|
|
#4531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i kolejne daty ślubów - cz. 13!
Dzień dobry!
Dziś ostatnie 7h w pracy i weekend! Nareszcie Wiecie co znalazłam na suszarce? ZWYKŁĄ NORMALNĄ KOSZULĘ, jak do gajera! Tż sobie kupił sam z własnej, nieprzymuszonej woli na to wesele jutro! ![]() A Cika żeby mnie dobic chyba po moim teoretycznym zwycięstwie, wlazła wczoraj do kuwety, zaczęła pić, wystawiła omyk poza kuwetę i...obsiurała klatkę Ruda, opiernicz tego swojego od góry do dołu! To nawet u nas, a mam wrażenie, że jesteśmy szczytem nieromantycznych związków w stylu SDM, jakieś tam czułości są inicjowane przez obie strony bo może być tak, że zacznie się jak kumpli traktować i będzie koniec ![]() Oj, ściska w dołku! Mocno
|
|
|
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
Gajus no to brawa dla J. za koszule
bedzie pasowala chociaz? ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Wiecie co? Wystawilam wczoraj 2 gry na tablicy, a dzisiaj juz dziewczyna sie pyta gdzie mozna odebrac
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4534 |
|
Zadomowienie
|
ajajaj dziewczyny
az ciezko za Wami nadazyc ja wczoraj sobie z kumpela babski wieczor zrobilam calkiem fajnie ale tak dziwnie ze M. nie bylo na noc.. jakos tak sie przyzwyczailam jeszcze nie zdazylam nadrobic tego co napisalyscie ... i w ogole M. powiedzial, ze mozemy sie zaczac za sala ogladac... ale w ogole nie mam koncepcji |
|
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziś na 11 do pracy, na jutro zamieniłam się z koleżanką, więc jutro mam wolne, a w niedziele pójdę na 5 godzin, więc szybciorem zleci ![]() W związku z tym, że mam jutro wolne to pójdę na zakupy bo mam ochotę ożywić trochę mieszkanko. Tak jakoś mi tu pusto i mało domowo Może coś uda mi się ładnego kupić ![]() Bjuti, nie wiedziałam, że rodzice TŻ Was tak traktują. Myślałam, że chodzi tylko o to, że macie po 21 lat i może traktują Was jeszcze mało dorośle, ale skoro jest tak jak mówisz i nie spodziewasz się akceptacji z ich strony, to ja bym nie czekała nie wiadomo ile. Gaja, gratuluje 5 Zdolniacho ![]() Co do penisowych akcesoriów, też mnie takie rzeczy nie kręcą... Ruda, może powinnaś pogadać z TŻ o tym, jak wygląda Wasz związek.. ? Przecież on nie ma 50 lat, żeby się tak zachowywać. Ja bym postawiła na szczerą rozmowę i to wszystko, poza tym, może pokaż mu czasami, że to, że jesteście ze sobą ponad 5 lat nie znaczy, że on nie może Cię stracić. Może wtedy się ocknie. Trochę zazdrości mu nie zaszkodzi. |
|
|
|
#4536 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze, świetnie! ![]() Cytat:
(vel koguciku )Cytat:
![]() Cytat:
hehe, no łózko ich nosic nie będzie Ale wolałam Wam darować poczucie zniesmaczenia i zaburzonych wrażeń estetycznych i nie robiłam fotek na sobie ![]() Hehe, jakby mi zaczał po Włosku trajkotać do słuchawki, to nic bym nie zrozumiała Ale i tak miał śmieszny akcent ![]() Dzięki ![]() Cytat:
Trzeba za to wypić
|
|
|
#4537 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc, no cóż Jednego się nauczyłam, nie można pisać do nich po angielsku, bo nic nie rozumieją dlatego pisze do nich po włosku i jeszcze zamieszczam tłumaczenie na angielski - i wtedy odpisują Cytat:
![]() Cytat:
i mój D. biedny się zabączył hehe ![]() Cytat:
Ale zazwyczaj chyba świadkowa organizuje, jednak trzeba jej powiedzieć, czy się chce mieć panieński czy nie ![]() Się zarabia, się ma, nie będzie szkdoa Marlena, witaj! Dobrze, że wróciłaś do nas! Mam nadzieję, że TŻ się nie wyprowadzi daleko od Ciebie.. I strasznie współczuje tej ciężkiej sytuacji ![]() Cytat:
![]() om nom nom ![]() Ruda, może zacznij wychodzić bardziej z koleżankami? Albo zastosuj mrożonke?? To zadziała, nie pisz pierwsza, nie inicjuj spotkań, przytulania, zobaczysz, zmięknie Hejo! Trochę mnie też tu nie było, ale udało mi się wszystko nadrobić ![]() w niedzielę ide na pożegnalny obiadek do rodziców TŻ
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
Bjuti nie martw sie wytrzezwieje
, ja przecież pić nie moge :brzydal- wiec tak tylko 'symbolicznie'na panieńskim ![]() Gaja ty zapracowanabiedna brawa dla J. ze sam zakupil koszule tez uwielbiam jak moj chodzi w koszulach ale na szczescie on też lubi i ma sporo i czesto zaklada a jak widze go garniaku to ![]() Mutny ja peeling sobie robie twrzy tak raz na tydzien , poltoreg-i dotychczas nic..a caly cas mam ten sam. nie wiem dzis sie wzielam na wyciskanie potem pewnie placz bedzie jak wygladam ale nie moge :/ tym bardziej , ze mi to takie zaskórniki sie robią:/Ala ja nad morzem rok temu sobie jednego takiego naleśnika zamowilam(cos takiego jak ty wkleilas)i tez myslalam , ze sie pozygam potem moniq jestem za tym co Mutny napisala-przestan inicjowac itd, moze wtedy zobaczy , ze cos nie takmam buciki , a oprocz tego tż kupilam 2 pary bokserek tera wstawilam pranie i zaraz sprzatac![]() kupilam sobie 1 raz w zyciu gazete zwierciadlo-ale to dlatego , ze jest kalendarzyk z Marilyn Monroe na okladce
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-09-23 o 15:10 |
|
|
|
#4539 |
|
Zadomowienie
|
Jlys facet w garniaku najlepsza sprawa
![]() ![]() i nadal nie wiem co zrobić z tą salą |
|
|
|
#4540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedna z ![]() Dobra, a niech mi ktos powie potem, ze bilet drogi ![]() No jak co? Szukac!!!
|
|
#4541 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Heeeeej
Cytat:
Przy swoim narzeczonym i przy narzeczonej tego faceta jeszcze go podrywasz?! Ty jedna ty Pazurkami chcesz wszystko z życia zagarniać A przy okazji jakieś ciacha ![]() Co do Tż i mnie... No cóż Kiniuś Oni mnie lubią Ale jakby to powiedzieć... Chodzenie ze sobą chodzeniem... Ale narzeczeństwo to już coś poważniejszego... I do tego no... Myślę, że się boją, że ich syn nie zrobi kariery bo zaraz się jakiś bachor pojawi i będzie się tym bachorem musiał zajmować Cytat:
![]() A co do tych wesel... Coś ty ostatnio strasznie biegasz po tych weselach i ślubach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wywęszyłaś to ciacho od Kini Ja też takie słodkości chcę! ![]() Cytat:
![]() Tajeczka sale? Musisz nam pokazywać koniecznie co będziecie oglądać! Bluesky pokaż co kupiłaś do mieszkaaanka ![]() Mutny w niedzielę do teściów? Boisz się? ![]() Kupiłam sobie dzisiaj rękawiczki i taki cieniutki sweterek camel! <3
|
|
#4542 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny.
![]() Pierwsze koty za płoty - oblałam egzamin praktyczny. ![]() Wykonałam poprawnie rękaw i wyjeżdżając na górkę zawadziłam o pachołek. ![]() Plusem jest fakt, że udało mi się totalnie wyluzować, a egzaminator na którego trafiłam, to przesympatyczny człowiek (mam nadzieję, że następnym razem też na niego trafię). Poza tym zrobiłam zakupy na poprawę nastroju. Kupiłam sobie podkład Loreal True Match, brązowy tusz do rzęs i dwa prześliczne gadżety z sówkami (kocham sowy ![]() Biorę się za nadrabianie tematu.
|
#4543 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poka rekawiczki i sweterek!!! Rekawiczki mnie szczegolnie interesuja ![]() A serduszko dziala tylko na fejsie tez sie ostatnio zrobilam, ze tu wpisalam ![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
i fotka tez niczego sobie ![]() A podklad widzialam reklame jego ostatnia daj znac jak sie sprawdza!No i kiedy nastepny egzamin? Bjuti, do wtorku coraz blizej
|
|
#4544 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podkład wydaje mi się ekstra. Dzisiaj jeszcze go nie użyłam na całej twarzy, ale w Douglasie próbka sprawdziła się wyśmienicie (lekka formuła, całkiem niezłe krycie no i jasny kolor). Następny egzamin w dniu moich urodzin - 11 października.
"Nie zamartwiaj się jednak przyszłością. Dzień dzisiejszy wystarczy ci aż nadto." ~Xbox & rock fan Edytowane przez Galadriela87 Czas edycji: 2011-09-23 o 17:41 |
|
|
|
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
Gala, a ile za niego dalas?
|
#4546 |
|
Zadomowienie
|
Kosztował ok. 50zł, ale ile dokładnie, to nie pamiętam (chyba mniej). Rzucę okiem później na rachunek, bo chyba go nie wyrzuciłam.
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
Ło matko, troche duzo
|
#4548 |
|
Zakorzenienie
|
Gala nie wiesz, że najlepsi kierowcy zdają za drugim razem?
![]() A podkład aż tyle? Dużo chyba... Znaczy no ja się nie znam ![]() Aluś no właśnie co chwilę sprawdzam pogodę na wtorek 17 odpowiada? Albo 17:15? Żebym zdążyła po zajęciach Poszukam gdzieś rękawiczek, sweterka i pokażę
|
