|
|
#3361 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
Spo, do teatrów to chodzą tylko ci, których na telewizor nie stać, margines znaczy się Kochana jesteś (mimo że zmieniona na gorsze, no ale cusz... ) Cytat:
![]() Edit: Kot z dwoma pyszczkami
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-09-29 o 17:13 |
||
|
|
|
#3362 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
U mnie tego nie ma
U Flo tyż spokój
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3363 | ||
|
Zakorzenienie
|
phi! ona z adminem fotki.pl chodziła, jakiś tam anonimowy P. nie ma szans Cytat:
![]() Cytat:
![]() akurat miał krótkie pióra Ale to, co napisałaś powyżej też do niej pasuje
|
|
#3364 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
żeby miał posklejane nogi, znaczy całe W kalendarzu ![]() Cytat:
Czy ktoś tu już podobnie nie pisał o niejakim P. ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A czy do cholery ona Ci zamówiła modem? !!!! No nie wierzę co czytam Ktoś Ci się na konto włamał? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||
|
|
|
#3365 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja się chyba najbardziej do lasu nadaję, i to takiego 100 km od cywilizacji, serio ![]() Cytat:
![]() Moja Pani adwokat kochana ![]() --- Spadam po kurczoka s roshna |
||
|
|
|
#3366 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
ja już mam weekend
![]() Cytat:
Cytat:
nienawidze kurierów, serio, już pocztę chyba wolę ![]() Cytat:
Już nie mówiąc że ta Twoja koleżanka jest niepoważna po prostu i ja bym sobie w ogóle nią głowy nie zawracała, żyjesz przecież bez niej na co dzień, no nie? to żyj dalej Cytat:
stoły som trudne w obsłudze Cytat:
bo poleciłam je siostrze żeby se kupiła, nie wiem czy już to zrobiła czy nie dla mnie obcas za wysoki niestety, ale mam podobne z zeszłego sezonu, też Deich i wygodne bardzo też Cytat:
![]() może i zdrowsza będziesz ja to oglądam w sumie nie wiem po co, żeby się pośmiać, chociaż czasem to całkiem żałosne jest ogólnie ![]() Cytat:
Cytat:
to nie mógłbyś ze mną mieszkać u mnie tego na pęczki Ideu tańczyć, nie chce mi sie bo mam @
|
||||||||
|
|
|
#3367 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Maja co do snu to znaczy, że Cię pobił?
![]() Cytat:
![]() Ja to pomyślałam, że to ta koleżanka Mai życzy jej powodzenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bo Ty nawet jakbyś ważyła 10 czy 15 kg więcej wyglądałabyś dobrze
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#3368 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
soudkie to Cytat:
) kolonialne klimaty płd Ameryki Północnej jaknajbardziej, acz niekoniecznie - no musi być przyjazny i niestylizowany tylko taki autentyk, nie coś co udaje, ale coś co jest , widuję na filmach czasem, wpadam w zachwyt ale zapominam bo nie szukam jeszcze, ale mowa o jadalnianym bo kawowy to marzy mi się jakiś odlotowy freak moderniasty - ale z drzewem/szkłem - widziałam dzieś w Claudii w poczekalni ![]() Co do jadalnianego - ja dużo przy takim robię - jem, siedzę przy kompie -wolę to od biurek - stół jadalny to dla mnie centrum zycia - chcę żeby nie trącał sklepową nowością. Mieliśmy taki ( Nevada meble, taki Texas ) w starym domu rodzinnym. Nie chcę antyków robionych na barok ani nic - ja lubię luzackie rzeczy bez ciśnienia i pompy alem opisała ![]() Cytat:
a coz tem gustem - na jaki ? Cytat:
![]() no i lecę po produkta - robię jutro grilla i nie wiem co za sałatkie na pekińszczyźnie uchlastać - nie lubię takich ale ludzie lubio aha kto kocha krewetki ten musi koniecznie podsmażone dodać do avokado i sąłaty zielonej i do tego musztardowomiodowy vinegret - jesssssssssssssssssssssss ssu miałam orgazm jak to jadłam - tzn mruczałam na głos w restauracji - tam był też grejfiut i czerwone winogrona rzucone na wierzch ale ja juz tego nei ajdłam bo mi psuło smak ![]() sii ja |
||||
|
|
|
#3369 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Red, jesteśmy zueee i coraz gorsze ![]() a najgorsze, że mi z tym dopsz... staczam się? ![]() Cytat:
jedźmy w bieszczady i zostańmy drwalami ![]() a najgorsze, że wyglądał jak koleś, na którego mam ochote, ale jest poza moim zasięgiem ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-29 o 17:41 |
|
|
|
|
#3370 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I postanowiłam jej tę książkę podsunąć. Znacie? |
|
|
|
|
#3371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja lubię miks i cywilizacja - ze wszsytko mam pod nosem tętniące życie itepe - ale w domu oaza spokoju z ogródkiem - jest tak w miastach - u nas pełno takich miejsc ino nie stać mnie na nie |
|
|
|
|
#3372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To może się przeprowadź bliżej niego ![]()
|
|
|
|
#3373 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A kto zacz?2. hmm nooo... ja byłam ta guba 170/58 a ona ta szczupła 164/47 ![]() Cytat:
![]() Lecę na pocztę. |
||
|
|
|
#3375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() leć, tylko się nie staczaj
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-29 o 17:51 |
|
|
|
|
#3376 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dla mnie w pepco za drogo ![]() ostatnio jak wycziłam fajną i niedroga bluzke dla młodej w pepco to sie okazało ze są 3 szt i ani jednej w jej rozmiarze ![]() w decathlonie tez kupuję ![]() Cytat:
:-2 koszulki z zespołem, czarny sweter, gumki , glany ,a jak na tatusia to bedzie w tym zestawie latac 10 lat
|
|
|
#3377 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A potem nosiłam retro ciuchy po mamie i biżuterię po babci.
|
|
|
|
|
#3378 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
o ja nieszczęsna , a koty wywiadu udzielić nie mogły bo spały cały dzień do góry brzuchem i kto mnie będzie brooooniiiić ![]() Ciekawie by było przynajmniej mieliby zajęcie mając do siebie stale pretensje ![]() Cytat:
biiidul
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
się niedługo okaże czy nam didów na oddziale nie podmienili
|
|
|
|
|
#3380 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
O, jest Polly, Pollyyyy, Twoja (w sumie i moja
) lampa na przecenie: http://www.futuri.pl/produkt,393,Lam...IGN.html#prodt
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3381 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Najlepsze jest hasło- Bo ja na Panią płace podatki Taaa, ja nie płace ani podatków, ani składki zdrowotnej
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-09-29 o 18:32 |
|
|
|
|
#3383 |
|
grozi wypollizowaniem
|
odebrałam paczkeu od red i gorset nie pasuuuuuuuujeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeee
|
|
#3385 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() O tym samym pomyślałem Cytat:
![]() Tzn. Ciebie niekoniecznie, ino porcelanę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale to chyba wcześnie rano wstawać trzeba, i ciężko pracować fizycznie, c'nie? Więc wiesz... nie ulegajmy emocjom, nic na szybko, poczekajmy na tego wiatroka ![]() ![]() Cytat:
A jeśli po lekturze postanowi naprawdę zmienić słowa w czyny? ![]() Możesz nie psuć mojej bajki?! ![]() Cytat:
![]()
|
|||||||
|
|
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3387 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ino ja nie mam tak obszernego kąta lampianego zeby sie te nogi zmiesciły
|
|
|
#3388 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3389 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Nie tylko ja na was płacę , ale misięnależy pezy haśle o płaceniu zawsze informuję , że z zapłaconej składki do zozu trafia stawka kapitacyjna w wysokości ok 10 zł miesięcznie i za to mają być wykonane badania , opłacony personel i utrzymane budynki oraz aparatura jak dotąd wszyscy się zapowietrzają po takiej informacji
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3390 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Moja koleżanka zawsze odpowiada- Przelew od Pani/Pana jeszcze nie wpłynął mi na konto
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.

Ja tylko do jakichś tam teatruff chodzę, czy jak to się tam nazywa
żebyś skończył jak najszybciej 

To ta co na nią faceci lecą i nawet jakiś długopiór onegdaj?

bo poleciłam je siostrze żeby se kupiła, nie wiem czy już to zrobiła czy nie 

miałam orgazm jak to jadłam - tzn mruczałam na głos w restauracji - tam był też grejfiut i czerwone winogrona rzucone na wierzch ale ja juz tego nei ajdłam bo mi psuło smak 

o ja nieszczęsna , a koty wywiadu udzielić nie mogły bo spały cały dzień do góry brzuchem i kto mnie będzie brooooniiiić