Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012 - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-23, 21:46   #4141
AgaMili
BAN stały

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

No to ja juz sie nie bede powtarzac z waszym tempem pisania. Doczytalam wszystko. Ciesze sie ze u Sandry i Renaty wszystko ok. Trzymam kciuki zeby Amelka szybko przybrala na wadze a Sandrze unormowalo sie cisnienie.

Pisalyscie o spiworkach do wozka i postanowilam i ja zamowic , zamiast poscieli. O taki kupilam:
http://www.ebay.co.uk/itm/2807742849...84.m1439.l2648

No i przyszly mi dzis paczki termometr, laktator i kocyk.

Jestem super zadowolona z laktatora. Za 25.00f caly zestaw z Tommee Tippee:
- laktator
- 3 butelki
- 2 smoczki
- 56 wkladek laktacyjnych
- 5 pojemnikow do przechowywania mleka
- pojemnik na smoczek
W ogole moim zdaniem Tommee Tippee jest lepsze od Aventu, a smoczki w butelkach maja ksztalt piersi co jest pomocne przy karmieniu.

Co do smoczkow uspokajaczy to tak jak wyzej - mam z Tommee Tippe.

Gratuluje poznania plci i zaczecia nowych tygodni

Kiedy zaczynacie urządzać kąciki i pokoje dzieci? My na weekendzie bo w piątek odbieramy fotel do karmienia a w sobote łóżeczko po Milence , które jest u rodziców. Nawet misiową tapete bedziemy kleic

Edytowane przez AgaMili
Czas edycji: 2011-11-23 o 21:51
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 21:50   #4142
agawoo
Zakorzenienie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
a ja znowu zaczynam cierpieć , wiedziałam poprostu wiedziałam że to przez antybiotyki bo w szpitalu dostałam jakieś globulki dopochwowe i troche pomogły że swędzenie mineło troszkę tam jeszcze swędziało ale nie było tak tragicznie po wyjsciu ze spzitala dostałam antybiotyk z tym samym składnikiem co poprzedni antybiotyk by brać jeszcze przez 7 dni i dziś znowu zaczyna się to samo od wczoraj już mnie cewka swędziała a dziś znowu się nasila dobrze że w pt mam wizyte odrazu powiem mojemu lekarzowi by mi maśc jakąś przepisał bo nie będe się męczyc znowu 2 tyg - mam już dość tego - niech to się już skończy !!!!! a jak mi walnie hasło ze to już w szpitalu mi coś podadzą bo mnie bedzie chciał wysłac to odrazu mu powiem że predzej nie wyjde z gabinetu aż on mi czegoś nie przepisze a jak nie bedzie chcial to powiem że do żadnego spzitala w takim razie nie idę bo ostatnio w szpitalu 3 dni czekałam aż mi coś podadzą i to się jeszcze musiałam przez 2 dni prosić o coś, mam dosc juz tej całej służby zdrowia a najgłupsze pytanie jakie mogą zadać to - czy jest pani na coś uczulona a skąd niby ja mam to do huja wiedzieć!!! jak bym na sobei testowała wszystko???? przecież nei brałam wszystkich możliwych lekarstw by wiedzieć ze jestem uczulona

Monia, współczuję dolegliwości
Ale nie denerwuj się na to pytanie o uczulenie, bo muszą o to zapytać.
Pewnie, że nie testowałaś wszystkiego na sobie, nikt tak nie robi.
Ale ja np. mam prawdopodobne czulenie na jeden antybiotyk (czyli od razu na całą grupę), bo dawno temu coś mi tam się po tym działo - no i profilaktycznie mi tego nie zapisują.
A skoro do tej pory na nic nie byłaś uczulona, to zakładają, że mogą Ci podać lek z którejkolwiek grupy
Spokojnie Oby gin coś na to poradził i nie kładł Cię do szpitala

Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
jutro ci na to odpisze bo kupiłam u niego ale jeszcze nie rozpakowałam
Kochana, daj znać, bo ja będę dzisiaj zamawiać rzeczy u r_p77 i w razie czego jutro domówię tą szczoteczkę

Cytat:
zapomniałam napisać że byłam dziś u gina z dzidzią ok
waży 1750 w 29tc ale termin mi się przesunął ma 29.01 no zobaczymy
Super, ze z dzidzią ok

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 21:54   #4143
MMONIKA9
Wtajemniczenie

moje kolejne prace drugi krasnal w toku wiec jeszcze nie skonczony
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 028.jpg (144,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 027.jpg (146,4 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cats33.jpg (51,0 KB, 11 załadowań)
Stary 2011-11-23, 21:58   #4144
AgaMili
BAN stały

Mam jeszcze 1 pytanie. Szczotki do wlosów kupujecie z włosia naturalnego czy miękkiego?
Co myślicie o tej?
http://bobasshop.co.uk/product_info.php?products_id=347

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Monia współczuje dolegliwości
Stary 2011-11-23, 21:58   #4145
MissZuzia
Zadomowienie

hej hej jestem WSZYSTKO DOBRZE
dzisiejszy pan dr podejrzewa że tamten od usg miał źle skalibrowany sprzęt, że takie wieeeeelkie różnice były a ja sie tylko strachu najadłam, napłakałam że mąż aż wziął dziś wolne i siedział ze mną cały dzień do tego usg

dzięki za kciuki i ciepłe słowa

a dziś na usg wyszedł nam 29.12 synuś waży 2600 jest prawie w 35t wg pomiarów

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Dziewczynka będzie Niby już potwierdzone drugi raz, bo w 20 tyg też widział dziewczynkę
gratki
Cytat:
Nie wiem ile się czeka na wynik Mi po następnej wizycie zostanie równo 4 tygodnie do terminu porodu
muszę zadzwonić do jakiegoś lab i spytać się
Cytat:
Napisane przez kasiulka99 Pokaż wiadomość
właśnie wróciłam od gina - z dzidzią wszystko w porządku szyjka ok. odetchnęłam bo mam ostatnio dziwne bóle podbrzusza i okropnie bolą mnie pachwiny - pewnie znów się rozszerzam
mnie też bolą pachwiny witaj w klubie

Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość

Zuzia daj koniecznie znać jak po usg !!!!
już napisałam

Cytat:
Napisane przez MartuNiunia87 Pokaż wiadomość
UWAGA RENATA ODPISAŁA:

"hej, ale jesteście kochane! Nie odzywam się bo nie mam jak pisać, na leżąco cieżko (muszę lezec) a nie mam jeszcze stolika pod laptopa...wszystko w porządku u nas oprocz tego ze coraz cięzej ale to normalne całuje was wszystkie! czesto podczytuje"
to super, że u niej wszystko w miarę w porządki

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Wróciłam
1800 w 32 to spory dzidziuś, ja miałam w 31t 1500
Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
normalnie szok- zobaczcie ile mamy juz postów niedługo nowy wątek bedzie
Cytat:
Byłam u Sandy1992
cieszę się że z córeczką wszystko w porządku, miesiąc minie w mig. dobrze że udało się z tymi lekami na płucka a mała szybko nadrobi
Cytat:
no ja tez sie wstrzymałam z kupnem szczotki jak poczytałam was i że tt są niedobre
a szczotki to do włosów, do butelek czy do czego bo zgubiłam się

Cytat:
a mieszkania: obydwa ten sam metraż, też 2 miejsca w garażu, balkon i cena taka sama ale pierwsze mieszkanie jest brzydsze, ma brzydsze meble i łazienki, za to plusem jest, że ma prysznic ( my jesteśmy prysznicolubni ) i rozkładane kanapy ( jakby ktoś chciał do nas przyjechać to jest gdzie spać). Drugie mieszkanie jest lepiej urządzone, lepsze sprzęty w kuchni, ładniejsze meble,jest takie w stylu kolonialnym - po prostu śliczne , ale nie ma prysznica i nie ma sof rozkładanych ale za to ma pokój dla dzidziusia urzadzony w obydwóch mogę mieszkać z psem ale do tego drugiego musielibyśmy jakąs kanapę kupić a czynsz za mieszkanie + kaucja + pośrednik + wózek robi taką kwotę którą musimy wytrzasnąć w grudniu że
hmm ja bym chyba drugie wybrała
Cytat:
laktator już mam - kupiłam medelę mini electric, polecała mi ją koleżanka i kupiłam w dobrej cenie- najwyżej się nie przyda.
Podgrzewacza nie kupuję, zawsze można podgrzać mleko w gorącej wodzie a i sterylizatora też nie będę wyparzać albo dam komuś pomysł na prezent
mi właśnie koleżanka też medele polecała, możesz wkleić linka do swojej słyszałam, ze to spory koszt ale jak się kupi używaną (bo najdroższy jest z tego silniczek) i nowe części wymienne to mniej boli

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 22:04   #4146
agacia_cz
Zadomowienie

specjalnie dla was zwlokłam się z łóżka
jeśli chodzi o szczotkę do włosków tt to jest miękka ale nie jakoś super dla mnie ok
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 22:09   #4147
b6226e0a547db786f57f5d12fdee7d3dd3b4b01d_63d071027e6e4
Konto usunięte

Witaj Dark lady ja jestem z Łodzi i będę rodzić w szpitalu Rydygiera-ma bardzo dobre opinie.Termin mam na 21-24 lutego, więc możliwe że się spotkamy
b6226e0a547db786f57f5d12fdee7d3dd3b4b01d_63d071027e6e4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-23, 22:10   #4148
AgaMili
BAN stały

MissZuzia super ze wszystko w porządku
Stary 2011-11-23, 22:27   #4149
mala_stopka
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny czy wasze dzidzie też tak często mają czkawki?? bo ja co zjem to mały zachwile mi czka i często się to zdarza bo co chwile coś podjadam a to owoce a to warzywa a to chlebek sobie zrobie a to czekoladke wiec co zjem lub wypije bo widze że jak mleko kakao albo wode owocową wypije to ten też czkawki dostaje czasami aż sie martwie czy nie za często tak czka
u mnie zalezy od dnia.... czasem po wszystkim co zjem to jest czkawka, a czasem rzadko....

MissZuzia ufff super, że wszystko oki

Agacia, Agatek ładnie Wam maluszki rosną
ja ide podejrzeć moja kruszynkę w przyszłym tygodniu... ciekawe ile przybrała, bo sądząc po tym jakiego dostała powera to sporo

Nikotynka ja też bym chyba wybrała to drugie mieszkanko....

fajnie, że Sandra i mła Amelka mają się dobrze

a ja wzięłam sobie kąpiel, posiedziałam i zrelaksowałam się w waannie i już mi lepiej i skurcze przeszły...
za to dostałam mega zgagi

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

dobranoc laseczki
mala_stopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 22:31   #4150
ultraradiola
Wtajemniczenie

dobry wieczór

a ja byłam dzisiaj przypadkowo w Lidlu i kupiłam biustonosz do karmienia biały za jedyne 13,99 a bardzo fajniutki jest. Nie wiem czy miałam takie szczęście czy może ostatnie sztuki z asortymentu aaa i rajstopki dla Tuptusia za 2,99 aż zal byłoby nie kupić chociaż raz udało mi się coś fajnego kupić po takich cenach

Cytat:
Byłam u Sandy1992

Sandra dziękuje bardzo za pozdrowienia od wszystkich
super że masz takie dobre wieści od dziewczyn teraz czekamy na ich powrót i foty

Cytat:

BOŻE DZIEWCZYNY!!!!! CZY TEN PAN: KLIK SE JAJA ROBI?!!!!! analfabetyzm wtórny chyba
"SZCZOTECZKI DO ZEMBÓW I MASAŻU DZIOSEŁ 5,90ZŁ !"
padłam

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
dzisiejszy pan dr podejrzewa że tamten od usg miał źle skalibrowany sprzęt, że takie wieeeeelkie różnice były a ja sie tylko strachu najadłam, napłakałam że mąż aż wziął dziś wolne i siedział ze mną cały dzień do tego usg

ale super że masz takie dobre wieści a synuś już ma konkretne rozmiary

Cytat:
A to ja Wam nie pisałam?
Na ostatniej wizycie się trochę pomęczył, bo dzidzia się nie chciała pokazać, ale powiedziałam, że muszę wiedzieć, bo mnie teściowa stresuje i się doszukał
Dziewczynka będzie Niby już potwierdzone drugi raz, bo w 20 tyg też widział dziewczynkę
Chociaż dzisiaj jak zobaczył tą długą kość, to się aż zdziwił, i pytał czy to on czy ona
gratulacje dziewczynki przyznam szczerze że obstawiałam chłopczyka macie już imię wybrane ??

co do smoczków to ja zakupiłam uspokajające z TT jak i butelki

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 22:45   #4151
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Mam jeszcze 1 pytanie. Szczotki do wlosów kupujecie z włosia naturalnego czy miękkiego?
Co myślicie o tej?
http://bobasshop.co.uk/product_info.php?products_id=347

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Monia współczuje dolegliwości
Własnie nad nią się zastanawiam

Cytat:
No widzisz, niepotrzebnie się stresowałaś
Super, że wszytsko dobrze

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
dobry wieczór

a ja byłam dzisiaj przypadkowo w Lidlu i kupiłam biustonosz do karmienia biały za jedyne 13,99 a bardzo fajniutki jest. Nie wiem czy miałam takie szczęście czy może ostatnie sztuki z asortymentu aaa i rajstopki dla Tuptusia za 2,99 aż zal byłoby nie kupić chociaż raz udało mi się coś fajnego kupić po takich cenach

[...]
gratulacje dziewczynki przyznam szczerze że obstawiałam chłopczyka macie już imię wybrane ??
Super zakupy Ja do Lidla mam nie po drodze, a gazetka na moje osiedle nie przychodzi, więc nawet nie wiem jakie są promocje

Dziękuje Imienia jeszcze nie mamy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-23, 22:56   #4152
*Agatek*
Zakorzenienie

Inutil współczuję wymiocin ale już niedługo...

Monika ja bym się chyba zadrapała powiedz ginowi w pt o wszystkim, niech Cię ratuje!!! A mój dzidek czka od 2-3 razy na dobę

agawo wybacz skarbie dopiero teraz doczytałam, że będziesz miała cipuchnę Gratuluję oczywiście

MissZuzia a widzisz, mówiłyśmy, że będzie szafka grała z malcem! Super
Cytat:
zapomniałam napisać że byłam dziś u gina z dzidzią ok
waży 1750 w 29tc ale termin mi się przesunął ma 29.01 no zobaczymy
waga super! u Mnie 1780 a jestem w 32 tyg Także super, że u Ciebie tak dużo
Cytat:
taaak?? to w takim razie u mnie 'norma' się sprawdza Hipotrofia się skończy kiedy dziecko u mnie osiągnie 2600 wagowo do końca ciąży niby

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 23:13   #4153
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

agawo wybacz skarbie dopiero teraz doczytałam, że będziesz miała cipuchnę Gratuluję oczywiście

Dzięki

A Twoje maleństwo rośnie, i dobrze

Stary 2011-11-23, 23:18   #4154
*Agatek*
Zakorzenienie

http://www.tvn24.pl/-1,1725395,0,1,9...wiadomosc.html

Znowu mam skurcze... koło 30 sek i zanika, ale to dopiero 2 albo 3 w dzisiejszym dniu... wezmę jeszcze nospę razie co, żeby mnie nie obudziło w nocy

A mój mąż na słowo 'skurcze' się wystraszył i... "Agata ale Ty jeszcze nie rodź!!!!!!!" tłumaczę mu, że to są przepowiadające i ma się nie martwić, bo to nie znaczy, że już rodzę... mogę za 4 tyg a mogę za 8, a on "Jezu zamówimy jak najszybciej łóżeczko!!!!"

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2011-11-23 o 23:22
Stary 2011-11-23, 23:29   #4155
ultraradiola
Wtajemniczenie

u mnie kolejna noc zarwana już całe allegro chyba przeleciałam z nudów i dalej nic

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 00:08   #4156
*Agatek*
Zakorzenienie

Ja jeszcze nie śpię

Zastanawiam się nad przeniesieniem numeru/kupnem nowego z orange do PLAY

Tylko albo mi mózg doszczętnie wyżarło albo nie wiem, bo trochę nie czaję
Przeglądam ofertę i czy możecie mi pomóc te dziewczyny co są w play'u???

1. Lepiej kupić nowy pakiet za 9 zł w tym gratis dostaje się 1000 smsów do wszystkich sieci przy doładowaniu za 30 zł - ale nie wiem czy można wykupić pakiet, żeby były tańsze rozmowy do wszystkich sieci, czy tylko jest opcja play+stacjonarne?

2.Lepiej 'przenieść numer' i dostać 60 zł bonusu? Wtedy jest zwykłe play fresh i można wykupić pakiet za 6 zł=600 smsów do wszystkich sieci, oraz wykupić sobie pakiet 30 minut-6 zł do wszystkich sieci(to by mi pasiło) Czy można przejść z play fresh do All Inclusive SMS???

Mam nadzieję, że coś zrozumiecie...

Stary 2011-11-24, 06:20   #4157
pearpearl
Wtajemniczenie

Dzien dobry !

Godzine Was nadrabialam,moje drogie Brzuchaty!

Tz obudzil sie w nocy na siusiu, wiec skorzystalam z latwego wyjscia (nie przez jego nogi) i tez poszlam, a pozniej nie moglam zasnac i nie spie do teraz. Za to zjadlam mussli, Nietoperek mnie pokopal na dzien dobry, a teraz skubaniec usnal, a ja sie mecze :/

---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ----------

Przede wszystkim ciesze sie, ze z Sandra i Amelka ok! Kamien z serca. Powiem Wam, ze tak narzekamy na te nasze czasy, na ten nasz kraj, ale jak sobie pomysle, ze kiedys nie byloby szans na przezycie takiej kruszynki, to stwierdzam, ze jednak jestesmy szczesciarami, ze w razie jakiegos "wypadku" mozemy liczyc na wsparcie medyczne, dzieki ktoremu nawet takie kruche, malenkie dzieciaczki daja rade

Po drugie Bambusiek i Agawoo, gratulacje (kolejno) chlopczyka i dziewuszki !!!
U mnie wszyscy maja nadzieje, ze im blizej porodu, tym ciezej mi wytrzymac z niepewnoscia i calay czas sie pytaja, czy jednak nie dowiedzialabym sie plci... pfffff naiwniacy

Po trzecie, to chyba trzeba trzasnac jakiegos kielona za te nasze lewatywki Pewnie estetyczne toto nie jest, ale pal licho - jak ma troche pomoc to biere

Po czwarte, Zuzia, jak nadrabialam, to zaczelam sie martwic z Toba i tak sie ucieszylam, ze jednak wszystko ok. Biedna, musialas sie nameczyc przez ten dzien

Po piate ja tez wole kocyk niz posciel do wozeczka i tez zamierzam go pozniej wykorzystac na sanki. Szczegolnie ze zima na Mazurach lubi byc dluga i biala
Co do kremow, to ja tez slyszalam bardzo dobre opinie o babydream i tak myslalam, zeby od nich zaczac... Babydream lub bambino. Wyznaje zasade, ze im mniej w skladzie tym lepiej.

Po szoste mam pytanie. Ile sie dostaje pensji na macierzynskim? 100% czy jakos mniej? Ja caly czas bylam przekonana, ze na chorobowym jest ok 80% ale macierzynskiego juz 100, ale wczoraj moj kumpel mnie nastraszyl, ze chyba nie ma tak dobrze.
I teraz nie wiem, jak szykowac wyprawke :/

---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ----------

aaa...no i wczoraj jak wychodzilismy z tztem z domu, to zobaczylismy, ze monter z tp sie rozglada po okolicy i tz stwierdzil,ze to chyba nasz
a ten skubaniec zaczal odjezdzac, no wiec my dawaj, biegniemy i go zatrzymalismy
i cale szczescie!
podobno przyjechal tylko OBEJRZEC czy w ogole da sie zamontowac kabel, moze za 3 DNI by przyszedl sprawdzic cos tam w mieszkaniu, a jeszcze POZNIEJ zalozylby lacze...
hip hip tpsa !!!
a tak zwerbowalismy go od razu do mieszkania, ja zrobilam oczy kota ze shreka (a ze jechalam na zdjecia do dyplomu, to sie wymalowalam i nawet chyba ladnie wygladalam) i zaczelam jeczec, ze nie moge kompletowac wyprawki na allegro, ze nie mam jak sie uczyc do obrony, ze nie mamy telewizora i nie wiemy,co sie na swiecie dzieje, ze "jak zyc?!"
no i dzisiaj przyjezdza i jak dobrze pojdzie, to bedziemy mieli net
ALLELUJA !!!!!!!!

---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ----------

Cytat:

1. Lepiej kupić nowy pakiet za 9 zł w tym gratis dostaje się 1000 smsów do wszystkich sieci przy doładowaniu za 30 zł - ale nie wiem czy można wykupić pakiet, żeby były tańsze rozmowy do wszystkich sieci, czy tylko jest opcja play+stacjonarne?

2.Lepiej 'przenieść numer' i dostać 60 zł bonusu? Wtedy jest zwykłe play fresh i można wykupić pakiet za 6 zł=600 smsów do wszystkich sieci, oraz wykupić sobie pakiet 30 minut-6 zł do wszystkich sieci(to by mi pasiło) Czy można przejść z play fresh do All Inclusive SMS???
Agatek, a nie mozesz pogadac z konsultantem online?
Jakby co, to moj byly ma pod soba jakies 30 punktow playa, wiec moglabym popytac, ale wolalabym nie, bo wczoraj tz przez przypadek wyczail, ze mialam z nim kontakt i juz awantura murowana...

---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ----------

Aaaa...
od dzisiaj w kauflandzie jest promocja - 2 x lactacyd 200ml za 13 zl

Dobra, ja nadrobilam, Nietopson juz sie obudzil,Tz lezy w cieplutkim lozeczku i chyba pojde do niego dolaczyc. Moze pomimo braku rolet uda mi sie jeszcze na troche usnac
Caluski na mily poczatek dnia

P.S.
Namowilyscie mnie i dzisiaj na sniadanie zrobie RACUCHY

Sometimes when I close my eyes, I can't see

Edytowane przez pearpearl
Czas edycji: 2011-11-24 o 06:24
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 06:54   #4158
mala_stopka
Zadomowienie

witajcie Mamusie i Brzusie

Pearl dobrze, że udało Wam sie dorwac tego montera

ide budzic moją małą księżniczkę, bo najwyższy czas do przedszkola...
eeehhh a nie chce mi się wychodzic jak jasna cholera... i jeszcze gimnastyka poranna przy skrobaniu szybek... no miodzio....
mala_stopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 06:58   #4159
LoczeK83
Raczkowanie

Cytat:

no to super..ale nie mogło być inaczej

Cytat:
Ja jeszcze nie śpię

My z tz sie tylko wqr.iamy na Playa.. dobrze, ze mam drugi telefon w orange.. W playu co chwile nie ma zasięgu, albo zrywa połączenie co do oferty niestety nie pomogę..

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
Dzien dobry !