#4549 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wrocilam z pracy. dzisiaj poszlo mi bardzo dobrze, szefowa mi troche pomogla, powiedziala jak mam sprzedawac i jest lepiej. cale szczescie takze nastawienie z deka lepsze. tylko wizja samotnego weekendu w pracy mnie dobija. ale zobaczymy, moze bedzie dobrze
|
||
|
|
|
#4550 |
|
Zadomowienie
|
Drogi był, ale mam nadzieję, że wart swojej ceny. Do tej pory kupowałam takie za 20-30zł, ale nie tylko niezbyt dobrze kryły, ale - co gorsza - po pewnym czasie świeciłam się jak latarnia morska (za tłusta konsystencja).
|
#4551 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę znaleźć ani rękawiczek, ani sweterka
Rękawiczki są czekoladowobrązowe A sweterek jest taki obcisły, do połowy tyłka, z bufkami, rękawki 3/4, a dekolt w łódeczkę ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
Może gdzieś w internecie się z nami zabuszujesz ![]() Gala no to trochę... Dużo więcej wydałaś
|
|
#4552 | |||||
|
Zakorzenienie
|
heja
kto ma weekend ?? jajaja![]() ![]() No napewno ,bo on lubi pryszczate panny ![]() Cytat:
,niech sie przyzwyczaja do noszenia koszul ,bo po slubie tylko to bedzie zakladalCytat:
HEhe oj pijoczki byscie tylko piły ![]() Cytat:
.No to ladnie sobie tesciu zazartowal![]() Cytat:
,a ja mowie tak do klientek to koszula a do mnie tshirtCytat:
,cos mi sie od zycia nalezy,nie no zartuje ,nie podrywam go przeciez ,ja tylko pilnie sie ucze tanczyc ,a moj tz to jets wtedy po 13 godz.pracy ,wiec ledwo sie rusza![]() Jlys i beauti jak to ala mowi OD RAZU po przyjsciu do domu robic foty zakupow ![]() Beauti strasznie mi przykro,ze nie macie wsparcia w rodzicach P ,nie tak to powinno wygladac,jestescie oboje rozsadni ,zaradni ,studiujecie bardzo dobre kierunki ,powinni byc z was dumni i przede wszystkim powinni wierzyc w was i miec do was zaufanie.Mieszkacie razem juz jakis czas i zadnej wpadki nie ma ,poza tym w jakich oni czasach staneli?? teraz jest taki wybor antykoncepcji ,ze moim zdaniem "wpadaja" tylko ci co chca.I zgadzam sie z tym co napisala blue ,powinniscie zyc tak zeby wam bylo jak najlepiej ,nie patrzec na nich skoro za 5 ,10 lat bedzie tak samo i to jest tylko i wylacznie wasza sprawa czy zareczycie sie teraz ,a slub za 4 lata.
|
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
nie pobuszuje sobie bo neta mam zablokowanego
|
|
|
|
#4554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty tam nie mów, że ty tego ciacha nie podrywasz Co do zdjęć... Ekhm kobieto Ja nie mam aparatu! ![]() Co do zaręczyn... Poczekamy rok i zaręczymy się "pomimo co"... Czy będzie się podobać czy nie... Może inaczej to przełkną jak im powiemy, że "ślub za 3 lata" a nie za 4... ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- To kup lepszy telefon!
|
|
#4555 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
...ale nie z Marilyn![]() BeutifulShe na stronie Apartu nie ma tego który wybrałam. Jest jeden b.podobny ale jednak nie do końca ![]() iiiii weekend
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
Niee
za to się cieszę, bo zjem dobry obiad ![]() Bjuti, co to znaczy, ze nie możesz znaleźć? ![]() Robić fotki i wrzucać! W ten sposób sie zawsze znajdzie ![]() Gala, mam nadzieję, że się nie martwisz niezdanym egzaminem Następnym razem pójdzie znacznie lepiej, zobaczysz!
|
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4558 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak sprawdzian? ![]() Cytat:
![]() ![]() Że tak się cieszysz? Ja się tak cieszę jak do Babci na śląski obiad idę Ale nie do teściów Nie mam aparatuuuuuuu!!! ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
dziadostwo. ale co zrobic
|
|
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
Zrób zdjęcie swojego miejsca pracy i przyklej przed kamerą!
Sa sa sa sa sa Jak w amerykanckich filmach
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.

bo może być tak, że zacznie się jak kumpli traktować i będzie koniec 

bedzie pasowala chociaz? 

tayka
Może coś uda mi się ładnego kupić
specjalnie zatrudniają więcej ludzi, żeby zostawić osoby z najlepszymi wynikami...
tak mi jakoś przyszło do głowy

tez uwielbiam jak moj chodzi w koszulach ale na szczescie on też lubi i ma sporo i czesto zaklada 

to okropne
...ale nie z Marilyn