Prrrawie narzeczone i kolejne daty ślubów - cz. 13! - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-23, 08:42   #4531
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa
Dot.: Prrrawie narzeczone i kolejne daty ślubów - cz. 13!

Dzień dobry!

Dziś ostatnie 7h w pracy i weekend! Nareszcie

Wiecie co znalazłam na suszarce? ZWYKŁĄ NORMALNĄ KOSZULĘ, jak do gajera! Tż sobie kupił sam z własnej, nieprzymuszonej woli na to wesele jutro!

A Cika żeby mnie dobic chyba po moim teoretycznym zwycięstwie, wlazła wczoraj do kuwety, zaczęła pić, wystawiła omyk poza kuwetę i...obsiurała klatkę

Ruda, opiernicz tego swojego od góry do dołu! To nawet u nas, a mam wrażenie, że jesteśmy szczytem nieromantycznych związków w stylu SDM, jakieś tam czułości są inicjowane przez obie strony bo może być tak, że zacznie się jak kumpli traktować i będzie koniec

Oj, ściska w dołku! Mocno
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 10:03   #4532
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Gajus no to brawa dla J. za koszule bedzie pasowala chociaz?

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Wiecie co? Wystawilam wczoraj 2 gry na tablicy, a dzisiaj juz dziewczyna sie pyta gdzie mozna odebrac

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 10:08   #4533
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Wiecie co? Wystawilam wczoraj 2 gry na tablicy, a dzisiaj juz dziewczyna sie pyta gdzie mozna odebrac
interes się kręci
natasia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 10:38   #4534
tajeczka
Zadomowienie

ajajaj dziewczyny az ciezko za Wami nadazyc ja wczoraj sobie z kumpela babski wieczor zrobilam calkiem fajnie ale tak dziwnie ze M. nie bylo na noc.. jakos tak sie przyzwyczailam jeszcze nie zdazylam nadrobic tego co napisalyscie ... i w ogole M. powiedzial, ze mozemy sie zaczac za sala ogladac... ale w ogole nie mam koncepcji
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 10:47   #4535
bluesky89
Zakorzenienie

Dzień dobry
Dziś na 11 do pracy, na jutro zamieniłam się z koleżanką, więc jutro mam wolne, a w niedziele pójdę na 5 godzin, więc szybciorem zleci
W związku z tym, że mam jutro wolne to pójdę na zakupy bo mam ochotę ożywić trochę mieszkanko. Tak jakoś mi tu pusto i mało domowo Może coś uda mi się ładnego kupić
Bjuti, nie wiedziałam, że rodzice TŻ Was tak traktują. Myślałam, że chodzi tylko o to, że macie po 21 lat i może traktują Was jeszcze mało dorośle, ale skoro jest tak jak mówisz i nie spodziewasz się akceptacji z ich strony, to ja bym nie czekała nie wiadomo ile.
Gaja, gratuluje 5 Zdolniacho
Co do penisowych akcesoriów, też mnie takie rzeczy nie kręcą...
Ruda, może powinnaś pogadać z TŻ o tym, jak wygląda Wasz związek.. ? Przecież on nie ma 50 lat, żeby się tak zachowywać. Ja bym postawiła na szczerą rozmowę i to wszystko, poza tym, może pokaż mu czasami, że to, że jesteście ze sobą ponad 5 lat nie znaczy, że on nie może Cię stracić. Może wtedy się ocknie. Trochę zazdrości mu nie zaszkodzi.
Stary 2011-09-23, 12:46   #4536
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Truskaweczka07 Pokaż wiadomość
Ja ogólnie mieszkam blisko gór, ta sala jest jakieś 15km od mojej miejscowości
aaaa kurcze, świetnie!
Cytat:
Laski, jak wy cos kupujecie to po przyjsciu do domu OD RAZU robcie foty ilesz można sie upominac
Taa jest! Psze pani! (vel koguciku )

Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
w ogole mam ochote na bsen pojsc..ale chyba poczekam troche bo cos mi dekolt wysypalo i twarz jak nigdy siedze i placze juz tydzien i coraz bardziej obawiam si czy mi nie zjawia sie jakies pryszcze na twarzy na slub..chyba sie pochlastam..jak nie mam to nie mam(przewaznie nie mam ) -gladka skora ale jak wyskoczy to zaraz mnostwo:/
Hmm, może robisz jakies peelingi w czasie jak masz jednego pryszcza i przez to możesz go rozsiewać na resztę buzi?
Cytat:
Napisane przez BeautifulShe Pokaż wiadomość
Mutny super spodnie! Uwielbiam takie ciemne spodnie I do tego bez jakiś fiu bździu guzików! A majty co tak na łóżku leżą? Przecież nie łóżko będzie je nosić
No i ta Padwa Trza było mu już po włosku szprechać! Chociaż powaleni są ci włosi O_o Znaczy z tymi cenami
Dzięki hehe, no łózko ich nosic nie będzie Ale wolałam Wam darować poczucie zniesmaczenia i zaburzonych wrażeń estetycznych i nie robiłam fotek na sobie
Hehe, jakby mi zaczał po Włosku trajkotać do słuchawki, to nic bym nie zrozumiała Ale i tak miał śmieszny akcent
Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
Mutny jestem z ciebie dumna za ten tel. ,a fajne spodnie i majciochy
Dzięki
Cytat:
kinia no rozpieszczam , ale od jutra na razie przestaje co za dużo to nie zdrowoniech sie za bardzo nie przyzwyczaja ja wiem, że i ty swojego rozpieszczasz wiem, w ogole on ma jak w raju z Tobą- nie dość, że piękna jak nie wiem to jeszcze taka mądra i zaradna kobietka
Dokładnie! Trzeba za to wypić

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 12:48   #4537
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość
hm, ale wiesz co, jak ja miałabym wynajmować mieszkanie obcokrajowcom to pewnie zastanowiłabym się 100 razy... nie dziwię się że stawiają wysokie wymagania... no ale bez przesady! ;/
Wiesz, ale te wymagania to nie są stawiane tylko nam, bo jesteśmy obcokrajowcami, ale wszystkim, nawet Włochom Więc, no cóż Jednego się nauczyłam, nie można pisać do nich po angielsku, bo nic nie rozumieją dlatego pisze do nich po włosku i jeszcze zamieszczam tłumaczenie na angielski - i wtedy odpisują
Cytat:
wiesz co z tego co piszesz o tej robocie wnioskuję, że oni od początku założyli, że kogoś zwolnią specjalnie zatrudniają więcej ludzi, żeby zostawić osoby z najlepszymi wynikami... tak mi jakoś przyszło do głowy no i 'tylko' dwa komputery...
Wydaje mi się, że faktycznie możesz miec racje To bardzo możliwe, że tak właśnie robią. Taniej było im zorganizować szkolenie na kilku osób naraz, niż potem oddzielnie w przypadku, gdyby ktoś się nie sprawdził i trzeba by było jeszcze kolejną osobę zatrudniac. Z resztą mi się wydaje, że w takiej robocie to dużo osób samemu rezygnuje
Cytat:
kurcze, ale Ci dobrze, że TŻ przesiaduje noce u Ciebie u mnie po pierwsze mama trochę krzywo na to patrzy (ale słowa nie powie ) po drugie, mój TŻ jakoś nie jest chętny bardzo mnie to boli
Mój u mnie też nie zostaje... bo mam niewygodne łóżko A poza tym chyba też ma złe wspomnienia, bo mój ojciec kiedyś do niego zażartował po tym jak D. został u mnie na noc, ze teraz trzeba będzie chyba jakiś czynsz policzyć i mój D. biedny się zabączył hehe
Cytat:
W ogole jak to jest? Swiadkowa powinna zorganizowac czy jak? Bo ja swoj to jak nikt nie bedzie chcial to sama zrobie
Co do Twojego to chyba już ustaliłyśmy, że my Ci robimy, co?
Ale zazwyczaj chyba świadkowa organizuje, jednak trzeba jej powiedzieć, czy się chce mieć panieński czy nie
Cytat:
A nie szkoda im bedzie kasiory na bilet tudzież na benzyne wydac?
Się zarabia, się ma, nie będzie szkdoa
Cytat:
U mnie motywem przewodnim beda penisy!!!!!!!!!
padłam ze śmiechu!

Marlena, witaj! Dobrze, że wróciłaś do nas! Mam nadzieję, że TŻ się nie wyprowadzi daleko od Ciebie.. I strasznie współczuje tej ciężkiej sytuacji
Cytat:
Moj rzadko mowi do mnie "narzeczona" choc ostatnio czesciej niestety jeszcze nie przy ludziach tak miedzy nami dopiero
Mój ostatnio się nauczył mówić tak o mnie osobom trzecim
Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
tu sie ma tylek podobac a nie fejs

Cytat:
Napisane przez aQ01 Pokaż wiadomość
Byliśmy w naleśnikarni
om nom nom

Ruda, może zacznij wychodzić bardziej z koleżankami? Albo zastosuj mrożonke?? To zadziała, nie pisz pierwsza, nie inicjuj spotkań, przytulania, zobaczysz, zmięknie

Hejo! Trochę mnie też tu nie było, ale udało mi się wszystko nadrobić
w niedzielę ide na pożegnalny obiadek do rodziców TŻ

Stary 2011-09-23, 15:08   #4538
jlys
Zakorzenienie

Bjuti nie martw sie wytrzezwieje , ja przecież pić nie moge :brzydal- wiec tak tylko 'symbolicznie'na panieńskim
Gaja ty zapracowanabiedna brawa dla J. ze sam zakupil koszule tez uwielbiam jak moj chodzi w koszulach ale na szczescie on też lubi i ma sporo i czesto zaklada a jak widze go garniaku to
Mutny ja peeling sobie robie twrzy tak raz na tydzien , poltoreg-i dotychczas nic..a caly cas mam ten sam. nie wiem dzis sie wzielam na wyciskanie potem pewnie placz bedzie jak wygladam ale nie moge :/ tym bardziej , ze mi to takie zaskórniki sie robią:/

Ala ja nad morzem rok temu sobie jednego takiego naleśnika zamowilam(cos takiego jak ty wkleilas)i tez myslalam , ze sie pozygam potem
moniq jestem za tym co Mutny napisala-przestan inicjowac itd, moze wtedy zobaczy , ze cos nie tak
mam buciki , a oprocz tego tż kupilam 2 pary bokserek tera wstawilam pranie i zaraz sprzatac
kupilam sobie 1 raz w zyciu gazete zwierciadlo-ale to dlatego , ze jest kalendarzyk z Marilyn Monroe na okladce

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-09-23 o 15:10
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 15:41   #4539
tajeczka
Zadomowienie

Jlys facet w garniaku najlepsza sprawa i nadal nie wiem co zrobić z tą salą
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 16:29   #4540
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mutny Pokaż wiadomość
Co do Twojego to chyba już ustaliłyśmy, że my Ci robimy, co?
Ale zazwyczaj chyba świadkowa organizuje, jednak trzeba jej powiedzieć, czy się chce mieć panieński czy nie

Się zarabia, się ma, nie będzie szkdoa
Tak jest! Kurko moja jedna z

Dobra, a niech mi ktos powie potem, ze bilet drogi

Cytat:
Napisane przez tajeczka Pokaż wiadomość
Jlys facet w garniaku najlepsza sprawa i nadal nie wiem co zrobić z tą salą
No jak co? Szukac!!!

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-09-23, 17:15   #4541
BeautifulShe
Zakorzenienie

Heeeeej

Cytat:
Kurde no co ja na to poradze ,ze same dzikusy tam chodza i sie chowaja na koncu sali jakby prowadzacy nas zjesc mieli.Ktos musi stac z przodu zaraz za prowadzacym.W ogole dzisiaj bylo wiecej smiechu niz nauki i doszly dwie nowe pary.A byl taki motyw( tam jest takie wielkie lustro na sali ) i ten chl.nazwijmy go ciacho mowi,zeby do cza czy stawiac male kroki takie na szerokosc swoich bioder,a ja na to ooo o ta musze stawiac wielgachne kroki wlasnie i pokazalam ooooo takie --------- (tu smiech) na co on ee tam nie patrz sie w lustro ,lustro poszerza ,wygladasz b.dobrze tu spojrzenie na swoja narzeczona czy nie dostanie w twarz

Zaraz zaraz ja czegos nie rozumiem ,dlaczego nie macie wsparcia w rodzicach tz ??,przeciez wydawalo mi sie ,ze bardzo cie lubia i akceptuja i chca zebyscie byli razem juz zawsze,czy ja cos pominelam?? Pamietam o tych wizytach tesciow u was ty dwoilas sie i troilas ,zeby ich nalezycie przyjac ,gotowalas ,pieklas i mowilas ,ze cie lubia,ze jest miedzy wami wszystko w porzadku.
Ty wredziocho! Przy swoim narzeczonym i przy narzeczonej tego faceta jeszcze go podrywasz?! Ty jedna ty Pazurkami chcesz wszystko z życia zagarniać A przy okazji jakieś ciacha

Co do Tż i mnie... No cóż Kiniuś Oni mnie lubią Ale jakby to powiedzieć... Chodzenie ze sobą chodzeniem... Ale narzeczeństwo to już coś poważniejszego... I do tego no... Myślę, że się boją, że ich syn nie zrobi kariery bo zaraz się jakiś bachor pojawi i będzie się tym bachorem musiał zajmować Kiedyś Piotrek chciał jakoś poruszyć temat zaręczyn (jakoś niecały rok temu) i Rodzice no cóż.. Nie dość, że go wyśmiali to skamieniali i go bardzo szybko zbyli pokazując, że jest ich to wg nich temat na NIGDY.

Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
Jeju! miałam iść się myć, a tu przyszło małe, wylizało kocyk, a potem zrobiło pac na boczek między moją nogą a oparciem łóżka. Nie ide się myć. Miziam małe
Brudas!
A co do tych wesel... Coś ty ostatnio strasznie biegasz po tych weselach i ślubach

Cytat:
hehe ja tez bym sie przeszla ...tez dawno nie bylam ...no w ta sobote ,ale jeszcze bym poszla.No ja za rok 1 wrzesnia ide na wesele tez tej mlodej 18 latki:P pisalam juz wam nieraz.Kurde jestem przekonana ,ze bede ryczec,ze panna 8 lat ode mnie mlodsza bierze slub przede mna. i to jeszcze 3 lata beda wtedy ze soba,a nie 8
A może ty sobie Kiniuś wpadkę zaplanuj?

Cytat:
i jakiś miesiąc temu TŻ mówił mi że spotkał starego kolegę i że idą razem na spontaniczne piwo, bo dawno się nie widzieli, po czym dodaje, że kolega ma ciężki okres i musi z kimś pogadać, bo dziewczyna go zostawiła po 5latach związku, no to mówię, spoko idź, a TŻ ciągnie temat dalej, że ta dziewczyna młodsza jest od kumpla i pewnie coś jej odbiło i tyle, bo po takim czasie... pomyślałam sobie, no to fajnie, bo po pierwsze wiek nie ma większego znaczenia, po drugie my też jesteśmy razem ponad 5,5 roku razem, więc TŻ jest pewny że go nie zostawię... no niby fajnie, ale widzę że kompletnie przestał starać się o cokolwiek, że jest pewny że go nie zostawię... muszę coś zrobić żeby ruszył du.p.sko i zaczął się cokolwiek starać a nie żyć jak w małżeństwie z 40letnim stażem. no bo sorry, ale ja nie chcę żeby nasze stosunki przez resztę życia wyglądały tak jak teraz
I co? Wymyśliłaś coś? Masz jakiś plan?

Cytat:
No mialam na mysli to, ze jak nas ktoras na slub zaprosi to mozemy sie zrzucic na benzyne i z naszymi chlopami do jednego auta sie wpakowac

A co ja znów takiego wywęszyłam?

Siemanko! Ja dzisiaj na 11 do pracy, szefowa mnie prosila. poza tym dzisiaj ciastko w pracy urodzinowo-imieniowe
Może być!
Wywęszyłaś to ciacho od Kini
Ja też takie słodkości chcę!

Cytat:
Wiecie co znalazłam na suszarce? ZWYKŁĄ NORMALNĄ KOSZULĘ, jak do gajera! Tż sobie kupił sam z własnej, nieprzymuszonej woli na to wesele jutro!
Woooow! Może zaczyna dorastać?

Tajeczka
sale? Musisz nam pokazywać koniecznie co będziecie oglądać!

Bluesky pokaż co kupiłaś do mieszkaaanka

Mutny
w niedzielę do teściów? Boisz się?

Cytat:
Tak jest! Kurko moja jedna z

Kupiłam sobie dzisiaj rękawiczki i taki cieniutki sweterek camel! <3

Od 24.08.2005 z Nim...

94 - 93 - 92 - 91 - 90 - 89 - 88 - 87 - 86 cm

BeautifulShe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 17:27   #4542
Galadriela87
Zadomowienie

Hej dziewczyny.

Pierwsze koty za płoty - oblałam egzamin praktyczny.

Wykonałam poprawnie rękaw i wyjeżdżając na górkę zawadziłam o pachołek.

Plusem jest fakt, że udało mi się totalnie wyluzować, a egzaminator na którego trafiłam, to przesympatyczny człowiek (mam nadzieję, że następnym razem też na niego trafię).

Poza tym zrobiłam zakupy na poprawę nastroju.
Kupiłam sobie podkład Loreal True Match, brązowy tusz do rzęs i dwa prześliczne gadżety z sówkami (kocham sowy ). Wrzucę Wam takie "artystyczne" zdjęcie (pierścionek i dwa kolczyki).

Biorę się za nadrabianie tematu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sowa2.jpg (47,5 KB, 4 załadowań)

~Xbox & rock fan
Galadriela87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 17:30   #4543
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Może być!
Wywęszyłaś to ciacho od Kini
Ja też takie słodkości chcę!

Kupiłam sobie dzisiaj rękawiczki i taki cieniutki sweterek camel! <3
No to jestesmy umowione na wspolna jazde

Poka rekawiczki i sweterek!!! Rekawiczki mnie szczegolnie interesuja

A serduszko dziala tylko na fejsie tez sie ostatnio zrobilam, ze tu wpisalam

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Galadriela87 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.

Pierwsze koty za płoty - oblałam egzamin praktyczny.

Wykonałam poprawnie rękaw i wyjeżdżając na górkę zawadziłam o pachołek.

Plusem jest fakt, że udało mi się totalnie wyluzować, a egzaminator na którego trafiłam, to przesympatyczny człowiek (mam nadzieję, że następnym razem też na niego trafię).

Poza tym zrobiłam zakupy na poprawę nastroju.
Kupiłam sobie podkład Loreal True Match, brązowy tusz do rzęs i dwa prześliczne gadżety z sówkami (kocham sowy ). Wrzucę Wam takie "artystyczne" zdjęcie (pierścionek i dwa kolczyki).

Biorę się za nadrabianie tematu.
Piękne sówki i fotka tez niczego sobie

A podklad widzialam reklame jego ostatnia daj znac jak sie sprawdza!

No i kiedy nastepny egzamin?

Bjuti, do wtorku coraz blizej

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-09-23, 17:40   #4544
Galadriela87
Zadomowienie

Cytat:

Piękne sówki i fotka tez niczego sobie

A podklad widzialam reklame jego ostatnia daj znac jak sie sprawdza!

No i kiedy nastepny egzamin?

Bjuti, do wtorku coraz blizej

Podkład wydaje mi się ekstra. Dzisiaj jeszcze go nie użyłam na całej twarzy, ale w Douglasie próbka sprawdziła się wyśmienicie (lekka formuła, całkiem niezłe krycie no i jasny kolor).

Następny egzamin w dniu moich urodzin - 11 października.

~Xbox & rock fan

Edytowane przez Galadriela87
Czas edycji: 2011-09-23 o 17:41
Stary 2011-09-23, 17:42   #4545
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Gala, a ile za niego dalas?

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-09-23, 17:45   #4546
Galadriela87
Zadomowienie

Cytat:
Gala, a ile za niego dalas?
Kosztował ok. 50zł, ale ile dokładnie, to nie pamiętam (chyba mniej). Rzucę okiem później na rachunek, bo chyba go nie wyrzuciłam.

~Xbox & rock fan
Stary 2011-09-23, 17:46   #4547
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Ło matko, troche duzo

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-09-23, 18:00   #4548
BeautifulShe
Zakorzenienie

Gala nie wiesz, że najlepsi kierowcy zdają za drugim razem?
A podkład aż tyle? Dużo chyba... Znaczy no ja się nie znam

Aluś
no właśnie co chwilę sprawdzam pogodę na wtorek 17 odpowiada? Albo 17:15? Żebym zdążyła po zajęciach
Poszukam gdzieś rękawiczek, sweterka i pokażę

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2011-09-23, 18:11   #4549
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
oj tak jak sobie czasem czytam, że Wasi TŻ tacy kochani to mi się smutno robi bo mój ani trochę taki nie jest 'romantyczne napady' raz na miesiąc że przytuli, coś powie miłego... aha, na przywitanie mówi 'cześć Miśku' ale to wszystko, nic więcej ja naprawdę nie jestem romantyczna, nie obchodzimy żadnych rocznic i innych pierdół i wydaje mi się że mam małe wymagania, ale do cholerki, chyba należy mi się trochę czułości jak jesteśmy sami wiecznie to ja muszę przytulać się i inicjować cokolwiek, to bardzo przykre, mam wrażenie, że o wszystko muszę prosić to okropne aż się popłakałam
i jakiś miesiąc temu TŻ mówił mi że spotkał starego kolegę i że idą razem na spontaniczne piwo, bo dawno się nie widzieli, po czym dodaje, że kolega ma ciężki okres i musi z kimś pogadać, bo dziewczyna go zostawiła po 5latach związku, no to mówię, spoko idź, a TŻ ciągnie temat dalej, że ta dziewczyna młodsza jest od kumpla i pewnie coś jej odbiło i tyle, bo po takim czasie... pomyślałam sobie, no to fajnie, bo po pierwsze wiek nie ma większego znaczenia, po drugie my też jesteśmy razem ponad 5,5 roku razem, więc TŻ jest pewny że go nie zostawię... no niby fajnie, ale widzę że kompletnie przestał starać się o cokolwiek, że jest pewny że go nie zostawię... muszę coś zrobić żeby ruszył du.p.sko i zaczął się cokolwiek starać a nie żyć jak w małżeństwie z 40letnim stażem no bo sorry, ale ja nie chcę żeby nasze stosunki przez resztę życia wyglądały tak jak teraz
no nic... na koniec wyżaliłam się
biedactwo
Cytat:
looooo

wrocilam z pracy. dzisiaj poszlo mi bardzo dobrze, szefowa mi troche pomogla, powiedziala jak mam sprzedawac i jest lepiej. cale szczescie takze nastawienie z deka lepsze. tylko wizja samotnego weekendu w pracy mnie dobija. ale zobaczymy, moze bedzie dobrze
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 18:12   #4550
Galadriela87
Zadomowienie

Drogi był, ale mam nadzieję, że wart swojej ceny. Do tej pory kupowałam takie za 20-30zł, ale nie tylko niezbyt dobrze kryły, ale - co gorsza - po pewnym czasie świeciłam się jak latarnia morska (za tłusta konsystencja).

~Xbox & rock fan
Stary 2011-09-23, 18:15   #4551
BeautifulShe
Zakorzenienie

Nie mogę znaleźć ani rękawiczek, ani sweterka Rękawiczki są czekoladowobrązowe Z małą kokardeczką i bardzo malutkimi, czarnymi koralikami I do tego one są jakby...filcowo-kaszmirowe

A sweterek jest taki obcisły, do połowy tyłka, z bufkami, rękawki 3/4, a dekolt w łódeczkę

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
wrocilam z pracy. dzisiaj poszlo mi bardzo dobrze, szefowa mi troche pomogla, powiedziala jak mam sprzedawac i jest lepiej. cale szczescie takze nastawienie z deka lepsze. tylko wizja samotnego weekendu w pracy mnie dobija. ale zobaczymy, moze bedzie dobrze
Super! Ale weekend... No trudno Może gdzieś w internecie się z nami zabuszujesz

Gala no to trochę... Dużo więcej wydałaś

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2011-09-23, 18:22   #4552
kinia860
Zakorzenienie

heja kto ma weekend ?? jajaja

Cytat:

Na pewno mu sie podobasz
No napewno ,bo on lubi pryszczate panny,kogucik u zejdz na ziemie:P

Cytat:

super brawa dla J ,niech sie przyzwyczaja do noszenia koszul ,bo po slubie tylko to bedzie zakladal
Cytat:

A jakie?