P.S.
mmmm... ale robisz smaka.. no coż mi musi wystarczyć tylko bułka z serem.. heehhe
LoczeK83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-24, 07:05   #4160
Mijus
Rozeznanie

Dzień Dobry
Ja też dzisiaj od rana na nogach - oglądam mecz

MissZuzia super, że wszystko cacy
Pearl - trzymam kciuki za montera
Stary 2011-11-24, 07:22   #4161
faellivrin
Raczkowanie

Dzień doberek przyszłe Mamuśki,

dla Sandry z Malutką, Agatka, Reni, Zuzi i innych dziewczynek u których wszystko jak najlepiej

Dark lady witaj na forum Ile dzięki Tobie łodzianek się ujawniło Ja też jestem z Miasta Włókniarzy, a roodzić będę w ICZM, ale o Sterlingu i Rydygierze same dobre opinie słyszałam. W Madurowiczy na początku września rodziła kuzynka i mimo, że nie miała tam swojego lekarza była zadowolona. Co prawda poród zakończył się cesarką, więc nie wiem jak jest z porodem rodzinnym.

A ja dziś mam wizyte u gin. Trzymam kciuki, żeby było wszystko ok, bo gdyby się okazało, że nie i muszę leżeć, albo co gorsza iść do szpitala, to załamka gotowa, bo w nd wielka imprezka mnie czeka: 60 lecie ślubu dziadków męża i z tej okazji zjechać ma się caaaała rodzina na czele z siostrami męża z UK. Nie chciałabym więc tego przegapić

Po południu czeka mnie jeszcze jedna atrakcja:idziemy z mężem na Brzuszkowe Warsztaty. Chyba to z tego forum się o nich dowiedziałam. Mam nadzieję, że jutro zdam Wam relacje.
faellivrin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 08:07   #4162
Anulka_86
Raczkowanie

Witajcie
Ja już też na nogach bo znowu na uczelnie muszę lecieć.
Dzisiaj betonowanie mnie czeka- to do pracy mgr muszę próbki betonowe zrobić.
Pewnie teraz do poniedziałku mało będę Was czytać bo jadę dzisiaj do domu tzn. do męża i rodziców bo z nimi mieszkamy a tam zawsze jest coś do zrobienia i nie mam czasu nawet włączyć komputera. Tak to już jest jak żona w delegacji pranie... sprzątanie...itp.
Gratuluję poznanych płci i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty u lekarzy.
Pamiętajcie ,że trzeba mieć dobre nastawienie wtedy zawsze wszystko jest ok. dzidzia czuje nasze złe nastroje i lęki... a to na pewno jej nie pomaga.

Pozdrawiam ciepło
Anulka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 08:07   #4163
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi

Hej, ja się wczoraj naoglądałam porodówki na TLC, a dzisiaj mi się śniło, ze rodziłam w 30 tygodniu ehh

Byłam dzisiaj na badaniach, mam nadzieję, ze wyniki dobre będą a w środę mam wizytę u lekarza.

Dzisiaj moja Julka w brzuchu "wygina śmiało ciało" - rozciąga się na wszystkie strony

BebiBebi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 08:07   #4164
AgaMili
BAN stały

Dzien dobry I do widzenia, uciekamy z mloda bo juz spoznione jestesmy (jak zwykle je platki pol godziny)
Stary 2011-11-24, 08:14   #4165
MartuNiunia87
Rozeznanie

Witam dziś z rana właśnie zajadam bułeczkę z pomidorkiem i popijam herbatką z cytryną

Cytat:
dziewczyny czy wasze dzidzie też tak często mają czkawki?? bo ja co zjem to mały zachwile mi czka i często się to zdarza bo co chwile coś podjadam a to owoce a to warzywa a to chlebek sobie zrobie a to czekoladke wiec co zjem lub wypije bo widze że jak mleko kakao albo wode owocową wypije to ten też czkawki dostaje czasami aż sie martwie czy nie za często tak czka
Tak, moja córeczka też co ja zjem to ona czka mój synek też ta miał, mówiłam o tym położnej to mi pow., że mam się nie martwić bo po prostu mam małego żarłoczka - który lubi jeść i jak tylko poczuje nowy smak w wodach płodowych zaczyna łapczywie go "zjadać", a że układ pokarmowy słabo wyćwiczony no to kończy się to czkawką w szczególności jeśli zjedzone zostanie coś słodkiego to dzieci wtedy bardzo łapczywie połykają płyn bo jest słodki
Sakramentalne TAK - 11.06.2011
Martynka- 23.02.2012

...Jeśli myślisz, ze wiesz wszystko to znaczy, że tak naprawdę nie wiesz nic...
MartuNiunia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 08:14   #4166
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:

mi właśnie koleżanka też medele polecała, możesz wkleić linka do swojej słyszałam, ze to spory koszt ale jak się kupi używaną (bo najdroższy jest z tego silniczek) i nowe części wymienne to mniej boli
Zuzia uffffffffffffff no ładnego stracha mieliście !! dobrze, ze skonsultowaliście i wszystko ok, tylko dzień stracony mieliście na zamartwianiu się ! ale całe szczęście wszystko dobrze
i synuś rośnie

chodziło mi o szczotkę do włosów z tt, do butelek szczkotkę juz mam, z tt i jest ok

drugie mieszkanie jest lepsze, ale cięzko będzie się myć bez prysznica
a medelę już wklejam:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1915912999

to jak widzimy się na ken?
Cytat:
specjalnie dla was zwlokłam się z łóżka
jeśli chodzi o szczotkę do włosków tt to jest miękka ale nie jakoś super dla mnie ok
oo dzięki
Cytat:
Napisane przez mala_stopka Pokaż wiadomość
Agacia, Agatek ładnie Wam maluszki rosną
ja ide podejrzeć moja kruszynkę w przyszłym tygodniu... ciekawe ile przybrała, bo sądząc po tym jakiego dostała powera to sporo

Nikotynka ja też bym chyba wybrała to drugie mieszkanko....

fajnie, że Sandra i mła Amelka mają się dobrze

a ja wzięłam sobie kąpiel, posiedziałam i zrelaksowałam się w waannie i już mi lepiej i skurcze przeszły...
za to dostałam mega zgagi
mala stopko dzięki za opinię
a ja miałam dzisiaj skurcze w nocy i sie nie wyspałam
Cytat:
Dzien dobry !

Godzine Was nadrabialam,moje drogie Brzuchaty!

Tz obudzil sie w nocy na siusiu, wiec skorzystalam z latwego wyjscia (nie przez jego nogi) i tez poszlam, a pozniej nie moglam zasnac i nie spie do teraz. Za to zjadlam mussli, Nietoperek mnie pokopal na dzien dobry, a teraz skubaniec usnal, a ja sie mecze :/

---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ----------

Przede wszystkim ciesze sie, ze z Sandra i Amelka ok! Kamien z serca. Powiem Wam, ze tak narzekamy na te nasze czasy, na ten nasz kraj, ale jak sobie pomysle, ze kiedys nie byloby szans na przezycie takiej kruszynki, to stwierdzam, ze jednak jestesmy szczesciarami, ze w razie jakiegos "wypadku" mozemy liczyc na wsparcie medyczne, dzieki ktoremu nawet takie kruche, malenkie dzieciaczki daja rade

Po drugie Bambusiek i Agawoo, gratulacje (kolejno) chlopczyka i dziewuszki !!!
U mnie wszyscy maja nadzieje, ze im blizej porodu, tym ciezej mi wytrzymac z niepewnoscia i calay czas sie pytaja, czy jednak nie dowiedzialabym sie plci... pfffff naiwniacy

Po trzecie, to chyba trzeba trzasnac jakiegos kielona za te nasze lewatywki Pewnie estetyczne toto nie jest, ale pal licho - jak ma troche pomoc to biere

Co do kremow, to ja tez slyszalam bardzo dobre opinie o babydream i tak myslalam, zeby od nich zaczac... Babydream lub bambino. Wyznaje zasade, ze im mniej w skladzie tym lepiej.

Po szoste mam pytanie. Ile sie dostaje pensji na macierzynskim? 100% czy jakos mniej? Ja caly czas bylam przekonana, ze na chorobowym jest ok 80% ale macierzynskiego juz 100, ale wczoraj moj kumpel mnie nastraszyl, ze chyba nie ma tak dobrze.

aaa...no i wczoraj jak wychodzilismy z tztem z domu, to zobaczylismy, ze monter z tp sie rozglada po okolicy i tz stwierdzil,ze to chyba nasz
a ten skubaniec zaczal odjezdzac, no wiec my dawaj, biegniemy i go zatrzymalismy
i cale szczescie!
podobno przyjechal tylko OBEJRZEC czy w ogole da sie zamontowac kabel, moze za 3 DNI by przyszedl sprawdzic cos tam w mieszkaniu, a jeszcze POZNIEJ zalozylby lacze...
hip hip tpsa !!!
a tak zwerbowalismy go od razu do mieszkania, ja zrobilam oczy kota ze shreka (a ze jechalam na zdjecia do dyplomu, to sie wymalowalam i nawet chyba ladnie wygladalam) i zaczelam jeczec, ze nie moge kompletowac wyprawki na allegro, ze nie mam jak sie uczyc do obrony, ze nie mamy telewizora i nie wiemy,co sie na swiecie dzieje, ze "jak zyc?!"
ALLELUJA !!!!!!!!

Agatek, a nie mozesz pogadac z konsultantem online?
Jakby co, to moj byly ma pod soba jakies 30 punktow playa, wiec moglabym popytac, ale wolalabym nie, bo wczoraj tz przez przypadek wyczail, ze mialam z nim kontakt i juz awantura murowana...

---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ----------

Aaaa...
od dzisiaj w kauflandzie jest promocja - 2 x lactacyd 200ml za 13 zl

Dobra, ja nadrobilam, Nietopson juz sie obudzil,Tz lezy w cieplutkim lozeczku i chyba pojde do niego dolaczyc. Moze pomimo braku rolet uda mi sie jeszcze na troche usnac
Caluski na mily poczatek dnia

P.S.
nooo całe szczeście z tym monterem

zjadłabym racuchy ale już pochłonęłam sękacza i cieple mleko do tego
Cytat:
Napisane przez faellivrin Pokaż wiadomość
Dzień doberek przyszłe Mamuśki,

dla Sandry z Malutką, Agatka, Reni, Zuzi i innych dziewczynek u których wszystko jak najlepiej

Dark lady witaj na forum Ile dzięki Tobie łodzianek się ujawniło Ja też jestem z Miasta Włókniarzy, a roodzić będę w ICZM, ale o Sterlingu i Rydygierze same dobre opinie słyszałam. W Madurowiczy na początku września rodziła kuzynka i mimo, że nie miała tam swojego lekarza była zadowolona. Co prawda poród zakończył się cesarką, więc nie wiem jak jest z porodem rodzinnym.

A ja dziś mam wizyte u gin. Trzymam kciuki, żeby było wszystko ok, bo gdyby się okazało, że nie i muszę leżeć, albo co gorsza iść do szpitala, to załamka gotowa, bo w nd wielka imprezka mnie czeka: 60 lecie ślubu dziadków męża i z tej okazji zjechać ma się caaaała rodzina na czele z siostrami męża z UK. Nie chciałabym więc tego przegapić

Po południu czeka mnie jeszcze jedna atrakcja:idziemy z mężem na Brzuszkowe Warsztaty. Chyba to z tego forum się o nich dowiedziałam. Mam nadzieję, że jutro zdam Wam relacje.
kciuki za wizytę

i 60-lecie u dziadków - no no no powinszował

a mi dzisiaj skurcze spać nie dały, obracałam się z boku na bok i coś brzuch się stawiał i coś jest szaro buro za oknem, nie chce się z łożka zwlekać
muszę sobie kawkę zrobić

a tak w ogóle to dzień dobry
n1kotynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 08:22   #4167
uska000
Zadomowienie

czesc mamuski ale mialam noc...

