzi ![]() W temacie ogłoszeń parafialnych - podpisuję się każdym palcem ![]() I również ogromnie się cieszę z naszego zmodyfikowanego składu! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Btw, jak już będziesz w ferworze porządków papierowych, to zapraszam do mnie ![]() Cytat:
Wiecie, że ostatnio mając miarę w ręku wlazłam do sypialni i sprawdzałam, czy łóżeczko wejdzie?! Instynkt ostatnio dosięga zenitu! Niech się lepiej uspokoi, bo jeszcze zrobię jakieś głupstwo (czyt. pochowam Durexy ) ![]() Cytat:
![]() Baaardzo się cieszę, że jakiś kociak zmęczony życiem znajdzie u Ciebie ciepły kąt Nie mówiłam, że koty są cudne? Pragnę się pochwalić (tak, znów ![]() Już po 14. Szok! A Ty kash uważaj z tymi przysłowiami ![]() I Ty ijaa też. Bo czymś mi zaśmierdziało przez chwilę
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
kash fajnie ze zdecydowałas sie na kociaka
![]() a ja wlasnie zjadlam obiadek i wyprałam wełniane swetry, bo mimo ze byly po zimie prane to trzymałam je w worku prózniowym i delikatnie mówiac waliły teraz pewnie beda schły 3 dni i 3 noce ![]() aaa chciałam Wam przedstawić Lene
Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-09-15 o 14:35 |
|
|
|
#1554 | |
|
Zakorzenienie
|
Kuchnia, wiecie, że zbliża się dzień Chłopaka?!
Hmmm, zawsze mogę wmówić Ł., że to w końcu nie dzień Męża ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
|
|
#1555 | ||
|
Zakorzenienie
|
Staram się.
![]() Ciekawe kto był i wody nie spuścił. Cytat:
To tak w ramach mojej przemiany na 'elegancko' oczywiście. Szpilek co prawda nie noszę, ale.. nie omieszkam do biura się w te cekiny odstroić! A co! ![]() Cytat:
![]() I faktycznie średnio zadowolona? Coś jadła przed zdjęciami? ![]() Szykuje mi się (nam, bo razem z A. wspólnie działamy) kolejna dodatkowa robotka. ![]() (tym bardziej, że jak dobrze pójdzie wynagrodzenie za nią będzie czterocyfrowe )Ale mi pędem kolejny dzień w biurze zleciał!
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-09-15 o 14:52 |
||
|
|
|
#1556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczymy czy będzie po naszemu czy tez nie. Cytat:
Nie wiem co doczego, ale wzrusza mnie to
|
||
|
|
|
#1557 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no co piękne imię! a M. to jeszcze z takim brytyjskim akcentem wypowiada, że ja leję cześć Malutka ![]() o 15 spadam z biura i lecę się pakować, dzisiejsza noc śpię u rodziców bo łóżko bedzie dopiero jutro Aaby myślę, że S. nic nie grozi, jest chyba jedynym stworzeniem na tym świecie, ktore kocha tą dziewuchę i ona najwyraźniej zdaje sobie z tego sprawę także będzie dobrze, ale ofkors wyściskam go i wycałuję dziś na wszystkie czasy |
|
|
|
|
#1558 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Baaardzo się cieszę i życzę oddechu w końcu! Cytat:
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
haha no co Wy
wstawiłam to usg bo bylam swiecie przekonana ze tu wszystko widac![]() Ijaa ale mi przypomniałas historie Bo wlasnie chyba z głodu ma taka mine. A mianowicie przed wizyta u lekaarza poszlismy na obiad do baru tekla w bdg ( odradzam ) zamowilam devolaia z frytkami i surowka, Pani mowi ze trzeba czekac ok 20 min, no ok niech bedzie. Po 35min przyszła i mowi ze trzeba poczekac nastepne 30min ![]() Ze głodna bylam i juz zamowione to czekam. Siedziałam na wprost wydawki- w ktorej była wielka dziura, niczym nie zasłaniająca kuchni. I co widze, jak Pani kucharka wyciaga mojego devolaia z frytkownicy ręką ! Nie gołą bo trzymała recznik papierowy, no ale mimo wszystko ![]() Zaczelam sie smiac i mowie- taa a teraz pewnie z tego samego oleju wyciągnie frytki. I co - i tak jak mowilam. Po drodze fryteczki sobie jeszcze ręką wyjadała I to wszystko na moich oczach Zwrocilam uwage kelnerce, ta niby powiedziala kucharce i dala łaskawie 10% rabatu, ale co ja się nie najadlam to się nie najadłam |
|
|
|
#1560 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dzisiaj właśnie kupiłam w Orsay'u śliczną spódnicę! Szkoda, że się zaczynają psuć i prawie nie ma już rzeczy w rozmiarze 32 Cytat:
a o dzieciach mogę zapomnieć przez najbliższy rok Cytat:
Poza tym nic nowego. W pracy odkryłyśmy z koleżanką nową funkcję w programie i szalejemy A w przyszłym tygodniu idę na paintballa! |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:50.

-> 

Zawsze chciałam mieszkać na / po studiach w kawalerce, ale nigdy nie wyszło. Teraz mając trzy pokoje na dwie osoby zastanawiam się jak można się w dwóch pokojach pomieścić
Chociaż na wynajmowanym musieliśmy się zmieścić na 10m2... To był hardkor
M. zaprosił mnie do siebie (rodzice w Zakopanym
) i strasznie telenowelowaty był!

Jeszcze tydzien temu wchodzilam