|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3212 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() hej ![]() ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Butki są super, marzy mi się, żeby takie założyć Karo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3214 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyny wpadłam na moment bo nie dawno wróciłam do domu, a za chwile mam korki, a potem znów wychodzę i nie wiem czy dzisiaj jeszcze wpadnę na forum, bo nie wiem o której wrócę. Z dzidzią dobrze, Pani dr mnie zbadała, wszystko dobrze, posłuchałam serducha ![]() ![]() ![]() uciekam, miłego popołudnia ![]()
![]() |
#3216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3218 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ooo to miły dzień we dwoje widzę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkie będą chciały znać płeć? Żadna nie chce z Was niespodzianki? ![]() ![]()
![]() |
#3219 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo łądne zdjęcia ![]() ![]() Witam nową PM ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Witam po dłuższej nieobecności ![]() Nadrobić Was to jest jakiś wyczyn ![]() Ostatnio mam trochę spraw na głowie i załatwiania, ale w przyszłym tygodniu powinnam wszystko mieć załatwione ![]() Ogólnie ostatnio jestem strasznie zmęczona i w ogóle... A poza tym...w związku z tym, że zbliża się święto zmarłych to nie wiem czy nie pojawi się problem, bo będziemy musieli zdecydować z Tż-tem z którą rodziną będziemy stać na cmentarzu...ja nie chcę stać z rodziną męża, tylko ze swoją, a on chciałby ze swoją...Nie wiem jak to rozwiążemy ![]() Aaaa poza tym, 22 października byliśmy na weselu u siostry ciotecznej męża...muszę Wam powiedzieć, że kiepsko to wszystko było zaplanowane...PM miała ładna fryzurę i śliczny makijaż, ale suknia....okropna...widać , że z kiepskiego materiału-księżniczka i na dodatek w cyckach był luźna, bo PM niestety nie może pochwalić się dużym biustem...jedzenie które podawali na sali nie dość, że nie miało smaku ( oprócz rosołu), to było letnie...każde jedno ciepłe danie, było po prostu letnie...z obrączkami też ledwo zdążyli bo zamawiali je tydzień przed ślubem. ![]() kamerzysta pełnił podwójną funkcję-był również fotografem i w jednej ręce trzymał kamerę a w drugiej aparat ![]() na dzień przed jeszcze wielu rzeczy nie mieli przygotowanych.... PM podarła się sukienka już po oczepinach ![]() ![]() Ogólnie to wesele było robione na siłę, bo kiedy dowiedziała się, że zostanie na samym końcu w rodzinie ( bo została tylko jej siostra) i, że my się pobieramy to w ciągu miesiąca podjęli decyzję o ślubie... ![]() Dalenka, obejrzałam dawkę nowych zdjęć ![]() ![]()
Edytowane przez Ani_qa Czas edycji: 2011-10-27 o 16:03 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3220 | |||||
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A buty są ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za rozwiązanie cmentarnego problemu ![]() A ja Wam powiem, że do mnie wreszcie się szczęście uśmiechnęło: TŻ jakimś cudem dostał wolne i wspólnie spędzimy długi weekend, a do tego byłam dziś na mini zakupach i mam tę książkę, o której Wam pisałam! ![]() Edytowane przez morsmordre Czas edycji: 2011-10-27 o 16:35 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi się już tak strasznie dłuży bez TŻ... na szczęście jeszcze tylko 2 dni go nie będzie. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3222 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
U mnie pani z salonu bardzo podobał się ten pomysł ![]() Mam nadzieję, że się dogadacie (i że nie będziesz musiała spędzać tego czasu z teściami ![]() ![]() ![]() No nic dziwnego, że było tak beznadziejne, skoro w miesiąc je planowali ![]() Dziękuję za komplement ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja wróciłam właśnie od gina. Jestem zadowolona, bo raz, że nie musiałam czekać- jak nigdy od razu mnie przyjęła, a dwa- wszystko jest ok. No, może poza tym, że wzięła 150 zł za wizytę ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że wszystko w porządku ![]() Ja bym się nie dała wmanewrowac w te święta z teściami na Twoim miejscu, jak się tam źle czujesz to prawda jest taka, że całe święta mielibyście do ![]() U nas też będą to nasze pierwsze wspólne święta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3225 | |
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny !
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3226 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Współczuję, że Tż wpadł na taki pomysł, tym bardziej, że nie lubisz teściów, a oni najwyraźniej Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobrze, że Pani ginekolog powiedziała, że wszystko w porządku ![]()
![]() |
#3227 |
Zakorzenienie
|
kurcze dziewczyny współczuje wam Bożonarodzeniowych dylematów u kogo spędzić święta my to krotka piłka u rodziców. Choć postanowiliśmy że pierwszą wigilię po ślubie zorganizujemy u nas w domu
![]() byłam dziś na egz z praktyk po prostu paranoja. Miałam mieć zajęcia od 13,45 do 15 a o 15,30 egzamin. Jadę sobie busikiem do Lublina i dostaję od koleżanki telefon że egzaminują tylko do 14 ![]() dalenka to super że wszystko ok... a chciał byś bliźniaki??
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 ![]() ![]() Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-10-27 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3228 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą jak szybko zleciał ten rok, już o świętach rozmawiamy... ![]() Cytat:
![]() My właśnie mamy dylemat czy robic Wigilie w domu dla nas dwojga, czy wybrac się do rodziców. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3229 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To Twoi teściowie też dziwni z tą Wigilią ![]() Cytat:
![]() Nie wiem, czy bym chciała. Kiedyś chciałam, TŻ nawet niedawno ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3230 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dobrze, że jesteś zadowolona z wizyty ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3231 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kiedy idziesz na 3d? My się cały czas zastanawiamy czy robić Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3232 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o super brawa dla Filipa ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() my z mezulem tez jestesmy blizniaki ![]() ![]() dalenka - nie kazdy spod znaku blizniaka jest zly ![]() ![]() Maz dzisiaj byl w domu wiec bylismy zalatwic pare spraw .. i .. troche Was oklamalam juz w poniedzialek 31go bede miala usg ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3233 | ||||||
Zakorzenienie
|
Jem wasze posty do śniadania
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Łoo, to troszkę szarpnęła za wizytę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeju, to już w poniedziałek, super ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3234 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() hej ![]() ![]() ![]() ja potem pójdę na jeden wykład, a wieczór też spędzimy razem - zaplanowałam kolację iii.. planszową grę erotyczną ![]() miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3235 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() Dzisiaj też na moment. na uczelnie nie długo się będę zbierać, więc wiecie jak to jest ![]() Wczoraj popołudniu byliśmy na zakupach spożywczych a potem w ikei. Kupiliśmy lampę do kuchni, jak już wszystko będzie gotowe to Wam fotki pokażę. ![]() ![]() Nie wiem czy mówiłam, robią nam łazienkę, wiec jest szansa, że nie długo będzie przeprowadzka... ![]() To 3d mamy 14 listopada ![]() ![]() My idziemy, bo chciałabym sprawdzić czy dziecię dobrze się rozwija, czy wszystko w porządku itp. Widziałam wczoraj dziewczyna w poczekalni miała zdjęcia z usg 3d kolorowe ![]() Zabciu dopisać Cię do listy na pierwszej stronie ? ![]() ![]() ![]() ![]() Morsi to super ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Moni fiu fiu to miłego wieczorku życzę ![]() ![]()
#3236 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3237 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Widocznie Twój mąż zapomniał, albo jest mu wygodnie tak jak jest ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3238 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3239 | |
Zadomowienie
|
dziękuję
![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() zapomniałam, że mam tą grę na swoim mailu, już Wam wysłałam na pocztę ![]() Edytowane przez monnilp Czas edycji: 2011-10-28 o 15:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3240 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.