|
|
#1081 |
|
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
nie, ja to daje na nawierzchnie; to nie robi zadnej powloki, tylko suszy
|
|
|
|
#1082 | ||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
co mi przypomniało , że Emancypantek nie mam . Co prawda i tak zbytni mi się nie podobały , ale czytałam je wieki temu , więc teraz może byłoby inaczej , ale i tak nie mam gdzie ich wstawić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
w takim tempie jak ona to ja nie potrafię biegać ![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
Ewussiu suknia jest piękna, z klasą i bosko w niej wyglądasz
|
#1084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Normalnie zgarnęłam dziś tyle komplementów że nie mogę się pozbierać dobrze że mam lustro ( ) bo bym w pióra obrosła ![]() Chyba piwo otworzę
|
||
|
|
|
#1085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
did zdązył zahamowac ale ten za nim do niego dobił , dziadek zdązł spierniczyc między domy zanim oni wysiedli
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
Jak Bolesław Leśmian napisałby wierszyk „Wlazł kotek na płotek”
Na płot, co własnym swoim płoctwem przerażony, Wyziorne szczerzy dziury w sen o niedopłocie, Kot, kocurzak miauczurny, wlazł w psocie-łakocieI podwójnym niekotem ściga cień zielony. A ty płotem, kociugo, chwiej, A ty kotem, płociugo, hej! Bezślepia, których nie ma, mrużąc w nieistowia Wikłające się w plątwie śpiewnego mruczywa, Dziewczynę-rozbiodrzynę pod pierzynę wzywa Na bezdosyt całunków i mękę ustowia. A ty płotem, kociugo, chwiej, A ty kotem, płociugo, hej! (Julian Tuwim)
|
#1088 | ||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zrobim zrzutę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dla mnie to są dwa, różne od siebie, zapachy Cytat:
![]() No ba! ![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
Winterka jest skończona!!!
Kochana moja, życzę Ci wszystkiego najlepszego, pociechy z rodziny- bez wysiłku, wymarzonej figury i ięknych zapachów za okazyjną cenę!
|
#1090 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( mnie sie dowcip bardzo podoba ![]() Cytat:
PYTANIE: kto ma najmięciuteńsze pędzle do pudru kto i jakiej marki ? ![]() kurde bo wszystko ( Sephora i Inglot) mię tak drapie ze spoglądam an królika kumpeli z całkiem inej strony
|
||
|
|
|
#1092 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1093 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie kiedyś rowerzysta przejechał manetką po klapie bagażnika (kombi miałam) i uciekł, oraz też po bagażniku, skuterzysta, dobił się od mojego samochodu i walnął we fiata stojącego obok, następnie wyprowadził skuter na prostą i jeszcze mi cham pomachał, robiąc gest, że nic mu się nie stało w obu wypadkach stałam, nie jechałam, a oni zwiali ![]() Cytat:
|
|
|
#1094 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To mi przypomina historyjkę z mojego życia podstawówkowego - przyszłam do mamy "Mamo, nikt się nie chce ze mną bawić, a jak dzieci wybiera się do grupy, to zawsze zostaję sama" "Córeczko, nie rzejmuj się, ja też tak miałam, jak będziesz dorosła, to się wszystko zmieni" I już więcej do mamy nie przychodziłam ![]() Cytat:
Jak spędzałam Sylwestra od Śnieżką, poszłam do fryzjerki, jedynej w okolicy i oprosiłam, żeby użyła wszystkiego, dzięki czmu zrobię się piękna- i spełniła moje życzenie (to było w czasach licealnych)- zrobiła mi fryzurę a la wczesny Kozidrak, utrwaliła lakierem (bo tam zawsze wieje) a na wierzch zrobiła pokrywę z brokatu- różnokolorowego, że mogłam się we fryzurę popukać Strasznie mnie to rozśmieszyło- śmieszno i straszno, ale trzymałam fason i pojawiłam się w schronisku błyszcząca jak gwiazda nie wiem czego Piękny! ![]() Powiem ci, że mnie zatyka, jak patrzę na twoje wyroby! Cytat:
![]() Myślałam, że Madness Cytat:
Poproszę o więcej kawałów tego pana Cytat:
Niewinnie, ale z pazurkiem Cytat:
![]() Pod ruską ambasadą zresztą W urodziny wszystko jest możliwe Jutro rano wklejam- zrobię foto za dnia, przed klubikiem Podczas malowania aż ciepłe skarpety włożyłam
|
|
#1095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
abo coanjmnij ministra ( bo prezydent to figurant) eeeee chciałam coś o, o zapachach zrobiłam dziś sobie globalny test ostateczny DV - no i o ile w bazie miło i ciepło i na szpaciren po jesiennym parku też zdatnie milucho-cieplucho - to kurtka magia prysął, czar prysł już cheba na ament ( starą mam, moze za starą?) żaden szął, nie ma tego zachłannego rzucania się na nią ( no ale biorąc pod uwagę cynamon i brzoskwinię to i tak cut że mogę używać) mogłabym mieć płyn do kąpieli taki jak DV - ale nie ma juz blasku w niej, nie ma swiatła - trochę zachodzącego słońca grzejącego ostatnimi promykami zza lisci drzew i tyla i jutro rozprawiam sie z BC ( starą tyż) bo też mnie nie porwała i chcę sie upewnić
|
|
|
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
No i powiem Wam, że zapisuję się do wątku odwykowego- Wojtek kupił mi perfumy, ale poprosił, żebym Mu obiecała, że (tu długo ustalaliśmy, co), że do końca roku nie kupię żadnego flakonu.
Oczywiście, gdybym miała coś upatrzonego, to bym się wypięła na Niego, ale ta obietnica jest o mojej myśli - bo mam skompletowane wszystko- kategorie 4, perfum 16. I bardzo chciałabym zacząć ich wreszcie używać, a nie gonić i gonić. I zamierzam słowa dotrzymać (w końcu są pierścionki )
|
#1097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2.. o rany identyczna pani siostra pielęgniara przyjechała na "interwencję" sylwestrową na naszej imprezie - pamiętam tylko tą fryzurę nie spuszczałam z niej wzroku mimo iż jakiemuś kolesiowi piana poszła z ust |
|
|
|
|
#1098 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Ech... te szalone lata '80, brokat, tapiry na loton (?), leginsy, plastikowa biżuteria, dżinsowe marchewy, oczoiebne swetry, a w tle "a teraz seeercaaa maaam dwaaa..." |
||
|
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1100 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a dziękuję ![]() o Madness też myślę ![]() Cytat:
pająk np. Cytat:
widzę to, widzę wytrzeszcz Rejcz
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-09-16 o 00:55 |
||||
|
|
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
no bo tak - namierzyłam hakuro - cenowo mi sie widzi i dostępne ale ni mom dzie pomacać
z macalnych a przystępnych cenowo to juz nic mi nie zostało - ale co ja potem zrobie z tymi pedzlema - juz mam dwa na wydaniu ![]() no i jem przeterminowane ( 5 dni) śledzie w oleju ala matijas - kurcze chce mi sie ich diabelnie i wyglądają an dobrze zakonserwowane w oleju - takie z opakowania płaskiego - no i nie wiem czy może mi się cos stac? przecie toksyczne nie są? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-16 o 01:02 |
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
Flo, ale Ty już masz swój portret
|
#1104 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A pamiętacie fryzurę na mokrą Włoszkę? To chyba też końcówka '80? I kobiety o ramionach futbolistów ![]() |
|
|
|
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w seks alkohol i rok'n'roll - a ten kokretny to nie wiem w co sie bawił ( chyba chory był) ale nie wnikałąm, nie znałam kurcze, jak to dobrze ze nigdy nie byłam modna
|
|
|
|
|
#1106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i niby się sprawdzają, ale rączki łodpadły były od prania ![]() zapomniałam Ci powiedzieć, że widzę Winter z kotem ![]() Cytat:
i zatęskniłam za moim sfetrem ala Madonna z opadającym ramionkiem żóły był, nosiłam do niego plasticzane korale do pasa wiązane na supeł czerwone i czarne (na swoją obronę mam tylko to, że miałm 13lat)EDIT: prześledziłm karierę Madonny, miałam wtedy ok. 10-11lat
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-09-16 o 01:22 |
||
|
|
|
#1107 | ||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
Cytat:
I fryzura na Limahla
|
||
|
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też pasuje
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-09-16 o 01:32 |
|
|
|
|
#1110 | |
|
Zakorzenienie
|
U Winterki nie ma zwierząt- uciekły rzed chłodem
![]() apa- do jutra (mam roblem z P) ---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.

co mi przypomniało , że Emancypantek nie mam . Co prawda i tak zbytni mi się nie podobały , ale czytałam je wieki temu , więc teraz może byłoby inaczej , ale i tak nie mam gdzie ich wstawić 

w takim tempie jak ona to ja nie potrafię biegać
dobrze że mam lustro (

( mnie sie dowcip bardzo podoba 

mnie kiedyś rowerzysta przejechał manetką po klapie bagażnika (kombi miałam) i uciekł, oraz też po bagażniku, skuterzysta, dobił się od mojego samochodu i walnął we fiata stojącego obok, następnie wyprowadził skuter na prostą i jeszcze mi cham pomachał, robiąc gest, że nic mu się nie stało
pająk np.
i niby się sprawdzają, ale rączki łodpadły były od prania