Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-17, 21:09   #3001
kindziulindzia
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV

jakaś taka cisza nastała

skoro tak to idę wyprać włosy i lulu - tylko niech mi ktoś do cholery pościeli te wyro !!!

dobranocka
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 21:15   #3002
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Dziękuje kochane, że pamietacie
Niestety nie mam dobrych wieści..dziś robione mam dalsze badania, rozmazy itp.
Oczywiście skierowanie na badania w kierunku białaczki.
Nic nie mowiłam Tż ani rodzincie tylko, że mam dodatkowe badania zrobić ale w sobie czuje ogromny strach....
Wiem, że nic nie jest przesądzone, ale to uczucie niepewności jest okropne.
Tż powiedził, że co by nie było ślub się odbędzie, że kocha mnie i bez względu na sytułację chce mnie za żonę.
Powiedział też, ze gdyby w Pl było dozwolone miec kilka żon on chciałby miec tylko jedna mnie....
Jeszcze 5 dni i wszystko stanie się jasne...buuu
Kocooorku moj kochany...tak mi przykro ze musisz tkwic w tej niepewnosci...moge sie tylko domyslic jakie to straszne uczucie. Ale pamietaj ze dopoki nie ma zadnej potwierdzonej diagnozy nie ma sie co zamartwiac i gdybac co bedzie gdy...Ja tam wierze ze wszystko bedzie dobrze, bo nie moze byc inaczej I zaloze sie ze we wtorek wpadnisz tutaj i bedziesz skakac ze szczescia ze to tylko jakies tam odstepsta od normy ale zupelnie nie grozne. Sciskam cie z calej sily

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
aha! jeszcze chcialam napisac o kołderce My mamy jedną i nikt nikomu nie zabiera Ja jestem zmarzlakiem, wiec nawetjak zabiore TZtowi to on nic nie matudzi:P My jak sie kladziemy do lozka to sie przytulamy , gadamy a jak skonczymy odwracamy sie do siebie dupami i tak zasypiamy inaczej nie umiemy zasnac:P hehe
Hehe...to dokladnie tak jak my Tez spomy dupkami do siebie Po uprzednim wyprzytulania za zapas na cala nocke

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Kochane mam suknie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
Jest piękna, tylko trzeba ja dopasować Pani mi dziś zadzwoniła po 13 i pojechałam do salonu jak najszybciej bo bym z nerwów wszystkie palce sobie poobgryzała
Mama zdjęcia i o to one Pas w sukni w świetle salonu wydaje się być złoty ale to pomyłka, pas jest srebrny i pięknie się mieni Miałam na sobie halkę na 3 kołach, do sukni będę miała halkę gratis
Tiul jest jedwabny jak Pani mówiła, taki mięciutki, nie sztywny. Na kolejną przymiarke moge sie zgłaszac jak znajdę i kupię butki. Co do okrycia Pani mi nie poleciała bolerka bo mówi ze chyba by cały efekt popsuło i będziemy coś kombinować na przymiarce.
Mamusia mi zdjęcia robiła ale wyszły jakieś przymglone wiec musiałam sama sobie cykać fotki Kilka fotek nie chce mi sie załadowac jakis bład wyskakuje dlatego tylko tyle mam zdjęć
Piekna Bardzo ci w niej do twarzy Nie przesadzona i ma w sobie to cos co przyciaga uwage Gratulacje

Cytat:
Dziewczynki dziś jest Święto Wina Beaujolais Nouveau!!77Ja mam winko i pije Wasze zdrówko
No widzisz, dobrze ze przypomnialas Zapomnialam na smierc
Zaraz wyciagne jakas buteleczke i wypijemy z TZ TWOJE ZDROWKO

A tak w ogole co do mojej sukienki to moje obiekcje na temat koloru nie przeszly. Wrecz nawet przeciwnie, coraz bardziej jestem przekonana ze dokonalam zlego wyboru koncepcja mi sie calkiem rozleciala a na nowa nie mam pomyslu ale z dobrych wiesci to zadzwonila do mnie dzis pani z salonu ze udalo jej sie sprowadzic JA w ecru tyle ze dluga, ale to nic, wazne zebym zobaczyla ja na zywo w tym kolorze. No i w sobore z samego rana jade tam jeszcze raz, przymierze obie, i wtedy podejme decyzje.

A Koooocurku mam pytanko do ciebie, bo ty planujesz zloto brazowy kolor przewodni prawda? W jaki garnitur masz zamiar wsadzic swojego TZ?
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 21:17   #3003
Palulitka
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuje kochane, że pamietacie
Niestety nie mam dobrych wieści..dziś robione mam dalsze badania, rozmazy itp.
Oczywiście skierowanie na badania w kierunku białaczki.
Nic nie mowiłam Tż ani rodzincie tylko, że mam dodatkowe badania zrobić ale w sobie czuje ogromny strach....
Wiem, że nic nie jest przesądzone, ale to uczucie niepewności jest okropne.
Tż powiedził, że co by nie było ślub się odbędzie, że kocha mnie i bez względu na sytułację chce mnie za żonę.
Powiedział też, ze gdyby w Pl było dozwolone miec kilka żon on chciałby miec tylko jedna mnie....
Jeszcze 5 dni i wszystko stanie się jasne...buuu
Ja jakies 3 lata temu też miałam taką sytuację, przy kontrolnym badaniu krwi miałam podwyższony poziom bilirubiny a to oznacza żółtaczkę. Lekarz zalecił ponowne badanie i wszystko było już w porządku, ale to co ja przeżyłam do odebrania drugich wyników to masakra. Do tej pory nie wiem czemu mi wyszła ta bilirubina ale podobno czasem zdarzają się takie błędy.
Musisz być dobrej myśli, na pewno wszystko będzie w porządku

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Ja od jakiegoś czasu chodże tylko w stanikach dopasowanych przez brafiterkę (stanowczo zabroniła chodzić w innych). Ale nie polecam ich na ślub - zwykle są bardzo obudowane (bo miseczki są w dużo większym rozmiarze niż chodziło się dotychczas). Do tego są ciasne, żeby dobrze trzymały biust. Wcale nie jest to bardzo komfortowe, ale zdrowe dla biustu i kręgosłupa. No i nie widziałam nigdy pasowanego stanika bez ramiączek. A iść do ślubu z silikonowymi, to kiepsko. Ja rezygnuję ze stanika na ślub i wszywam miseczki albo fiszbiny w suknię.

I pamiętajcie, żeby iść do prawdziwej brafiterki, a nie jakiejś babki w sklepie, która staniki pasuje na oko, bez poprawek krawieckich (stanik musi być indywidualnie dopasowany do sylwetki - zwykle skrócony pas pod biustem). Bo wydacie kasę, a nic z tego nie wyjdzie.
Z tego co wiem to są tez takie bardziej wycięte, a czy bez ramiączek myślę że na pewno coś się znajdzie.
W mojej sukni mogła bym mieć taki stanik zapinany na brzuchu ( tak są takie i nawet miałam taki który miał różne możliwości zapinania ale z tego na brzuchu nie korzystałam bo było strasznie niewygodne) więc zdecydowałam się na wszycie miseczek do sukni
Popieram też że trzeba znaleźć prawdziwa brafiterkę, zazwyczaj ona dobiera takie kosmiczne rozmiary typu 70 G. Sklepy posiadające standardowo 70A 75B 80C a największa miseczkę DD na pewno nie mają profesjonalnego dobierania.

Cytat:
A jeśli chodzi o rodzinę, to moja Mama zawsze broni M. i bierze jego stronę. Powtarza też często, że powinnam się cieszyć, że znalazłam takiego dobrego i cierpliwego chłopa. Jest w tym trochę racji, bo ja mam bardzo trudny charakter.
Dokładnie tak jak u mnie :P Moja mamusia i tatuś często krzyczą na mnie żebym nie krzyczała na mojego TŻa. Normalnie czasem parodia się z tego robi :p ja na TŻa a oni na mnie :P

Cytat:
Jest piękna, tylko trzeba ja dopasować Pani mi dziś zadzwoniła po 13 i pojechałam do salonu jak najszybciej bo bym z nerwów wszystkie palce sobie poobgryzała
Mama zdjęcia i o to one Pas w sukni w świetle salonu wydaje się być złoty ale to pomyłka, pas jest srebrny i pięknie się mieni Miałam na sobie halkę na 3 kołach, do sukni będę miała halkę gratis
Tiul jest jedwabny jak Pani mówiła, taki mięciutki, nie sztywny. Na kolejną przymiarke moge sie zgłaszac jak znajdę i kupię butki. Co do okrycia Pani mi nie poleciała bolerka bo mówi ze chyba by cały efekt popsuło i będziemy coś kombinować na przymiarce.
Mamusia mi zdjęcia robiła ale wyszły jakieś przymglone wiec musiałam sama sobie cykać fotki Kilka fotek nie chce mi sie załadowac jakis bład wyskakuje dlatego tylko tyle mam zdjęć
Piękna suknia, prześlicznie w niej wyglądasz GRATULACJE !!
Palulitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 21:22   #3004
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Mi się podoba pare ale rewelacji nie ma

http://www.maxchaoulcouture.com/COLL...POT/index.html
2 rząd 4 (krótka)
4 rząd 1

I chyba tyle
Też kilka mi się podoba, ale rzeczywiście rewelacji nie ma. Moją uwagę zwrócił tył sukni pierwszej w drugim rzędzie. Szkoda, że nie ma przodu. Tył bardzo mi się podoba

09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 21:25   #3005
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:

Kochana teraz to ja Ci zazdroszcze! wygladasz w niej jak ksiezniczka i pasuje do Ciebie, jakby byla na Ciebie szyta!

nie wydaje Ci sie, ze powinnas mi podziekowac ze wyszukalam Ci taka piekną kiece? .. zartuje ciesze sie, ze Ty w niej pieknie wygladaz, le ja tez ją przymierze! o taaak

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
łooo jestem pod wrażeniem.... piękna jest

Kochana wrzuce CI możliwe że jeszcze dziś a jak nie zdąże to jutro... https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...e#post30159920

tu masz większość
bede wdzieczna

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
no mój też będzie grał bo inaczej mi nie pozwoli wizażować z wami a tego bym nie chciała oj nie nie więc jak zwykle kompromis

My tez mamy taki uklad, ze TZ ma czas na granie, a ja na Wizaz i sie srawdza

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Jestem. Ale czuje sie potwornie
Myslalam ze umre na samolocie u ginekologa... I strasznie piekło dzisiaj. Do tej pory czuje to pieczenie. Gin powiedzial ze za miesiac kontrola. Jakies globulki dal i powiedziala ze raczej juz powinno byc ok.

oj dobrze, ze juz po wszystkim

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
cel dokładnie taki tylko nie wiem czy jak mnie tak zobaczy to stanie na wysokości zadania
stanie stanie (doslownie)
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 21:26   #3006
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Też kilka mi się podoba, ale rzeczywiście rewelacji nie ma. Moją uwagę zwrócił tył sukni pierwszej w drugim rzędzie. Szkoda, że nie ma przodu. Tył bardzo mi się podoba

Też mi się ten tył podoba i ta góra z koronki ślicznie wygląda

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 21:28   #3007
Irmelin333
Raczkowanie

Cytat:
mam pytanie dziewczyny

czy któraś z Was ma zamiar w planach kupić pończochy ale na pasie?
samonośnych nie lubię bo i tak mi spadają a nie będę dłubać co i raz pod suknią bo mi się tam coś ześlizgło a po drugie chciałabym zrobić małą niespodziankę TŻ w ranek poślubny bo w takim uzbrojeniu jeszcze mnie nie widział
Ogolnie to chciałabym buty z odkrytym palcem i w zwiazku z tym nic na nogach, ale z drugiej strony jeśli okaze sie ze wybrałam buty z zakrytymi palcami i bedzie mnie stac na kolejny ( zbędny) wydatek to możliwe ze sie skusze w koncu nie czesto jest okazja by ubrac taki pas do ponczoch a jest mega sexowny. Dodam jeszcze ze noc poślubną planuje odbyć zgodnie z tradycja chocby nie wiem co

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
malwuś wyglądasz cudnie
Czarnooka_Paula najważniejsze, że już po wszystkim, dużo zdrówka życzę

opowiem Wam jeszcze ja u mnie wygląda zasypianie, bo mi się miło robi samej, jak o tym pomyslę
zasypiamy zawsze jak łyżeczki, TŻ zawsze mnie obejmuje i przytula
ale jak widzę, że on miał ciężki dzień, to tak niby fukam na niego, żeby się obrócił i ja przytulam jego trochę tak, jaby spał z plecakiem
oo tak uwielbiam pozycje na łyżeczki:0

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Hej..hej!!!

Dziewczynki mam do was pytanko takie nietypowe. Czy gdybyscie mogly dostac od Max Chaoul jakas sukienke za darmo, wybralybyscie jakas?

http://www.maxchaoulcouture.com/HTML...terieures.html

Bo moj TZ wyskoczyl wyskoczyl mi dzis z tekstem ze moze mi zalatwic kazda sukienke z tej firmy...no i nie wiem, moze ja jakas dziwna jestem ale przejrzalam cala kolekcje sumiennie i nic mi sie nie spodobalo...wszystkie sa jakies takie...kosmiczne?

A ja w tym czasie lece was poczytac bo widze ze jakies sukienki nam przybyly
Marylko niestety nic mi sie nie podoba. Mocno awangardowe te suknie.Aż za bardzo bym powiedziała.
Irmelin333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 21:35   #3008
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
My tez mamy taki uklad, ze TZ ma czas na granie, a ja na Wizaz i sie srawdza
U nas jest dokładnie tak samo Tż gra, a ja sobie czytam forum w tym samym czasie i oboje jesteśmy zadowoleni

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 21:36   #3009
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochana teraz to ja Ci zazdroszcze! wygladasz w niej jak ksiezniczka i pasuje do Ciebie, jakby byla na Ciebie szyta!

nie wydaje Ci sie, ze powinnas mi podziekowac ze wyszukalam Ci taka piekną kiece? .. zartuje ciesze sie, ze Ty w niej pieknie wygladaz, le ja tez ją przymierze! o taaak
Gdybym tylko mogła to bym Ci nawet wycałowała za nią stopy albo co byś tam jeszcze chciała ( bez podtekstów proszę )

No ale dziękuję dziekuje, bez Ciebie pewnie do tej pory byłabym bez kiecki : cmok:
I Ty ja przymierz, bez mierzenia mozna mówic ale we wszystkim trzeba sie zobaczyc w lustrze

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2011-11-17 o 21:38
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 21:42   #3010
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez patiss89 Pokaż wiadomość
MAM ZAPROSZENIA
zamówiłam je, 9 listopada i kurier właśnie je przyniósł pięknie zapakowane w kartoniku, jak dla mnie są cudowne
A pochwalisz się zdjęciami????

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość

gosza ty mnie kobieto rozwalasz ale raz z tobą biorę widły i gumiaczki i robimy strajk!
Ale to jutro w południe na przykład Bo teraz już ciemno jest i nikt by naszego strajku nie zauważył...

Cytat:
Ulala!!! Gratuluję zakupu Bardzo ładnie w niej wyglądasz I mój TŻcik ukradkiem zerknął na wizaż i powiedział, że wyglądasz świetnie!!!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 21:45   #3011
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
2690 zł, halka gratis, okrycie już płatne Musze jeszcze dopłacić 290 zł bo dziś miałam tylko 1400 ( wcześniej zaliczka 1000 zł) ale to jak pojedziemy po obrączki to skocze dopłacić resztę

BOSKA!!!!!
I jaka super cena!!

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
no dokladnie

tz mi kupil torbe z zawartoscia z MC na pocieszenie

a co tam ;D

na pocieszenie ;D
Teraz już tylko lepiej będzie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
a ja mam pytanie ?
stawiacie w dniu ślubu na pończochy czy rajstopy ? jeśli pończochy to z pasem czy samonośne ? i jaki kolor ?
nie lubie nosić ani rajstop ani pończoch i mam problem
Ja na pewno pończochy bo rajstop wogóle nie noszę.
Co do pończoch to raczej samonośne bo z pasem nigdy nie nosiłam, ale może spróbuje i kolor też raczej naturalny.

marylka80 mi się podoba 2 rząd i 2 sukienka ale to taki mój tym księżniczki

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png

Edytowane przez justyna_g4
Czas edycji: 2011-11-17 o 21:53
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 21:45   #3012
misiak17
Wtajemniczenie

Cytat:
MAM ZAPROSZENIA
zamówiłam je, 9 listopada i kurier właśnie je przyniósł pięknie zapakowane w kartoniku, jak dla mnie są cudowne
no to czekamy na zdjęcia

Cytat:
piękna i super w niej wyglądasz
Cytat:
a ja mam pytanie ?
stawiacie w dniu ślubu na pończochy czy rajstopy ? jeśli pończochy to z pasem czy samonośne ? i jaki kolor ?
ja stawiam na pończochy samonośne. Z pasem jeszcze nie miałam okazji nosić, ale mam zamiar sobie takie sprawić, bo wiem, że TŻtowi się podobają

Co do mieszkania razem, to my jeszcze nie mieszkamy, choć byśmy chcieli. Pewnie po ślubie dopiero.

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 21:46   #3013
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Gdybym tylko mogła to bym Ci nawet wycałowała za nią stopy albo co byś tam jeszcze chciała ( bez podtekstów proszę )

No ale dziękuję dziekuje, bez Ciebie pewnie do tej pory byłabym bez kiecki : cmok:
I Ty ja przymierz, bez mierzenia mozna mówic ale we wszystkim trzeba sie zobaczyc w lustrze

suknia naprawde piekna, ale jak zobaczylam w niej Ciebie to ja troche sie zalamalam, bo jednak watpie, ze bedzie mi pasowac bo jestem innej postury niz TY... mam 170cm i rozmiar 38, a Ty drobniutka jestes..
Stary 2011-11-17, 21:46   #3014
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdawe02 Pokaż wiadomość
Widzę, że nie jestem sama. Nie ja jedyna zamieszkam z moim TŻ dopiero po ślubie. U mnie w pracy byli w szoku, że wychodzę za czlowieka, którego niby "tak na prawdę nie znam, bo z nim nie mieszkam"
Niby taka zaściankowa jestem. Moi znajomi z pracy mieszkają z drugą połówką po kilka lat i dopiero potem ewentualnie ślub. Dla mnie to zaburzona kolejność. Chcę żeby ślub był nie tylko "papierkiem" ale rzeczywistym początkiem wspólnego życia. Oczywiście są różne sytuacje życiowe i nie powinno się generalizować, że mieszkanie wspólne przed ślubem jest złe czy dobre. My podjeliśmy taką a nie inną decyzję i wkurza mnie gdy ktoś mi wmawia, że nam się nie uda
Mam podobne zdanie na ten temat. U mnie jest tylko taka różnica, że na dzień dzisiejszy raczej nie słyszę głupich tekstów na temat tego, że razem nie mieszkamy. I oby tak było dalej Każdy żyje jak chce, ja nie potępiam tych, którzy mieszkają razem przed ślubem (i wcale nie uważam, że ich związki są gorsze), więc oczekuję tego samego od innych. Tak zostałam wychowana i tyle.

Cytat:
Napisane przez Irmelin333 Pokaż wiadomość
Wy z tymi kołdrami to powaznie? mam dla Was hit: mój TŻ spi u mnie srednio co 2gi dzień i spimy nie dość zę pod jedną kołdrą to jeszcze na łóżku jednoosobowym!
My jak studiowaliśmy, to pomimo tego, że w pokoju mieliśmy dwa jednoosobowe łóżka, często spaliśmy razem na jednym

Cytat:
Śliczna jest, gratulacje

Cytat:
mam pytanie dziewczyny

czy któraś z Was ma zamiar w planach kupić pończochy ale na pasie?
samonośnych nie lubię bo i tak mi spadają a nie będę dłubać co i raz pod suknią bo mi się tam coś ześlizgło a po drugie chciałabym zrobić małą niespodziankę TŻ w ranek poślubny bo w takim uzbrojeniu jeszcze mnie nie widział
Ja tam jakoś nie lubię tych na pasie, mam wrażenie, że ten pas nie jest na tyle "silny" by je utrzymać i by było mi wygodnie. Do igraszek miłosnych owszem, są fajne ale tak do chodzenia to raczej nie. Zdecydowanie jestem za samonośnymi i uwielbiam w nich chodzić Są sexy i mega wygodne.

Cytat:
a ja mam pytanie ?
Zdecydowanie pończochy samonośne - białe.

kooocur i megan, rozumiem Was, współczuję i trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze !

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 21:47   #3015
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Ulala!!! Gratuluję zakupu Bardzo ładnie w niej wyglądasz I mój TŻcik ukradkiem zerknął na wizaż i powiedział, że wyglądasz świetnie!!!
Uuuu...zbieram pochwały nawet od facetów Bo się zaraz zarumienię
Stary 2011-11-17, 21:49   #3016
Talaaa87
Zadomowienie

Nadrobiłam

Cytat:
Napisane przez magdawe02 Pokaż wiadomość
No dokładnie jakbym czytała o sobie i moim A.
Też robimy wyścigi kto kogo przechytrzy w drodze do kaloryfera
On ciągle oglądałby TVN Turbo i kanały Discovery, a ja też je lubię no ale nie na okrągło
chciałabym pooglądać TVN Style czy TLC właśnie ale on tego w ogóle nie może znieść. Hehe najbardziej go wkurza Gok Wan. Po prostu dostaje bialej gorączki chłopak
To jak bym widziała mojego TŻta... jak siedzimy u mnie to albo jeden program albo drugi, a jak ja bym chciała cos innego to sie nie da...

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
ja wymiatam? zobaczycie moja reakcję jak wrócę z pierwszych jazd to dopiero będzie jazda bez trzymanki no ale nie ukrywam chciałabym za pierwszym razem zdac choc wiem że może mi byc ciężko bo prawdopodobnie będę zdawac w zimie
Cytat:
MAM ZAPROSZENIA
Super gratulacje czekamy na zdjecia
Cytat:
Jest śliczna a Ty wyglądasz po prostu cudnie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Oj tam, oj tam... ociupinkę tylko
No tak tylko troszeczką ledwie miałam do nadrobienia z 8 stron, to co to jest...

Jeżeli chodzi o rajstopy czy pończochy to zdecydowanie pończochy, ale jeszcze nie wiem czy na pasie czy samonośne, kolor oczywiście naturalny, bo białym mówie stanowcze nie a tak w ogóle to najchętniej to bym nie zakładała nic

Co do mieszkania z TŻ to bym jak najbardziej chciała i juz prawie byłam spakowana do przeprowadzki ale los się sprzeciwił i ni z tego nie wyszło... i tak jak na razie zostało... a teraz budujemy domek (bedziemy budować)

Jeszcze cos miałam pisać ale nie pamietam co... jak przypomnę sobie to może napisze

Pani Mgr
Talaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 21:50   #3017
__Paulinka__
Zakorzenienie

Ogladacie Kuchenne rewolucje?? sory, ale jak geslerowa we mnie rzucilaby makaronem to bym w pysk przywalila.

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2011-11-17 o 22:12
Stary 2011-11-17, 21:51   #3018
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:

suknia naprawde piekna, ale jak zobaczylam w niej Ciebie to ja troche sie zalamalam, bo jednak watpie, ze bedzie mi pasowac bo jestem innej postury niz TY... mam 170cm i rozmiar 38, a Ty drobniutka jestes..
Nie przesadzaj ,jestes wyzsza to waga sie inaczej rozkłada W takim modelu moim zdaniem kobiet od 40 w góre zle by wyglądały. Ty jestes wyzsza ode mnie o 10 cm , dojda jeszcze buciki i bedzie git, zobaczysz
Stary 2011-11-17, 21:51   #3019
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Pończochy na pewno będą, ale nie białe. Tyle jestem w stanie na dzień dzisiejszy powiedzieć.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 21:53   #3020
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Nie przesadzaj ,jestes wyzsza to waga sie inaczej rozkłada W takim modelu moim zdaniem kobiet od 40 w góre zle by wyglądały. Ty jestes wyzsza ode mnie o 10 cm , dojda jeszcze buciki i bedzie git, zobaczysz

mam nadzieje w Grudniu sie przekonam jak nie to kupie inną ale tez w Agnes duzo jest ladnych z nowej kolekcji
Stary 2011-11-17, 21:54   #3021
malwus20
Wtajemniczenie

Z całego serca wszystkim jeszcze raz dziękuje za opinię
Stary 2011-11-17, 22:00   #3022
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
na czym oblałaś?
Za pierwszym razem oblałam sprawiedliwie - prawie przejechałam tego egzaminatora na łuku. Stresowałam się trochę. Do przodu łuk pięknie zrobiłam, chcę jechać w tył, puszczam sprzęgło, a samochód nie jedzie. Ja się oblałam zimnym potem, znów wrzucam wsteczny, puszczam sprzęgło i znowu nic. Okazało się, że skrzynia biegów byłą wyrobiona i wrzucałam 4 bieg zamiast wstecznego. Jak wreszcie mi wszedł wsteczny, to tak dynamicznie puściłam sprzęgło, że mnie wypierdzieliło z tego łuku, słupki latały, a koleś musiał odskoczyć.

Za drugim razem koleś chciał mnie udupić po prostu. Najpierw jak mu pokazywałam światła , to on do mnie z tekstem "proszę PAni, to nie jest motor!". Ja w panikę i myślę, k.. jaki motor?! A on mi mówi, że samochód ma światła z dwóch stron. I kazał mi obchodzić samochód z prawej i z lewej. Potem wypuścił mnie z ośrodka jakąś boczną bramą. Więc na filmie nie widać znaku strefy ograniczenia do 30 (to takie małe osiedla były). Ale ja wiedziałam, że tam jest ten znak i jechałam 30. To ten do mnie "Warunki atmosferyczne pozwalają na jazdę z maksymalną dozwoloną prędkością. Jak Pani nie poprawi dynamiki jazdy, to Panią obleję". Buc jeden. To wyjechałam na trasę - 1, 2, 3 i jedziemy. Znów mnie zawrócił w te osiedla i zaczęliśmy skręcać. Jeden, drugi, trzeci, czwarty skręt. Za którymś razem ten baran daje mi po heblach i zaczyna na mnie wrzeszczeć "Czy ja wiem, że nie jeździ się przeciwnym pasem ruchu?!" Ja do niego, że wiem - skończyłam kurs. Wiecie co się stało? Było skrzyżowanie (kolejne) w kształcie litery "T", przerywana linia, pasy dla pieszych i przed samym skrętem 30cm podwójnej ciągłej. I ja na tę ciągłą najechałam lekko kołem przy skręcie. Ten buc po to mnie na te wszystkie zakręty kierował, żebym w końcu najechała. A potem 15 minut krzyczał na mnie, że stanowię zagrożenie na drodze, bo jeżdżę przeciwnym pasem ruchu. No po prostu krew mnie zalewa, jak o tym myślę.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 22:00   #3023
Talaaa87
Zadomowienie

Dziewczyny zaczynam sie stresować że jeszcze nie mam sukienki chodziłam po salonach u mnie ale nic mi się nie spodobało (wiem musze mierzyć) ale od kiedy przymierzyłam sukienkę Emmi Mariage Giovani to nie moge przestać o niej myśleć i wszystkie sukienki porównuje do niej... Czy to jest jakiś znak??

Pani Mgr
Stary 2011-11-17, 22:10   #3024
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Ogladacie Kuchenne rewolucje?? sory, ale jak geslerowa we mnie zuciabyl makaronem to bym w pysk przywalila.
Jakby mi ktoś w knajpie podał 3-dniowy makaron, to ja bym w pysk dała. Przecież ludzie za to płacą i jeszcze się zatruć mogą. Masakra.

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Talaaa87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zaczynam sie stresować że jeszcze nie mam sukienki chodziłam po salonach u mnie ale nic mi się nie spodobało (wiem musze mierzyć) ale od kiedy przymierzyłam sukienkę Emmi Mariage Giovani to nie moge przestać o niej myśleć i wszystkie sukienki porównuje do niej... Czy to jest jakiś znak??
To na pewno znak! Zmierz ją jeszcze raz

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 22:11   #3025
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Jakby mi ktoś w knajpie podał 3-dniowy makaron, to ja bym w pysk dała. Przecież ludzie za to płacą i jeszcze się zatruć mogą. Masakra.
a toswoją drogą przeciz makaron bylby szybciej ugotowany nic rozmrozenie.. to akurat masakra. Ale jedzenia sie nie rzuca.
Stary 2011-11-17, 22:12   #3026
maly_czlowieczek
Zadomowienie

och Kochane PMki, Wy tu produkujecie tych postów ciężko Was nadrobić....

po pierwsze DUŻO ZDROWIA! trzymam kciuki za Wasze badania! Nie widziałam, czy Paula już się odezwała, mam nadzieję, że wszystko poszło gładko...

widziałam też temat mieszkania razem przed ślubem, hmmm, ja nikogo nie oceniam, osobiście z TŻetem nie mieszkam, bardzo bym chciała już z nim mieszkać, ale jako żona, więc póki co zostaje nam wić wspólne gniazdko, a jak już będziemy je mieć na własność to czeka nas bardzo dużo roboty, że pewnie maks 2 tygodnie przed ślubem będzie można zacząć przenosić jakieś rzeczy wiem, że czekają nas różne ciężkie chwile w małżeństwie, ale wiem, że to właśnie z moim TŻetem chcę spędzić życie ale gdyby nasz związek miał inną dynamikę, mielibyśmy inną sytuację to może wcześniej zamieszkalibyśmy razem, a tak, jesteśmy razem trochę ponad rok, mieszkamy w rodzinnych domach, nawet nie było opcji żeby razem zamieszkać

co do wspólnego spania to ja chyba wolałabym mieć dwie kołdry, ale ostatnio też nam się zdarzyło zasnąć w jednym jednoosobowym łóżku choć muszę przyznać, że 90cm szerokości to trochę ciasno i się rozeszliśmy w połowie nocy

Malwuś pięknie wyglądasz w tej sukni, naprawdę zjawiskowo!
Stary 2011-11-17, 22:16   #3027
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez Irmelin333 Pokaż wiadomość
Ogolnie to chciałabym buty z odkrytym palcem i w zwiazku z tym nic na nogach, ale z drugiej strony jeśli okaze sie ze wybrałam buty z zakrytymi palcami i bedzie mnie stac na kolejny ( zbędny) wydatek to możliwe ze sie skusze w koncu nie czesto jest okazja by ubrac taki pas do ponczoch a jest mega sexowny. Dodam jeszcze ze noc poślubną planuje odbyć zgodnie z tradycja chocby nie wiem co
Dokładnie tak jak piszesz. Nie będzie chrapanka. Akcja musi być
Cytat:
To zdecydowanie znak. Myślisz o niej. Podobała Ci się, wiesz jak w niej wyglądasz. Chyba nie da się oszukać kieckowego przeznaczenia
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 22:20   #3028
Talaaa87
Zadomowienie

Cytat:
To na pewno znak! Zmierz ją jeszcze raz
Chyba tak muszę zrobić...

Pani Mgr
Stary 2011-11-17, 22:34   #3029
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
Chyba tak muszę zrobić...
koniecznie ja też tak zrobiłam, pomierzyłam jeszcze kilka modeli ale i tak wróciłam do pierwszej miłości

ps. przyszły próbki zaproszeń, są identyczne jak na foto w aukcji, więc nie będę robić po ciemku zdjęć załączam te, które najprawdopodobniej wybierzemy - zdjęcia z aukcji zaproszeń najprawdopodobniej zamówimy też winietki i zawieszki do kompletu

ech, a u mnie (oraz Kici, Paulinki i Oriflame_Rybnik ) 240 dni do ślubu.....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zaproszenia.jpg (68,3 KB, 53 załadowań)
Stary 2011-11-17, 22:35   #3030
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
No to chyba trzeba iść jeszcze raz ja przymierzyć zrobić zdjęcia i nam pokazać

Mi też do głowy wbiła się jedna kiecka i ciągle o niej myślę i chyba muszę się wybrać i ja zamierzyć

Co co pończoch czy rajstop to ja na pewno wybieram pończochy i na pewno nie białe, a czy będą to samonośne czy z pasem to się jeszcze okaże
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości