|
|
#2131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
Cytat:
Ale jak sobie zdałam sprawę z tego, że K. może mieć dziewczynę to mnie zazdrość dźgnęła między żebra ![]() Cytat:
żeby nic poważnego w piersi się nie działo. Obstawiam jakieś zapalenie, skoro odczuwasz ciepło. Więc bez paniki ![]() Powiem tak... wg mnie wyglądasz ładnie, nie wiem czy chudo- szczupło na pewno, ale 52kg.... to chyba stanowczo za mało, bo przecież jesteś wysoka prawda? To ja ze swoimi 58kg jestem w dolnej granicy normy :/ A co to za zabiegi? A co do pierogów...moja mamunia właśnie lepi ruskie, co by mi do wałówy dorzucić
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
przeleciałam Was na szybko
![]() tak tak wiem ze nie lubicie ![]() co ja to chciałam wbic sie nei moge napisze tylko o kissboxie, ja juz sie zalogowalam zapisów nie ma jeszcze Carmi bardzo ładna ta suknia mnie ostatnio zaruoczylo kilka sukienek (szczegolnie tych krótkich ) z http://www.agnesbridal.com/polski.htmlpolubicie ??? http://blog.fabrykafajnychfot.pl/?p=3079 zmykam z psica na spacer
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
carmi, bardzo ładna suknia
|
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry dzień
![]() Carmi suknia bardzo mi się podoba Kocham koronki :ślina: jak będę szukać sukni dla siebie to tylko koronkowej i może nawet przypominać mojej mamie firanki ![]() Tosia ja siwych włosów nie mam ale po paru latach farbowania przestaję być fanką farb chemicznych i odpuszczam sobie. Przerzucam się na płukanki, ewentualnie jakieś zioła od wielkiego dzwonu. Wiadomo, że na efekty trzeba chwilę zaczekać i nie wiem, jak to się sprawdza w przypadku włosów siwych ale efekty są- i to całkowicie naturalnie Swego czasu płukałam tak ze 2-3 razy w tygodniu czarną herbatą i w przeciągu miesiąca były bardzo ciemne. Teraz bawię się z łuskami cebuli- ta działa od pierwszego płukania ![]() Jem obiad i do Rzeszowa. Musze przeżyć zajęcia we wtorek i przyjeżdża moja koleżanka. Tż będzie robił jej zdjęcia a kolega tżta porobi nam zdjęcia rocznicowe |
|
|
|
#2135 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Który odc. którego sezonu? Cytat:
![]() Jak ja żałoszczę tak szybkiego łącza u tż, forum śmiga aż głupie ![]() Józia - baardzo wychudłaś, nie wiem czy to dobrze czy źle... A my, z tż dziś w zasadzie nie wychodziliśmy z łóżka, ale poznam jego rodziców i panikuję
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Właśnie odprowadziłam TŻta na dworzec ![]() Weekend był cudowny, TŻ kochany i miły ![]() W piątek poszliśmy na paradę św. Marcina, jedliśmy rogale, było fajnie, wieczorem wpadli znajomi, piliśmy mojito potem poszliśmy obejrzeć fajerwerki i na kebaba, imprezę zakończyliśmy o 4 Wczoraj byliśmy w kinie na Listach do M. - musze przyznać że myślałam że to będzie straszny gniot, ale pozytywnie się zaskoczyliśmy, film fajny, zabawny, z fajnym klimatem, polecam Potem kolacja w fajnej knajpce i jeszcze wieczorem wpadli znajomi na drinka To chyba tyle...Zaręczyn brak ale trochę "podeszłam" TŻta, opiszę zaraz w klubie;>Idę nadrabiać
|
#2137 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam dziewczyny, myślałam, że już widziałyście i jestem ostatnia. Coś mi się źle zdawało.
Najgorsze, że następny odcinek wg Filmwebu 8 grudnia, a według forum GA podobno oficjalnie przesunięto datę na 5 stycznia!!! ![]() Tosia, jestem na bieżąco - Sezon ósmy, odcinek dziewiąty. Józia masz zjawiskowy brzuch teraz ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Capri, czekam w klubie!!! fajnie, że weekend udany widać, że jesteś napełniona pozytywną energią a co do Listów do M. to mi się odechciewa, jak widzę ciągle te same twarzy... Tylko dla Stuhra mogłabym pójść. Czytałam, że do tego filmu najlepiej pasuje określenie "jak na polskie kino" i że nie ma co tego równać z Love Actually, bo to dalej tylko zaściankowa wersja, ale nie jest tragicznie. Dla mnie wystarczy, bym iść nie chciała Ale cieszę się, że nie wydaliście pieniędzy na gniot totalny (jakim podobno jest Wyjazd integracyjny ).
|
|
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z 8 sezonem Chirurgów zatrzymałam się na 2 lub 3 odcinku
Bo na moim komputerze to więcej nerwów niż przyjemności Ale P. się w końcu obroni i będę nadrabiać na lapku, a póki co oglądam odcinki, które lecą na Fox Life - nawet nie wiedziałam, że aż tylu odcinków z drugiego i trzeciego sezonu nie widziałam ![]() A na Listy do M. mam ochotę się wybrać, choć podchodzę sceptycznie właśnie przez tak duże skojarzenia z Love Actually, które oglądałam tylko raz i nawet dobrze nie pamiętam, a jednak właśnie z tym filmem najpierw mi się skojarzyły Listy... Nie lubię, jak coś się kopiuje, wolałabym, żeby nasi wymyślili coś swojego
Powód do śmiechu dał mi Bóg Rdz 21,6 Edytowane przez Hawwa87 Czas edycji: 2011-11-13 o 15:34 |
|
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka! U nas weekend był udany. Znalazłam nawet suknię która zrobiła na mnie bardzo duże wrażenie. Nie ma to jak objawienie idąc w nocy do klubu
Poszłam rano mierzyć ale tż stwierdził, że mam w niej duży tyłek i niestety cena przekracza trochę mój budżet. No ale siedzi mi trochę w głowie ta kieca. Chyba będę szukać czegoś podobnego bo zakochałam się w tym dekolcieIdę nadrabiać. |
|
|
|
#2140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
siostra mi niedawno opowiadała, co działo się wcześniej ![]() a kolejny odcinek dopiero po Nowym Roku podobno (choć Filmweb uparcie podaje, że w grudniu), więc zdążysz nadrobić ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
no i zobacz sobie na stronie, którą Carmi wrzucała, modele Freja i Leia czy jakoś tak są krótkie, w stylu Audrey
|
||
|
|
|
#2141 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja też chcę Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale dzięki że wciąż wierzycie w mojego TŻta ![]() jak na moje oko to jest gdzieś z - 100 ![]() klub
|
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To było szybkie mierzenie na spontanie. Raczej nie będę ciągać go po salonach. Choć w sumie to nie mam pojęcia z kim będę chodzić za suknią.
|
|
|
|
|
#2143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze ta z dziewczynką (Malajkat)
|
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks mierzylam wczoraj "Twoją" suknię
Była naprawdę piękna, ale dla mnie zbyt hollywoodzka i mnie trochę postarzała
|
|
|
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
ale leniwa niedziela...bylysmy na spacerze, obejrzalysmy 3 odcinki Gotowych na wszystko a teraz sie obijamy
![]() justi - zazdraszczam brzuszka
|
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
HI
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2150 |
|
Zakorzenienie
|
O matko i córko!
Obejrzałam ostatni odcinek Greysów...ja ✂✂✂✂✂✂✂e, to nie mogło się tak skończyć!!! ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Wszystkim oczekującym dedykuję tego oto potwora: http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,ko...reczynowe,1236
|
#2151 |
|
Zakorzenienie
|
Halo, nie piszcie tak, bo zanim ja dojdę do tego odcinka to padnę z ciekawości i przeczytam jakąś zapowiedź odcinka
A teraz nawet nie mam możliwości nadrabiać wcześniejszych odcinków
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie wiedziałam, że happysad ma nową płytę. właśnie obczajam |
|
|
|
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz taki drogi pierścionek? WOW! |
|
|
|
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2156 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
naj, chciałam zobaczyć jak to jest być plebsem
apropo w klubie coś napisałam
|
|
|
|
#2158 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
Wrrrrrrrr
W każdym bądź razie świętowałam wczoraj urodzinki koleżanki, TŻ był ze mną, przesadziłam z alkoholem i dziś umierałam
|
#2160 |
|
Wtajemniczenie
|
ahoj
![]() Peach taki sobie wybrałaś, ojoj ![]() Capri cieszę się z udanego weekendu, ale Twojemu to się tak zbiera, że jak w końcu od każdej zazdrośnicy dostanie kopa w tyłeczek to dopiero na orbicie wyhamuje Też już jestem po tym odcinku Grejsów. Masakrejszyn![]() Aleks jestem zachwycona wyborem ![]() Józia co za ciałko ![]() Jesteśmy już po teściach. Trochę zeszło;/ Poprztykaliśmy się z Tżtem trochę, bo ja się tam czuję jak alien. Nie mam z kim gadać, wkurza mnie tamtejsza atmosfera udawanej słodkości i w efekcie zastanawiam się co ja tam robię, skoro jestem tylko konkubiną i ze mną się nie rozmawia na poważne życiowe tematy...;/ Mam ochotę zbojkotować nadchodzące święta i spędzić je osobno, bo skoro jestem - tylko dziewczyną... Już to zapowiedziałam kiedyś, że jak sie do grudnia nic nie ruszy, to święta osobno. Nie wiem... A siostra Tżta nadal skąpi na dziecko Oglądała jakieś gazetki z zabawkami i non stop komentarze ' o boże jakie to drogie! ' no oszaleli, co za ceny' , teść jej tylko powiedział kilka razy dość mocno, żeby się uspokoiła i że zabawki są drogie, a jakby były jeszcze droższe to co. no zabawnie tam mają
Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-11-13 o 18:01 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.

sama nie KCE a drugiej nie da
ale ale może dzięki odkryjesz, że jednak to może być to?

żeby nic poważnego w piersi się nie działo. Obstawiam jakieś zapalenie, skoro odczuwasz ciepło. Więc bez paniki

) z
Kocham koronki :ślina: jak będę szukać sukni dla siebie to tylko koronkowej i może nawet przypominać mojej mamie firanki 

ale trochę "podeszłam" TŻta, opiszę zaraz w klubie;>