|
|
#1921 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
Delikatnie mówiąc Ale nieważne, przetrwam jakoś dzisiejszy dzień żeby didowi tylko nic nie było, żeby się okazało, że to po prostu była tylko noc marudzenia, a nie coś ją bolało ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1922 |
|
BAN stały
|
A, i jeszcze chciałam powiedzieć, że wróżę Red rychły sukces
|
|
|
|
#1923 | ||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() :conf used: zwykłe liczenie baranów w sposób nieco bardziej skomplikowany to sekciarstwo ta metoda to zwykłę barany albo budowanie szafy - wyobrażasz sobie , że budujesz szafę , po kolei każą deskę , sęczek , śrubę , półeczkę - naprawdę z nudów i wysiłku można usnąć ![]() Nota bene tai chi też uważają za sekciarstwo Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzieci często tak mają , że kogoś/coś udają przez dłuższy czas .Przyjście w gości z eleganckim torcikiem na kameralne spotkanie w zaprzyjaźnionym gronie jest jak najbardziej na miejscu , więc koleżanka focha strzeliła w sposób bardzo niegrzeczny i nieuprzejmy wobec Was . Gość ma się czuć dobrze i mile widziany , a nie że JA gospodyni jestem gwiazdą Byłam dziś w Deichmannie bo chciałam sobie buty kupić i oczywiście były wszystkie numery oprócz potrzebnego mi 38 ![]() I śniło mi się , że dostałam odlewkę Etro i miała to być Paczula , a było coś innego , ale nie wiem co
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#1924 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczęście jakoś to TŻ znosi, w miarę bez marudzenia Cytat:
ja też ![]() Cytat:
![]() Mam dziś w planach umycie lodówki to jednak niedobrze ze mam wolne bo jakbym w pracy siedziała to przynajmniej nie miałbym wyrzutów sumienia, że nie doprowadzam mieszkania do porządku
|
|||
|
|
|
#1925 |
|
Nindżopesz
|
![]() Polly mnie zainspirowała gadką o czarownicy więc zaraz wrzucę fotę pt. Lew, Czarownica i Stara Szafa |
|
|
|
#1926 |
|
grozi wypollizowaniem
|
TZ bedzie lfem???
|
|
#1927 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż spojrzałam w Wikipedię- Nidzica- miasto w woj. warmińsko-mazurskim na Pojezierzu Mazurskim, dawniej w woj. olsztyńskim
|
|
#1929 | ||||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Bo zamiast uprawiać nimfomanię, sięgnęłabyś po książkę Cytat:
Jużem się wziął w garść Cytat:
![]() Cytat:
Wczoraj przy sześćdziesiąt ileś, gdy już odpływałem, wybudził mnie komar, więc miałem małą przerwę na nasłuchiwanie, czy się zbliża, czy odfrunął sobie na dobre ![]() --- Też miałem dziwne sny (niestety, nie tak egzotyczne, jak Polly)
|
||||
|
|
|
#1930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już jest ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- no dobrze, wyskrobię jeszcze trochę czasu, żeby napisać mój sen- szłam sobie z psami pod Łazienkami, aż tu nagle Aza weszła do środka, za nią Max (a im nie wolno)- więc zaczęłam je gonić i wołać i nagle zjawiła się Polly i powiedziała, że jest na to sposób- trzeba je wsadzić do gondoli balonu na gorące powietrze i sznurek od balonu przywiązać sobie do ręki. A żeby psy się nie bały, Polly powiedziała, że wsiądzie razem z nimi, ja tymczasem miałam iść do wyjścia. Niestety, sznurek wysmyknął mi się i widziałam, jak balon leci coraz wyżej i wyżej i prawie znikł. Pomyslałam- no trudno, ale jakimś cudem zaczął się opuszczać, Polly i psy wysiadły i Poly powiedziała, że przez to wszystko ma strasznie brudne ubranie i żebyśmy poszly do mnie zrobić pranie. I kiedy już otworzyłam pralkę, Polly dostała jakiegoś szału, zaczęła wkładać do bębna wszystkie ciuchy, jakie widziała, wskoczyła na wierzch tych betów w bębnie i zaczęła po nich skakać, żeby więcej się zmieściło i na koniec powedziała, że najskuteczniej będzie, jesli zostanie w bębnie na czas prania. To już mnie na tyle przestraszyło, że aż się obudziłam
|
|
#1931 |
|
BAN stały
|
Ju
|
|
|
|
#1932 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Że w województwie warmińsko-mazurskim to o niczym nie świadczy ![]() A Olsztyn to już w ogóle nie Mazury No dobra, oficjalnie to się rzeczywiście zalicza do Pojezierza, ale z mojego punktu widzenia jakoś niezbyt ![]() Dawno nie było o jedzeniu, więc uwaga U mnie dziś placuszki drożdżowe z cukinią.
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-09-21 o 14:19 |
|
|
|
|
#1933 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Czuję się zaszczycona
![]() Cytat:
![]() Dobry, wiem, że nic nie wiem
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1934 |
|
grozi wypollizowaniem
|
gryx-
ju-
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To co to jest? I gdzie są Mazury???
|
|
#1936 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Granica Warmii i Mazur jest jakoś w 1/4 drogi z Mrągowa do Olsztyna Ale widzę, że "tam na dole" to oficjalnie też jeszcze Pojezierze Mazurskie Jak dla mnie Mazury-Mazury to Mrągowo, Mikołajki, Giżycko i te okolice...
|
|
|
|
|
#1937 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja tam pamietam ze jak Pan Samochodzik uskuteczniał akcje na Mazurach to duzo sie działo w Nidzicy
|
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
A, już rozumiem- takie "mazurskie" Mazury
No to jadę na Warmię! Namalowałam zwierza u Winterki- nie powiem, jakiego, jestem związana tajemnicą ![]() Flo- nie pająk
|
#1939 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak ja na Śląsku się czepiają że Sosnowiec to nie Śląsk tylko Zagłębie jak dla mnie też zawsze Olsztyn był na Mazurach to taka zwyczajowa nazwa jest Ju, Gryx ![]() Umyłam lodówkę ale moja nie byłą myta od lekko licząc roku więc to był wyczyn
|
|
|
|
|
#1941 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#1942 | ||
|
Zakorzenienie
|
eeeehehehe... a mófiłam że będziecie mieć dzifne sny
![]() powiem Wam że baby urzędniczki są nieużyte i wrrrredne pińcet razy częściej niż faceci... nooo dziś rzuciłam na jedną tako klontfe.... lecę robić tortille....
|
|
#1943 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zresztą już sama nazwa województwa wskazuje na to, że jest Warmia i są Mazury. W dużym uproszczeniu: Warmia na zachodzie, Mazury bardziej na wschód.http://www.wykop.pl/artykul/814879/j...e-do-olsztyna/
|
|
|
|
|
#1944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam starą - znaczy sie już na dnie resztki, Ty tez piszesz o starej? Cytat:
i ja sie zakochłam ojejusiu co to bedzie no ale starej DV juz cheba nie uszczelę - nie no nie wiem co to bedzie z emną tą jesienią - zgópłam na ament sny poczytam nocą - bo ja w pośpiechu lecem nauczać i rodzinnie sie udzielać |
||
|
|
|
#1945 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Nołofens ale chyba idę se poszukać nowych koleżanek Poczebuję popitolić komuś o dylematach moralnych odnośnie karabińczyków, kolorów agatów itp. |
|
|
|
|
#1946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy nie zastanawiałam się na tym gdzie się jedno kończy a drugie zaczyna, dla mnie to zawsze zwyczajowo były Mazury Cytat:
możesz iść na chwilę na biżuteryjne ale zaraz wracaj ![]() Gdzie jesteście? znów zaczniecie gadać jak ja pójdę oglądać serial i spać ?
|
||
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
pomorek
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.

dopiero sobie pospałam rano jak poszedł do pracy 

żeby didowi tylko nic nie było, żeby się okazało, że to po prostu była tylko noc marudzenia, a nie coś ją bolało 
Sama wybierałam 

dzieci często tak mają , że kogoś/coś udają przez dłuższy czas .

Udanego wyjazdu oczywiście 

pińcet razy częściej niż faceci... nooo dziś rzuciłam na jedną tako klontfe....