![]() |
#2041 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
![]() Cytat:
![]() pojadę, doktór od 14 przyjmuje Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2042 |
Rozeznanie
|
Dzięki
![]() Życzę wszystkim zdrówka w ten listopadowy czas! I polecam kobyłki - kontakty z tym Zwierzem są zbawienne dla każdego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2043 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Maja a docinki olej, w ogóle ja żem w szoku, że znajomi tak Ci mówią? ![]() Chyba też zacznę mówić znajomym, że powinni się już pochajtać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2044 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-16 o 12:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2046 |
grozi wypollizowaniem
|
dlaczego galilu nie chce opublikowac nadesłanych fotek?
![]() mam wrazenie jakby chcieli aby konkurs sie rozszedł po kosciahc ![]()
#2047 | |||||
Zakorzenienie
|
u mnie w sumie też całkiem ciepło
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() u nas jest zawsze tak że jak już jest składka to każdy osobno daje kasę od siebie ![]() Cytat:
![]() mam wszystko? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no nie o taką całkiem okrągłą mi chodziło, o coś takiego jak wklejała Spo np ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2049 | ||||
Nindżopesz
|
Cytat:
Tak czy siak bessęsu, wg mnie powinno być dzielone na zasadzie 100 zł na 5 osób np. A zamiast gotować kup paluszki i tyle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A nie? ![]() ![]() Będę być może w TV ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2050 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do pogrubionego, chyj z tym, pajęczynę zdejm z żyrandola ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2051 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. racja, pracę bez wychodzenia z domu przez 6 dni w tygodniu! Kasę nie wiem ale oprócz twarzy i figury świetną grzywkę ![]() 3. phi, już zdjęłam, co Ty sobie w ogóle myślisz ![]() Co by tu na siebie włożyć przed tv ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2052 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wstałem dopiero ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2053 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
i wcześniej nie cytnął mi się kod dostępu i newsletter - też bym się wkokufiła ![]() Cytat:
![]() a co do sprzątania - proszę Cię - żaden did nie przebije syf komando w postaci mnie i koty ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2054 | ||
Panaroja
|
Ziuty znad kawy
![]() ![]() ![]() Ewuś wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I powinnaś dostać stałą zniżkę 95% na wszystkie produkty ![]() Cytat:
![]() ![]() Przeczytałam podeszwowo i się zdziwiłam , bo nie wiem jak to jest ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2055 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak zaczniesz przebierać w chuopach nie angażując się w nic z perspektywą, to awansujesz na nimfomankę ![]() niektórzy ludzie zawsze będą się czepiali, jak wyczują podatny grunt, niezależnie o co... czasem warto bardziej zastanowić się, nie nad tym co mówią, ale dlaczego właśnie to mówią... co ich motywuje, do zwracania uwagi na właśnie takie rzeczy, bo to może być np: chęć wytknięcia komuś czegokolwiek własny lęk przed samotnością a może niektórzy martwią się po prostu o ciebie, tym jak żyjesz, że masz napiętą sytuację w domu... wiem, najlepiej by było gdyby się wszyscy odchrzanili... ![]() Cytat:
![]() Ju będzie przemawiała na bankiecie, Ty do tivika ![]() Przyznać się, kto jeszcze...? ![]() a ja wiem czego życzyć Ewusi - zdrowia w kolanach, nieprzepracowywania się w pracach bezstresowego ślubu i udanej podróży poślubnej ![]() hmm |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2056 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no foty perfium z galilu sie wysyłało i miała byc jakas nagroda ![]() miło byłoby gdyby chociaz pokazali te fotki ![]() ewusiu-wszystkiego naj naj naj! wspaniałego mauza, dida ,chaty i 100 flaszek! ![]() ![]()
![]() |
#2057 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. no ba, Bar wylęgarnią celebrytek ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2058 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie opłacało się idź spać ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-16 o 15:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2059 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() same wady, społeczeństwo albo nie rozumie problemów takiego singla, albo go dyskryminuje, albo traktuje na równi z klasycznym "gospodarstwem domowym", co dla singla jest niekorzystne, albo niepotrzebnie żałuje... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2060 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2061 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Czeeee ludzie,mam w✂✂✂✂ po robocie
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2062 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pisałam już przy okazji marudzenia, że nie chcę na wesele iść o tym, jakie to ja koleżanki na wsi mam ![]() ![]() A jak kiedyś jednej zażartowałąm, że się szybko zaręczyła to jej się chyba do ślubu spieszy, to na mnie z japą, że jej zazdroszczę. I foch. Taa... ![]() I że bardzo popularne są staromodne ględzenia, że na dziewczynę po 25-ce to już się mówi stara panna ![]() edit: aha, wspólne imprezy z jakąś koleżanką i jej facetem parę razy skończyły się scenami zazdrości, czy ja go aby nie podrywam albo prosto z mostu, żeby się nie wtrącać między nich, choć gościa traktowałam jak każdego innego kolegę i kijem bym nie tkła ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-16 o 15:55 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2063 |
Konto usunięte
|
Cześć Wam
![]() Co się z Grycznym dzieje? Dawno go nie widziałem. Wziął się za robotę w końcu czy co? |
![]() ![]() |
![]() |
#2064 |
Zakorzenienie
|
![]() teraz i ja Cię loffciam ![]()
#2065 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2066 |
Zakorzenienie
|
A ja tam Cię Maju podziwiam.
Bo masz odwagę żyć po swojemu, na swoje sposoby szukać szczęścia i spełnienia nie trzymając się kurczowo utartych ścieżek i społecznego dowodu słuszności (bo WSZYSCY kogoś mają....) To jest prawdziwy nonkonformizm i wierność sobie- bo jestem pewna że gdybyś chciała sobie kogoś znaleźć i upodobnić się do reszty rezygnując z tego co dla Ciebie ważne nie miałabyś najmniejszego problemu z wytrzaśnięciem faceta. Ktoś mi kiedyś powiedział że aby być szczęśliwą z kimś należy nauczyć się być szczęśliwą z samą sobą. Doceniłam te słowa tuż po swoim rozwodzie. Ewo, gratulacje ![]()
#2067 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy kolekcja flaszek Clive Christian... ![]() Cytat:
![]() choć z tym szukaniem szczęścia i spełnienia to różnie u mnie bywa ![]() Cytat:
![]() (inna sprawa, że mi tak dobrze samej ze sobą, że nie chce mi się komplikować życia plątaniem się w związki ![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-16 o 16:05 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2068 |
Zakorzenienie
|
Wyganiasz mnie
![]() ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30538898]Cześć Wam ![]() Co się z Grycznym dzieje? Dawno go nie widziałem. Wziął się za robotę w końcu czy co?[/QUOTE] ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2069 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2070 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a często- niby nie chcąc- osiągamy. Czego sobie i Wam życzę. Cytat:
(brzmi to może dwuznacznie ale oba znaczenia są jak najbardziej adekwantne) Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.