|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Jak zwykle to samo. Wywalenie dzieciaków na korytarz, darcie się, darcie się i jeszcze raz darcie się!
Wieczorem tż zabrał mnie na lody i romantyczny spacerek. Uwielbiam takie chwile, kiedy możemy spokojnie pochodzić, poprzytulać się i bez zobowiązań pomilczeć razem ![]() Pomimo, że bardzo późno się położyliśmy, ja nad ranem miałam koszmar i wstałam. Śniło mi się, że tż w dniu naszego ślubu biegał za jakąś blondyną! Oczywiście wygrałam![]() Tż jeszcze odsypia tydzień pracy, a ja oczywiście siadam do roboty Jeszcze tylko dziś jutro i wypłata Muszę na zakupy ciuchowe iść, bo u mnie bida z nędzą.
|
|
|
|
#1622 |
|
Zadomowienie
|
Hej helloł
![]() ależ miałam wczoraj przyjemny dzień- zakupy z mamą (aaby możemy sobie podać łapki) i zostałam zoopatrzona w dżinsy new look za uwaga 50 zł (uwielbiam new looka, w anglii potrafiłam tam spędzić godziny, a teraz otwarli go w ck kochana mama aaa.. dostałam też zeszyty na nową uczelnię- dwa duże kołozeszyty (5 zł w tesco bo kończą promocję) i 4 zwyczajne 96 w kratkę. myślę, że wystarczy na cały rok ![]() wieczorem wróciliśmy do czewy, odwiedzili nas znajomi i spać ![]() a dziś leniwa niedziela. musimy skoczyć do sklepu po płyn do naczyń, papier toaletowy i ketczup, ale to jak tż wstanie bo na razie na moje "misiu wstawaj!" odpowiada "aggggggggghhhhhhhhhhhyyy yyyyyyyyyrrrr... jeszcze 5 minut" ![]() ![]() aaby- cieszę się że w dziekanacie wszystko załatwione i pochwal no się tu zakupami! a te ziołowe stripsy zapodaj przepis!dodaja- współczuje sąsiadów. chyba tylko dobre stopery by się tu sprawdziły ![]() a co do snów masakara, ale jedzenie musi mieć coś z tym wspólnego bo czasem też mi się głupoty śnią jak wieczorem jem ![]() marta- powodzonka w starankach!
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam zaapelować do wszystkich zakupowiczek
Zapodajcie fotki swoich cudeniek! Uwielbiam oglądać focie |
|
|
|
#1624 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() GRATULACJE ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wypoczynek był bardzo udany, nigdzie ni epolecielismy i jestem znowu w Radomiu |
|||||
|
|
|
#1625 |
|
Zadomowienie
|
nurku- jak to nie polecieliście??? btw. brakuje mi uaktualnień bloga
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#1626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pieniadze maja byc na koncie w poniedzialek/wtorek, a my pojechalismy do biura podrozy i kupilismy inny urlop( a raczej M. tata a my mu oddamy) bo kurcze naleza nam sie wakacje i teraz probujemy w piatek leciec do Grecji ![]() tyle, że własnie nikt nie odda nam czasu, nerów (dziewczyny ja wam mówie, ja się na tym lotnisku poryczałam) i pieniedzy które wydalismy na lotnisku przez te 24h na jedzenie i picie i zastanawiam się czy ubiegac sie o odszkodowanie? jesli tak to w jaki sposób? |
|
|
|
|
#1627 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brakuje mi strasznie takich spacerków Dziś zapowiada się ładny dzień, zatem może wyciągnę Ł. na chwilę, by nie siedzieć cały czas w domu... ![]() Swoją drogą muszę się przyjrzeć zależności późne jedzenie-głupie sny - może coś w tym jest ![]() Cytat:
![]() Ja też pilnie potrzebuję jeansów i już wczoraj nawet robiłam rozeznanie, i pewnie gdybym jakieś znalazła, to już bym kupiła, ale niestety kompletnie nic nie widziałam ssnow, koniecznie pochwal się zakupami! Ceny baaardzo kuszące - chyba przyjadę do Was na zakupy ![]() Tuniczkę też bym chciała, ale jakoś nic nigdy nie mogę na siebie dorwać... Ooo, dobrze, że mi przypomniałaś. Też muszę w jakieś zeszyty się (nas) zaopatrzyć... Niestety to znów wydatki - niby tylko kawałek papieru, a parę zł trzeba dać. Ziołowe stripsy - uwaga uwaga: - ciachasz pierś z kurczaka na małe kawałki (wielkości stripsów )- solisz mięcho - w misce przygotowujesz mąkę kukurydzianą z przyprawami: oregano, bazylia, papryka ostra i przyprawa do kurczaka złocistego - tym obtaczasz mięsko - w misce memłasz jajko z przyprawami j/w + sól - w innej misce przygotowujesz bułkę tartą - oanierujemy mięcho: przygotowane jajko + bułka - i tak każdy kawałek - smażymy na złoto (w czasie smażenia można lekko posolić - w zależności, jak kto lubi )Pycha! ![]() Cytat:
Zdjęcia niestety nie są autorskie, gdyż nietoperz totalnie nie chciał wyjść i wyglądał jak wielki babciny namiot, a nie nietoperz Nietoperz: nietoperz.jpg Tutaj nie widać trochę, że jest nietoperzem, ale uwierzcie na słowo - jest Sweterek: sweterek.jpg kolor.jpg Krój jak ten szary, ale w kolorze pomarańczowym/rudym/rdzawym/lisim... Taki jesienny ![]() Dodatkowo malutki zestaw do manicure: DSCN2183.jpg (zdjęcie pożyczone z bloga Pani Koroneczki) Zestaw identyczny, tylko czerwony. Szukałam tak naprawdę polerki, ale jak widziałam w Ross za 15zł, to stwierdziłam, że poszukam w kiosku ![]() I tyle z zakupów... Potrzebuję jeansy i kozaczki cienkie zamszowe, bo moje po kilku sezonach mają już dziury w podeszwach, a mam tylko baleriny i skórzane kozaki - czyli nic przejściowego. Obawiam się, że za parę dni zacznę marznąć... Poza tym wszystko mam, większe zakupy jak ogarniemy się z kasą - może za rok
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
A propo zamszowych cienkich kozaczków - choruję na granatowe
buty - 1.jpg buty - 2.jpg Możecie głosować
|
#1629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkie zakupy mi się podobają ![]() Ja to się nawet boję mówić, co mi jest potzrebne. Zawsze jak mam jakieś pieniądze, to okazuje się,że wydaje je na dom, jedzenie i inne potrzebne sprawy. W rezultacie okazuje się, że jak nadchodzi jesień, nie mam co ubierać Czasami to mi tak wstyd. Mam ubrania, które mają po 7 lat! Nieprawdopodobne, ale prawdziwe. Trzeba się ogarnąć, nie ma to tamto
|
|
|
|
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do pieniędzy - możemy sobie podać łapki! Ja też, jak tylko mam jakąś gotówkę, wydaję w pierwszej kolejności na życie (bo z pensji nie wystarcza), w drugiej na dom (zawsze jest coś potrzebne albo psuje się coś, co zepsuć się nie powinno ), w trzeciej na wszystko inne, tylko nie na siebie. I przychodzi inna pora roku albo okazja (święta przed nami, a ja - jak co roku, wystąpię pewnie w koszuli sprzed kilku lat i przyciasnych już kantach ![]() W październiku urodziny i tak jak co roku wszystko tak naprawdę szło na życie, tak teraz zapowiedziałam już Ł., że ja koniecznie potrzebuję jeansy (mam jedne, więc możecie sobie wyobrazić, jak wyglądają, skoro noszę je codziennie od dawna), a i może coś jemu kupię - niby nigdy nic nie potrzebuje, ale wiem, że też chciałby w końcu iść do znajomych w innym niż zawsze swetrze. Co do 7 lat... Uwierz, że też bez problemu znajdę w szafie takie ubrania...
|
|
#1631 |
|
Konto usunięte
|
aaby a mi się bardziej drugie kozaki podobają
Co do kasy na ubrania. Ja niby mam, ale zawsze stwierdzam, że żal mi wydawać kasy na ciuchy i nie kupuję. Jeśli już to szaleję w poznańskim outlecie (ostatnio za w sumie 200zł kupiłam koszulę, balerinki, rajstopy, skarpetki, legginsy, sukienkę, tunikę i tregginsy). W szafie też mam rzeczy mające po wiele wiele lat, ale mi to zupełnie nie przeszkadza. Skoro jest ciągle w dobrym stanie, to spokojnie noszę. Tak samo obuwie i kurtki. Myśmy dzisiaj byli w IKEI Dzięki obwodnicy dojechaliśmy w 20 minut, a nie w godzinę Polowaliśmy jeszcze na jakiś obraz, ale nic nam się nie spodobało. Poszukamy na allegro I chcieliśmy też poduszki kupić, ale okazało się, że w internecie są około 30zł tańsze (z dostawą gratis), więc w taki sposób kupimy.Teraz lenistwo. A zaraz trzeba się brać za sprzątanie ![]() Tak w ogóle - dacie mi swoje namiary na facebooka? Bo założyłam i bym Was pozapraszała, o ile się w tym ogarnę |
|
|
|
#1632 |
|
Zadomowienie
|
Hello
![]() Abby dzia za PW, każda rada mile widziana A buty 1 wg mnie. Byliśmy z TZ na bazarku, i tak myślałam najlepszy sposób na oszczędzanie to nie chodzenie na zakupy. Ale TZ potrzebował butów do pracy, i uwaga kupiliśmy całkiem fajne addidasy(dla mnie nawet by mógł normalnie w nich chodzić), całe czarne, bez napisów i z podszewką w kratę w środku za 20 zł Okropna jestem.O czywiście na bazarku były super świetne marynarki, dłuższe, w jesiennych kolorach, ze świetnego materiału za jedyne 60 zł. Ale przecudne były. Jednak wcześniej kupiłam buty i niestety żadne dodatkowe zakupy nie wchodziły w grę. Ale może na urodziny w pazdzierniku sobie sprawie. Jeszcze potrzebowałabym szalika kominowego w jakimś beżu, jeansów i spodni czarnych takich mega obcisłych w stylu getrów. I byłabym szczęśliwa(oczywiście w pakiecie z wyżej wspomnianą marynarką):P Naładuje aparat i cyknę zdjęcie butów i pani krowy Snow foty zakupców niezbędne ![]() Nurku biedactwo
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#1633 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do odszkodowania to nie pomogę niestety, bo nic na ten temat nie wiem... ![]() aaby- fajne zakupce... nietopetrz baaardzo w moim stylu do sklepów zapraszam- otwarli galerię w kielcach i szczerze- potrzebowałam mapy żeby się odnaleźć co do butków to ja wybieram 2![]() dodajko- ja też rozumiem ten ból niekupowania sobie rzeczy, gdyby nie mama to pewnie też bym sobie teraz nic nie kupiła bo oszczędzamy na maksa. a skoro o zakupach to wstawiam fotki dzinsy i buty ze stron internetowych bo zdjęcia z telefonu wyszły bleeeenew-look-dark-wash-skinny-jean.jpg klasyczny krój rurek, kolor granatowy baaardzo wygodne bo z domieszką strechu.Ugg-Tall-Classic-Chocolate_1.jpg jak taki but wygląda każdy wie Zdjęcie0293.jpg i tuniczka kolor spranego dzinsu ![]() marta- to teraz czekamy na krowę i butki
|
|
|
|
#1634 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o dozownik - będzie stał bezpośrednio na umywalce czy na jakiejś szafce? Namiar za moment na PW ![]() Cytat:
![]() Oczywiście czekamy na foto! ![]() Co do tych marynarek, to choruję na taką! Ps. A jakieś takie dla mnie ślicznoty widziałaś? ![]() ssnow, jak ja bym chciała móc założyć tak obcisłe jeansy Straaasznie mi się podobają. Niestety moje nogi wyglądałyby w nich ja dwa balerony. Muszę mieć trochę luzu na dole, nie takie obcisłe...Na te buty kiedyś chorowałam, ale już mi przeszło, więc nie ma ochów i achów Natomiast tuniczka baaardzo w moim stylu - niestety też takowych nie mogę nosić, bo 1) pięknie podkreślają boczki My właśnie zjedliśmy obiadek. Zrobiłam schabowe, do tego ziemniaczki z koperkiem i ogórki w occie. Pycha! Zaraz chyba pozmywam, a potem kawka. Byliśmy z Ł. na spacerku. Zaliczyliśmy bankomat, moich rodziców, rodziców Ł., Biedronkę i Polo. Pogoda bardzo ładna, niestety wiało przeokrutnie. Muszę wieczorem zaaplikować sobie dużo Rutinoscorbinu, bo po takich wietrznych spacerach przeważnie łapie mnie choróbsko... Aaa, zbiłam szklankę Było 12, jakieś dwa tygodnie temu jedną zbił Ł., a dziś ja kolejną. Mamy 10.
|
|
#1635 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witooooooojcie.
![]() Cytat:
Zawsze to parę złoty do przodu. ![]() Bardzoooooooooo mocno trzymam kciuki. ![]() Cytat:
Cytat:
A z tym jedzeniem też to mam. Jak się paskudztwa wieczorem najem - zazwyczaj słodyczy, albo chipsów to mi się głupoty śnią. Cytat:
![]() Cytat:
Też myślałam o takich kozakach. Bardzoooo mi się podobają, ale z doświadczenia wiem, że jesienią i zimą (oczywiście nie ostrą) to ja w nich raczej nie pochodzę. Prawdopodobnie raz dwa będę przeciekać, a godzinne wycieczki do pracy z mokrymi stopami to nie jest to co tygryski lubią najbardziej. Będę szukać czegoś innego. ![]() Cytat:
Cytat:
No to jest nas trzy!! :mdleję: Postanowiłam też jednak, że KONIEC! Coś mi się od życia należy. ![]() Ciekawe jak długo w tym postanowieniu będę trwać - pewnie do kolejne awarii w domu, albo potrzebnej części do auta. Cytat:
|
|
|
#1636 | |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle fajne zakupki laseczki.
Aaby, sweterek ceglasty musi być cudny. Weekend, weekend i po weekendzie. ![]() Celebracja piątkowa zleciała nawet nie wiem kiedy. Tydzień chyba nas ostro wypompował, bo położyliśmy się po 22, a śniadanie w sobotę jedliśmy.. uwaga! o 12:44! Aż mnie wtrzeszcz złapał jak zobaczyłam tą godzinę, dlatego tak doskonale pamiętam. Później polataliśmy na odkurzaczu, pogadaliśmy z pralką i naczyniami - szybko się uwinęliśmy i wybyliśmy z domu. Najpierw na dłuuuuuuuugaśny spacer w Botaniku, później Piotrkowską i zakupy. Na wieczór planów nie było, więc zarządziliśmy go przed telewizorem z lodami. Jako, że w sklepie nie mogliśmy się zdecydować, a Graycan miał promocję to były: bakaliowe, owoce leśne i czekolada. ![]() A dzisiaj miły poranek Na dzisiaj w planach jeszcze trochę pracy. Jako, że wzięłam wtorek wolny - zeby jechać wcześniej do Poznania, musze odrobinę podziałać, w razie gdyby mnie coś jutro zaskoczyło i nie wyrobiłabym się czasowo. Poza tym, pranie ręczne małe zrobię i tyle z działalności niedzielnej. ![]() Cytat:
![]() 1 i 2. Dorosłe bluzki - mają sporo małych świecących cekinków. - zwłaszcza pierwsza. Nie mniej jednak, podobają mi się. - każda kosztowała 10zł - uwielbiam targ w Aleksie.3. Marynarka s.Olivier z lumpka - musiałam tylko przeszyć guziki, a jest jak nowa - 13zł. 4. Zdjęcie spódniczki ze strony Reserved, bo moja się właśnie suszy. Aaaaaa i ja kupiłam czarną - ma fajna fakturę, takie delikatniusie paseczki. 5 i 6. Na dokładkę po ciuszkach - patelnia grillowa. (wielkość na dwa duże kotlety - 23x23cm) - 24,99zł.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-09-18 o 16:50 |
|
|
|
|
#1637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
patelnia bardzo podobna do tej z ikei mnie też czeka ten zakup ale najwcześniej listopad/grudzien![]() wszystko strasznie mi się podoba a najbardziej spódniczka a czy ona jest taka strasznie strasznie krótka?
Edytowane przez nurek119 Czas edycji: 2011-09-18 o 17:33 |
|
|
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny boskie zakupy
![]() u mnie cały dzień leje jeszcze mi się baleriny rozwaliły![]() u mnie weekend jak w tygodniu czyli u mamy, Tż w pracy od 14 do 22 byli dzisiaj dziadkowie i tylko czekałam aż pojadą bo marudzili strasznie ![]() wstawiłam pranie bo już mi się majtki kończą powoli aaa i zapomniałam napisać, jutro idę na Zumbę mam nadzieję że mi się spodoba
|
|
|
|
#1639 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Namiary przyjęte, oby zadziałało ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1640 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jednak przerabiałam ten typ przez ostatnie 2 wiosny i 2 jesienie i naprawdę dobrze się sprawdzają - a nie woziłam jeszcze tyłka regularnie samochodem. Ba, nawet tłukłam się pociągami i autobusami na uczelnię. Codziennie. Także coś takiego planuję Oczywiście głosowanie wciąż otwarte ![]() Cytat:
Co do Twoich zakupów: - dorosłe bluzki boskie! Pasowałyby do t-shirta z Garfieldem i drugiego z ogromnym Hello Kitty ![]() - marynarka Dlaczego u mnie nie ma ani pół porządnego, sensownego lumpa?! - spódniczka bardzo ładna, ale na kimś - ja, jako nielubiąca spódniczek, w ogóle bym na nią nie spojrzała Choć fakt, że chciałabym czasem założyć coś innego niż jeansy ![]() - ...i ta patelnia za grosze Spokojnie, i na patelnię przyjdzie czas ![]() Cytat:
Pozmywałam, wypiliśmy z Ł. kawkę, i chyba spróbuję uszczegółowić ten paskudny plan pracy Mądre głowy, jak mogę zbadać wpływ inwestycji na konkurencyjność przedsiębiorstwa? ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
![]() Mamy kubek do szczoteczek z tej samej serii. Stoi sobie na umywalce i już 5 minut po umyciu wygląda, jakby nie widział gąbki co najmniej tydzień ![]() Ale poza tym bardzo ładny Zadziałało
|
|
#1641 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pomijam zdjęcia ze ślubu, i skupie sie na fotach z poznańskiego meetingu i ja tam nie widzę nawet 1 nadprogramowego kg. nogi masz zgrabne a nie balerony! nie wiem, może powinnam Cię na żywo spotkać żeby dojrzec te wady o których piszesz![]() [COLOR="rgb(255, 0, 255)"]buty moje ulubione. oczywiście te oryginalne sa totalnie out of reach ale tanimi podróbkami nie gardzę bo sa bardzo ciepłe i wyggodne i przede wszystkim bardzo dobrze się w nich czuje ![]() [/COLOR] z tuniczką masz rację, że wszystko pokazuje więc po większym obiedzie jej nie założe ![]() ale mam plan "mniej żreć" to i może się trochę zmniejsze![]() obaidowałyśmy podobnie dziś- u mnie tez były schaby, ziemniaki plus surówka z ogóra, pomidora i papryki a teraz zna szybko zrociłam ciasto: nasączone biszkopty, bita śmietana, banany, wiórki czekoladowe, galaretko porzeczkowa teraz się chłodzi, a ja już nie mogę się doczekać...szklanki szkoda, no ale trudno- stało się może uda Ci się dokupić? ja mam tak że rzadko coś tłukę, ale jak zacznę to z marszu 3-4 rzeczy w ciągu dnia![]() Cytat:
![]() Cytat:
superowe no i patelnia wygląda na baaaaardzo porządnąCytat:
Cytat:
![]() o wpływie inwestycji nic nie wiem, ale mogę się wywiedzieć jutro na uczelni, jak będzie coś sensownego to dam znać
|||||
|
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Ijaa- marynarka! a i "poważne" koszulki niczego sobie miałam też marynarkę z tej firmy co Ty (w sumie mam nadal, ale jest biała i jakoś nie noszę...) i powiem Ci, że bardzo dobra jakość Nie muszę mówić, że tą marynarkę bezczelnie jej zakosiłam ![]() Aaby- nietoperz bardzo w moim guście I rozumiem doskonale jeśli chodzi o wydawanie kasy na dom... już nie pamiętam kiedy sobie coś kupiłam :/ Gdyby nie zakupy z mamą w sierpniu to pewnie całą jesień bym "kupowała" buty... zawsze są ważniejsze wydatki ![]() Snow- też mam plan "mniej żreć"! Fakt, było to po dość dużym obiedzie, więc może z kg mogłabym odjąć... ale i taaak ![]() Od jutra MUSZĘ się opanować! Bo już na siebie patrzeć nie mogę ![]() Weekend zleciał bardzo szybko... Wczoraj wpadła do mnie mama TŻ, a wieczorem oglądaliśmy seriale i piwkowaliśmy ![]() Dzisiaj obiad u teściów, a później grill Niedawno wróciliśmy ![]() A jutro wybieramy się do księdza zaklepać godzinę i dowiedzieć się co trzeba pozałatwiać ![]() Dobrej nocy
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
Snow- Zumba to taki energiczny taniec-aerobik
![]() Aaby- u mnie własnie też są kiepskie lumpy ale może jakąs bluzeczkę czy sweterek chociaż wyhaczę![]() Duszko- ja też nie mogę na siebie patrzeć od jutra stepper i ta zumba no i zero słodyczy!![]() wywiesiłam pranie i mi komarów naleciało musiałam poodkurzać je ![]() Tż za jakieś 2 h będzie w domu, ale ja zaraz się kładę i będę wypoczywać
|
|
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
Szlag by trafił, całego posta mi wcięło !
Chciałam napisać, że wszystkie zakupy naprawdę świetnie!! Ale wiecie, ja jako wielbicielka foci, chciałabym Was zobaczyć w tych łaszkach Dopiero skonczyłam pracę, ledwo widze na oczy, ledwo siedzę i zaraz szykuje się do masażu od tż, bo nie daje rady już. rano muszę wstać o 7 i kończyć zlecenie żeby szefowa je miała na mailu zaraz jak zacznie pracę po 9 Modlę się też o kolejne zlecenia, a tu cholera nikt się nie odzywa ![]() Życzę dobrej nocy ![]() |
|
|
|
#1645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Naprawdę, absolutnie nie kłamię, naokoło pokrywa mnie warstewka (w niektórych miejscach WARSTWA) tłuszczu, najgorzej jest z brzuchem i boczkami, i niestety wielu rzeczy nie mogę nosić, bo zwyczajnie jeszcze te kilogramy podkreślają Z resztą... zapytaj panny z bydgosko-poznańskich meetingów - niech no powiedzą, ileż to się ze mnie wylewa Jeśli chodzi o buty - ja również nie gardzę podróbkami, zwłaszcza cenami takich podróbek Niestety widziałam, jak te emu czasem wyglądają po długim noszeniu, a ja nie jestem osobą, która chucha i dmucha na buty, więc pewnie po miesiącu byłyby rozklapciałe... Ale poza tym podobają mi się - choć jak weszły na rynek, to mówiłam bleeee Plan MŻ to ja mam od co najmniej roku... Nie muszę chyba mówić, jak z wcieleniem go w życie Z resztą, moje przybyłe w tym czasie kilogramy mówią same za siebie.Szklanki kupowaliśmy dawno temu w makro - podejrzewam, że już takowych nie ma. Stłuczemy jeszcze 10 i kupimy nowe A co do tłuczenia - u nas też tak jest. Albo długo długo nic, albo kilka rzeczy w przeciągu kilku dni. Prawo serii ![]() Co prawda spłodziłam co nieco i wysłałam wczoraj konspekt, ale będę bardzo wdzięczna za wszelkie info Cytat:
![]() Dzień dobry Zołzy! ![]() Otwieram rano oko, patrzę, na Ł. leży Hera, na mnie Olek. Oba mruczą. Gęstość zakocenia zdecydowanie przekroczyła dopuszczalną normę ![]() Za oknem od rana kilkanaście stopni i deszcz. Pięknie... Nie muszę mówić, że ta pogoda znacznie pogłębia moje lenistwo i niechęć do pracy?!
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja już od godziny na placu boju. Jest tak zimno, że zrobiłam sobie kubol gorącego kakao. Jeszcze świeża chałka z masełkiem by się przydała ![]() No nic pracuję dalej, bo jeszcze trochę tego mam ![]() Odezwę się jak skończę
|
|
|
|
#1647 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Może nie strasznie, strasznie - widziałam/nosiłam krótsze, ale długością nie grzeszy. ![]() Jak wieczorem znajdę chwilę to pstryknę fotkę na sobie, to zobaczysz. Cytat:
Może taka szczerza, konkretna rozmowa by coś pomogła. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiecie, jak siedzieliśmy na obiedzie i siedziałam na przeciw Aaby, a dzielił nas stół wielkości minimum metr na met, to mogłam z podłogi koło mnie zbierać to co się z Aaby wylało. Jakoś szczerze mówiąc nie zauważyłam tych ton tłuszczu i rzek sadełka o których mówisz Kochana!! Poważnie!! Zauważyłam za to szczupłą buźkę, piękne ciemne oczy i włosy, uroczy uśmiech. ![]() Tak myślę. czy Ty aby masz na pewno sprawne lustro. ![]() Nie mniej jednak - znam ból nie posiadania talii i podkreślenia niedoskonałości ubraniami pewnego rodzaju (cholerne elastyczne bluzki). Też to mam i moooooocno nad tym ubolewam. I też podobnie jak Ty "cały czas" nad tym pracuję. ![]() Cytat:
Wręcz się musiałam rozbierać po drodze, bo ktoś bardzoooooo mądry włączył w tramwaju ogrzewanie. ![]() Oczywiście - teraz jest super potrzebne, a jak będą siarczyste mrozy to nikt o tym nie pomyśli. Ogólnie obawiam się, że to będzie dłuuuuuugi dzień. Strasznie przymulająco jest u mnie. Stricte spać to mi się w sumie nie chce, chociaż powinno zważywszy na fakt o której nam się wczoraj z A. na amory zebrało. .W każdym razie, głowa mi jakoś leci, ciężka jest, za okno nawet wolę nie patrzeć - już zasłoniłam roletami, bo mi wtedy fizycznie źle widząc to wszystko. ![]() Sporo pracy mam i mam nadzieję, że pójdzie mi ona sprawnie, bo... wszystko muszę zrobić dzisiaj. No, a co jest jutro? Co jest? WTOREK! A co się dzieje we wtorek? Sylwia z Kash się spotyka. Sasasasasa. ![]() Kawusi czas.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-09-19 o 08:35 |
|||||
|
|
|
#1648 | |||
|
Zadomowienie
|
dżem dobry
może nie taki do końca bo za oknem już szaro i jesiennie... ale co tam, skoro nic z pogodą i upływającym czasem nie zrobię to nie zamierzam się tym martwićśniadania nie zjadłam więc teraz wcinam zupę serową z torebki, nadrabiam Was i trzba się będzie wziąść za pracę bo trochę zaległości się zrobiło. Cytat:
widzę że przygotowania ślubne wchodzą w decydującą fazę życzę przyjemnego księdza z którym wszystko szybko załatwicie![]() chyba zaraz będę googlowac jak to wygląda napisz jak wrażenia po![]() Cytat:
![]() ![]() trzeba by wyznaczyć jakąś date, a potem publicznie tu na forum spowiadać się z każdego posiłku dobrze, jak tylko pojawi się koleżanka to ją wypytam ![]() Cytat:
|||
|
|
|
#1649 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zarządzam zatem na wieczór duży kubek cieplutkiego kakao Cytat:
![]() Szczupła buzia? A Ty na pewno na mnie patrzyłaś?! ![]() Lustro jest ok. A nie, nie jest ok - bo wychodzę z domu i w lustrze jest znośnie, a potem na zdjęciach mam ochotę schować się ze wstydu ![]() Cytat:
Bo sama to chyba nigdy się nie wezmę Argh... Nie chce mi się potwornie...
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc dziewczyny.
Dziękuję Wam za gratulacje. Dopiero teraz zaczynam wierzyć, że damy jakoś finansowo radę, musimy sie nauczyc żyć trochę oszczędniej (mniej jeść!) żeby zrobić jakieś oszczędności. Przyszłym Pannom Młodym zazdroszczę planów. My też chcemy. Dziś całą noc śniło mi się cos związanego ze ślubem, głównie wybieranie butów, ale i w sukni się przespacerowałam.... Chora jestem ;( TŻ się męczył cały weeend,a teraz mnie wzięło. Gardło mnie boli. nie wiem jak dziś dam radę poprowadzić zajęcia. Dziewczyny,... Trzymajcie kciuki, żeby nie zdarli z nas fortuny u mechanika Już się boję... Przepraszam, że krótko i bez cytowania. Ale łeb mi pęka ;( |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.

Oczywiście wygrałam
Jeszcze tylko dziś jutro i wypłata
zapodaj przepis!

) . Ogólnie wszystko co stosuję skomentowała, wszystko mi dokładnie wytłumaczyła ( nawet jak dokładnie mam smarować się kremem, żelem ... kiedy lepiej myć włosy przy stosowaniu płynu aptecznego do włosów ... no dużo takich rzeczy, których inne panie mi nie mówiły )

Czasami to mi tak wstyd. Mam ubrania, które mają po 7 lat! Nieprawdopodobne, ale prawdziwe.
I chcieliśmy też poduszki kupić, ale okazało się, że w internecie są około 30zł tańsze (z dostawą gratis), więc w taki sposób kupimy.

1.09.2012