znowu biegunka i wymioty ale rano juz ok na szczescie

Ide sie szykowac na randke z Kama i Elunia ;p

do wieczoreka

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 08:26   #4168
MartuNiunia87
Rozeznanie

Cytat:

gratki

muszę zadzwonić do jakiegoś lab i spytać się

mnie też bolą pachwiny witaj w klubie

już napisałam

to super, że u niej wszystko w miarę w porządki

cieszę się że z córeczką wszystko w porządku, miesiąc minie w mig. dobrze że udało się z tymi lekami na płucka a mała szybko nadrobi

Super, że wszystko ok Wg. mnie laktatory z Medeli są jednymi z najlepszych, ja miałam okazję używać takiego w szpitalu, choć model był stary to naprawdę super! - odciągał pokarm podobnie jak robi to dziecko,niestety zakup takiego nie był możliwy - po pierwsze dostępny jest właściwie tylko w szpitalach i wypożyczalniach, a po drugie jeśli już jest w sprzedaży to jego cena to ponad 600zł także niestety... ale ogólnie medela to dobra firma jeśli mówić o laktatorach, sama mam laktator z NUKa jeszcze po synku, więc w razie czego to będę się nim wspierać - o taki mam tylko mój był w całym zestawie (z butelkami i smoczkami itd) i kosztował wtedy 199zł
Sakramentalne TAK - 11.06.2011
Martynka- 23.02.2012

...Jeśli myślisz, ze wiesz wszystko to znaczy, że tak naprawdę nie wiesz nic...
MartuNiunia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 08:58   #4169
likas
Raczkowanie

Hej, hej,
ledwo nadrobiłam jak zamknęłam kompa wczoraj po 14 - tyle stron, że masakra
Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
A właśnie... mój mąż dostał dzisiaj od koleżanki z pracy taką grubaśną książkę "Pierwszy rok życia dziecka" - tak przejrzałam i fajnie rozpisane na poszczególne miesiące, dużo obrazków itp.
Mam jakieś 2 inne z biblio pożyczone, ale ta chyba jest najbardziej fachowa

A teraz zmykam pod kocyk na chwilę poleżeć, paa
książka super, tez ja mam i zaczytywalam się jak Aliś była mała

Cytat:
Napisane przez Dark lady Pokaż wiadomość
Witam

Chciałabym się przyłączyc, choć nie wiem czy dam radę dużo pisać.

Mojego małego szkraba oczekuję na 21 lutego. Wiem już że to chłopczyk. Sama mam 27 lat i jestem z Łodzi.

Jest tu może jeszcze ktoś kto rodzić będzie w tym mieście?
Ja prawie z Łodzi ale rodzić będę w Matce Polce.

Cytat:
Napisane przez magda1804 Pokaż wiadomość
po przeczytaniu Waszych podpowiedzi zdecydowalam, ze do wozka wystarczy tylko spiworek+ kocyk, akrylowy chyba badzie najlepszy i w zwiazku z tym chcialam zapytac : jaki rozmiar kocykow polecacie???
tylko po co kocyk i śpiworek - polecam kocyk 100x140 zawiniesz pod dziecko i starczy do przykrycia

Cytat:
Wróciłam

Oczywiśie pkt 14sta dochodzę do gabinetu a tak... kolejkaq jak skur... już 5 bab czeka, na gina, którego jeszcze nie było no ale poczekaliśmy z 10 min i przybył. Czekałam z godzinę na wizytę- zacznę jeszcze wcześniej przychodzić, bo to jest niemożliwe ile ludzi się do niego pcha od wt-czw ma otwarte, a myślałam, że w śr, będzie luz a tu nie next time przyjdę w czwartek

U dzidka wszycho ok, dużo nie przytył bo waży niecałe 1800/32 tydz mówił, że może być błąd w pomiarach 15% więc mam się nie przejmować, bo dobrze rośnie. Nie mam ciężkiej hipotrofii,i nie mam się przejmować tym, co jest napisane na necie. Znów to samo: leżeć na boku, wypoczywać. Jak powiedziałam o bólach w podbrzuszu i myślę, że to mogą być skurcze przepowiadające to mówił 'jeszcze za wcześnie'... a jak zobaczył szyjkę, to stwierdził, że faktycznie mam skurcze, bo szyjka się skróciła- ale jest szczelnie zamknięta Mam brać magnez 2x dziennie, żeby zahamować skurcze Dał patyczek taki do pobrania GBS'u i mam se sama pobrać śluz i dać do badania do szpitala- 35 zł takie badanie. I za 2 tyg mam przyjść z powrotem z badaniami krwi i moczu, jeśli skurcze się nasilą to niestety mogę trafić do szpitala- ale liczę, że nie

No to chyba wszystko z relacji dzisiejszej
ja idę dzis na USG marzy mi się chociaż 1500g ale pewnie tyle nie będzie, bo dwa tygodnie temu bylo 1000g

Cytat:
Byłam u Sandy1992

Zdaje relacje :

Sandra dziękuje bardzo za pozdrowienia od wszystkich
Amelka ma się b.dobrze, urodziła się z wagą ponad 1200, ale spadła i nadal jest taka sama waga. Zastrzyki na płuca pomogły- a miała zaledwie 2-3 dni przed urodzeniem. Malutkiej nie dostała na klatę bo była podłączona od razu do respiratora- ale po 2 dniach ją odłączyli, bo sama potrafi oddychać Karmią ją przez sondę, ale mlekiem matki- Sandra ściąga je co 2, 5 h- położne dają laktartor Bo Amelka nie ma tyle siły, by pociągnąć cycuszka
Wypuszczą ją ze szpitala gdy osiągnie wagę 2 kg- czyli jeszcze z miesiąc. Sandy nie wypuszczą, bo nadal boryka się z nadciśnieniem i dają jej 3x dziennie tabletki- opuchlizna zeszła CUKRZYCY JUŻ NIE MA
Rodzinka ją odwiedza, pokazywała mi malutką na telefonie, bo nie można widywać się z noworodkiem, jak nie jest się z rodziny Tylko rodzice i dziadkowie. Do małej może chodzić kiedy zechce, kilka razy dziennie idzie do niej, a tak to cały czas w szpitalu jest razem z nią
Ma kompa i net, ale coś net nie chce działać- słaby zasięg Troszku jej się nudzi, ale daje radę Opieka w miarę, zależy jak tam położne mają humorek Dużo lepiej się czuje teraz, chodzi normalnie a rana się dobrze goi Pytała się o Waszą reakcję, że urodziła, ja jej poopowiadałam, to się śmieje, że wystraszyła dziewuchy, że wyprawkę zaczęły kompletować hihi, no ale lepiej dmuchać na zimne to chyba wszystko
SUPER

Cytat:
Napisane przez anankee Pokaż wiadomość
a jak uważam że śpiworek do wózka to rzecz zbędna. Rodziłam córkę w tamtym roku w listopadzie, w dniu w którym się urodziła spadł śnieg, zima była dość mroźna, a ja wychodziłam z nią na dwór codziennie (chyba że temp spadała ponizej -10). Córcia zawsze była ubrana w kombinezon i przykryta kocykiem polarkowym plus osłonka na wózek. I wcale nie uważam że było jej zimno. Zawsze była cieplutka po przyjściu do domu. Co więcej jak do tej pory ani razu nie chorowała. Przegrzewanie dziecka jest o wiele gorsze
moja Alis urodziła się w październiku i zgadzam się na 100 % z anankee. Chyba, że nie macie oslonek do wózka. Gondola pelni rolę dodatkowej osłony i dodatkowo chroni przed wiatrem. Jak jest tak ok 0 stopni i nie wieje to nawet kocyk nie jest potrzebny jeżeli macie dość gruby kombinezon. Ja dla małej mialam koc akrylowy grubaśny ale tylko cienki kombinezon taki welurowy na lekkiej ocieplicie. Dziecie nie marzło a i potowki nas ominęły.

UFF a później napisze co nowego
likas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 08:59   #4170
MissZuzia
Zadomowienie

helloo dziewuszki!!!
jeszcze raz dzięki wszystkim za troskę i słowa otuchy

Cytat:
Ja jeszcze nie śpię

kochana ja od lat mam w orange i mimo że mnie wkur.wiają czasem to zostaję im wierna
ale wydaje mi się, że musisz sprawdzić na ile te opcje z 2ki mają ważność - czy np. za 6zl 600sms w miesiąc czy dłuzej itp.
a 30 min to straszne malutko. I ile miesięcznie w jednej i drugiej opcji byś płaciła, czy to są takie oferty na kartę

Cytat:

na macierzyńskim jest 100% a facet-kumpel się nie orientuje chyba

Cytat:
i cale szczescie!
hip hip tpsa !!!
ALLELUJA !!!!!!!!
to trzymam kciuki żeby przyjechał i zrobił od ręki to co ma zrobić
Cytat:
Napisane przez Anulka_86 Pokaż wiadomość
Dzisiaj betonowanie mnie czeka- to do pracy mgr muszę próbki betonowe zrobić.
hi hi ciągle zapominam o Twojej pracy mgr i jak przeczytałam betonowanie to zaczęłam się zastanawiać czy to nowe słówko na 'kucie do egz' hi hi
Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
Hej, ja się wczoraj naoglądałam porodówki na TLC, a dzisiaj mi się śniło, ze rodziłam w 30 tygodniu ehh
ja też trochę włączyłam ale na końcówkę
Cytat:
Zuzia uffffffffffffff no ładnego stracha mieliście !! dobrze, ze skonsultowaliście i wszystko ok, tylko dzień stracony mieliście na zamartwianiu się ! ale całe szczęście wszystko dobrze
i synuś rośnie

chodziło mi o szczotkę do włosów z tt, do butelek szczkotkę juz mam, z tt i jest ok

drugie mieszkanie jest lepsze, ale cięzko będzie się myć bez prysznica
a medelę już wklejam:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1915912999

to jak widzimy się na ken?
rośnie jak na drożdzach ten nasz szkrab, oczywiście błąd pomiaru też może być w wadze więc równie dobrze może być mniejszy wagowo bo jak ja go urodzę

dzięki za info o szczotce, ja u rp kupiłam taką:
http://allegro.pl/tommee-tippee-szcz...944487173.html
ja w każdym w którym wynajmowaliśmy nie miałam prysznica, wanna służyła mi jako prysznic
dzięki za linka do medeli
Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
czesc mamuski ale mialam noc...

znowu biegunka i wymioty ale rano juz ok na szczescie

Ide sie szykowac na randke z Kama i Elunia ;p

do wieczoreka
ojeju coś ostatnio ciąża ci nie służy
udanej randki

Cytat:
Napisane przez MartuNiunia87 Pokaż wiadomość
Super, że wszystko ok Wg. mnie laktatory z Medeli są jednymi z najlepszych, ja miałam okazję używać takiego w szpitalu, choć model był stary to naprawdę super! - odciągał pokarm podobnie jak robi to dziecko,niestety zakup takiego nie był możliwy - po pierwsze dostępny jest właściwie tylko w szpitalach i wypożyczalniach, a po drugie jeśli już jest w sprzedaży to jego cena to ponad 600zł także niestety... ale ogólnie medela to dobra firma jeśli mówić o laktatorach, sama mam laktator z NUKa jeszcze po synku, więc w razie czego to będę się nim wspierać - o taki mam tylko mój był w całym zestawie (z butelkami i smoczkami itd) i kosztował wtedy 199zł
dzięki kochana
no właśnie wszyscy mówią, że medela jest najlepsza i najdroższa
jeszcze pomyślę co zrobić ale laktator na pewn się przyda i muszę mieć jakiś

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości