|
|
#631 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
Witaj KLAUDECZKA2010 I witajcie Dziewczyny ![]() Tak poczynię , wsadzę coś w stanik aby zobaczyć jakie efekty uzyskam po . Oczywiście że nie chcę mieć karykaturalnego biustu tylko duży ale elegancki i pasujący do bioder, jasne że nie mogę być szersza w biuście niż w biodrach patrząc na wprost . Ja też jestem po jednej ciąży i dużo ćwiczę na siłowni więc mam ładny umięśniony brzuszek , jednak ...... ta koszmarna skóra gdy się schylę ! Strasznie mnie to irytuje , rozmawiałam z chirurgiem o jakiejś niekonwencjonalnej metodzie delikatnego naciągnięcia po bokach brzuszka tzn miałam na myśli jakieś dwa cięcia na każdej se stron po np 0,5cm lub 1cm . Bo powiem szczerze że taka tradycyjna plastyka brzucha to mnie przeraża niesamowicie !!!! Jak Franky zresztą u mnie nie ma potrzeby ciąć w poprzek bo nie było by czego wycinać jednak delikatnie na boki naciągnąć by się przydało bo nie czuję się z tą skórą komfortowo . Lekarz powiedział że jak zrobimy wymiankę cycków to pogadamy o tym brzuchu , więc może się uda jakoś mało inwazyjnie to załatwić Nie mam niestety zdjęć jak wyglądam teraz , ale może znajdę z moim tyłkiem i brzuchem to wam pokażę ![]() Mój termin zabiegu się zbliża jojjj szkoda że wcześniej nie było terminu bo zżera mnie strach !!!! I nie straszcie że boli pod ten mięsień bo aż się boje że tego bólu nie przeżyję , samej narkozy się nie boję bo miałam już w życiu dwa zabiegi , jeden na cycki , drugi na kamienie żółciowe i zniosłam to dobrze . Ale jak sobie wyobrażę te całe cięcie mięśnia to feeeeee takie sprawy to nie dla mnie, szacun dla Chirurgów :P Pozdrawiam
|
|
#632 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja jestem nieumiesniona wiec całkiem mozliwe ze mam mniej niz zabulek bo jedyne co mam to tłuszcz tkanka laczna i skora ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
Agatau ma 460cc extra wysoki profil ale sa super strasznie mi sie podobaja
I nie sa wcale jakies wielkie
|
|
|
|
#634 |
|
Raczkowanie
|
Horo gorsecik piękny !!!!! Jaki sexowny !!!!! Pochwal się na sobie jak już dojdzie
![]() A ja dodałam zdjęcie do galerii z moim tyłkiem z boku i same powiedzcie ja mam go właśnie dość odstającego i dlatego cały czas uważam że cycki do dołu mam stanowczo za małe!!!
|
#635 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaka firma? Gdzie robila? Bylo zdjecia zrobic---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
No na zdjeciu kawał fajnego dupska masz![]() No ale dołączam się do Dziewczyn-nie bierz 700 bo zrobi Ci sie karykaturalna figura. 600 ok ale 700 nie. |
||
|
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma okrągłe Firma Nagor robiła u Bromy bo jej poleciłam Zdjęc nie mam bo nie siagala pancernika sie bała ale widzialam kawalek i sa super Okrąglutkie u góry no mi właśnie takie sie podobają ale moje anatomki takie nie beda
|
|
|
|
|
#637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobacz anek-zalowalaby jakby zmienila na okragle. Zreszta Ty masz jeszcze troszke czasu, na spokojnie sie zastanowisz, pogadasz z Dr. |
|
|
|
|
#638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko anek ma mentory one sa inne niz nagory z tego co tutaj piszecie. Fakt w styczniu bede u Doktora wiec jeszcze porozmawiam z nim ale raczej zdam sie na niego jezeli mowi ze takie to raczej wie co robi widzialam u 3 dziewczyn jego cycki, kazde okragle ale sie przyczepic nie ma do czego wiec mysle ze Doktor ma dobre oko Na sile by mi nie pchal anatomkow.
|
|
|
|
|
#639 |
|
Raczkowanie
|
A mi się podoba to
![]() Mam podobne czerwone z perełkami http://www.intymna.pl/p31,836,0,12,3,,pearllight-set
|
#640 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jooasi hi
To nic że troszkę dłużej poczekamy na Twoje skarbyCytat:
Cytat:
Zaraz biegnę popatrzeć i oczy nacieszyć. A tak na marginesie to gdzie Ty się ostatnio podziwewasz Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||
|
|
|
#641 |
|
Wtajemniczenie
|
Gizell na takie gadżety to ja nigdy nie patrzyłam bo co bym tam wsadzić miała, chyba wstyd swój
![]() fajny tyłek do klepnięcia, pewnie sama spręzystość mnie się wydaje, że fajny efekt byś miała gdybyś uzyskała po op takie cycki jak teraz masz w push upie, jest ideal klepsydra![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Mya kochana miło że się cieszysz, ciężka to decyzja była bo dr W. w obejściu chłodny i mało jego prac widziałam ale zapadła, zaklepane u J. odwołane i koniec kropka, czekam dziękuję Ci bardzo za wszelkie informacje i poświęcony czas
|
|
#642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja przyjaciółka robiła u Dr W. piersi ma śliczne
|
|
#643 |
|
Wtajemniczenie
|
Horo otucha mi potrzebna, mam nadzieję, że moje będą chociaż ładne
|
|
#644 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jooasi właśnie taki efekt bym chciała mieć jak mam w staniku z push up z wkładką , nie chcę przecież zepsuć sobie figury hehe A tyłeczek swój to lubię tylko ile ja go muszę zmęczyć na siłowni żeby dobrze wyglądał :P Fajnie by było mieć taki na stałe bez wysiłku ![]() A dlaczego swój wstyd miała byś tam wsadzić Joasi , przecież miała byś co tam zaprezentować
|
|
#645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akurat ten staniczek kończy sią na fiżbinie, ale są jeszcze takie które mają deczko miseczki - i wtedy lepiej podtrzymują piersi A tak w ogóle witam Najwieksze jakie widziałam to 800- ale i właścicielka do drobinek nie należała. A i jeszcze na naszym spotkaniu cycolinek w Gdyni widziałyśmy megaśne meloniki Były tak wielkie że na żadnym z naszych zdjeć nie wyszły My siedziałyśmy przy stoliku obok i nie mogłyśmy uwierzyć w to co widzimy.Mi osobiście zbyt zabudowana/wypełniona klatka się nie podoba- dlatego zwłaszcza przy okrągłych tak dużych wkładkach nie gustuję. Nawet u dużych dziewczyn nie wyglądają zgrabnie a dodają ciężaru sylwetce- oczywiście wg mnie
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#646 | |
|
Raczkowanie
|
Ten jaki śliczny !!!
http://www.intymna.pl/p31,146,0,12,1...iustonosz-soft Ja teraz noszę miseczkę C a chciała bym E tak jak WY ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
WITAM ![]() Hehe no ja mam nadzieję że nie będzie tak że najpierw będą szły moje piersi a później ja Nie chcę efektu karykatury i to racja że trzeba dobrze dobrać wszystko żeby ładnie komponowało się z resztą .800 to zdecydowanie za dużo ale jak widziałam u doktora te 700ml to wydawało mi się że są dla mnie idealne ale zobaczymy na mierzeniu jak to wyjdzie. A powiedzcie mi dziewczyny jaką szerokość mają takie implanty 700ml albo może jaką szer mają wasze pytam osoby mające pow 500ml albe te dziewczynki które się orientują ![]() Ja mam przód klatki ok 34cm więc 15cm szerokosc implantu to dla mnie max :P ![]() ![]()
|
|
#647 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzeba sie naprawde katowac, zeby brzusio byl ladny![]() A co do rozmiarow to wlasnie mame oswiecilam Kobita przez cale zycie nosila 80/85 CC tak mowi- ja nie znam CC Mama w wieku 53 lat sie dowiaduje, ze zle staniki pol wieku nosila hehe i ciagle narzekala, ze staniki niedobre i niewygodne kupuje![]() Musialybyscie widziec jej mine jak jej dalam moj przymierzyc, bo sie zlozylo, ze mialam 75E w szufladzie i byla zachwycona, ze tak dobrze lezy- jak na nia szyty ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
Obecnie czytam o "zlotych niciach" na twarz sa idealne, ale mozna je wszedzie wszczepiac http://www.zlotenici.eu/content.php?...ial=&artwyb=17 Znacie te nici??? Ja narazie czytam i juz sie grzeje na nie---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
Dla mnie super, ja takie wlasnie lubie i moj TZ tez Moj troche sie splaszczyl ostatnio z braku cwiczen, ale zamierzam go znbowu zaokraglic![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
|
|
#648 |
|
Raczkowanie
|
Zabulek , dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() Tak to jest właśnie ten ból że trzeba ten tyłeczek co dzień męczyć ale ja to już mam kota na tym punkcie jak dwa dni nie trenuję to czuję się jak flak hehe Dlatego na siłke mykam 5 razy w tygodniu ![]() A zaraz poczytam sobie o tych złotych niciach , może i ja się skuszę :P W brzuchu ( przynajmniej moim ) najgorsza jaest ta skóra bo jak jest tam jeszcze troszkę tłuszczyku to nic złego ale nadmiar skóry jest już nie do zaakceptowania ! Idę czytać o złotych niciach ))))))Jedna druga podkręca na nowe zabiegi a co tam hehe każdy ma swoje hobby ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- http://www.intymna.pl/p31,146,0,12,1...-soft-1077-2-2
|
#649 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Piersi Horo i Cyganeczki sa ogromne i piekne i mieszcza sie w granicach Ale nie ma i jest pieknie
|
|
#650 |
|
Raczkowanie
|
A ja chce duże ale zgrabne i ładne , strasznie mi tego biustu brak
Zawsze wyzywam te swoje i jestem niezadowolona Horo ma śliczne i duże i ma 615ml ja jestem od niej masywniejsza tzn mam np grubsze nogi więc może 700ml będzie dobrze wyglądać
|
#651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz znać firmę,model i projekcję bo możliwości jest pewnie kilkadziesiąt ![]() A co to jest za wymiar"przód klatki" ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
hm.....
|
||
|
|
|
#652 |
|
Raczkowanie
|
Chodzi mi o szer implantów Mentor 700ml
lub mniejszych powyżej 500mlA przód klatki to tak jak byś stanęła na przeciwko lustra i od pachy do pachy . Nie chodzi mi o obwód , tylko ten rzut z naprzeciwka . Nie wiem czy dobrze tłumaczę hehe ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Dla mnie to mocny argument hehehe
|
#653 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam ten rzut z naprzeciwka 32 ccm
Zawsze mialam bzika na punkcie pupy i brzuszka i nie zauwazalam swoich plecow, ktore mi sie fajnie rozbudowaly
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
Zabulek- o kurcze, ale masz plecy!!!! faktycznie nie wiedziałaś co masz z tyłu
)---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Gizel- masz może zdjecia swoich obecnych piersi? łatwiej by było rozmawiać jeśli byśmy wiedziały o czym mówimy. Załóż może sobie albumik i wstaw focie.Przecież można je bez problemu zrobic telefonem. My tu już widziałyśmy na prawdę wszelakie możliwe wyjścióweczki - po karmieniu, rozciągnięte implantami, asymetryczne, z niedorozwojem i nawet po amputacjach. Rzut z naprzeciwka też nie wiem jaki to wymiar, skąd to wzięłaś i jak się ma do implantu, to jest wymiar który się sprawdza na końcu, po wszystkich innych. Nikt wg tego implantu nie dobiera nie jest to główny, jedyny, najważniejszy, podstawowy wyznacznik. I nie sądzę by w Polanicy było inaczej
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-10-16 o 00:30 |
|
|
|
#655 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny!
czytam czytam ale z czasem kiepsko Jak z tym tylkiem w domu cwiczenia, na kolana i do boku noge i do tyłu do góry? Ile takich powtorzen? Mi się dupa splaszczuła i to mój nowy kompeks bo mi sie zawsze moj tyłek podobał.
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
60 powtórzeń ja dziś zaczynam zaraz
|
|
|
|
|
#657 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no teraz już chyba załapałam . Ale dobrze że zdjęcie wkleiłaś bo możnaby wnioski różne wyciągnąć- np. że jesteś garbata .Ja póki co idę nogami porzucac w tył i w boki żeby Gwendolince było raźniej A tak poważnie wie ktoś ile trzeba tych powtórzeń robić? Papatki, dobrej nocki
|
|
|
|
|
#659 | |||
|
Zakorzenienie
|
będzie ślicznie
na pewno Cytat:
masz budowę Beyonce mój tyłek przy Twoim to taki płaszczak ![]() Cytat:
Kiedyś gdzieś wyczytałam, że szerokość implantów najprościej ustalić tak, ze od szerokości klatki odejmujemy 4 cm na mostek i po 1 cm na każdy bok piersi, czyli 4 cm (tkanka własna), więc razem 8 cm, a to co zostanie dzielimy na 2 czyli u mnie: 36-4=32 - 4 = 28:2=14 cm Żabuś, więc u Ciebie: 32-8=24:2=12 cm ... a nie wiem , ile masz ... Cytat:
implanty będą na klatce a przy masywnej budowie naprawdę możesz dodać sobie kilogramów takim dużym implantem. Mi wizualnie przybyło
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2011-10-16 o 09:06 |
|||
|
|
|
#660 |
|
Raczkowanie
|
Z ćwiczeniami na pośladki to ja robię tak :
Najpierw klękam na macie na czworaka jak kotek ![]() i zaczynam od prawej nogi , wysuwamy ją na prawo aż poczujemy napięcie mięśni ja robię prawą nogą 80 powtórzeń , później lewą nogą tak samo 80 i robię po 3 serie x80 podniesień. Następnie zostaję też na czworaka bo to dobra pozycja :P I ugięta noga idzie do tyłu do tyłu , jedna noga 40 raz , druga noga 40 razy , i powtarzam to w dwóch seriach , czyli razem po 80 razy na jedną nogę . Później kładę się na boku i robię 40 powtórzeń noga do góry ( prawa strona później lewa ) I jeszcze po 40 powtórzeń takiego zginania kolana na boku , nie wiem jak to wytłumaczyć . I później dalej leżąc na prawym boku ciągnę lewe kolano w stronę klatki 40 razy , później na lewym boku też 40 razy . I na koniec staję przed lustrem w małym rozkroku , ręce na biodra i lewą nogę odchylamy ukosem w tył za prawą nogę aż poczujemy napięcie i tak po 10 razy na każdą ze stron . I to na tyle jeśli chodzi o pośladki , później jeszcze jadę 40 min na rowerkach i robię ok 250 brzuszków i zdaża mi się po treningu jeszcze tańczyć bo lubię ![]() I tak dzień w dzień od ok 5 lat ćwiczę po 1,5-2 godzinki 5 razy w tygodniu ![]() Nie trzymam jakiś diet, właściwie jem co mi się chce i słodycze też czasem lubię wszamać ![]() Zdjęć teraz mojego biustu nie mam niestety , w tel nie mam aparatu :/ Wiem że to żałosne ale nie mam naprawdę , jak zrobię przed zabiegiem to podeślę przed i po ![]() Z tym rzeźbieniem sylwetki nie jest taka prosta sprawa , trzeba systematyczności i lat pracy żeby coś dobrze wyglądało a i tak wszycy mówią że ja chodzę na liposukcję i mam w pośladkach implanty a ja tym czasem po 10 godzin tygodniowo spędzam na siłowni ![]() Pozdrawiam
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.

wiadomo ze jak chwycę skórę to jest jej trochę więcej ale jest ok!!wydaje mi się że ćwiczenia to podstawa
się dbać! to jak czarna kobieta,owszem
no i usta raczej ok,jak będę starsza to zapodam sobie konturek ale teraz jak się błyszczykiem maluję to zdarza mi się że się mnie pytają co wstrzykiwałam

Akurat ten staniczek kończy sią na fiżbinie, ale są jeszcze takie które mają deczko miseczki - i wtedy lepiej podtrzymują piersi
My siedziałyśmy przy stoliku obok i nie mogłyśmy uwierzyć w to co widzimy.
Dla mnie super, ja takie wlasnie lubie i moj TZ tez
hm.....