|
|
#2401 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Top Model - część II
Wg mnie zdjęcie Doroty wcale nie było najlepsze, a Natalia na pewno miała lepsze ujęcie niż takie z dłonią zasłaniającą prawie jej całą twarz. Podobnie było ze zdjęciami podczas finału, kiedy to dziewczyny były pod wodą. Papierska miała najładniejsze zdjęcie, a zdjęcie pozostałych 2 dziewczyn, wyglądało jakby jakiś amator ot tak sobie cyjnął. Po prostu jest ustalone kto ma odpaść.
|
|
#2402 |
|
Naczelny Hipster
|
A ja nie rozumiem problemu z wątrobą, byczymi jądrami i innymi dziwnymi rzeczami. Naprawdę. Trzymać kawał mięcha, faktycznie straszne.
Rozumiałam lęk przed zwierzętami, ja się panicznie boję skorpionów, ale nie dlatego, że są skorpionami, tylko wyłącznie dlatego, że są jadowite. A Gessler w ogóle nie lubię, wkurzyła mnie z tą wątrobą, to miało być dobre zdjęcie czy cokolwiek byleby z 8kg? To fotograf powinien tam rządzić, nie ona. |
|
|
|
#2403 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
W ogóle Ewa Minge, niegdyś piękna kobieta, wyglądała strasznie, jak te potwory po nieudanych operacjach, co ona ze sobą zrobiła.. ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
|
|
#2404 | ||
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
Cytat:
To, że dorosła dziewczyna podbija do kogoś i nie przedstawiając się zaczyna temat 'JA, JA i JA" jest dla mnie jakieś niesmaczne. Zarozumiałe właśnie. |
||
|
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy pierwszy, czy nie pierwszy, mogła mu czymś podpaść nawet podczas imprezy. Nie mówię, że Olga zachowała się wybitnie kulturalnie ale potraktował ją bardzo ostro. Moim zdaniem za ostro.
|
#2406 |
|
Wtajemniczenie
|
Olga została zmieciona przez Tomusia :P szkoda mi się jej zrobiło, wg mnie słusznie, że Natalia odpadła, kiepsko wychodziła na zdjęciach.
|
|
|
|
#2407 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
Przecież on nigdy nie miał problemu z otwarciem gęby i wypowiadaniem dziwnych rzeczy. Dziewczyna zachowała się niekulturalnie, on też, tylko, że o nim wszyscy wiedzieli, że taki jest xD
|
|
|
|
|
#2408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdyby jeszcze Anja wyjechała w wieku kilku lat z Polski i nie miała z językiem żadnego kontaktu... Ale nie ma takiej mocy, która spowodowałaby, że człowiek wychowywany w Polsce przez kilkanaście lat (ona wyjechała z Polski "na dobre" dopiero przez osiemnastką) nagle w wieku 28 lat zacząłby kaleczyć język ojczysty. Jeśli Anja ma problemy z formułowaniem poprawnych wypowiedzi, to wychodzi na to, że za dużo lekcji w szkole opuszczała. Ale to nie jest wina pobytu za granicą przez ostatnie lata. Co do kontaku z językiem ojczystym - z rodzicami, rodzeństwem, przyjaciółmi z kraju chyba nie rozmawia po angielsku? Może w ogóle powinniśmy być jej "wdzięczni" za to, że łaskawie przemawia po polsku?
|
|
#2409 |
|
BAN stały
|
To fakt, ludzie czasem wyjeżdżają w wieku kilku lat z kraju i na starość jeszcze mówią płynnie w języku ojczystym. Anja tak zapomnieć by nie mogła. Czyli albo jest z tych, którzy po miesiącu w Stanach już mówią tylko po amerykańsku :p albo nigdy nie potrafiła poprawnie formułować zdań. Są pewne typy ludzi, u których mnie to nie dziwi np. robotnicy na budowie, żule sprzed sklepu i lachony w białych kozaczkach
|
|
|
|
#2410 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Też się podzielę wrażeniami z wczorajszego odcinka. To było do przewidzenia, że odpadnie Natalia. Miała kiepskie zdjęcie. Ogólnie zdjęcia mi się nie podobały. Doroty szczególnie
Honorata wygrała to zadanie zasłużenie. No i shopping miała udany
|
#2411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2412 |
|
Konto usunięte
|
Mam luz w pracy więc oglądam Tap Madl
Mam dosyć reklamy perfum Aguilery, ciągle tylko psikają i o dziwo każda zachwycona zapachem
|
|
|
|
#2413 |
|
Raczkowanie
|
Magda Gessler prowadzi program kulinarny w TVN, także "top model" promuje swoje "gwiazdki"
a co ma piernik do wiatraka to inna sprawa. szkoda Natalii , że odpadła. najbardziej sympatyczna dziewczyna
|
|
|
|
#2414 |
|
Konto usunięte
|
Minge, Rosatii, Baczyńska. OK
Ale po ciul tam ten ,,podróbkaż'' Jacyków???? |
|
|
|
#2415 |
|
Naczelny Hipster
|
Gessler jest "gwizdką" TVNu, jej występ w TopModel, które ma największą chyba oglądalności zareklamuje program Gessler - więcej kasy dla TVNu xD
Ale Gessler nie lubię tak czy inaczej. Raz widziałam jeden odcinek jej programu, dla mnie to wieksza żenada niż TopModel, naprawdę xD |
|
|
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
Dżoana Krupa, taka bojowniczka o prawa zwierząt, a sesja z elementami jakby nie było zwierząt, wcale jej nie raziła?
|
|
|
|
#2417 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2418 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Może nie miała gdzie pod publikę się popisać, a z reszta ona lubi afery futrzane, tzn. norki , lisy, szynszyle... ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Moj ojciec nie cierpi Gessler i jej włosów ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Może mam zwidy ale dla mnie Olga ma coś z ,,tych'' Kaczyńskich. ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Biedna Olga... chciała dobrze, choć rzeczywiście gafę strzeliła, nie podchodzi się od razu i gada na swój temat oczekując opinii czy wskazówek. To tak jak podejść na przyjęciu do nie znanej osoby, o której wiesz, że jest np. psychologiem i poprosić o radę co do nieśmiałości czy zamknięcia w sobie. Ale Jacyków też cham, mógł grzeczniej zwrócic uwagę , zwłaszcza, że sam kulturą nie błyszczy... |
|
|
|
|
#2419 | ||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Cytat:
Anka by się rozryczała i uciekła, Olga dała radę ![]() A z sesji zdjęcie Olgi było dobre. Nie wiem czemu dziury tak promuje Dorotę - to zdjęcie było cienkie. Nawet zdjęcie Natalii było lepsze. A Gessler była na tych samych zasadach co Martyna ![]()
|
|
|
#2420 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie mogę z Ani
|
|
|
|
#2421 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2422 |
|
Raczkowanie
|
Ona od dziecka mieszkała za granicą z rodzicami (w Grecji, Kanadzie i RPA) a i tak po polsku mówi sto razy lepiej niż Krupa, przynajmniej ma coś sensownego do powiedzenia :P Podejrzewam że gdyby w rodzinnym domu Krupy ktokolwiek mówił po polsku to nie miałaby takiego problemu z językiem.
|
|
|
|
#2423 |
|
Naczelny Hipster
|
Właśnie mnie uderzyło, że w tym sezonie nie jedzą na okrągło Nestle Fitness
![]() Za to myją zęby jakąśtam pastą. Btw, ja rozumiem, ze sponsorzy, reklama, ale te zbliżenia na pastę do zębów czy Aguilerę są jakieś niesmaczne wg mnie xD |
|
|
|
#2424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co ona ma wspólnego z modą, sesjami zdjęciowy? Z tego co wiem, to fotograf robi zdjęcia i decyduje jak mają wyglądać. Co raz bardziej ta baba mnie wkurza. Nieprzyjemna. Kariera niektórym na prawdę uderza do głowy.
|
|
#2425 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja ogólnie uważam,że Top Model to jest jeden wielki spot reklamowy, z czego połowa reklam to produkty, a połowa to "gwiazdy" TVNu, które chcą się wypromować.
Aczkolwiek akurat występ Martyny Wojciechowskiej uważam za korzystny i przydatny, dawała dobre rady, dobrze dziewczyny oceniła, jej udział był przydatny, poza tym ja tę kobietę zwyczajnie lubię, nie lansuje się na imprezach jak inne gwiazdki, tylko ma swój program, który jest jej pasją, jeździ po świecie, spełnia się, nie jest taka zmanierowana... mam wrażenie, że jest sympatyczną i swojską osobą. No a poza tym odważną ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
|
|
|
#2426 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie zachowała się Minge. A o Ani już kolejny raz ktoś powiedział, że jest infantylna ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- ta strona dla mnie to przesada.......... https://www.facebook.com/pages/Jaram...78453242187309
|
|
#2427 |
|
Raczkowanie
|
W top model lokowanie produktu jest zawsze bardzo subtelne
Rozbawiło mnie szczególnie gdy Ania myła włosy w ogródku http://topmodel.tvn.pl/wideo,21525,badz-piekna.html |
|
|
|
#2428 |
|
Konto usunięte
|
A nie macie wrażenia, że najwięcej w tym programie jest Ani?
|
|
|
|
#2429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() normalnie jak z taniego filmu erotycznego
|
|
#2430 |
|
BAN stały
|
Szkoda,że odpadła Natalia , była zabawna,sympatyczna,nie tak drętwa jak pozostałe dziewczyny .
Ania mnie rozwala totalnie.W rozmowie z Minge tak się zapowietrzała,miałam wrażenie,że zaraz zemdleje Jej teksty mnie rozwalają ![]() 314977_193846630689395_190912847649440_420330_531338837_n.jpg |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.

Takie teksty "dziecko" "źle wychowana dziewczynka", "zwariowałaś" też nie są szczytem dobrego wychowania.