![]() |
#3811 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
a fiński?
![]() ![]() wpisałam jeszcze w zainteresowania historię architektury, film grozy, muzykę metal i neofolk i perfumy ![]() Cytat:
![]() a wczoraj z 3 godziny przeglądałam oferty z Wawy (administracja państwowa, biurowa, turystyka i telekomunikacja i ![]() ![]() A skoro o metalu wspomniałam, to wczoraj Cavus mnie zachwycił ![]() http://www.youtube.com/watch?v=vNDY93gVIhA ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- to się zamień, z chęcią tam pójdę ![]() to jest dużo. Dla mnie dużo ![]() w skierniewicach można sobie co najwyżej pozapitalać w biurze na 2 zmiany w godz. 6-22 za 1300. Brutto ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-28 o 12:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3812 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
trzeba sie wspiąć na wyższy poziom przejrzystości
![]() to się wzajemnie wyklucza ![]() ![]() toć wiadomo że nie mam ![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pachnę sobie Montale Red Vetyver ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3814 | |||||||
Panaroja
|
Ziuty
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Syf siada mi na krtani i powoli w dół zjeżdża ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3815 |
Zakorzenienie
|
co do perfum na rozmowach kwalifikacyjnych, to mi się zdarzyło ostatnio, że rekruter zainteresował się tematem. zapytana wyłożyłam w paru zdaniach te poszukiwania, odejście od sztampy etc, po czym on przez jakieś 15 min nawijał o wyjątkowości perfum marki Playboy...
trochę się nie dogadaliśmy... chyba dziś w Rossmanie aż sprawdzę o czym mowił... ![]() ja mam w hobbich: lotnictwo, psychologię&biochemię, jazdę konną, szydełkowanie i Internet ![]()
#3816 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ach te chuopy ![]() Betty- ja kiedys mialam perfumy niszowe w cv ale je wykresliłam po 1 rozmowie kwal ![]()
![]() |
#3817 | |||
BAN stały
|
A to niby do kogo?!
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Podobne do Terre, jako rzecze fragrantica? ![]() --- Podobnie jak Winterra, spać nie mogłem przez ten nocny huragan, nasłuchiwałem tylko, kiedy drzewa przed domem połamią się jak zapałki, a nam odleci dach, albo okno w moim pokoju wbije się w ścianę naprzeciwko ![]() Dzisiaj mijają 4 tyg. mojego przeziębienia, czuję się zdecydowanie lepiej, to już chyba końcówka ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydaje się proste i oni się nawet słuchają i zgadzają się na koniec, a i tak pierniczą swoje typu: perfuma, fm, podróbki na allegro, mocniejsze testery etc... ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- ![]()
![]() |
#3819 | ||
Nindżopesz
|
Betty, trzymam kciuki
![]() Cytat:
Przemyśl temat, będziemy bujać dida i próbować coś obejrzeć ![]() Cytat:
O ile pamiętam ja miałam w cv gry strategiczne, fantastykę i airsoft gun ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3820 |
Zakorzenienie
|
O dziwo właśnie do Terre podobny jest
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3821 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3822 | |
grozi wypollizowaniem
|
cała rozmowa była dziffna
![]() wszystkich 3 wiceprezesow (chyba w większosci młodszych ode mnie) przyszło mnie podziwiac ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
raczej niewiele ludzi zarabia srednia krajową ![]()
![]() |
#3823 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3824 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3825 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
a kolacja to obiad
![]() a ja dziś zapomłam i niczym nie pachnę ![]() Cytat:
![]() czy to ta sytuacja, co kiedyś opisywałaś? niszowe = odpowiedniki? ![]() podoba mi się taka opcja ![]() mam vintage wino, jabłkowe, podobno pijalne ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3826 |
Zakorzenienie
|
mój też od hohoho i jeszcze trochę
![]() ![]() no ale jak się nie ma co wpisać - bo takie doświadczenia nie istnieją - to nie ma ( mówię tu o sobie) i na wuj wszelkie rady, które znam na pamięć i absolutnie nie krytykuję, cenię kama kama że wyraziłaś swoje zdanie w gestii pomocy Red - wręcz identycznie tu chyba twierdzimy, natomiast ze swojej perspektywy stwierdzam że takie rady są przydatne tylko tym co na prawdę mają się czym pochwalić a szary przeciętny człowiek ( mua ![]() to wina szarego człowieka, of kors, ale szkoda, bo np do szarej pracy, której kryteria spełnia, nie ma potrzeby się wyrózniać a tymczasem i tak łodpada ![]() z pustego i Salomon .... to tylko osobiste refleksje - nie mam żalu do nikogo żeby była jasność ![]() ![]() tyż nie lubię chadzać w Sylwestry - nie lubię Nowego Roku brrrrrrrr |
![]() ![]() |
![]() |
#3827 |
Zakorzenienie
|
Czemu nietopszzzz?
![]() Ad.1 Tak właśnie! Ad.2 Moja droga jeszcze nie jest za późno ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3828 |
Zakorzenienie
|
może Red chodziło o najniższą krajową
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3829 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ach te chuopy Cytat:
![]() ale bolało ![]() to już go nie demonizuję ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3830 | ||
Nindżopesz
|
O
![]() ![]() Cytat:
Inna sprawa, że startując na klepacza danych nie chcę się wyróżniać bógwieczym bo spojrzą i stwierdzą "oho, ta to ma pewnie ambicje". Otóż nie mam ![]() Cytat:
![]() Ale wśrod znajomych TŻta najniższe zarobki to około 3000 netto ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3831 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3832 | |
Zakorzenienie
|
![]() no ba! nic dziwnego, że nie mam czasu na pracę ![]() ![]() Cytat:
![]() a wiecie, że u Ruskich koty mruczą "murrrrrrr" ![]() i to brytyjskie kotki ![]()
![]() |
#3833 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3834 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Bo Terre fujowe są ![]() Nic, tylko przez kolano przełożyć i wpier... i lanie spuścić ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3835 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. bardziej rondlem w łep ![]() a propo kiedyś mnie zamkno - ale za myśli chyba jeszcze nie zamykajo - gimnazjalista mi "urósł" ![]() i fogle wszystko umie ale wybłagał matkę żeby chodzić na kory ![]() ach ten okres burzy homonów ![]() to spadam poćwiczyć z nim coś ![]() jesu jaki jestem psychol ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3837 | |||
Zakorzenienie
|
Miałam radzić, ale to już chyba nie ma znaczenia
![]() Cytat:
![]() I perfumy niszowe? Wpisane masz je w końcu prawda? ![]() To ja się zaczynam uczyć chińskiego ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3838 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Przepraszam, że znów o żarciu, ale... byłam na sushi ![]() To może teraz coś w temacie perfum dla odmiany - 40 ml Sensations Jil Sander za niecałe 22 euro, kali się? ![]() Myślałam, żeby kupić mamie na święta... Chociaż chętnie sobie bym zostawiła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3839 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może tak : Niszowe= droższe niż te drogie ![]() ![]() Weź do niego zadzwoń i mu wytłumacz ze śmiechem pod nosem, że to chyba on się jednak nie zna na prawdziwych... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3840 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.