|  2011-10-12, 14:06 | #1351 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Scent Bar XXXIV

__________________ 08.11.2010-Rzucil palenie  ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- | 
|     | 
|  2011-10-12, 14:07 | #1352 | |
| Nindżopesz Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: Dom Latających Sztybletów 
				 | 

Cytat: 
 Ja: wodę zagotowałam, wyparzyłam garnek dziecki, wyparzyć coś jeszcze? Ona: po co garnek parzyłaś, przecież będzie się w nim gotować to się samo wyparzy. J: myślałam, że trzeba. Parzyć coś jeszcze, jakieś butelki? O: do czego? J: no nie wiem do czego, na zapas, te wyparzone są czy nie? O: nie są, przecież nie miałam czasu! J: toteż pytam, parzyć je teraz czy nie? O: o boże nie wiem, daj mi spokój, czego ty ode mnie chcesz. J: kurde nic nie chcę tylko pytam czy parzyć! O: nie wiem, nie mam teraz czasu myśleć! J: oesu, dobra, to wyparzę na zapas a na przyszłość sama se parz co trzeba bo znowu będzie źle. O: no pewnie, nic nie rób tylko mi wszystko zostawiaj! No i tak   | |
|     | 
|  2011-10-12, 14:08 | #1353 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Skrb modelko   Cytat: 
  Z nadwagą, zacofane dziecię ze wsi, co to nawet nie wiedziało jak się komputer włącza, imprez, alkoholu nic, zero, zacofane muzycznie, filmowo itp., z przetłuszczonym warkoczem i w przyciasnych niemodnych ciuchach po starszej siostrze  A jak po szkole czasem większośc klasy szła na fajkę albo jakąś imprezę razem, to ja nie, bo trzeba było na autobus lecieć i do domu wracać  Cytat: 
  uciekłabym pewnie   
				__________________ Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-12 o 14:10 | ||
|     | 
|  2011-10-12, 14:23 | #1355 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

nie mam dida to chodzę na piwo     to się tak nie na na zawołanie, musi mnie ktoś kokufić  Cytat: 
   Cytat: 
  też nie lubiłam modelek    żart  (tzn przypomniało mi sie jak w liceum kiedyś, zupełnie nie pamiętam jak to sie stało, oraz kto na to pozwolił, no w każdym razie na lekcję przyszli jacyś ludzie i sie nam zaczęli przyglądać - chodziłam do żeńskiej klasy, trzech facetów tylko, reszta baby - no i później wybrali osoby które się nadają na casting. Mnie tam nie było na tej dość długiej liście oraz mojej koleżanki jednej więc później się nabijałyśmy z tych wybranych i udawałyśmy ze wcale nam nie zależało  miałam później traumę przez jakiś czas, ale przeszła jak znalazłam sobie chłopaka szybciej niż większość tych "modelek"  ) | ||
|     | 
|  2011-10-12, 14:31 | #1356 | ||
				 | 

Cytat: 
  choć w dobie internetu te różnice kulturowe zaczynają się wreszcie nieco zacierać... teraz człowiek nie czuje się jak zacofaniec z prowincji  z którego się śmieją, bo nie zna się na modzie, nie rozumie modnych słówek, za to umie doić krowy i jeździć traktorem itp. Ale bariera odległościowa dalej utrudnia życie  Cytat: 
  tak to zabrzmiało   
				__________________ Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu | ||
|     | 
|  2011-10-12, 14:32 | #1357 | 
| grozi wypollizowaniem Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

etam  ja to jesczze nic...ale mój Tz t osie paczył na ludzi jak Eichelberger w Oknach jesli ktos kojarzy...mósiałam to z nieg owyplenic bo sie ludzie bali  aczkolwiek mnie na to złapał  chyba dlatego ze tez byłam dobra w te klocki to my sie sparowali  
				__________________ Fotografia dziecięca i nie tylko   | 
|     | 
|  2011-10-12, 14:41 | #1358 | |
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Cytat:  Czemu Wy tyle piszecie, nie ogarniam tematu   
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | |
|     | 
|  2011-10-12, 14:41 | #1359 | ||||||
| BAN stały | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
 Ja np. myślałam sobie, że jak będę mieć tę masę okienek, to wykorzystam je na zwiedzanie, spacerowanie, przesiadywanie w kawiarniach itp. A tymczasem mam okienko, ale byłam głodna i niewyspana, w dodatku pada, więc wróciłam do mieszkania i siedzę z herbatą przed kompem, tak jak w Warszawie. Życie, życie. I fizjologia. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Cytat: 
 Cytat: 
  tzn. tak częściowo... Bo ja w sumie mam sporo znajomych, największe przyjaźnie zawarłam właśnie w liceum (i nie mogę się doczekać, aż tu do mnie przyjadą), co prawda potrzebuję więcej czasu na 'oswojenie', ale wydaje mi się, że w szkole czy teraz na studiach jednak jestem raczej lubiana i absolutnie nie czuję się jak jakiś ufoludek czy inny pasztet, więc nie o to chodzi. Ale duszą towarzystwa jednak też nie jestem i myślę, że jak komuś łatwo przychodzi zawieranie znajomości, to na takim erasmusie będzie miał dwa razy więcej znajomych, a jak ktoś jest taki jak ja, to i erasmus mu nie pomoże ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Więc zgadzam się, że to kwestia podejścia i osobowości przede wszystkim. Zanim ja tu nawiążę jakieś nowe, sensowne znajomości, to będzie trzeba wracać. Cytat: 
  A tak serio... I've heard it all before. I wcale mi się to nie podoba. Żeby nie było - jestem bardzo zadowolona z faktu, że tu jestem, podoba mi się tu i za żadne skarby nie wróciłabym do domu  Pewnie jak zawsze trochę demonizuję, albo to kwestia tego, że od kilku dni nieprzerwanie pada, jest zimno i szaro, a to strasznie na mnie działa... szczególnie w sytuacji, gdy jestem zupełnie sama. Tak tu wymawiają moje nazwisko, że nawet się dziś nie zorientowałam, że babka mnie w ogóle wyczytała.   Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-10-12 o 14:43 | ||||||
|     | 
|  2011-10-12, 14:43 | #1360 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

Cytat: 
  chodziło mi o to że ktoś sprawił ze czułam się brzydka, więc fakt ze jakiś facet się mną zainteresował mnie podbudował, no i tyle  miałam z resztą jakieś 15 lat, to też o jakieś światłe myślenie bym siebie nie posądzała wówczas, niewiele mi było potrzeba żeby sie zdołować i również niewiele żeby podbudować   | |
|     | 
|  2011-10-12, 14:46 | #1361 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ Fotografia dziecięca i nie tylko   | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-10-12, 14:52 | #1362 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Nie, kazała sobie przywieźć jakąś biżuterię   O tu jest, po prawej w kitku  Biedak musiał zgolić brodę, którą sobie pieczołowicie zapuszczał   
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-10-12 o 14:54 | 
|     | 
|  2011-10-12, 15:00 | #1363 | |
				 | 

rozgrzewka wokalisty metalowego   http://www.youtube.com/watch?v=5gUcn...ayer_embedded#! edit: eee, a jakie z niego ciacho  http://www.youtube.com/watch?v=KfJwXiElJKw tylko szyi nie ma  (dla mnie jednak trochę za bardzo "nabity" i umięśniony  ) Cytat: 
  mnie podbudowywały moje dobre oceny  (facetami to się zaczęłam interesować dopieeero po maturze  ) a teraz chyba nadrabiam   
				__________________ Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-12 o 15:13 | |
|     | 
|  2011-10-12, 15:12 | #1364 | ||||
| BAN stały Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

Znad kawy   Cytat: 
  [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;29919247]4. ✂✂✂✂✂✂✂ony romantyk z Ciebie  [/QUOTE] Ale co jest złego w mięsie drobiowym z sosem na bazie śmietany?     Za pisanie takich głupot należy się lanie  Cytat: 
   Cytat: 
  Cytat: 
   --- Śniła mi się zmarznięta Spo, która wytłumaczyła mi, że gdy chce się rozgrzać, zawija się w trzy koce i wskakuje pod kołdrę  I jeszcze śniło mi się, że emotki zamierzają zlikwidować, bo są infantylne i nie pasują dorosłym ludziom, coś w ten deseń  A w kwestii lubienia jeszcze, się zapewne powtórzę(  ), ale w podstawówce i LO byłem najbardziej lubiany w klasie, na studiach może i też, ale tutaj z kolei nie zabiegałem o znajomości, zresztą wiadomo jak to jest, gdy po zajęciach biegnie się na autobus, by wrócić do domu, podczas gdy całe to życie studenckie kształtują stancje, akademiki i wspólne imprezy (na których mi wcale nie zależało)   | ||||
|     | 
|  2011-10-12, 15:24 | #1365 | ||||||||
| ʞɐɯǝuɐ Zarejestrowany: 2008-05 Lokalizacja: powązki 
				 | 

wcale się nie dziwię   Cytat: 
  Cytat: 
  niby nic, irytacja spowodowana pewnie zmęczeniem ale jest to nieprzyjemne....  Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat: 
  zgroza, prawdziwy horror    
				__________________ "This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR | ||||||||
|     | 
|  2011-10-12, 15:27 | #1366 | |||
				 | 

Cytat: 
    Jednakowo rozmawiam. Cytat: 
  Pseprasam   Phi ja też chodzę  Czasami     Bo tak jest - czasem nie lubi się albo grubych i brzydkich albo zbyt ładnych i zgrabnych (w szkole oczywiście  )  Cytat: 
  Jak Ty się przyjąłeś tym że marznę       
				__________________ Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa.  Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. | |||
|     | 
|  2011-10-12, 15:32 | #1367 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Czymta kciuki    zrobiłam koci komiks żeby wygrać kalendarze Kot Simona  wogle boli mnie dziś żołądek, siedzę w tej dolinie i złopię herbatę bez umiaru, zeschnę się od wewnącz   
|  2011-10-12, 15:37 | #1368 | ||
				 | 

Cytat: 
 ohohoh  , przekaz jej ze ja bym go nie puściła do niej  no tak..po psychologicznemu  , niby sie usmiecha a czujesz ze ci w musku czyta  Cytat: 
 a ja popełniłam zdjencie coby wygrac cus w galilu   
				__________________ Fotografia dziecięca i nie tylko   | ||
|     | 
|  2011-10-12, 15:42 | #1369 | |||
| Nindżopesz Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: Dom Latających Sztybletów 
				 | 

Cytat:  Cytat: 
    Cytat: 
  2. ojtam, ojtam, przecie wiecznie nie będzie padać   | |||
|     | 
|  2011-10-12, 15:48 | #1371 | 
				 | 

__________________ Fotografia dziecięca i nie tylko   | 
|     | 
|  2011-10-12, 15:50 | #1373 | |
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Cytat: 

__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-10-12, 15:54 | #1374 | ||
				 | 

No nie?   Weź się bez emotek komunikuj, bez sensu  I później się dziwić, że wszyscy mnie lubią      Cytat: 
   Nie dość, że modelka, to jeszcze uzdolniona  Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2011-10-12, 15:56 | #1375 | |
				 | 

Cytat: 
 a tym razem nie  nie mialam komponentów na stanie  , wysłałam 3  moje bedzie łatwo poznać po jakości-bo są a komórki   
				__________________ Fotografia dziecięca i nie tylko   | |
|     | 
|  2011-10-12, 16:02 | #1376 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2011-10-12, 16:05 | #1377 | |
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Cytat: 
  Moje dziecko znowu gadało na lekcjach, idę przeprowadzic rozmowę wychowaczą   
|     | 
|  2011-10-12, 16:07 | #1378 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Cytat: 
  ano bo źle jest ze mną   a zasycha się od picia dużych ilości herbaty.... Cytat: 
  jedno tylko wysłałam.... 
|  2011-10-12, 16:08 | #1379 | ||
				 | 

z ptaka?   Cytat: 
  wiem...  zwłaszcza, że na zaocznych to życie studenckie prawie nie istnieje   Cytat: 

__________________ Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu | ||
|     | 
|  2011-10-12, 16:08 | #1380 | 
| ʞɐɯǝuɐ Zarejestrowany: 2008-05 Lokalizacja: powązki 
				 | 

o sochozi z tym Galilu?   jakie zdjęcia? 
				__________________ "This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Perfumy | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.