Cytat:
Dokładnie! Trzeba za to wypić
HEhe oj pijoczki byscie tylko piły

Cytat:

Mój u mnie też nie zostaje... bo mam niewygodne łóżko A poza tym chyba też ma złe wspomnienia, bo mój ojciec kiedyś do niego zażartował po tym jak D. został u mnie na noc, ze teraz trzeba będzie chyba jakiś czynsz policzyć i mój D. biedny się zabączył hehe
hehe moj z tych samych powodow nie chce u mnie zostawac.No to ladnie sobie tesciu zazartowal
Cytat:
Gaja ty zapracowana biedna brawa dla J. ze sam zakupil koszule tez uwielbiam jak moj chodzi w koszulach ale na szczescie on też lubi i ma sporo i czesto zaklada a jak widze go garniaku to
o piona ja tez bardzo lubie jak moj chodzi w koszulach ,a on sie drazni ze mna jak mowie czemu nie zalozyl koszuli to odpowiada,ze zalozyl do pracy ,a potem sie wykapal i zalozyl t-shirt,a ja mowie tak do klientek to koszula a do mnie tshirt mimo,ze wcale nie zaklada kosuzli tylko tak na zlosc mi mowi.

Cytat:
Ty wredziocho! Przy swoim narzeczonym i przy narzeczonej tego faceta jeszcze go podrywasz?! Ty jedna ty Pazurkami chcesz wszystko z życia zagarniać A przy okazji jakieś ciacha
heh no a co,cos mi sie od zycia nalezy,nie no zartuje ,nie podrywam go przeciez ,ja tylko pilnie sie ucze tanczyc,a moj tz to jets wtedy po 13 godz.pracy ,wiec ledwo sie rusza

Jlys i beauti jak to ala mowi OD RAZU po przyjsciu do domu robic foty zakupow ,aha to ja zaraz zrobie zdjecia pieczywa i mleka i tez wrzuce co ala??

Beauti strasznie mi przykro,ze nie macie wsparcia w rodzicach P ,nie tak to powinno wygladac,jestescie oboje rozsadni ,zaradni ,studiujecie bardzo dobre kierunki ,powinni byc z was dumni i przede wszystkim powinni wierzyc w was i miec do was zaufanie.Mieszkacie razem juz jakis czas i zadnej wpadki nie ma ,poza tym w jakich oni czasach staneli?? teraz jest taki wybor antykoncepcji ,ze moim zdaniem "wpadaja" tylko ci co chca.I zgadzam sie z tym co napisala blue ,powinniscie zyc tak zeby wam bylo jak najlepiej ,nie patrzec na nich skoro za 5 ,10 lat bedzie tak samo i to jest tylko i wylacznie wasza sprawa czy zareczycie sie teraz ,a slub za 4 lata.
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 18:26   #4553
sylvi_86
Zakorzenienie

nie pobuszuje sobie bo neta mam zablokowanego
Stary 2011-09-23, 18:31   #4554
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
o piona ja tez bardzo lubie jak moj chodzi w koszulach ,a on sie drazni ze mna jak mowie czemu nie zalozyl koszuli to odpowiada,ze zalozyl do pracy ,a potem sie wykapal i zalozyl t-shirt,a ja mowie tak do klientek to koszula a do mnie tshirt mimo,ze wcale nie zaklada kosuzli tylko tak na zlosc mi mowi.

heh no a co,cos mi sie od zycia nalezy,nie no zartuje ,nie podrywam go przeciez ,ja tylko pilnie sie ucze tanczyc,a moj tz to jets wtedy po 13 godz.pracy ,wiec ledwo sie rusza

Jlys i beauti jak to ala mowi OD RAZU po przyjsciu do domu robic foty zakupow ,aha to ja zaraz zrobie zdjecia pieczywa i mleka i tez wrzuce co ala??

Beauti strasznie mi przykro,ze nie macie wsparcia w rodzicach P ,nie tak to powinno wygladac,jestescie oboje rozsadni ,zaradni ,studiujecie bardzo dobre kierunki ,powinni byc z was dumni i przede wszystkim powinni wierzyc w was i miec do was zaufanie.Mieszkacie razem juz jakis czas i zadnej wpadki nie ma ,poza tym w jakich oni czasach staneli?? teraz jest taki wybor antykoncepcji ,ze moim zdaniem "wpadaja" tylko ci co chca.I zgadzam sie z tym co napisala blue ,powinniscie zyc tak zeby wam bylo jak najlepiej ,nie patrzec na nich skoro za 5 ,10 lat bedzie tak samo i to jest tylko i wylacznie wasza sprawa czy zareczycie sie teraz ,a slub za 4 lata.
A mój choooodzi w koszulach Kiedy tylko zechcę! Bo taki dobry chłopczyk z niego jest

Ty tam nie mów, że ty tego ciacha nie podrywasz A poza tym! Ja go chcę też zobaczyć!

Co do zdjęć... Ekhm kobieto Ja nie mam aparatu!

Co do zaręczyn... Poczekamy rok i zaręczymy się "pomimo co"... Czy będzie się podobać czy nie... Może inaczej to przełkną jak im powiemy, że "ślub za 3 lata" a nie za 4...

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Cytat:
nie pobuszuje sobie bo neta mam zablokowanego
To kup lepszy telefon!

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2011-09-23, 18:31   #4555
Leyla89
Zadomowienie

Cytat:
kupilam sobie 1 raz w zyciu gazete zwierciadlo-ale to dlatego , ze jest kalendarzyk z Marilyn Monroe na okladce
ja kupiłam wczoraj, również kierowały mnie względy posiadania kalendarzyka...ale nie z Marilyn

BeutifulShe na stronie Apartu nie ma tego który wybrałam. Jest jeden b.podobny ale jednak nie do końca

iiiii weekend zajęcia mam już za sobą, sprawdzian też....mogę odpocząć. Pranko zrobiłam, kwiatki podlałam

Leyla89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 18:31   #4556
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:

Mutny
w niedzielę do teściów? Boisz się?
Niee za to się cieszę, bo zjem dobry obiad

Bjuti, co to znaczy, ze nie możesz znaleźć? Robić fotki i wrzucać! W ten sposób sie zawsze znajdzie

Gala, mam nadzieję, że się nie martwisz niezdanym egzaminem Następnym razem pójdzie znacznie lepiej, zobaczysz!

Stary 2011-09-23, 18:34   #4557
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
To kup lepszy telefon!
he?
aaaaa tobie chodzilo zebym przez telefon na necie siedziala? zbankrutuje. niestety kamera jest wycelowana we mnie wiec nie da rady nawet przez telefon na necie siedziec
Stary 2011-09-23, 18:36   #4558
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leyla89 Pokaż wiadomość
ja kupiłam wczoraj, również kierowały mnie względy posiadania kalendarzyka...ale nie z Marilyn

BeutifulShe na stronie Apartu nie ma tego który wybrałam. Jest jeden b.podobny ale jednak nie do końca

iiiii weekend zajęcia mam już za sobą, sprawdzian też....mogę odpocząć. Pranko zrobiłam, kwiatki podlałam
Ale wiesz, że masz obowiązek go pokazać jak najszybciej?
A jak sprawdzian?

Cytat:
Niee za to się cieszę, bo zjem dobry obiad

Bjuti, co to znaczy, ze nie możesz znaleźć? Robić fotki i wrzucać! W ten sposób sie zawsze znajdzie

Gala, mam nadzieję, że się nie martwisz niezdanym egzaminem Następnym razem pójdzie znacznie lepiej, zobaczysz!
A normalnie to trociny jesz??? Że tak się cieszysz? Ja się tak cieszę jak do Babci na śląski obiad idę Ale nie do teściów
Nie mam aparatuuuuuuu!!!

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Cytat:
he?
aaaaa tobie chodzilo zebym przez telefon na necie siedziala? zbankrutuje. niestety kamera jest wycelowana we mnie wiec nie da rady nawet przez telefon na necie siedziec
Dziadostwo!

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2011-09-23, 18:41   #4559
sylvi_86
Zakorzenienie

dziadostwo. ale co zrobic
Stary 2011-09-23, 18:44   #4560
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
dziadostwo. ale co zrobic
Zrób zdjęcie swojego miejsca pracy i przyklej przed kamerą! Sa sa sa sa sa Jak w amerykanckich filmach

Od 24.08.2005 z Nim...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości