Żonki 2009 cz. XXX - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-25, 15:31   #3181
bzyczka1
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXX

aaaaaa

i tak jak mówiłam, tż dzisiaj nie wróci ;( i wolnego nie będzie miał bo jutro w pracy ma być, kolejna noc w polu przed nimi. Żal normalnie. Wysłali ich w pole dali po S na głowę a siedzą tam już drugi dzień. S to paczka z jedzeniem, 2 konserwy, sucharki, kawa, herbata (w proszku oczywiście), guma do żucia i 2 cukierki, kawałek papieru toaletowego i zapałki.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 15:33   #3182
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
aaaaaa

i tak jak mówiłam, tż dzisiaj nie wróci ;( i wolnego nie będzie miał bo jutro w pracy ma być, kolejna noc w polu przed nimi. Żal normalnie. Wysłali ich w pole dali po S na głowę a siedzą tam już drugi dzień. S to paczka z jedzeniem, 2 konserwy, sucharki, kawa, herbata (w proszku oczywiście), guma do żucia i 2 cukierki, kawałek papieru toaletowego i zapałki.
Aż chce się rzec żal.pl I tak się traktuje tych co mają nas bronić w razie niebezpieczeństwa
Stary 2011-10-25, 15:39   #3183
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 15:48   #3184
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
słonce wiesz ze nam tez to wyleciało mielismy gosci potem mysmy w gosci pojechali i tak mamy wtorek siade w domu na gg to pogadamy
to tak jak u nas

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Marta pamietaj żeby zawsze być sobą ludzkie podejście, bez pokazywania kto tu rządzi jest zawsze w cenie jak ta pancia lubi sie ,,nosić" to niech sie nosi
otóż to

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Marta będzie szok, jak co zajęcia otwarte będziesz miała taką frekwencję To dopiero zrobi na nich wrażenie
nie no pewnie jest tak jak mówiły dziewczyny przyszli bo jestem nowa i chcieli zobaczyć, no i to pierwsze zajęcia w tym roku to pewnie też dlatego.. ale moim zdaniem za dużo jest zajęć otwartych.. mam nadzieje ze na konferencji uda nam się to zmienić..

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
po pierwsze brawo za zajecie!!
i wierze w to bardzo ze u nas tez to sinienie okaze sie niegrozne
dzięki, zobaczysz że to nic poważnego!! trzymam za was kciuki!
no i fajnie że z palca, mniej bólu..

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
eee Rosi to nie tak Najpierw za kudły, potem powbijać im igły pod paznokcie, zrobić BMW a dopiero potem o beton i z buta

Marta świetnie, że wszystko się udało! Zdolniacho Ty No i proszę, poskromiłaś panią zołzę
dziękuję bardzo
a twój sposób na dzieci BOSKI miałam pytać co to BMW ale laski zapytały MIAŻDŻYSZ musze zacząć to stosować

Cytat:
aaaaaa

paranoja....

Cytat:
Aż chce się rzec żal.pl I tak się traktuje tych co mają nas bronić w razie niebezpieczeństwa
dokładnie tak...
Stary 2011-10-25, 15:49   #3185
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Bzyczka jestem w szoku i to na 2 dni dla faceta ma być??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 15:53   #3186
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-10-25, 16:22   #3187
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana -
Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
hmmm kurcze a jak ja do pracy pójdę z tymi kciukami
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki! Dasz radę!
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
a więc trzymam my mieliśmy mieć pasowanie w tym tygodniu, ale dzieci nam mocno chorowały i nie było szans na opanowanie programu artystycznego, więc mamy dopiero w listopadzie
Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Dziękuję moje drogie! Jesteście niezastąpione!!!!

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
jeżdzem

zajęcia się udały, dzieci zadowolone, rodzice wychodzili uśmiechnięci wiec dobrze
dwoje dzieci miałam ochotę udusić albo wywalić przez okno bo mi co chwile przeszkadzali.. nawet przy dzwoneczku ciszy jak zawsze siedzieli cicho to przed rodzicami pełen popis i rzucanie brzydkimi słowami.. mamusie ich za to były zadowolone i uśmiechnięte.. boskooo
miałam od razu omówić zajęcia z opiekunką ale poszła do dyry coś załatwiać i siedziałam niepewna acz mi się podobały ja byłam zadowolona więc stwierdziałam że niech sobie pogada i luz
chlebek w miedzy czasie się super upiekł, cudnie pachniał już panie z kuchni pozamawiały kromki, jak wystygnie to moja iwi będzie z dzieciakami częstować
jeden rodzić się śmiał że on taki odważny by nie był i by nie próbował

no i potem zawołałam mnie dyra bo chciała zobaczyć chleb jaki wyszedł i powiedziała ze słyszała od mojej opiekunki że świetne zajęcia że potrafię zapanowac nad grupą i mam lekkość prowadzenia zajęć i jest w szoku bo zwykle takich rzeczy ona o innym nauczycielu nie mianowanym (i tu się zaczęła śmiać) nie mówi... więc mi gratuluje
no ale za to jak się spotkałam z opiekunką to mi powiedziała że przeprasza ze wchodziła i wychodziła ale miała ważne telefony, zajęcia jej się bardzo podobały były ciekawe ale ma 2 zastrzeżenia jedno to takie że trochę za dużo mówiłam za dzieci przy opisie obrazka, ale już wie dlaczego - bo rozumie że najpierw ja im opowiadałam skąd się bierze chleb a po zabawie z mąkami, zabawie ruchowej przed bezpośrednim pieczeniem one jeszcze raz opisywały ale same, więc to wykreśla z minusów bo fajnie sprawdziłam czy słuchali, a drugie zastrzeżenie to takie że powinnam więcej rzeczy kazać mojej salowej bo UWAGA to nie przystoi nauczycielowi żeby odkładał pomoce na stolik obok, powinnam je zostawić na dywanie a moja salowa powinna od razu je sprzątać bo jak sobie nie wychowam salowej to mi na głowe wejdzie.. (no boskooo mam se ją wychować... wiecie salowa mi pomogła, i to sporo jak nalewali wode do ciasta i ktos wylał to ona wycierała, jak rozsypali mąkę to też ale kurde jak pomoc jakaś mi się nie przydaje to odkładałam na bok żeby mieć swobodę działania szczególnie ze stolik miałam za plecami i nie musiałam nawet wstać.. więc niekomentuje..)
no ale dodała to co mówiła mi dyra że mam swobodę wypowidzi, dostosowuje język no i panuje nad dyscypliną i podobają jej się nasze zawołania dla przywrócenia ciszy
więc chyba ok

teraz pozostaje mi nauczyć sie "wychowywać" sobie salowe...

ale się rozpisałam idę czytać co u was
super super super!!!

A co do woźnej to mój problem jest dużo bardziej do naprawy zaraz napisze w k.

Cytat:
Ana kciuki!!!

Po pracy
Festiwal się udał choć dyr. nosi nos zadarty, no ale cóż... i różne głupie docinki wnoszą "lekki" niesmak w atmosferę...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 16:26   #3188
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

laski Natka na czole przepelzła całe łózko

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 16:55   #3189
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Jakie biedne? Bez powodu nikt im tego nie zrobi

Cytat:
(...)
dziękuję bardzo
a twój sposób na dzieci BOSKI miałam pytać co to BMW ale laski zapytały MIAŻDŻYSZ musze zacząć to stosować
(...)
Polecam!

Cytat:
laski Natka na czole przepelzła całe łózko
Ale czad! Nieźle to musiało wyglądać
Stary 2011-10-25, 17:06   #3190
bzyczka1
Zakorzenienie

no paranoja. Jeszcze żeby oni coś tam robili, ale nie rozłożyli samochody i siedzą. Oni powinni być oprowiantowani w kuchni, no ale że są w polu to te eSki muszą im starczyć i już. Nawet gdyby dostali ich bez ograniczeń to to i tak mało jak oni cały dzien w polu siedzą :/ Przydało by się coś ciepłego.

Nasz skarb
Stary 2011-10-25, 17:08   #3191
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
no paranoja. Jeszcze żeby oni coś tam robili, ale nie rozłożyli samochody i siedzą. Oni powinni być oprowiantowani w kuchni, no ale że są w polu to te eSki muszą im starczyć i już. Nawet gdyby dostali ich bez ograniczeń to to i tak mało jak oni cały dzien w polu siedzą :/ Przydało by się coś ciepłego.
Porażka, szczękę zbieram z podłogi. Kurde jak dorosłym facetom ma starczyć taki prowiant? Na pewno najedzą się jak bąki. A po kiego grzyba siedzą w tym polu?
Stary 2011-10-25, 17:19   #3192
bzyczka1
Zakorzenienie

Ktosiu no żeby to ktoś wiedział oni sami nie wiedzą, chyba po to by auta wyprowadzić na coroczny objazd :/ Mieli je dzisiaj złożyć i wrócić, ale co z tego, nawet jak wrócą to nie wrócą do domu tylko będą z tymi złomami z 70 któregoś roku siedzieli w jednostce, bo żeby je zdać muszą je zatankować, a tankowanie do 15 no porażka. Humor mi zepsuli tylko.

Nasz skarb
Stary 2011-10-25, 17:22   #3193
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Ktosiu no żeby to ktoś wiedział oni sami nie wiedzą, chyba po to by auta wyprowadzić na coroczny objazd :/ Mieli je dzisiaj złożyć i wrócić, ale co z tego, nawet jak wrócą to nie wrócą do domu tylko będą z tymi złomami z 70 któregoś roku siedzieli w jednostce, bo żeby je zdać muszą je zatankować, a tankowanie do 15 no porażka. Humor mi zepsuli tylko.
Naprawdę to jest tak tragiczne, że zaczyna być śmieszne
Stary 2011-10-25, 17:27   #3194
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Jakie biedne? Bez powodu nikt im tego nie zrobi

Polecam!

Ale czad! Nieźle to musiało wyglądać
az zaluje ze nie zdazyłam złapac aparatu ale na pewno nastepnym raze sie uda

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 17:29   #3195
Ana***
Zakorzenienie

odezwał się we mnie duch walki
Stary 2011-10-25, 17:38   #3196
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
jeżdzem

zajęcia się udały, dzieci zadowolone, rodzice wychodzili uśmiechnięci wiec dobrze
dwoje dzieci miałam ochotę udusić albo wywalić przez okno bo mi co chwile przeszkadzali.. nawet przy dzwoneczku ciszy jak zawsze siedzieli cicho to przed rodzicami pełen popis i rzucanie brzydkimi słowami.. mamusie ich za to były zadowolone i uśmiechnięte.. boskooo
miałam od razu omówić zajęcia z opiekunką ale poszła do dyry coś załatwiać i siedziałam niepewna acz mi się podobały ja byłam zadowolona więc stwierdziałam że niech sobie pogada i luz
chlebek w miedzy czasie się super upiekł, cudnie pachniał już panie z kuchni pozamawiały kromki, jak wystygnie to moja iwi będzie z dzieciakami częstować
jeden rodzić się śmiał że on taki odważny by nie był i by nie próbował

no i potem zawołałam mnie dyra bo chciała zobaczyć chleb jaki wyszedł i powiedziała ze słyszała od mojej opiekunki że świetne zajęcia że potrafię zapanowac nad grupą i mam lekkość prowadzenia zajęć i jest w szoku bo zwykle takich rzeczy ona o innym nauczycielu nie mianowanym (i tu się zaczęła śmiać) nie mówi... więc mi gratuluje
no ale za to jak się spotkałam z opiekunką to mi powiedziała że przeprasza ze wchodziła i wychodziła ale miała ważne telefony, zajęcia jej się bardzo podobały były ciekawe ale ma 2 zastrzeżenia jedno to takie że trochę za dużo mówiłam za dzieci przy opisie obrazka, ale już wie dlaczego - bo rozumie że najpierw ja im opowiadałam skąd się bierze chleb a po zabawie z mąkami, zabawie ruchowej przed bezpośrednim pieczeniem one jeszcze raz opisywały ale same, więc to wykreśla z minusów bo fajnie sprawdziłam czy słuchali, a drugie zastrzeżenie to takie że powinnam więcej rzeczy kazać mojej salowej bo UWAGA to nie przystoi nauczycielowi żeby odkładał pomoce na stolik obok, powinnam je zostawić na dywanie a moja salowa powinna od razu je sprzątać bo jak sobie nie wychowam salowej to mi na głowe wejdzie.. (no boskooo mam se ją wychować... wiecie salowa mi pomogła, i to sporo jak nalewali wode do ciasta i ktos wylał to ona wycierała, jak rozsypali mąkę to też ale kurde jak pomoc jakaś mi się nie przydaje to odkładałam na bok żeby mieć swobodę działania szczególnie ze stolik miałam za plecami i nie musiałam nawet wstać.. więc niekomentuje..)
no ale dodała to co mówiła mi dyra że mam swobodę wypowidzi, dostosowuje język no i panuje nad dyscypliną i podobają jej się nasze zawołania dla przywrócenia ciszy
więc chyba ok

teraz pozostaje mi nauczyć sie "wychowywać" sobie salowe...

ale się rozpisałam idę czytać co u was
super tymi minusami sie nie ma co przejmować, fajnie, że potrafi powiedziec że coś jej się podobało

Cytat:
d
baju nie musisz do niego potem chodzic
mozesz w sumie pewnie w kazdej chwili zmieniac lekarza i nawet podczas ciazy,chociaz wiadomo ze jesli nie trzeba to najlepiej chodzic do jednego

U nas dzis dzien zaczal sie lekarzowo-laboratoryjnie! bylismy na badaniu krwi z Tomciem. Na szczescie nie pobierala mu z zyly tylko z paluszka. Nie umiala dostrzec zadnej zyly wiec z paluszka pociegnela troche wiecej bo lekarka zlecila duzo badan. Juz lepiej ze poplakal tylko dlatego ze go trzymalismy mocno niz by mial plakac od pobierania z zyly-bo to by na pewno bolalo.
Jade jeszcze dzis na zajecia poprowadzic za kolezanke.
Jutro znow wizyta u lekarki.
Katunia że w PL można zmienić lekarza w każdej chwili to wiem, ale czy tak jest w USA to nie mam pojęcia dlatego spytałam żabki.
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u lekarza

Edytowane przez baja_86
Czas edycji: 2011-10-25 o 18:16
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 17:54   #3197
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-10-25, 17:55   #3198
anuulaa
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczynki!!! Melduję się w XXX części

Edytowane przez anuulaa
Czas edycji: 2011-10-25 o 17:58
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 17:56   #3199
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki!!! Melduję się w XXX części "D
Witamy

Stary 2011-10-25, 17:59   #3200
anuulaa
Wtajemniczenie

Niestety nie przebrnę przez zaległe posty ale już na pierwsze stronie widzę zafasolkowane żonki!! I jakże mnie to ucieszyło, aż banan z buzi mi nie schodził
Żabciu, Madziu, Śliweńko gratulacje!!
Stary 2011-10-25, 18:02   #3201
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-10-25, 18:02   #3202
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
a troche z innej beczki - kupowala moze ktoras albo miala do czynienia gdzies (w pracy, u kogos) z RAMKA CYFROWA ??
maz wymyslil takie prezent dla rodzicow a nie znam sie na takim sprzecie kompletnie
my dostalismy ramke na gwiazdke od tescia, ale niestety byla to jakas ramka z promocji za 200 zl i zaraz po swietach wrocila spowrotem do sklepu... nie wiem czy nam sie taki trefny egzemplarz trafil czy wszystkie takie byly, ale nie dalo sie zaladowac zadnych zdjec na nia, wyswietlala tylko to co bylo wgrane... takze posprawdzajcie wszystko dokladnie zanim kupicie... a sama ramka genialny pomysl ja zaluje ze musielismy sie jej pozbyc, bo wymienic nie bylo na co, a inne byly za 400 zl, a nie bylo nas stac by tyle doplacic

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
cześć

napisałam na pw
wiem odpisalam

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
tak?

trzymam kciuki

w sypialni, kuchni, łazience sa białe meble, w przedpokoju też będą (w przyszłosci), w salonie jakbym dała znowu białe to już byłaby moim zdaniem przesada

czyli lepiej tak niesymetrycznie?

biedna, moze zaczyna Ci się grypa żołądkowa te pasy co już kupiłaś mi sie bardzo podobają spóbuj jeszcze raz namówić Tż, moze zrób mu wizualizację
wiem , ten zestaw kolorów jest pojechany nie wiem jak brw mógł zrobić taki program.

a ja myślałam że to w Polsce jest problem ze słuzbą zdrowia
Tż się przeziębił, leżał cały weekend w łózku, wczoraj dzwoni do przychodni, nie ma miejsc, zarejestrował się na dzisiaj, ale wczoraj po południu jeszcze raz zadzwonił i powiedzieli że jak chce to moze przyjechać po 18.00 na dyżur wiec po pracy pojechał do przychodni, żeby się dowiedzieć że od 3 miesięcy dyżury są w innej przychodni

fajny maż
mnie sie podoba z komoda i mala szafka bez regalu, i pomysl Guci tez mi sie podoba

Laski a my dzis oblewamy koniec budowy na ten rok drzwi nam wczoraj zamontowali, okna montuja nam w czwartek i piatek, dach zrobiony... hurrra
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 18:08   #3203
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Treść usunięta
U nas żadnych rewelacji, ot życie

Niedawno się dowiedzieliśmy, że siostra mojego męża bierze ślub w lipcu, więc jak przychodzimy do teściów to temat ślubno - weselny zawsze na tapecie.

Muszę się pochwalić, że zaczęłam jeździć naszym autkiem, bo do tej pory tylko mężuś jeździł a ja się bałam i powoli się przełamuję i jest coraz lepiej
Stary 2011-10-25, 18:09   #3204
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Anula dziękujemy Nie nadrabiaj tylko opowiadaj co u Ciebie

Samba no to gratualcje.

Stary 2011-10-25, 18:36   #3205
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety nie przebrnę przez zaległe posty ale już na pierwsze stronie widzę zafasolkowane żonki!! I jakże mnie to ucieszyło, aż banan z buzi mi nie schodził
Żabciu, Madziu, Śliweńko gratulacje!!
Witaj a na Ciebie kiedy czas ?
Stary 2011-10-25, 18:52   #3206
anuulaa
Wtajemniczenie

A no dobre pytanie Myślę, że już.... ale poczekamy, zobaczymy

Edytowane przez anuulaa
Czas edycji: 2011-10-25 o 18:56
Stary 2011-10-25, 19:09   #3207
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
laski NatkJ"::M00000000a na czole przepelzła całe łózko
brawo - nasza mala synowa zdolniacha jest

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
my dostalismy ramke na gwiazdke od tescia, ale niestety byla to jakas ramka z promocji za 200 zl i zaraz po swietach wrocila spowrotem do sklepu... nie wiem czy nam sie taki trefny egzemplarz trafil czy wszystkie takie byly, ale nie dalo sie zaladowac zadnych zdjec na nia, wyswietlala tylko to co bylo wgrane... takze posprawdzajcie wszystko dokladnie zanim kupicie... a sama ramka genialny pomysl ja zaluje ze musielismy sie jej pozbyc, bo wymienic nie bylo na co, a inne byly za 400 zl, a nie bylo nas stac by tyle doplacic

wiem odpisalam

mnie sie podoba z komoda i mala szafka bez regalu, i pomysl Guci tez mi sie podoba

Laski a my dzis oblewamy koniec budowy na ten rok drzwi nam wczoraj zamontowali, okna montuja nam w czwartek i piatek, dach zrobiony... hurrra
dzieki Sambus za info o ramce

no i wlasnie problem polega na tym ze te naprawde dobre dobrze kosztuja-wiec nadal myslimy

mamy tez inna opcje taka multirame na sciane-posladana z kilku ramek drewnianych-sama tesciowa mowila ze by sie jej takie cos podobalo

Cytat:
U nas żadnych rewelacji, ot życie

Niedawno się dowiedzieliśmy, że siostra mojego męża bierze ślub w lipcu, więc jak przychodzimy do teściów to temat ślubno - weselny zawsze na tapecie.

Muszę się pochwalić, że zaczęłam jeździć naszym autkiem, bo do tej pory tylko mężuś jeździł a ja się bałam i powoli się przełamuję i jest coraz lepiej
Cytat:
czesc
fajnie ze sie odzywasz
brawo za jazde autkiem-jezdzij jak najwiecej!!

bzyczko - odnosnie Twojego mezula to -to na samotna noc-lacze sie z Toba, a odnosnie tego prowiantu i w ogole brak slow

wrocilam z zajec
teraz ostatnie zabawowe szalenswto z Tomciem i jak pojdzie spac to mam samotne wieczor z laptopem bo maz do pracy na noc pojechal
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 19:29   #3208
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
No to mąż już wzięty w obroty?
Coś edytowałaś przyznaj się co tam wcześniej naskrobałaś
Stary 2011-10-25, 19:32   #3209
anuulaa
Wtajemniczenie

Katuniu, dziękuję

Tak teraz patrzę na tą listę w pierwszym poście i nie mogę uwierzyć, że już tak dużo wątkowych dzieciaczków mamy. Rewelacja!

W tym tygodniu mój TŻ ma drugie zmiany i popołudnia niestety sama spędzam. buu i tak smutno samej. Za oknem ziąb, że nawet się wychodzić nie chce.

Edit:
Ana, dopisałam "poczekamy zobaczymy"

Edytowane przez anuulaa
Czas edycji: 2011-10-25 o 19:36
Stary 2011-10-25, 19:54   #3210
Gucia0987
Zakorzenienie

Wpadlam się tylko.pochwalić że mój danielito obronił się na 5 idę świętować dalej!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości