|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: No Kochane, czas wybrać tytuł do kolejnego wątku ![]() |
|||
Ząbki śmiało już kiełkują a dzieciaczki zupką plują. VII-VIII 2011 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
17 | 32,08% |
Rok temu w brzuszku mamy, teraz rok razem witamy |
1 | 1,89% |
Uhuha Uhuha zima z brzdącem nie jest zła! |
5 | 9,43% |
Straszne kolki poszły w kąt, teraz ząbki dają show. |
0 | 0% |
Dzieci silne bardzo mamy, które siedzieć by już chciały! |
3 | 5,66% |
Pierwsze ząbki już mamy i obiadkami się zajadamy. |
0 | 0% |
Ząbek tu, ząbek tam - tutaj najlepszy wątek mam. |
0 | 0% |
Jabłko,marchew czy pietruszka – trafia już do mojego brzuszka. |
2 | 3,77% |
Jak na drożdżach rośniemy, bo obiadki już jemy. |
0 | 0% |
Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci. |
18 | 33,96% |
Dobrze się już znamy i lubimy mocno, a nasze dzieciaki jak na drożdżach rosną. |
0 | 0% |
Nawet żadna teściowa temu nie zaprzeczy, że jesteśmy super mamy i mamy cudowne dzieci! |
2 | 3,77% |
Obroty ćwiczymy, wszystko zaśliniamy i mamy fajowe, superanckie mamy. |
3 | 5,66% |
W zeszłą zimę w brzuszku mamy, w tą już z zewnątrz świat oglądamy. |
2 | 3,77% |
Piję mleczko, rosnę, śpię i tak mija dzień za dniem. |
0 | 0% |
Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
właśnie chciałam się umówić do swojego fryzjera na sobotę przed świętami i już nie ma miejsc
![]() Muszę sobie jakąś opiekę załatwić do Hani i w tygodniu termin zaklepać. |
![]() ![]() |
![]() |
#1083 | ||
Zadomowienie
|
![]() moja nie miala, mi kazali w przychodni robic oklad z sody oczyszczonej. moze to pomoze? pisze jedna reka bo Maja mi na cycu spi ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() sto lat ! sto lat! sto lat! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1084 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
kurde, kto mi receptę wypisze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie mam już sił ![]() a ja robię kolejną porcję prania..nie wiem co robić ![]() ryczę i tyle Karolinee- ![]() Vaniliova- 100lat,100lat oraz zdrówka dla Ciebie i tych ,których kochasz!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1085 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny są gdzieś w markecie pamersy w promocji??? Muszę kupić, a u mnie 60zł
![]()
#1086 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1087 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Huuurrraaa!!! Gratuluję! I oczywiście zyczę spełnienia wszystkich marzeń! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A u nas noc wyspana, choć mamusia miała lekkiego stresa ![]() ![]() ![]() ![]() W sumie głupota, nie? Trafiło mi się dziecko idealne, które od urodzenia lubi spać, a ja zamiast korzystać z tego, o co wszyscy rodzice się modlą, budze go i nie daję pospać ani jemu, ani sobie ![]()
![]() |
#1088 |
Wtajemniczenie
|
#1089 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do meritum, to dziękuję za odpowiedź ![]() [QUOTE=Lili 83;30569376 My robiliśmy usg brzuszka tylko dlatego, że Radek robił kupki ze sluzem, czasem była krew... tak samo badania z krwi. Jak nie ma potrzeby to badań nie zlecają.[/QUOTE] Ok, bo myślałam, że kolejnego nie miałam ![]() Cytat:
Cytat:
Ale faktycznie myślałam o podkładaniu ręcznika czy czegoś - chodzi o to, żeby głowa miała więcej "miejsca" na ruch tak jakby wisząc w powietrzu tak? Bo w sumie na poduszce kładzie się głowę a ręcznik pod ramionka. Więc nie wiem. Cytat:
Niestety - ja w zasadzie noszę tylko do odbicia - i te pozycje po prostu się nie nadają bo mu się ulewa. W pionie beka jak żul. Ale się zelektryzowałam. Rano seans pod karuzelą, teraz seans pod misiem, do spania owieczka z szumem oceanu ![]() MAm pomalowane paznokcie i wydepilowane nogi ![]() Muszę kupić więcej zabawek, to ciasta zacznę piec. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1090 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiec z blogoslawienstwem wizazowych cioć spijcie dzisiejszej nocy do oporu oboje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny napisałam w klubie.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
![]() ![]() |
![]() |
#1092 |
Rozeznanie
|
Karolinee ja tez sie ciesze z pomyslnych wynikow
Vaniliowa- spełnienia marzeń |
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Zakorzenienie
|
Brumek moje dziecko potrafić usnąć o 20 i wstać o 6.30. 10 godzin snu.
Agata zjadła zupe i spi. Nie bylismy dzis na spacere, bo u nas plucha i sie matce nosanie chciało wyściubić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1094 | |
Zakorzenienie
|
Tyle pozaznaczałam i mi nie zacytowało
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() O co z tym Zawitkowskim chodzi? Może któraś streścić ![]() Karolinee, super że z uszkami w porządku!!! Vaniliova, STO LAT!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Kurka, mam mega lenia, nie chce mi się iść do pracy!! Któraś chętna za zamianę? ![]() Byłam z małym u lekarza, teraz śpi wreszcie bo całe przedpołudnie wytrzymał bez snu i już się marudny zrobił....a po konsultacji - w lutym nas operacja czeka...
![]() ![]() |
![]() |
#1095 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz założyłam rurkę od 120 butelki do tej dużej, czasami bez rurki tylko z tym żółtym. A po nocy w kuchni blat cały w rozsypanym mleku, bo trafić mi ciężko do butelki taka zaspana jestem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ale jak się tż dowie, że to koszt 1000-15000 to padnie ![]() Kombinezon- mój podszyty polarem, ale jakiś taki gruby nie jest, cieńszy niż moja kurtka zimowa... Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() 2 razy ![]() Powiem lepiej: kiedyś brejdak zrobił sobie jaja jak mu za skórę zalazłam, i poszłam do szkoły a w plecaku moje brudne majtki ![]() ![]() Cytat:
Ale nie wiem czy jeszcze są. Wogóle to http://promobaby.pl/market-real.html dobra strona. Cytat:
![]() ![]() ![]() Prrr szalone pędzicie z postami. Nadrobiłam po łebkach. Wróciliśmy ze szczepienia. Źle nie było. Kolejne jak Młoda skończy 12 miesięcy. Zły mam humor, ide do klubu może wątek cookie mi poprawi ![]() Ale jak przeczytam co napisała Marinka to znowu dół wróci. Buuuu A bo znowu mi teściówka nerwy podniosła. Mi to już sam jej głos przeszkadza jak słyszę... Mój tż mówi że się przez nas wykończy ( mnie i teściówkę) A bo jutro musze jechać na 12! godzin do budy i Sara zostać musi z tą jędzą, bo tż ma wyjazd ![]() A i takich A A A bo to bo siamto by się dzisiaj znalazło. A i pogoda do duszy, po drodze 3 samochody w rowie i dachowanie bo tak ślisko rano było, jajeczko dosłownie na drodze ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1096 |
Zakorzenienie
|
Nie postarzałaś się, tylko jesteś o rok mądrzejsza
![]() Wszystkiego co najlepsze ![]() ooooo co mi się przydarzyło...muszę Wam to opisać! Jak chodziłam do studium to pewnego dnia sobie zaspałam. Miałam parę minut do autobusu więc się ogarnęłam szybko i wybiegłam z domu. Lecę z górki i czuję, że coś jest nie tak... Patzę na dół i RANY BOSKIE ja nie mam STANIKA ![]() Czujecie? Musiałam się oczywiście wrócić do domu... ![]() Babonik pediatra Ci recepty nie wypisze ? Kurcze, mój Mały też ma problemy ze skórą, nie padło nigdy AZS ale... pediatra przepisała mu też jakąś maść za 5zł podobne jak oilatum krem tylko że dużo tańsze. Ja kąpie w oilatum cały czas. i później kremuję właśnie tą maścią. Edytowane przez Lili 83 Czas edycji: 2011-11-18 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Zakorzenienie
|
Meldujemy się po szczepieniu
![]() Jula zniosła dzielnie 3 wkłucia - w sumie coś tam zapłakała przy wpuszczaniu ale jej zaraz przeszło - ale wściekła się przy ubieraniu już do wyjścia z przychodni ale wsadzona w fotelik migiem zasnęła. Teraz już własnie obiad ze mną ugotowała i buszuje aktualnie na macie ![]() wpadnę potem ![]()
![]() |
#1098 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny.
Ja oczywiscie nie mam kiedy napisac , czytam Was w nocy na karmieniach , Bo obiecalam Tz ze Sophie nie bedzie z nami spala , wiec aby nie zasnac Was podczytuje ![]() Brumek dziekuje ![]() ![]() My dzis konczymy 14 tyg Wczoraj bylam na zakupach w markecie , najpierw pojecha lam do mechanika , zeby mi wylaczy poduszke z przodu , Bo chcialam miec niunie kolo siebie , wole ja widziec.no I pozniej sie zaczelo , przekladanie w siedzonko do wozka darla sie jak .... , w markecie ok , Bo kolorowo ![]() ![]() ![]() Wczoraj tz wyciagnal gitare , chyba juz ze trzy lata na niej nie gral , a teraz ma dla kogo , Sophie zachwycona ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Zakorzenienie
|
LASKI
![]() ![]() KLIK W PODPISIK ![]()
#1100 |
Rozeznanie
|
Vaniliova 100 lat
|
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, jak cos to ja powysylalam zaproszenia na fb - tak hurtowo na namiary z klubu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Rozeznanie
|
Mialam isc na masaz a tu mala spala I szkoda mi bylo jej obudzic za tydzien pojdziemy, szkoda troche , ale nadrobimy za tydzien
|
![]() ![]() |
![]() |
#1103 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1105 | |||
Raczkowanie
|
Vaniliova - najlepszego
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dla mnie dada to najlepsze pieluchy. nawet gdyby wszystkie dostępne kosztowały tyle samo to wybrałabym dada. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Eh.. Majcia nadal strasznie ulewa już nie wiem co robić ![]() ![]() ![]() Co to za klub o którym piszecie?
![]() |
#1106 |
Zadomowienie
|
jeny, mam do nadrobienia 10 stron!
![]() Vaniliova - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! gratuluje wszystkim dzieciaczkom kolejnych skonczonych tygodni - w szczegolnosci Izie skonczenia pol roczku ![]() karolinee - super z uszkami ![]() madziaranew - nie nosi sie dzieci przodem do swiata w nosidelku ![]() Patik - czemu zarazilas mnie opryszczka??? ![]() Ja tez wywijam dzieckiem jak Zawitkowski ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Zakorzenienie
|
Mezszares to nie ja
![]() Marinka przczeczytałam w klubie. Nie wiem co napisać....Przytulam wirtualnie. Prze pogodę i mój nastrój nic mi się nie chce...chyba obiadu nie zrobię. Mam dziwne dreszcze. Dziewczynki poklikajcie, może pierwszy raz w życiu coś wygram ![]() Nie pisałam,że w nocy wstawałam milion razy. Eh. Od 3-6 chyba z 10...
Sara ![]() Edytowane przez patik87 Czas edycji: 2011-11-18 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1108 | |
Wtajemniczenie
|
Hej słonca
nie ma szans żebym nadrobiła ![]() ale przybiegam chociaż się przyitać bo zapewne strasznie tęskniłyście za telikiem ![]() Cytat:
Jasiu też potrafi spać po 8 godzin i pięknie rośnie wiec myślę że sen potrzebny tak samo jak pokarm Vaniliowa ![]() ![]() ![]() A babydream są w cenie 19,99 w rosmanie(tyle że to mniejsza paczka niż pampki) a pampersy 52 tez w rossie a ja w skrócie Jesteśmy po badaniu bioderek-wyniki super ![]() w niedziele chrzciny i dziś muszę iśc do spowiedzi ![]() wiec troszkę zakręcona jestem Jaś ostatnie 2 dni miał boskie uśmiechał sie, jadł i spał bez płaczu a dziś je i płacze ![]() ale dzielnie go tule całuje, łaskocze itd aha i mam sukienke na chrzest troche jak prostytutka ![]() lofju moje mamuśki ![]()
![]() |
#1109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje ![]() załączam zdjęcie mojego misia ![]() zly bo zamiast jechac to zdjecia robilam, ale minka bardzo slodka moim zdaniem ![]() przepraszam, profil siostry ![]() to ja bartessa ![]() Edytowane przez Gomra Czas edycji: 2011-11-18 o 14:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1110 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gdzie nabyłaś taką świetną czapeczkę? Aniu jaka operacja w lutym ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.