|
|
#3991 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Cytat:
Bardzo praktyczne czesci odzieży i tez je nosze. ![]() Cytat:
Ale ci się trafił księciunio . Ja jestem choleryczką (w skrócie cholerą) i bym zrobiła z takim porządek ścierą (mokra i śmierdzącą) . Cytat:
![]() Ja właśnie świeżutko zakupiłam w Q Ambre Gris by mieć coś bezinwazyjnego do pracy. ![]() ad. 1 Nie parę lat temu ot na wiosnę tego roku był trend światowy na szpice z niziutka 3-4 cm szpileczką. Ad.2 "tak jest panie komendancie melduje posłusznie panie komendancie ze TAK". Cytat:
--------------------------- Ziut! Nic innego dziś nie robie tylko na okrągło jem
|
|
#3992 | ||
|
BAN stały
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30792319]E no, stój, nie pogryzę Cię
[/QUOTE]Łeee... to tym bardziej spadam Cytat:
![]() Cytat:
Piękne, życiowe i niewydumane --- Niech mię kto walnie żeliwnym rondlem bez ueb i przetłumaczy, że perfumy jako prezent okołochoinkowy nie są mi potrzebne
|
||
|
|
|
#3993 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
Som potrzebne ofkorz.
|
|
|
|
|
#3994 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3995 | |||
|
Nindżopesz
|
Ja za goopia jestem, nie umiem policzyć ile tej wody do chrupek
![]() Cytat:
Ale przeżycia, współczuję. Gustav dzielny ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A mnie niech ktoś zdzieli i powie, że nie potrzebuję takich butów bo pewnie są niewygodne jak szczudła (zawinięta podeszwa) http://moda.allegro.pl/show_item.php...cf77d00be2ff62 |
|||
|
|
|
#3996 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Myślałem, że jako fanka lukbuka, masz
|
||
|
|
|
#3997 | |
|
Zakorzenienie
|
Red: Na Twoje (nie)szczęście takie buty są bardzo wygodne a ta podwinięta z przodu podeszwa ułatwia chodzenie na tak wysokim obcasie.
---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2011-11-29 o 21:16 |
|
|
|
|
#3998 | |
|
Nindżopesz
|
Otóż nie, z paralukbukowych mam tylko takie jak w zał.
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3999 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja bym się w nich zabiła jakkolwiek
|
||||
|
|
|
#4000 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zalamalam sie.....
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
Pirwsze i siem podobaja na takowe polujem ale siem powstrzymujem bo mam już 4 pary kozaków , 4 pary botków i 4 pary innych rodzajów butów jesiennych.
|
#4002 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4003 | |||
|
perfumowy zawrót głowy
|
fuck ale jestem niewyspana....zostawię Wam coś co mi się ostatnio podoba - i te ciacha całkiem całkiem ![]() http://www.youtube.com/watch?v=SDTZ7iX4vTQ Cytat:
![]() ale w Wlkp. zarobki są dużo wyższe niż w moim województwie u nas jak w Suwałkach ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a może u Flo padł prąd po wichurach? Mówili, że najbardziej poszkodowane Kaszuby
|
|
#4004 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4005 | ||||
|
Panaroja
|
Nawet nie próbuję takich rzeczy robić - zadania z chemii to zuoooo
![]() Cytat:
stopę posiadywam samoistnie dostatecznie długom ![]() 2. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2.to na księciuniach nie robi wrażenia ![]() 3.o , nie zauważyłam pamiętam takie szpicowate tragicznie sprzed kilku lat i wysoko i niskoobcaśne ![]() 4.NO . ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Natomiast cóż może być milszego niż taki prezent - dwa prezenty ![]() Cytat:
2. a skąd wiesz , że nie potrzebujesz , najpierw kup i pochodź , a potem się okaże ![]() Ju , jestem pod wrażeniem guciowego wyczynu , rzeczywiście obrzygać kogoś tak skutecznie to nie każdy w tym wieku potrafi ![]() Cieszę się , żeście już zdrowi ![]() Mnie się jak dotąd udaje schodzić z linii strzału ![]() Idę robić obiad na jutro...
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#4006 | ||
|
BAN stały
|
Eeee, nic szczególnego
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30798362] I czego się wścieka?! Napisz lepiej, jak Ci się Legend nosi Cytat:
Cytat:
![]() --- A teraz się chyba zdrzemnę, mdli mnie po bananach w czekoladzie
|
||
|
|
|
#4007 |
|
Nindżopesz
|
Oesu... TŻ przysłał mi z firmy plik graficzny - okładkę produktu i każe przerobić na okoliczność Euro... Płacą 60 tys jeśli się spodoba
Fogle nie mam koncepcji i kazałam mu spadać
|
|
|
|
#4008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze że już po wszystkim mnie w piątek zmiotła żołądkowa g. i dopiero wczoraj zrobiłam podejście do jedzenia ![]() mała miała we wtorek, ale ją 1,5 dnia trzymało... w chrupkach jest 18g suchej masy i 2g wody co się stało? 20 g chrupek to 18g suchej masy i 2g H2O 18g - 30% x - 70% x = 42 g = 42 ml H2o w chrupkach kameny jest już 10% czyli 2g H2O więc brakuje 40 ml ale mogę się mylić...
|
|
#4009 | |
|
Zakorzenienie
|
co jest?
Cytat:
Mam doła bo mój psiak jest chory od piątku codziennie u weterynarza na kroplówkach bo nic nie je... poza niejedzeniem żadnych innych objawów, ale ponoć juz jak szkielecik wygląda, mimo tych kroplówek codziennie dzwonię do rodziców z nadzieją że mi powiedzą że mu się poprawia ale nie jest lepiej .... Powiedzcie że będzie
|
|
|
|
|
#4010 |
|
Mother of Cats
|
Ju, Gucio jest obłędny - mało się nie popłakałam ze śmiechu przy "niesamowite, niesamowite"
|
|
|
|
#4011 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4012 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
A wracając jeszcze do Twoich rozkmin pracowych i chcic TŻ-ta, żebyś generowała kasę. Czy dobrze rozumiem, że jeśli Ty byś pracowała, to musielibyście wynająć i opiekunkę do dziecka, i panią do sprzątania? A jeśli tak, to czy Twój TŻ przeliczył, ile kosztują usługi tych pań (konkretnie: czy przychody generowane przez Ciebie pokryją te rozchody, skądinąd konieczne, żebyś mogła pracować poza domem) + jakie są koszty niemierzalne związane z tym, że Natka nagle straci ogromną część czasu spędzanego z mamą? ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
A wiedzą co mu dolega? Tzn. dlaczego nie je? I jeszcze: będzie lepiej
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-11-29 o 20:10 |
||
|
|
|
#4013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BĘDZIE zdrowy Synek: obrazki do wklejenia na wiz 001.jpg obrazki do wklejenia na wiz 004.jpg
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
Gucio był strasznie odwodniony, aż acetonem od Niego waliło (I nie był to Rumeur
) i nikomu nie życzę zakładania wenflonu przy odwodnieniu i pobieranie krwi do badań ![]() Robiłam dobrą minę do złej gry, i szczerze powiem, dopiero teraz do mnie dociera, co przeżyliśmy ![]() Chociaż biedny Gucio jeszcze nie jest w pełnej formie Red- botki super! A cytaty z CV - nareszcie przebiłam Wojtka dowcipem
|
#4015 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Justynko zdrowia dla Gucia
![]() idę spać, rehabilitacja rano i ćwiczenia mnie wykańczają
|
#4016 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja kce to zlecenie! karkki pewnie tesz kce ![]() mam wolne moce przerobowe i nie szartujeu ![]() a załamałam sie na nowine o ktorej pisze w tru-tzn obraz siebie w swietle tej nowiny i znowu wniosek-bosz.....jaka jestem beznadziejna ![]()
|
|
|
#4017 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nawet tej reszty nie potrzebuję do szczęścia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
to będzie duża szara do ludzi i jakiś mały atomek Russe na spacery i do domu
|
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
Ju
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4019 | |
|
Zakorzenienie
|
ponoć ma zapalenie przewodu pokarmowego czy coś w tym guście... dostaje leki i w ogóle więc niby powinno być ok, ale martwi mnie że to już tyle dni... normalnie to zdrowiał szybko po dostaniu leków, jak np anginę miał może to kwestia tego że już nie jest najmłodszy Gucio jest prze-dzielny Cytat:
|
|
|
|
|
#4020 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Eee to w barze nic nowego ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.

. 

a konkretnie: jeżeli kocie chrupki mają 10% wody, ile trzeba dolać wody do 20g tych chrupek żeby po dolaniu było 70% wody?

Myślałem, że jako fanka lukbuka, masz 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Napisz lepiej, jak Ci się Legend nosi