Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-10, 10:57   #1141
magdawe02
Raczkowanie

Dot.: Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Mój najwyższy jest chyba koło 11 ale to są cieniutkie szpilki i nie tyle, że ciężko się w nich chodzi ale bolą nogi.
No właśnie ja z butami będę miała problem, bo podobają mi się klasyczne wysokie platformy peep toe w jakimś odcieniu ecru, mogłabym sobie je jeszcze potem kiedyś ubrać. Ale...
Jakoś tak mam już z drugimi peep toe, że mimo ze są ciasnawe ale w czasie tańca i tak mi zlatują ze stopy. Po za tym wiadomo, że na 10cm obcasie nie wytrzymam za długo. Pewnie zwycięży u mnie wygoda nad pięknem. Wygodne buty będą brzydkie: 5-6cm + zakryte palce+zapięcie wokół kostki (coby mi się nie ruszały ze swego miejsca)
magdawe02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 11:00   #1142
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Mój najwyższy jest chyba koło 11 ale to są cieniutkie szpilki i nie tyle, że ciężko się w nich chodzi ale bolą nogi.

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

No proszę to ja myślałam, że tylko ja mam tak. Mam tylko cm mniej niż ty. Mój Tż 185 wiec na 10 mogę sobie pozwolić ale nie lubię jak jestem z nim równa bo wydaje mi się, ze jestem wyższa i na ślub planuje takie buty jak ty (5-6obcas). A gdzie je będziesz kupować? Bo w sklepach z tego co zauważyłam to królują platformy??
Widziałam kilka fajnych par na ebayu.Nie chce płacic za buty 180 zł wiedzac że juz nigdy ich nie zaloże. Tak więc szukam....
nusiekowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 11:01   #1143
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Palulitka Pokaż wiadomość
Ja tez mam 22 lata i delikatna urodę, po wielu sukniach które przymierzyłam, takie właśnie mi najbardziej pasują. W tych drapowanych zdobionych mocno, satynowych, taftowych wyglądam jak bym była przebrana i na siłę postarzona. Zle się w nich czuje, najlepiej czuje się w takich wlasnie delikatnych jak to napisałaś "odmładzających".
Oczywiście to Ty masz się najlepiej w niej czuć - ja napisałam co wybrałabym dla siebie, bo nie ma zdjęć na Tobie, które mogłabyśmy "ocenić"
I dla siebie także nie wybrałam taftowej bezy, na siłę się absolutnie nie postarzałam
Stary 2011-11-10, 11:02   #1144
madzia2306
Zakorzenienie

no a ja chciałabym miec ciemnoróżowe buty i ciekawe jak na ten pomysł moja rodzicielka zareaguje

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 11:03   #1145
tenebrosa
Wtajemniczenie

Dzień dobry, Kochaniutkie!

Dziękuję wszystkim i każdej z osobna za życzenia!

I częstuję tortem i urodzinowymi muffinkami!

Nenuś, Tobie życzę samych pięknych dni u boku TŻta, a wkrótce Męża, wspaniałego rozwoju kariery zawodowej, dorodnego potomka oraz wiele radości z przygotowań do wesela! Oby było takie, jak sobie wymarzyłaś! Sto lat!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tort1.jpg (23,9 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tort2.jpg (9,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg muffinki.jpg (34,3 KB, 23 załadowań)
Stary 2011-11-10, 11:06   #1146
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

My już mamy wina,nalewki w domu,dzisiaj przywiezli,jeszcze nam zostały szampany

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 11:10   #1147
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdawe02 Pokaż wiadomość
No właśnie ja z butami będę miała problem, bo podobają mi się klasyczne wysokie platformy peep toe w jakimś odcieniu ecru, mogłabym sobie je jeszcze potem kiedyś ubrać. Ale...
Jakoś tak mam już z drugimi peep toe, że mimo ze są ciasnawe ale w czasie tańca i tak mi zlatują ze stopy. Po za tym wiadomo, że na 10cm obcasie nie wytrzymam za długo. Pewnie zwycięży u mnie wygoda nad pięknem. Wygodne buty będą brzydkie: 5-6cm + zakryte palce+zapięcie wokół kostki (coby mi się nie ruszały ze swego miejsca)

Właśnie też się boję, że jak kupię nie zapinane to będą mi spadać, a te zapinane nie prezentują się tak ładnie :/
Ale z pewnością też postawię na wygodę bo chyba nie wypada, żeby Panna Młoda przesiedziała pół wesela.

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość

Nenuś, Tobie życzę samych pięknych dni u boku TŻta, a wkrótce Męża, wspaniałego rozwoju kariery zawodowej, dorodnego potomka oraz wiele radości z przygotowań do wesela! Oby było takie, jak sobie wymarzyłaś! Sto lat!
Z chęcią się poczęstuje

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 11:13   #1148
melod_y
Zakorzenienie

nena i tenebrosko wszystkiego co najlepsze MIŁOŚĆI ! duuużo miłości !!!!
Sto lat!

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 11:15   #1149
(kicia)
Zakorzenienie

Ja mam kilka wysokich 10cm platform fajnie mnie wyszczuplają i fajnie nogą w nich wygląda ale niestety nie są wygodne. Najwygodniejsze mam 7cm. A ślubne mam 7.5cm zapinane są na kostce
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 11:17   #1150
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:

dzięki serdeczne i jeszcze raz wszystkiego naj naj naj
a ile Ty lat kończysz, 107?? nie no żart of kors
babeczki pierwsza klasa

a u mnie właśnie zleciało się stado sikorek (naliczyłam 8) i kąpią się w miseczce z wodą dla psa

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 11:18   #1151
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
buty peep toe są śliczne zwłaszcza wtedy gdy obcas ma koło 10 cm Sylwetka automatycznie się prostuje, a kostka i cała noga wyglądają dużo smuklej.

Ja jestem wysoka (tak mi się wydaje - mam 172cm) i niektóre wredotki już mi wytknęły, że nie powinnam nosić wysokich obcasów mimo że je lubię i chyba umiem w nich chodzić.
eee, że co? a dlaczego miałabyś nie nosić wysokich butów? jestem podobnego wzrostu i czasem zakładam takie 10 cm i wcale nie czuję się wysoka. Poza tym to Ty musisz się dobrze czuć i jeśli wzrost TŻta na to pozwala, to śmiało zakładaj wysokie buty

Ja się zdecyduję na niższe bo wiem, ze nie dam rady wytrzymać całego dnia i nocy w tak wysokich butach. Planuję zakupić z obcasem 6-7 cm.
A i najważniejsze Jestem umówiona na przymiarkę sukni (notizia) i będę już zamawiać Ugadałam się z koleżanką na przymiarkę a potem na kawkę i kino Idę w sobotę i jak uda mi się zrobić kilka zdjęć to oczywiście się nimi z Wami podzielę
Stary 2011-11-10, 11:18   #1152
Chatka
Wtajemniczenie

Witam w ten zimny poranek!

tenebrosko - życzę Ci jak najszybszego znalezienia idealnej sukni ślubnej, samej szczęśliwości we wspólnym mieszkaniu i największych sukcesów, zarówno prywatnych, jak i zawodowych

nenuś - powodzenia w ściganiu bandytów i we wszystkich aspektach nowej pracy, niech Ci się wspaniale układa z TŻtem, a ślub będzie najcudniejszym zwieńczeniem Twoich marzeń

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Witam się z Wami środowo ( & chorobowo znowu, tym razem moje problemy serowe, ku*rza melodia! )
Oj biedactwo, współczuję Ci bardzo tych kroplówek i lekarzy Zdrowiej Kochana!

Madziuniusia, fajnie, że TŻ się złamał Też uważam, że nie ma co szukać na siłę, niech sobie Druhna stanie ze swoim facetem

Cytat:
Cześć dziewczyny. Jestem przyszłoroczną czerwcową Panną Młodą i chciałabym do Was dołączyć. Widzę, że na tapecie jest temat świadków. Otóż wygląda na to, że u nas będą dwie świadkowe. Moja siostra i siostra mojego A. Czy spotkałyście się kiedyś, żeby w takiej roli wystąpiły dwie kobiety? Bo to, że jest dwóch facetów to zupełnie normalne, a nawet niektóre Panny Młode o tym właśnie marzą...
Witaj

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Widzę, że podobna data i miejsce zapoznania rodziców. Będę trzymać kciuki. Moja Mama jak tylko wróciła i zagadałam o te jabłka, tez kazała mi obejrzeć na sieci.

Teraz mam trochę dylemat, bo ja bym wolała te jabłka w wersji eleganckiej - w szklanych wazonach lub misach (z przejrzystego szkła). A Mama chciałaby je dać jeszcze w koszach wiklinowych i drewnianych skrzynkach przy wejściu i na tarasiku.
No ja też 3mam kciuki za Ciebie i Wasze spotkanie
wiesz, ja myślę, że te wersje świetnie będą współgrały - na tarasie jabłka w skrzynkach i koszach, a w środku na sali w szklanych wazonach i misach Uważam, że te wizje się nie kłócą, ale wręcz dobrze będzie to wyglądać

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Offtopic:
Witajcie Kochane! Podczytuję Was, ale na prawdę nie mam o czym pisać: nie mam czasu nawet zjeść, a co dopiero kompa włączyć na dłużej Do tego jestem bardzo zmęczona, a za chwilę jadę na uczelnię, pokłóciłam się z TŻem, jutro wyrwą mi 2 zęby i jest za✂✂✂iaszczo:rycz e-smarkam: Nie wiem, kiedy tutaj zajrzę, bo na prawdę cały zapał do planowania ślubu mi minął. |Już nie zaśmiecam, będę sobie Was podczytywać
Nic nie zaśmiecasz, nie gadaj głupotek 3mam kciuki za zęby i za pogodzenie z TŻtem

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Poważnie piszę, ale źle mnie zrozumiałaś. Mam jedną przyjaciółkę wysoką i szczupłą, a druga niziutką i no cóż - nie zrzuciła wagi po ciąży, a przytyła w niej sporo. Jak by się czuła stojąc obok identycznie ubranej wysokiej i szczupłej dziewczyny? Nie interesują mnie zdjęcia tylko dobre samopoczucie przyjaciółki. Nie będę jej stawiac w niekomfortowej sytuacji.
No cóż, sukienki nie muszą być identyczne u druhen, wystarczy ten sam kolor. Mnie się zdaje, że myśląc w ten sposób raczej krzywdzisz, niż bronisz przyjaciółkę - bo to tak, jakbyś jej mówiła, że jest za brzydka i gruba, żeby być Twoją druhną. Oczywiście nie mówię, że tak myślisz, ale jak Ona może to odebrać.
Chyba, że już obgadałyście tę sprawę i wiesz, że Ona tak myśli, to wtedy nie ma rozmowy.

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
Witam i ja dopiero teraz. Dzięki za opinie na temat obrączek jeszcze się okaże, które ostatecznie weźmiemy.
Lecę Was nadrobić.

Aa i byłam u lekarza - leczenie minimum pół roku - po prostu suuuper.
Ale chyba lepiej tak, niż nie wiedzieć, co Ci jest. Tak, to już zaczynasz leczenie, więc jest szansa, że do ślubu już będzie całkiem dobrze.

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Hejka Lachoniki
Zgodnie z obietnicą wrzucam mnie w kiecy mej Maggie Sottero - Rhonda Niestety więcej fotek nie mam, bo mój aparat ni cholery nie chciał współpracować ze światłem. Chyba czas na nowy
ooooooooooo jacieeeeee, jak pięknie wyglądasz! Normalnie idealna ta kieca jest dla Ciebie. Z tym tyłem oczywiście musicie coś zrobić, bo wygląda okropnie, ale przód me gusta mucho!

Cytat:
- wybrany Psalm 148 (Niech zabrzmi Panu), w podobnej wersji: http://w37.wrzuta.pl/audio/8U9rOTAoWaH/psalm_148 Tylko jeszcze nie wiemy, kto mógłby nam go tak ładnie zaśpiewać.
Osz w mordę, Laseczka, aleś mi przypomniała! Jak chodziłam na pielgrzymki, to uwielbiałam Niech zabrzmi panu W sumie dalej uwielbiam A jako co go chcesz mieć śpiewane? Jako psalm, jako Alleluja, czy jako pieśń? Zupełnie o tym zapomniałam, dzięki za przypomnienie, bo ja też to chcę na swoim ślubie
A, no i jak te 2 koleżanki Ci nie wystarczają, to mogę Im pomóc śpiewać u Ciebie Sama bym się może nie odważyła proponować, ale jak masz już główne śpiewaczki, to mogę być którymś głosem, jeśli chcesz

A tak w ogóle... Może komuś sukieneczkę? z bucikami, piękna, oridżinalna! http://komisslubny.pl/index.php?modu...=0&limit_do=21

Co do Tap Madl jestem podłamana tym durnym werdyktem... Dla mnie to porażka programu, co wczoraj zrobili.

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-11-10 o 11:21
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 11:18   #1153
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gamariel Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Chciałam się pochwalić swoimi zaproszeniami
http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...895338301.html
Trochę sie bałam, bo myślałam, ze za taką cenę, to nic porządnego nie będzie, ale jaka była ulga jak przyszły i się okazało,że są rewelacyjne)
A jaki wzór wybrałaś?

Jeśli chodzi o buty, to nie wierzę w przesądy i nie boje się uciekającego szczęścia Zastanawiałam się po słowach koleżanki czy po prostu to wypada. Wg niej odkryte palce są nieeleganckie. Mnie się osobiście bardzo podobają, upatrzyłam sobie model, pięknie zdobiony, za którym od jakiegoś czasu szaleję niezmiennie i nawet raz to mi się one przyśniły
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 11:20   #1154
Kessi_86
Wtajemniczenie

Hej hej dziewczynki

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam do was pytanie dotyczące butów. Są pewne, które bardzo mi się podobają, ale mają odkryte palce. Koleżanka ostatnio powiedziała mi, że nie powinno się zakładać butów z odkrytymi palcami do sukni ślubnej, że PM to nie przystoi i powinna mieć zakryte palce. Poza tym jeśli ma pończochy czy rajstopy, to zupełnie to wtedy odpada i musiałaby w ogóle zrezygnować z tych pończoch. Co wy o tym sądzicie?
E tam dużo dziewczyn teraz bierze buty z odkrytymi palcami ale niestety rajstopy do tego okropnie nie pasują ostatnio nawet w Top Model Aśka założyła buty z odkrytymi palcami i rajstopy to została skrytykowana jak ona mogła takie coś zrobić

Cytat:
Hej dziewczyny
Trochę sie bałam, bo myślałam, ze za taką cenę, to nic porządnego nie będzie, ale jaka była ulga jak przyszły i się okazało,że są rewelacyjne)
A jaki wzór wybraliście

Palulitka mi się bardziej ta suknia podoba http://www.slubnesuknie.com.pl/kolek.../savannah.html tylko że to na modelce bo na tobie niestety nie możemy zobaczyć

Nena i Tenebrosa wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń
Stary 2011-11-10, 11:20   #1155
tenebrosa
Wtajemniczenie

Palulitka, moim zdaniem z tych dwóch sukni, to zdecydowanie Sally jest faworytką, o wiele ciekawiej wygląda, jest bardziej elegancka. A przynajmniej patrząc na zdjęcia katalogowe ma się takie wrażenie.

kicia, jeśli interesuje Cię to autko, to możesz skontaktować się z właścicielem lokalu - tutaj są numery, pewnie pod ten do imprez okolicznościowych trzeba by zadzwonić: http://www.klubimpuls.eu/page7.php - i zapytać ile kosztowałoby wynajęcie tego auta do Łęcznej.

gamariel, gratuluję wyboru zaproszeń!

Buty: ja będę mieć zakryte i - jak już większość z Was dawno wie - taneczne, robione na miarę. Nie wiąże się to z przesądami, ale mi zwyczajnie nie pasują delikatne sandałki do sukni ślubnej, zwłaszcza rozłożystej, jakoś mi się to nie zgrywa. Z drugiej strony jednak i tak butów nie będzie za bardzo widać pod suknią i wiem, że niektóre dziewczyny się na takie rozwiązanie decydują. Co innego platformy peep toe - te już bardziej mi pasują do długiej sukni, choć ja ostatecznie będę miała najbardziej klasyczne buty.
Stary 2011-11-10, 11:24   #1156
justyna_g4
Zakorzenienie

A miała kiedyś któraś z was buty z takim paskiem??

http://xn--biaebuty-8ob.pl/A_1450_AS...TLAS-2461.html

bo właśnie zaczęłam się zastanawiać czy tamte rzeczywiście nie będą mi spadać.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 11:31   #1157
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

Osz w mordę, Laseczka, aleś mi przypomniała! Jak chodziłam na pielgrzymki, to uwielbiałam Niech zabrzmi panu W sumie dalej uwielbiam A jako co go chcesz mieć śpiewane? Jako psalm, jako Alleluja, czy jako pieśń? Zupełnie o tym zapomniałam, dzięki za przypomnienie, bo ja też to chcę na swoim ślubie
A, no i jak te 2 koleżanki Ci nie wystarczają, to mogę Im pomóc śpiewać u Ciebie Sama bym się może nie odważyła proponować, ale jak masz już główne śpiewaczki, to mogę być którymś głosem, jeśli chcesz
ano właśnie. pieśń bardzo ładna też ją znam, tylko kurcze super to wyszłoby jeśli ktoś ma chór na weselu, albo kilka osob do zaśpiewania.. u nas to pewno tylko organista będzie wiec chyba nie ma sensu...
Ale piesn piękna

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 11:35   #1158
nena1984
Zakorzenienie

co do butów, to ja mam dwie pary - jedną niewygodną ale piękną (pudrowe platformy open toe) - i w niej będę na sesji oraz w kościele, bo godzinkę,dwie wytrzymam, a drugą perę typowo ślubną w kolorze ivory z naszytymi koralikami - z wyglądu takie sobie, palce zakryte, nosek migdał, ale bardzo, bardzo wygodne

Wiecie, jak mnie dzisiaj baba zastawiła??? Dziś u mnie w mieście dzień targowy (mieszkanki dużych miast mogą nie wiedzieć co to, więc tłumaczę - taki dzień, w którym okoliczni producenci drobiu tudzież innych produktów regionalnych zjeżdzają się na jeden plac (usytuowany na nieszczęście w samym środku miasta) a za nimi rzesze konsumentów i fanów produktów "których przecież nigdzie indziej dostać nie można". Pech w tym, że jechałam do lekarza akurat w okolice opisywanego targu. Ruch przeokropny, zero miejsca do parkowania. Na szczęście pod przychodnią jest parking dla pacjentów, tylko i wyłącznie dla pacjentów. Więc stanęłam nieświadoma zagrożenia i poszłam do rejestracji. Była dluga kolejka, stałam chyba z 10 minut. Wychodzę, patrzę a tu jak ta lala zastawiony samochód. Niestety nijak nie dało się go ominąć. No więc wracam do rejetracji, pytam czy do kogoś należy taki to a taki samochód. Oczywiście cisza. No więc wracam wkurzona jak sto nieszczęść (tylko spokojnie, dziś są twoje urodziny, jakie urodziny, taki cały rok...) i warczę pod nosem na durnego kierowcę. Najpierw zadzwoniłam do Tżta się wyżalić, potem do mamy a na końcu już miałam dzwonić na Policję. Słuchajcie, stałam prawie 40 minut, aż łaskawa kwoka raczyła przywlec spowrotem swoje d.upsko do samochodu. Oczywiście nie była u lekarza tylko na targu, bo wracała obładowana siatami. Gdyby zaczeła mnie przepraszać, to może nie powiedziałabym co o niej myślę, ale ta nic, spokojnie otwiera bagażnik i p o w o l u t k u pakuje rzeczy. No więc wyszłam z samochodu i mówę, że bardzo jej dziękuję, że przez nią spędziłam 40 minut na parkingu, a śpieszę się do pracy, bo wyskoczyłam tylko na chwilkę (to akurat nie było prawdą, ale chciałam podnieść dramaturgię) oraz że powinna się cieszyć, że nie zadzwoniłam po Policję. A ta kretynka, "niech się pani nie złości, złość piękności szkodzi". Ale się wkurzyłam na maxa

jeszcze raz dziękuje wszystkim za życzonka

Stary 2011-11-10, 11:36   #1159
gamariel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Hej hej dziewczynki

E tam dużo dziewczyn teraz bierze buty z odkrytymi palcami ale niestety rajstopy do tego okropnie nie pasują ostatnio nawet w Top Model Aśka założyła buty z odkrytymi palcami i rajstopy to została skrytykowana jak ona mogła takie coś zrobić

A jaki wzór wybraliście

Palulitka mi się bardziej ta suknia podoba http://www.slubnesuknie.com.pl/kolek.../savannah.html tylko że to na modelce bo na tobie niestety nie możemy zobaczyć

Nena i Tenebrosa wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń
Oto zaproszenia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0074.jpg (45,9 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0073.jpg (43,1 KB, 16 załadowań)
gamariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 11:36   #1160
kooocur
Zakorzenienie

[QUOTE=tenebrosa;30426661]Dzień dobry, Kochaniutkie!

QUOTE]
Dziękujemy za tort pycha

DZIEWCZYNY PORZYSŁY MOJE BUTY!!!!!!!!!

DLA PRZYPOMNIENIA TE Z LINKA- beżowe:
http://www.pretty-small-shoes.com/ac...tite-i-do.html

Mam je w biurze, ale cholerka ja dzis w domu pracuje musze poczekać do wieczora na przymiarke....podobna sa zaje.biste i se mega świeca: jupi:

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 11:39   #1161
gamariel
Raczkowanie

Co do butów, to też mam na wysokim 11 cm obcasie platformy, jednak boję się, że jak będzie upał, to do nich nie wejdę, bo mam tendencje do puchnięcia nóg... Także zamówiłam na all jeszcze takie (w razie czego )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1919518573.jpg (79,6 KB, 23 załadowań)
gamariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 11:39   #1162
Blacky
Zadomowienie

Dzień dobry

M. był wczoraj wspaniały - bardzo miły i wyrozumiały dla mojego obniżonego nastroju, więc dziś czuję się nieco lepiej psychicznie. Ale ciągle czuję mam jakiś ciężar na sercu. Ciągle zwalam to na przesilenie jesienne. Biję się z myślami, bo miałam dziś iść z dziewczynami potańczyć, M. nawet dał mi kaskę, żebym wróciła taksówką. Ale sama nie wiem czy to dobry pomysł. W sumie humor mam średni, a pieniążków też mi nie zbywa.

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Blacky na pewno się da wszyć u mnie on jest wszyty z przodu a z tyłu się go zapina
Dzięki W takim razie spytam w salonie czy mogą mi wszyć. Suknia jest co prawda już zamówiona i zaliczka wpłacona, ale i tak chcę pojechać i zrobić sobie w niej zdjęcie. Chyba już mogę, skoro ją kupiłam.

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
No cóż, sukienki nie muszą być identyczne u druhen, wystarczy ten sam kolor. Mnie się zdaje, że myśląc w ten sposób raczej krzywdzisz, niż bronisz przyjaciółkę - bo to tak, jakbyś jej mówiła, że jest za brzydka i gruba, żeby być Twoją druhną. Oczywiście nie mówię, że tak myślisz, ale jak Ona może to odebrać.
Chyba, że już obgadałyście tę sprawę i wiesz, że Ona tak myśli, to wtedy nie ma rozmowy.
Oj, dziewczyny - coś za łatwo szafujecie wyrokami. Moja druga przyjaciółka była druhną na moim ślubie cywilnym. Naprawdę myślicie, że nie przemyślałam milion razy sprawy druhen i nie postarałam się ułożyć wszystkiego tak, żeby żadna z moich przyjaciółek nie czułą się źle?

Sprawa wypłynęła w związku z koncepcją kilku druhen, która mi się generalnie podoba, ale u mnie jest niemożliwa, bo wiem, że nie wszyscy czuliby się dobrze w tej roli. Nie ma co więcej dyskutować o moich przyjaciółkach i druhnach, bo już przeczytałam dwie niemiłe i nieprawdziwe rzeczy o swoich motywach. Po co zgadywać, jak się nie wie? Do tego zakładać najgorsze warianty? Naprawdę przykro się to czyta. Szczególnie, że nie prosiłam o radę ani nie zadawałam żadnego pytania. Po prostu przedstawiłam swoją sytuację i opinię.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 11:42   #1163
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Na dzień dobry składam najserdeczniejsze życzenia naszym dzisiejszym solenizantkom!!!!!!

Tenebrosa i Nena kochane, życzę Wam samych cudownych chwil, wielu radości i szczęścia, spełnienia marzeń i cudownego życia u boku Waszych mężczyzn!!!!!!! I oczywiście pięknego ślubu, niezapomnianego wesela

Palulitka powiem szczerze, że masz ciężki orzech do zgryzienia. Wizualnie podoba mi się bardziej Sally, ta piękna góra i jeszcze piękniejszy dół Ale Savannah tez piękna, taka lekka się wydaje i właśnie przez te koronki nie będzie widać gniecenia materiału. Co do mnie bardzo przemawia, bo nie lubię "pościskanych" sukien.
A ta Sally ma dół z takiej matowej satyny mięciutkiej????

Koziczko Kochana!!! Jaka Ty będziesz piękną PMką. Co do tego nie mam żadnych wątpliwości!!! Idealnie dobrałaś suknię do swojej sylwetki. No i najważniejsze- Śliczna jest

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość

gosza_m upływa Ci kolejny miesiąc już coooooraz mniej
Dziękuję To mi przypomniałyście, bo ja kompletnie o tym zapomniałam

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam do was pytanie dotyczące butów. Są pewne, które bardzo mi się podobają, ale mają odkryte palce. Koleżanka ostatnio powiedziała mi, że nie powinno się zakładać butów z odkrytymi palcami do sukni ślubnej, że PM to nie przystoi i powinna mieć zakryte palce. Poza tym jeśli ma pończochy czy rajstopy, to zupełnie to wtedy odpada i musiałaby w ogóle zrezygnować z tych pończoch. Co wy o tym sądzicie?
E tam, przesadami sie będziemy przejmować. Kochana jeśli chcesz brać buty z otwartymi palcami to je bierz, tylko proszę Cię nie zakładaj do niej pończoch, czy rajstop z zabudowanym przodem.

Cytat:
Hej dziewczyny
Bardzo ładne zaproszenia. Gratuluję wyboru i ceny

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
My już mamy wina,nalewki w domu,dzisiaj przywiezli,jeszcze nam zostały szampany
O to świetnie. Gratuluje
A szampany musicie sami zapewnić???? Nie macie w ofercie lokalu????

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18

Edytowane przez gosza_m
Czas edycji: 2011-11-10 o 11:43
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 11:42   #1164
Malenka321
Zakorzenienie

Podziwiam was dziewczyny, że chodzicie na szpilach... ja mam tylko 2 butów na szpilce i to tyle... jestem niekobieca??

Ja jutro na 19.30 idę na te listy do M ale ciężko bylo kupic bilety;/

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 11:45   #1165
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość

o jakie piękne!! masz te białe czy beżowe?? kurcze strasznie drogie były

Stary 2011-11-10, 11:50   #1166
Malenka321
Zakorzenienie

podobają mi się a nie kombinujecie tak, żeby do kościoła na obcasiku, a po północy zmienić na jakieś leciutkie balerinki??
Cytat:
Co do butów, to też mam na wysokim 11 cm obcasie platformy, jednak boję się, że jak będzie upał, to do nich nie wejdę, bo mam tendencje do puchnięcia nóg... Także zamówiłam na all jeszcze takie (w razie czego )

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 11:50   #1167
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
co do butów, to ja mam dwie pary - jedną niewygodną ale piękną (pudrowe platformy open toe) - i w niej będę na sesji oraz w kościele, bo godzinkę,dwie wytrzymam, a drugą perę typowo ślubną w kolorze ivory z naszytymi koralikami - z wyglądu takie sobie, palce zakryte, nosek migdał, ale bardzo, bardzo wygodne

Wiecie, jak mnie dzisiaj baba zastawiła??? Dziś u mnie w mieście dzień targowy (mieszkanki dużych miast mogą nie wiedzieć co to, więc tłumaczę - taki dzień, w którym okoliczni producenci drobiu tudzież innych produktów regionalnych zjeżdzają się na jeden plac (usytuowany na nieszczęście w samym środku miasta) a za nimi rzesze konsumentów i fanów produktów "których przecież nigdzie indziej dostać nie można". Pech w tym, że jechałam do lekarza akurat w okolice opisywanego targu. Ruch przeokropny, zero miejsca do parkowania. Na szczęście pod przychodnią jest parking dla pacjentów, tylko i wyłącznie dla pacjentów. Więc stanęłam nieświadoma zagrożenia i poszłam do rejestracji. Była dluga kolejka, stałam chyba z 10 minut. Wychodzę, patrzę a tu jak ta lala zastawiony samochód. Niestety nijak nie dało się go ominąć. No więc wracam do rejetracji, pytam czy do kogoś należy taki to a taki samochód. Oczywiście cisza. No więc wracam wkurzona jak sto nieszczęść (tylko spokojnie, dziś są twoje urodziny, jakie urodziny, taki cały rok...) i warczę pod nosem na durnego kierowcę. Najpierw zadzwoniłam do Tżta się wyżalić, potem do mamy a na końcu już miałam dzwonić na Policję. Słuchajcie, stałam prawie 40 minut, aż łaskawa kwoka raczyła przywlec spowrotem swoje d.upsko do samochodu. Oczywiście nie była u lekarza tylko na targu, bo wracała obładowana siatami. Gdyby zaczeła mnie przepraszać, to może nie powiedziałabym co o niej myślę, ale ta nic, spokojnie otwiera bagażnik i p o w o l u t k u pakuje rzeczy. No więc wyszłam z samochodu i mówę, że bardzo jej dziękuję, że przez nią spędziłam 40 minut na parkingu, a śpieszę się do pracy, bo wyskoczyłam tylko na chwilkę (to akurat nie było prawdą, ale chciałam podnieść dramaturgię) oraz że powinna się cieszyć, że nie zadzwoniłam po Policję. A ta kretynka, "niech się pani nie złości, złość piękności szkodzi". Ale się wkurzyłam na maxa

jeszcze raz dziękuje wszystkim za życzonka
hehe, ale Ci odpowiedziała. cwane babsko. u mnie w mieście taki dzień przypada we wtorek i piątek.
Z takich przygód, to ostatnio wracałam do domu i już jestem u siebie w bloku i czekam na windę. Za mną do klatki weszła sąsiadka z synem (mieszkają 2 piętra wyżej ode mnie). Stoimy i czekamy. Winda nadjechała wyszła z niej Pani z psem na spacer - my wsiadamy i jedziemy. W pewnym momencie synek do mamusi mówi: "mamo, co tak jesteś cicho?" a ona na to: "eh, wiesz, co raz więcej obcych tutaj mieszka, wielu się nie zna..." w tym momencie dojechałam na swoje piętro i wychodzę a ona podniesionym głosem w chwili jak się drzwi zamykały "..i nawet dzień dobry nie powiedzą...". Stanęłam jak wryta i szczerze to nie wiedziałam co mam zrobić. Tak się wkurzyłam, tym bardziej, że jak jej dzień dobry mówiłam, to łaskawie nie odpowiadała, więc zaprzestałam to robić.
Stary 2011-11-10, 11:51   #1168
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość

DLA PRZYPOMNIENIA TE Z LINKA- beżowe:
http://www.pretty-small-shoes.com/ac...tite-i-do.html
piękności!!!!!

Palulitka teraz tak patrzę i ta Sally ma zaje biaszczy tył Uwielbiam takie plecy!!!!!!!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 11:53   #1169
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
o jakie piękne!! masz te białe czy beżowe?? kurcze strasznie drogie były
Mam beżowe

Drogie, ale juz wiem, że warte swojej ceny bo recznie robione, moj mały rozmiar 34,5 super jakość, skórka, dobra satyna i moja siostra mówi, że sa boskie a zna sie na tym.....już sie nie moge doczekać aż je założe...:lov e:

AAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 11:56   #1170
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
podobają mi się a nie kombinujecie tak, żeby do kościoła na obcasiku, a po północy zmienić na jakieś leciutkie balerinki??
Bałabym się ,ze sukienke będe przydeptywać w balerinkach...wiec chce jedne ale wygodne
nusiekowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości