|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
!Cytat:
!Cytat:
|
|||
|
|
|
#3212 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
szkoda tylko, że musisz się tak męczyć z teściową i szwagierką.. a mąż nie może im jakoś do rozumu przemówić??Cytat:
ale bardzo ładnie się komponuje Cytat:
dla Filipka! ![]() Cytat:
![]() hej dziękuję Wam za kolejne kciuki niedługo Was już łapki zaczną od nich boleć :P na razie dalej czekam. TŻ ma dziś i jutro wolne więc siedzimy sobie razem cały dzień ![]() miłego dnia
|
||||
|
|
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Butki są super, marzy mi się, żeby takie założyć Karo za wizytę
|
|
|
|
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny wpadłam na moment bo nie dawno wróciłam do domu, a za chwile mam korki, a potem znów wychodzę i nie wiem czy dzisiaj jeszcze wpadnę na forum, bo nie wiem o której wrócę. Z dzidzią dobrze, Pani dr mnie zbadała, wszystko dobrze, posłuchałam serducha zostaje nam czekać do tego usg 3d uciekam, miłego popołudnia
|
|
#3216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#3218 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawdę przegięcie!!! Ja chciałam najpóźniej do pół roku oduczyć Małego spania z nami ![]() Cytat:
...Ooo to miły dzień we dwoje widzę ![]() Cytat:
Cytat:
serduszko bije jak dzwon z miłości do Mamy, która dzielnie znosi ciążę to oczekiwanie jest fajne ! A kiedy się wybieracie na 3d? Bardzo fajna sprawa z tym badaniem, mój Tż żałował, że nie byliśmy w pierwszej ciąży podglądnąć maluszka ![]() Wszystkie będą chciały znać płeć? Żadna nie chce z Was niespodzianki? Ja chyba w drugiej ciąży będę chciała prezent, chociaż nie wiem czy wytrzymam bo strasznie ciekawska jestem
|
|
#3219 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo łądne zdjęcia ślicznie wyglądałaś ![]() Witam nową PM ![]() Cytat:
mam nadzieję, że będziesz zadowolona ![]() Cytat:
jedyną osobą która miała jakieś 'ale' byłą Pani z salonu, reszta była zachwycona ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Witam po dłuższej nieobecności ![]() Nadrobić Was to jest jakiś wyczyn ![]() Ostatnio mam trochę spraw na głowie i załatwiania, ale w przyszłym tygodniu powinnam wszystko mieć załatwione ![]() Ogólnie ostatnio jestem strasznie zmęczona i w ogóle... A poza tym...w związku z tym, że zbliża się święto zmarłych to nie wiem czy nie pojawi się problem, bo będziemy musieli zdecydować z Tż-tem z którą rodziną będziemy stać na cmentarzu...ja nie chcę stać z rodziną męża, tylko ze swoją, a on chciałby ze swoją...Nie wiem jak to rozwiążemy :noni ewiem:Aaaa poza tym, 22 października byliśmy na weselu u siostry ciotecznej męża...muszę Wam powiedzieć, że kiepsko to wszystko było zaplanowane...PM miała ładna fryzurę i śliczny makijaż, ale suknia....okropna...widać , że z kiepskiego materiału-księżniczka i na dodatek w cyckach był luźna, bo PM niestety nie może pochwalić się dużym biustem...jedzenie które podawali na sali nie dość, że nie miało smaku ( oprócz rosołu), to było letnie...każde jedno ciepłe danie, było po prostu letnie...z obrączkami też ledwo zdążyli bo zamawiali je tydzień przed ślubem. ![]() kamerzysta pełnił podwójną funkcję-był również fotografem i w jednej ręce trzymał kamerę a w drugiej aparat ![]() na dzień przed jeszcze wielu rzeczy nie mieli przygotowanych.... PM podarła się sukienka już po oczepinach i to nie troszkę, tylko w pasie połowa sukni jej odeszła i musiała się przebrać ![]() Ogólnie to wesele było robione na siłę, bo kiedy dowiedziała się, że zostanie na samym końcu w rodzinie ( bo została tylko jej siostra) i, że my się pobieramy to w ciągu miesiąca podjęli decyzję o ślubie... ![]() Dalenka, obejrzałam dawkę nowych zdjęć śliczne są
Edytowane przez Ani_qa Czas edycji: 2011-10-27 o 17:03 |
||||||
|
|
|
#3220 | |||||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A buty są ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za rozwiązanie cmentarnego problemu ![]() A ja Wam powiem, że do mnie wreszcie się szczęście uśmiechnęło: TŻ jakimś cudem dostał wolne i wspólnie spędzimy długi weekend, a do tego byłam dziś na mini zakupach i mam tę książkę, o której Wam pisałam! Edytowane przez morsmordre Czas edycji: 2011-10-27 o 17:35 |
|||||
|
|
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To się sobą nacieszycie trochę. ![]() Mi się już tak strasznie dłuży bez TŻ... na szczęście jeszcze tylko 2 dni go nie będzie. |
|
|
|
|
#3222 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
U mnie pani z salonu bardzo podobał się ten pomysł .Mam nadzieję, że się dogadacie (i że nie będziesz musiała spędzać tego czasu z teściami ), U nas będzie problem z BN, bo mąż wymyślił, żebyśmy wszyscy (my i moja mama) pojechali do jego rodziny No nic dziwnego, że było tak beznadziejne, skoro w miesiąc je planowali . Nie rozumiem takich ludzi...Dziękuję za komplement .Cytat:
. I gratuluję zakupu książki .A ja wróciłam właśnie od gina. Jestem zadowolona, bo raz, że nie musiałam czekać- jak nigdy od razu mnie przyjęła, a dwa- wszystko jest ok. No, może poza tym, że wzięła 150 zł za wizytę . I zażartowała, że pewnie przyjdę w ciąży z bliźniakami, potwierdzając tym samym info o trochę większej szansie na bliźniaki w pierwszych cyklach po odstawieniu tabletek. Czuję się upewniona :P.
|
|||
|
|
|
#3223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że wszystko w porządku Ja bym się nie dała wmanewrowac w te święta z teściami na Twoim miejscu, jak się tam źle czujesz to prawda jest taka, że całe święta mielibyście do U nas też będą to nasze pierwsze wspólne święta
|
|
|
|
|
#3224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#3225 | |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny !
Cytat:
|
|
|
|
|
#3226 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i super, że kupiłaś tę książkę, na której Ci tak zależało ![]() Cytat:
![]() Współczuję, że Tż wpadł na taki pomysł, tym bardziej, że nie lubisz teściów, a oni najwyraźniej Ciebie Mam nadzieję, że uda Ci się znaleźć jakieś rozwiązanie z tej sytuacji nawet nie ma stołu nakrytego posiłkami jego rodzice są dziwni w każdym sensie, jak widzicie a poza tym nienawidzę tam chodzić, bo każdy gniecie się przy małym stoliku, a jak składamy sobie życzenia to każdy to tak nieszczerze robi i nawet zdarzyło mi się kiedyś, że teściowa życzyła mi, żebym nauczyła się rozumieć innych....( a na kilka dni przez świętami się pokłóciłyśmy-nie pamiętam już o co, ale ewidentnie nie było mojej winy w tym o co poszło). Na szczęście w tamtym roku kolacja wigilijna u Tż-ta w ogóle się nie odbyła ![]() Dobrze, że Pani ginekolog powiedziała, że wszystko w porządku
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze dziewczyny współczuje wam Bożonarodzeniowych dylematów u kogo spędzić święta my to krotka piłka u rodziców. Choć postanowiliśmy że pierwszą wigilię po ślubie zorganizujemy u nas w domu
byłam dziś na egz z praktyk po prostu paranoja. Miałam mieć zajęcia od 13,45 do 15 a o 15,30 egzamin. Jadę sobie busikiem do Lublina i dostaję od koleżanki telefon że egzaminują tylko do 14 wszystkie zestresowane lecimy jak glupie na wydział żeby zdążyć przed zajeciami bo babke z fiozjilogii nie obchodzi że mamy egzamin i nie wolno się spóźniać na nie. Oczywiście przemiłe koleżanki z innych grup miały to totlanie gdzieś (ach ta studencka solidarność) dopiero któraś poszła do komisji i zdawałyśmy wcześniej po 8 osób wiec luzik. Tak pokierowałam rozmową z komisją żeby zadali mi pytanie które chciałam i udało się jeszce tylko jeden durny egzamin i albo warunek albo zalicze ten rok dalenka to super że wszystko ok... a chciał byś bliźniaki??
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-10-27 o 19:43 |
|
|
|
#3228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą jak szybko zleciał ten rok, już o świętach rozmawiamy... ![]() Cytat:
My właśnie mamy dylemat czy robic Wigilie w domu dla nas dwojga, czy wybrac się do rodziców.
|
||
|
|
|
#3229 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To Twoi teściowie też dziwni z tą Wigilią .Cytat:
.Nie wiem, czy bym chciała. Kiedyś chciałam, TŻ nawet niedawno . Ale teraz, jak się opiekuję bliźniakami, to mam mieszane uczucia :P.Cytat:
.
|
|||
|
|
|
#3230 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szkoda, że nie zrobiła usg, pewnie już się nie możesz doczekać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dobrze, że jesteś zadowolona z wizyty
|
|||||
|
|
|
#3231 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kiedy idziesz na 3d? My się cały czas zastanawiamy czy robić Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3232 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o super brawa dla Filipa ![]() Cytat:
buty tez fajne Cytat:
![]() my z mezulem tez jestesmy blizniaki i dzidzia tez bedzie spod tego samego znaku dalenka - nie kazdy spod znaku blizniaka jest zly ![]() Maz dzisiaj byl w domu wiec bylismy zalatwic pare spraw .. i .. troche Was oklamalam juz w poniedzialek 31go bede miala usg
|
|
|
#3233 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Jem wasze posty do śniadania
to moja jedyna chwila wolnego czasu na dziś, znów urwanie głowy się szykuje..Cytat:
... Jak przeczytałam tą relację to sama nie wiedziałam co najpierw "skomentować" beznadzieja, że PMka daje się nakręcać na takie chore sytuacje, jeszcze będzie kiedyś żałowała, że tak "odwalili" ten ślub ![]() Cytat:
![]() Cytat:
czemu nic nie jesz? Wstydzisz się pewnie! No zjedz trochę tego! Albo tamtego! Na diecie jesteś? Nie, napewno się wstydzisz, taka skromna! A ja po prostu nie idę na imprezę, żeby się nażreć tylko pogadać, spotkać się z rodziną i tyle ![]() Łoo, to troszkę szarpnęła za wizytę ja chyba tyle nigdy nie zapłaciłam u swojego gina z usg i badaniami ale każda cena jest warta dowiedzenia się takich rzeczy, teraz już możesz na spokojnie zacząć planować badania no i.. starania zależy Wam na jakimś konkretnym okresie porodu czy nie?Cytat:
Cytat:
kompletnie nie ma tematu ![]() Cytat:
![]() ![]() Jeju, to już w poniedziałek, super
|
|
#3234 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czekamy z niecierpliwością na relacje w takim razie ![]() hej a ja dziś z TŻ mamy 3 rocznicę i w sumie to świętujemy od rana już dlatego właśnie TŻ wziął sobie wolne heheja potem pójdę na jeden wykład, a wieczór też spędzimy razem - zaplanowałam kolację iii.. planszową grę erotyczną miłego dnia
|
|
|
|
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
Dzisiaj też na moment. na uczelnie nie długo się będę zbierać, więc wiecie jak to jest ![]() Wczoraj popołudniu byliśmy na zakupach spożywczych a potem w ikei. Kupiliśmy lampę do kuchni, jak już wszystko będzie gotowe to Wam fotki pokażę. ![]() Nie wiem czy mówiłam, robią nam łazienkę, wiec jest szansa, że nie długo będzie przeprowadzka... ![]() To 3d mamy 14 listopada ![]() My idziemy, bo chciałabym sprawdzić czy dziecię dobrze się rozwija, czy wszystko w porządku itp. Widziałam wczoraj dziewczyna w poczekalni miała zdjęcia z usg 3d kolorowe Zabciu dopisać Cię do listy na pierwszej stronie ? podaj dane czyli termin porodu, bo nie jestem pewna czy dobrze kojarzę to Cię później umieszczę Morsi to super ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Moni fiu fiu to miłego wieczorku życzę
|
#3236 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wizytę ![]() Cytat:
rocznicy i życzę miłego wieczorku
|
||
|
|
|
#3237 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Pewnie, że nie wszyscy są źli, ja mam po prostu takie beznadziejne doświadczenia :P.Cytat:
. No, ona zawsze miała drogo, a teraz jeszcze podrożała... Może zacznę chodzić do innego gina, a w czasie ciąży to już prawie na pewno się zapiszę gdzie indziej . Nie mamy, na razie, żadnych planów odnośnie terminu. Mam jeszcze 2 recepty na tabletki, a potem zobaczymy, jak będzie wyglądała nasza sytuacja mieszkaniowo- finansowa . Widocznie Twój mąż zapomniał, albo jest mu wygodnie tak jak jest . Może mu przypomnij ? Albo powiedz, żeby się wstawił za Tobą w konfliktach z jego rodziną.Cytat:
. Możesz nam potem napisać, co to za gra, żebyśmy mogły zgapić :P.
|
|||
|
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3239 | |
|
Zadomowienie
|
dziękuję
![]() dziękuję ![]() Cytat:
a grę Wam wrzucę na pocztę jak chcecie, ale jak wrócę do domu (czyli w niedzielę), bo mam ją na kompie u siebie, a teraz jestem u TŻ ![]() zapomniałam, że mam tą grę na swoim mailu, już Wam wysłałam na pocztę
Edytowane przez monnilp Czas edycji: 2011-10-28 o 16:14 |
|
|
|
|
#3240 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
w takim razie udanego wieczoru życzę
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

tak żywo
ale co dzieci to różne reakcje
) dopiero co wczoraj żaliłam się, że Filipek śpi tylko z nami a dzisiejszą noc spędził w łożeczku!! I to tylko z jedną pobudką o 3
i nowych butów na jesień, bo widzę, że temat butów też był, ale mnie ominął
na pewno się przyzwyczai i będzie grzecznie spał w łóżeczku bo ciężko jest jak dziecko przyzwyczai się spać z rodzicami mój siostrzeniec ma prawie 3 lata i nadal spi między rodzicami fakt nie mają miejsca na łóżeczko ale może bbyć nie ciekawe potem. Bo moja ciotka tak swoją córkę przyzwyczaiła że dziewczyna ma 13 lat i spi z mamą innej możliwości nie ma 

jesteście wielkie... U mnie troszeczkę lepiej, Filipek zdrowieje 

dziękuję Wam za kolejne kciuki 

naprawdę przegięcie!!! Ja chciałam najpóźniej do pół roku oduczyć Małego spania z nami