Zazdrośnice vol 44 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-13, 12:32   #2131
stygmatek
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice vol 44

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Stygmatku normalnie jsteś jak Piesio Ogrodnikasama nie KCE a drugiej nie da ale ale może dzięki odkryjesz, że jednak to może być to?
Wiem właśnie i bardzo mi się to nie podoba :/ Rozmawialiśmy z K. i generalnie jest taka dziwna sytuacja, bo on by chciał (tak przynajmniej twierdzi), ale ja nie chcę. Nie dlatego, że coś jest z nim nie tak, po prostu po ostatnich przeżyciach nie chcę. Nie mówię, że będę singlem bo tego bym nie chciała, ale na chwilę obecną nie mam ochoty być z żadnym facetem.
Ale jak sobie zdałam sprawę z tego, że K. może mieć dziewczynę to mnie zazdrość dźgnęła między żebra
Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
ZAMILCZ!!!!!!!!! Żadnych smutnych minek!!! Ja jeszcze nie oglądałam!
A nie wiem, czemu się nie odzywa, pewnie mu się znudziłam może to i lepiej, pisałam Wam o jego problemach ze zdrowiem. Znalazłam u siebie w lewej piersi guza, dlatego m.in. idę do gina (pierś spuchnięta, twarda, nie boli, za to ciepło aż pod pachę, no i ten brak @). Nie chcę go dobijać, żeby mu się to w jakikolwiek sposób kojarzyło z jego dolegliwością.

Wiecie co... stres ostatni spowodował, że wróciłam do wagi, którą miałam od 5 klasy do 2 roku studiów (wyłączając pierwszy ), czyli niecałe 52 kg...masakra!!! Nie zauważyłam, dopiero J. powiedział, że schudłam, a ja na drugi dzień weszłam na wagę... Pamięta któraś, jak jęczałam, że tyję i mi się robi oponka na brzuchu? To teraz już mi wystaje miednica (pierwsze dwa zdjęcia sprzed niecałego roku czy tam kilku miesięcy dla porównania, reszta z wczoraj) i jeszcze Wam pokażę efekt po dwóch zabiegach Guam na cellulit - a było kiepsko
żeby nic poważnego w piersi się nie działo. Obstawiam jakieś zapalenie, skoro odczuwasz ciepło. Więc bez paniki

Powiem tak... wg mnie wyglądasz ładnie, nie wiem czy chudo- szczupło na pewno, ale 52kg.... to chyba stanowczo za mało, bo przecież jesteś wysoka prawda? To ja ze swoimi 58kg jestem w dolnej granicy normy :/

A co to za zabiegi?

A co do pierogów...moja mamunia właśnie lepi ruskie, co by mi do wałówy dorzucić

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 12:54   #2132
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

przeleciałam Was na szybko tak tak wiem ze nie lubicie

co ja to chciałam wbic sie nei moge
napisze tylko o kissboxie, ja juz sie zalogowalam zapisów nie ma jeszcze

Carmi bardzo ładna ta suknia
mnie ostatnio zaruoczylo kilka sukienek (szczegolnie tych krótkich ) z http://www.agnesbridal.com/polski.html

polubicie ??? http://blog.fabrykafajnychfot.pl/?p=3079

zmykam z psica na spacer

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 14:00   #2133
peach_passion
Zakorzenienie

carmi, bardzo ładna suknia
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 14:00   #2134
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Dobry dzień
Carmi suknia bardzo mi się podoba Kocham koronki :ślina: jak będę szukać sukni dla siebie to tylko koronkowej i może nawet przypominać mojej mamie firanki
Tosia ja siwych włosów nie mam ale po paru latach farbowania przestaję być fanką farb chemicznych i odpuszczam sobie. Przerzucam się na płukanki, ewentualnie jakieś zioła od wielkiego dzwonu. Wiadomo, że na efekty trzeba chwilę zaczekać i nie wiem, jak to się sprawdza w przypadku włosów siwych ale efekty są- i to całkowicie naturalnie Swego czasu płukałam tak ze 2-3 razy w tygodniu czarną herbatą i w przeciągu miesiąca były bardzo ciemne. Teraz bawię się z łuskami cebuli- ta działa od pierwszego płukania

Jem obiad i do Rzeszowa. Musze przeżyć zajęcia we wtorek i przyjeżdża moja koleżanka. Tż będzie robił jej zdjęcia a kolega tżta porobi nam zdjęcia rocznicowe
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 14:38   #2135
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Dobry dzień. Obejrzałam Chirurgów...

Który odc. którego sezonu?

Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
Tosia ja siwych włosów nie mam ale po paru latach farbowania przestaję być fanką farb chemicznych i odpuszczam sobie. Przerzucam się na płukanki, ewentualnie jakieś zioła od wielkiego dzwonu. Wiadomo, że na efekty trzeba chwilę zaczekać i nie wiem, jak to się sprawdza w przypadku włosów siwych ale efekty są- i to całkowicie naturalnie Swego czasu płukałam tak ze 2-3 razy w tygodniu czarną herbatą i w przeciągu miesiąca były bardzo ciemne. Teraz bawię się z łuskami cebuli- ta działa od pierwszego płukania
Spoko, tylko, że u mnie to nie zda wcale egzaminu

Jak ja żałoszczę tak szybkiego łącza u tż, forum śmiga aż głupie

Józia - baardzo wychudłaś, nie wiem czy to dobrze czy źle...

A my, z tż dziś w zasadzie nie wychodziliśmy z łóżka, ale poznam jego rodziców i panikuję

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 15:10   #2136
capriola_87
Zakorzenienie

Cześć
Właśnie odprowadziłam TŻta na dworzec
Weekend był cudowny, TŻ kochany i miły
W piątek poszliśmy na paradę św. Marcina, jedliśmy rogale, było fajnie, wieczorem wpadli znajomi, piliśmy mojito potem poszliśmy obejrzeć fajerwerki i na kebaba, imprezę zakończyliśmy o 4 Wczoraj byliśmy w kinie na Listach do M. - musze przyznać że myślałam że to będzie straszny gniot, ale pozytywnie się zaskoczyliśmy, film fajny, zabawny, z fajnym klimatem, polecam Potem kolacja w fajnej knajpce i jeszcze wieczorem wpadli znajomi na drinka To chyba tyle...
Zaręczyn brak ale trochę "podeszłam" TŻta, opiszę zaraz w klubie;>

Idę nadrabiać
Stary 2011-11-13, 15:29   #2137
najfajniejsza
Zakorzenienie

Przepraszam dziewczyny, myślałam, że już widziałyście i jestem ostatnia. Coś mi się źle zdawało.
Najgorsze, że następny odcinek wg Filmwebu 8 grudnia, a według forum GA podobno oficjalnie przesunięto datę na 5 stycznia!!!

Tosia, jestem na bieżąco - Sezon ósmy, odcinek dziewiąty.

Józia masz zjawiskowy brzuch teraz a co do guamu - u mnie nic nie dał

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Capri, czekam w klubie!!! fajnie, że weekend udany widać, że jesteś napełniona pozytywną energią ach, miłość a co do Listów do M. to mi się odechciewa, jak widzę ciągle te same twarzy... Tylko dla Stuhra mogłabym pójść. Czytałam, że do tego filmu najlepiej pasuje określenie "jak na polskie kino" i że nie ma co tego równać z Love Actually, bo to dalej tylko zaściankowa wersja, ale nie jest tragicznie. Dla mnie wystarczy, bym iść nie chciała Ale cieszę się, że nie wydaliście pieniędzy na gniot totalny (jakim podobno jest Wyjazd integracyjny ).
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 15:31   #2138
Hawwa87
Zakorzenienie

Ja z 8 sezonem Chirurgów zatrzymałam się na 2 lub 3 odcinku Bo na moim komputerze to więcej nerwów niż przyjemności Ale P. się w końcu obroni i będę nadrabiać na lapku, a póki co oglądam odcinki, które lecą na Fox Life - nawet nie wiedziałam, że aż tylu odcinków z drugiego i trzeciego sezonu nie widziałam

A na Listy do M. mam ochotę się wybrać, choć podchodzę sceptycznie właśnie przez tak duże skojarzenia z Love Actually, które oglądałam tylko raz i nawet dobrze nie pamiętam, a jednak właśnie z tym filmem najpierw mi się skojarzyły Listy... Nie lubię, jak coś się kopiuje, wolałabym, żeby nasi wymyślili coś swojego

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona

Edytowane przez Hawwa87
Czas edycji: 2011-11-13 o 15:34
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 15:37   #2139
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Hejka! U nas weekend był udany. Znalazłam nawet suknię która zrobiła na mnie bardzo duże wrażenie. Nie ma to jak objawienie idąc w nocy do klubu Poszłam rano mierzyć ale tż stwierdził, że mam w niej duży tyłek i niestety cena przekracza trochę mój budżet. No ale siedzi mi trochę w głowie ta kieca. Chyba będę szukać czegoś podobnego bo zakochałam się w tym dekolcie

Idę nadrabiać.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CYmbeline OUI_33.jpg (46,0 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 009-CY-OUI_33-DET2.jpg (14,4 KB, 29 załadowań)

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 15:41   #2140
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Ja z 8 sezonem Chirurgów zatrzymałam się na 2 lub 3 odcinku Bo na moim komputerze to więcej nerwów niż przyjemności Ale P. się w końcu obroni i będę nadrabiać na lapku, a póki co oglądam odcinki, które lecą na Fox Life - nawet nie wiedziałam, że aż tylu odcinków z drugiego i trzeciego sezonu nie widziałam
ja zaczęłam oglądać od 5. sezonu siostra mi niedawno opowiadała, co działo się wcześniej
a kolejny odcinek dopiero po Nowym Roku podobno (choć Filmweb uparcie podaje, że w grudniu), więc zdążysz nadrobić

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Hejka! U nas weekend był udany. Znalazłam nawet suknię która zrobiła na mnie bardzo duże wrażenie. Nie ma to jak objawienie idąc w nocy do klubu Poszłam rano mierzyć ale tż stwierdził, że mam w niej duży tyłek i niestety cena przekracza trochę mój budżet. No ale siedzi mi trochę w głowie ta kieca. Chyba będę szukać czegoś podobnego bo zakochałam się w tym dekolcie

Idę nadrabiać.
śliczna pasuje do Ciebie weź mierz suknie bez niego, ale z dobrą koleżanką bo on, jak Cię zobaczy w dniu ślubu, to i tak będzie zachwycony, więc po co masz się martwić, że masa typów mu się na Tobie nie podoba? no i zobacz sobie na stronie, którą Carmi wrzucała, modele Freja i Leia czy jakoś tak są krótkie, w stylu Audrey
Stary 2011-11-13, 15:47   #2141
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zaczrowana Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny chciałabym dołączyć do was :P:
hej
Cytat:
chcę ślubiku i czekam na relację Capri
ja też chcę
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Dotyczących alkoholu, wiejskiego stołu, ciasta, menu, transportu itp.

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
hej dziewczyny skończył się obiad niepodległościowy. Szkoda mi trochę że nie było Mateusza w tym roku najlepsze rogale kupił mój brat na straganie i nie zapamiętał nazwy cukierni bo te największe cukiernie strasznie szczędzą maku w środku a cenę ustalają na 40zł/kg opowiadał mój brat że jakiś facet myślał że rogal marciński to będzie kosztował jak taka drożdżówka, kazał sobie napakować 15 i jak usłyszał cenę 120 zł to mina mu zrzedła najdroższe były w tym roku na wszystkich świętych na cmentarzu za 45 zł za kg
My złapaliśmy na Marcinie za niecałe 6 zł za sztukę , były pełne maku i pyyyyyyszne
Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Jakby któraś zazdrośnica w Gdyni szukała pracy jako asystentka to niech pisze na PW
ja szukam, ale to od czerwca
Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Capri mam nadzieję, że to Ten Weekend
Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
Capri, mam nadzieję, że w chwili, gdy to piszę, jesteś już szczęśliwą narzeczoną
Cytat:
Napisane przez Zuzik06 Pokaż wiadomość
a Capri niezmiennie przyklęku Może tym razem?
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Capri trzymam kciukasy za ten weekend
No niestety, to nie TEN weekend... Ale dzięki że wciąż wierzycie w mojego TŻta
Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Kurcze to ile stopni jest u Was? Bo tu mamy +15*C i sloneczko
jak na moje oko to jest gdzieś z - 100

klub
Stary 2011-11-13, 15:48   #2142
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
śliczna pasuje do Ciebie weź mierz suknie bez niego, ale z dobrą koleżanką bo on, jak Cię zobaczy w dniu ślubu, to i tak będzie zachwycony, więc po co masz się martwić, że masa typów mu się na Tobie nie podoba? no i zobacz sobie na stronie, którą Carmi wrzucała, modele Freja i Leia czy jakoś tak są krótkie, w stylu Audrey
Zaraz oblukam To było szybkie mierzenie na spontanie. Raczej nie będę ciągać go po salonach. Choć w sumie to nie mam pojęcia z kim będę chodzić za suknią.

Stary 2011-11-13, 15:51   #2143
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
P

[/COLOR]Capri, czekam w klubie!!! fajnie, że weekend udany widać, że jesteś napełniona pozytywną energią ach, miłość a co do Listów do M. to mi się odechciewa, jak widzę ciągle te same twarzy... Tylko dla Stuhra mogłabym pójść. Czytałam, że do tego filmu najlepiej pasuje określenie "jak na polskie kino" i że nie ma co tego równać z Love Actually, bo to dalej tylko zaściankowa wersja, ale nie jest tragicznie. Dla mnie wystarczy, bym iść nie chciała Ale cieszę się, że nie wydaliście pieniędzy na gniot totalny (jakim podobno jest Wyjazd integracyjny ).
Właśnie Stuhr mi się najbardziej podobał, fajna historia
i jeszcze ta z dziewczynką (Malajkat) poryczałam się, TŻ też
Stary 2011-11-13, 16:06   #2144
carmelova
Zakorzenienie

Aleks mierzylam wczoraj "Twoją" suknię Była naprawdę piękna, ale dla mnie zbyt hollywoodzka i mnie trochę postarzała
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 16:13   #2145
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Aleks mierzylam wczoraj "Twoją" suknię Była naprawdę piękna, ale dla mnie zbyt hollywoodzka i mnie trochę postarzała
Mnie się ten "hollywodzki efekt" podoba. Szukam czegoś bardziej w typie sukni na czerwony dywan niż sukni ślubnej

Stary 2011-11-13, 16:23   #2146
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Mnie się ten "hollywodzki efekt" podoba. Szukam czegoś bardziej w typie sukni na czerwony dywan niż sukni ślubnej
Jeżeli szukasz takiego efektu, tomoim zdaniem ta suknia jest dla Ciebie idealna
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 16:25   #2147
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

ale leniwa niedziela...bylysmy na spacerze, obejrzalysmy 3 odcinki Gotowych na wszystko a teraz sie obijamy

justi - zazdraszczam brzuszka
Stary 2011-11-13, 16:33   #2148
magda2109
Zakorzenienie

HI
Stary 2011-11-13, 16:44   #2149
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
HI
co tam imprezowiczko? wstalas dopiero? opowiadaj
Stary 2011-11-13, 17:05   #2150
capriola_87
Zakorzenienie

O matko i córko!
Obejrzałam ostatni odcinek Greysów...ja ✂✂✂✂✂✂✂e, to nie mogło się tak skończyć!!! Co teraz?

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Wszystkim oczekującym dedykuję tego oto potwora: http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,ko...reczynowe,1236

Stary 2011-11-13, 17:07   #2151
Hawwa87
Zakorzenienie

Halo, nie piszcie tak, bo zanim ja dojdę do tego odcinka to padnę z ciekawości i przeczytam jakąś zapowiedź odcinka A teraz nawet nie mam możliwości nadrabiać wcześniejszych odcinków

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 17:16   #2152
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
O matko i córko!
Obejrzałam ostatni odcinek Greysów...ja ✂✂✂✂✂✂✂e, to nie mogło się tak skończyć!!! Co teraz?

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Wszystkim oczekującym dedykuję tego oto potwora: http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,ko...reczynowe,1236

CISZA!!!!!!!!!!!!! kurna no, teraz to już no... z pewnym nastawieniem będę to oglądać

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 17:23   #2153
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:

dzieki, to moj pierscionek.....

nawet nie wiedziałam, że happysad ma nową płytę. właśnie obczajam
Stary 2011-11-13, 17:32   #2154
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:

no nie da się go przeoczyć
Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
masz taki drogi pierścionek? WOW!
Stary 2011-11-13, 17:36   #2155
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
no nie da się go przeoczyć

masz taki drogi pierścionek? WOW!
a co! jak szaleć to szaleć:P
Stary 2011-11-13, 17:38   #2156
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
a co! jak szaleć to szaleć:P
moje "WOW" odnosiło się do tego, że nisko się cenisz... ja w cenie poniżej 15 tysięcy nie przyjmę
Stary 2011-11-13, 17:47   #2157
peach_passion
Zakorzenienie

naj, chciałam zobaczyć jak to jest być plebsem apropo w klubie coś napisałam
Stary 2011-11-13, 17:52   #2158
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2011-11-13, 17:52   #2159
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
co tam imprezowiczko? wstalas dopiero? opowiadaj
Wrrrrrrrr Tyle napisałam i jakiś błąd wyskoczył i się skasowało A opisałam cały weekend

W każdym bądź razie świętowałam wczoraj urodzinki koleżanki, TŻ był ze mną, przesadziłam z alkoholem i dziś umierałam
Stary 2011-11-13, 18:00   #2160
Zuzik06
Wtajemniczenie

ahoj

Peach taki sobie wybrałaś, ojoj

Capri cieszę się z udanego weekendu, ale Twojemu to się tak zbiera, że jak w końcu od każdej zazdrośnicy dostanie kopa w tyłeczek to dopiero na orbicie wyhamuje Też już jestem po tym odcinku Grejsów. Masakrejszyn

Aleks jestem zachwycona wyborem

Józia co za ciałko

Jesteśmy już po teściach. Trochę zeszło;/ Poprztykaliśmy się z Tżtem trochę, bo ja się tam czuję jak alien. Nie mam z kim gadać, wkurza mnie tamtejsza atmosfera udawanej słodkości i w efekcie zastanawiam się co ja tam robię, skoro jestem tylko konkubiną i ze mną się nie rozmawia na poważne życiowe tematy...;/ Mam ochotę zbojkotować nadchodzące święta i spędzić je osobno, bo skoro jestem - tylko dziewczyną... Już to zapowiedziałam kiedyś, że jak sie do grudnia nic nie ruszy, to święta osobno. Nie wiem...

A siostra Tżta nadal skąpi na dziecko Oglądała jakieś gazetki z zabawkami i non stop komentarze ' o boże jakie to drogie! ' no oszaleli, co za ceny' , teść jej tylko powiedział kilka razy dość mocno, żeby się uspokoiła i że zabawki są drogie, a jakby były jeszcze droższe to co. no zabawnie tam mają

Edytowane przez Zuzik06
Czas edycji: 2011-11-13 o 18:01
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości