Scent Bar XXXIII - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-21, 12:24   #1921
Spoora
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXXIII

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

ja też nie spałam bo TŻ ma katar więc zamiast spać to smarkał dopiero sobie pospałam rano jak poszedł do pracy
i współczuje chorego tżta

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Biedny did i biedna Ty, pewnie niewyspana
Delikatnie mówiąc Ale nieważne, przetrwam jakoś dzisiejszy dzień żeby didowi tylko nic nie było, żeby się okazało, że to po prostu była tylko noc marudzenia, a nie coś ją bolało

Cytat:
Łiii, mam ciachulca Sama wybierałam Rzuciwszy kilka wspólnych dla Polly i Spo ale kurde, jakoś mało wspólnych mamy bo zazwyczaj to ja cykam.
Lecę oglądać
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 12:44   #1922
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

A, i jeszcze chciałam powiedzieć, że wróżę Red rychły sukces
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 12:59   #1923
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
A! Teraz to już rozumiem

Jestem uzależniony od toksycznego związku

Taki fstyt

I żenada
Nie martw się , można sobie z tym dać radę

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

Belisse znam, nawet brałam
nie znam natomiast skutecznego sposobu na linienie
Fryzura a'la G.I. Jane
Cytat:
A ja przetestowałem metodę zasypiania wg Silvy (którego nauki Kościół uważa za sekciarskie, jak przed chwila przeczytałem), w skrócie: wyobrażasz sobie, że stoisz przed tablicą, na której kredą rysujesz koło, w jego środku znak X, a następnie wycierasz ten iks szmatką, uważając, by nie naruszyć krawędzi koła, i po zmazaniu piszesz z boku koła "głębiej", następnie piszesz liczbę 100, powtarzasz całą procedurę, kolejno 99, 98, 97 itd. (ja chyba zasnąłem przy sześćdziesiąt ileś)
Że jak :conf used: zwykłe liczenie baranów w sposób nieco bardziej skomplikowany to sekciarstwo ta metoda to zwykłę barany albo budowanie szafy - wyobrażasz sobie , że budujesz szafę , po kolei każą deskę , sęczek , śrubę , półeczkę - naprawdę z nudów i wysiłku można usnąć

Nota bene tai chi też uważają za sekciarstwo

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
poza pracą nie wchodzę w stosunki z menedżerami i adwokatami

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

Już jest lepiej- choć nastawiam budzik na 7, W nie egzekwuje i słyszę, jak prosi Gucia, żeby był cicho, bo mama spi

Gucio kiedy przychodzi do mnie i widzi, że mam zamkniętę oczy, albo jak siedzę przy kompie, mówi "O, nie! Mama nie działa!"

W zawsze, kiedy pije, przynosi spirytus albo rum nie doprawiany (bez cukru) bo tylko wtedy nie ma kaca. Nie widzę w tym nic niestosownego- ważne jest, w jakiej formie to robi.
A co do obrażania się- ostatnio koleżanka obraziła się na mnie, bo przyniosłam na spotkanie pyszne ciasto- lepsze niż to, które zrobiła. A ja nawet nie wiedziałam, że coś piecze.
Cytat:

Gucio od paru ranków przychodzi do nas i pomiaukuje, wreszcie wczoraj zapytałam "Gucio, kim jesteś?" "Kokek!" "Ależ skąd, jesteś dzidzi!" "Nie dzidzi, kokek!' "A jak masz na imię?" "KOKEK UCIO!"
Pytam Wojtka, czy nie widzi w tym nic niepokojącego- "Nie, o ile spada na cztery łapy"

ale dziś Gucio nie chciał nic innego, tylko mleko i mleko i jakoś tak mi niewyraźnie
Cytat:
Byliśmy tylko my i jej mąż

To było kupne ciasto- a ponieważ rzadko się widujemy, kupiliśmy sliczny ekskluzywny torcik... przeciwko jej zakalcowi, niestety...

Nadąsała się i wszyscy wcinaliśmy gniota
Póki Gucio nie zacznie na czworakach zasuwać cały dzień bez przerwy , wszystko w normie dzieci często tak mają , że kogoś/coś udają przez dłuższy czas .
Przyjście w gości z eleganckim torcikiem na kameralne spotkanie w zaprzyjaźnionym gronie jest jak najbardziej na miejscu , więc koleżanka focha strzeliła w sposób bardzo niegrzeczny i nieuprzejmy wobec Was . Gość ma się czuć dobrze i mile widziany , a nie że JA gospodyni jestem gwiazdą ja tam się cieszę zawsze jak goście z czymś przychodzą , stawiam na stół i chwalę i już .

Byłam dziś w Deichmannie bo chciałam sobie buty kupić i oczywiście były wszystkie numery oprócz potrzebnego mi 38 ale u mnie to norma niestety
I śniło mi się , że dostałam odlewkę Etro i miała to być Paczula , a było coś innego , ale nie wiem co

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 13:03   #1924
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Łiii, mam ciachulca Sama wybierałam Rzuciwszy kilka wspólnych dla Polly i Spo ale kurde, jakoś mało wspólnych mamy bo zazwyczaj to ja cykam.

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
i współczuje chorego tżta

na szczęście jakoś to TŻ znosi, w miarę bez marudzenia
Cytat:
Delikatnie mówiąc Ale nieważne, przetrwam jakoś dzisiejszy dzień żeby didowi tylko nic nie było, żeby się okazało, że to po prostu była tylko noc marudzenia, a nie coś ją bolało
oby
Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
ja też
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

Byłam dziś w Deichmannie bo chciałam sobie buty kupić i oczywiście były wszystkie numery oprócz potrzebnego mi 38 ale u mnie to norma niestety
znam to

Mam dziś w planach umycie lodówki to jednak niedobrze ze mam wolne bo jakbym w pracy siedziała to przynajmniej nie miałbym wyrzutów sumienia, że nie doprowadzam mieszkania do porządku

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 13:18   #1925
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:

Polly mnie zainspirowała gadką o czarownicy więc zaraz wrzucę fotę pt. Lew, Czarownica i Stara Szafa

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 13:30   #1926
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Polly mnie zainspirowała gadką o czarownicy więc zaraz wrzucę fotę pt. Lew, Czarownica i Stara Szafa
TZ bedzie lfem???
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 13:36   #1927
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
TZ bedzie lfem???
Taa, ale chyba salonowym...

Stary 2011-09-21, 13:51   #1928
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

Wszystko super, tylko Nidzica to tak niezbyt Mazury Przprszm! Udanego wyjazdu oczywiście
Melk, może Ci się z NIEdzicą pomyliło?
Aż spojrzałam w Wikipedię- Nidzica- miasto w woj. warmińsko-mazurskim na Pojezierzu Mazurskim, dawniej w woj. olsztyńskim

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 13:53   #1929
gryx82
BAN stały

znad kawy

Cytat:
Did obudził się około 2:30 i do 7 się bujaliśmy ...

Cytat:
Ja zaraz siadam do zwierza Win- bo potem- jedziemy!!! Do moich miejsc wakacji od liceum, gdzie nie byłam od lat, ukochanych miejsc- Mazury rejon nidzicki- tam odżywam, czuję, że żyję
Super!

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
tak to jest jak się przelatuje a nie czyta
Bo zamiast uprawiać nimfomanię, sięgnęłabyś po książkę

Cytat:
doooobra , już wiem ,że ni... mam nadzieję że zostanie mi wybaczone i dalej będziem się z Gry- ....usiem kochać
No jacha, Darling!

Cytat:
dobra to opisze ale bedzie chyba nudno....

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Nie martw się , można sobie z tym dać radę
Jużem się wziął w garść

Cytat:
Że jak :conf used: zwykłe liczenie baranów w sposób nieco bardziej skomplikowany to sekciarstwo
Nie tyle ta metoda akurat, co nauki Silvy ogółem

Cytat:
ta metoda to zwykłę barany albo budowanie szafy - wyobrażasz sobie , że budujesz szafę , po kolei każą deskę , sęczek , śrubę , półeczkę - naprawdę z nudów i wysiłku można usnąć
O tym nie słyszałem Wczoraj przy sześćdziesiąt ileś, gdy już odpływałem, wybudził mnie komar, więc miałem małą przerwę na nasłuchiwanie, czy się zbliża, czy odfrunął sobie na dobre

---

Też miałem dziwne sny (niestety, nie tak egzotyczne, jak Polly) Wszystko zmieniało się, jak w kalejdoskopie, najpierw przewożone mnie z jakimś kolesiem w samochodzie typu "wojskowego" (wiecie, naczepa nakryta plandeką, a tył otwarty), i wyskoczyliśmy w czasie jazdy (coś mi mówiło, że jesteśmy więźniami/jeńcami). Później skryliśmy się na schodach prowadzących do piwnicy, na zewnątrz wielkiego domu z czerwonej cegły. Coś mi mówiło, że mieszkają tam Niemcy, a teraz jest wojna. No i nie zdążyłem schować głowy, jak mnie jakaś Niemka wychodząca z tego domu wypatrzyła, zeszła do nas i zaczęła przekonywać, że najlepsze są zapachy z piżmem, a jej ulubionymi są te, których właściwie wcale najbardziej nie lubi Później buszowałem po szpitalu, wszedłem z innymi do windy i się wyświetlił komunikat, że winda przeciążona (pokazało się 280 kg), a jak zaczęła jechać w dół, to myślałem, że spadniemy. Byłem też w kilkupiętrowym kościele, i były tam ogromne schody, z białego marmuru chyba, a na ich środku, zwieszając się z sufitu, był ogromny krucyfiks z ciemnego drewna, a był tak piękny, że mi się płakać chciało. Później ksiądz wysłał mnie po coś na ostatnie piętro, ale tam jakaś kobieta słuchała spowiedzi, poza tym deski skrzypiały, więc zszedłem skrępowany z powrotem na dół. Nad ranem się przebudziłem jakoś niezdrowo spocony, zasnąłem z powrotem i śniła mi się Flo mówiąca, że muszę pościel se wywiesić na sznurku
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 14:02   #1930
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez [B
Parabelka;[/B]29536414
Póki Gucio nie zacznie na czworakach zasuwać cały dzień bez przerwy , wszystko w normie dzieci często tak mają , że kogoś/coś udają przez dłuższy czas .
Przyjście w gości z eleganckim torcikiem na kameralne spotkanie w zaprzyjaźnionym gronie jest jak najbardziej na miejscu , więc koleżanka focha strzeliła w sposób bardzo niegrzeczny i nieuprzejmy wobec Was . Gość ma się czuć dobrze i mile widziany , a nie że JA gospodyni jestem gwiazdą ja tam się cieszę zawsze jak goście z czymś przychodzą , stawiam na stół i chwalę i już .
O właśnie

Cytat:
TZ bedzie lfem???
Już jest

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

no dobrze, wyskrobię jeszcze trochę czasu, żeby napisać mój sen- szłam sobie z psami pod Łazienkami, aż tu nagle Aza weszła do środka, za nią Max (a im nie wolno)- więc zaczęłam je gonić i wołać i nagle zjawiła się Polly i powiedziała, że jest na to sposób- trzeba je wsadzić do gondoli balonu na gorące powietrze i sznurek od balonu przywiązać sobie do ręki. A żeby psy się nie bały, Polly powiedziała, że wsiądzie razem z nimi, ja tymczasem miałam iść do wyjścia.
Niestety, sznurek wysmyknął mi się i widziałam, jak balon leci coraz wyżej i wyżej i prawie znikł. Pomyslałam- no trudno, ale jakimś cudem zaczął się opuszczać, Polly i psy wysiadły i Poly powiedziała, że przez to wszystko ma strasznie brudne ubranie i żebyśmy poszly do mnie zrobić pranie.
I kiedy już otworzyłam pralkę, Polly dostała jakiegoś szału, zaczęła wkładać do bębna wszystkie ciuchy, jakie widziała, wskoczyła na wierzch tych betów w bębnie i zaczęła po nich skakać, żeby więcej się zmieściło i na koniec powedziała, że najskuteczniej będzie, jesli zostanie w bębnie na czas prania.
To już mnie na tyle przestraszyło, że aż się obudziłam

Stary 2011-09-21, 14:07   #1931
gryx82
BAN stały

Ju
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 14:15   #1932
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Melk, może Ci się z NIEdzicą pomyliło?
Aż spojrzałam w Wikipedię- Nidzica- miasto w woj. warmińsko-mazurskim na Pojezierzu Mazurskim, dawniej w woj. olsztyńskim
Nic mi się nie pomyliło, właśnie wiem, gdzie to jest Że w województwie warmińsko-mazurskim to o niczym nie świadczy
A Olsztyn to już w ogóle nie Mazury

No dobra, oficjalnie to się rzeczywiście zalicza do Pojezierza, ale z mojego punktu widzenia jakoś niezbyt

Dawno nie było o jedzeniu, więc uwaga U mnie dziś placuszki drożdżowe z cukinią.

Edytowane przez melkmeisje
Czas edycji: 2011-09-21 o 14:19
Stary 2011-09-21, 14:23   #1933
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

nie zrobiłam ani jednego wyrazu szyferem , to dla Winterki
Czuję się zaszczycona
Cytat:

naczytałam się poza tym co pisze Gryszard , mnóstwo odpowiedzi... tyle przejęć z pwoodu kumpla.. i mnie się zasiało zapytań czy to kumpel czy w końcu związek to moze jakisik był
To samo zaprzątało mi głowę

Dobry, wiem, że nic nie wiem

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 14:30   #1934
Polly_
grozi wypollizowaniem

gryx- -moze skoncz te magisterke to ci sie niemcy nie bedą snic

ju-
Stary 2011-09-21, 14:50   #1935
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Nic mi się nie pomyliło, właśnie wiem, gdzie to jest Że w województwie warmińsko-mazurskim to o niczym nie świadczy
A Olsztyn to już w ogóle nie Mazury

No dobra, oficjalnie to się rzeczywiście zalicza do Pojezierza, ale z mojego punktu widzenia jakoś niezbyt
Melk, bo ja całe życie myslałam, że w pobliżu Olsztyna to Mazury...?
To co to jest?
I gdzie są Mazury???

Stary 2011-09-21, 15:01   #1936
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Melk, bo ja całe życie myslałam, że w pobliżu Olsztyna to Mazury...?
To co to jest?
I gdzie są Mazury???
No Olsztyn to akurat Warmia Granica Warmii i Mazur jest jakoś w 1/4 drogi z Mrągowa do Olsztyna
Ale widzę, że "tam na dole" to oficjalnie też jeszcze Pojezierze Mazurskie Jak dla mnie Mazury-Mazury to Mrągowo, Mikołajki, Giżycko i te okolice...
Stary 2011-09-21, 15:05   #1937
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
No Olsztyn to akurat Warmia Granica Warmii i Mazur jest jakoś w 1/4 drogi z Mrągowa do Olsztyna
Ale widzę, że "tam na dole" to oficjalnie też jeszcze Pojezierze Mazurskie Jak dla mnie Mazury-Mazury to Mrągowo, Mikołajki, Giżycko i te okolice...

ja tam pamietam ze jak Pan Samochodzik uskuteczniał akcje na Mazurach to duzo sie działo w Nidzicy
Stary 2011-09-21, 15:05   #1938
justynaneyman
Zakorzenienie

A, już rozumiem- takie "mazurskie" Mazury
No to jadę na Warmię!

Namalowałam zwierza u Winterki- nie powiem, jakiego, jestem związana tajemnicą
Flo- nie pająk

Stary 2011-09-21, 15:08   #1939
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
ja tam pamietam ze jak Pan Samochodzik uskuteczniał akcje na Mazurach to duzo sie działo w Nidzicy
No właśnie przeczytałam na wikipedii, że to rzeczywiście jest Pojezierze Mazurskie, ale kurde - toż to prawie Olsztyn, a Olsztyn to Warmia.
A Warmia to nie Mazury, o
Stary 2011-09-21, 15:11   #1940
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
jak dla mnie to takie czepiania się trochę jest tak ja na Śląsku się czepiają że Sosnowiec to nie Śląsk tylko Zagłębie jak dla mnie też zawsze Olsztyn był na Mazurach to taka zwyczajowa nazwa jest

Ju, Gryx sny zabójcze

Umyłam lodówkę pewnie perfekcyjne panie domu myją raz w miesiącu co najmniej ale moja nie byłą myta od lekko licząc roku więc to był wyczyn

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2011-09-21, 15:22   #1941
Parabelka
Panaroja

Cytat:

Też miałem dziwne sny (niestety, nie tak egzotyczne, jak Polly) Wszystko zmieniało się, jak w kalejdoskopie, najpierw przewożone mnie z jakimś kolesiem w samochodzie typu "wojskowego" (wiecie, naczepa nakryta plandeką, a tył otwarty), i wyskoczyliśmy w czasie jazdy (coś mi mówiło, że jesteśmy więźniami/jeńcami). Później skryliśmy się na schodach prowadzących do piwnicy, na zewnątrz wielkiego domu z czerwonej cegły. Coś mi mówiło, że mieszkają tam Niemcy, a teraz jest wojna. No i nie zdążyłem schować głowy, jak mnie jakaś Niemka wychodząca z tego domu wypatrzyła, zeszła do nas i zaczęła przekonywać, że najlepsze są zapachy z piżmem, a jej ulubionymi są te, których właściwie wcale najbardziej nie lubi Później buszowałem po szpitalu, wszedłem z innymi do windy i się wyświetlił komunikat, że winda przeciążona (pokazało się 280 kg), a jak zaczęła jechać w dół, to myślałem, że spadniemy. Byłem też w kilkupiętrowym kościele, i były tam ogromne schody, z białego marmuru chyba, a na ich środku, zwieszając się z sufitu, był ogromny krucyfiks z ciemnego drewna, a był tak piękny, że mi się płakać chciało. Później ksiądz wysłał mnie po coś na ostatnie piętro, ale tam jakaś kobieta słuchała spowiedzi, poza tym deski skrzypiały, więc zszedłem skrępowany z powrotem na dół. Nad ranem się przebudziłem jakoś niezdrowo spocony, zasnąłem z powrotem i śniła mi się Flo mówiąca, że muszę pościel se wywiesić na sznurku
Cytat:

no dobrze, wyskrobię jeszcze trochę czasu, żeby napisać mój sen- szłam sobie z psami pod Łazienkami, aż tu nagle Aza weszła do środka, za nią Max (a im nie wolno)- więc zaczęłam je gonić i wołać i nagle zjawiła się Polly i powiedziała, że jest na to sposób- trzeba je wsadzić do gondoli balonu na gorące powietrze i sznurek od balonu przywiązać sobie do ręki. A żeby psy się nie bały, Polly powiedziała, że wsiądzie razem z nimi, ja tymczasem miałam iść do wyjścia.
Niestety, sznurek wysmyknął mi się i widziałam, jak balon leci coraz wyżej i wyżej i prawie znikł. Pomyslałam- no trudno, ale jakimś cudem zaczął się opuszczać, Polly i psy wysiadły i Poly powiedziała, że przez to wszystko ma strasznie brudne ubranie i żebyśmy poszly do mnie zrobić pranie.
I kiedy już otworzyłam pralkę, Polly dostała jakiegoś szału, zaczęła wkładać do bębna wszystkie ciuchy, jakie widziała, wskoczyła na wierzch tych betów w bębnie i zaczęła po nich skakać, żeby więcej się zmieściło i na koniec powedziała, że najskuteczniej będzie, jesli zostanie w bębnie na czas prania.
To już mnie na tyle przestraszyło, że aż się obudziłam

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 15:42   #1942
skarbiatko
Zakorzenienie

eeeehehehe... a mófiłam że będziecie mieć dzifne sny

powiem Wam że baby urzędniczki są nieużyte i wrrrredne pińcet razy częściej niż faceci... nooo dziś rzuciłam na jedną tako klontfe....

lecę robić tortille....

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 16:03   #1943
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
jak dla mnie to takie czepiania się trochę jest tak ja na Śląsku się czepiają że Sosnowiec to nie Śląsk tylko Zagłębie jak dla mnie też zawsze Olsztyn był na Mazurach to taka zwyczajowa nazwa jest
Nie, akurat Olsztyn ewidentnie nie jest na Mazurach i nigdy nie był i nie jest to żadne czepianie Zresztą już sama nazwa województwa wskazuje na to, że jest Warmia i są Mazury. W dużym uproszczeniu: Warmia na zachodzie, Mazury bardziej na wschód.

http://www.wykop.pl/artykul/814879/j...e-do-olsztyna/
Stary 2011-09-21, 16:58   #1944
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
BTW od trzech dni pachnę z lubością Dolce Vitą. Czy to znaczy, że koniec świata jest bliski?
jako i ja i to samo pomyslałam - a miało to być nasze rozsatnie - moje i DV w sensie dokańczam ją i basta - juz nigdy więcej - a tymczasem borem lasem

mam starą - znaczy sie już na dnie resztki, Ty tez piszesz o starej?

Cytat:
---
A! Znów mnie dzisiaj bolało, tam-gdzie-nie-ma-nic-ważnego

Idę na wiki poczytać o muchach
Ci mówię nerwoból - one dłuuuugo trwają - miaąłm nie raz nie dwa - ale moze być też coś naciągnięte od siedzenia przy kompie lub zastane - no najlepij iść do dochtóra

Cytat:
Mam dwie flachy Dune i trzymam Póki co.
i ja sie zakochłam ojejusiu co to bedzie

no ale starej DV juz cheba nie uszczelę - nie no nie wiem co to bedzie z emną tą jesienią - zgópłam na ament

sny poczytam nocą - bo ja w pośpiechu lecem nauczać i rodzinnie sie udzielać
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 17:30   #1945
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
jako i ja i to samo pomyslałam - a miało to być nasze rozsatnie - moje i DV w sensie dokańczam ją i basta - juz nigdy więcej - a tymczasem borem lasem

mam starą - znaczy sie już na dnie resztki, Ty tez piszesz o starej?
Sama nie wiem o której. Miałam kiedyś starą ale tak długo, że nie wiem czy zmieniła zapach bo była inna od kolejnych. Potem nawet nie wiedząc o reformulacji zużywałam miniaturki (bez opakowania żeby było fogle trudniej) a teraz mam małą odlewkę... I strzelam, że nowa bo jakaś taka sztucznawa i bez głębi tej najstarszej - która w sumie mogła po prostu być przeterminowana. Ale i tak jest fajna

Nołofens ale chyba idę se poszukać nowych koleżanek Poczebuję popitolić komuś o dylematach moralnych odnośnie karabińczyków, kolorów agatów itp. Właściwie mogę gadać do kota.

Stary 2011-09-21, 17:37   #1946
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, akurat Olsztyn ewidentnie nie jest na Mazurach i nigdy nie był i nie jest to żadne czepianie Zresztą już sama nazwa województwa wskazuje na to, że jest Warmia i są Mazury. W dużym uproszczeniu: Warmia na zachodzie, Mazury bardziej na wschód.

http://www.wykop.pl/artykul/814879/j...e-do-olsztyna/
w sumie to dobrze wiedzieć nigdy nie zastanawiałam się na tym gdzie się jedno kończy a drugie zaczyna, dla mnie to zawsze zwyczajowo były Mazury
Cytat:
Nołofens ale chyba idę se poszukać nowych koleżanek Poczebuję popitolić komuś o dylematach moralnych odnośnie karabińczyków, kolorów agatów itp. Właściwie mogę gadać do kota.

możesz iść na chwilę na biżuteryjne ale zaraz wracaj

Gdzie jesteście? znów zaczniecie gadać jak ja pójdę oglądać serial i spać ?

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2011-09-21, 18:40   #1947
skarbiatko
Zakorzenienie

gdzie wszyscy som

Stary 2011-09-21, 18:44   #1948
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
gdzie wszyscy som
sniknęli

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2011-09-21, 18:46   #1949
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

pomorek
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 18:48   #1950
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
sniknęli
Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
pomorek

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości