Powiększanie piersi cz.7 - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-12, 21:51   #511
Nitka_I
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Dziewczyny już tylko parę dni zostało mi do op !!! Dajcie proszę jakieś rady już prosiłam o to na 'czeskim' wątku ale może Wy sprzedacie mi jeszcze jakieś newsy. Co zabrać, czego napewno nie robic przed op, co kupic bo napewno po się przyda itp. Z góry dzięki za wszystkie sugestie Pozdrawiam
Nitka_I jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 22:10   #512
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dagaa81 Pokaż wiadomość
taaaa....moich piłek nawet ginekolog nie poznał...
Naprawde? O kurcze

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Nitka_I Pokaż wiadomość
Dziewczyny już tylko parę dni zostało mi do op !!! Dajcie proszę jakieś rady już prosiłam o to na 'czeskim' wątku ale może Wy sprzedacie mi jeszcze jakieś newsy. Co zabrać, czego napewno nie robic przed op, co kupic bo napewno po się przyda itp. Z góry dzięki za wszystkie sugestie Pozdrawiam
Ja wzielam ze soba tylko badania
Robic przed op mozna wszystko, a po op wiadomo oszczedzac sie
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 22:57   #513
SweetMegi
Raczkowanie

Nitka_I widzę,że jesteś przede mną na "tykającej liście".Jak byś miała siłę i chęci po op. ,to proszę napisz jak było,co ze sobą zabrałaś i ogólnie co trzeba wiedzieć przed. A jak samopoczucie?To już tylko 5 dni. Trzymam kciuki i czekam na zdjęcia pięknych piersi

Edytowane przez SweetMegi
Czas edycji: 2011-10-12 o 22:58
SweetMegi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 23:53   #514
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ulapelum Pokaż wiadomość
MyaDiva,
dziękuję za odpowiedź. Ja dopiero co natrafiłam na Wasze forum i zachęcona Waszymi opowieściami chciałabym jeszcze w tym roku umówić się na konsultacje.
Gdyby nie kasa, to już bym działała ale i tak dopnę swego

Mam 36 lat i resztę życia planuję być zadowolona z siebie a może to juz za późno.... może nie powinnam już szaleć? A Wy w jakim wieku (jeśli można spytać) zdecydowałyście się na operację?

Pracuję z prawie samymi facetami w ilości ponad 20. i tez będę musiała opracować jakiś tekst na późniejsze zaczepki.
Każdy wiek jest dobry żeby być szczęśliwą- ja też już z tych młodych inaczej pewnie dlatego tak myślę Choć nie wyobrażam sobie jak będę mykać w wieku 70 lat z takimi skarbami - jak nic będziemy musieli się rozstać na stare lata

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
witam laseczki

GWEN ,MAYU I RESZTĘ zapraszam,szafeczki już szykujęale wszystko juz jest ale tam pan pólki będzie dopiero robił

kurna dziewczyny,wiecie ze mam knajpę,moja wspóliczka jest ze mną do grudnia,bo nam się nie opłaca razem już tego mieć,po 5latach sie rozstajemy...więc muszę w listopadzie zrobić TĄ OPERACJĘ bo później kto mi dopilnuje interesu jakbym długo do siebie dochodziła:roll eyes:

jejuś jak ja wam zazdroszczę TYM PO

SPADAM POOGLĄDAĆ NOWE ZDJĄTKA@@BUZKA
O to niech pan się ładnie postara z naszymi półeczkami
A Ty masz kolejny powód by zrobić tą operację w listopadzie. Każdy powód dobry- choć szkoda że się rozstajecie po 5 latach, jesli współpraca była udana. Ale jeśli spółka się nie opłaca to szkoda tak dalej funkcjonować. A koleżanka zawsze może do Ciebie na kawkę wpaść

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Agato czy do Agaty dotarło, że stała się posiadaczką dużego biustu??
są piękne i duże i nie broń się przed tym słowem bo ono w przeciwieństwo do tyłka dla cycków jest świetnym określeniem
dobre, dobre, Jooasi w samo setno

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Tyłek tez mam duzy, pokaze Ci kiedys zdjecie z profilu

No ale co teraz robic, kurde no ja nie wiem jak sportowy stanik ma sie zachowywac?
Jest elastyczny wiec trzyma i tak ma byc? Lekko splaszcza.
Wiecie co, dam zdjecia wieczorem to powiecie mi.
I tak juz kolezanka jutro mi kupi 65H.
Pani Kasprzykowa mila strasznie, ale ze mnie od drobinek nazwała
Chociaz ja w sumie drobna jestem 165cm co to za wzrost.
tyłek masz duży?- nie wytrzymam z Tobą niedobra dziewczyno.
A piersi małe? -a to 65H to chyba chińskie H hihi ale Ty numer jesteś
A sportowy staniczek musisz czuć że Ci podtrzymuje piersi. Jest elastyczny więc będziesz to czuła Jeśli za dużo spłaszcza bokiem będzie widać że piersi się wylewają z miseczek. Dokładnie tego modelu nie znam- więc Ci nie podpowiem czy miseczki w nim są płytkie czy nie.

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Cytat:
Agato myślę, że bardziej jej chodziło o stosunek wagi do wzrostu laska z Ciebie fajna i zgrabna a tu kompleksy wyłażą że dupka duża a mina sowy a brzuszek pracy wymaga, Agatko uwierz w siebie, poczuj się pięknie i seksownie ze swoimi nowymi skarbami

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

o tą panią chodzi??
http://pomponik.pl/news/nowe-piersi-...p,1250587,4234

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

a tej cudownie same urosły
http://www.topstars.pl/olga-borys-i-jej-wielkie-piersi/
Nie - nie o tą panią mi chodzi. Może zaraz ją gdzieś poszukam Też blondynka- ale takiej raczej grubej kości, fest kobitka i ma fest piersi

Cytat:
Ona jest chyba najbrzudsza modelka jaka znam. Wyglada jak chora
Dokładnie! kurka ja nie rozpoznaje modelek - ale tą poznajębo strasznie mi się nie podoba, mi się z topielicą kojarzy

Cytat:
Zaraz dam zdjecia do albumu w sportowym, jutro jeszcze kupuje 65H, ten to 70G.

Myslicie ze nic mi nie splaszczy?
Co mysliscie?
Dobrze lezy?

Olivka
ja jestem drobnej kosci wiec ja mogłabym jeszcze schudnąc kilka kg
O zaraz sobie popatrzę na Twoje maleństwa

Cytat:
Olga ma robione? Ale jakies takie naturalne ma
Widziałaś te zdjecia które Jooasi wrzuciła- no tam przecież nie miała nic, zero dosłownie. Z niczego nie da się rowka zrobić i odsłonić nawet w push- upie. Ja albo Jooasi mogłyśmy takim stanikiem ludzi oszukać - ale nie przy zerowej wyjściówce bez deka gruczołu. Ale zrobine ma fajnie- faktycznie efekt bardzo naturalny

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

O kurcze- właśnie korzenie puściłam mój post nr 3000

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Cytat:
Napisane przez dagaa81 Pokaż wiadomość
taaaa....moich piłek nawet ginekolog nie poznał...
To Ty zmień lekarza-jakbyś guza takiego w piersi miała też by nie poznał?

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 00:18   #515
MyaDiva
Zakorzenienie

Agatau- super ten staniczek! Bardzo ładnie leży i nic nie spłaszcza. Sportowe czujesz na piersi- muszą trzymać i stabilizować piersi . I dlatego ja je tak bardzo lubię A powiedz masz rowek w nim- tzn czy jak zajrzysz w dekold piersi są blisko siebie? i napisz jeśli możesz ile kosztuje? i czy już zamówiłaś ten 65 ? tzn czy juz kupiony jest czy dopiero będzie

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Nitka_I Pokaż wiadomość
Oj kilka , kilka- Ty już na wylcie jesteś Listę co zbrać widziałam na czeskim wątku Na pewno przydadzą się jeszcze husteczki mokre. Jakich leków nie brać - wiesz z pewnością , nic co krew rozrzedza nie jest wskazane- wiec i alkohol w dużych ilościach też I duży wysiłek na siłowni - teraz już mięśni nie można nadwyrężać. To tyle- powodznei życzę i trzymam kciuki. Strach zostaw w domu na nic się nie przyda

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2011-10-13, 00:25   #516
Agatau88
Zakorzenienie

MyaDiva
jak zajrze to mam rowek, ale on jakos nie zbliza. Mam taki rowek jak bez stanika, no moze troszke wiekszy.
Kosztuje ok 100zł u dr Kasprzyka. I 65 H kupi mi kolezanka, przyda sie, myslisz ze ten rozmiar jest ok to i 65 H bedzie chyba ok.
Dzieki ze spojrzalas

A Ania Rubik jest straszna, jakby chora

A co do Olgi Borys wydawało mi sie ze ona ma naprawdę naturalne, nie wygladaja na silikonki
Stary 2011-10-13, 07:44   #517
Olivkaa200
Zakorzenienie

Nitka_I 17.10 - 5
SweetMegi 25.10 - 13
joasi 03.11 - 21
grazia78 14.11-32
klaudeczka2 010 28.11-45
Nadinka2 19.12- 74
malinkac 19.12- 74
sherry.b 26.04.2012r-195
Olivkaa200 12.07.2012r-273
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 07:52   #518
ulapelum
Przyczajenie

Piszecie o zdjęciach przed i po operacji

czy można gdzieś obejrzeć taką galerię?

czy myślicie, że to dobry pomysł zaciągnąć męża na konsultacje do Pani doktor Skwiercz?
ulapelum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 08:23   #519
jooasi
Wtajemniczenie

ja byłam z mężem na konsultacjach u dwóch lekarzy bo chciał ale nie wiem czy to najlepszy pomysł, dla mnie było ciut krępujące, że się gapi jak inny facet choć lekarz mnie ogląda i obmacuje no i on z tych co to zawsze swoje trzy grosze wtrącić muszą. jak masz odwagę polecam udać się w pojedynkę a u babeczki zawsze łatwiej

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

żeby obejrzeć zdjęcia musisz zaprosić dziewczyny do przyjaciół
Stary 2011-10-13, 08:46   #520
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka moje słonka

KURCZE dziewczyny..Olga ma super te cycki..nooo na serio fajne

AGA ty narzekaczkomasz świetną figurkę i nie marudź,nie doszukuj się,jesteś młoda,śliczna masz mega cycochy!!Korzystaj z życia ,szkoda czasu na rozmyślanie i przejmowanie się kompleksami!!!nie jedna chciałaby tak wyglądać!!!

JOASI i jak stresik jest już???ja Ci powiem że wieczorami jak zacznę rozmyślać to mi się odechciewa momentami..jedno i to samo...po co się ciąć i ruszać to co zdrowe..matkoooale usypiając wczoraj zrobiłam sobie ''rachunek sumienia''coś na zasadzie plusy i minusy operacji...właściwie to same plusy..bo nie biorę nawet komplikacji pod uwagę,,a jak już będą to ewentulanie ..w ostateczności można wyciągnać implanty..i już..będę miała takie same,dodając blizny tylkoechhhno ale takk????
jeju żeby ktoś mnie uśpił i żebym się obudziła po operacji tydzień

OLIVKA gratuluję 5kgto nie mało...a co do uczelni to nie macie dnia wolnego?ja jakoś piątki miałam wolne na dziennych

DAGGA ale masz kontaktyale fakt że Olga ma super zrobione..noooo

hi hi a dziś w dd tvn będzie..jak wyłudzić kasę od skąpego męża..coś dla mnie
Stary 2011-10-13, 09:26   #521
korinka
BAN stały

Cytat:

Ano o tą Panią chodzi. Powiększyła sobie biust i już sensacja

Cytat:
Żeby wszystkie biusty tak cudownie same rosły to byłoby coś!!!

Nitka_I masz stresa? Przede wszystkim powinnaś sobie smarować piersi żeby Ci się rozstępy nie robiły. Ale to już dawno powinnaś zacząć
Do szpitala powinnaś wziąć jakąś pidżamkę rozpinaną z przodu, albo bluzkę w której będziesz spać....i wodę w butelce z dziubkiem - będzie Ci wygodniej pić
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 09:39   #522
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
MyaDiva
jak zajrze to mam rowek, ale on jakos nie zbliza. Mam taki rowek jak bez stanika, no moze troszke wiekszy.
Kosztuje ok 100zł u dr Kasprzyka. I 65 H kupi mi kolezanka, przyda sie, myslisz ze ten rozmiar jest ok to i 65 H bedzie chyba ok.
Dzieki ze spojrzalas

A Ania Rubik jest straszna, jakby chora

A co do Olgi Borys wydawało mi sie ze ona ma naprawdę naturalne, nie wygladaja na silikonki
Olga Borys ma bardzo naturalne te piersi- jakby nie było można się cofnąc i zobaczyć jak wyglądała pare lat temu w życiu bym się nie doszukiwała że coś majstrowała.
Staniczek ten o mniejszym obwodzie też będzie dobry - może nawet miseczki będą bardziej zbliżać, bo teoretycznie rozstaw powinien być mniejszy Ja się zastanawiam czy sobie takiego nie kupić dlatego tak podpytuję- ale kurcze chyba powinnam już zacząć w innym kierunku zmierzać Koniec świata- odwyk mi potrzebny

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
Napisane przez korinka Pokaż wiadomość

Ta ma fajne i zgrabniutkie te piersi- więc nie wiem o co halo , bo piszecie że sensacja na plotkowych forach. Ja nie o tej pani myślałam- może zaraz tamtą znajdę

Stary 2011-10-13, 09:42   #523
Agatau88
Zakorzenienie

Stanik troszkę zbliża ale minimalnie, dobrze trzyma jest super.

anek
to inny niz Twoj calkiem inny model
Ten Twoj jest w sklepie normalnie a mojego nie ma.
Stary 2011-10-13, 10:01   #524
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ulapelum Pokaż wiadomość
Piszecie o zdjęciach przed i po operacji

czy można gdzieś obejrzeć taką galerię?

czy myślicie, że to dobry pomysł zaciągnąć męża na konsultacje do Pani doktor Skwiercz?
Można , jeśli Ci potrzebne takie wsparcie to czemu nie. Ale podejrzewam że Pani dr tak rozładuje napięcie że zostawisz męża w poczekalni i same omówicie sprawy na których i tak facet się nie zna
A foteczek możesz też poszukać w załącznikach w wątku. W tej części za dużo piersi nie znajdziesz- ale w części 6 trochę ich jest

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
Stanik troszkę zbliża ale minimalnie, dobrze trzyma jest super.

anek
to inny niz Twoj calkiem inny model
Ten Twoj jest w sklepie normalnie a mojego nie ma.
Jest super i cena tez świetna- ale nie, będę twarda

O a tu ta pani , hihi i oczywiście nie ma na imie Joanna

http://www.tvnfakty.pl/forum/viewtopic.php?f=5&t=5603

Zobaczcie sobie te focie w żakietach i co się w nich przy pachcach robi.
Żeby nie było pani jest piękna, piersi okazałe- nie jestem przeciw i żadna sensacja dle mnie Chodzi mi tylko o kłopoty jakie sprawiają duże piersi w doborze pasowanych bluzeczek i żakietów.

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2011-10-13 o 10:04
Stary 2011-10-13, 10:13   #525
jooasi
Wtajemniczenie

ach bo to dziennikarka sportowa dlatego nie kojarzyłam. ma baloniki fakt ale razem z obfitą figurą piękną całość stanowi zaraz sobie dokładniej obejrze
Stary 2011-10-13, 11:11   #526
Nitka_I
Raczkowanie

MyaDiva, Agatau dzięki za rady Niby to wszystko już wiem ale człowiek jeszcze szuka informacji bądź dziury w całym ... Sweet Megi odezwe się po op jak coś napisz mi na priv nr tel to bedziesz swiezo poinformowana bo pewnie tez juz nie mozesz pozbyć się gonitwy myśli, ja niestety tak mam ?! Korinko przyznam się bez bicia stres jest tylko zawsze inny. Mam huśtawki nieraz się cieszę że niedługo będzie po wszystkim i będę 'nową' kobietą. Innym razem się zastanawiam czy tego chcę. Miałam już też jazdę że jeśli coś mi się stanie to rozdzieliłam zadania i obowiązki wśród najbliższych !!! Szok, nerwy robią pranie mózgu, to jest gorsze niż hormony w trakcie ciąży. Szkoda, że nie da się wyłączyć mózgu Pzd dla wszystkich trzymajcie kciuki
Nitka_I jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 13:46   #527
kasia1988stce
Raczkowanie

Cytat:
ach bo to dziennikarka sportowa dlatego nie kojarzyłam. ma baloniki fakt ale razem z obfitą figurą piękną całość stanowi zaraz sobie dokładniej obejrze
nooo, świetnie wygląda kawał cycków ma, nie powiem
bardzo mi sie podoba w tej sukieneczce jasnej na guziki
kasia1988stce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 14:21   #528
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Ona ma wlascie taką obfitą figure, nie wyglada zle
Stary 2011-10-13, 14:46   #529
Olivkaa200
Zakorzenienie

Ja dopiero wrocilam z uczelni jak dla mnie to bardzo wczesnie mam chociaz troche dnia dla siebie

Klaudeczko ja wolnych piatkow nie mam nie wiem jak reszta dziewczyn ale czasem sie zdarza ze w tygodniu jest dzien wolny, choc jakos w tym roku to dopiero na grudzien szykuje mi sie jakis dzien wolny

Jooasi co do moich włosów to są moje naturalne, choc wiadomo trzeba troche je poprawic bo nie sa wszedzie idealnie krecone ale to robota na 5 minut.
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 15:20   #530
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

MyaDiva fajnie, że wrzuciłaś zdjęcie tej spikerki bo cały czas się zastanawiałam która. Ale u niej fajnie wyglądają, bo nie jest za chuda
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 16:17   #531
dagaa81
Raczkowanie

:52 ----------

To Ty zmień lekarza-jakbyś guza takiego w piersi miała też by nie poznał?[/QUOTE]
z piersiami nie chodzę do ginekologa....
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 16:18   #532
Miliqqq
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

ej tak a propos smarowanie rozstępów, to moja mama od kilku miesięcy stosuje fajny balsam, sprawdzę przy najbliższej okazji markę i Wam podeślę. Kobiecinka ma już trochę latek na koncie, naturalne piersi co prawda, tylko jakbyście zobaczyły jakie niejedna 40 może jej pozazdrościć próbowałam ją kiedyś na operację namówić, ale ona ma zasady

Cytat:
Napisane przez korinka Pokaż wiadomość

Nitka_I masz stresa? Przede wszystkim powinnaś sobie smarować piersi żeby Ci się rozstępy nie robiły. Ale to już dawno powinnaś zacząć
Do szpitala powinnaś wziąć jakąś pidżamkę rozpinaną z przodu, albo bluzkę w której będziesz spać....i wodę w butelce z dziubkiem - będzie Ci wygodniej pić
Miliqqq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 17:03   #533
Vanessita
Zakorzenienie

Ja byłam na konsultacji u Dr Skwiercz i było całkiem zabawnie. Myślę, że nawet dobrze, że był. {Pani dr wszystko mu fajnie wyjaśniła dała podotykać implant i wyszedł zadowolony i jeszcze bardziej na tak
Stary 2011-10-13, 19:34   #534
kasia1988stce
Raczkowanie

a ja zaraz uciekam na imprezkę,
pierwszy raz w nowym staniczku, wydekoltowana (wreszcie bez pancernika!!!)
troszkę pudru rozświetlającego na cycuchy też oprócz twarzy, hi hi hi
i będę dziś obczajać reakcje

miłego wieczorku dziewczęta
kasia1988stce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 20:27   #535
Gizell
Raczkowanie

Pisałam do Was we wcześniejszym wątku ale widzę że już jest 7 część! Więc dołączam się do Was Pytałam czy któraś z Was ma może implanty 600ml lub 7oo, mnie osobiście urzekły okrągłe 700ml !!!! Cuda , w ogóle podoba mi się duży biust !
Może któraś z Was ma w podobnym rozmiarze , jak one się prezentują ? Chyba się skuszę na te większe . Jestem umówiona na zabieg na początek listopada . W prawdzie będzie to wymiana bo mam teraz anatomiczne 360ml ale nie jestem zadowolona Mialam zrobione je pod gruczoł i jakoś opadły i eeee jednym słowem tragedia ! Na szczęście trafiłam do super chirurga w Polanicy Zdrój i mam nadzieję że będę zadowolona .

Pozdrawiam serdecznie
Stary 2011-10-13, 20:31   #536
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Witaj,
ja mam implanty 615 g

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 21:17   #537
jooasi
Wtajemniczenie

Gizell zmiesci Ci sie to na klatce i starczy skóry to wielgaśne cycochy?? jakiej jestes budowy??

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Kasia baw się dobrze z takim biuścikiem będziesz królową imprezy

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Oliwka jak to Twój naturalny skret to daj sobie spokój z prostownicą są pięknemoje też są lekko falowane i pół życia się męczyłam z ich naciąganiem i prostowaniem aż latem z lenistwa tylko wtarłam odżywkę i wysuszyłam z głową w dół i teraz jestem super zadowolona z moich kłaków a nie mam przy nich praktycznie żadnej roboty

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Klaudeczka pewnie, że stresik mnie dopada i te myśli głupie męczą i spać nie mogę ale zdecydowałam i raz kozie śmierć koniec kropka całe życie tego chciałam to głupio teraz stchórzyć ale lekarza zmieniam, decyzję podjęłam i idę do Węgrzyna przez to zmienia mi się termin na 17. list
Stary 2011-10-13, 21:18   #538
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia1988stce Pokaż wiadomość
a ja zaraz uciekam na imprezkę,
pierwszy raz w nowym staniczku, wydekoltowana (wreszcie bez pancernika!!!)
troszkę pudru rozświetlającego na cycuchy też oprócz twarzy, hi hi hi
i będę dziś obczajać reakcje

miłego wieczorku dziewczęta
Udanej zabawy

A ja zamowilam sobie kostium kapielowy, myslalam nada sie bo chodze czasem z Siostra na basen-bylo napisane jak byk ROZMIAR UNIWERSALNY ale Dziewczyny to chyba tylko na biust A, nawet nie wiem czy na B byłby dobry.
Pokaze Wam potem zdjecia jak porobie to bedziecie mialy ubaw na kilka dni
Stary 2011-10-13, 21:23   #539
jooasi
Wtajemniczenie

Mya świat idzie do przodu i jak dobijemy 70 to na porządku dziennym bedą babcie z implancikami

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Agacia to ja mam tak z czapkami, wszystkie "one size" a na mój łepek nie pasują, bo nie mieści się w standardzie tak jak i Twój biuścik
Stary 2011-10-13, 21:23   #540
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Mya świat idzie do przodu i jak dobijemy 70 to na porządku dziennym bedą babcie z implancikami
Coś mi sie wydaje ze teraz co druga dziewczyna ma implanty :P Prawie.
Wiec Mya nie martw sie na zapas.

Ula pytałas o ceny. 10 tys. okrągłe 12 anatomy. Najpierw wplata za implanty reszta w dniu operacji.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości