|
|
#1711 | |||||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() No jacha, że są, tylko zimą nie mają ani zapachu, ani smaku ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No właśnie ![]() --- U mnie piękna pogoda i słońce, nareszcie! |
|||||||
|
|
|
#1712 |
|
grozi wypollizowaniem
|
gryx-ukradłes mi pogode
|
|
#1713 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Taki fstyt I żenada
|
||
|
|
|
#1714 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam taką "przyjaciółkę" co pępek świata był i nic się jej nie dało powiedzieć, a jak się zebrałam w sobie i jej wygarnęłam co nieco z tego jak traktuje mnie i innych swoich "przyjaciół" to się obraziła śmiertelnie i zgrywała męczennicę, że jak ja ją potraktowałam, nawet na Wizażu wątek założyła żeby na mnie najeżdżać bo wiedziała ze tu przebywam. Pocierpiałam trochę i olałam, kontakt urwany, w wczoraj tylko winko było, porządniejsza impreza w sobotę do tego czasu musi nasze mieszkanie zacząć wyglądać jak mieszkanie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie dziwię się ani trochę, ze się kokufiasz Ja właśnie już w domu siedzę, skończyłam pracę na ten tydzień mam nadgodziny do wybrania a w biurze się nic nie dzieje ![]() Pogoda u mnie dramatyczna |
||||
|
|
|
#1715 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1716 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i z nimi chodzić Nie obyło się bez lekkich komplikacji, ale wysłane Cytat:
![]() A co do tego co opisałaś bielej, to dobrze zrobiłaś
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#1717 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc wykorzystałam stytuacjęCytat:
, Polacy to uwielbiają Cytat:
![]() Cytat:
buractwo, krótko mówiącCytat:
Belisse znam, nawet brałamnie znam natomiast skutecznego sposobu na linienie u mnie też dzień dobry
|
|
|
#1718 | |
|
BAN stały
|
Czas uciekać, póki czas (taaak, masło maślane) i dzieci jeszcze nie ma
![]() Cytat:
To samo, co z kolegami? ![]() Tak szczerze, to nie mogę powiedzieć, że nie wiem jak często imprezowaliśmy razem, bo ostatnimi czasy zdarzało się to bardzo rzadko, w tym roku np. był to Sylwester, a później dopiero pamiętna noc na uafce pod koniec kwietnia, więc sama widzisz (parę lat wcześniej, gdy był skłócony z połową swoich "przyjaciół", sytuacja była ofkors zgoła odmienna) ![]() --- Koniec marudzenia!
|
|
|
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
ja wiem ze to jest ciężkie, ale trza spojrzeć prawdzie w oczy... to nie Twoja wina i nie masz żadnego powodu tak naprawdę (pomijając sentyment) żeby się męczyć z tą znajomością ![]() wiem
|
|
|
|
#1720 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello, sił psychicznych mi zaczyna brakować
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1721 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Oesu, chwila odsapu przy piwie, wróciłam od weta, w tamtą stronę jechałam taxikiem to jeszcze było ok ale wróciłam już komunikacją miejską i ręka mi odpada.. Poza tym ugryzła mnie maupa jedna i trochę boli
![]() Kot jak nowy właśnie się na luzie pokłada na świeżo położonej wykładzinie a ja w stresie bo czeka mnie Skarbiątkowy problem - jak zapodać kotu pół furaginy i jeszcze po pół centymetra zawiesiny wszystko dopyszcznie, zawiesinę raczej podam na siłę na tortillę bo tylko jutro i pojutrze, a furaginę spróbuję poprzemycać w kurczaku bo ma być dwa razy dziennie przez kilka dni i osiwiałabym od łapania kota tyle razy kot chyba zresztą też ![]() A za dwa tygodnie czeka mnie czatowanie z chochlą przy kuwecie, będę prosiła o kciuki i kulki ![]() Cytat:
Cytat:
i wytknęła Cię palcem po nicku? ![]() Cytat:
w porównaniu z niektórymi ![]() Cytat:
Ja się tak z lekka nerwuję tylko bo w sumie nie zależy to ode mnie, a po co mam sobie nerwy szarpać, zdrowiej podejść na luzie W razie czego awaryjnie kupię dwa róziowe składane krzesła w Ikei A poza tym mój brat i jego S. mieszkają w bloku naprzeciwko i mają stół i krzesła I na całe szczęście mają też telewizor więc mój ojciec może sobie iść do nich i się wgapiać, może uniknę pogadanki na temat dlaczego nie mam telewizora ![]() dokładnie to samo
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#1722 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie też, ale nie chcę już marudzić
|
|||
|
|
|
#1723 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
![]() szkoda że nie możesz sobie wyjechać gdzieś na dłuższe wakacje, sama....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1724 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1725 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Jak odpowiedzialnie do tego podejdziesz (podejdziecie), to zabawy z koleżankami też nie
|
|
|
|
#1726 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tzn ja uważam ze w pewnym wieku trzeba sie zachowywac jak człowiek a nie jak student i jedyną akceptowalną dla mnie formą przynoszenia alko jest w formie prezentu dla gospodarzy. oczywiście ze tak piłam dawniej-głównie to było na 18 stkach, gdzie jedni pili, drudzy nie,alko oficjalnie nie było, bo kto by miał kase na wódke dla wszystkich....to se kazdy przynosił co chciał i to wypijał.....ale nie wyobrazam sobie zeby ludzie po studiach, adwokaci, menagerowie itp zachowywali sie w ten sposób ![]() ![]() moze jestem starym zgredem..pewnie tak
|
|
|
#1727 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1728 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ale rozumiem o co Ci chodzi edit: np. jesteś zaproszona do znajomych którzy cienko przędą z kasą, robią żarcie i stać ich na po jednym drinie na osobę, więc albo akceptujesz że na cały wieczór będzie ten jeden drin albo przynosisz jeszcze butelkę wina, cydr czy 5 piw, nie jako prezent ale na ogólne, wspólne zużycie, nie widzę w tym nic nadzwyczajnego i niestosownego
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-09-20 o 15:40 |
|
|
|
|
#1729 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1730 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Już jest lepiej- choć nastawiam budzik na 7, W nie egzekwuje i słyszę, jak prosi Gucia, żeby był cicho, bo mama spi ![]() Gucio kiedy przychodzi do mnie i widzi, że mam zamkniętę oczy, albo jak siedzę przy kompie, mówi "O, nie! Mama nie działa!" Cytat:
![]() Mnie babka odesłała Chloe- ale nie tak, jak ja jej wysłałam- w pudełeczku, wyścielonym, tylko w folii bąbelkowej oklejone plastrem- i kokardka jest zgnieciona Cytat:
A co do obrażania się- ostatnio koleżanka obraziła się na mnie, bo przyniosłam na spotkanie pyszne ciasto- lepsze niż to, które zrobiła. A ja nawet nie wiedziałam, że coś piecze. Ty go chyba kochasz...?
|
|
#1732 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#1733 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Ja często piszę z przymrużeniem , więc tak dosłownie proszę tego nie odbierać, gdyż zdaję sobie sprawę, że interpretacja taka może prowadzić do błędnych wniosków
|
||
|
|
|
#1734 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Bo ja,jakbym się np z Flo
|
|
|
|
#1735 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ale własnie o to mi chodzi- przynosze alko i daje gospodarzom-a oni jak chcą to kładą na stół, a jak nie chcą to nie. bo tzreba miec na uwadze ze moze na imprezie nie ma alko bo gospodarze nie chcą alkoholizowanej imprezy...a jesli nie maja kasy to wiadomo-z chęcią wezmą i otworza.
|
|
|
#1736 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Ale wakacje przydałyby Ci się i tak
Cytat:
![]() 2. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja bym poprosiła o przepis---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
Tak to widzę, ale ja nie zwracam uwagi na etykietę
|
|||||
|
|
|
#1737 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
przynoszenie jedzenia na impreze jeśli to nie było ustalone z gospodarzami jest niestety nietaktem... i nie ma sie co dziwic ze sie obraziła..no ludzie przeciez to jest robienie komkurencji pani domu...ona sie dwoi itroi zeby cos upiec a ktos wpada z sernikiem którym sie wszyscy zajadają..... oczywiscie co innego jest jesli impreza jest skłądkowa-czyli od razu wszyscy wiedza ze ja daje lokal i costam a kazdy ma cos przynieśc to jest ok.
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-09-20 o 16:06 |
|
|
|
|
#1738 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1740 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie wiem...ja przyjęc oficjalnych nie urządzam ale sobie nie wyobrazam zeby mi ktos przychodził i kładł alko na stół ![]() i od razu mówie ze nie mam nic przeciwko alko-kazdą ilośc chętnie przyjmuję i przewaznie kłąde na stół
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.

Czy teraz już są?

bo wiedziała ze tu przebywam. Pocierpiałam trochę i olałam, kontakt urwany, w
co już jest mega nie ok bo po pierwsze rodzice moi przyjeżdżają w tę sobotę i muszę mieć stół i krzesła a po drugie w poniedziałek to już będę w pracy a kurierzy wiadomo wieczorami nie jeżdżą