Powiększanie piersi cz.7 - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-15, 21:16   #631
Gizell
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
mno hej laseczki kochasne

GIZEL WITAJkurde oo jakich rozmiarachja tu czytam!!słuchajcie dziewczynki ..nasza AGA ma 500 i nie wyglądają one nawet na barrrrdzo duże więc może i u GIZEL te 700 nie będą karykatrualne,a lekarz też chyba wie co robi!!a skoro lubisz duże to czemu nie??a masz swoje teraźniejsz piersi w galerii???ja mam mieć 390cc anatom i się boję dużych oczywiście,dziewczynyt mają mnie juz dosyćmam 161cm 53-54kg w pasie 63 pod biusterm 71-72cm aa i DZIEWCZYNY po 2 porodach jestem i ćwiczę słonka i praktycznie mam taki brzuch jak przed ciążamialbo i lepszywiadomo ze jak chwycę skórę to jest jej trochę więcej ale jest ok!!wydaje mi się że ćwiczenia to podstawai nawet po ciążach można mieć cacy brzuch,chociaż wiem że jak się za bardzo skóra rozciągnie to już bez op się nie obejdzie raczej,to też zależy od jakości i rozciągliwosci skóry..hmmm

co do UST I TYŁKA to to chociaż 2 rzeczy których nie muszę powiększaćdupsko mam DAGAA nie śmiej siępo tacie hi hi..i usta też..dupę mam wyątkoo odstającś a że o nią staraaaaam się dbać! to jak czarna kobieta,owszemno i usta raczej ok,jak będę starsza to zapodam sobie konturek ale teraz jak się błyszczykiem maluję to zdarza mi się że się mnie pytają co wstrzykiwałam
no i właśnie brzuch,tyłek i usta to 3 rzeczy które mam w miarę a reszta..zależy jak leży!!ale pozmieniałabym conieco,ojjj takkkzaczynając od piersi!!!!!!!!!!!

SHERRY NO HEJ,myślałam o tobie

olivka ONA SIĘ TAK CZUŁA PO NARKOZIE MOŻE ŹLE COOO????BUUU

ANEK Zaraz lecę zobaczyć focie

Sweet megi i twoją wyjściówę!

Witaj KLAUDECZKA2010 I witajcie Dziewczyny

Tak poczynię , wsadzę coś w stanik aby zobaczyć jakie efekty uzyskam po . Oczywiście że nie chcę mieć karykaturalnego biustu tylko duży ale elegancki i pasujący do bioder, jasne że nie mogę być szersza w biuście niż w biodrach patrząc na wprost . Ja też jestem po jednej ciąży i dużo ćwiczę na siłowni więc mam ładny umięśniony brzuszek , jednak ......
ta koszmarna skóra gdy się schylę ! Strasznie mnie to irytuje , rozmawiałam z chirurgiem o jakiejś niekonwencjonalnej metodzie delikatnego naciągnięcia po bokach brzuszka tzn miałam na myśli jakieś dwa cięcia na każdej se stron po np 0,5cm lub 1cm . Bo powiem szczerze że taka tradycyjna plastyka brzucha to mnie przeraża niesamowicie !!!! Jak Franky zresztą u mnie nie ma potrzeby ciąć w poprzek bo nie było by czego wycinać jednak delikatnie na boki naciągnąć by się przydało bo nie czuję się z tą skórą komfortowo . Lekarz powiedział że jak zrobimy wymiankę cycków to pogadamy o tym brzuchu , więc może się uda jakoś mało inwazyjnie to załatwić
Nie mam niestety zdjęć jak wyglądam teraz , ale może znajdę z moim tyłkiem i brzuchem to wam pokażę

Mój termin zabiegu się zbliża jojjj szkoda że wcześniej nie było terminu bo zżera mnie strach !!!! I nie straszcie że boli pod ten mięsień bo aż się boje że tego bólu nie przeżyję , samej narkozy się nie boję bo miałam już w życiu dwa zabiegi , jeden na cycki , drugi na kamienie żółciowe i zniosłam to dobrze . Ale jak sobie wyobrażę te całe cięcie mięśnia to feeeeee takie sprawy to nie dla mnie, szacun dla Chirurgów :P

Pozdrawiam
Stary 2011-10-15, 21:23   #632
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość

Mierze sie ciasno i mam 72 A mialam 75
Nie wiem czy to ma znaczenie, ale mam dobrze rozbudowane plecy i motyle jakies tam mozna dojrzec:h ahaha: Naprawde
Mozliwe jak masz miesnie
Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Agatka mnie się wydaje że na 69pod biustem powinnaś spróbować staniczek 60 z odpowiednio większą miseczką poszukaj Panache na allegro tam napewno taniej niż w sklepie
mnie te rozmiary staniów wcale nie przerażają, wcześniej poprostu nosiłyśmy źle dobrane staniki a po op zgodnie z brafiterami i wychodzą małe obwody z dużymi miskami
ja sprawdziłam sobie na chwilę obecną, zawsze mi się wydawało, że dobre staniczki nosze kupują 75A a tu wychodzi, że na moje nic już powinnam kupować 65D więc po operacji pewnie do F dobije a implanick mały przecież biore. luuuuzzziiikkk
60 to ja nie wiem gdzie znajde zreszta musialabym mierzyc, miska wtedy niewiadomo jaka.
Ja jestem nieumiesniona wiec całkiem mozliwe ze mam mniej niz zabulek bo jedyne co mam to tłuszcz tkanka laczna i skora

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wracam właśnie od mojej znajomej i musze powiedziec ze jej piersi sa piekne, czuje sie dobrze a zle sie czula po tej narkozie i przez bandarze ciezko bylo jej oddychac. Teraz juz chodzi tylko ciezko rece podnosic. Jednak warto przemeczyc sie ten dzien zeby potem miec takie efekty
A jakie ma?

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
u mnie na tym brafitterze:
brytyjski - 65 G
polski - 65 J
mam jeden 65 J, ale jak dla mnie mógłby być ociupinkę mniejszy

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

dziewczynki,
pochwalę się... zamówiłam sobie taki gorset
teraz pozostaje czekać na przesyłkę...
http://www.krisline.com/product,products,182,744.html
Fajniutki
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 21:27   #633
Olivkaa200
Zakorzenienie

Agatau ma 460cc extra wysoki profil ale sa super strasznie mi sie podobaja I nie sa wcale jakies wielkie
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 21:28   #634
Gizell
Raczkowanie

Horo gorsecik piękny !!!!! Jaki sexowny !!!!! Pochwal się na sobie jak już dojdzie

A ja dodałam zdjęcie do galerii z moim tyłkiem z boku i same powiedzcie ja mam go właśnie dość odstającego i dlatego cały czas uważam że cycki do dołu mam stanowczo za małe!!!
Stary 2011-10-15, 21:35   #635
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Agatau ma 460cc extra wysoki profil ale sa super strasznie mi sie podobaja I nie sa wcale jakies wielkie
A wiesz czy anatomy czy okragle?
Jaka firma? Gdzie robila? Bylo zdjecia zrobic

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Gizell Pokaż wiadomość
Horo gorsecik piękny !!!!! Jaki sexowny !!!!! Pochwal się na sobie jak już dojdzie

A ja dodałam zdjęcie do galerii z moim tyłkiem z boku i same powiedzcie ja mam go właśnie dość odstającego i dlatego cały czas uważam że cycki do dołu mam stanowczo za małe!!!
Kochana a Ty prosto stoisz? No na zdjeciu kawał fajnego dupska masz
No ale dołączam się do Dziewczyn-nie bierz 700 bo zrobi Ci sie karykaturalna figura. 600 ok ale 700 nie.
Stary 2011-10-15, 21:36   #636
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
A wiesz czy anatomy czy okragle?
Jaka firma? Gdzie robila? Bylo zdjecia zrobic

Ma okrągłe Firma Nagor robiła u Bromy bo jej poleciłam Zdjęc nie mam bo nie siagala pancernika sie bała ale widzialam kawalek i sa superOkrąglutkie u góry no mi właśnie takie sie podobają ale moje anatomki takie nie beda
Stary 2011-10-15, 21:38   #637
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Ma okrągłe Firma Nagor robiła u Bromy bo jej poleciłam Zdjęc nie mam bo nie siagala pancernika sie bała ale widzialam kawalek i sa superOkrąglutkie u góry no mi właśnie takie sie podobają ale moje anatomki takie nie beda
Moga byc To nie jest regula ze anatomki wychodza plasko.
Zobacz anek-zalowalaby jakby zmienila na okragle.
Zreszta Ty masz jeszcze troszke czasu, na spokojnie sie zastanowisz, pogadasz z Dr.
Stary 2011-10-15, 21:42   #638
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Moga byc To nie jest regula ze anatomki wychodza plasko.
Zobacz anek-zalowalaby jakby zmienila na okragle.
Zreszta Ty masz jeszcze troszke czasu, na spokojnie sie zastanowisz, pogadasz z Dr.

Tylko anek ma mentory one sa inne niz nagory z tego co tutaj piszecie. Fakt w styczniu bede u Doktora wiec jeszcze porozmawiam z nim ale raczej zdam sie na niego jezeli mowi ze takie to raczej wie co robi widzialam u 3 dziewczyn jego cycki, kazde okragle ale sie przyczepic nie ma do czego wiec mysle ze Doktor ma dobre oko Na sile by mi nie pchal anatomkow.
Stary 2011-10-15, 21:50   #639
Gizell
Raczkowanie

A mi się podoba to
Mam podobne czerwone z perełkami

http://www.intymna.pl/p31,836,0,12,3,,pearllight-set
Stary 2011-10-15, 22:03   #640
MyaDiva
Zakorzenienie

Jooasi hi świetna wiadomość Bardzo się cieszę-przynajmniej ja odetchnęłam To nic że troszkę dłużej poczekamy na Twoje skarby kilka dni nie mają znaczenia

Cytat:
Napisane przez anek799 Pokaż wiadomość
Jest mi bardzo miło, że komuś się te moje cycochy podobają...dziękuje i chcę zauważyć, że zostało już nie wiele czasu, abyś Ty była szczęśliwą cycolinką.
W moim życiu na prawdę wiele się zmieniło. Odzyskałam pewność siebie, jestem szczęśliwa "KOBITA" i postrzegam zupełnie inaczej siebie i innych. Odzyskałam wiarę w siebie, a nawet w TŻ. Wkradła się do naszego życia rutyna, moje skrępowanie i czegoś brakowało...teraz iskrzy, a ja chodzę wyprostowana z głową w górze.
UWIERZCIE MI!!! Cycki wiele zmieniają!!!
Podobają , podobają są śliczne i jakie grzeczne. Ja oczywiście już je odwiedziłam - pisać juz nie miałam siły ale zobaczyć dałam radę

Cytat:
Witam

Przez przypadek kupilam dzisiaj dwa nowe staniczki Zakupy nieplanowane hehehehe i mam dobry humorek Zaraz nadrobie zaleglosci, a mam co czytac

Zapraszam do albumu
a ja różową bieliznę lubię , w każdym jej odcieniu Zaraz biegnę popatrzeć i oczy nacieszyć. A tak na marginesie to gdzie Ty się ostatnio podziwewasz

Cytat:
Rozmiar I
Kiedys moja znajomosc rozmiarowki konczyla sie na DD I myslalam, ze ten rozmiar to dla mega melonow Nawet przed operacja chcialam taki mega rozmiar D O wiekszych az balam sie pomyslec, a teraz prosze ...... E to taki maly rozmiar jest
No właśnie tak to jest - przed operacją staniki z miseczką D są ogromne a po operacji E są małe

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 22:12   #641
jooasi
Wtajemniczenie

Gizell na takie gadżety to ja nigdy nie patrzyłam bo co bym tam wsadzić miała, chyba wstyd swój
fajny tyłek do klepnięcia, pewnie sama spręzystość mnie się wydaje, że fajny efekt byś miała gdybyś uzyskała po op takie cycki jak teraz masz w push upie, jest ideal klepsydra

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Mya kochana miło że się cieszysz, ciężka to decyzja była bo dr W. w obejściu chłodny i mało jego prac widziałam ale zapadła, zaklepane u J. odwołane i koniec kropka, czekam dziękuję Ci bardzo za wszelkie informacje i poświęcony czas
Stary 2011-10-15, 22:17   #642
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Gizell na takie gadżety to ja nigdy nie patrzyłam bo co bym tam wsadzić miała, chyba wstyd swój
fajny tyłek do klepnięcia, pewnie sama spręzystość mnie się wydaje, że fajny efekt byś miała gdybyś uzyskała po op takie cycki jak teraz masz w push upie, jest ideal klepsydra

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Mya kochana miło że się cieszysz, ciężka to decyzja była bo dr W. w obejściu chłodny i mało jego prac widziałam ale zapadła, zaklepane u J. odwołane i koniec kropka, czekam dziękuję Ci bardzo za wszelkie informacje i poświęcony czas
joasi,
moja przyjaciółka robiła u Dr W.
piersi ma śliczne

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 22:19   #643
jooasi
Wtajemniczenie

Horo otucha mi potrzebna, mam nadzieję, że moje będą chociaż ładne
Stary 2011-10-15, 22:23   #644
Gizell
Raczkowanie

Cytat:

Jooasi właśnie taki efekt bym chciała mieć jak mam w staniku z push up z wkładką , nie chcę przecież zepsuć sobie figury hehe
A tyłeczek swój to lubię tylko ile ja go muszę zmęczyć na siłowni żeby dobrze wyglądał :P Fajnie by było mieć taki na stałe bez wysiłku

A dlaczego swój wstyd miała byś tam wsadzić Joasi , przecież miała byś co tam zaprezentować
Stary 2011-10-15, 22:26   #645
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
A mi się podoba to
Mam podobne czerwone z perełkami

http://www.intymna.pl/p31,836,0,12,3,,pearllight-set
Bardzo fajne- zwłaszcza pod cieniutkie bluzeczki Akurat ten staniczek kończy sią na fiżbinie, ale są jeszcze takie które mają deczko miseczki - i wtedy lepiej podtrzymują piersi
A tak w ogóle witam - widze że konkretne piersi są w planach Najwieksze jakie widziałam to 800- ale i właścicielka do drobinek nie należała. A i jeszcze na naszym spotkaniu cycolinek w Gdyni widziałyśmy megaśne meloniki Były tak wielkie że na żadnym z naszych zdjeć nie wyszły - bo oczywiście chciałyśmy je Wam pokazać. Dziewczyna wyglądała jak robokop- nawet chodzić nie mogła normalnie, a jak usiadła w foteliku to tylko piersi były i głowa gdzieś w głębi. Też do drobnych nie należała- a te piersi wcale jej sylwetce nie dodały wdzięku , wręcz ciężaru . To już była karykatura- na zdjęciach te piersi są większe od jej głowy- aż niemożliwe że to piersi My siedziałyśmy przy stoliku obok i nie mogłyśmy uwierzyć w to co widzimy.
Mi osobiście zbyt zabudowana/wypełniona klatka się nie podoba- dlatego zwłaszcza przy okrągłych tak dużych wkładkach nie gustuję. Nawet u dużych dziewczyn nie wyglądają zgrabnie a dodają ciężaru sylwetce- oczywiście wg mnie

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2011-10-15, 22:31   #646
Gizell
Raczkowanie

Ten jaki śliczny !!!

http://www.intymna.pl/p31,146,0,12,1...iustonosz-soft

Ja teraz noszę miseczkę C a chciała bym E tak jak WY

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Bardzo fajne- zwłaszcza pod cieniutkie bluzeczki Akurat ten staniczek kończy sią na fiżbinie, ale są jeszcze takie które mają deczko miseczki - i wtedy lepiej podtrzymują piersi
A tak w ogóle witam - widze że konkretne piersi są w planach Najwieksze jakie widziałam to 800- ale i właścicielka do drobinek nie należała. A i jeszcze na naszym spotkaniu cycolinek w Gdyni widziałyśmy megaśne meloniki Były tak wielkie że na żadnym z naszych zdjeć nie wyszły - bo oczywiście chciałyśmy je Wam pokazać. Dziewczyna wyglądała jak robokop- nawet chodzić nie mogła normalnie, a jak usiadła w foteliku to tylko piersi były i głowa gdzieś w głębi. Też do drobnych nie należała- a te piersi wcale jej sylwetce nie dodały wdzięku , wręcz ciężaru . To już była karykatura- na zdjęciach te piersi są większe od jej głowy- aż niemożliwe że to piersi My siedziałyśmy przy stoliku obok i nie mogłyśmy uwierzyć w to co widzimy.
Mi osobiście zbyt zabudowana/wypełniona klatka się nie podoba- dlatego zwłaszcza przy okrągłych tak dużych wkładkach nie gustuję. Nawet u dużych dziewczyn nie wyglądają zgrabnie a dodają ciężaru sylwetce- oczywiście wg mnie

WITAM
Hehe no ja mam nadzieję że nie będzie tak że najpierw będą szły moje piersi a później ja Nie chcę efektu karykatury i to racja że trzeba dobrze dobrać wszystko żeby ładnie komponowało się z resztą .
800 to zdecydowanie za dużo ale jak widziałam u doktora te 700ml to wydawało mi się że są dla mnie idealne ale zobaczymy na mierzeniu jak to wyjdzie.
A powiedzcie mi dziewczyny jaką szerokość mają takie implanty 700ml albo może jaką szer mają wasze pytam osoby mające pow 500ml albe te dziewczynki które się orientują
Ja mam przód klatki ok 34cm więc 15cm szerokosc implantu to dla mnie max :P

Stary 2011-10-15, 22:53   #647
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Agatka mnie się wydaje że na 69pod biustem powinnaś spróbować staniczek 60 z odpowiednio większą miseczką poszukaj Panache na allegro tam napewno taniej niż w sklepie
mnie te rozmiary staniów wcale nie przerażają, wcześniej poprostu nosiłyśmy źle dobrane staniki a po op zgodnie z brafiterami i wychodzą małe obwody z dużymi miskami
ja sprawdziłam sobie na chwilę obecną, zawsze mi się wydawało, że dobre staniczki nosze kupują 75A a tu wychodzi, że na moje nic już powinnam kupować 65D więc po operacji pewnie do F dobije a implanick mały przecież biore. luuuuzzziiikkk

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Zabulek zgadza się z tym wiekiem, jak narzekałam mojej doktor gin, że mi brzuch od wkładki hormonalnej urósł to odrazu wiek sprawdziła i mówi, że niestety ale po 30 to normalna sprawa
Qrcze przerabane jest po 30 Trzeba sie naprawde katowac, zeby brzusio byl ladny

A co do rozmiarow to wlasnie mame oswiecilam Kobita przez cale zycie nosila 80/85 CC tak mowi- ja nie znam CC A ja ja oswiecilam i przeliczylam na EB , ze powinna nosic brytyjskie 34E, czyli 75E. Fajna sprawa z ta znajomoscia tych przelicznikow, nigdy mnie to nie interesowalo, a teraz prosze Mama w wieku 53 lat sie dowiaduje, ze zle staniki pol wieku nosila hehe i ciagle narzekala, ze staniki niedobre i niewygodne kupuje
Musialybyscie widziec jej mine jak jej dalam moj przymierzyc, bo sie zlozylo, ze mialam 75E w szufladzie i byla zachwycona, ze tak dobrze lezy- jak na nia szyty

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Cytat:
Dziewczyny wracam właśnie od mojej znajomej i musze powiedziec ze jej piersi sa piekne, czuje sie dobrze a zle sie czula po tej narkozie i przez bandarze ciezko bylo jej oddychac. Teraz juz chodzi tylko ciezko rece podnosic. Jednak warto przemeczyc sie ten dzien zeby potem miec takie efekty
Oczywiscie, ze warto Ja moglabym sie meczyc nawet miesiac

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Witaj KLAUDECZKA2010 I witajcie Dziewczyny

Tak poczynię , wsadzę coś w stanik aby zobaczyć jakie efekty uzyskam po . Oczywiście że nie chcę mieć karykaturalnego biustu tylko duży ale elegancki i pasujący do bioder, jasne że nie mogę być szersza w biuście niż w biodrach patrząc na wprost . Ja też jestem po jednej ciąży i dużo ćwiczę na siłowni więc mam ładny umięśniony brzuszek , jednak ......
ta koszmarna skóra gdy się schylę ! Strasznie mnie to irytuje , rozmawiałam z chirurgiem o jakiejś niekonwencjonalnej metodzie delikatnego naciągnięcia po bokach brzuszka tzn miałam na myśli jakieś dwa cięcia na każdej se stron po np 0,5cm lub 1cm . Bo powiem szczerze że taka tradycyjna plastyka brzucha to mnie przeraża niesamowicie !!!! Jak Franky zresztą u mnie nie ma potrzeby ciąć w poprzek bo nie było by czego wycinać jednak delikatnie na boki naciągnąć by się przydało bo nie czuję się z tą skórą komfortowo . Lekarz powiedział że jak zrobimy wymiankę cycków to pogadamy o tym brzuchu , więc może się uda jakoś mało inwazyjnie to załatwić
Nie mam niestety zdjęć jak wyglądam teraz , ale może znajdę z moim tyłkiem i brzuchem to wam pokażę

Mój termin zabiegu się zbliża jojjj szkoda że wcześniej nie było terminu bo zżera mnie strach !!!! I nie straszcie że boli pod ten mięsień bo aż się boje że tego bólu nie przeżyję , samej narkozy się nie boję bo miałam już w życiu dwa zabiegi , jeden na cycki , drugi na kamienie żółciowe i zniosłam to dobrze . Ale jak sobie wyobrażę te całe cięcie mięśnia to feeeeee takie sprawy to nie dla mnie, szacun dla Chirurgów :P

Pozdrawiam
Ja tez tak mam z tym brzuchem Niby ladny, ale ja widze falde i mnie to dobija
Obecnie czytam o "zlotych niciach" na twarz sa idealne, ale mozna je wszedzie wszczepiac http://www.zlotenici.eu/content.php?...ial=&artwyb=17 Znacie te nici??? Ja narazie czytam i juz sie grzeje na nie

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:

Kochana ty masz te murzynskie ksztalty Dla mnie super, ja takie wlasnie lubie i moj TZ tez Moj troche sie splaszczyl ostatnio z braku cwiczen, ale zamierzam go znbowu zaokraglic:ju pi: Gratuluje figurki- boska

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:
a ja różową bieliznę lubię , w każdym jej odcieniu Zaraz biegnę popatrzeć i oczy nacieszyć. A tak na marginesie to gdzie Ty się ostatnio podziwewasz

No właśnie tak to jest - przed operacją staniki z miseczką D są ogromne a po operacji E są małe
Ja czasami tez nie mam czasu pisac Czytam do kawki i odpisac nie moge, bo ciagle sie spiesze
Stary 2011-10-15, 22:56   #648
Gizell
Raczkowanie

Zabulek , dziękuję
Tak to jest właśnie ten ból że trzeba ten tyłeczek co dzień męczyć ale ja to już mam kota na tym punkcie jak dwa dni nie trenuję to czuję się jak flak hehe
Dlatego na siłke mykam 5 razy w tygodniu
A zaraz poczytam sobie o tych złotych niciach , może i ja się skuszę :P

W brzuchu ( przynajmniej moim ) najgorsza jaest ta skóra bo jak jest tam jeszcze troszkę tłuszczyku to nic złego ale nadmiar skóry jest już nie do zaakceptowania !

Idę czytać o złotych niciach ))))))

Jedna druga podkręca na nowe zabiegi a co tam hehe każdy ma swoje hobby

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

http://www.intymna.pl/p31,146,0,12,1...-soft-1077-2-2
Stary 2011-10-15, 22:58   #649
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Dokladnie
Piersi Horo i Cyganeczki sa ogromne i piekne i mieszcza sie w granicach Sa dopasowane idealnie i jakby horo np miala jeszcze wieksze o 150/200 to juz by byly za duze Ale nie ma i jest pieknie
Stary 2011-10-15, 23:05   #650
Gizell
Raczkowanie

A ja chce duże ale zgrabne i ładne , strasznie mi tego biustu brak Zawsze wyzywam te swoje i jestem niezadowolona Horo ma śliczne i duże i ma 615ml ja jestem od niej masywniejsza tzn mam np grubsze nogi więc może 700ml będzie dobrze wyglądać
Stary 2011-10-15, 23:20   #651
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Ten jaki śliczny !!!

http://www.intymna.pl/p31,146,0,12,1...iustonosz-soft

Ja teraz noszę miseczkę C a chciała bym E tak jak WY

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

WITAM
Hehe no ja mam nadzieję że nie będzie tak że najpierw będą szły moje piersi a później ja Nie chcę efektu karykatury i to racja że trzeba dobrze dobrać wszystko żeby ładnie komponowało się z resztą .
800 to zdecydowanie za dużo ale jak widziałam u doktora te 700ml to wydawało mi się że są dla mnie idealne ale zobaczymy na mierzeniu jak to wyjdzie.
A powiedzcie mi dziewczyny jaką szerokość mają takie implanty 700ml albo może jaką szer mają wasze pytam osoby mające pow 500ml albe te dziewczynki które się orientują

ale jakie "takie implanty" musisz znać firmę,model i projekcję bo możliwości jest pewnie kilkadziesiąt
A co to jest za wymiar"przód klatki"

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
A ja chce duże ale zgrabne i ładne , strasznie mi tego biustu brak Zawsze wyzywam te swoje i jestem niezadowolona Horo ma śliczne i duże i ma 615ml ja jestem od niej masywniejsza tzn mam np grubsze nogi więc może 700ml będzie dobrze wyglądać

hm.....
to jest argument jak najbardziej na tak

Stary 2011-10-15, 23:26   #652
Gizell
Raczkowanie

Chodzi mi o szer implantów Mentor 700ml lub mniejszych powyżej 500ml
A przód klatki to tak jak byś stanęła na przeciwko lustra i od pachy do pachy .
Nie chodzi mi o obwód , tylko ten rzut z naprzeciwka . Nie wiem czy dobrze tłumaczę hehe

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Dla mnie to mocny argument hehehe
Stary 2011-10-16, 00:01   #653
zabulek1
Wtajemniczenie

Ja mam ten rzut z naprzeciwka 32 ccm A obwod 72, czyli mam dobre plecy hehe
Zawsze mialam bzika na punkcie pupy i brzuszka i nie zauwazalam swoich plecow, ktore mi sie fajnie rozbudowaly Przed operacja moglabym powiedziec, ze z przodu plecy, z tylu plecy, ale te z tylu pojechane
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg user840486_pic106905_1312816218.jpg (18,8 KB, 67 załadowań)
Stary 2011-10-16, 00:20   #654
MyaDiva
Zakorzenienie

Zabulek- o kurcze, ale masz plecy!!!! faktycznie nie wiedziałaś co masz z tyłu)

---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

Gizel- masz może zdjecia swoich obecnych piersi? łatwiej by było rozmawiać jeśli byśmy wiedziały o czym mówimy. Załóż może sobie albumik i wstaw focie.Przecież można je bez problemu zrobic telefonem. My tu już widziałyśmy na prawdę wszelakie możliwe wyjścióweczki - po karmieniu, rozciągnięte implantami, asymetryczne, z niedorozwojem i nawet po amputacjach.
Rzut z naprzeciwka też nie wiem jaki to wymiar, skąd to wzięłaś i jak się ma do implantu, to jest wymiar który się sprawdza na końcu, po wszystkich innych. Nikt wg tego implantu nie dobiera nie jest to główny, jedyny, najważniejszy, podstawowy wyznacznik. I nie sądzę by w Polanicy było inaczej

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2011-10-16 o 00:30
Stary 2011-10-16, 00:23   #655
gwendolinka
Zadomowienie

Czesc dziewczyny!
czytam czytam
ale z czasem kiepsko
Jak z tym tylkiem w domu cwiczenia, na kolana i do boku noge i do tyłu do góry? Ile takich powtorzen? Mi się dupa splaszczuła i to mój nowy kompeks bo mi sie zawsze moj tyłek podobał.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 00:27   #656
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny!
czytam czytam
ale z czasem kiepsko
Jak z tym tylkiem w domu cwiczenia, na kolana i do boku noge i do tyłu do góry? Ile takich powtorzen? Mi się dupa splaszczuła i to mój nowy kompeks bo mi sie zawsze moj tyłek podobał.
Hejka , a co Ty dziś tak późno

60 powtórzeń ja dziś zaczynam zaraz

Stary 2011-10-16, 00:50   #657
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Zabulek- o kurcze, ale masz plecy!!!! faktycznie nie wiedziałaś co masz z tyłu)

---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

Gizel- masz może zdjecia swoich obecnych piersi? łatwiej by było rozmawiać jeśli byśmy wiedziały o czym mówimy. Załóż może sobie albumik i wstaw focie.Przecież można je bez problemu zrobic telefonem. My tu już widziałyśmy na prawdę wszelakie możliwe wyjścióweczki - po karmieniu, rozciągnięte implantami, asymetryczne, z niedorozwojem i nawet po amputacjach.
Rzut z naprzeciwka też nie wiem jaki to wymiar, skąd to wzięłaś i jak się ma do implantu, to jest wymiar który się sprawdza na końcu, po wszystkich innych. Nikt wg tego implantu nie dobiera nie jest to główny, jedyny, najważniejszy, podstawowy wyznacznik. I nie sądzę by w Polanicy było inaczej
No Mya RZUT Z PRZODU to rzut z przodu Ja rzucilam miara w przod i wyszlo 32cm Reszta mi na plecy zostala, czyli 40 cm i tak oto oswiecilo mnie jakie mam plecy:hah aha:
Stary 2011-10-16, 01:35   #658
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
No Mya RZUT Z PRZODU to rzut z przodu Ja rzucilam miara w przod i wyszlo 32cm Reszta mi na plecy zostala, czyli 40 cm i tak oto oswiecilo mnie jakie mam plecy:hah aha:
no teraz już chyba załapałam . Ale dobrze że zdjęcie wkleiłaś bo możnaby wnioski różne wyciągnąć- np. że jesteś garbata .
Ja póki co idę nogami porzucac w tył i w boki żeby Gwendolince było raźniej A tak poważnie wie ktoś ile trzeba tych powtórzeń robić?

Papatki, dobrej nocki

Stary 2011-10-16, 09:01   #659
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Horo otucha mi potrzebna, mam nadzieję, że moje będą chociaż ładne
będzie ślicznie
na pewno

Cytat:
Jooasi właśnie taki efekt bym chciała mieć jak mam w staniku z push up z wkładką , nie chcę przecież zepsuć sobie figury hehe
A tyłeczek swój to lubię tylko ile ja go muszę zmęczyć na siłowni żeby dobrze wyglądał :P Fajnie by było mieć taki na stałe bez wysiłku

A dlaczego swój wstyd miała byś tam wsadzić Joasi , przecież miała byś co tam zaprezentować
Gizell,
masz budowę Beyonce
mój tyłek przy Twoim to taki płaszczak , ale wymiar ten sam

Cytat:

WITAM

ja mam szerokość klaty... rzut z przodu ... 36 cm
Kiedyś gdzieś wyczytałam, że szerokość implantów najprościej ustalić tak, ze od szerokości klatki odejmujemy 4 cm na mostek i po 1 cm na każdy bok piersi, czyli 4 cm (tkanka własna), więc razem 8 cm, a to co zostanie dzielimy na 2
czyli u mnie:
36-4=32 - 4 = 28:2=14 cm
Żabuś,
więc u Ciebie:
32-8=24:2=12 cm ... a nie wiem , ile masz ...

Cytat:
kochana,
implanty będą na klatce
a przy masywnej budowie naprawdę możesz dodać sobie kilogramów takim dużym implantem.
Mi wizualnie przybyło kilogramów... na razie jest ok, ale jak z wiekiem zacznę tyć (za 3 miesiące kończę 39 lat)... przyjdzie pora na wymianę ale na mniejsze

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2011-10-16 o 09:06
horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 09:59   #660
Gizell
Raczkowanie

Z ćwiczeniami na pośladki to ja robię tak :
Najpierw klękam na macie na czworaka jak kotek
i zaczynam od prawej nogi , wysuwamy ją na prawo aż poczujemy napięcie mięśni
ja robię prawą nogą 80 powtórzeń , później lewą nogą tak samo 80
i robię po 3 serie x80 podniesień.
Następnie zostaję też na czworaka bo to dobra pozycja :P
I ugięta noga idzie do tyłu do tyłu , jedna noga 40 raz , druga noga 40 razy , i powtarzam to w dwóch seriach , czyli razem po 80 razy na jedną nogę .

Później kładę się na boku i robię 40 powtórzeń noga do góry ( prawa strona później lewa )
I jeszcze po 40 powtórzeń takiego zginania kolana na boku , nie wiem jak to wytłumaczyć . I później dalej leżąc na prawym boku ciągnę lewe kolano w stronę klatki 40 razy , później na lewym boku też 40 razy .
I na koniec staję przed lustrem w małym rozkroku , ręce na biodra i lewą nogę odchylamy ukosem w tył za prawą nogę aż poczujemy napięcie i tak po 10 razy na każdą ze stron .

I to na tyle jeśli chodzi o pośladki , później jeszcze jadę 40 min na rowerkach i robię ok 250 brzuszków i zdaża mi się po treningu jeszcze tańczyć bo lubię
I tak dzień w dzień od ok 5 lat ćwiczę po 1,5-2 godzinki 5 razy w tygodniu
Nie trzymam jakiś diet, właściwie jem co mi się chce i słodycze też czasem lubię wszamać

Zdjęć teraz mojego biustu nie mam niestety , w tel nie mam aparatu :/
Wiem że to żałosne ale nie mam naprawdę , jak zrobię przed zabiegiem to podeślę przed i po

Z tym rzeźbieniem sylwetki nie jest taka prosta sprawa , trzeba systematyczności i lat pracy żeby coś dobrze wyglądało a i tak wszycy mówią że ja chodzę na liposukcję i mam w pośladkach implanty a ja tym czasem po 10 godzin tygodniowo spędzam na siłowni

Pozdrawiam

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości