Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21 - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-17, 14:41   #2611
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
Nie nie tu!!!!!!!! Oczywiscie ze nie tu!!! Hieny sie rzucaja na mnie na watku bo mam faceta starszego o 19 lat.
o Jezu a co to ich obchodzi!!???
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 14:47   #2612
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
o Jezu a co to ich obchodzi!!???
No wlasnie, niech sie czepia tramwaju, zazdrosnice jedne)) Ja znam duuuuzo szczesliwych zwiazkow typu kobieta ze starszym partnerem

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
To gratuluję.
Ja przy 69kg (163cm) nosiłam 42, a przy 59kg 38. Także zeszłam 2 rozmiary w dół.

Ale się cieszę, że waga znowu spada. Dieta znowu działa
Jak ja Cie czytam, to od razu mi lepiej
Moze kiedys magiczne 66 kg

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
d666666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 14:48   #2613
paulinika
Zakorzenienie

Mata poczytajta se!!
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=567766
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 15:37   #2614
karmeelek
Zadomowienie

Dzień dobry Słoneczka moje kochane!
U mnie remontu ciąg dalszy - mam cichą nadzieje, że jutro już się to skończy i będę mogła w końcu wziąć się za sprzątanie.
Noely witaj!
1988anna opowiadaj! Zakochanie to cudowne uczucie
paulinika miej w nosie co piszą o związkach z dużą różnica wieku! Między moimi rodzicami było 18 lat różnicy i niczemu to nie przeszkadzało. Ja miałam partnera starszego od siebie o 13 lat (kilka lat temu) i bardzo sobie chwaliłam ten związek jeśli chodzi o podejście do życia, sposób bycia itp.
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 15:38   #2615
lelkkaa
Raczkowanie

Ale wiecie co jest najlepsze? Że od czasu do czasu "grzesze". Zjem cukierka, chipsa, czy pyze z sosem(ale ziemniaków, chleba, ryżu i kaszy nie tknę). Ale od razu po tym wypijam kubek czerwonej herbaty. Czerwona herbata w kostkach towarzyszy mi przez całą dietę. Właśnie zaparzyłam sobie cały dzbanuszek i postaram się go wypić. Bardzo dobrze się po niej czuję. Taka lekka... Ehhh ale jak ja mam z tych łydek zjechać? Zdjęcia nie wrzuce bo to mi nic nie da. Wiem, że są za duże bo nie założe nawet kozaków. Poprostu ich nie wcisnę. No może teraz jest ociupinkę lepiej.
lelkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 15:44   #2616
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Dzień dobry Słoneczka moje kochane!
U mnie remontu ciąg dalszy - mam cichą nadzieje, że jutro już się to skończy i będę mogła w końcu wziąć się za sprzątanie.
Noely witaj!
1988anna opowiadaj! Zakochanie to cudowne uczucie
paulinika miej w nosie co piszą o związkach z dużą różnica wieku! Między moimi rodzicami było 18 lat różnicy i niczemu to nie przeszkadzało. Ja miałam partnera starszego od siebie o 13 lat (kilka lat temu) i bardzo sobie chwaliłam ten związek jeśli chodzi o podejście do życia, sposób bycia itp.
Kochana ja sie nie przejmuje ale wiesz, weszly do mnie na bloga przeczytaly jedna notke i mysla ze wszystko wiedza. Sex mam wysmienity, zyje jak krolewna w cieplych krajach zyc nie umierac Snieg mi na glowe nie pada, kozakow nie musze kupywac, jak narazie nie narzekam na kase(oby tak dalej) Ok kiedys pisalam na wizazu ze moj TZ z rutyna itp ale to bylo czas temu, nie wiedzialam ze mial problemy w pracy...
Stary 2011-10-17, 15:49   #2617
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tez troche podczytalam i musze Ci powiedziec, ze ludzie zawsze beda myslec stereotypami- 'starszy facet, moglby byc Twoim ojcem, umrze szybciej i zostaniesz sama, ble ble ble...'

U mnie w rodzinie byl taki przypadek. Moja kochana ciocia, ktorej juz niestety nie ma, byla przez wiele lat rozwodka (bardzo nieszczesliwe malzenstwo, przemoc i pijanstwo ze strony bylego meza).
Przez dlugie lata byla bez faceta, do kazdego miala jakis uraz, nie potrafila im zaufac, potem zachorowala na raka, i wlasnie wtedy,majac 60 lat poznala 81 letniego pana. Najpierw byla to przyjazn, a potem cos wiecej. Byli cudowna para, ten pan niby starszy az o tyle opiekowal sie nia z calego serca i sil (nie kazdy staruszek musi byc do niczego, on byl w swietnej formie i zycze mu zdrowka jak najwiecej). Warto bylo czekac cale zycie, zeby chociaz rok lub 2 cieszyc sie taka miloscia
Dane im bylo tylko 4 lata, bo moja ciocia zmarla w zeszlym roku...
Gdyby zyla to na wiosne tego roku bylby ich slub...Nawet pierscionek byl...
Podsumowujac, nawet 20 lat roznicy nie robi zadnej roznicy, jak jest milosc, szacunek i przyjazn....
I nawet warto przezyc ze soba krotkie, ale piekne i wartosciowe chwile

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:
Napisane przez lelkkaa Pokaż wiadomość
Ale wiecie co jest najlepsze? Że od czasu do czasu "grzesze". Zjem cukierka, chipsa, czy pyze z sosem(ale ziemniaków, chleba, ryżu i kaszy nie tknę). Ale od razu po tym wypijam kubek czerwonej herbaty. Czerwona herbata w kostkach towarzyszy mi przez całą dietę. Właśnie zaparzyłam sobie cały dzbanuszek i postaram się go wypić. Bardzo dobrze się po niej czuję. Taka lekka... Ehhh ale jak ja mam z tych łydek zjechać? Zdjęcia nie wrzuce bo to mi nic nie da. Wiem, że są za duże bo nie założe nawet kozaków. Poprostu ich nie wcisnę. No może teraz jest ociupinkę lepiej.
nie grzeszymy!!!!
Pamietaj,ze kazdy nawet najmniejszy grzeszek odbije sie na wadze nie dzis, nie jutro,ale nawet po kilku tygodniach!!!!!!

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
Kochana ja sie nie przejmuje ale wiesz, weszly do mnie na bloga przeczytaly jedna notke i mysla ze wszystko wiedza. Sex mam wysmienity, zyje jak krolewna w cieplych krajach zyc nie umierac Snieg mi na glowe nie pada, kozakow nie musze kupywac, jak narazie nie narzekam na kase(oby tak dalej) Ok kiedys pisalam na wizazu ze moj TZ z rutyna itp ale to bylo czas temu, nie wiedzialam ze mial problemy w pracy...
a u nas mokro, szaro, ciemno, zimno i wietrznie, a do tego MONDAY

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb

Edytowane przez d666666
Czas edycji: 2011-10-17 o 15:51
Stary 2011-10-17, 15:51   #2618
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d666666 Pokaż wiadomość
Ja tez troche podczytalam i musze Ci powiedziec, ze ludzie zawsze beda myslec stereotypami- 'starszy facet, moglby byc Twoim ojcem, umrze szybciej i zostaniesz sama, ble ble ble...'

U mnie w rodzinie byl taki przypadek. Moja kochana ciocia, ktorej juz niestety nie ma, byla przez wiele lat rozwodka (bardzo nieszczesliwe malzenstwo, przemoc i pijanstwo ze strony bylego meza).
Przez dlugie lata byla bez faceta, do kazdego miala jakis uraz, nie potrafila im zaufac, potem zachorowala na raka, i wlasnie wtedy,majac 60 lat poznala 81 letniego pana. Najpierw byla to przyjazn, a potem cos wiecej. Byli cudowna para, ten pan niby starszy az o tyle opiekowal sie nia z calego serca i sil (nie kazdy staruszek musi byc do niczego, on byl w swietnej formie i zycze mu zdrowka jak najwiecej). Warto bylo czekac cale zycie, zeby chociaz rok lub 2 cieszyc sie taka miloscia
Dane im bylo tylko 4 lata, bo moja ciocia zmarla w zeszlym roku...
Gdyby zyla to na wiosne tego roku bylby ich slub...Nawet pierscionek byl...
Podsumowujac, nawet 20 lat roznicy nie robi zadnej roznicy, jak jest milosc, szacunek i przyjazn....
I nawet warto przezyc ze soba krotki, ale piekne i wartosciowe chwile:
Przeczytalam i az mi sie wlos zjezyl bynajmniej ciocia przezyla super chwile przed smiercia. Wiesz to tak jak napisaly dziewczyny mi na slubnym ze czerwona suknie mam bo normalnie to powinna byc biala. Nikomu nie dogodzisz ale po co odrazu obrazac rzucac sie jak hieny z pazurami.

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Cytat:

Heh skad ja to znam u nas dzisiaj to samo, akurat wtedy gdy zabralam sie za szorowanie kanapy!!! Dobrze ze wiatr byl i pufy wyschly.
Stary 2011-10-17, 15:51   #2619
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:

nie grzeszymy!!!!
Pamietaj,ze kazdy nawet najmniejszy grzeszek odbije sie na wadze nie dzis, nie jutro,ale nawet po kilku tygodniach!!!!!!

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

a u mnie ciepło i nawet wiatru dużego nie ma
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 15:51   #2620
paulinika
Zakorzenienie

D666666 fajna babka z Ciebie...zawsze mi taki optymizm dodajesz nie wiem czemu
Stary 2011-10-17, 16:16   #2621
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
D666666 fajna babka z Ciebie...zawsze mi taki optymizm dodajesz nie wiem czemu
Dzieki
i wice wersal
Wiesz co,ja chcialam Cie pocieszyc, bo nie zgadzam sie z ludzmi, ktorzy by chcieli innym kazac/doradzac w kwestiach,ktorych nie pojmuja, bo im sie wydaje...a najgorzej jak sie komus cos wydaje
Co wiecej, mam kolezanki z roku (skonczylam studia 6 lat temu z hakiem)
i wiele z nich miala starszych facetow....i byly to udane zwiazki, do dzisiaj sa, i tez w glowie sie innym dookola nie miescilo...jak to?ona taka mloda a on stary i niezbyt atrakcyjny- i co z tego, to oni byli szczesliwi, a ludzie tylko gadali.tak zawsze bylo, jest i bedzie....

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-10-17, 16:17   #2622
sreberko4
Zakorzenienie

Paulinko
Trochę już znam Wizaż, miałam również do czynienia z forum "intymnie". I stwierdzam, że wypowiada się na nim od wielu miesięcy kilka dziewczyn, które posiadły chyba wszystkie rozumy! One na każdą dziewczynę "najeżdżają", każdą chwilę zwątpienia w partnera, każdy błąd traktują jak zdarzenie które przekreśla wszystko! Dlatego też ja już tam nie piszę, gdy mój Tż mnie zawiedzie Chciałabym tylko wiedzieć czy te "znawczynie życia" tak doskonale układają swoje życie osobiste jak by to mogło wynikać z ich wypowiedzi Dlatego jeśli jesteś szczęśliwa, to się tym szczęściem ciesz! W życiu nie wolno kierować się stereotypami, nie każda sytuacja jest taka sama, nie każdy problem można tak samo rozwiązać! Ja jestem starsza od mojego faceta 2 latka i również były momenty, że w naszym życiu intymnym wiało rutyną. Ale to wszystko mija, potem znowu idzie ku dobremu Trzeba się tylko mocno kochać, ufać sobie i przede wszystkim umieć rozmawiać
Stary 2011-10-17, 16:22   #2623
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
a u mnie ciepło i nawet wiatru dużego nie ma
Wiatry moga pojawc sie jak sie grzeszy weglami:brzy dal:

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-10-17, 16:24   #2624
1988anna
Raczkowanie

oj wy ciekawskie dusze :P no cóż poznaliśmy się juz jakiś czas temu, na początku nie byłam jakoś pozytywnie na to nastawiona, ale teraz z dnia na dzień coraz bardziej się w nim zakochuje. ! raz spotkaliśmy się w wigilie gdy oddawałam krew, a 1 raz rozmawiałam z nim gdzieś kolo maja, na początku bałam się go, bo dużo wiedział na mój temat, no ale teraz się wkręciłam na maxa, dzień bez rozmowy z nim to dla mnie dzień stracony, dziś ma przyjechać do mnie ( 1 raz) no i już troche zaczynam się stresować. koniec offu....
Dieta idzie bardzo dobrze, kurcze dziewczyny chodźcie już na III fazę, bo ta nie ma z kim pogadać. Siedze tu u WAS na II bo dobrze mi z WAMI
1988anna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 16:35   #2625
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sreberko4 Pokaż wiadomość
Paulinko
Trochę już znam Wizaż, miałam również do czynienia z forum "intymnie". I stwierdzam, że wypowiada się na nim od wielu miesięcy kilka dziewczyn, które posiadły chyba wszystkie rozumy! One na każdą dziewczynę "najeżdżają", każdą chwilę zwątpienia w partnera, każdy błąd traktują jak zdarzenie które przekreśla wszystko! Dlatego też ja już tam nie piszę, gdy mój Tż mnie zawiedzie Chciałabym tylko wiedzieć czy te "znawczynie życia" tak doskonale układają swoje życie osobiste jak by to mogło wynikać z ich wypowiedzi Dlatego jeśli jesteś szczęśliwa, to się tym szczęściem ciesz! W życiu nie wolno kierować się stereotypami, nie każda sytuacja jest taka sama, nie każdy problem można tak samo rozwiązać! Ja jestem starsza od mojego faceta 2 latka i również były momenty, że w naszym życiu intymnym wiało rutyną. Ale to wszystko mija, potem znowu idzie ku dobremu Trzeba się tylko mocno kochać, ufać sobie i przede wszystkim umieć rozmawiać
Mnie tez to irytuje
Bo tak jest,ze kazdy jest madry dopoki sam nie znajdzie sie w takiej sytuacji...
Ale my jestesmy madre i robimy swoje i tak))))

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
Napisane przez 1988anna Pokaż wiadomość
oj wy ciekawskie dusze :P no cóż poznaliśmy się juz jakiś czas temu, na początku nie byłam jakoś pozytywnie na to nastawiona, ale teraz z dnia na dzień coraz bardziej się w nim zakochuje. ! raz spotkaliśmy się w wigilie gdy oddawałam krew, a 1 raz rozmawiałam z nim gdzieś kolo maja, na początku bałam się go, bo dużo wiedział na mój temat, no ale teraz się wkręciłam na maxa, dzień bez rozmowy z nim to dla mnie dzień stracony, dziś ma przyjechać do mnie ( 1 raz) no i już troche zaczynam się stresować. koniec offu....
Dieta idzie bardzo dobrze, kurcze dziewczyny chodźcie już na III fazę, bo ta nie ma z kim pogadać. Siedze tu u WAS na II bo dobrze mi z WAMI
a po co ma przyjechac, bedziecie sluchac plyt, czy znaczki ogladac?

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-10-17, 16:41   #2626
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
Ty ciekawska kobieto... Relaksować się będą
Stary 2011-10-17, 16:44   #2627
1988anna
Raczkowanie

Cytat:
Mnie tez to irytuje
Bo tak jest,ze kazdy jest madry dopoki sam nie znajdzie sie w takiej sytuacji...
Ale my jestesmy madre i robimy swoje i tak))))

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

D66666666 PRAWIE ZGADŁAŚ :P bedziemy ogladac monety ;p bo jestem kolekcjonerką :P
Stary 2011-10-17, 16:52   #2628
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
no co Ty, pszeciesz to tylko kolega, skolegom?skolegom?he

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Cytat:
relaksowac, czyli KARMELIZOWAC na na na na na

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-10-17, 16:54   #2629
1988anna
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Uwielbiam Cię
no wieczorem napisze co robiliśmy
Stary 2011-10-17, 16:57   #2630
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 1988anna Pokaż wiadomość
Uwielbiam Cię
no wieczorem napisze co robiliśmy
to dobrze, bo juz bedzie po dwudziestej trzeciej, czerwony trojkacik/koleczko

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-10-17, 17:18   #2631
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
No ja wiem jak to z kolega jest... wiem :P
A tak poza tym to karmelizowanie jest fajne i mam zamiar to uczynić tuż po powrocie do domu

Edytowane przez karmeelek
Czas edycji: 2011-10-17 o 17:20
Stary 2011-10-17, 17:29   #2632
malutka20068
Zadomowienie

Cytat:
Mysle, ze U mozesz w tym przypadku
A co do diety, to jest skuteczna, pod warunkiem, ze dokladnie sie ja stosuje.
Teoretycznie jest to 100% wykonalne i w praktyce tez sie sprawdzi
Trzeba tylko sie nastawic na diete i juz, bez zadnych ustepstw))
Przygotowac sie teoretycznie, coby bledow nie popelniac, obkupic sie w proteiny i otreby oraz wode no i kombinowac potrawy, jesc, ruszac sie i chudnac
W takim razie Jutro robię wielkie U. Dla pewności zrobię sobie jeszcze raz test żeby wiedzieć ile to ma potrwać i ile mniej więcej potrwają kolejne fazy.
Teoretycznie jestem przygotowana, teraz pozostaje tylko po raz kolejny uzbroić się w silną wolę!!!! Będę Tu do Was zaglądać częściej bo w 'kupie' raźniej Mam też ambitny plan dołączyć do tego ćwiczenia, ale los mi nie sprzyja bo dowiedziałam się że dziś mi aerobik odwołali

Cytat:
Napisane przez lelkkaa Pokaż wiadomość
Na temat grzeszenia się nie wypowiem bo do świętych ostatnio nie należę. Do łydek chciałam raczej nawiązać, smutna prawda jest taka, że z nimi jest najtrudniej cokolwiek zrobić. Ja swoje odziedziczyłam po mamie... i babci.... prababci nie zdążyłam się przyjrzeć. Nawet jak schudłam kilka kilo to w łydce niewiele się ruszyło. Legendy głoszą, że rozciąganie najlepsze na łydki, wierzę że kiedyś nadejdzie taki czas że będę rozciągać je regularnie i potwierdzę legendy.
A z czystej ciekawości zapytam: ile masz cm w łydce i przy jakim wzroście?
malutka20068 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 17:32   #2633
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
No ja wiem jak to z kolega jest... wiem :P
A tak poza tym to karmelizowanie jest fajne i mam zamiar to uczynić tuż po powrocie do domu
zazdroszcze))))

a my bedziemy probowac sie rozmnazac od nowego roku,zeby bylo wiecej d666666666666666666666666 6666666666666666666666666 6666666666666666666666666 6666666666666666666666666 6666666666666666666666666 6666666666666666666666666 6666666666666666666666666 66
chyba zaczynam dojrzewac do macierzynstwa

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Cytat:
Napisane przez malutka20068 Pokaż wiadomość
W takim razie Jutro robię wielkie U. Dla pewności zrobię sobie jeszcze raz test żeby wiedzieć ile to ma potrwać i ile mniej więcej potrwają kolejne fazy.
Teoretycznie jestem przygotowana, teraz pozostaje tylko po raz kolejny uzbroić się w silną wolę!!!! Będę Tu do Was zaglądać częściej bo w 'kupie' raźniej Mam też ambitny plan dołączyć do tego

Na temat grzeszenia się nie wypowiem bo do świętych ostatnio nie należę. Do łydek chciałam raczej nawiązać, smutna prawda jest taka, że z nimi jest najtrudniej cokolwiek zrobić. Ja swoje odziedziczyłam po mamie... i babci.... prababci nie zdążyłam się przyjrzeć. Nawet jak schudłam kilka kilo to w łydce niewiele się ruszyło. Legendy głoszą, że rozciąganie najlepsze na łydki, wierzę że kiedyś nadejdzie taki czas że będę rozciągać je regularnie i potwierdzę legendy.
A z czystej ciekawości zapytam: ile masz cm w łydce i przy jakim wzroście?
Powodzenia)) bedzie dobrze...
za drugim podejsciem jest ciezej, tzn po tym jak sie poznalo smak grzechu ale warto wrocic, i efekty tez sa, na pewno nie takie jak za 1szym razem, ale trzeba sie uzbroic w cierpliwosc

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-10-17, 17:39   #2634
malutka20068
Zadomowienie

Cytat:
zazdroszcze))))

a my bedziemy probowac sie rozmnazac od nowego roku,zeby bylo wiecej d666666666666666666666666 6666666666666666666666666 6666666666666666666666666 6666666666666666666666666 6666666666666666666666666 6666666666666666666666666 6666666666666666666666666 66

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Powodzenia)) bedzie dobrze...
za drugim podejsciem jest ciezej, tzn po tym jak sie poznalo smak grzechu ale warto wrocic, i efekty tez sa, na pewno nie takie jak za 1szym razem, ale trzeba sie uzbroic w cierpliwosc
Nie dziękuję tego się obawiam że za drugim razem może już nie być tak łatwo ale będę walczyć. Dokładam dawkę ruchu może to coś pomoże
malutka20068 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 17:48   #2635
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
zazdroszcze))))

No proszę proszę... Cóż za pozytywna zmiana Czas najwyższy
A ja powoli zaczynam się bać, że się nie uda a wiecie dlaczego? Bo oboje za bardzo lubimy te klocki i bawimy się dość często a chyba nawet za często a to może przynieść odwrotny skutek bo plemniki mogą być za słabe lub będzie ich za mało
Stary 2011-10-17, 17:53   #2636
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
No proszę proszę... Cóż za pozytywna zmiana Czas najwyższy
A ja powoli zaczynam się bać, że się nie uda a wiecie dlaczego? Bo oboje za bardzo lubimy te klocki i bawimy się dość często a chyba nawet za często a to może przynieść odwrotny skutek bo plemniki mogą być za słabe lub będzie ich za mało

To my Wam pozyczymy/oddamy nasze, bo sie nazbieralo zaleglosci:brzyd al:

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-10-17, 17:58   #2637
karmeelek
Zadomowienie

Koniec pracy - czas do domu... Tylko co z tego jak misiek może o 20 wróci jak nie lepiej bo znów go klienci zatrzymali...
I ogólnie jakoś mi się smutno zrobiło
Stary 2011-10-17, 18:27   #2638
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Koniec pracy - czas do domu... Tylko co z tego jak misiek może o 20 wróci jak nie lepiej bo znów go klienci zatrzymali...
I ogólnie jakoś mi się smutno zrobiło
To juz niedlugo)))

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-10-17, 18:55   #2639
Noely
Raczkowanie

Dzięki za miłe przywitanie

Ja zaraz będe robić próbny chlebek otrębowy z nowego przepisu i jak wszystko pójdzie ok to od jutra jestem na I fazie.
Co do łydek to ja też mam raczej masywne łydki, ale to u mnie też chyba rodzinne bo moja siostra która ma 176 cm wzrostu i jest super szczupła to też ma umięśnione łydki i naprawde ona ma figure modelki a nic nie musi robić.... eh tez tak chce! ! !
No ale co Wam powiem... może to moje urojenia jakieś ale od miesiąca chodze na jogę, dwa razy w tygodniu po 2 godz. i wiecie chyba faktycznie rozciąganie pomaga na łydki bo moje wydają mi sie jakby smuklejsze... więc albo to moje zwidy jakies i widze to co bym chciała albo to prawda ... modlę sie aby to była prawda!!! hy hy
Stary 2011-10-17, 18:57   #2640
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Noely Pokaż wiadomość
Dzięki za miłe przywitanie

Ja zaraz będe robić próbny chlebek otrębowy z nowego przepisu i jak wszystko pójdzie ok to od jutra jestem na I fazie.
Co do łydek to ja też mam raczej masywne łydki, ale to u mnie też chyba rodzinne bo moja siostra która ma 176 cm wzrostu i jest super szczupła to też ma umięśnione łydki i naprawde ona ma figure modelki a nic nie musi robić.... eh tez tak chce! ! !
No ale co Wam powiem... może to moje urojenia jakieś ale od miesiąca chodze na jogę, dwa razy w tygodniu po 2 godz. i wiecie chyba faktycznie rozciąganie pomaga na łydki bo moje wydają mi sie jakby smuklejsze... więc albo to moje zwidy jakies i widze to co bym chciała albo to prawda ... modlę sie aby to była prawda!!! hy hy
wlasnie tez slyszalam, ze cwiczenia typu joga, stretching,pilates sa super na wysmuklenie sylwetki..

Szkoda, ze ja tego nie praktykuje

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości