|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV
jakaś taka cisza nastała
![]() skoro tak to idę wyprać włosy i lulu - tylko niech mi ktoś do cholery pościeli te wyro !!! ![]() dobranocka
|
#3002 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I zaloze sie ze we wtorek wpadnisz tutaj i bedziesz skakac ze szczescia ze to tylko jakies tam odstepsta od normy ale zupelnie nie grozne. Sciskam cie z calej sily Cytat:
Tez spomy dupkami do siebie Po uprzednim wyprzytulania za zapas na cala nocke ![]() Cytat:
Bardzo ci w niej do twarzy Nie przesadzona i ma w sobie to cos co przyciaga uwage Gratulacje ![]() Cytat:
Zapomnialam na smierc ![]() Zaraz wyciagne jakas buteleczke i wypijemy z TZ TWOJE ZDROWKO ![]() A tak w ogole co do mojej sukienki to moje obiekcje na temat koloru nie przeszly. Wrecz nawet przeciwnie, coraz bardziej jestem przekonana ze dokonalam zlego wyboru koncepcja mi sie calkiem rozleciala a na nowa nie mam pomyslu ale z dobrych wiesci to zadzwonila do mnie dzis pani z salonu ze udalo jej sie sprowadzic JA w ecru tyle ze dluga, ale to nic, wazne zebym zobaczyla ja na zywo w tym kolorze. No i w sobore z samego rana jade tam jeszcze raz, przymierze obie, i wtedy podejme decyzje. A Koooocurku mam pytanko do ciebie, bo ty planujesz zloto brazowy kolor przewodni prawda? W jaki garnitur masz zamiar wsadzic swojego TZ? |
||||
|
|
|
#3003 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Musisz być dobrej myśli, na pewno wszystko będzie w porządku ![]() Cytat:
W mojej sukni mogła bym mieć taki stanik zapinany na brzuchu ( tak są takie i nawet miałam taki który miał różne możliwości zapinania ale z tego na brzuchu nie korzystałam bo było strasznie niewygodne) więc zdecydowałam się na wszycie miseczek do sukni ![]() Popieram też że trzeba znaleźć prawdziwa brafiterkę, zazwyczaj ona dobiera takie kosmiczne rozmiary typu 70 G. Sklepy posiadające standardowo 70A 75B 80C a największa miseczkę DD na pewno nie mają profesjonalnego dobierania. Cytat:
Cytat:
GRATULACJE !!
|
||||
|
|
|
#3004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.maxchaoulcouture.com/COLL...POT/index.html |
|
|
|
|
#3005 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana teraz to ja Ci zazdroszcze! wygladasz w niej jak ksiezniczka i pasuje do Ciebie, jakby byla na Ciebie szyta! nie wydaje Ci sie, ze powinnas mi podziekowac ze wyszukalam Ci taka piekną kiece? ![]() .. zartuje ciesze sie, ze Ty w niej pieknie wygladaz, le ja tez ją przymierze! o taaak![]() Cytat:
![]() Cytat:
My tez mamy taki uklad, ze TZ ma czas na granie, a ja na Wizaz i sie srawdza![]() Cytat:
oj dobrze, ze juz po wszystkim ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3007 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w koncu nie czesto jest okazja by ubrac taki pas do ponczoch a jest mega sexowny. Dodam jeszcze ze noc poślubną planuje odbyć zgodnie z tradycja chocby nie wiem co![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż gra, a ja sobie czytam forum w tym samym czasie i oboje jesteśmy zadowoleni
|
|
#3009 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ale dziękuję dziekuje, bez Ciebie pewnie do tej pory byłabym bez kiecki I Ty ja przymierz, bez mierzenia mozna mówic ale we wszystkim trzeba sie zobaczyc w lustrze
Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2011-11-17 o 21:38 |
|
|
|
|
#3010 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bo teraz już ciemno jest i nikt by naszego strajku nie zauważył...Cytat:
Bardzo ładnie w niej wyglądasz
|
|
#3011 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
BOSKA!!!!! I jaka super cena!! Cytat:
Cytat:
Co do pończoch to raczej samonośne bo z pasem nigdy nie nosiłam, ale może spróbuje i kolor też raczej naturalny. marylka80 mi się podoba 2 rząd i 2 sukienka ale to taki mój tym księżniczki
Ślub 27. X. 2012Laura http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png Edytowane przez justyna_g4 Czas edycji: 2011-11-17 o 21:53 |
||||
|
|
|
#3012 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Co do mieszkania razem, to my jeszcze nie mieszkamy, choć byśmy chcieli. Pewnie po ślubie dopiero.
|
|
#3013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
suknia naprawde piekna, ale jak zobaczylam w niej Ciebie to ja troche sie zalamalam, bo jednak watpie, ze bedzie mi pasowac bo jestem innej postury niz TY... mam 170cm i rozmiar 38, a Ty drobniutka jestes.. |
|
|
|
|
#3014 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Każdy żyje jak chce, ja nie potępiam tych, którzy mieszkają razem przed ślubem (i wcale nie uważam, że ich związki są gorsze), więc oczekuję tego samego od innych. Tak zostałam wychowana i tyle.Cytat:
Śliczna jest, gratulacje ![]() Cytat:
ale tak do chodzenia to raczej nie. Zdecydowanie jestem za samonośnymi i uwielbiam w nich chodzić Są sexy i mega wygodne.Cytat:
kooocur i megan, rozumiem Was, współczuję i trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze !
|
|
#3015 |
|
Wtajemniczenie
|
Uuuu...zbieram pochwały nawet od facetów Bo się zaraz zarumienię
|
|
#3016 | ||||
|
Zadomowienie
|
Nadrobiłam
Cytat:
Cytat:
Cytat:
czekamy na zdjecia![]() Cytat:
No tak tylko troszeczką ledwie miałam do nadrobienia z 8 stron, to co to jest... ![]() Jeżeli chodzi o rajstopy czy pończochy to zdecydowanie pończochy, ale jeszcze nie wiem czy na pasie czy samonośne, kolor oczywiście naturalny, bo białym mówie stanowcze nie Co do mieszkania z TŻ to bym jak najbardziej chciała i juz prawie byłam spakowana do przeprowadzki ale los się sprzeciwił i ni z tego nie wyszło... i tak jak na razie zostało... a teraz budujemy domek (bedziemy budować) Jeszcze cos miałam pisać ale nie pamietam co... jak przypomnę sobie to może napisze |
||||
|
|
|
#3017 |
|
Zakorzenienie
|
Ogladacie Kuchenne rewolucje?? sory, ale jak geslerowa we mnie rzucilaby makaronem to bym w pysk przywalila.
Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2011-11-17 o 22:12 |
|
|
|
#3018 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W takim modelu moim zdaniem kobiet od 40 w góre zle by wyglądały. Ty jestes wyzsza ode mnie o 10 cm , dojda jeszcze buciki i bedzie git, zobaczysz
|
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
Pończochy na pewno będą, ale nie białe. Tyle jestem w stanie na dzień dzisiejszy powiedzieć.
|
#3020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje w Grudniu sie przekonam jak nie to kupie inną ale tez w Agnes duzo jest ladnych z nowej kolekcji |
|
|
|
|
#3021 |
|
Wtajemniczenie
|
Z całego serca wszystkim jeszcze raz dziękuje za opinię
|
|
#3022 |
|
Zadomowienie
|
Za pierwszym razem oblałam sprawiedliwie - prawie przejechałam tego egzaminatora na łuku.
Stresowałam się trochę. Do przodu łuk pięknie zrobiłam, chcę jechać w tył, puszczam sprzęgło, a samochód nie jedzie. Ja się oblałam zimnym potem, znów wrzucam wsteczny, puszczam sprzęgło i znowu nic. Okazało się, że skrzynia biegów byłą wyrobiona i wrzucałam 4 bieg zamiast wstecznego. Jak wreszcie mi wszedł wsteczny, to tak dynamicznie puściłam sprzęgło, że mnie wypierdzieliło z tego łuku, słupki latały, a koleś musiał odskoczyć. Za drugim razem koleś chciał mnie udupić po prostu. Najpierw jak mu pokazywałam światła , to on do mnie z tekstem "proszę PAni, to nie jest motor!". Ja w panikę i myślę, k.. jaki motor?! A on mi mówi, że samochód ma światła z dwóch stron.
|
|
#3023 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny zaczynam sie stresować że jeszcze nie mam sukienki
|
|
|
|
#3024 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
|
|
|
#3025 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3026 |
|
Zadomowienie
|
och Kochane PMki, Wy tu produkujecie tych postów
ciężko Was nadrobić....po pierwsze DUŻO ZDROWIA! trzymam kciuki za Wasze badania! Nie widziałam, czy Paula już się odezwała, mam nadzieję, że wszystko poszło gładko... widziałam też temat mieszkania razem przed ślubem, hmmm, ja nikogo nie oceniam, osobiście z TŻetem nie mieszkam, bardzo bym chciała już z nim mieszkać, ale jako żona, więc póki co zostaje nam wić wspólne gniazdko, a jak już będziemy je mieć na własność to czeka nas bardzo dużo roboty, że pewnie maks 2 tygodnie przed ślubem będzie można zacząć przenosić jakieś rzeczy wiem, że czekają nas różne ciężkie chwile w małżeństwie, ale wiem, że to właśnie z moim TŻetem chcę spędzić życie ale gdyby nasz związek miał inną dynamikę, mielibyśmy inną sytuację to może wcześniej zamieszkalibyśmy razem, a tak, jesteśmy razem trochę ponad rok, mieszkamy w rodzinnych domach, nawet nie było opcji żeby razem zamieszkać ![]() co do wspólnego spania to ja chyba wolałabym mieć dwie kołdry, ale ostatnio też nam się zdarzyło zasnąć w jednym jednoosobowym łóżku choć muszę przyznać, że 90cm szerokości to trochę ciasno i się rozeszliśmy w połowie nocy ![]() Malwuś pięknie wyglądasz w tej sukni, naprawdę zjawiskowo!
|
#3027 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie będzie chrapanka. Akcja musi być ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3028 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3029 |
|
Zadomowienie
|
koniecznie
ja też tak zrobiłam, pomierzyłam jeszcze kilka modeli ale i tak wróciłam do pierwszej miłości ![]() ps. przyszły próbki zaproszeń, są identyczne jak na foto w aukcji, więc nie będę robić po ciemku zdjęć załączam te, które najprawdopodobniej wybierzemy - zdjęcia z aukcji zaproszeń najprawdopodobniej zamówimy też winietki i zawieszki do kompletu ![]() ech, a u mnie (oraz Kici, Paulinki i Oriflame_Rybnik ) 240 dni do ślubu.....
|
#3030 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zrobić zdjęcia i nam pokazać Mi też do głowy wbiła się jedna kiecka i ciągle o niej myślę i chyba muszę się wybrać i ja zamierzyć ![]() Co co pończoch czy rajstop to ja na pewno wybieram pończochy i na pewno nie białe, a czy będą to samonośne czy z pasem to się jeszcze okaże
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.

19.05.2012 

I zaloze sie ze we wtorek wpadnisz tutaj i bedziesz skakac ze szczescia ze to tylko jakies tam odstepsta od normy ale zupelnie nie grozne. Sciskam cie z calej sily 

koncepcja mi sie calkiem rozleciala a na nowa nie mam pomyslu 

bo w takim uzbrojeniu jeszcze mnie nie widział