Scent Bar XXXIII - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-20, 12:38   #1711
gryx82
BAN stały

Dot.: Scent Bar XXXIII

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
No to chyba musiało być ostro, a Ty się gryxiu jeszcze zastanawiasz nad znajomością..
Bo było ostro, ale po kilku/nastu miesiącach człowiek zawsze ochłonie (i zwracam Wam uwagę, że to nie ja pierwszy się odezwałem i nawiązałem zerwany kontakt)

Cytat:
Chciałam pogrubić najważniejsze rzeczy z tego, ale tu jest wszystko ważne. Przeczytaj to co napisałeś, wszystko, nawet kilka razy i wewniknij w to
Wiem, każdy normalny człowiek by to już dawno iebnoł, tzn. zamknął ten rozdział, pomachał ręką na pożegnanie i tyle, a nie ciągłe znoszenie dziwnych zagrań i łudzenie się, że przecież i tak wszystko jest, albo będzie, OK

Cytat:
Tu chyba jest cała odpowiedź w tym co napisałeś i zastanów się czy warto napisać znów coś takiego za rok I tak jesteśmy z Tobą bez względu na to co postanowisz Ja wiem co bym zrobiła i już to pisałam kilka razy, choćby może na początku nie było łatwo, ale w tym przypadku nic się nie zmieni już...

Cytat:
W ogóle tak się dziś zastanawiałam. Czy np rzodkiewka we wrześniu to jest jadalna?
Tak, ale podobnie jak muchomor sromotnikowy, tylko raz

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
no nie wiem , nie wiem... u mnie nikt się nie rzondzi , nawet przyniesiono flaszko
upieram się że szfagr powinien chłycić flach we łapę
Żenada, nie chce mi się już nawet o tym myśleć

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
Gryxiu

Cytat:
Aha, ale pomidory np to nie są całoroczne? Czy teraz już są?
No jacha, że są, tylko zimą nie mają ani zapachu, ani smaku

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
nie wydaje mi sie zeby w cywilizowanym swiecie istniała taka forma przynoszenia alkoholu , rozumiem ze jesli by coś zostało to by wziął z powrotem?

Cytat:
a najbardziej mnie wkokufia ze ludzie nie widzą nic niestosownego w przyniesieniu własnego alko na proszoną impreze i piciu go w kącie .
dla mnie to tak jakby wprost mówili-nie tkne tego syfu co serwujecie ,mam swoje ,lepsze

Cytat:
... Czemu ona tak się boi
No właśnie

---

U mnie piękna pogoda i słońce, nareszcie!
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 12:50   #1712
Polly_
grozi wypollizowaniem

gryx-ukradłes mi pogode
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 12:55   #1713
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
No bo się domniemuje , że jeżeli jest związek zalegalizowany znaczy małżeństwo , to dziecko się pojawiające w czasie jego trwania jest owocem tegoż związku
A! Teraz to już rozumiem

Cytat:
Dla mnie facet jest absolutnie do natychmiastowego i nieodwołalnego skreślenia . Jeżeli ktoś nawrotowo się tak zachowuje , szkoda sobie dla niego marnować życia .

Patrz wyżej - daj sobie z nim spokój , nie warto . Od takich trzeba się trzymać z daleka .
Jestem uzależniony od toksycznego związku

Taki fstyt

I żenada

Cytat:
gryx-ukradłes mi pogode
Stary 2011-09-20, 12:58   #1714
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Przyjacielem. Albo dobrym kumplem. To skomplikowane, tak se teraz myślę, bo gdy się zastanowić, ani dobrego kumpla, ani przyjaciela nie olewa się tylko z tego powodu, że znalazło się sobie inne towarzystwo

Dobra, przestaję smęcić, idę pod prysznic
Gryxiu weź go olej, co się będziesz męczyć z niereformowalnym gościem
miałam taką "przyjaciółkę" co pępek świata był i nic się jej nie dało powiedzieć, a jak się zebrałam w sobie i jej wygarnęłam co nieco z tego jak traktuje mnie i innych swoich "przyjaciół" to się obraziła śmiertelnie i zgrywała męczennicę, że jak ja ją potraktowałam, nawet na Wizażu wątek założyła żeby na mnie najeżdżać bo wiedziała ze tu przebywam. Pocierpiałam trochę i olałam, kontakt urwany, w ją mam
Cytat:
tak

Ewusiu , tylko nie mieszaj i baw się dobrze

wczoraj tylko winko było, porządniejsza impreza w sobotę do tego czasu musi nasze mieszkanie zacząć wyglądać jak mieszkanie
Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

dobrej zabawy

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
pierdlłam modemem o podłogę i zadziałał
może jednak oba modemy mam zryćkane i czeci kupić czeba...

ale pewnie jutro już działac nie bydzie

Cytat:

Najlepszego dla tżta Pociechy z przyszłej żony itd

Cytat:

U mnie mgliście i troszkę kapie deszcz Zaraz idę na pocztę odesłać moją "zaginioną" paczkę Paczka się nie znalazła, a druga przyszła w złym rozmiarze Poprosiłam więc już o zwrot pieniędzy, bo minie miesiąc a ja towaru jak nie miałam tak nie mam. Mam wysłać za pobraniem (pierwszy raz tak będę wysyłać ).
i jak poszło wysyłanie?
Cytat:
Się z lekka wkokufiłam bo zamówiłam ten stół i krzesła i umówiłam się na dostawę na początku tego tygodnia, dzwonię dziś kiedy wysyłka i dowiaduję się że się trochę opóźniło i wyślą w czwartek, co oznacza że będą meble u mnie w piątek (co jest ok) a jeśli firma kurierska będzie miała opóźnienie to dopiero w poniedziałek co już jest mega nie ok bo po pierwsze rodzice moi przyjeżdżają w tę sobotę i muszę mieć stół i krzesła a po drugie w poniedziałek to już będę w pracy a kurierzy wiadomo wieczorami nie jeżdżą
Nienawidzę takich akcji na ostatnią chwilę
o bosz, chyba bym nerwicy dostała nie dziwię się ani trochę, ze się kokufiasz

Ja właśnie już w domu siedzę, skończyłam pracę na ten tydzień mam nadgodziny do wybrania a w biurze się nic nie dzieje
Pogoda u mnie dramatyczna zimno, szaro i mży cały czas

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 13:06   #1715
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Gryxiu weź go olej, co się będziesz męczyć z niereformowalnym gościem
To byłoby chyba jedyne, rozsądne wyjście

Gópi człowiek i tyle...
Stary 2011-09-20, 13:55   #1716
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Zimno, ale mi akurat ciepło bo w nerwie czekam aż kot się odpanikuje i wylezie zza szafek w kuchni bo musimy do weta jechać Już godzinę tam siedzi
A spanikowali ją panowie przynoszący sofę, potem jeszcze ktoś domofonem dzwonił i dostresował dodatkowo jak już prawie wyłaziła zwabiona chrupkami... Czemu ona tak się boi
O qrcze

Cytat:

Dla mnie facet jest absolutnie do natychmiastowego i nieodwołalnego skreślenia . Jeżeli ktoś nawrotowo się tak zachowuje , szkoda sobie dla niego marnować życia .

Patrz wyżej - daj sobie z nim spokój , nie warto . Od takich trzeba się trzymać z daleka .
Widzisz gryxiu z tego związku nic nie będzie

Cytat:

Wiem, każdy normalny człowiek by to już dawno iebnoł, tzn. zamknął ten rozdział, pomachał ręką na pożegnanie i tyle, a nie ciągłe znoszenie dziwnych zagrań i łudzenie się, że przecież i tak wszystko jest, albo będzie, OK
A może Ty się boisz, że będziesz sam, że nie będziesz miał kolegi, z kim wyjść na piwo? Tylko, że możesz poznać nowe osoby, dziewczyny dla odmiany np i z nimi chodzić

Cytat:
i jak poszło wysyłanie?
Nie obyło się bez lekkich komplikacji, ale wysłane

Cytat:
Ja właśnie już w domu siedzę, skończyłam pracę na ten tydzień mam nadgodziny do wybrania a w biurze się nic nie dzieje
Pogoda u mnie dramatyczna zimno, szaro i mży cały czas

A co do tego co opisałaś bielej, to dobrze zrobiłaś
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 13:59   #1717
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
No co Ty, jush?! Chyba Cię nie zanudziłem swoją żenującą opowieścią o P.?
nie, poczułam się zmęczona, a to się rzadko zdarza więc wykorzystałam stytuację

Cytat:
dokładnie, to tak jak z tymi nadajnikami, kazden ma komórkie, psioczy jak mu ginie zasięg ale nadajnika nieeeee
przecież trza pokręcić jaką aferę , Polacy to uwielbiają

Cytat:
Się z lekka wkokufiłam bo zamówiłam ten stół i krzesła i umówiłam się na dostawę na początku tego tygodnia, dzwonię dziś kiedy wysyłka i dowiaduję się że się trochę opóźniło i wyślą w czwartek, co oznacza że będą meble u mnie w piątek (co jest ok) a jeśli firma kurierska będzie miała opóźnienie to dopiero w poniedziałek co już jest mega nie ok bo po pierwsze rodzice moi przyjeżdżają w tę sobotę i muszę mieć stół i krzesła a po drugie w poniedziałek to już będę w pracy a kurierzy wiadomo wieczorami nie jeżdżą
ja dostałabym szału

Cytat:
a najbardziej mnie wkokufia ze ludzie nie widzą nic niestosownego w przyniesieniu własnego alko na proszoną impreze i piciu go w kącie .
dla mnie to tak jakby wprost mówili-nie tkne tego syfu co serwujecie ,mam swoje ,lepsze
buractwo, krótko mówiąc

Cytat:
Belissa to takie tabletki ze skrzypem i czymś tam jeszcze , dobrze robią na skórę i włosy , można w Rossmanie kupić , ale w aptekach też jest , ino drożej , i różne są , i całkiem dobre . SIę zastanawiam , czy nie wcierać sobie soku z pokrzywy , ale mi się nie chce to raz , a zaraz zapomnę to dwa
.
Belisse znam, nawet brałam
nie znam natomiast skutecznego sposobu na linienie

Cytat:
U mnie piękna pogoda i słońce, nareszcie!
u mnie też

dzień dobry

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 14:06   #1718
gryx82
BAN stały

Cytat:
Widzisz gryxiu z tego związku nic nie będzie
Czas uciekać, póki czas (taaak, masło maślane) i dzieci jeszcze nie ma

Cytat:
A może Ty się boisz, że będziesz sam, że nie będziesz miał kolegi, z kim wyjść na piwo? Tylko, że możesz poznać nowe osoby, dziewczyny dla odmiany np i z nimi chodzić
A co się z nimi robi?! To samo, co z kolegami?

Tak szczerze, to nie mogę powiedzieć, że nie wiem jak często imprezowaliśmy razem, bo ostatnimi czasy zdarzało się to bardzo rzadko, w tym roku np. był to Sylwester, a później dopiero pamiętna noc na uafce pod koniec kwietnia, więc sama widzisz (parę lat wcześniej, gdy był skłócony z połową swoich "przyjaciół", sytuacja była ofkors zgoła odmienna)

---

Koniec marudzenia!
Stary 2011-09-20, 14:10   #1719
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
To byłoby chyba jedyne, rozsądne wyjście

ja wiem ze to jest ciężkie, ale trza spojrzeć prawdzie w oczy... to nie Twoja wina i nie masz żadnego powodu tak naprawdę (pomijając sentyment) żeby się męczyć z tą znajomością
Cytat:

Nie obyło się bez lekkich komplikacji, ale wysłane

Cytat:

A co do tego co opisałaś bielej, to dobrze zrobiłaś
wiem

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 15:05   #1720
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Hello, sił psychicznych mi zaczyna brakować

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 15:14   #1721
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Oesu, chwila odsapu przy piwie, wróciłam od weta, w tamtą stronę jechałam taxikiem to jeszcze było ok ale wróciłam już komunikacją miejską i ręka mi odpada.. Poza tym ugryzła mnie maupa jedna i trochę boli
Kot jak nowy właśnie się na luzie pokłada na świeżo położonej wykładzinie a ja w stresie bo czeka mnie Skarbiątkowy problem - jak zapodać kotu pół furaginy i jeszcze po pół centymetra zawiesiny wszystko dopyszcznie, zawiesinę raczej podam na siłę na tortillę bo tylko jutro i pojutrze, a furaginę spróbuję poprzemycać w kurczaku bo ma być dwa razy dziennie przez kilka dni i osiwiałabym od łapania kota tyle razy kot chyba zresztą też
A za dwa tygodnie czeka mnie czatowanie z chochlą przy kuwecie, będę prosiła o kciuki i kulki

Cytat:
hmm.. picie swego po kątach rzeczywiście może trącić buractwem, ale wszystko zależy od danego środowiska, np. wśród moich znajomych to częsta praktyka przynoszenie swego alko na imprezę, ktoś nie pije piwa to przynosi swój miód pitny, inny ktoś pija tylko wódkę to przynosi wódkę bo wie że u gospodarzy będzie wino i piwo, itp. Ale fakt, nikt się nigdy z tym nie kitra pokątnie, tylko częstuje a reszta albo próbuje albo z grzeczności odmawia

Cytat:
Tak, ale podobnie jak muchomor sromotnikowy, tylko raz

Cytat:
miałam taką "przyjaciółkę" co pępek świata był i nic się jej nie dało powiedzieć, a jak się zebrałam w sobie i jej wygarnęłam co nieco z tego jak traktuje mnie i innych swoich "przyjaciół" to się obraziła śmiertelnie i zgrywała męczennicę, że jak ja ją potraktowałam, nawet na Wizażu wątek założyła żeby na mnie najeżdżać bo wiedziała ze tu przebywam. Pocierpiałam trochę i olałam, kontakt urwany, w ją mam
i wytknęła Cię palcem po nicku?
Cytat:
wczoraj tylko winko było, porządniejsza impreza w sobotę do tego czasu musi nasze mieszkanie zacząć wyglądać jak mieszkanie
ale szybko się z tym uwinęliście w porównaniu z niektórymi
Cytat:
o bosz, chyba bym nerwicy dostała nie dziwię się ani trochę, ze się kokufiasz

Cytat:
ja dostałabym szału

Ja się tak z lekka nerwuję tylko bo w sumie nie zależy to ode mnie, a po co mam sobie nerwy szarpać, zdrowiej podejść na luzie
W razie czego awaryjnie kupię dwa róziowe składane krzesła w Ikei
A poza tym mój brat i jego S. mieszkają w bloku naprzeciwko i mają stół i krzesła
I na całe szczęście mają też telewizor więc mój ojciec może sobie iść do nich i się wgapiać, może uniknę pogadanki na temat dlaczego nie mam telewizora

Cytat:
A co się z nimi robi?! To samo, co z kolegami?
dokładnie to samo
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 15:17   #1722
gryx82
BAN stały

Cytat:
nie, poczułam się zmęczona, a to się rzadko zdarza więc wykorzystałam stytuację
A ja przetestowałem metodę zasypiania wg Silvy (którego nauki Kościół uważa za sekciarskie, jak przed chwila przeczytałem), w skrócie: wyobrażasz sobie, że stoisz przed tablicą, na której kredą rysujesz koło, w jego środku znak X, a następnie wycierasz ten iks szmatką, uważając, by nie naruszyć krawędzi koła, i po zmazaniu piszesz z boku koła "głębiej", następnie piszesz liczbę 100, powtarzasz całą procedurę, kolejno 99, 98, 97 itd. (ja chyba zasnąłem przy sześćdziesiąt ileś)

Cytat:
przecież trza pokręcić jaką aferę , Polacy to uwielbiają
W radiu podawali dzisiaj, że pracownikom któregoś z gdańskich wysypisk Alkaidą grożą, to to samo, o którym wczoraj pisałaś?

Cytat:
ja wiem ze to jest ciężkie, ale trza spojrzeć prawdzie w oczy... to nie Twoja wina i nie masz żadnego powodu tak naprawdę (pomijając sentyment) żeby się męczyć z tą znajomością
Właśnie, ten gópi sentyment, o to chyba chodzi

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Mnie też, ale nie chcę już marudzić
Stary 2011-09-20, 15:17   #1723
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

szkoda że nie możesz sobie wyjechać gdzieś na dłuższe wakacje, sama....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-09-20, 15:21   #1724
gryx82
BAN stały

Cytat:
dokładnie to samo
Z tą różnicą, że zabawy z kolegami nigdy nie skończą się ciążą

Żart!
Stary 2011-09-20, 15:24   #1725
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Z tą różnicą, że zabawy z kolegami nigdy nie skończą się ciążą

Żart!
Jak odpowiedzialnie do tego podejdziesz (podejdziecie), to zabawy z koleżankami też nie

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-09-20, 15:24   #1726
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
hmm.. picie swego po kątach rzeczywiście może trącić buractwem, ale wszystko zależy od danego środowiska, np. wśród moich znajomych to częsta praktyka przynoszenie swego alko na imprezę, ktoś nie pije piwa to przynosi swój miód pitny, inny ktoś pija tylko wódkę to przynosi wódkę bo wie że u gospodarzy będzie wino i piwo, itp. Ale fakt, nikt się nigdy z tym nie kitra pokątnie, tylko częstuje a reszta albo próbuje albo z grzeczności odmawia

tzn ja uważam ze w pewnym wieku trzeba sie zachowywac jak człowiek a nie jak student i jedyną akceptowalną dla mnie formą przynoszenia alko jest w formie prezentu dla gospodarzy.

oczywiście ze tak piłam dawniej-głównie to było na 18 stkach, gdzie jedni pili, drudzy nie,alko oficjalnie nie było, bo kto by miał kase na wódke dla wszystkich....to se kazdy przynosił co chciał i to wypijał.....ale nie wyobrazam sobie zeby ludzie po studiach, adwokaci, menagerowie itp zachowywali sie w ten sposób
moze jestem starym zgredem..pewnie tak
Stary 2011-09-20, 15:29   #1727
gryx82
BAN stały

Cytat:
Jak odpowiedzialnie do tego podejdziesz (podejdziecie), to zabawy z koleżankami też nie
Tym bardziej, że większość koleżanek mężata już

---

Czas się ogarnąć, ogolić i takie tam
Stary 2011-09-20, 15:35   #1728
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
tzn ja uważam ze w pewnym wieku trzeba sie zachowywac jak człowiek a nie jak student i jedyną akceptowalną dla mnie formą przynoszenia alko jest w formie prezentu dla gospodarzy.

oczywiście ze tak piłam dawniej-głównie to było na 18 stkach, gdzie jedni pili, drudzy nie,alko oficjalnie nie było, bo kto by miał kase na wódke dla wszystkich....to se kazdy przynosił co chciał i to wypijał.....ale nie wyobrazam sobie zeby ludzie po studiach, adwokaci, menagerowie itp zachowywali sie w ten sposób
moze jestem starym zgredem..pewnie tak
poza pracą nie wchodzę w stosunki z menedżerami i adwokatami i faktycznie, spotkania ze znajomymi są jeszcze trochę a la studenckie, mimo że ludzie są w okolicach 30 albo po i mają rodziny i didy
ale rozumiem o co Ci chodzi tylko wg mnie nie zależy to od wieku a od stosunków między ludźmi, nie zawsze zasady etykiety będą najlepszym rozwiązaniem

edit: np. jesteś zaproszona do znajomych którzy cienko przędą z kasą, robią żarcie i stać ich na po jednym drinie na osobę, więc albo akceptujesz że na cały wieczór będzie ten jeden drin albo przynosisz jeszcze butelkę wina, cydr czy 5 piw, nie jako prezent ale na ogólne, wspólne zużycie, nie widzę w tym nic nadzwyczajnego i niestosownego

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2011-09-20 o 15:40
Stary 2011-09-20, 15:38   #1729
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

szkoda że nie możesz sobie wyjechać gdzieś na dłuższe wakacje, sama....
Tym razem robota mnie wykańcza

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2011-09-20, 15:39   #1730
gryx82
BAN stały

Cytat:
...
wg mnie nie zależy to od wieku a od stosunków między ludźmi, nie zawsze zasady etykiety będą najlepszym rozwiązaniem
Mam takie samo zdanie
Stary 2011-09-20, 15:41   #1731
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Ju , trzymaj się

Już jest lepiej- choć nastawiam budzik na 7, W nie egzekwuje i słyszę, jak prosi Gucia, żeby był cicho, bo mama spi

Gucio kiedy przychodzi do mnie i widzi, że mam zamkniętę oczy, albo jak siedzę przy kompie, mówi "O, nie! Mama nie działa!"

Cytat:
To patałachy
Mnie babka odesłała Chloe- ale nie tak, jak ja jej wysłałam- w pudełeczku, wyścielonym, tylko w folii bąbelkowej oklejone plastrem- i kokardka jest zgnieciona

Cytat:

W zawsze, kiedy pije, przynosi spirytus albo rum nie doprawiany (bez cukru) bo tylko wtedy nie ma kaca. Nie widzę w tym nic niestosownego- ważne jest, w jakiej formie to robi.
A co do obrażania się- ostatnio koleżanka obraziła się na mnie, bo przyniosłam na spotkanie pyszne ciasto- lepsze niż to, które zrobiła. A ja nawet nie wiedziałam, że coś piecze.

Cytat:
A! Teraz to już rozumiem

Jestem uzależniony od toksycznego związku

Taki fstyt

I żenada

Ty go chyba kochasz...?

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 15:43   #1732
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

Ty go chyba kochasz...?
No nie? I jakaś dziwna ta miłość

Stary 2011-09-20, 15:46   #1733
gryx82
BAN stały

Cytat:
Gucio kiedy przychodzi do mnie i widzi, że mam zamkniętę oczy, albo jak siedzę przy kompie, mówi "O, nie! Mama nie działa!"

Cytat:
Ty go chyba kochasz...?
Cytat:
No nie? I jakaś dziwna ta miłość
No wiecie cooo? Ja często piszę z przymrużeniem , więc tak dosłownie proszę tego nie odbierać, gdyż zdaję sobie sprawę, że interpretacja taka może prowadzić do błędnych wniosków
Stary 2011-09-20, 15:49   #1734
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

No wiecie cooo? Ja często piszę z przymrużeniem , więc tak dosłownie proszę tego nie odbierać, gdyż zdaję sobie sprawę, że interpretacja taka może prowadzić do błędnych wniosków
To pogrubione tyż podejrzane Bo ja,jakbym się np z Flo mocno pokłóciła to chyba tak bym tematu nie drążyła

Stary 2011-09-20, 15:51   #1735
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
poza pracą nie wchodzę w stosunki z menedżerami i adwokatami i faktycznie, spotkania ze znajomymi są jeszcze trochę a la studenckie, mimo że ludzie są w okolicach 30 albo po i mają rodziny i didy
ale rozumiem o co Ci chodzi tylko wg mnie nie zależy to od wieku a od stosunków między ludźmi, nie zawsze zasady etykiety będą najlepszym rozwiązaniem

edit: np. jesteś zaproszona do znajomych którzy cienko przędą z kasą, robią żarcie i stać ich na po jednym drinie na osobę, więc albo akceptujesz że na cały wieczór będzie ten jeden drin albo przynosisz jeszcze butelkę wina, cydr czy 5 piw, nie jako prezent ale na ogólne, wspólne zużycie, nie widzę w tym nic nadzwyczajnego i niestosownego

no ale własnie o to mi chodzi- przynosze alko i daje gospodarzom-a oni jak chcą to kładą na stół, a jak nie chcą to nie.
bo tzreba miec na uwadze ze moze na imprezie nie ma alko bo gospodarze nie chcą alkoholizowanej imprezy...a jesli nie maja kasy to wiadomo-z chęcią wezmą i otworza.
Stary 2011-09-20, 15:57   #1736
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Tym razem robota mnie wykańcza
Ale wakacje przydałyby Ci się i tak

Cytat:
Już jest lepiej- choć nastawiam budzik na 7, W nie egzekwuje i słyszę, jak prosi Gucia, żeby był cicho, bo mama spi

1.
2.

Cytat:
Mnie babka odesłała Chloe- ale nie tak, jak ja jej wysłałam- w pudełeczku, wyścielonym, tylko w folii bąbelkowej oklejone plastrem- i kokardka jest zgnieciona

Cytat:
W zawsze, kiedy pije, przynosi spirytus albo rum nie doprawiany (bez cukru) bo tylko wtedy nie ma kaca. Nie widzę w tym nic niestosownego- ważne jest, w jakiej formie to robi.
też bym nie widziała
Cytat:
A co do obrażania się- ostatnio koleżanka obraziła się na mnie, bo przyniosłam na spotkanie pyszne ciasto- lepsze niż to, które zrobiła. A ja nawet nie wiedziałam, że coś piecze.
i za co tu się obrażać ja bym poprosiła o przepis

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Cytat:
no ale własnie o to mi chodzi- przynosze alko i daje gospodarzom-a oni jak chcą to kładą na stół, a jak nie chcą to nie.
bo tzreba miec na uwadze ze moze na imprezie nie ma alko bo gospodarze nie chcą alkoholizowanej imprezy...a jesli nie maja kasy to wiadomo-z chęcią wezmą i otworza.
Nie, nie - nie daję gospodarzom tylko przynoszę dla się i dla reszty jeśli ta reszta chce się poczęstować, ale takie coś przejdzie raczej przy takich "rodzinnych" stosunkach a nie na oficjalnym przyjęciu.
Tak to widzę, ale ja nie zwracam uwagi na etykietę

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-09-20, 16:02   #1737
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Ty go chyba kochasz...?

przynoszenie jedzenia na impreze jeśli to nie było ustalone z gospodarzami jest niestety nietaktem...
i nie ma sie co dziwic ze sie obraziła..no ludzie przeciez to jest robienie komkurencji pani domu...ona sie dwoi itroi zeby cos upiec a ktos wpada z sernikiem którym sie wszyscy zajadają.....

oczywiscie co innego jest jesli impreza jest skłądkowa-czyli od razu wszyscy wiedza ze ja daje lokal i costam a kazdy ma cos przynieśc to jest ok.

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2011-09-20 o 16:06
Stary 2011-09-20, 16:03   #1738
gryx82
BAN stały

Cytat:
To pogrubione tyż podejrzane Bo ja,jakbym się np z Flo mocno pokłóciła to chyba tak bym tematu nie drążyła
Milknę więc jak grup

Cytat:
Bo wg etykiety, gospodarzowi wypada przynieść alko, a gospodyni kwiaty, i to do gospodarza należy decyzja, czy prezent otworzy, czy nie, nie należy tego oczekiwać Ale ja nie chodzę na takie wykwintne spotkania
Stary 2011-09-20, 16:04   #1739
skarbiatko
Zakorzenienie

na skomlikowane tymaty piszeie, nie moge sie skupć zupełne
bozee, no w gole nie mam dziś siły
i mie jeszcze klwituraa wkurzq

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 16:05   #1740
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Nie, nie - nie daję gospodarzom tylko przynoszę dla się i dla reszty jeśli ta reszta chce się poczęstować, ale takie coś przejdzie raczej przy takich "rodzinnych" stosunkach a nie na oficjalnym przyjęciu.
Tak to widzę, ale ja nie zwracam uwagi na etykietę

nie wiem...ja przyjęc oficjalnych nie urządzam ale sobie nie wyobrazam zeby mi ktos przychodził i kładł alko na stół

i od razu mówie ze nie mam nic przeciwko alko-kazdą ilośc chętnie przyjmuję i przewaznie kłąde na stół
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości