|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 |
BAN stały
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
No to ja juz sie nie bede powtarzac z waszym tempem pisania
![]() ![]() Pisalyscie o spiworkach do wozka i postanowilam i ja zamowic , zamiast poscieli. O taki kupilam: http://www.ebay.co.uk/itm/2807742849...84.m1439.l2648 No i przyszly mi dzis paczki ![]() Jestem super zadowolona z laktatora. Za 25.00f caly zestaw z Tommee Tippee: - laktator - 3 butelki - 2 smoczki - 56 wkladek laktacyjnych - 5 pojemnikow do przechowywania mleka - pojemnik na smoczek W ogole moim zdaniem Tommee Tippee jest lepsze od Aventu, a smoczki w butelkach maja ksztalt piersi co jest pomocne przy karmieniu. Co do smoczkow uspokajaczy to tak jak wyzej - mam z Tommee Tippe. Gratuluje poznania plci i zaczecia nowych tygodni ![]() Kiedy zaczynacie urządzać kąciki i pokoje dzieci? My na weekendzie bo w piątek odbieramy fotel do karmienia a w sobote łóżeczko po Milence , które jest u rodziców ![]() ![]() Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2011-11-23 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4142 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Cytat:
![]() Ale nie denerwuj się na to pytanie o uczulenie, bo muszą o to zapytać. Pewnie, że nie testowałaś wszystkiego na sobie, nikt tak nie robi. Ale ja np. mam prawdopodobne czulenie na jeden antybiotyk (czyli od razu na całą grupę), bo dawno temu coś mi tam się po tym działo - no i profilaktycznie mi tego nie zapisują. A skoro do tej pory na nic nie byłaś uczulona, to zakładają, że mogą Ci podać lek z którejkolwiek grupy ![]() Spokojnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4143 |
Wtajemniczenie
|
moje kolejne prace drugi krasnal w toku wiec jeszcze nie skonczony
#4144 |
BAN stały
|
Mam jeszcze 1 pytanie. Szczotki do wlosów kupujecie z włosia naturalnego czy miękkiego?
Co myślicie o tej? http://bobasshop.co.uk/product_info.php?products_id=347 ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Monia współczuje dolegliwości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4145 | ||||||||
Zadomowienie
|
hej hej jestem
![]() ![]() ![]() ![]() dzisiejszy pan dr podejrzewa że tamten od usg miał źle skalibrowany sprzęt, że takie wieeeeelkie różnice były ![]() ![]() dzięki za kciuki i ciepłe słowa ![]() ![]() ![]() a dziś na usg wyszedł nam 29.12 ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() już napisałam ![]() Cytat:
![]() 1800 w 32 to spory dzidziuś, ja miałam w 31t 1500 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4146 |
Zadomowienie
|
specjalnie dla was zwlokłam się z łóżka
jeśli chodzi o szczotkę do włosków tt to jest miękka ale nie jakoś super dla mnie ok
#4147 |
Konto usunięte
|
Witaj Dark lady ja jestem z Łodzi i będę rodzić w szpitalu Rydygiera-ma bardzo dobre opinie.Termin mam na 21-24 lutego, więc możliwe że się spotkamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4148 |
BAN stały
|
MissZuzia super ze wszystko w porządku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4149 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
MissZuzia ufff super, że wszystko oki ![]() Agacia, Agatek ładnie Wam maluszki rosną ![]() ja ide podejrzeć moja kruszynkę w przyszłym tygodniu... ciekawe ile przybrała, bo sądząc po tym jakiego dostała powera to sporo ![]() Nikotynka ja też bym chyba wybrała to drugie mieszkanko.... fajnie, że Sandra i mła Amelka mają się dobrze ![]() a ja wzięłam sobie kąpiel, posiedziałam i zrelaksowałam się w waannie i już mi lepiej i skurcze przeszły... za to dostałam mega zgagi ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- dobranoc laseczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4150 | ||||
Wtajemniczenie
|
dobry wieczór
![]() a ja byłam dzisiaj przypadkowo w Lidlu i kupiłam biustonosz do karmienia biały za jedyne 13,99 ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() co do smoczków to ja zakupiłam uspokajające z TT jak i butelki ![]()
![]() |
#4151 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super, że wszytsko dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuje ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4152 | |
Zakorzenienie
|
Inutil współczuję wymiocin
![]() ![]() ![]() Monika ja bym się chyba zadrapała ![]() ![]() ![]() agawo wybacz skarbie dopiero teraz doczytałam, że będziesz miała cipuchnę ![]() ![]() ![]() MissZuzia a widzisz, mówiłyśmy, że będzie szafka grała z malcem! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() taaak?? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Twoje maleństwo rośnie, i dobrze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4154 |
Zakorzenienie
|
![]() http://www.tvn24.pl/-1,1725395,0,1,9...wiadomosc.html ![]() ![]() Znowu mam skurcze... koło 30 sek i zanika, ale to dopiero 2 albo 3 w dzisiejszym dniu... wezmę jeszcze nospę razie co, żeby mnie nie obudziło w nocy ![]() A mój mąż na słowo 'skurcze' się wystraszył i... "Agata ale Ty jeszcze nie rodź!!!!!!!" ![]() ![]()
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-11-23 o 23:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4155 |
Wtajemniczenie
|
u mnie kolejna noc zarwana
![]() ![]()
#4156 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie śpię
![]() Zastanawiam się nad przeniesieniem numeru/kupnem nowego z orange do PLAY ![]() Tylko albo mi mózg doszczętnie wyżarło albo nie wiem, bo trochę nie czaję ![]() Przeglądam ofertę i czy możecie mi pomóc te dziewczyny co są w play'u??? ![]() ![]() ![]() 1. Lepiej kupić nowy pakiet za 9 zł w tym gratis dostaje się 1000 smsów do wszystkich sieci przy doładowaniu za 30 zł - ale nie wiem czy można wykupić pakiet, żeby były tańsze rozmowy do wszystkich sieci, czy tylko jest opcja play+stacjonarne? 2.Lepiej 'przenieść numer' i dostać 60 zł bonusu? Wtedy jest zwykłe play fresh i można wykupić pakiet za 6 zł=600 smsów do wszystkich sieci, oraz wykupić sobie pakiet 30 minut-6 zł do wszystkich sieci(to by mi pasiło) Czy można przejść z play fresh do All Inclusive SMS??? ![]() Mam nadzieję, że coś zrozumiecie... ![]()
#4157 | |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry !
![]() Godzine Was nadrabialam,moje drogie Brzuchaty! ![]() Tz obudzil sie w nocy na siusiu, wiec skorzystalam z latwego wyjscia (nie przez jego nogi) i tez poszlam, a pozniej nie moglam zasnac i nie spie do teraz. Za to zjadlam mussli, Nietoperek mnie pokopal na dzien dobry, a teraz skubaniec usnal, a ja sie mecze :/ ---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- Przede wszystkim ciesze sie, ze z Sandra i Amelka ok! Kamien z serca. Powiem Wam, ze tak narzekamy na te nasze czasy, na ten nasz kraj, ale jak sobie pomysle, ze kiedys nie byloby szans na przezycie takiej kruszynki, to stwierdzam, ze jednak jestesmy szczesciarami, ze w razie jakiegos "wypadku" mozemy liczyc na wsparcie medyczne, dzieki ktoremu nawet takie kruche, malenkie dzieciaczki daja rade ![]() Po drugie Bambusiek i Agawoo, gratulacje (kolejno) chlopczyka i dziewuszki !!! ![]() U mnie wszyscy maja nadzieje, ze im blizej porodu, tym ciezej mi wytrzymac z niepewnoscia i calay czas sie pytaja, czy jednak nie dowiedzialabym sie plci... pfffff ![]() Po trzecie, to chyba trzeba trzasnac jakiegos kielona za te nasze lewatywki ![]() ![]() ![]() Po czwarte, Zuzia, jak nadrabialam, to zaczelam sie martwic z Toba i tak sie ucieszylam, ze jednak wszystko ok. Biedna, musialas sie nameczyc przez ten dzien ![]() Po piate ja tez wole kocyk niz posciel do wozeczka i tez zamierzam go pozniej wykorzystac na sanki. Szczegolnie ze zima na Mazurach lubi byc dluga i biala ![]() Co do kremow, to ja tez slyszalam bardzo dobre opinie o babydream i tak myslalam, zeby od nich zaczac... Babydream lub bambino. Wyznaje zasade, ze im mniej w skladzie tym lepiej. Po szoste mam pytanie. Ile sie dostaje pensji na macierzynskim? 100% czy jakos mniej? Ja caly czas bylam przekonana, ze na chorobowym jest ok 80% ale macierzynskiego juz 100, ale wczoraj moj kumpel mnie nastraszyl, ze chyba nie ma tak dobrze. I teraz nie wiem, jak szykowac wyprawke :/ ---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ---------- aaa...no i wczoraj jak wychodzilismy z tztem z domu, to zobaczylismy, ze monter z tp sie rozglada po okolicy i tz stwierdzil,ze to chyba nasz a ten skubaniec zaczal odjezdzac, no wiec my dawaj, biegniemy i go zatrzymalismy i cale szczescie! podobno przyjechal tylko OBEJRZEC czy w ogole da sie zamontowac kabel, moze za 3 DNI by przyszedl sprawdzic cos tam w mieszkaniu, a jeszcze POZNIEJ zalozylby lacze... hip hip tpsa !!! ![]() a tak zwerbowalismy go od razu do mieszkania, ja zrobilam oczy kota ze shreka (a ze jechalam na zdjecia do dyplomu, to sie wymalowalam i nawet chyba ladnie wygladalam) i zaczelam jeczec, ze nie moge kompletowac wyprawki na allegro, ze nie mam jak sie uczyc do obrony, ze nie mamy telewizora i nie wiemy,co sie na swiecie dzieje, ze "jak zyc?!" ![]() no i dzisiaj przyjezdza i jak dobrze pojdzie, to bedziemy mieli net ALLELUJA !!!!!!!! ---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- Cytat:
Jakby co, to moj byly ma pod soba jakies 30 punktow playa, wiec moglabym popytac, ale wolalabym nie, bo wczoraj tz przez przypadek wyczail, ze mialam z nim kontakt i juz awantura murowana... ---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ---------- Aaaa... od dzisiaj w kauflandzie jest promocja - 2 x lactacyd 200ml za 13 zl ![]() Dobra, ja nadrobilam, Nietopson juz sie obudzil,Tz lezy w cieplutkim lozeczku i chyba pojde do niego dolaczyc. Moze pomimo braku rolet uda mi sie jeszcze na troche usnac ![]() Caluski na mily poczatek dnia P.S. Namowilyscie mnie i dzisiaj na sniadanie zrobie RACUCHY ![]()
Dżony Edytowane przez pearpearl Czas edycji: 2011-11-24 o 06:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4158 |
Zadomowienie
|
witajcie Mamusie i Brzusie
![]() Pearl dobrze, że udało Wam sie dorwac tego montera ![]() ide budzic moją małą księżniczkę, bo najwyższy czas do przedszkola... ![]() eeehhh a nie chce mi się wychodzic jak jasna cholera... i jeszcze gimnastyka poranna przy skrobaniu szybek... no miodzio.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4159 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mmmm... ale robisz smaka.. no coż mi musi wystarczyć tylko bułka z serem.. heehhe |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4160 |
Rozeznanie
|
Dzień Dobry
![]() Ja też dzisiaj od rana na nogach - oglądam mecz ![]() MissZuzia super, że wszystko cacy ![]() Pearl - trzymam kciuki za montera ![]()
#4161 |
Raczkowanie
|
Dzień doberek przyszłe Mamuśki,
![]() ![]() Dark lady witaj na forum ![]() ![]() A ja dziś mam wizyte u gin. Trzymam kciuki, żeby było wszystko ok, bo gdyby się okazało, że nie i muszę leżeć, albo co gorsza iść do szpitala, to załamka gotowa, bo w nd wielka imprezka mnie czeka: 60 lecie ślubu dziadków męża i z tej okazji zjechać ma się caaaała rodzina na czele z siostrami męża z UK. Nie chciałabym więc tego przegapić ![]() Po południu czeka mnie jeszcze jedna atrakcja:idziemy z mężem na Brzuszkowe Warsztaty. Chyba to z tego forum się o nich dowiedziałam. Mam nadzieję, że jutro zdam Wam relacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4162 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Ja już też na nogach bo znowu na uczelnie muszę lecieć. Dzisiaj betonowanie mnie czeka- to do pracy mgr muszę próbki betonowe zrobić. Pewnie teraz do poniedziałku mało będę Was czytać bo jadę dzisiaj do domu tzn. do męża i rodziców bo z nimi mieszkamy a tam zawsze jest coś do zrobienia i nie mam czasu nawet włączyć komputera. Tak to już jest jak żona w delegacji ![]() ![]() Gratuluję poznanych płci i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty u lekarzy. Pamiętajcie ,że trzeba mieć dobre nastawienie wtedy zawsze wszystko jest ok. ![]() Pozdrawiam ciepło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4163 |
Rozeznanie
|
Hej, ja się wczoraj naoglądałam porodówki na TLC, a dzisiaj mi się śniło, ze rodziłam w 30 tygodniu ehh
![]() Byłam dzisiaj na badaniach, mam nadzieję, ze wyniki dobre będą ![]() Dzisiaj moja Julka w brzuchu "wygina śmiało ciało" - rozciąga się na wszystkie strony ![]()
#4164 |
BAN stały
|
Dzien dobry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4165 | |
Rozeznanie
|
Witam dziś z rana
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4166 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() i synuś rośnie ![]() chodziło mi o szczotkę do włosów z tt, do butelek szczkotkę juz mam, z tt i jest ok ![]() drugie mieszkanie jest lepsze, ale cięzko będzie się myć bez prysznica ![]() a medelę już wklejam: http://allegro.pl/show_item.php?item=1915912999 to jak widzimy się na ken? Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja miałam dzisiaj skurcze w nocy i sie nie wyspałam ![]() Cytat:
![]() zjadłabym racuchy ale już pochłonęłam sękacza i cieple mleko do tego ![]() Cytat:
![]() i 60-lecie u dziadków - no no no powinszował ![]() a mi dzisiaj skurcze spać nie dały, obracałam się z boku na bok i coś brzuch się stawiał ![]() ![]() muszę sobie kawkę zrobić ![]() a tak w ogóle to dzień dobry ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4167 |
Zadomowienie
|
czesc mamuski ale mialam noc...
znowu biegunka i wymioty ale rano juz ok ![]() ![]() Ide sie szykowac na randke z Kama i Elunia ;p do wieczoreka ![]()
#4168 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Super, że wszystko ok ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4169 | ||||||
Raczkowanie
|
Hej, hej,
ledwo nadrobiłam jak zamknęłam kompa wczoraj po 14 - tyle stron, że masakra Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
UFF a później napisze co nowego |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4170 | ||||||||
Zadomowienie
|
helloo dziewuszki!!!
jeszcze raz dzięki wszystkim za troskę i słowa otuchy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ale wydaje mi się, że musisz sprawdzić na ile te opcje z 2ki mają ważność - czy np. za 6zl 600sms w miesiąc czy dłuzej itp. a 30 min to straszne malutko. I ile miesięcznie w jednej i drugiej opcji byś płaciła, czy to są takie oferty na kartę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() dzięki za info o szczotce, ja u rp kupiłam taką: http://allegro.pl/tommee-tippee-szcz...944487173.html ja w każdym w którym wynajmowaliśmy nie miałam prysznica, wanna służyła mi jako prysznic ![]() dzięki za linka do medeli ![]() Cytat:
![]() udanej randki ![]() Cytat:
no właśnie wszyscy mówią, że medela jest najlepsza i najdroższa ![]() jeszcze pomyślę co zrobić ale laktator na pewn się przyda i muszę mieć jakiś ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.